állás Dunaújváros
Csak állás Dunaújváros hirdetés azonnali állás Dunaújváros és munka országosan! Munka, állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Dunaújváros és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Dunaújváros és állás Dunaújváros kereső. állás Dunaújvárosai.


állás Dunaújváros, állás Dunaújváros keresés és állás Dunaújváros kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Dunaújváros kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Dunaújváros és állás Dunaújváros kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Dunaújváros kereső személyek, állás Dunaújváros kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Dunaújváros munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Dunaújváros kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maDunaújvárosimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Dunaújváros keresés témában, országosan.

Munka, állás Dunaújváros és állás Dunaújváros ajánlatok, állás Dunaújvárosok:


munka és állás Dunaújváros ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Dunaújváros kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Dunaújváros. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Dunaújváros munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Dunaújváros kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Dunaújváros kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Dunaújváros kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Dunaújvárost találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Dunaújváros keresőkről, ami nagyban segíti az állás Dunaújváros keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Dunaújváros viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Dunaújváros kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Dunaújváros kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Dunaújvárost keresők és állás Dunaújvárost kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Dunaújváros értékelések:

A állás Dunaújváros ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Dunaújváros keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Dunaújváros keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Dunaújváros kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Dunaújváros keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Dunaújváros fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Dunaújváros keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Dunaújvároshelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Dunaújváros keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Dunaújváros keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Dunaújváros hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros keresés, állás Dunaújvárosok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Dunaújváros, állás Dunaújvárosok, állás Dunaújváros keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Dunaújváros keresője, munka kereső, és állás Dunaújváros kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Dunaújvároshirdetés, hogy tudjanak állás Dunaújvárost találni. A állás Dunaújváros keresés mellett ingyenes letöltés állás Dunaújváros filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Dunaújváros kereső és állás Dunaújváros kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Dunaújváros munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Dunaújváros kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Dunaújváros kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Dunaújváros tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Dunaújváros ajánlat -ról. Legyen az állás Dunaújváros, munka, munkáltató, állás Dunaújvárosajánlat, idősebb állás Dunaújváros keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Dunaújváros keresőt, pályakezdő állás Dunaújváros és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Dunaújvárost keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Dunaújváros, munka, karrier, önéletrajz, állás Dunaújváros keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Dunaújváros ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Dunaújváros keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros kínál, önéletrajz vagy csak állás Dunaújváros hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Dunaújváros oldala.

Állás Dunaújváros

Java szoftver fejlesztő

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Eger, Heves - Job Number: 1969428 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, tulajdonosa a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és 101 bankfiókjában közel 3000 főnek biztosít kihívásokkal teli munkahelyet. A kihívásokkal teli gazdasági és szabályozói környezet ellenére a Budapest Bank az elmúlt években is folyamatosan nyereségesen működött, fenntartva erős likviditását és stabilitását.A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert.Az „Év bankja 2013” címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működ... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1937392 Business: GE Appliances & Lighting Business Segment: GE Lighting About Us: Posted Position Title: Egészségügyi kerámia fejlesztési munkatárs Career Level: Experienced Function: Manufacturing Function Segment: Manufacturing Engineering Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1046 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: Essential Responsibilities: élelmiszeripari és egészségügyi kerámia termékek fejlesztése és a hozzájuk kötődő szabadalmak önálló feltérképezése, vevői visszajelzések alapján önálló kapcsolattartás a leendő vevőkkel, és velük közösen műszaki specifikációk kidolgozása kísérleti szerszámok gyártástámogatása, 3D prototyping orvos látogatás, terméknépszerűsítés, vevői visszajelzések gyűjtése minőség folyamatosan fenntartása, hogy az megfeleljen az előírtnak. Qualifications/Requirements: szakirányú fogtechnikusi végzettség kerámia fogszabályozó betétek felhasználásában szerzett tapa... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Biztosítási gyakornok Job

GE - Budapest - Job Number: 1987821 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!"? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban.Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed!A Budapest Bank munkatársaként a világ egyik legnagyobb és legelismertebb vállalatcsoportjának, a General Electricnek a munkatársa lehetsz. Egy olyan társaságnál dolgozhatsz, amely száznál is több országban mintegy 300.000 embert foglalkoztat.Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Biztosítási gyakornok Career Level: CI Function: Marketing Function Segment: Administration and Support Location: Hungary U.S.... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Műszaki üzletkötő

Bervina Kft. - Budapest XIV. ker - Feladatok -blogok, termékismertetők, promóciós anyagok folyamatos fordítása német nyelvre -értékesítés már meglévő és az új vevőkör számára -értékesítési terv, üzleti stratégia, partnerkapcsolatok kiépítése a német piacon történő megjelenéshez -piackutatás német nyelvterületen, árstratégia, logisztika teljes menedzsmentje -értékesítési ajánlatok elkészítése -új partnerek felkutatása, és megkeresése, a szerződések előkészítése leadek generálási módszerek alapján konkrét cégeket érintve -partnerkezelés Elvárások -agilitás -kreativitás -dinamikusság -terhelhetőség -közvetlen, nyitott, pozitív személyiség -értékesítői affinitás -diploma -angol és német nyelvtudás írásban és a szóban egyaránt Mit kínálunk -fiatal, dinamikus csapat -családias cég Munkavégzés helye: Budapest, 14. kerület A Bervina Kft. egy 30 éve sikeresen működő családi vállalkozás. 50 országgal kereskedünk világszerte.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem ispiráció - kreativításod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálozatának Somogy megyei irodái (Siófok, Balatonboglár, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkoz... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Termelési Csoportvezető

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Lakossági Értékesítő

Gsm Takács Kft - Budapest - Cégünk Vodafone Franchise üzletébe Budapestre - Lakossági értékesítő pozícióba munkatársat keres Főbb feladatok, munkák: - értékesítés, szakszerű ügyfélkezelés Az ideális pályázó rendelkezik: - minimum középfokú végzettséggel, - számítógépes ismeretekkel (word, excel), - 1-2 év ügyfélszolgálati, értékesítési vagy ügyfélkezelési tapasztalat előnyt jelent, - kiváló kommunikációs készséggel, - értékesítői vénával, - kiváló stressz-tűrő és problémamegoldó készséggel, - ügyfél centrikus hozzáállással, - önállóan munkavégzésre való képességgel, - alapfokú műszaki beállítottsággal Amit kínálunk: - kimagasló értékesítői juttatási csomag - bejárási költség hozzájárulás Állás, munka területe(i): - Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Munkavégzés helye: Budapest, Bevásárlóközpont Árkád, Pólus, Corvin Cegléd, Budapest útvonalon a 4-es főút mentén a bejárás autóval biztosított Jelentkezés az állásra: Fényképes önéletrajzokat az allas@gsmtakacs.hu e-mail címre "BP-career" jeligére várjuk. Fő tevékenys... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Irodavezető

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres irodavezető munkakörbe. Elvárások: - pénzügyi/gazdasági felsőfokú végzettség - mérlegképes könyvelői végzettség - tárgyalóképes német nyelvtudás - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - rugalmasság, terhelhetőség - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193, email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Nemzetközi gépjárművezető

Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkező munkatársat keresünk kereskedői munkakörbe Elvárások: - jó kommunikációs készség (svájci/német vevőkkel és beszállítókkal kapcsolattartás) - felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudás (további nyelv ismerete előnyt jelent) - önálló munkavégzés - határozott fellépés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. vagy telefonon: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Műszaki csoportvezető helyettes

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Műszaki csoportvezető-helyettes munkakör betöltésére munkatársat keresünk Elvárások: - Megfelelő szakirányú végzettség (műszaki-villamosipari) - rugalmasság - tanulékonyság - terhelhetőség Hasonló területen szerzett műszaki gyakorlat előnyt jelent! Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk, a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Kereskedő

Pharmacoidea Kft. - Szeged, Csongrád - Foglalkozás megnevezése: Kereskedő (KERESKEDŐ) elvárt gyakorlati idő: nem szükséges Iskolai végzettség: egyetem, főiskola Elvárt szakképzettség: Biológus, Kereskedelmi menedzser, Marketing- és reklámmenedzser Nyelvtudás: angol (jó nyelvismeret) Járművezetési engedély: "B" személygépkocsi, Informatikai ismeret: IT alapismeretek Egyéb elvárt jártasság, készség, ismeret: határozott,magabiztos fellépés,önálló munkavégzés,agilitás,mobilitás,kreativitás és csapatszellem Speciális követelmény: szakirányú felsőfokú végzettség elvárás. A feladat: kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cég kereskedelmi és marketing tevékenységének önálló kivitelezése Várható bruttó kereset (Ft / hó): megegyezés / jogszabály szerint További információ: Kereskedelim/marketing/természettudományos végzettség és angol nyelvtudás elengedhetetlen. Feladat: Folyamatos partnerkeresés(nemzetközi és hazai),termékértékesítés. Nemzetközi és hazai partnerekkel való kapcsolattartás. Jelentkezés: fényképes szakmai önéletrajz és motiv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Webalkalmazás fejlesztő

NNG Kft. - Budapest - Webalkalmazás fejlesztő Mutass utat! Az NNG-nél kollégáinkkal nap, mint nap azon dolgozunk, hogy emberek milliói számára biztosítsunk megbízható navigációs szoftvert világszerte. Ha úgy érzed, szeretnél egy olyan csapatban dolgozni, ahol 5 földrész több mint 100 országa számára fejlesztünk a mindennapi élethez hasznos szoftvermegoldásokat, akkor a megfelelő helyen jársz. Mi lenne mindebben a Te feladatod? A belső nyilvántartási rendszerek és a gyártási folyamat automatizálását segítő eszközök, modulok (ki)fejlesztése, karbantartása és dokumentációja Támogatás nyújtása a kifejlesztett rendszerekkel és modulokkal kapcsolatosan Ha mindez meg van benned. 2-4 év tapasztalat webalkalmazás fejlesztésben Felsőfokú végzettség ASP.NET/C# fejlesztési tapasztalat SQL ismerete (MSSQL, MySQL) Szoftvertervezési tapasztalat Magas szintű önállóság és proaktivitás Minőségorientált szemlélet Képesség több feladat önálló ellátására Angol nyelvtudás ráadásul ezek közül is rád illik val... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Oktatásszervező

Training360 Kft. - Budapest - Oktatásszervezőt keres Szeretnél az ország egyik legdinamikusabban fejlődő oktatási cégénél dolgozni? A legnagyobb magyarországi cégek, bankok, biztosítók, szolgáltató és gyártó cégek informatikai és készségfejlesztő képzésinek szervezésében, kivitelezésében részt venni? A legnagyobb informatikai cégek (Microsoft, Cisco, VMware, IBM, Oracle) tanfolyamait szervezni? Szeretnéd, ha a te munkád is hozzájárulna ahhoz, hogy évente több ezer tanulni vágyó ember szerezzen nálunk a munkájához nélkülözhetetlen ismereteket? Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, társalgási szinten tudsz angolul, értesz az Excelhez, Word-höz, nem fordítasz hátat a kihívásoknak, és képes vagy evezni akkor is, amikor a többiek már mind kifulladtak, akkor köztünk a helyed! Milyen feladataid lesznek: Képzések szervezése: amit az értékesítők eladnak, azt profi módon meg is kell csinálni. Adminisztrációs feladatok: dokumentáció, CRM rendszer karbantartása - pontosan, precízen. Folyamatos kapcsolattartás cé... - Állandó - Teljes munkaidő


Trenkwalder Kft. - Pécs, Baranya - Kommunikációs és informatikai technológiát szolgáltató partnerünk részére keresünk munkatársat Pécsi munkavégzéssel az alábbi munkakörbe Alkalmazás Adminisztrátor (Unix/Linux, LDAP) Az álláshoz tartozó elvárások: Felsőfokú szakirányú végzettség vagy egyenértékű szakmai tapasztalat LDAP tapasztalat előny Legalább középszintű német és/vagy angol nyelvtudás Különböző szerver/kliens/hálózati architektúrák, komponensek ismerete Gyakorlat alkalmazások Windows/Unix rendszerben történő installálásában és karbantartásában További előnyt jelent: Üzemeltetési tapasztalat a következő rendszerekkel, protocolokkal kapcsolatban: X500, DirX, Nagios, OpenNMS, Service Center, illetve ITIL ismeret, esetleg Shell, Tcl, Perl programozási tapasztalat Főbb feladatok, munkák: Biztosítja a Windows vagy UNIX alapú rendszerek és alkalmazások zökkenőmentes működését Verzióváltásokat, frissítéseket hajt végre 2nd és 3rd szintű támogatást nyújt a németországi ügyfelek részére Folyamatos eseménymoni... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Elismert, folyamatosan fejlődő magyar tulajdonú web-fejlesztéssel foglalkozó partnercégünk csapatának bővítésére minőségbiztosítási vezető munkatársat keresünk. Feladatok: a szoftverfejlesztési/tesztelési folyamatok fejlesztése, felügyelete, a tesztelési irányok meghatározása, a teszt csapat vezetése, részvétel a projektek tervezésében, specifikálásában, projektek tesztelésének tervezése, automata tesztek tervezése és fejlesztése, tesztelési környezet tervezése, kialakítása. Elvárások legalább 2 éves tapasztalat hasonló munkakörben (senior tesztelő, tesztelési vezető, tesztmenedzser, IT minőségbiztosítási vezető) agilis módszertanok ismerete (Scrum, Kanban), webes technológiák ismerete, web- és/vagy mobil fejlesztési ismeretek, tapasztalatok, funkcionális, illetve terhelési teszteszközök ismerete, proaktív, pozitív, önálló és határozott személyiség, rendszerszemlélet, folyamatok átlátására való képesség, csapatjátékos attitűd, minőségi fejlesztési iránti elkötelezet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

PR asszisztens

LIDL Magyarorszag Bt. - Budapest - PR asszisztens Kiket keresünk? utolsó éves egyetemistákat, főiskolát végzetteket (előnyt jelent a marketing, újságírás, PR szakirányon folytatott tanulmány) kiváló német nyelvismerettel rendelkező jelölteket (az angol nyelv társalgási szintű ismerete előnyt jelent) olyan személyeket, akik értékelik a kihívásokat és a professzionalizmust; önállóak, jól szervezettek, kreatívak, és szeretik a csapatmunkát a 2-3 éves belföldi szakmai gyakorlattal rendelkezők előnyt élveznek Feladatok: a vállalat külső és belső kommunikációjának koordinálása sajtómegjelenések generálása kapcsolattartás a sajtó képviselőivel kommunikációs anyagok írása és szerkesztése (hírlevelek, sajtóanyagok, interjúk) sajtófigyelés CSR tevékenység koordinálása közösségi médiatevékenység koordinálása vállalati rendezvények szervezése rendezvények és tematikus programok szervezése és koordinálása Mit kínálunk? a vállalatról alkotott képpel kapcsolatos saját ötletek, elgondolások bevezetésének lehetőség... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Mezőgazdasági Szerviztechnikus

JobArena Human Szolgaltato Kft. - Pest - Megbízónk, EURÓPAI és ÉSZAK-AMERKAI mezőgazdasági gépgyártó vállalatok disztribútora. Partnereik élen járnak a legmodernebb, mezőgépek fejlesztésben és gyártásában, szinte kivétel nélkül jellemző rájuk a legmagasabb szintű gyártástechnológia, a magas termékminőség és a termékfelelősség. Részükre keresünk SZERVIZTECHNIKUS munkatársat! Feladatok: A cég által értékesített mezőgazdasági gépek szervizelése, karbantartása, javítása. Elvárás: gépész, gépszerelő vagy autószerelő végzettség; több éves gépjavításban szerzet tapasztalat; jó kapcsolatteremtő képesség, kiváló kommunikációs készség, önállóság, felelősség vállalás; felhasználó szintű számítástechnikai ismeretek. Előny: autó villamossági végezettség; mezőgazdasági szerviz gyakorlat. Amit kínálunk: bejelentett munka, próbaidőt követően határozatlan idejű munkaszerződés; szerviz gépkocsi + szerszámzat; munkavégzési lehetőség egy nagy hagyományú, magas szakmai és környezet kultúrával rendelkező cégben; folyama... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Festő (Ref.sz.: 15211)

HUMAN CENTRUM Kft. - Nyírbátor, Szabolcs-Szatmár-Bereg - szerszámgépek, alkatrészek festése, állapotának megóvása a festés során használt alkatrészek állagának megóvása, gazdaságos anyagfelhasználás... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Ügyfélkapcsolati munkatárs

Budapesti ceg - Budapest III. ker - Ha szeretnél egy fiatalos és lendületes cégnél dolgozni, ahol a mindennapi érték az ember és a közös siker, ha van tapasztalatod értékesítésben és az ügyfélszolgálatban, ha szeretsz és tudsz beszélni, ha szerinted is mi vagyunk az ügyfélért és nem Ő értünk, ha megbecsülést vársz az eredményeidért, akkor gyere és jelentkezz, mert Ügyfélkapcsolati Munkatársat keresünk! Feladatai: Kiváló kapcsolatot építsen ki telefonon a meglévő ügyfélkörrel és növelje az ügyfelek elköteleződését cégünk irányába - Folyamatos kommunikáció ügyfelekkel Vevőink számára magas szintű, gyors, proaktív támogatás nyújtása Rendelésfelvétel - telefonon és e-mailen Bejövő hívások kezelése - rendelésfelvétel, árukiszállítás szervezése, számlázással kapcsolatos teendők Kimenő hívás indítása - egyeztetés az ügyféllel rendeléssel kapcsolatban, cégünk profiljába vágó termékek és szolgáltatások kiajánlása Meglévő ügyfeleinknek aktuális akciók, új termékek ismertetése Reklamációkezelés Az ügyfél elégedettségé... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Targoncavezető (nrg9)

Energy Power Kft. - Esztergom, Komárom-Esztergom - Ügyfelünk egy német tulajdonú autóipari beszállító cég, karosszéria elemeket szállít több autógyár számára. A megnövekedett termelési volumen miatt új kollégákat keresünk esztergomi gyárukba, az alábbi pozícióba: TARGONCAVEZETŐ Elvárások: - Elektromos homlokvillás targonca jogosítvány 5 tonnáig - Legalább 2 éves szakmai gyakorlat - Esztergom környéki... Évente mintegy 1000 dolgozót segítünk új álláshoz. Legyen Ön az egyik, akinek újmunkahelyet biztosítunk! Naponta frissülő állásajánlatok 24 iparágban az egész ország területén. Segítségünkkel több száz magyar és nemzetközi céghez juthat el a jelentkezése. Használja ki munkaerőpiaci ismereteink és kapcsolataink előnyeit! Tekintse meg a többiállásajánlatunkat is! Ügyfelünk egy német tulajdonú autóipari beszállító cég, karosszéria elemeket szállít több autógyár számára. A megnövekedett termelési volumen miatt új kollégákat keresünk esztergomi gyárukba, az alábbi pozícióba: TARGONCAVEZETŐ Elvárások: Elektromos homlokvillás targonca jogosítv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Java fejlesztő

NESS Hungary Kft. - Budapest - Ness Hungary Kft., 1115 Budapest Bartók Béla út 105-113. T:(361) 481-4550, Fax:(361) 481-4551, www.ness.com/hu A Ness Hungary Kft. a nemzetközileg elismert, a világ 20 országában több mint 7000 munkatárssal működő Ness Technologies Inc. magyarországi leányvállalata. A magyar tanácsadói piac vezető szereplőjeként nagyvállalati ügyfeleink számára tanácsadási, szervezési, fejlesztési és rendszerintegrációs szolgáltatásokat nyújtunk banki alkalmazások, banki üzleti folyamatok, üzleti intelligencia megoldások, valamint pénzügyi, számviteli, controlling, ellátási lánc menedzsment és HR megoldások területén. Jártasságunk kiemelkedő az integrált technológiai megoldásokban. Új üzleti lehetőségekből adódó feladatok elvégzésére új projektcsapatokat építünk, melybe fiatal, ambiciózus kollégák jelentkezését várjuk. A Ness Hungary kft. felvételt hirdet Java fejlesztő munkatárs számára. Feladatok: JAVA/JavaEE alapú alkalmazások tervezésében és fejlesztésekben való részvétel A Ness Hungary kft. által... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Baromfi eladó

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budapest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Baromfi eladó Munkavégzés helye: 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u.191. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű baromfihús-áru legyen elérhető. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Kontroller

FAG Magyarorszag Ipari Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Közösen tartjuk mozgásban a Világot Tervezze jövőjét a Schaefflernél! "Közösen tartjuk mozgásban a Világot" - hangzik a Schaeffler csoport mottója. Egyike vagyunk a legnagyobb gördülőcsapágy-gyártóknak, és elismert partnere a legjelentősebb autógyártó konszerneknek. Közismert márkaneveink, mint az INA, FAG és LuK évtizedek óta az innovativitás, minőség és megbízhatóság szolgálatában állnak. Vállalatcsoportunk összesen 180 telephelyén, világszerte 79.000 munkatársa fáradhatatlan munkájával a 2013-es évben 11,2 milliárd euró árbevételt ért el. A Schaeffler csoport vállalatait a célorientáltság, a konstruktív csoportmunka és a termékek és folyamatok fáradhatatlan javításának akarata formálja eggyé! Az FAG Magyarország Ipari Kft. debreceni gyárába várja jelentkezését a következő pozícióra: Kontroller Feladatai: havi zárások feladatok teljes körű lebonyolítása a főkönyvelővel együttműködve könyvvizsgálókkal való kapcsolattartás éves üzleti terv összeállítása a társterületek k... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Senior beszerző

BERKEMANN Bt. - Kiskunfélegyháza, Bács-Kiskun - A Berkemann Hungary cipőgyár munkatársat keres senior beszerző pozícióba. Munkaköri feladatok: Stratégiai fontosságú beszállítókkal való kapcsolattartás Ártárgyalások előkészítése, levezetése Keretszerződések készítése Projektek levezetése Folyamatok fejlesztése, dokumentálása Beszállítói kiértékelések elvégzése Új beszállítók felkutatása, kiválasztása Elemzések készítése Elvárások: Felsőfokú gazdasági vagy műszaki végzettség 2-3 éves beszerzési tapasztalat Német vagy angol tárgyalási szintű nyelvismeret MS Office (Excel, Word, Powerpoint) felhasználói szintű ismerete Önálló munkavégzés Jó kommunikációs- és szervezőkészség Határozottság Nyitottság az új feladatokra Csapatjátékos Előnyök: Cipőipari tapasztalat ERP rendszer ismerete Mi kínáljuk: Magyarország egyik legnagyobb, dinamikusan fejlődő, németországi anyavállalati hátterű cipőgyára építi magyarországi bázisát és csapatát. A magyarországi telephely a cégcsoport gyártáslogisztikai és termékfejles... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Értékesítési szaktanácsadó

RECA Kft - Fejér - Értékesítői csapatunk bővítéséhez keresünk ÉRTÉKESÍTÉSI SZAKTANÁCSADÓ munkatársakat Fejér megye Budapest Vas megye értékesítési területekre A Reca Kft. egy professzionális szerelés- és rögzítéstechnikai cikkeket forgalmazó, stabil hátterű nemzetközi konszern leányvállalata, amely már 20 éve folyamatosan jelen van a magyar piacon. A reca márkanév hazai és nemzetközi szinten is egyet jelent a legmagasabb termékminőséggel és szolgáltatásokkal. Feladatok: Ideális pályázónk: Szerelés- és rögzítéstechnikai termékek értékesítése ipari végfelhasználók részére a megjelölt értékesítési területeken Új vevők felkutatása Árajánlatok, megrendelések kidolgozása, nyomon követése Meglévő partnereinkkel való rendszeres kapcsolattartás A vevői igények felmérése, termékinformációk átadása, szaktanácsadás Középfokú műszaki végzettséggel rendelkezik vagy műszaki területen szerzett munkatapasztalatot Eladással szeretne foglalkozni és/vagy már tapasztalt műszaki termékek értékesít... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Toborzási munkatárs

Pannon-Work Zrt. - Budapest XI. ker - Pannon-Work Zrt. A Pannon-Work Zrt. - Munkaerő-kölcsönző és Munkaerő-közvetítő cég új munkatársat keres a következő munkakörbe: Toborzási munkatárs - Fizikai területre - Jó szervezőkészségű, nagy teherbírású, lendületes jelentkezőket várunk a saját csapatunkba, XI. kerületi irodánkba! Elvárások: Min. középfokú végzettség Fizikai toborzásban szerzett tapasztalat Számítógépes ismeretek (Word, Excel, Internet, Outlook) Proaktivitás, nyitott személyiség Rugalmas hozzáállás Terhelhetőség Képesség az önálló munkavégzésre Jó csapatjátékos Feladatok: Főként fizikai munkaerő toborzásával kapcsolatos napi feladatok End-to-end toborzási folyamatok koordinálása a legkülönbözőbb munkaterületekre Hirdetések szerkesztése Jelöltekkel történő telefonos kapcsolattartás, előszűrés Beérkező jelöltek értékelése Jelöltek felkutatása, alternatív csatornák használata Interjúztatás, tesztírás koordinálása Kapcsolattartás a partner cégekkel, ügyfélinterjúk szervezése Jelölt adatbáz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Betanított munka

HBMK Hungary Kft. - Mosonmagyaróvár, Győr-Moson-Sopron - A HBMK Hungay Kft. mosonmagyaróvári megbízója részére keres kizárólag hétvégi, szombat-vasárnap éjszakás műszakba betanított munkára dolgozókat azonnali kezdéssel.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Pénztáros-Részmunkaidőben

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Karcag, Jász-Nagykun-Szolnok - Munkakör megnevezése: Pénztáros-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 5300 Karcag, Kisújszállási u. 34. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Megismeri és hatékonyan végzi a feladatköréhez kapcsolódó áruházi munkafolyamatokat (kódhibás termékek kezelése, fölözési folyamatok, árváltozások és készlethiány kezelése). Felelősségteljesen kezeli a fizetőeszközöket és az áruház készleteit, emellett biztosítja a vásárlók elsőosztályú kiszolgálását. Feltölti a kasszát és a kasszaállványokat fogyóeszközökkel, szakszerűen működteti a pénztárgépet. Ismeri az akciókat és az akciós termékeket, szakszerűen tájékoztatja a vásárlókat. Munkája során segíti az új munkatársak beilleszkedését, gyakorlati tapasztalatit megosztja. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai bizonyít... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Tervezőmérnök (AG)

Tech People Hungary Kft. - Zala - Job Title: Tervezőmérnök (AG) Job Function: Gázipari berendezések gyártása Department: Engineering Location: Zala megye Megbízónk tagja az ausztriai központtal rendelkező HEAT GROUP vállalatcsoportnak, amely a gázipar, olajipar, vegyipar, környezetvédelem számára tervez és gyárt különböző berendezéseket. Az ausztriai és nagykanizsai irodákban gyakorlott tervezőmérnökök különböző gázipari, vagy egy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Vállalati Telesales munkatárs

eSense Zrt. - Budapest - Az eSense Human Resources Szolgáltató Zrt. szakmai tapasztalattal rendelkező, illetve kreatív pályakezdő telefonos értékesítő munkatársakat keres az alábbi feladatkörre: Vállalati Telesales munkatárs Feladatok: Kis- és középvállalati ügyfelek megkeresése telefonon keresztül, rendelkezésre álló adatbázisból; Potenciális ügyfelek telefonos tájékoztatása, ajánlatok előkészítése; Hívásokhoz kapcsolódó adminisztráció. Az álláshoz tartozó elvárások: Ügyfélismeret, ügyfélkapcsolat terén szerzett releváns tapasztalat; Minimum középfokú végzettség; Lényegre törő, meggyőző kommunikáció, kitartás; Határozott, udvarias fellépés; Megbízható felhasználói szintű számítógépes ismeretek. Amit kínálunk: Fizetés, juttatás: br. 977 Ft/óra + jutalék + cafetéria; Normál munkarendben történő munkavégzés (H-Cs 8:00 – 16:40, P 8:00 – 15:30); Biztos, multinacionális háttér; Modern munkaköri feltételek; Folyamatos fejlődési lehetőség. Munkavégzés helye: Budapest - IX. kerület. Az önéle... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Alkatrész értékesítés támogató munkatárs francia nyelvtudással (Referenciaszám: PJ3024) Székesfehérvári, ipari folyamatszabályozó és mérőberendezések gyártásával foglalkozó multinacionális megbízónk számára keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: Alkatrész értékesítés támogató munkatárs (francia nyelvtudással) Feladatok: - Komplett ajánlatok készítése - Projektek, termék dokumentációs csomagok összeállítása - Kapcsolattartás a kereskedelmi irodákkal - Kereskedelemben résztvevő mérnökök pro-aktív támogatása - Rendelések feldolgozása, nyomonkövetése, felvitele a vállalatirányítási rendszerbe Elvárások: - Főiskolai vagy egyetemi végzettség (műszaki terület preferált) - Folyékony angol és francia nyelvtudás - Műszaki terület iránti érdeklődés - Vevőközpontú gondolkodásmód - Pontosság, precizitás - Önállóság, proaktivitás Amit megbízónk kínál: - Multinacionális munkakörnyezet - Kedvező juttatási csomag (sportolási lehetőség, nyelvi képzés, utazási támogatás,stb.) Jelentkezés: Kérjük, mag... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria - Győr, Győr-Moson-Sopron - Karrier az Audinál Konstruktőr Villamos gépek tervezése Motorfejlesztés Pályázat Izgalmas és változatos munkakörnyezet A villamos gépek és járműhajtások szakterületének feladata a korszerű hibrid- és elektromos hajtású járművek hajtásláncának fejlesztése, optimalizálása. Feladatok E munkakörben Önnek lehetősége nyílik a jövő elektromos- és hibridhajtású járműveinek fejlesztésében való részvételre. Klasszikus gépészmérnöki tervező feladatokat (gépház, csapágyazás, hűtés, kenés) lát el. A külföldi fejlesztőközpontokkal szorosan együttműködve fejleszti és optimalizálja a hajtáslánc elemeit, továbbá részt vesz az ehhez kapcsolódó gyártási folyamatok és technológiák kidolgozásában. Elvárások Gépészmérnöki, járműmérnöki, közlekedésmérnöki vagy mechatronikai végzettség 3D Konstrukcióban szerzett tapasztalat Középfokú németnyelv-tudás Angolnyelv-tudás előny Pro-Engineer, CAD programok ismerete Villamos gépek szerkezetének és működésének ismerete előnyt jelent Önálló munkavégzés Csapatszellem S... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Marketing és PR menedzser

Killer Dream Kft. - Budapest III. ker - Killer Dream Kft. Ismert sport- és divatmárkák hazai exkluzív forgalmazásával foglalkozó, budapesti székhelyű cég keres a Marketing és PR terület egy kézben történő menedzselésére munkatársat. Marketing és PR menedzser Főbb feladatok, munkák: A cég által képviselt márkákhoz kapcsolódó marketing és kommunikációs feladatok ellátása Marketing kommunikációs tervek kidolgozása, költségvetés megtervezése Kommunikációs csatornák megtalálása, kiépítése, működtetése, frissítése Sajtóval való kapcsolattartás Sajtó- és kommunikációs anyagok előkészítése, koordinálása Konkurenciaelemzések, felmérések elvégzése, kiértékelése Online marketing felületek kezelése, közösségi média portálok (Facebook, Pinterest, Instagram, stb.) felé szöveges és képi tartalom előállítása Promóciós anyagok szerkesztése, elkészítése, illetve elkészíttetése Rendezvények szervezése, rendezvényeken való megjelenések támogatása Eladáshelyi marketing anyagok tervezése, kivitelezése A munkakör betöltésének fe... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Pékség műszak kisegítő

Abony, Pest - Munkakör megnevezése: Pékség műszak kisegítő-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 2740 Abony, - Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Felügyeli az áru útját az átvételtől és a gyártástól kezdve az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: pék, sütőipari vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: Szakmunkásképző, vagy szakirányú végzettség, képesítés Szerződés típusa: Határozott Előnyt jelent: multinacionális vállalatnál szerzett munkatapasztalat, pékáru-t... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Multinacionális partnerünk szolgáltató központjába HR menedzser munkatársat keresünk. Feladatok: külső ügyfelekkel való elsődleges kapcsolattartói szerep betöltése, minden külső ügyféllel kapcsolatos feladat irányítása, menedzselése, a vállalat alkalmazottainak fejlődéséért és alkalmasságáért illetve a szolgáltatások SLA-ban meghatározott minőségéért való felelősségvállalás, ügyfél-elégedettség biztosítása, maximálása. Elvárások: kapcsolódó felsőfokú végzettség, legalább 1 éves menedzseri tapasztalat, kiváló angolnyelv-tudás, Előnyt jelent­: pénzügy/számvitel területén szerzett felsőfokú végzettség. Amit a cég kínál: stabil hátterű, folyamatosan bővülő, nemzetközileg elismert multinacionális vállalat csoport, versenyképes juttatási csomag, professzionális munkakörnyezet, előrelépési és horizontális mozgási lehetőség. Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el önéletrajzát a e-mail címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Junior Sales Manager

Budapest - Modulszőnyeggel, álpadlóval egyéb padlóburkolatokkal foglalkozó cég keres ambiciózus munkatársat: Junior Sales Manager Munkakör: Önálló üzletvitel Új ügyfelek, megrendelők felkutatása és megszerzése, meglévő megrendelőkkel az együttműködés fejlesztése Építészekkel, építőipari cégekkel, generál kivitelezőkkel és felhasználókkal való kapcsolatfejlesztés Elvárások ambiciózus egyéniség Kiváló kommunikációs készség Üzleti és prezentációs készség Önállóság, szervezőképesség Előrelátó gondolkodásmód Előny a belsőépítészetben vagy építőiparban szerzett értékesítési tapasztalat Jó munkabírás Teljesítmény orientált, rugalmas egyéniség Előny a kommunikációképes angol vagy szlovák esetleg cseh nyelvtudás Középiskolai/főiskolai végzettség Felhasználói szintű számítógépes ismeretek B-kategóriájú jogosítvány Amit kínálunk Ha még nem volt lehetőséged bizonyítani, nálunk megteheted Gyors előmeneteli lehetőség elért eredmény alapján Vállalati autó Laptop, mobiltelefon Verse... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Éjszakai árufeltöltő

Budapest - Munkakör megnevezése: Éjszakai árufeltöltő Munkavégzés helye: 1138 Budapest, Gács u. 3. Főbb feladatok: Az éjszakai árufeltöltéssel biztosítja, hogy az eladótérben mindig megfelelő minőségű és mennyiségű áru legyen elérhető. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, az éjszakai műszak vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára. Szükséges végzettség: általános iskola Szerződés típusa: Határozatlan Előnyt jelent: középfokú végzettség, szakirányú kereskedelmi végzettség, kereskedelmi munkatapasztalat, targoncavezetői engedély. Jelentkezés határideje: 2014.09.01. vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Kft. - Pest - Üzemvezető (digitalizálás) (Referenciaszám: PJ3112) Elektronikus dokumentumkezelési szolgáltatásokat nyújtó partnercégünk Pest megyei telephelyére keresünk Üzemvezető (digitalizálás) munkatársat Feladatok: Dokumentum-szkennelési és indexelési folyamatok irányítása Az üzem működésének koordinálása a csoportvezetők segítségével Változó volumenű projektek lebonyolítása 50-150 fő munkájának irányításával, munkájuk szervezésével Riportok készítése (terv-tény) a menedzsment felé Projektek támogatása termelési oldalról Elvárások: Középfokú végzettség (felsőfok előnyt jelent) Termelés irányításában, termelési projektek koordinálásban szerzett több éves tapasztalat Vezetői kiállás és attitűd Motiváló személyiség, megoldás-orientált hozzáállás Folyamatszemlélet, gyors tanulási készség Önállóság, problémamegoldó készség Angol nyelvtudás előny Amit kínálunk: Határozatlan idejű, hosszú távú munkalehetőség Versenyképes javadalmazás Kiszámíthatóság Jelentkezés:... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Hegesztési mérnök-specialista

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Magyarország - Megbízónk a világ egyik stratégiai fontosságú autóipari vállalata, mely 19 országban közel 20.000 főt foglalkoztat és több mint 7 milliárd dolláros forgalommal büszkélkedhet. Csúcskategóriás termékeiknek köszönhetően a motorok jelentős teljesítménynövekedése csökkenő üzemanyagfelhasználással párosul. Magyarország egyik legeredményesebb vállalataként működő, folyamatosan fejlődő észak-dunántúli gyáregységükbeaz alábbi pozícióba keresünk munkatársat: HEGESZTÉSI MÉRNÖK-SPECIALISTA Feladatok Hegesztési folyamatok koordinálása és felügyelete Gyártás és termelés támogatása Új hegesztési technológiák bevezetése Hegesztési varratok szakszerű elemzése, minősítése, ellenjegyzése Minőségi problémák kezelése Hegesztés- technológiai dokumentáció létrehozása és folyamatok karbantartása Elvárások Felsőfokú hegesztési szakirányú végzettség Néhány éves hegesztőmérnöki tapasztalat Különböző hegesztési technológiák ismerete (plazmahegesztés, dörzshegesztés, ív csap hegesztés) Anyagvizsgálati i... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Nyelvtanár

Cosmopolitan Lingua Nyelviskola Kft - Budapest - Cosmopolitan Lingua Nyelviskola Kft Cosmopolitan Lingua Nyelviskola Kft. Wunderland Nyelviskola Kft. Intenzív Nyelviskola Kft. Budapesti nyelviskola az esti (a 18:00 és 21:00 óra közötti idősávba, hétfő-szerda és kedd-csütörtök párosításban) és a hétvégi (szombat 10:00 és 14:00 óra közötti) tanfolyamaira keres számlaképes munkatársakat az alábbi munkakörbe: Nyelvtanár (angol, német, olasz, spanyol, francia) Az álláshoz tartozó elvárások: Nyelvtanári diploma Nyelvtanári tapasztalat Önálló munkára és együttműködésre alkalmasság Rugalmasság, türelem Kiváló kommunikációs készség Szorgalom, kitartás, nyitottság Amit kínálunk: Összetartó, jó hangulatú csapat Együttműködő, támogató vezetés Folyamatos, biztos jövedelem Másodállás vállalása esetén kitűnő kiegészítő jövedelem nyelvtanárként A honorárium havi lebontásban bruttó 120.000 Ft (21 tanóra/hét) Állás, munka területe(i): Oktatás / Tudomány Nyelvtanár Munkavégzés helye: Budapest Jelentkezés az állásra:... - Állandó - Teljes munkaidő


Magyarország - P&Bert Management Consulting Group Kft. Kapcsolattartó: P and Bert Telefon: 483-2360 Fax: 485-06-99 Nem meghatározott időtartamú Hazai tulajdonban lévő, közel 25 éve sikeresen működő vállalat, mely számos műszaki megoldást nyújt ügyfelei számára. E cég hosszú távú karrierlehetőséget, és rendkívül érdekes projekteket kínál leendő alkalmazottja számára. A leendő kereskedelmi szakember feladata lesz, meglévő ügyfelek számára a műszaki dokumentáció, ajánlat elkészítése. Ezt követően a beszállítók kiválasztása hazánkban vagy külföldön. E mellett felel a teljes projekt lebonyolításáért. Gépészmérnöki vagy gépész technikusi végzettség. Az ideális pályázó legalább 3-5 éves műszaki értékesítési múlttal rendelkezik, e mellett részt vett ezen műszaki projektek megvalósításában is. MS Office. Angol kommunikációs szint. értékelem! 1 2 3 4 5 Hirdetés értékelése: Még nem értékelte senki ezt a hirdetést... - Állandó - Teljes munkaidő


Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: Szoftver konfigurációs mérnök (embedded, C) KF14-22 Job Function: IT - szoftver Department: Information Technology Location: Budapest Multinacionális, beágyazott rendszerek fejlesztése és gyártása terén tevékenykedő megbízónk részére keresünk szoftver konfigurációs mérnök munkatársat beágyazott szoftverek fejlesztésében szerzett tapasztalattal. Feladatok: Szoftver konfiguráció meghatározása, Biztosítani, hogy a fejlesztők a megfelelő verziójú konfigurációkat használják, Változások követése a baseline-ban, az érintettek tájékoztatása a változásokról, Baseline-ok teljességének és helyességének ellenőrzése. Elvárások: Villamosmérnök vagy mérnök informatikus végzettség (BSc. vagy MSc.), C programozási tapasztalat beágyazott rendszerek terén, Legalább középfokú angol nyelvtudás. Előny: Követelmény menedzsment ismeret, UML ismeret, Matlab Simulink tapasztalat. Személyiség: Eredményorientált gondolkodás, Csapatmunkára termettség, Jó kommunikációs képesség, Kezdeményezőkészség, Mono... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Szimulációs mérnök

Bosch csoport (Budapest - Robert Bosch Kft.) - Budapest - Szimulációs mérnök Szimuláció Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch Engineering Center Budapest)... Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch Engineering Center Budapest) vezérlőegységeket fejlesztünk az autóipar számára, multinacionális környezetben. Dinamikusan bővülő csapatunkba az alábbi pozíciókba keresünk kvalifikált munkatársakat. Csatlakozz hozzánk Te is! Szimulációs mérnök Egyéb, Referencia kód: CM-IS_S Feladatok: Műszerfalak többnyire műanyag alkatrészeinek vizsgálata végeselemes analízis (FEA) segítségével A konstrukció mechanikai tulajd... - Állandó - Teljes munkaidő


HUMAN CENTRUM Kft. - Nyírbátor, Szabolcs-Szatmár-Bereg - a megmunkálás során használt alkatrészek állagának megóvása, gazdaságos anyagfelhasználás a forgácsoló üzemcsarnokban gyártott elemek jó minőségben történő megmunkálása a szerszámok szakszerű megválasztása, állagának megóvása a CNC gépkezelő munkakörhöz kapcsolódó feladatok maradéktalan elvégzése... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Raktári dolgozó

Telemarketing International Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Magyarországon 10 éve sikeresen működő telemarketinges cég győri raktárába munkatársat keres. Feladatok: -Csomagolás -Egyéb raktáros feladatok -Szükséges adminisztráció elvégzése Elvárások: -Jó erőnléti állapot -Stressz tűrés, gyors munkavégzés -Megbízhatóság, felelősségtudat Amit kínálunk: -Stabil hátterű cég -Hosszútávú munkalehetőség -Juttatásként alapbér+ teljesítmény arányos bónusz Amennyiben úgy érzi, hogy megfelel az elvárásainknak, akkor kérjük, hogy fényképes, bérigénnyel ellátott önéletrajzát küldje a csomagolasgyor@gmail.com e-mail címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Adminisztrátor/Adatrögzítő

Shopping-all.hu Kft. - Budapest - Shopping-all.hu Kft. Az állás Munkaadó Shopping-all.hu Kft. Állás helye Budapest 1015, Budapest Magyarország Iparág Kiskereskedelem Állástípus Teljes munkaidős Alkalmazott Tapasztalat éveinek száma Kevesebb, mint 1 év Karrierszint Pályakezdő Adminisztrátor/Tartalomfejlesztő Az állásról Tartalomfejlesztő/adminisztrátor Budapesti székhelyű webáruház tartalomfejlesztőt keres teljes állásba. Ha az alábbiakról magadra ismersz, és szeretnél egy jó csapattal Buda szívében dolgozni, várjuk fényképes önéletrajzodat bérigényeddel együtt az allas@shopping-all.hu email-címre! Pályakezdők jelentkezését is várjuk! Elvárások: Biztos Microsoft Excel tudás és gyakorlat Magasfokú rutin általános internet- és számítógéphasználatban Erős íráskészség és hibátlan helyesírás Minimum középfokú angol nyelvvizsga Legfontosabb készségek: precizitás, proaktivitás Előnyt jelent: Alapszintű HTML és Markdown-ismeret Gépírás Felsőfokú angol nyelvismeret Német, román, szlovák nyelvismeret Tapasztalat kereskedelemben/m... - Állandó - Teljes munkaidő


Dunaújváros | Dunaújváros állás | állás Dunaújváros és környéke | Dunaújvárosi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Dunaújváros állás
munkaügyi központ Dunaújváros állás
állás Dunaújváros és környéke
Dunaújvárosi állások

Kulcsszavas kereső