állás Dunaújváros
Csak állás Dunaújváros hirdetés azonnali állás Dunaújváros és munka országosan! Munka, állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Dunaújváros és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Dunaújváros és állás Dunaújváros kereső. állás Dunaújvárosai.


állás Dunaújváros, állás Dunaújváros keresés és állás Dunaújváros kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Dunaújváros kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Dunaújváros és állás Dunaújváros kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Dunaújváros kereső személyek, állás Dunaújváros kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Dunaújváros munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Dunaújváros kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maDunaújvárosimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Dunaújváros keresés témában, országosan.

Munka, állás Dunaújváros és állás Dunaújváros ajánlatok, állás Dunaújvárosok:


munka és állás Dunaújváros ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Dunaújváros kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Dunaújváros. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Dunaújváros munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Dunaújváros kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Dunaújváros kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Dunaújváros kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Dunaújvárost találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Dunaújváros keresőkről, ami nagyban segíti az állás Dunaújváros keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Dunaújváros viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Dunaújváros kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Dunaújváros kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Dunaújvárost keresők és állás Dunaújvárost kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Dunaújváros értékelések:

A állás Dunaújváros ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Dunaújváros keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Dunaújváros keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Dunaújváros kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Dunaújváros keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Dunaújváros fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Dunaújváros keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Dunaújvároshelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Dunaújváros keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Dunaújváros keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Dunaújváros hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros keresés, állás Dunaújvárosok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Dunaújváros, állás Dunaújvárosok, állás Dunaújváros keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Dunaújváros keresője, munka kereső, és állás Dunaújváros kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Dunaújvároshirdetés, hogy tudjanak állás Dunaújvárost találni. A állás Dunaújváros keresés mellett ingyenes letöltés állás Dunaújváros filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Dunaújváros kereső és állás Dunaújváros kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Dunaújváros munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Dunaújváros kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Dunaújváros kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Dunaújváros tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Dunaújváros ajánlat -ról. Legyen az állás Dunaújváros, munka, munkáltató, állás Dunaújvárosajánlat, idősebb állás Dunaújváros keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Dunaújváros keresőt, pályakezdő állás Dunaújváros és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Dunaújvárost keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Dunaújváros, munka, karrier, önéletrajz, állás Dunaújváros keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Dunaújváros ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Dunaújváros keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros kínál, önéletrajz vagy csak állás Dunaújváros hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Dunaújváros oldala.

APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Multinacionális partnerünk szolgáltató központjába HR támogató munkatársat keresünk kiváló nyelvtudásokkal. HR támogató munkatárs kiváló nyelvtudással (Budapest) Feladatok: külföldi ügyfelek HR adatbázisainak folyamatos frissítése, naprakészen tartása, külföldi ügyfelekkel/munkavállalókkal való hatékony kommunikáció, HR-t érintő kérdések megválaszolása telefonon és e-mailen, felmerülő problémák megoldása, HR csapat támogatása, adminisztratív feladatok ellátása, folyamattesztelési feladatok, fejlesztési, változtatási javaslatok kidolgozása, vállalat más részlegeivel való folyamatos kapcsolattartás. Elvárások: felsőfokú végzettség (pályakezdők, végzős hallgatók jelentkezését is várjuk), hatékony időbeosztásra, prioritások felállítására való képesség, kiváló kommunikációs készség, problémamegoldó személyiség, kiváló, aktív, felsőfokot megközelítő szintű angol nyelvtudás, az alábbi nyelvek egyikének kiváló, felsőfokot megközelítő szintű ismerete (az angol mellett még eg... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Megbízónk, egy multinacionális vállalat szolgáltató központjába nemzetközi projektek támogatásához keresünk kiváló nyelvtudással rendelkező munkatársakat. Back office munkatárs olasz vagy spanyol nyelvtudással (Budapest) Feladatok: európai értékesítési projektek során a lokális sales team támogatása a háttérfolyamatok összefogásával, különböző részlegekkel (pl. pénzügy, logisztika, jogi csoport stb.) való folyamatos kapcsolattartás, információk begyűjtése a releváns szakterületekről, határidők betartásának felügyelete, szükséges dokumentumok végleges összeállítása (szerződések, árajánlatok stb.). Elvárások: felsőfokú végzettség (pályakezdők jelentkezését is várjuk!), kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség, pontosság és precizitás, üzleties gondolkodásmód, kreatív, kezdeményező személyiség. Nyelvtudás: a munkavégzéshez a tárgyalási szintű, aktív angol nyelvtudás ÉS felsőfokot megközelítő aktív olasz vagy spanyol nyelvtudás. Amit a cég kínál: stabil hát... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Menedzser asszisztens

FALCO Zrt . - Szombathely, Vas - Folyamatos terjeszkedéssel kívánjuk pozíciónkat erősíteni a piacon. Ehhez elkötelezett munkatársakra és vezetőkre van szükségünk, akik felelősségteljes cselekedeteikkel képesek eredményeket elérni. Csapatunk erősítéséhez olyan munkatársakat keresünk: akik elkötelezettek és ambiciózusak akik szenvedélyesek munkájukban akik készek a folyamatos tanulásra akik készek a döntéshozatalra akiket a legapróbb részletek is érdekelnek akik szeretnek dolgozni és motiválni másokat akik az egyszerű és hatékony megoldásokat keresik akik kíváncsiak és szívesen tanulnak akik mernek kérdezni akik képesek rendszerekben gondolkodni akik az eredményeket tartják szem előtt Érdekes és kihívást jelentő karrierre vágyik egy nemzetközi faipari nagyvállalatnál? Szeretné megosztani velünk a tapasztalatait, hogy közösen még többet érjünk el? Szeretne folyamatosan fejlődni? Menedzser asszisztens Munkavégzés helye: Szombathely Főbb feladatok, munkák: Fordítási, tolmácsolási feladatok angol és n... - Állandó - Teljes munkaidő


ProfitPoint Hungary - Budapest - Feladatok: stratégiai alapokra helyezett devizapiaci ügyletek lebonyolítása gazdasági hírek feldolgozása folyamatban lévő piaci trendek elemzése és gyakorlatba történő átültetetése vezetőség felé jelentések készítése devizapiacon történő árfolyamváltozások folyamatos nyomon követése adminisztrációs feladatok Elvárások: minimum középfokú végzettség megbízhatóság, felelősségteljesség, precizitás terhelhetőség számítógép felhasználói szintű ismerete Mi jelenthet előnyt: felsőfokú végzettség alapfokú angol nyelvtudás devizapiaci ismeretek devizapiaci kereskedésben szerzett releváns tapasztalat Ajánlat: megfelelő szakmai háttér folyamatos szakmai tréningek megfelelő infrastruktúra rugalmas munkarend kialakítása kiemelkedő fix alapbérezés +/ teljesítményarányos jutalék Európa szerte 6 országban működő multinacionális cégcsoport keres hosszútávra devizapiaci elemzéshez/kereskedéshez munkatársakat Budapesti irodájába, illetve regionális szinten is. Ha hiszel Önmagadban, valamint nem elégszel m... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Dolgozni szeretne, de szabadon gazdálkodna az idejével? Elege van abból, hogy egyre többet dolgozik,egyre kevesebbért? Nem éri be átlagfizetéssel? Nem talál munkát, mert kisgyermeke van vagy elmúlt 50 éves? Nem becsülik meg a munkahelyén? Ha bármely kérdésre igennel tudott válaszolni, nálunk a helye! MERT Hazai tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő ingatlan hálózat kaposvári és siófoki irodája Ügyfélreferens kollégát keres! Amit kínálunk: - Kiemelkedő jövedelem - Telefon, teljes körű marketing támogatás - Karrierprogramunkon keresztül előrelépési és fejlődési lehetőség - Folyamatos és magas szintű képzési rendszer - Modern irodai háttér és infrastruktúra - Rugalmasan alakítható munkaidő - A tevékenység elkezdéséhez a vállalkozói igazolvány nem feltétel! Feladatok: - Eladó ingatlanok felkutatása, megbízási szerződések megkötése - Ingatlan bemutatások szervezése és lebonyolítása - Vételi ajánlatok és ügyletzárások menedzselése - Aktív közreműködés az adás-vételi szerződések előkészítéséb... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Adminisztrátor részmunkaidőben

Hardsonic Bt. - Budaörs, Pest - Budaörsi telephelyen üzemelő vállalkozás keres 4 órás, adminisztrátori munkakörbe, német és angol nyelvtudással rendelkező munkatársat. Feladat: kapcsolattartás telefonon és mailban az anyacéggel, valamint a klasszikus adminisztrátori feladatok ellátása. Fényképes önéletrajzot az info@hardsonic.hu címre kérem küldeni. Német ipari cégek képviselet, márkaszervize.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Értékesítő

Dr. Uniform kft - Budapest - A pozícióhoz tartozó elvárások: - min. 3 éves értékesítésben (területi képviselőként) szerzett tapasztalat, - B kategóriás jogosítvány, - saját gépjármű, - jó megjelenés, - önálló munkavégzés, terhelhetőség, pontos adminisztráció, - jó kapcsolatteremtő és kommunikációs képesség, - angol nyelv -- társalgási szint, - felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Word, Excel, Outlook ismerete) - vállalkozói jogviszony Az állás betöltéséhez előnyt jelent: - divattal kapcsolatos érdeklődési kör - marketing tapasztalat Amit kínálunk: - rész vagy teljes munkaidő - teljesítménybérezés - lendületes munkavégzéshez megfelelő légkör, - fiatalos csapat Munkavégzés helye: - Budapest, Magyarország Világmárkás orvosi munkaruházati termékek értékesítésében dinamikusan fejlődő cég keres értékesítőt.... - Állandó - Teljes munkaidő


Randstad Hungary Kft. - Budapest - - A vállalat raktárkészletének kezelése - Raktári bevételezések, kiadások elvégzése - Karbantartók és alvállalkozók igényeinek kiszolgálása, munkalapok kezelése - A raktárkészlet előírásoknak megfelelő leltározása - Munkaruhák és védőfelszerelések nyilvántartása - Segítségnyújtás beszerzési feladatok koordinálásban - Szállítási feladatok lebonyolítása...... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Pékáru eladó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Balatonfüred, Veszprém - Munkakör megnevezése: Pékáru eladó Munkavégzés helye: 8230 Balatonfüred, - Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Felügyeli a friss áru...... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Hálózati Mérnök

Exact Solutions Szemelyzeti Tanacsado Kft. - Budapest - MUNKAVÉGZÉS HELYE: BudapestFELADATOK: Ügyfelek rendszereinek támogatása A cég által fejlesztett alkalmazások üzemeltetés-támogatása Linux adminisztrátori feladatok Hálózati rendszerek tervezése, implementációja és üzemeltetése * ELVRSOK: Cisco CCNA vizsga megléte Linux adminisztrátori ismeretek Minimum 3 éves szakmai tapasztalat B kategóriás jogosítván Társalgási Angol nyelvismeret ELŐNYÖK: Linux szerverklaszterek üzemeltetésében szerzett tapasztalat Virtualizációk ismerete (KVM, OpenNebula, OpenStack) Cisco CCNA Security vizsga Cisco ASA ismeret JELENTKEZÉS MÓDJA: Jelentkezni szakmai önéletrajzzal a it@exactsolutions.hu email címen, "ES-2416" referenciaszám megjelölésével lehet.... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! SENIOR BUSINESS ANALYST WITH NETWORK KNOWLEDGE (DEBRECEN) Állásazonosító: 83507 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Debrecen Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 1 - 3 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: Angol (Német előnyt jelent) Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Az IT Services Hungary Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója, a T-Systems International leányvállalata. A T-Systems nemzetközi termelési láncának fontos elemeként az IT Services Hungary Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja, mely 2008-ban elnyerte az Év befektetője díjat. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Lean koordinátor (Heves) - KEL

Aurum Recruitment - Heves - LEAN KOORDINTOR (HEVES) - KEL-1354 LEAN KOORDINTOR (HEVES) - KEL-1354 Heves megyei autóipari beszállító Partnerünk megbízásából keresünk LEAN KOORDINTOR munkatársat az alábbi feladatok és elvárások szerint. FELADATOK A vállalat folyamatos fejlesztési szemléletének fejlesztése, a vállalati kultúra építése Módszertani elemek, eszközök bevezetése, oktatása, az oktatás hatékonyságának visszakövetése, a munkatársak támogatása, motiválása VSM alapú folyamatfejlesztés koordinálása KAIZEN szemléletmód képviselete KAIZEN rendszer (5S, javaslat rendszer, TPM) koordinálása, fejlesztése KAIZEN tevékenységek kiértékelése, fejlesztendő területek feltárása KAIZEN workshopok, auditok, oktatások koordinálása Gyártórészlegek termelési folyamatainak optimalizálása 5S, TPM, SMED fejlesztési projektek státuszának nyomon követése A dolgozói ötletrendszer felügyelete, működtetése, visszajelzés. Aktív részvétel a minőségbiztosítási rendszer működtetésében Együttműködés a belső partner... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Gyakornok (Debrecen)

IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! GYAKORNOK (DEBRECEN) Állásazonosító: 81111 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: Asszisztencia / Adminisztráció Munkavégzés helye: Debrecen Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Gimnáziumi végzettség, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Gyakornok Szükséges tapasztalat: Nem szükséges Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: Német és Angol Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Az IT Services Hungary Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója, a T-Systems International leányvállalata. A T-Systems nemzetközi termelési láncának fontos elemeként az IT Services Hungary Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja, mely 2008-ban elnyerte az Év befektetője díjat. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, vala... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Teremfőnök/Műszakvezető

Budapest - Belvárosi a la carte éttermünkben keresünk tapasztalt, nyelveket beszélő és szakmája iránt elhívatott TEREMFŐNÖKÖT/MŰSZAKVEZETŐT FELADATOK Vendégek fogadása, ültetés, fizettetés Felszolgálók és rendelések koordinálása Készlet rendelés és ellenőrzés Személyzet irányítása ELVRSOK Minimum 2 év hasonló munkakörben felmutatható tapasztalat Angol nyelvtudás, szóban és írásban Szakmai végzettség és elhívatottság Önálló munkavégzésre valamint döntéshozásra képes személyiség Felelősségteljes és gyors gondolkodás Határozott fellépés és képesség az egyenes és nyílt kommunikációra AMIT NYJTUNK Stabil munkahely, biztos anyagi háttér Fiatal, lendületes csapat MUNKAVÉGZÉS HELYE Budapest Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését és megfelel az elvárásoknak, úgy a jelentkezéshez KÉRJűK REGISZTRLJON TELJES KÖRŰEN az alábbi linken, és a sikeres pályázáshoz szükséges minden adatot szíveskedjen megadni! http://openjobs.hu/munkavallalok/regisztracio/?source=7... - Állandó - Teljes munkaidő


Sárisáp, Komárom-Esztergom - Ár: 1.000 Ft Település: Fizetés: Fix + teljesítmény A hirdető: Állást kínál (munkaadó) Nyelvtudás: Nyelvtudással Ország: Németországban Állás típus: Egészségügyi Munkakör: Idősgondozás Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli Pozíció szint: Beosztott Feladás dátuma: 2015.05.25 Eddig megtekintették 42 alkalommal... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC PERSONNEL HUNGARIA Kft. - Komárom-Esztergom - Megbízónk Komárom-Esztergom megyei autóipari beszállító vállalat számára keresünk pályázót az alábbi munkakörbe: VEVŐI KAPCSOLATTARTÓ FELADATOK A vevőkkel, beszállítókkal, társosztályokkal történő napi kapcsolattartás A vevő specifikus weboldalak karbantartása, információ áramlás biztosítása a társosztályok felé A vevői igények leképezése a vállalatirányítási rendszerben (SAP) Fuvarmegbízások készítése Projekt logisztikai feladatokban való részvétel ELVRSOK Középfokú (szakirányú/gazdasági végzettség), felsőfokú végzettség előny Tárgyalóképes német nyelvtudás Felhasználó szintű számítástechnikai ismeretek (MS Office, Outlook) Kiváló kommunikációs és szervezési készség ELŐNYT JELENT Angol nyelvtudás SAP vállalatirányítási rendszer ismerete Termelőcégnél szerzett tapasztalat AMIT MEGBÍZÓNK NYJT Versenyképes juttatási csomag A cégcsoporton belüli nemzetközi tapasztalatcsere Szakmai továbbképzések, fejlődési lehetőség Változatos munkakör, kihívást... - Állandó - Teljes munkaidő


Humania HRS Group Zrt. - Székesfehérvár, Fejér - Referenciaszám 006-W102 Leírás Győri megbízónk részére keresünk ROMÁN, CSEH ÉS/VAGY SZLOVÁK nyelven beszélő call centeres munkatársat bejövő hívások fogadására, kimenő hívások kezdeményezésére otthoni munkavégzéssel. Megjegyzés Juttatási csomag: alapbér+ értékesítési bónusz+utazási költségtérítés Önéletrajzokat a kohalmi.szilvia@humaniahrsgroup.hu... ROMÁN, CSEH ÉS/VAGY SZLOVÁK NYELVEN BESZÉLŐ CALL CENTERES MUNKATRS - GYŐR REFERENCIASZM 006-W102 LEÍRS Győri megbízónk részére keresünk ROMÁN, CSEH ÉS/VAGY SZLOVÁK nyelven beszélő call centeres munkatársat bejövő hívások fogadására, kimenő hívások kezdeményezésére otthoni munkavégzéssel. Megjegyzés Juttatási csomag: alapbér+ értékesítési bónusz+utazási költségtérítés Önéletrajzokat a kohalmi.szilvia@humaniahrsgroup.hu címre várjuk. ELVRSOK Elvárások - 8 órás munkavégzés- Call Centeres tapasztalattal rendelkezők előnyben - Magyar nyelvterületre, kimenő hívások indítására Tulajdonságok: - Jó kommunikációs készség - ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Bolti eladó

Győr, Győr-Moson-Sopron - Munkakör megnevezése: Bolti eladó Munkavégzés helye: 9028 Győr, Soproni u. 26. Főbb feladatok: Szakszerűen kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Biztosítja, hogy a boltban mindig megfelelő minőségű és mennyiségű élelmiszer legyen elérhető. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Gondoskodik az aktuális termék akciók vállalati előírásoknak megfelelő megjelenítéséről. Tiszta munkakörnyezetet tart fenn, valamint betartja a raktár- és udvarrendet. Részt vesz a leltárak lebonyolításában. Kezeli a pénztárgépet és az automata üvegvisszaváltót. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: általános isk... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - "Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű: jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan." Antoine de Saint-Exupéry Magyar tulajdonú partnerünk stabil ügyfélkör nyújtotta biztonságot és érdekes fejlesztői feladatokat kínál munkavállalóinak. Ebbe az összeszokott és családias hangulatú csapatba keresünk Multiplatformos szoftverfejlesztőt Feladataid lesznek: Heterogén környezetben futó szoftverek Windows kliens oldali, esetenként Linux szerver oldali komponenseinek fejlesztése A korábban fejlesztett szoftverek továbbfejlesztése, hibajavítása Tervezés, implementáció, tesztelés (új projektek esetén) Kapcsolódó dokumentációk elkészítése Elvárásaink: Néhány év MS Windows alapú fejlesztési tapasztalat; Stabil GUI fejlesztői és objektum-orientált alapok; Jártasság Java, C# .NET nyelvek közül legalább kettőben; Programnyelv-független, nyitott gondolkodásmód; Fejlesztői szintű adatbázis-kezelői ismeretek (SQL); Előnyként kezeljük: a GWT járt... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Kereskedelmi képviselő

Cegnev elrejtese - Budapest - Hozzáadva 2015.05.18. Frissítve 2015.05.15. Hirdetés azonosító: 938161 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés Kereskedelmi képviselő Csapatunkba fiatalos, rugalmas, motivált kereskedőt keresünk környezetbarát, egészségtudatos, szolgáltatás kis, közép és nagy vállalatok számára történő direkt értékesítésére. Feladatok: Telefonon és személyesen az ügyfelek proaktív felkutatása, A termék bemutatása, szerződés megkötése, Időszakos értékesítési jelentések és riportok készítése, Együttműködés a szerviz csapattal. Amit elvárunk: Értékesítésben szerzett tapasztalat Kitűnő kommunikációs készség írásban és szóban Reprezentatív megjelenés Nyitottság új területek megismerésére (termék és technológia) Jó szervezőkészség Határozottság, rugalmasság B kategóriás jogosítvány Irodai programok (Word, Excel, Outlook, CRM) napi szintű hatékony felhasználói ismerete Előnyt jelent: ... - Állandó - Teljes munkaidő


Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: IT Termékértékesítési menedzser - hálózati eszközök (E-D08) Job Function: Information Technology Department: Information Technology Location: Budapest A Tech People Hungary Kft. egy szakemberek, illetve közép- és felsővezetők keresésére és kiválasztására specializálódott nemzetközi tanácsadó cég, mely fő tevékenységeként személyzeti... Job Title: IT Termékértékesítési menedzser - hálózati eszközök (E-D08) Job Function: Information Technology Department: Information Technology Location: Budapest A Tech People Hungary Kft. egy szakemberek, illetve közép- és felsővezetők keresésére és kiválasztására specializálódott nemzetközi tanácsadó cég, mely fő tevékenységeként személyzeti tanácsadói szolgáltatást biztosít informatikai, pénzügyi, gyártó, forgalmazó és szolgáltató cégek, bankok, biztosítók valamint SSC, NOC és BPO szolgáltatók számára Közép és Kelet Európában. Megbízónk a hazai informatikai piac egyik meghatározó szereplője, számukra keresünk munka... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Ingatlanreferens

Keszthely, Zala - Dolgozni szeretne, de szabadon gazdálkodna az idejével? Elege van abból, hogy egyre többet dolgozik,egyre kevesebbért? Nem éri be átlagfizetéssel? Nem talál munkát, mert kisgyermeke van vagy elmúlt 50 éves? Nem becsülik meg a munkahelyén? Ha bármely kérdésre igennel tudott válaszolni, nálunk a helye! MERT Hazai tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő...... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Projekt menedzser

IT Services Hungary Kft. - Szeged, Csongrád - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! PROJEKT MENEDZSER Állásazonosító: 83020 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT projektek, fejlesztés Munkavégzés helye: Szeged Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0%-25% Szükséges nyelvtudás: angol Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről AZ IT Services Hungary Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója, a T-Systems International leányvállalata. A T-Systems nemzetközi termelési láncának fontos elemeként az IT Services Hungary Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja, mely 2008-ban elnyerte az Év befektetője díjat. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszer... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Feladatok #A motorok új alkatrészeinek tervezése, modellezése CAD programban#Műszaki dokumentációk (fejlesztési standardok, műszaki rajzok) előállítása#Felmerülő problémák analízise illetve a gyár többi területeinek támogatása#Egyeztetés a beszállítókkal: koncepció, prototípus alkatrész beszerzés, ajánlatkérés #Motorfejlesztési projektekben való részvétel...... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Tesztmérnök

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Budapest - Megbízónk nagy tradíciókkal rendelkező gépipari vállalat magyarországi fejlesztő központja számára keresünk szakembert az alábbi pozícióba: TESZTMÉRNÖKFeladatokTesztpadi és járműves teszt tevékenység végzése, teszt eredmények feldolgozása, kiértékelése...... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Junior Java fejlesztő (GyJAL)

Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: Junior Java fejlesztő (GyJAL) Job Function: Information Technology Department: Information Technology Location: Budapest Junior Java fejlesztő (GYJAL) Feladatok: Java fejlesztési feladatok elvégzése csapattagként nagyvállalati ügyfelek részére, illetve ügyfelünk saját termékfejlesztési projektjeiben (pénzügyi, telekommunikációs és ipari... Job Title: Junior Java fejlesztő (GyJAL) Job Function: Information Technology Department: Information Technology Location: Budapest JUNIOR JAVA FEJLESZTŐ (GYJAL) FELADATOK: Java fejlesztési feladatok elvégzése csapattagként nagyvállalati ügyfelek részére, illetve ügyfelünk saját termékfejlesztési projektjeiben (pénzügyi, telekommunikációs és ipari szektor). Projektjeiket magyar, nyugat-európai és észak-amerikai megrendelőknek vegyesen szállítják, jellemzően budapesti munkavégzéssel, esetenkénti külföldi tartózkodással. A team-ek mérete 2 és 10 fő között változik, a projektek hossza néhány hónaptól néhány évig ter... - Állandó - Teljes munkaidő


Grafton Recruitment - Budapest - Senior vállalati kockázatelemző (1-11-33828/PR) Task(s): Budapesti bank Vállalati Hiteljóváhagyás területe keres SENIOR VÁLLALATI KOCKÁZATELEMZŐT az alábbi feladatok elvégzésére: - pénzügyi elemzések (mérleg elemzés és cash flow előrejelzés készítése) és értékelések készítése, pénzügyi modellezés, érzékenyég vizsgálat elvégzése - kockázatok azonosítása, előrejelzése, javaslattétel azok kezelésére - Cash flow scenáriok kidolgozása - véleményformálás az ügylet, a cégfinanszírozás elfogadhatóságáról - döntést előkészítő előterjesztések készítése - monitoring tevékenység - együttműködés az üzleti területtel az egyes ügyletek, finanszírozási struktúrák kialakításában és felülvizsgálatában - új és/vagy komplex kihelyezést megelőzően ügyféllátogatás az üzleti terület képviselőivel közösen Requirement(s): - Felsőfokú pénzügyi/gazdasági végzettség - Tárgyalóképes angol nyelvtudás (írásban és szóban egyaránt) - Min. 5 év vállalati/projektelemzési tapasztalat - Nagyv... - Állandó - Teljes munkaidő


Tatabánya, Komárom-Esztergom - KERESKEDELMI ÉS SZLLÍTSI KOORDINTOR Megbízónk az épületgépészeti berendezésgyártás területén piacvezető vállalatcsoport, amely minden kontinensen gyáregységekkel, közvetlen és közvetett kereskedelmi- és szervízhálózattal rendelkezik. Kereskedelmi és szállítási koordinátor munkakörbe az alábbi paraméterekkel keressük új munkatársukat. Feladatok: Kapcsolattartás a vevőkkel, fuvarszervező cégekkel, kereskedőkkel és a társvállalatokkal Vállalaton belüli szoros együttműködés az Intralogisztika részleggel és a Beszerzési részleggel Szállítással kapcsolatos dokumentációk készítése Rakodási tervek készítése Statisztikai adtok készítése (intrastat jelentés) Adminisztratív jellegű feladatok ellátása Ad-hoc problémamegoldás AMIT ELVRUNK: Minimum középfokú iskolai végzettség magabiztos orosz nyelvtudás és társalgási szintű angol nyelvtudás Microsoft Office ismerete Önálló, dinamikus személyiség Magas stressz tűrő képesség AMIT NYJTUNK: Hosszú távú, biztos munka... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! MS ENTERPRISE ARCHITECT (BUDAPEST) Állásazonosító: 83346 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0%-25% Szükséges nyelvtudás: English or German Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről A Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló részlegeként a T-Systems integrált megoldásokat kínál az üzleti világ és a társadalom közös jövőjének biztosítása céljából. Globális infrastruktúrájú adatközpontjain és hálózatain keresztül a T-Systems informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatoknak és közintézményeknek. Közel 46 000 munkavállaló dolgozik azon világszerte, hogy iparági tapasztalatát és az ICT innovációit ötvözve ma... - Állandó - Teljes munkaidő


Gy-HR Solutions Kft. - Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok - Feladatkör:A termelésben lévő robotok programozása, felügyelete.Végzettség:Automatizálási technikus.Szakmai tapasztalat:Robotok programozásában szerzett nagyfokú tapasztalat.Informatika:jó felhasználó szintű office ismeretekEgyéb követelmény:PLC programozás. ABB-robotika ismeret. Több műszakos munkarend vállalása.Műszaki területreMegjegyzés:Multinacionális,...... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Szárazáru árufeltöltő

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budapest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: SZRAZRU RUFELTÖLTŐ Munkavégzés helye: 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u.191. Főbb feladatok: Biztosítja az optimális készletelérhetőséget az eladótérben. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésén... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Pékáru eladó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Budapest XV. ker - Munkakör megnevezése: Pékáru eladó Munkavégzés helye: 1151 Budapest, Szentmihályi út 131. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Felügyeli...... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC Personnel Hungaria Kft. - Tatabánya, Komárom-Esztergom - Megbízónk vevőkörében méltán elismert multinacionális Tier1 autóipari beszállító. Korszerű vas- és acélöntvény gyártó kapacitással rendelkezik, amelyhez jelentős méretű CNC megmunkáló üzem kapcsolódik....... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Launch Manager

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Veszprém - Veszprém megyei, neves multinacionális vállalat megbízásából keresünk szakembert az alábbi pozícióba: LAUNCH MANAGER FELADATOK Projektek vezetése, irányítása A projekt tervben meghatározottak időbeni végrehajtatása Célok elérése, a projekt sikerének biztosítása Megbeszélések összehangolása, irányítása A projekt műszaki feltételeinek biztosítása (berendezések, gyártóeszközök) A beszállítók meghatározása Folyamatos kapcsolattartás a vevővel a projekt megvalósításának folyamatában A projektben lévő problémák feltárása, megoldási javaslat kidolgozása Együttműködés a társosztályokkal KÖVETELMÉNYEK Felsőfokú gépész vagy villamosmérnök végzettség Projektvezetésben szerzett tapasztalat Mérnöki/termelői területen szerzett tapasztalat Vállalatirányítási rendszerismeret Tárgyalóképes angol nyelvtudás Utazási hajlandóság ELŐNY JELENT Közgazdasági végzettség Német nyelvtudás AMIT MEGBÍZÓNK NYÚJT Nemzetközi cég, nagyvállalati környezet Versenyképes jövedelem és béren ... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Feladatok #Az Audi AG fejlesztése és technológia tervezői által kiadott kísérleti darabok átfogó koordinációja az AHM-en belül#Ütemtervek kidolgozása, egyeztetése és kommunikálása a vevő és a termelő területek lehetőségeit figyelembe véve#A technikai előírások, valamint az ütemtervek betartásának nyomonkövetése és egyeztetése a vevővel#Egyedi forgácsolási...... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! ADATTRHZ FEJLESZTŐ (MICROSTARTEGY) (BUDAPEST) Állásazonosító: 83158 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0%-25% Szükséges nyelvtudás: English or German Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről A Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló részlegeként a T-Systems integrált megoldásokat kínál az üzleti világ és a társadalom közös jövőjének biztosítása céljából. Globális infrastruktúrájú adatközpontjain és hálózatain keresztül a T-Systems informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatoknak és közintézményeknek. Közel 46 000 munkavállaló dolgozik azon világszerte, hogy iparági tapasztalatát és az ICT innovációit ... - Állandó - Teljes munkaidő


GD Gep es Daru Kft. - Lajosmizse, Bács-Kiskun - Elvárás: - Gépészmérnök, gépész technikus végzettség - Legalább 3 év üzemvezetői tapasztalat - MS Office, Adatbázis kezelés, tervező programok ismerete Főbb feladatok: - Koordinálja a beosztottjai munkarendjét, szabadságát a kapacitás, munkaigény figyelembe vételével - Gondoskodik gyártás felügyeletéről, a termelés folyamatosságáról, az...... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Feladatok Az Ön feladata a motorok fejlesztése során felmerülő szilárdságtani kérdések önálló feldolgozása. Ez a folyamat az első alkatrészértékeléssekkel kezdődik a koncepciófázisban és a szériaengedély kiadásával fejeződik be. Ez a tevékenység kísérleti módszerek alkalmazását igényli a szóban forgó szilárdsági vizsgálatok és kiértékelések segítségével....... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! APPLICATION ADMINISTRATOR (DEBRECEN) Állásazonosító: 83449 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 1 - 3 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: Angol Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Az IT Services Hungary Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója, a T-Systems International leányvállalata. A T-Systems nemzetközi termelési láncának fontos elemeként az IT Services Hungary Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja, mely 2008-ban elnyerte az Év befektetője díjat. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és r... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

CNC forgácsoló

GD Gep es Daru Kft. - Lajosmizse, Bács-Kiskun - Feladatok: - A gyártott termékek acélszerkezeti és gépészeti munkáiban való részvétel, a műszakvezető utasításai szerint. (CNC) Előny: hasonló munkakörben és területen szerzett tapasztalat... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Java fejlesztő - Budapest

PROHUMAN - Budapest - Hozzáadva: 2015.04.16. Jelentkezési határidő: 2015.04.17. Hirdetés azonosító: 929075 Nagy múltú, IT területen tevékenykedő multinacionális partnercégünk csapatába keresünk Java fejlesztő kollégákat. A cég izgalmas kihívásokkal teli munkalehetőséget kínál neked, figyelve arra, hogy közben mind feljebb és feljebb lépegethess a ranglétrán. Emellett a versenyképes fizetés nem elhanyagolható szempont, valamint a modern, magas minőségű, high-tech munkakörnyezet sem. Az új fejlesztő kollégák egy barátságos, lelkes és fiatal csapatban fognak dolgozni. Java fejlesztő - Budapest Feladatok: A következők lesznek a feladataid: szoftver megoldások tervezése, kivitelezése és ellenőrzése alkalmazásokkal kapcsolatos specifikáció, műszaki tanulmány készítése szoros együttműködés a csapattagokkal, és nem csak a fejlesztőkkel Elvárások: Te leszel a csapat következő tagja, ha: rendelkezel MSc vagy BSc diplomával informatikai, mérnöki, vagy valamilyen kapcsolódó területen legalább már 1 é... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannon-Work Szemelyzeti Szolgaltato Zrt. - Veresegyház, Pest - GLOBAL CUSTOMER FULFILLMENT SPECIALIST (7200) A Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Zrt. multinacionális megbízópartnere számára munkatársat keres - veresegyházi munkavégzéssel - az alábbi munkakörbe:Global Customer Fulfillment Specialist Várjuk azon angolul beszélő pályázók jelentkezését, akik szívesen részt vennének egy multinacionális cég nemzetközi...... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Pénzügyi koordinátor

Budapest - Az Oktatási Hivatal Pénzügyi koordinátor munkakör betöltésére munkatársat keres Uniós (NFT/ÚMFT/ÚSZT) pénzügyi tapasztalattal Jogviszony időtartama: határozott idejű munkaszerződés 2015. szeptember 30-ig. Bérezés: Munka Törvénykönyve szerint. Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő. A munkavégzés helye: Oktatási Hivatal, Budapest V. kerület. Fontosabb munkaköri feladatok: Az Oktatási Hivatal által megpályázott és elnyert ÚMFT/ÚSZT programok pénzügyi nyilvántartásainak kezelésében való közreműködés. Közreműködés a projekt megvalósulásához szükséges gazdasági, pénzügyi tevékenységekben, ennek részeként nyilvántartások vezetése, a kifizetési kérelmek összeállítása, asszisztencia könyvvizsgálatok és egyéb ellenőrzések lebonyolításában. A projekt mindenkor érvényes eljárásrendi, pénzügyi és a hatályos jogszabályok szerinti pénzügyi megvalósításában való együttműködés. Az alkalmazás feltételei: min. középfokú pénzügyi/közgazdasági végzettség, vagy min. középfokú i... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Pécs, Baranya - Hozzáadva: 2015.04.23. Jelentkezési határidő: 2015.04.25. Hirdetés azonosító: 931480 Cégünkrol Information and Communication Technology (ICT) connects people and markets worldwide! Deutsche Telekom is one of the leading international companies in ICT. With round about 235.000 employees in 50 countries, we provide innovative solutions to our clients. T-Systems is one of the three successful brands of Deutsche Telekom. We serve large customers and multinational companies through our global infrastructure of data centers and networks. With the help of innovative technology we develop integrated solutions for connected life and work. Let us together shape the world of tomorrow! Feladat Tesztesetek tervezése, létrehozása, önálló kivitelezése és adminisztrációja Bejövő hibajelentések esetén hibaelhárítás (hibaelemzés, hibajavítás, stb.) Folyamatos kommunikáció kollégákkal, csoportvezetőkkel és az ügyfelekkel Részvétel olyan karbantartó tevékenységekben, mint a hibajegyek kez... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Hajdú-Bihar - Hozzáadva: 2015.04.23. Jelentkezési határidő: 2015.04.25. Hirdetés azonosító: 931484 Cégünkrol Az IT Services Hungary Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója, a T-Systems International leányvállalata. A T-Systems nemzetközi termelési láncának fontos elemeként az IT Services Hungary Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja, mely 2008-ban elnyerte az “Év befektetője” díjat. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít. A vállalat folyamatosan fejleszti budapesti és debreceni telephelyét, valamint várja tapasztalt informatikusok jelentkezését. Feladat Más egységekkel kapcsolatos incidensek megoldása Incidens menedzseri folyamatokban való közreműködés Nemzetközi platform architektúrák, innovatív munkahely megoldások, és szerver alapú számítások fejlesztése Rendszer desig... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Office Manager / Assistant

Budapest - Budapesti felsőoktatási intézményünkbe keresünk angol nyelvtudással rendelkező Adminisztrációs és Asszisztensi munkatársakat. Feladatok •Telefonos, adminisztrációs, irodai ügyintézés komplexen Elvárások •Kiváló, választékos kommunikációs készség •Kellemes telefonhang •Megbízhatóság Amit nyújtunk •Kiváló fizetés •Hosszú távú együttműködést •Munkáját...... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Hajdú-Bihar - Hozzáadva: 2015.04.23. Jelentkezési határidő: 2015.04.25. Hirdetés azonosító: 931482 Cégünkrol Az IT Services Hungary Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója, a T-Systems International leányvállalata. A T-Systems nemzetközi termelési láncának fontos elemeként az IT Services Hungary Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja, mely 2008-ban elnyerte az “Év befektetője” díjat. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít. A vállalat folyamatosan fejleszti budapesti és debreceni telephelyét, valamint várja tapasztalt informatikusok jelentkezését. Feladat Elemzi az ügyfél munkaterületi szoftverigényeit, megtervezi az ügyfél Windows desktopját, legyen az fat vagy thin-kliens. Fejleszti vagy módosítja a T-Systems által szolgáltatás-portfóliót az ügyfél követelményei az üzleti é... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC PERSONNEL HUNGARIA Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Megbízónk az élelmiszeripari műanyag csomagolóeszközök gyártása területén a piac vezetői közé tartozó nemzetközi vállalat, amely világszerte 30 üzemmel rendelkezik. Magyarországi gyára megbízásából szakembert keresünk az alábbi pozícióba: DOKUMENTÁCIÓS MÉRNÖK FELADATOK A vállalat németországi gyártó részlegének, az ott gyártott saját fejlesztésű berendezések műszaki dokumentációk elkészítésének támogatása Új gépek dokumentációinak elkészítése Műszaki leírás és használati utasítás készítése Az európai jogszabályok alapján megfelelőségi nyilatkozatok készítése Kapcsolattartás a németországi tervező csoporttal Szükség esetén beszerzési feladatok ellátása ELVRSOK Mérnöki végzettség Tárgyalóképes német nyelvtudás Kommunikációképes angol nyelvtudás Rajzolvasási, CAD és InDesign ismeret AMIT MEGBÍZÓNK NYJT Vonzó alapfizetés Cafeteria Egészségpénztári és nyugdíjpénztári támogatás Év végi bónusz lehetőség A MUNKAVÉGZÉS HELYE Székesfehérvár környéke ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Ruházati eladó (Veszprém)

"HADA-1" Ipari es Kereskedelmi Kft. - Veszprém - - A vásárlók szakszerű tájékoztatása és magas színvonalú kiszolgálása - Termékek kihelyezése, kezelése a vállalat belső szabályzata alapján - A munkaterület rendben és tisztán tartása... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Junior Sales Manager

Randstad Hungary Kft. - Biatorbágy, Pest - JUNIOR SALES MANAGER BIATORBGY Kiemelt globális jelenléttel bíró megbízónk számára, pályakezdő, kiemelkedő Sales attitűdöt képviselő tehetségeket keresünk, az alábbi pozícióba JUNIOR SALES MANAGER KÖVETELMÉNYEK / JOB REQUIREMENTS: - moduláris felépítésű program - a teljes vállalati kultúra elsajátítása - változó országon belüli lokáció SZEMÉLYISÉGJEGYEK / PERSONALITY: - preferált végzettség: közgazdász/kereskedelem & marketing/ nemzetközi tanulmányok - kommunikáció/gazdálkodás & management/ - maximum 1-2 éves releváns tapasztalat - felsőfokú német nyelvtudás - rugalmasság a lokáció tekintetében (Magyarországon és külföldön) - erős csapatjátékos jellem - B kategóriás jogosítvány AMIT AJNLUNK / OFFERED: - hosszú távú vezetői karrier - kiemelkedő juttatások KONTAKT / CONTACT Forgó Kinga +36 1 411 4039 JELENTKEZÉS / APPLY... - Állandó - Teljes munkaidő


Dunaújváros | Dunaújváros állás | állás Dunaújváros és környéke | Dunaújvárosi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Dunaújváros állás
munkaügyi központ Dunaújváros állás
állás Dunaújváros és környéke
Dunaújvárosi állások

Kulcsszavas kereső