állás Dunaújváros
Csak állás Dunaújváros hirdetés azonnali állás Dunaújváros és munka országosan! Munka, állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Dunaújváros és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Dunaújváros és állás Dunaújváros kereső. állás Dunaújvárosai.


állás Dunaújváros, állás Dunaújváros keresés és állás Dunaújváros kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Dunaújváros kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Dunaújváros és állás Dunaújváros kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Dunaújváros kereső személyek, állás Dunaújváros kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Dunaújváros munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Dunaújváros kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maDunaújvárosimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Dunaújváros keresés témában, országosan.

Munka, állás Dunaújváros és állás Dunaújváros ajánlatok, állás Dunaújvárosok:


munka és állás Dunaújváros ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Dunaújváros kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Dunaújváros. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Dunaújváros munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Dunaújváros kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Dunaújváros kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Dunaújváros kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Dunaújvárost találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Dunaújváros keresőkről, ami nagyban segíti az állás Dunaújváros keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Dunaújváros viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Dunaújváros kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Dunaújváros kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Dunaújvárost keresők és állás Dunaújvárost kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Dunaújváros értékelések:

A állás Dunaújváros ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Dunaújváros keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Dunaújváros keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Dunaújváros kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Dunaújváros keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Dunaújváros fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Dunaújváros keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Dunaújvároshelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Dunaújváros keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Dunaújváros keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Dunaújváros hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros keresés, állás Dunaújvárosok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Dunaújváros, állás Dunaújvárosok, állás Dunaújváros keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Dunaújváros keresője, munka kereső, és állás Dunaújváros kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Dunaújvároshirdetés, hogy tudjanak állás Dunaújvárost találni. A állás Dunaújváros keresés mellett ingyenes letöltés állás Dunaújváros filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Dunaújváros kereső és állás Dunaújváros kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Dunaújváros munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Dunaújváros kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Dunaújváros kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Dunaújváros tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Dunaújváros ajánlat -ról. Legyen az állás Dunaújváros, munka, munkáltató, állás Dunaújvárosajánlat, idősebb állás Dunaújváros keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Dunaújváros keresőt, pályakezdő állás Dunaújváros és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Dunaújvárost keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Dunaújváros, munka, karrier, önéletrajz, állás Dunaújváros keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Dunaújváros ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Dunaújváros keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros kínál, önéletrajz vagy csak állás Dunaújváros hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Dunaújváros oldala.

GE - Veszprém - Job Number: 1948160 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Gondolsz a jövődre? Kiegészítenéd elméleti tudásodat gyakorlati ismeretekkel az értékesítés és a pénzügyek terén? Szeretnél az "Év Bankjánál" szakmai tapasztalatot szerezni, mely „A Pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank” címet nyerte el a „Mastercard – Az Év Bankja” versenyen.Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Vállalatfinanszírozási gyakornok - Veszprém Career Level: CI Function: Sales Function Segment: Administration and Support Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Veszprem Postal Code: 8200 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A Kis-, közép- és nagyvállalati szegmensnek értékesítő ügyfélkapcsolati menedzserek munkájának segítése és támogatása, utódlásuk biztosítása. Essential Responsibili... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Vízkezelési technikus Job

GE - Oroszlány, Komárom-Esztergom - Job Number: 1951148 Business: GE Power & Water Business Segment: PW-WTR Water About Us: GE (NYSE: GE) works on things that matter. The best people and the best technologies taking on the toughest challenges. Finding solutions in energy, health and home, transportation and finance. Building, powering, moving and curing the world. Not just imagining. Doing. GE works. For more information, visit the company's website at www.ge.com Posted Position Title: Vízkezelési technikus Career Level: Experienced Function: Manufacturing Function Segment: Maintenance Engineering Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Oroszlany Postal Code: 2840 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A beosztás alapvető célja az oroszlányi és tatabányai telephelyeken a létesítményüzemeltetéssel és karbantartással kapcsolatos vízkezelési feladatok, kiegészítő tevékenységek elvégzése, szükség esetén a kijelölt gépész és villamos karbantartók vagy alvállalkozók bevonásával. Tov... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1954224 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: GE (NYSE: GE) works on things that matter. The best people and the best technologies taking on the toughest challenges. Finding solutions in energy, health and home, transportation and finance. Building, powering, moving and curing the world. Not just imagining. Doing. GE works. For more information, visit the company's website at www.ge.comCsatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: Vállalati ügyfélkapcsolati menedzser - Észak-Pest Career Level: Experienced Function: Sales Function Segment: Relationship Management Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: Értékesít a jellemzően kis állományú portfóliójába tartozó - alapvetően kisvállalati ügyfelek részére t... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Értékesítő

Openhouse Ingatlan Iroda - Somogy - Amit ajánlunk: - kiemelkedő európai szintű jövedelmi rendszer - ingyenes irodahasználat, professzionális munkakörülmények - telekommunikációs hozzájárulás - személyre szabott marketingtámogatás (névjegykártyák, szórólapok..) - gyakorlati alapokra helyezett képzési rendszer - magas érzelmi hangoltságú, országos értékesítői csapat biztonsága Elvárások: - ügyfélközpontú gondolkodásmód, kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - magas munkabírás, pozitív beállítottság - alap szintű számítógépes ismeretek Az Ön feladata lesz használt és új ingatlanok megbízásba vétele, kiajánlása és értékesítése új és meglévő ügyfélkörünk részére. Jelentkezés: eliza.ronaszegi@oh.hu e-mail címen. A tárgy rovatba, kérjük, hogy tüntesse fel, melyik irodánkban szeretne dolgozni! Határidő: 2014. 04. 30. Vállalatunk, a 100%-ban magyar tulajdonú Országos Ingatlan hálózat Somogy megyei irodáiba(Siófok, Balatonboglár, Kaposvár), megnövekedett feladataink elvégzésére és meglévő csapatunk bővítésére értékesítőket ker... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Java/Java EE fejlesztő

ArgonSoft Kft - Budapest - ArgonSoft Kft. Ha szeretnél - a legújabb modellvezérelt fejlesztési módszerekkel - high-end technológiák alkalmazásával - fiatalos és jó hangulatú csapatban - modern, jól megközelíthető munkakörnyezetben Java/Java EE fejlesztőként dolgozni és ehhez a szükséges elhivatottságod és ismereteid is megvannak, akkor várjuk jelentkezésedet szakmai CV-vel a job@argonsoft.hu címen! Feladatok • 3 rétegű web-es integrált rendszerek fejlesztése Java EE technológiával SOA architektúrán • UML alapú rendszertervek adatpálása • Web-es felületek, üzleti logika valamint adatelérési réteg fejlesztése • Agilis (SCRUM) vagy vízesés alapú (RUP) projektmunkában való együttműködés • Ügyfél oldali kulcsfelhasználókkal történő szóbeli és írásbeli egyeztetés Elvárások • SQL ismerete • Java/ Java EE ismerete • Objektumorientált programozási paradigma, UML ismerete • Java EE keretrendszer ismerete • Többrétegű architektúrák ismerete • WebService, XML technológiák ismerete • Angol nyelvismeret Kevesebb munkatapaszta... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

ASP.NET C# fejlesztő

Guidesys Kft. - Budapest XIII. ker - Cégünk Budapest XIII. kerületi irodájába keres azonnali kezdéssel az alábbi elvárásoknak megfelelő teljes munkaidős webfejlesztőt: Elvárások: • Min. 2-3 év ASP.NET tapasztalat • HTML és CSS ismeretek • Javascript kliens oldali magabiztos használata • Visual Studio 2012 • DevExpress komponenscsomag ismerete • MS-SQL ismeretek • Precíz, önálló munkavégzés, jó problémamegoldó készség, csapatmunkára való nyitottság • Innovatív gondolkodásmód • Szakmai angol nyelvismeret Előny: • Entity Framework tapasztalat • Referenciamunka bemutatása • Elkötelezettség a minőségi szoftverfejlesztés iránt • Verziókezelő használatában szerzett tapasztalat (SVN) Feladatok: • Részletes specifikáció alapján egyedi üzleti szoftverek készítése és továbbfejlesztése Amit kínálunk: • Hosszú távú munkalehetőség • Versenyképes, értékálló jövedelem • Változatos fejlesztési feladatok • Fiatalos légkör Munkavégzés helye: • A munkavégzés cégünk Budapest XIII. kerületi irodájában történik. Jelentkezni arcképes szakmai öné... - Állandó - Teljes munkaidő


Hardsonic Bt. - Budaörs, Pest - Kiváló német nyelvtudással, 4 órás adminisztrátori állás, mikro vállalkozásnál. Jogosítvány, esetleg gk. a bejáráshoz előny. Feladat: telefonos kapcsolattartás a német anyacéggel telefonon ill. emailon, valamint a céggel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása. Fényképes önéletrajzot a megadott mailra kérem küldeni. 2 fővel dolgozó képviselet, szervíz. 1994-ben alapítva.... - Állandó - Részmunkaidő


Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkező munkatársat keresünk kereskedői munkakörbe Elvárások: - jó kommunikációs készség (svájci/német vevőkkel és beszállítókkal kapcsolattartás) - felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudás (további nyelv ismerete előnyt jelent) - önálló munkavégzés - határozott fellépés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. vagy telefonon: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Óvodapedagógus

Törökszentmiklós, Jász-Nagykun-Szolnok - A törökszentmiklósi Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda pályázatot hirdet az alábbi állások betöltésére katolikus értékrenddel lehetőleg azonosulni tudó kollégák részére: - 1 fő óvodapedagógus Érdeklődni a +36-56/390-002-es vagy a +36-30/393-1358-as telefonszámon, 2013. július 23-ától folyamatosan. Pályázatokat a tmbercsenyi@gmail.com email címre küldhetik. Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda... - Határozott idejű - Teljes munkaidő


Bercsényi Katolikus Iskola - Törökszentmiklós, Jász-Nagykun-Szolnok - Gazdasági ügyintézőt keresünk 2014.ápr. 1-ji kezdéssel Feltétel: középfokú pénzügyi vagy számviteli ügyintéző végzettség, számítástechnikai ismeret Érdeklődni. Bózsóné Lipcsei Anikó gazdaságvezetőnél Tel.: 56 / 390 137 (munkaidőben) Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda Törökszentmiklós, Almásy út 1. www.bercsenyi.com... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Nemzetközi gépjárművezető

Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Törökszentmiklós, Jász-Nagykun-Szolnok - A törökszentmiklósi Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda pályázatot hirdet az alábbi állások betöltésére katolikus értékrenddel lehetőleg azonosulni tudó kollégák részére: - 1 fő INFORMATIKA-bármely szakos általános iskolai vagy középiskolai TANÁR Érdeklődni a +36-56/390-002-es vagy a +36-30/393-1358-as telefonszámon, 2013. július 23-ától folyamatosan. Pályázatokat a tmbercsenyi@gmail.com email címre küldhetik. Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. rendszerszervező/ szenior rendszerszervező BISZ Központi Hitelinformációs Zártkörűen Működő Részvénytársaság Pénzintézeti szektorban tevékenykedő zártkörűen működő részvénytársaság rendszerszervező/ szenior rendszerszervező Hirdetési kód: rendszerszervező/ szenior rend Kínált pozíció: rendszerszervező/ szenior rendszerszervező Iparág: IT, üzemeltetés, biztonság Munkakör: Üzemeltetési munkatárs Pozíció területei: IT, Bank Feladat: Egyedi szoftvertermékek menedzselése az alkalmazás teljes életciklusa alatt Részvétel az alkalmazások koncepcionális kidolgozásában Specifikációk készítése, a fejlesztési folyamathoz kapcsolódó dokumentációk véleményezése, megfelelések vizsgálata Fejlesztési feladatok sz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Adatvizsgálati munkatárs

Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. Adatvizsgálati munkatárs BISZ Központi Hitelinformációs Zártkörűen Működő Részvénytársaság Pénzintézeti szektorban tevékenykedő részvénytársaság Adatvizsgálati munkatárs Hirdetési kód: adatvizsgálati munkatárs Kínált pozíció: Adatvizsgálati munkatárs Iparág: IT, üzemeltetés, biztonság Munkakör: Adatbázis szakértő Pozíció területei: IT, Bank Feladat: Adatbázis elemzési, adattisztítási projektekben részvétel Adatbázisok, keresőmotorok vizsgálata Adathelyességi vizsgálatok végzése, lekérdező algoritmusok programozása Statisztikák, elemzések készítése, nyilvántartása Adattárházzal kapcsolatos követelmények meghatározása, tesztelése Társaság irányítási rendszerének ismerete, alkalmazása Jelentkező... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Ügyfélkapcsolati tanácsadó

Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. Ügyfélkapcsolati tanácsadó Allianz Hungária Zrt. A németországi központú Allianz a világ egyik legnagyobb globális biztosítási és pénzügyi szolgáltatója. Több mint 70 országban 144 000 munkatársa áll közel 78 millió ügyfele rendelkezésére. A piacvezető Allianz Hungária Zrt. már nyolc alkalommal nyerte el a Superbrands és öt alkalommal a Business Superbrands díjakat, valamint az elmúlt évek sikereit megismételve, Társaságunk Call Centere 2014-ben immár harmadik alkalommal nyerte el a GfK Hungária Piackutató Intézet által szervezett Top 10 Call Center versenyben a biztosítók között a legjobbnak járó Best of Call Centers díjat. Az Allianz Hungária Zrt. most Magyarország területére keres Ügyfélkapcsolati tanácsadó Hirdetés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Pénzügyi munkatárs

PROHUMAN - Budapest - Magyar tulajdonú, közepes méretű kereskedelmi vállalatcsoport munkatársat keres az alábbi pozícióba: Pénzügyi munkatárs Feladatok: bizonylatok pénzügyi és számviteli szempontból történő ellenőrzése kapcsolattartás partnerekkel (folyamatos folyószámla egyeztetés), bankokkal együttműködés a társosztályokkal: adatszolgáltatás, negyedéves egyeztetési, zárlati feladatok fizetési felszólítások kezelése, egyenlegközlők ellenőrzése, ügyintézése számla műveletek lebonyolítása likviditás management (kintlévőség-kezelés) számlák kiállítása Elvárások: szakirányú végzettség több éves pénzügyi területen szerzett tapasztalat számviteli ismeretek megbízhatóság, határozottság, rugalmasság önállóan és csapatban történő pontos, megbízható munkavégzés problémamegoldó és stressz-tűrő képesség MS Office programok felhasználói szintű ismerete Előny: felsőfokú végzettség számviteli területen szerzett több éves tapasztalat Amit kínálunk: stabil vállalati háttér dinamikus csapa... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Vevői minőségügyi mérnök

TESK Tanacsado Kft. - Budapest - Vevői minőségügyi mérnök Cégjellemzők: Megbízónk a világ egyik legsikeresebb független autóipari beszállítója, világszerte több mint száz városban működik gyára, illetve telephelye. A cég német tulajdonban van, Magyarországon már több mint egy évtizede foglalkozik autóelektronikai részegységek és mikroelektronikai áramköri modulok gyártásával, melyhez világszínvonalú, robotizált technológiákat alkalmaz. A vállalat nem csak gyártási tevékenységet végez, hanem jelentős technológiai és termékfejlesztési tevékenységet is folytat. A leendő munkatárs feladatai lesznek: Napi szintű kapcsolattartás a vevővel, valamint a termeléssel Reklamációk kivizsgálásának koordinálása Hibaokok meghatározása a társosztályokkal együttműködve Javító intézkedések bevezetése, intézkedések státuszának nyomon követése Vevői auditok megszervezése (felkészülés és koordinálás) Kimutatások, elemzések elkészítése A jelölttel szemben támasztott elvárások: Felsőfokú műszaki végzettség Tárgyalóképes angol... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Műszaki tanácsadó (Referenciaszám: PJ2714) Nemzetközi, ipari automatizálással foglalkozó partnercégünk részére keresünk kollégák az alábbi munkakörbe MŰSZAKI TANÁCSADÓ Feladatok: Meglévő és új projektek, ajánlatok illetve megrendelések követése, kezelése Értékesítő kollégák munkájának műszaki támogatása Vevőknél történő helyszíni feladatfelmérések végrehajtása Személyes konzultáció a kollégákkal és a vevőkkel Folyamatos kapcsolattartás az anyacég műszaki tanácsadóival Műszaki dokumentációk naprakészen tartása Kezelési utasítások elkészítése, folyamatos frissítése Reklamációk kivizsgálása, feldolgozása és megfelelően történő kezelése Új termékek megjelenésének és a régiek módosításának követése Elvárások: Felsőfokú műszaki, gépészmérnök végzettség Pneumatikus rendszerek ismerete Aktív, angol nyelvismeret szóban és írásban egyaránt Műszaki területen szerzett szakmai tapasztalat B kategóriás vezetői engedély Önálló, proaktív személyiség Rugalmasság Jó kommuni... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

PROCESS CONTROL LEADER

IBIDEN Hungary Kft. - Dunavarsány, Pest - : 772643 Jelentkezés Feladatok: Megszakítás nélküli munkarendben, több gyártócsarnokban összetett folyamatok felügyelete, beosztottak irányítása (~ 400 fő) Éjszakai és hétvégi műszakban az összes tevékenység koordinálása első számú felelősként Részvétel a problémák feltárásában, elemzésében, akciótervek készítése Riportálás a termelési igazgató felé Minőség - és hatékonyságjavító javaslatok készítése Biztonságos munkavégzés körülményeinek betartása és betartatása Elvárások: Felsőfokú műszaki végzettség Társalgási szintű angol nyelvtudás Legalább 5 év vezetői tapasztalat Legalább 5 év gyártási tapasztalat Jó kommunikációs készség, rugalmas attitűd Magabiztos fellépés Önálló, felelősségteljes munkavégzés Autóiparban szerzett tapasztalat előny Amit kínálunk: Versenyképes fizetés Munkába járás támogatása (vállalati buszjárat) Egyéb juttatások (pl. étkezési hozzájárulása) Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jele... - Állandó - Teljes munkaidő


EGIS Gyogyszergyar Zrt. - Budapest - Magyarország egyik vezető gyógyszergyártó és értékesítő vállalata, az Egis Gyógyszergyár Zrt. munkatársat keres a következő munkakörbe: NEMZETKÖZI EGYÜTTMŰKÖDÉSI MENEDZSER Feladatok: Az üzletfejlesztési tevékenységben meghatározott licenc témakörök folyamatos és rendszeres kezelése Javaslattétel a portfólió bővítésére vagy együttműködésekre megcélzott országok megjelölésével A licenc projektek nyomon követése a termék teljes életciklusában Projektek üzleti elemzése, javasolt projektre döntés előkészítő anyag összeállítása A feladatok teljesítéséhez szükséges információk megszerzése, ehhez közvetlen kapcsolattartás az üzleti partnerrel és az érintett osztályokkal Együttműködés a termékfelelősökkel / ország felelősökkel. Elvárások: Felsőfokú egyetemi / főiskolai gazdasági végzettség 1-2 éves, gyógyszeripari, hasonló munkakörben szerzett tapasztalat Felhasználói szintű informatikai ismeretek (MS Office programok) Tárgyalóképes, magabiztos angolnyelv-tudás szóban és írásba... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

IT Értékesítő

Trenkwalder Kft. - Budapest - Dinamikusan fejlődő magyar vállalat számára keresünk új IT Értékesítő munkatársat IT Értékesítő Az álláshoz tartozó elvárások: minimum 5 év releváns tapasztalat IT/szolgáltatói B2B értékesítési háttér Folyékony ANGOL nyelvtudás ELŐNY Felsőfokú végzettség Főbb feladatok, munkák: Potenciális értékesítési lehetőségek felkutatása, felmérése Új vállalati ügyfelekkel történő kapcsolatfelvétel Ügyféligények felmérése, termékportfólió értékesítése Ajánlatok, szerződések előkészítése Amit kínálunk: Versenyképes juttatási csomag (fix alapbér + teljesítményalapú rendszer) Folyamatos fejlődési lehetőség, hosszútávú karrierépítési lehetőség Stabil, folyamatosan fejlődő vállalati háttér Fiatalos csapat Állás, munka területe(i): Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Értékesítő / Területi képviselő Informatikai értékesítő Közvetlen értékesítő Munkavégzés helye: Budapest For more information please visit our website on:... - Állandó - Teljes munkaidő


MET Power Hungary Kft. - Budapest - A MET Csoport nemzetközi integrált kereskedőház Zug-i (Svájc) székhellyel. A cégcsoport az energiakereskedelmi piac aktív szereplője Európában, a kiskereskedelem terén pedig Magyarországon, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban van jelen. A MET Csoport leányvállalatai révén nyolc európai országban, tevékenységének köszönhetően 10 nemzetközi gázpiacon, illetve hét európai kereskedési ponton (HUB) és hét árampiacon működik aktívan. A MET Csoport küldetése, hogy a tradicionális európai energiapiacon innovatív megoldásaival vezető piaci szereplővé váljon. Bővülő csapatukba keresünk most új munkatársat az alábbi pozícióba: Junior likviditáskezelési munkatárs Feladatok: Napi kifizetések és átutalások, FX tranzakciók cash flow oldali koordinálása Cash flow adatok összegyűjtése, elemzése, likviditási terv összeállítása Napi operatív szintű banki kapcsolattartás Treasury tranzakciókhoz kapcsolódó dokumentációk összeállítása Pénzügyi jelentések készítése Ad-hoc elemzések készít... - Állandó - Teljes munkaidő


EastJob Szemelyzeti Tanacsado - Borsod-Abaúj-Zemplén - : 772661 Jelentkezés Az Eastjob Személyzeti Tanácsadó cég immár ötödik éve segíti partnereit professzionális HR szolgáltatásaival. Partnereinket mind a megfelelő szakember megtalálásában és kiválasztásában, mind a belső HR folyamatok kialakításában fejlesztésében, optimalizálásában magas színvonalon, rugalmasan és hatékonyan támogatjuk. Munkánk színvonalára garanciát a tanácsadóink szakmai felkészültsége, hozzáállása jelenti. Az Eastjob a világ egyik vezető multinacionális cége számára keres Borsod megyei munkavégzésre munkatársat VEVŐI MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI MÉRNÖK pozícióra. A pozícióban elvárás a szakmai felkészültség, tapasztalat és a kiváló angol nyelvtudás. A munkatárs feladata lesz: Vevői minőségügyi reklamációk nyomon követése, kezelése Minőségmódszerek alkalmazása a problémamegoldásban Együttműködés a társosztályokkal (gyártás, fejlesztés, projektvezetők) Elsőminta dokumentációk összeállításában való aktív részvétel Vevői látogatások, minőségügyi megbeszélések sze... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Üzletkötő

Magyarorszagi ceg - Jász-Nagykun-Szolnok - Jász-Nagykun-Szolnok megye területére egészségmegőrző termékek forgalmazásához üzletkötőket keresünk Pályázatot írunk ki az alábbi állás betöltésére: Üzletkötő Főbb feladatok, munkák: A cég képviselete Kapcsolattartás a meglévő partnerekkel az adott földrajzi területen Új partnerek felkutatása Rendelésfelvétel Értékesítés Az álláshoz tartozó elvárások: Saját gépjármű Középfokú végzettség Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek Állás, munka területe(i): Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Értékesítő / Területi képviselő Üzletfejlesztő Munkavégzés helye: Jász-Nagykun-Szolnok megye Jelentkezés az állásra: Fényképes önéletrajzot a következő e-mail címre kérjük: Az anonim álláshirdetésre való jelentkezés kockázatai: pályázati anyagát, önéletrajzát más személyek, akár a jelenlegi munkaadója is láthatja; személyes adatait nem tudja nyomon követni, nem tudhatja meg, kik kapták meg pályázati anyagát; nem tudja érvényesíteni az adatvédelmi törvényben b... - Állandó - Teljes munkaidő


Akvamarin HR Kft. - Fejér - Multinacionális autóipari vállalat megbízásából keresünk Gépbeállító munkatársat. Gépbeállító (Fémmegmunkáló gépek) (E01gf) Feladatok: Gépjárműalkatrészek gyártása az arra rendszeresített berendezésekkel; A gyártó- ill. összeszerelő-eszközök ismerete, kezelése, beállítása és üzemeltetése; Gyártógépek műszaki állapotának felügyelete, technológia, anyagismeret elsajátítása; A hibák felismerése, előírt minőségi ellenőrzése elvégzése; A gyártóberendezés nyersanyaggal való feltöltése és adagolóberendezések ellenőrzése; Szerszám- és gépkorrekciók, ill. szerszámcserék elvégzése és dokumentálása. Elvárások: Szakirányú fémmegmunkálással kapcsolatos szakmunkás végzettség vagy hasonló területen szerzett munkatapasztalat; Sikeres felvételi tesztek; Terhelhetőség, rugalmasság; Mérőeszközök használatában való jártasság előny. Pozíció területe(i): Gyártás / Termelés Gyártás technikus Operátor Szakmunka Egyéb szakmunka Gépkezelő Munkavégzés helye: Fejér megye Jelentkez... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Nyugdíjbiztosítási referens

Generali Biztosito Zrt. - Budapest - A hazai biztosítási szektor piacvezető szereplőjeként stabil nemzetközi háttérrel rendelkező, innovatív és közösségi értékeket támogató Generali Biztosító Zrt. keres Nyugdíjbiztosítási referenst Olyan nyitott személyiségű pályázók jelentkezését várjuk, akik olyan piacvezető vállalatnál képzelik el a jövőjüket, ahol hosszútávon értékesíthetnek versenyképes termékeket meglévő- és új ügyfeleknek. Sza... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Ügyfélszolgálati munkatárs

Penzintezet - Budapest - Bank gépjármű finanszírozási területe keres munkatársat budapesti irodájába Ügyfélszolgálati munkatárs pozíció betöltésére. Főbb feladatok, munkák: Ügyfelek tájékoztatása a bejövő telefonhívások alapján Írásos ügyfélmegkeresések és hivatalos levelek feldolgozása, megválaszolása Ügyfélnyilvántartás pontos és megbízható kezelése, irat- és dokumentumkezelés, archiválási feladatok ellátása Az álláshoz tartozó elvárások: Érettségi Kiváló kommunikációs készség, és hatékony konfliktuskezelés Számítógépes ismeretek (windows, word, excel) Dinamikus, kitartó munkavégzés Terhelhetőség, megosztott figyelem Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Hitelügyintézési tapasztalatok Gépjármű ügyintézésben való jártasság Ügyfélszolgálati területen szerzett tapasztalat Amit kínálunk: Színvonalas munkakörülmények Egyéb juttatások Fiatalos munkahelyi légkör Állás, munka területe(i): Ügyfélszolgálat / Ügyfélkapcsolat Ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálati képviselő Munkavégzés hel... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Szárazáru árufeltöltő

Szombathely, Vas - Munkakör megnevezése: Szárazáru árufeltöltő-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 9700 Szombathely, Zanati u. 70. Főbb feladatok: Biztosítja az optimális készletelérhetőséget az eladótérben. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára. Szükséges végzettség: általános iskola Szerződés típusa: Határozott Előnyt jelent: középfokú végzettség, szakirányú kereskedelmi végzettség, kereskedelmi munkatapasztalat, targoncavezetői engedély. Jelentkezés határideje: 2014.04.27. vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Budapest - HR tanácsadó (Refenciaszám: PJ2791) IX. kerületi partnercégünk megbízásából keresünk munkatársakat határozatlan időre az alábbi munkakörbe: HR tanácsadó Feladatok: - Adatok összesítése - Összefoglaló anyagok készítése, nyilvántartások vezetése angol nyelven - Szervezés - Adminisztráció - Adatbázis kezelés, karbantartás, automatizálás Elvárások: - legalább középfokú gazdasági végzettség - felhasználói szintű informatikai ismeret - középfokú aktív angol nyelvismeret - monotonitástűrés - jó problémamegoldó képesség - gyors és precíz munkavégzés - csapatmunkában való részvétel mellett önálló munkavégzés Amit a megbízónk kínál: - Dinamikus csapat - Kiváló munkakörnyezet Jelentkezés: Kérjük magyar nyelvű önéletrajzát, a bérigény megjelölésével csatolva, az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölésével küldje el Pócs Anett kapcsolattartó részére a honlapunkon található regisztrációs űrlap segítségével vagy e-mailen az anett.pocs@pannonjob.hu címre. Javasoljuk, hogy a regisztrációt vála... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Szerelő

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Budapest - Megbízónk egy külföldi tulajdonú nagy múltú járműipari vállalat, amely élenjár a profiljába tartozó jármű részegységek fejlesztésében és gyártásában. Számára keresünk a bővülő gyártáshoz szakembereket az alábbi pozícióba: SZERELŐ FELADATOK Jármű, részegységek, modulok komplett összeszerelése Az összeszerelt modulok mérése, ellenőrzése Szerelési technológiák betartása Szerszámok és mérőeszközök kezelése és karbantartása KÖVETELMÉNYEK Jármű és gépszerelői vagy elektromos szakirányú végzettség 3 műszakos munkavégzés 2-3 év hasonló területen szerzett szakmai tapasztalat, műszaki rajz olvasási készség (az interjún tesztelik) Rugalmasság, önálló munkavégzés AMIT MEGBÍZÓNK NYÚJT Versenyképes jövedelem Étkezési jegy, utazási támogatás 6 hónap elteltével Cafeteria, prémium, 13. havi fizetés, szabadság zsebpénz Hosszútávú, stabil munkahely ÁLLÁS, MUNKA TERÜLETE(I) Gyártás / Termelés Operátor Szakmunka Autószerelő / Szervizes Egyéb szakmunka Gépszerelő MUNKAVÉGZÉ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Zöldség árufeltöltő

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budapest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Zöldség árufeltöltő Munkavégzés helye: 1138 Budapest, Gács u. 3. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű árufeltöltést. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű zöldségtermék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőr... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Kft. - Budapest III. ker - : 765280 Jelentkezés Építőipari partnercégünk megbízásából munkatársat keresünk az alábbi munkakörre: Könyvelő Feladatok: - Teljes körű könyvelési és számviteli feladatok ellátása - Havi, negyedéves, éves zárások összeállításában való részvétel - Kapcsolattartás partner cégekkel, hivatalokkal - Hatékony együttműködés könyvelési osztállyal Elvárások: - 3-5 éves könyvelői tapasztalat - Könyvelési szabályok naprakész ismerete - Erős Excel ismeret - Analitikus szemlélet - Mérlegképes könyvelői képesítés Előny: - Felsőfokú szakirányú végzettség - Közép angol vagy orosz nyelvtudás - Építőiparban szerzett tapasztalat Amit a vállalat kínál: - Versenyképes fizetés - Dinamikus csapat Munkavégzés helye: Budapest III. kerület Jelentkezés: Kérjük magyar nyelvű önéletrajzát, a bérigény megjelölésével csatolva, az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölésével küldje el Bakonyi Réka kapcsolattartó részére a honlapunkon található regisztrációs űrlap segítségével v... - Állandó - Teljes munkaidő


ZF Lenksysteme Hungaria Kft. - Eger, Heves - : 797708 Jelentkezés A ZF Lenksysteme Hungária Kft. a személy- és tehergépkocsik kormánymű és kormányoszlop gyártásában piacvezető német ZF Lenksysteme GmbH magyarországi leányvállalata egri gyárába Logisztika - változáskezelés koordinátor munkatársat keres Feladatok: Termékekben történő változások (új anyagok) bevezetésének koordinálása Kifutó alkatrészek kezelése Projektekben (új termékek bevezetése) való részvétel SAP-ban, MS Excel-ben és Axalant-ban (belső adatbázis) való munkavégzés Anyacég különböző osztályaival való kapcsolattartás telefonon és e-mailben Cégen belül más osztályokkal való kapcsolattartás, megbeszéléseken való részvétel Gyártástervezés más osztályokkal közösen Elvárások: Felsőfokú, gazdasági végzettség Német és/vagy angol nyelv ismerete és magabiztos használata szóban és írásban Önálló és gyors munkavégzés Precizitás, pontosság Csapatmunkára való alkalmasság Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Előny: Gépjárműiparban, illetve lo... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Az (vezető európai médiavállalkozás online / mobil / print területen 11 országban, összesen 1300 alkalmazottal) magyarországi leányvállalata az , akinek piacvezető termékei az üzleti kommunikáció során ma már nélkülözhetetlen eszközök, innovatív és sokrétű médiaajánlatának értékesítésére keres új kollégákat. Médiatanácsadó / területi üzletkötő Feladatok komplex médiaajánlat (online / mobil / print) bemutatása és értékesítése, cégek, vállalkozók és intézmények számára a széleskörű termékpalettából (Google optimalizált online cégkeresők és valamint honlapok, Google AdWords kampányok, mobil applikációk, print cégkatalógusok) az ügyfél igényeinek legmegfelelőbb ajánlat összeállítása * ügyfelekkel való kapcsolattartás, szakmai tanácsadás meglévő ügyfélkör ápolása és bővítése személyes tárgyalások szervezése és lebonyolítása Elvárások minimum középfokú végzettség tárgyalóképes kommunikáció üzleties megjelenés számlaképesség eredmény- és ügyfél-orientáltság önálló munkaszer... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Bérszámfejtő

Debrecen, Hajdú-Bihar - : 797835 Jelentkezés Debreceni könyvelőiroda keres bérszámfejtőt, aki önállóan látja el a felelősségi körébe tartozó területek munkaügyi, tb és bérügyi feladatait (ki- és beléptetés, munkaügyi dokumentáció, bérszámfejtés, OEP ellátások stb.), nyomon követi és betartja a releváns törvényi változásokat, igény szerinti segítséget nyújt munkajogi, tb és adózási kérdésekben. Elvárások: 1-3 év gyakorlat önállóság Munkavégzés helye: Debrecen Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet. Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezés Munkavégzés helye: Debrecen... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Budapest - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! ICT Security Csoportvezető (Budapest) Állásazonosító: 72988 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utaz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Folyamatmérnök

Randstad Hungary Kft. - Budapest - Folyamatmérnök Német tulajdonú autóipari beszállító partnerünk elektronikai alkatrészeket gyártó budapesti egységébe keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: Folyamatmérnök Feladatok / Tasks Gyártógépek folyamatos üzemének biztosítása Gyártóeszközök folyamatképességének fenntartása és javítása a minőség és a produktivitás biztosítása érdekében Folyamatoptimalizálási, fejlesztési lehetőségek feltárása, a megvalósításban való aktív részvéte Hibaanalízis és hibaokok meghatározása Verzióváltások irányítása Minőségi és gyártási dokumentációk naprakészen tartása Technológiai előírások betanítása Elvárások / Requirements Felsőfokú műszaki végzettség Minimum 3 év autóiparipari, elektronikai gyártásban szerzett tapasztalat Aktív, folyékony angol nyelvtudás (német nyelvtudás előny) MS Office felhasználói szintű ismerete Magabiztos fellépés, határozottság Megoldás orientált, felelősségteljes hozzáállás Jó kommunikációs készségek Amit kínálunk / Our offer Multinacionális... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - : 803381 Jelentkezés Megbízónk, egy multinacionális vállalat szolgáltató központjába (shared service centerbe) nemzetközi projektek támogatásához keresünk munkatársakat. Feladatok: a projektek folyamatához kapcsolódó összes háttér és front folyamat összefogása, menedzselése, szerződéstervezetek, tenderanyagok, prezentációk összeállítása, különböző részlegekkel való kapcsolattartás, információk begyűjtése a releváns szakterületekről (pl. gyártás, logisztika, jogi csoport), szükséges dokumentumok végleges összeállítása (prezentációk, szerződések, árajánlatok). Elvárások: felsőfokú végzettség (pályakezdők jelentkezését is várjuk!) kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség, pontosság és precizitás, üzleties gondolkodásmód, kreatív, kezdeményező személyiség. Nyelvtudás: folyékony angol- és finn nyelvtudás (felsőfok/ tárgyalási szint). Megbízónk ajánlata: stabil hátterű, folyamatosan bővülő nemzetközileg elismert multinacionális vállalatcsoport, professzioná... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

PROJEKTMENEDZSER

Zollner Kft. - Budapest - A Zollner Kft. Budapest vonzáskörzetébe a váci telephelyére autóipari területre az alábbi pozícióba keres munkavállalókat: PROJEKTMENEDZSER TERÜLET: AUTÓIPAR feladatok Kalkulációs folyamat támogatása, ellenőrzése Vevői kapcsolattartás műszaki kérdésekben Mérnöki változtatások kezelése, bevezetés felügyelete Termékek gyártási bevezetésével kapcsolatos komplex feladatok felelősségteljes ellátása Projekttagok munkájának koordinálása amit elvárunk Felsőfokú műszaki végzettség 1-3 év hasonló területen szerzett tapasztalat Aktív középfokú angol nyelvtudás (interjún teszteljük!) Rugalmasság, terhelhetőség Jó kommunikációs képesség amit kínálunk Korszerű, világszínvonalú munkakörülmények Szakmai kihívást jelentő, változatos munkakör Piacvezető nagyvállalat nyújtotta karrierlehetőség Fiatal dinamikus csapat Versenyképes jövedelem, egyéb juttatási csomag (cafeteria) Amennyiben csatlakozni kíván csapatunkhoz, magyar és angol nyelvű önéletrajzát az alábbi címre küldheti a bruttó fizetési igényének... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

ügyvédjelölt

Budapest - közreműködés az ügyvédek napi munkájában jogszabályok tanulmányozása, jogi háttér vizsgálata szerződések véleményezése, szerkesztése kapcsolattartás az ügyfelekkel bírósági beadványok készítése közreműködés cégeljárás során Elvárások: felsőfokú angol nyelvtudás jogszabályok magas szintű ismerete nagy munkabírás precizitás megbízhatóság önálló munkavégzés szakmai igényesség magabiztos, határozott fellépés jó kommunikációs készség szóban és írásban egyaránt felhasználói szintű MS Office ismeret Előnyt jelent: angol jogi szaknyelv ismerete Amit kínálunk: szakmai fejlődési lehetőség barátságos munkakörnyezet változatos munkaterületek gyakorlati ismeretek elsajátítása hosszútávú együttműködési lehetőség Munkavégzés helye: Budapest Munkaidő: főállás Fizetés: megegyezés szerint Hírlevelünkben minden héten megküldjük Önnek a legújabb jogi állásajánlatok listáját! OK... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Fejlesztő (iSeries RPG)

Generali Biztosito Zrt. - Budapest XIII. ker - A hazai biztosítási szektor piacvezető szereplőjeként stabil nemzetközi háttérrel rendelkező, innovatív és közösségi értékeket támogató Generali Biztosító Zrt. Informatikai Igazgatóság tapasztalt Fejlesztő (iSeries RPG) munkatársat keres Fő feladatok: RPG alapú megoldások fejlesztése, továbbfejlesztése a rendszerekben előállt incidensek kezelése és dokumentálása Szakmai elvárások: főiskolai/egyetemi végzettség RPG programnyelv magas szintű ismerete iSeries (CL, SQL) magas szintű ismerete angol nyelvtudás Személyiségbeli elvárások: önállóság, analitikus szemléletmód jó kommunikációs képesség kiváló problémamegoldó képesség, logikus gondolkodásmód Amit kínálunk: multinacionális környezet adta tanulási-fejlődési lehetőség felelősségteljes, kihívást jelentő feladatok versenyképes jövedelem és juttatási rendszer közösségi értékek alkalmazotti jogviszony Állás, munka területe(i): IT fejlesztés / Programozás Programozó / Fejlesztő Munkavégzés helye:... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Baromfi eladó

Érd, Pest - Munkakör megnevezése: Baromfi eladó Munkavégzés helye: 2030 Érd, Budafoki út 2-4. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű baromfihús-áru legyen elérhető. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedelmi végzettség vagy gyakorlat, alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: Szakmunkásképző Szerződés típusa: Határozatlan Munkavégzés kezdete: 2014.05.01. Előnyt jelent: multinacionális vállalatnál szerzett munkatapasztalat,... - Állandó - Teljes munkaidő


Nemzetkozi ceg - Budapest - A világszinten és Közép-Kelet-Európában piacvezető online karrierszolgáltató Monster, budapesti irodájába keres telefonos értékesítőt/értékesítési kapcsolattartót Elvárások: Kiváló kommunikációs képesség; Képesség önálló munkavégzésre; Magas szintű motiváció, igény a folyamatos fejlődésre; Saját feladatok adminisztrálására való képesség; "B" kategóriás jogosítvány; Eredményorientált szemlélet; 1-2 éves értékesítésben szerzett tapasztalat; Legalább társalgási szintű angolnyelv-tudás; Erős felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Word, Excel). Előny: Szolgáltatási szektorban szerzett gyakorlat; Felsőfokú végzettség. Feladatok: Új ügyfelek és kapcsolatok felkutatása, piacfejlesztés telefonos, e-mailes és személyes csatornákon keresztül; Rendszeres kapcsolattartás a meglévő partnerekkel; Ajánlatok / szerződések készítése Nagyobb ügyfelek esetén tárgyalások bonyolítása, prezentációk megtartása, a cég szolgáltatásainak személyes bemutatása és értékesítése; Akció- és értékesítési tervek ki... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Műszakvezető - Tatabánya

T-HR Kft. - Tatabánya, Komárom-Esztergom - A pályázaton a hivatkozási azonosítót kérjük feltüntetni ! Pályázatát a hivatkozási azonosítóra klikkelve is elküldheti ! Műszakvezető - Tatabánya THR2291 Megbízónk Multinacionális vállalat, mely fejlett technológiával, versenyképes termékekkel és állandó innovációval folyamatosan jelen van a piacon. Feladatkör Kis létszámú csapat írányítása. Munkautasítások betartása, betartatása, termelési terv és egyéb célértékek elérése. 5S szerinti működés biztosítása. Selejt csökkentés. Adminisztratív vezetői feladatok ellátása. Munkavégzés helye Tatabánya (Komárom-Esztergom megye) Követelmények Végzettség Vegyész vagy műszaki, gépész. Szakmai tapasztalat Gyártó környezetben szerzett több éves vezetői gyakorlat. Informatika felhasználó szintű office ismeretek Egyéb követelmény 2 műszakos,12 órás, megszakítás nélküli munkarend vállalása. Vezetői képesség-készség. Kezdeményező és nyitott karakter. Képesség egyszerre több párhuzamos feladat végzésére. Eredmény vezérelt és teljesítmény orientált szem... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Könyvelő

BAKER TILLY HUNGARIA Tanacsado Kft. - Budapest XII. ker - Fiatal, dinamikus csapatba, könyvelőirodába (multinacionális ügyfélkörrel) a következő munkakörbe keresünk munkatársat: Könyvelő Elvárások: mérlegképes könyvelői végzettség pénzügyi/számviteli végzettség, adózási ismeretek releváns munkatapasztalat (min. 3-5év) felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek legalább középfokú angol nyelvtudás, beszédkészség Személyiség: proaktivitás és jó problémamegoldó képesség szakmailag jól felkészült komoly, megbízható önálló gondolkodású Feladatok: havi egyeztetési feladatok ellátása, bevallások elkészítése havi és éves zárások elkészítése egyéb könyveléshez kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása Előny: felsőfokú szakirányú végzettség integrált vállalati rendszer ismerete Állás, munka területe(i): Pénzügy / Számvitel / Menedzsment Könyvelés Munkavégzés helye: Budapest, XII. kerület Jelentkezés az állásra: További részletekért kérem hívja a +36 30 259 5664 telefonszámot munkaidőben. Az életrajzokat... - Állandó - Teljes munkaidő


Hire-One Kft. - Székesfehérvár, Fejér - : 765320 Jelentkezés Legyünk együtt sikeresek! Színvonalas, stabil gyártó vállalat részére keresünk jelöltet az alábbi pozícióba: Pozíció leírása: NPI / Új termékek bevezetése, tervezése; Szükség esetén próbagyártások szervezése; Hibák elemzése, újító javaslatok kidolgozása; Termékekkel kapcsolatos labormérések, tesztek megvalósítása, kiértékelése; Részvétel költségoptimalizálásban; Dokumentumok kezelése, karban tartása; Részvétel a beszállítók kiválasztásában; Szakmai támogatás a külső auditokban. Követelmények: Villamosmérnöki (erősáramú) diploma Tárgyalási szintű angol nyelvtudás Előny: 2-4 év releváns tapasztalat SAP, Lotus Notes ismeret Munkavégzés helye: Székesfehérvár, Fejér megye Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Junior menedzser Budapest

Work Way Club Kft. - Budapest - A világ második legnagyobb gyorséttermi hálózata, amely Magyarországon is jelentős szerepet tölt be gyorséttermi vendéglátás területén. Célunk továbbra is a folyamatos terjeszkedés, illetve éttermeink magas színvonalú működésének fenntartása és növelése. Ezt azonban kizárólag elkötelezett munkavállalóink segítségével tudjuk elérni. Jelentkezz hozzánk az alábbi pozícióba Junior menedzser Budapest KÓDSZÁM: JUNP-TT Feladatok: Rendszeresen, napi szinten részt vesz az éttermi dolgozói feladatok ellátásában (pl. szendvicskészítés, vendégek kiszolgálása, kasszázás, takarítás), Betartja és betartatja a standardeket és az egészségügyi előírásokat, Felügyeli az étterem tisztaságát, Ellátja a munkakörhöz tartozó adminisztratív feladatokat (pl. beosztások készítése, pénzügyi kimutatások vezetése), Motiválja, irányítja a dolgozókat, munkamoráljával, viselkedésével példát mutat, Magas színvonalon biztosítja a vásárlói kiszolgálást és termékminőséget, Alapanyagokat rendel, felügyeli a raktárkészletet... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Heves - Karbantartó mérnök - Heves megye (Referenciaszám: PJ2802) Dinamikusan fejlődő, fémszerkezet- gyártó partnercégünk részére keresünk új munkatársat a következő pozícióba: Karbantartó mérnök - Heves megye Feladatok: - Berendezések rendelkezésre állásának biztosítása, folyamatos optimalizálása - Állapotkiértékelések, hibaanalízis, pótalkatrészek biztosítása - Karbantartások elvégzése és dokumentálása... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Területi képviselő

Saint-Gobain CP Hungary Kft. - Budapest - A homlokzatképzési iparágban meghatározó szerepet betöltő Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. Weber Divíziója értékesítési csapatának bővítésére Területi képviselőt keres Budapest és Pest megyei területre. Feladatok: Önálló kapcsolattartás a saját területén működő építőanyag kereskedőkkel, építőipari kivitelezőkkel, beruházókkal és építészekkel Folyamatban lévő vagy tervezett projektek felkutatása Árajánlatok készítése, szerződések megkötése Megnyert projektek szakmai támogatása Kivitelezői kapcsolatok bővítése Új termékek piaci bevezetése Partnerek rendszeres látogatása túraterv szerint Elvárás: Építő- vagy építőanyag-iparban szerzett tapasztalat Helyi építőanyag-ipari piac ismerete Kiváló kommunikációs képesség Önállóság Felhasználói szintű MS Office számítógépes ismeretek B kategóriás jogosítvány Előnyt jelent: Felsőfokú kereskedelmi és/vagy Felsőfokú szakirányú építész vagy építőmérnöki végzettség Angol és német nyelvtudás Informatikai vizs... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Karbantartó mérnök

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Komárom-Esztergom - Megbízónk - Komárom-Esztergom megyei autóipari beszállító vállalat - számára keresünk olyan pályázót, az alábbi munkakörbe, aki felelős a HR folyamatok és eljárások teljeskörű működtetéséért a hozzá tartozó szervezeti területeken: KARBANTARTÓ MÉRNÖK FELADATOK Megelőző karbantartási tervek és kapcsolódó műszaki dokumentációk elkészítése, aktualizálása a felelősségi körbe tartozó gyártóberendezésekre vonatkozóan A tervszerű karbantartási tevékenység előkészítése, a végrehajtás szakmai felügyelete A karbantartási és javítási munkák anyag-, és alkatrészszükségletének biztosítása A karbantartási és a gyártási folyamat mérőszámainak (KPI) rendszeres elemzése alapján a karbantartást érintő veszteségcsökkentő intézkedések kidolgozása, ezek bevezetésének koordinálása Szakmai segítségnyújtás a karbantartó technikusoknak és a gépbeállítóknak, a felmerülő műszaki problémák hatékony elhárítása érdekében Részvétel az új karbantartók szakmai betanításában, integrálásában Részvétel az új gy... - Állandó - Teljes munkaidő


Dunaújváros | Dunaújváros állás | állás Dunaújváros és környéke | Dunaújvárosi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Dunaújváros állás
munkaügyi központ Dunaújváros állás
állás Dunaújváros és környéke
Dunaújvárosi állások

Kulcsszavas kereső