állás Dunaújváros
Csak állás Dunaújváros hirdetés azonnali állás Dunaújváros és munka országosan! Munka, állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Dunaújváros és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Dunaújváros és állás Dunaújváros kereső. állás Dunaújvárosai.


állás Dunaújváros, állás Dunaújváros keresés és állás Dunaújváros kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Dunaújváros kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Dunaújváros és állás Dunaújváros kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Dunaújváros kereső személyek, állás Dunaújváros kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Dunaújváros munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Dunaújváros kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maDunaújvárosimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Dunaújváros keresés témában, országosan.

Munka, állás Dunaújváros és állás Dunaújváros ajánlatok, állás Dunaújvárosok:


munka és állás Dunaújváros ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Dunaújváros kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Dunaújváros. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Dunaújváros munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Dunaújváros kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Dunaújváros kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Dunaújváros kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Dunaújvárost találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Dunaújváros keresőkről, ami nagyban segíti az állás Dunaújváros keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Dunaújváros viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Dunaújváros kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Dunaújváros kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Dunaújvárost keresők és állás Dunaújvárost kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Dunaújváros értékelések:

A állás Dunaújváros ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Dunaújváros keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Dunaújváros keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Dunaújváros kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Dunaújváros keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Dunaújváros fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Dunaújváros keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Dunaújvároshelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Dunaújváros keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Dunaújváros keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Dunaújváros hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros keresés, állás Dunaújvárosok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Dunaújváros, állás Dunaújvárosok, állás Dunaújváros keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Dunaújváros keresője, munka kereső, és állás Dunaújváros kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Dunaújvároshirdetés, hogy tudjanak állás Dunaújvárost találni. A állás Dunaújváros keresés mellett ingyenes letöltés állás Dunaújváros filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Dunaújváros kereső és állás Dunaújváros kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Dunaújváros munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Dunaújváros kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Dunaújváros kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Dunaújváros tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Dunaújváros ajánlat -ról. Legyen az állás Dunaújváros, munka, munkáltató, állás Dunaújvárosajánlat, idősebb állás Dunaújváros keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Dunaújváros keresőt, pályakezdő állás Dunaújváros és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Dunaújvárost keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Dunaújváros, munka, karrier, önéletrajz, állás Dunaújváros keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Dunaújváros ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Dunaújváros keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros kínál, önéletrajz vagy csak állás Dunaújváros hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Dunaújváros oldala.

Állás Dunaújváros

Java szoftver fejlesztő

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1970767 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: GE (NYSE: GE) works on things that matter. The best people and the best technologies taking on the toughest challenges. Finding solutions in energy, health and home, transportation and finance. Building, powering, moving and curing the world. Not just imagining. Doing. GE works. For more information, visit the company's website at www.ge.comCsatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: Service Desk munkatárs – részmunkaidős (heti 29 óra) Career Level: Experienced Function: Information Technology Function Segment: End User Services Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A munkatárs alapvető feladata Budapest Bank bármely területéről és a Budapest Bank ZRt. e... - Állandó - Részmunkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1997215 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: GE (NYSE: GE) works on things that matter. The best people and the best technologies taking on the toughest challenges. Finding solutions in energy, health and home, transportation and finance. Building, powering, moving and curing the world. Not just imagining. Doing. GE works. For more information, visit the company's website at www.ge.comCsatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: Emberi erőforrás területi menedzser Career Level: Experienced Function: Human Resources Function Segment: HR Client Support Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A fiókhálózat és a vállalati üzletközpontok egy adott (vidéki) földrajzi területének teljes körű emberi erőforrás... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Tatabánya, Komárom-Esztergom - Job Number: 1997524 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, tulajdonosa a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és 101 bankfiókjában közel 3000 főnek biztosít kihívásokkal teli munkahelyet. A kihívásokkal teli gazdasági és szabályozói környezet ellenére a Budapest Bank az elmúlt években is folyamatosan nyereségesen működött, fenntartva erős likviditását és stabilitását.A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert.Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Lakossági Értékesítő

Gsm Takács Kft - Budapest - Cégünk Vodafone Franchise üzletébe Budapestre - Lakossági értékesítő pozícióba munkatársat keres Főbb feladatok, munkák: - értékesítés, szakszerű ügyfélkezelés Az ideális pályázó rendelkezik: - minimum középfokú végzettséggel, - számítógépes ismeretekkel (word, excel), - 1-2 év ügyfélszolgálati, értékesítési vagy ügyfélkezelési tapasztalat előnyt jelent, - kiváló kommunikációs készséggel, - értékesítői vénával, - kiváló stressz-tűrő és problémamegoldó készséggel, - ügyfél centrikus hozzáállással, - önállóan munkavégzésre való képességgel, - alapfokú műszaki beállítottsággal Amit kínálunk: - kimagasló értékesítői juttatási csomag - bejárási költség hozzájárulás Állás, munka területe(i): - Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Munkavégzés helye: Budapest, Bevásárlóközpont Árkád, Pólus, Corvin Cegléd, Budapest útvonalon a 4-es főút mentén a bejárás autóval biztosított Jelentkezés az állásra: Fényképes önéletrajzokat az allas@gsmtakacs.hu e-mail címre "BP-career" jeligére várjuk. Fő tevékenys... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Termelési Csoportvezető

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Irodavezető

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres irodavezető munkakörbe. Elvárások: - pénzügyi/gazdasági felsőfokú végzettség - mérlegképes könyvelői végzettség - tárgyalóképes német nyelvtudás - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - rugalmasság, terhelhetőség - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193, email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Műszaki csoportvezető helyettes

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Műszaki csoportvezető-helyettes munkakör betöltésére munkatársat keresünk Elvárások: - Megfelelő szakirányú végzettség (műszaki-villamosipari) - rugalmasság - tanulékonyság - terhelhetőség Hasonló területen szerzett műszaki gyakorlat előnyt jelent! Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk, a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Nemzetközi gépjárművezető

Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Mérlegképes könyvelő

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres mérlegképes könyvelő munkakörbe Elvárások: - mérlegképes könyvelői végzettség - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - német nyelvtudás illetve vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Kereskedő

Pharmacoidea Kft. - Szeged, Csongrád - Foglalkozás megnevezése: Kereskedő (KERESKEDŐ) elvárt gyakorlati idő: nem szükséges Iskolai végzettség: egyetem, főiskola Elvárt szakképzettség: Biológus, Kereskedelmi menedzser, Marketing- és reklámmenedzser Nyelvtudás: angol (jó nyelvismeret) Járművezetési engedély: "B" személygépkocsi, Informatikai ismeret: IT alapismeretek Egyéb elvárt jártasság, készség, ismeret: határozott,magabiztos fellépés,önálló munkavégzés,agilitás,mobilitás,kreativitás és csapatszellem Speciális követelmény: szakirányú felsőfokú végzettség elvárás. A feladat: kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cég kereskedelmi és marketing tevékenységének önálló kivitelezése Várható bruttó kereset (Ft / hó): megegyezés / jogszabály szerint További információ: Kereskedelim/marketing/természettudományos végzettség és angol nyelvtudás elengedhetetlen. Feladat: Folyamatos partnerkeresés(nemzetközi és hazai),termékértékesítés. Nemzetközi és hazai partnerekkel való kapcsolattartás. Jelentkezés: fényképes szakmai önéletrajz és motiv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Műszaki üzletkötő

Bervina Kft. - Budapest XIV. ker - Feladatok -blogok, termékismertetők, promóciós anyagok folyamatos fordítása német nyelvre -értékesítés már meglévő és az új vevőkör számára -értékesítési terv, üzleti stratégia, partnerkapcsolatok kiépítése a német piacon történő megjelenéshez -piackutatás német nyelvterületen, árstratégia, logisztika teljes menedzsmentje -értékesítési ajánlatok elkészítése -új partnerek felkutatása, és megkeresése, a szerződések előkészítése leadek generálási módszerek alapján konkrét cégeket érintve -partnerkezelés Elvárások -agilitás -kreativitás -dinamikusság -terhelhetőség -közvetlen, nyitott, pozitív személyiség -értékesítői affinitás -diploma -angol és német nyelvtudás írásban és a szóban egyaránt Mit kínálunk -fiatal, dinamikus csapat -családias cég Munkavégzés helye: Budapest, 14. kerület A Bervina Kft. egy 30 éve sikeresen működő családi vállalkozás. 50 országgal kereskedünk világszerte.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem ispiráció - kreativításod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálozatának Somogy megyei irodái (Siófok, Balatonboglár, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkoz... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Operátor (nrg64)

Energy Power Kft. - Esztergom, Komárom-Esztergom - Ügyfelünk egy német tulajdonú autóipari beszállító cég, karosszéria elemeket szállít több autógyár számára. A megnövekedett termelési volumen miatt új kollégákat keresünk esztergomi gyárukba, az alábbi pozícióba: OPERÁTOR (Hegesztő és prés üzem) Elvárások: Min. 8 általános iskolai végzettség 3 műszakos vagy folyamatos munkarend vállalása Jó egészségügyi állapot, megfelelő fizikum Esztergom környéki lakóhely (Esztergom-Kertváros, Dorog, Csolnok, Tokod, Tokodaltáró, Tát, Nyergesújfalu, Pilismarót, Karva, Csenke, Muzsla, Párkány) Előny: Középfokú műszaki végzettség. Üzemben szerzett gyártósori tapasztalat Amit kínálunk: Versenyképes jövedelem Szakmai továbbképzések Bejárás támogatása Munkarend: 3 műszak vagy folyamatos munkarend Jelentkezés módja: Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el önéletrajzát a e-mail címre, az "Operátor" pozíció feltüntetésével.... - Állandó - Teljes munkaidő


Hajdú-Bihar - A Pannon Szoftver Kft. munkatársat keres Senior ERP Tanácsadó munkakörbe. Várjuk a Te jelentkezésedet is, amennyiben: - legalább 5 éves tapasztalattal rendelkezel az ERP tanácsadás területen, ez kiemelten fontos elvárás - felsőfokú pénzügyi ismeretekkel rendelkezel - kimagasló a problémamegoldó képességed - szóban és írásban is kiválóan kommunikálsz - kiváló ügyfélkezelési készségekkel rendelkezel az értékesítés és a tanácsadás területén is - munkádat precízen, pontosan végzed - szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkezel (gazdasági, informatikai vagy műszaki) - B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezel - kényelmesen meg tudod oldani, ha egy hónapban kétszer 2-3 éjszakát az ország túlsó felén kell töltened - minimum középfokú angol nyelvismerettel rendelkezel - nagyon szereted ezt a szakmát és elhivatottan tudsz dolgozni Amit kínálunk: - fiatal, motivált csapatban való munkavégzés - kiemelkedően kiváló munkahely - folyamatos szakmai fejlődés - munkakezdés ideje: 2... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Rendszergazda

BECK AND PARTNERS Kft. - Budapest - RENDSZERGAZDA Ügyfelünk világszinten is jelenlévő, pénzügyi szektorban tevékenykedő cégcsoport magyarországi tagja. Lendületes, fiatal csapatuk további bővítéséhez, felhasználóik napi támogatásához, és szervereik további megfelelő működéséhez keresünk most számukra néhány éves LINUX üzemeltetési tapasztalattal és Windows szerver ismeretekkel új munkatársat az alábbi pozícióba: RENDSZERGAZDA A leendő munkatárs feladatai lesznek: Főként Linux - és emellett Windows - rendszerek, kliens és szerver oldali támogatása Számítógépes hálózatok, munkaállomások és szerverek felügyelete karbantartása A felhasználók munkájának támogatása személyesen, telefonon és e-mailen Mentések, jogosultságok kezelése Különböző projektekben való aktív részvétel A jelölttel szemben támasztott elvárások: Szakirányú végzettség, legalább középfokú üzemeltetői végzettség Angol nyelvtudás -főként írásban Legalább 2-3 éves Linux adminisztrációs tapasztalat Windows szerver üzemeltetésben szerzett tapas... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Hús eladó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Szentes, Csongrád - Munkakör megnevezése: Hús eladó Munkavégzés helye: 6600 Szentes, Alsórét 258. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű hús- és hentesáru legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégzi a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói, hentes, húsipari vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Termelési csoportvezető

Karrier Hungaria Kft. - Fejér - TERMELÉSI CSOPORTVEZETŐ Megbízónk az élelmiszeripar, azon belül is az édességgyártás meghatározó szereplője. Kedvelt termékeik széles választékban találhatók meg a hazai élelmiszerboltok polcain, sokak ízlését kiszolgálva. A modern piaci elvárásoknak megfelelően az elmúlt pár évben nagy hangsúlyt fektettek a termékpaletta fejlesztésére, így az egészséges életmódot kedvelők is találnak számukra megfelelő élelmiszert. Jelenleg Termelési csoportvezetőt keresünk a részükre Fejér megyei telephelyükre. Feladatok: A termelés hatékonyságának növelése érdekében akció tervek kidolgozása és végrehajtása, A munkaerő beosztása, munkaerő szükséglet optimalizálása, Munkatársak motiválása, motivációs módszerek fejlesztése, javítása, Közreműködés gyártásban felmerülő problémák megoldásában, elemzésében, a gyökérok kiderítésében, Budget tervezés, illetve a meghatározott költségkeret betartatása, Szabadságterv felügyelete, jóváhagyása, A munkavégzés a már bevezetett rendszerek segítségével t... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Varrónőt felveszünk, modellezni tudó, lehetőleg 55 év feletti, igényes munkára, Budapesti munkahelyere... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Vízvezeték Szerelő állás

Baranya - Alkalmi munka. Pécsre keresünk vízvezeték szerelőket.... - Alkalmi - Teljes munkaidő


Szabolcs-Szatmár-Bereg - Könnyű fizikai gyártósori munkára keresünk nappali tagozatos 18 év feletti diákokat Nyírbátorban. Bejárás megoldott. Munkavégzés ideje: H-P 6-14 vagy 14-22 vagy 22-06. Heti 3-5 nap munkavállalással. Elvárás, feltétel: nappali tagozatos jogviszony, megbízhatóság, egészségügyi kiskönyv megléte. Jelentkezni üzenetben, neved, születési dátumod, telefonszámod elküldésével. Illetve írd meg azt is, hova jársz suliba és mikor érsz rá dolgozni.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Forrasztó technikus

Trenkwalder Szemelyzeti Szolgaltato Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Székesfehérvári partnercégünk számára keresünk agilis munkatársakat a következő pozícióra: Forrasztó technikus Forrasztógépek javítása és karbantartása Forrasztógépek programjainak tervezése, készítése, optimalizálása Minőségi és szériahibák felügyelése és analizálása Tartalék alkatrészek nyilvántartása Eszközök, szerszámok és cseredarabok tervezése és elkészítése Elvárások Mechanikai, elektronikai, pneumatika és vezérléstechnikai alapismeretek Több éves gyártási tapasztalat Számítógépes ismeret Technikusi végzettség Információ Jelen hirdetésre való jelentkezéssel és pályázati anyagom elküldésével hozzájárulok a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. rendelkezésére bocsátott önéletrajzomban szereplő adatok kezeléséhez, adatbázisba történő felvételéhez, ill. megfelelő állásajánlat esetén - előzetes egyeztetés alapján - megbízójuknak való továbbításához. Tudomásul veszem, hogy az adatok adatbázisból való törlése vagy az adatok módosítása írásbeli kérésemre, a kérelem kézhezvételét köve... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Telepvezető gyakornok

Gallus Baromfitenyeszto es Kelteto Kft. - Devecser, Veszprém - A devecseri székhelyű Gallus Baromfitenyésztő és Keltető Kft. dinamikusan fejlődő csapatába új munkatársakat keres az alábbi pozícióba: Telepvezető gyakornok Elvárások: Állattenyésztési/agrármérnöki területeken legfeljebb néhány éve szerzett felsőfokú végzettség; Felhasználói szintű számítógép ismeret - MS Office alkalmazások; Nagyfokú mobilitás, önállóság, határozottság, kitartó, dinamikus, magabiztos hozzáállás; Kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség; Eredményközpontú proaktív gondolkodásmód; Angol nyelvismeret előny. Amit nyújtunk: Tapasztalatszerzés kihívásokkal teli munkakörnyezetben; A gyakornoki program résztvevőjeként rálátás a vállalat teljes működésére; Dinamikus munkakörnyezet, jó hangulatú, összetartó, profi csapat; Jelentős szakmai fejlődés; A gyakornoki program sikeres elvégzése esetén lehetőség telepvezető pozíció betöltésére. Állás, munka területe(i): Környezet / Mezőgazdaság Agrármérnök Mezőgazdaság / Élelmiszeripar Szakmai-Gyakornoki... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Segédmunka

Budapest - Segédmunkásokat keresek bontásokra-sittelésekre,kőművesek,burkolók mellé anyagkeveréshez,méretre szabásokhoz stb.Órabéres fizetésért,azonnali kezdéssel.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Üzletvezető-helyettes Budapest

LIDL Magyarorszag Bt. - Budapest - Az Ön feladata - áruházunk zavartalan működésének biztosítása a vásárlók legnagyobb elégedettségének érdekében - az üzletvezető távollétében az üzlet teljes körű irányítása - közreműködés a forgalom és a teljesítmény tervezésében; a tervezett mutatószámok megvalósulásának ellenőrzésében - részvétel a leltár. Üzletvezető-helyettes Budapest Áruház Megyeri út 53., Budapest A Lidl Európa legnagyobb él... - Állandó - Teljes munkaidő


Energy Power Kft. - Budapest - Exkluzív belvárosi műhely megbízásából munkatársat keresünk az alábbi pozícióba: Varrónő / Férfiszabó / Franciaszabó Feladatok: Méretvétel vagy szabásminta alapján ruhadarabok önálló szabása és varrása Női és férfi ing, felsőruházat készítése méret alapján Elvárások: Önálló munkavégzés A teljes ruhakészítési folyamat ismerete Minimum 4-5 év szakmai gyakorlat hasonló területen. Munkaidő: Hétfőtől péntekig 8.00-16.30 Munkavégzés helye: Budapest XIII. kerület Jelentkezés módja: Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el szakmai önéletrajzát, fizetési igény megjelölésével a e-mail címre, a "Varrónő - Budapest" pozíció feltüntetésével.... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Bonafarm Zrt. - Budapest - A Bonafarm Csoport Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb, vertikálisan integrált élelmiszergazdasági vállalatcsoportja, amely tevékenységével növénytermesztéstől az állattenyésztésen át az élelmiszer-feldolgozói és bortermelési ágazatig lefedi az élelmiszergyártás teljes folyamatát. A csoportnak tagja a Pick Szeged Zrt., a Sole-Mizo Zrt., a Csányi Pincészet Zrt., a Bóly Zrt., a Dalmand Zrt., a Fiorács Kft. és a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. Az e cégekben tevékenykedő több mint ötezer ember az ország számos településén folyamatosan azért dolgozik, hogy munkája eredményeként minőségi ételek és italok kerüljenek a fogyasztók asztalára itthon és külföldön egyaránt. Recepciós munkatárs részmunkaidő (6 óra) Vállalat: Bonafarm Zrt. Közvetlen felettes: Irodavezető Terület: Irodavezetés, recepció Munkavégzés helye: Budapest Munkakör célja A Bonafarm Zrt budapesti, - közel 80 fős - irodájának működésének teljes körű támogatása. Felelősségi körök Vendégek fogadása, bejövő telefonok és e-mailek ke... - Állandó - Részmunkaidő


Állás Dunaújváros

Győri munka azonnali kezdéssel

Győr-Moson-Sopron - Áruterítői munkához keresek , lehetőleg győri fiatalembert, rakodói munkára, napi 4-5 órás elfoglaltságra. Jelentkezni telefonon a délutáni órákba!... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Németországi munkára keresünk kőmives,burkoló,vasbetonszerelő,festő-mázoló,villanyszerelő,panelfelújitásban jártas szígetelő,vizvezeték-gáz-szerelő szakmunkásokat ! /Nem kőzvetitünk !/a jelentkezők munkaszerződéssel,és magyar munkaviszonnyal kerülnek a kivitelezés helyszinére ! Folyamatos munkát biztositunk ! Csak írásban benyújtott önéletrajz után kerül sor a jelentkező/k/ meghallgatására ! Csoportok jelentkezését is várjuk... - Állandó - Teljes munkaidő


Generali Biztosito Zrt. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Üdvözlünk a Generalinál! A hazai biztosítási szektor egyik vezető szereplőjeként vállalatunk, a Generali Biztosító Zrt. Országos értékesítési csapatába Forrás Ügynökségére pénzügyi-befektetési tanácsadót keres. Indítsd be nálunk saját vállalkozásod! Valósítsd meg karriered, ahogyan a képen látható hölgy is, aki az én csapatomba tartozik. Személyre szabott vállalkozásfejlesztési csomagunkban az anyagi támogatás mellett folyamatos szakmai segítségre is számíthatsz. Kik vagyunk: a Generali Magyarország egyik vezető biztosítója nemzetközi cégcsoportként az európai mellett jelen vagyunk az ázsiai és az amerikai piacokon is széleskörű szolgáltatásaink változatos munkát és kihívásokat jelentenek munkatársainknak termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobbat kínálhassuk Mi lesz a feladatod: a termékeink és szolgáltatásaink értékesítése ajánlatok készítése kidolgozása szerződések adminisztrációja az új ügyfelek teljes körű kiszolgálása az ajá... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Értékesítési vezető

Budapest - Üdvözlünk a Generalinál! A hazai biztosítási szektor egyik vezető szereplőjeként vállalatunk, a Generali Biztosító Zrt. Szépvölgyi Területi Igazgatósága Budapesti ügynökségének irányítására Értékesítési vezetőt keres. Kik vagyunk: a Generali Magyarország egyik vezető biztosítója nemzetközi cégcsoportként az európai mellett jelen vagyunk az ázsiai és az amerikai piacokon is széleskörű szolgáltatásaink változatos munkát és kihívásokat jelentenek munkatársainknak termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobbat kínálhassuk Mi lesz a feladatod: a rád bízott szervezeti egység irányítása a Generali keretrendszere segítségével folyamatos létszám- és szakmai fejlesztés az irányítása alá tartozó tanácsadók szakmai vezetése: fejlesztése, visszajelzések, coaching, mentoring alkalmazása, napi szintű tevékenység menedzselés, kiértékelések a csoport és egyének munkájáról, hatékonyságáról folyamatos értékesítési tevékenység... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - 10 éve működő vállalkozás, vagyonvédelmi rendszerek telepítésében jártas munkatársakat keres Budapesti munkavégzéshez. Önéletrajzot fizetésmegjelöléssel a megadott email címre kérünk. Riasztórendszer, Kamerarendszer, Beléptetőrendszer... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC Personnel Hungaria Kft. - Siófok, Somogy - Megbízónk magyar szerelőipari középvállalat, amely német nyelvterületen és Magyarországon elsősorban a gépgyártó és az energiaellátó ágazatban működő vállalatok számára nyújt szolgáltatásokat az alábbi technológiai tagozódás szerint: ipari csőszerelés, acélszerkezet gyártás és építés, berendezések gyártása, karbantartása, épületgépészet, lakatos munkák és korrózió-védelem. A vállalkozás tevékenysége és létszáma évről-évre bővül. Számára a megnövekedett személyügyi feladatok sikeres irányítására és ellátására tapasztalt vezető szakembert keresünk az alábbi feladatkörbe: HR VEZETŐ - szerelőipar, német nyelvterület Feladatok HR folyamatok és szabályozások kialakítása és működtetése, fejlesztési javaslatok kidolgozása és megvalósítása A vállalat elsősorban fizikai szakemberek (hegesztők, lakatosok, csőszerelők) igényének biztosítása, toborzás, kiválasztás Jelentkezői adatbázis létrehozása, működtetése, beérkező pályázatok feldolgozása A pályázók alkalmassági teszt rendszerének műk... - Állandó - Teljes munkaidő


Törökbálint, Pest - Targoncás, és komissiózókat kollégákat keresünk Törökbálinti munkahelyre, délutános és éjszakai műszakba. Azonnali kezdéssel. Jelentkezni önéletrajzzal e-mailben!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Szigetelőanyag gyártó

Trenkwalder Kft. - Budapest XXI. ker - Elektrotechnikai termékek gyártásával foglalkozó megbízónk számára keresünk új munkatársakat az alábbi pozícióba: Szigetelőanyag gyártó Az álláshoz tartozó elvárások: Jó kézügyesség, precíz munkavégzés, Műszaki rajz olvasási készség, Gyártó környezetben szerzett tapasztalat Főbb feladatok, munkák: Transzformátorok gyártásához szükséges szigetelő alkatrészek összeállítása, Könnyű fizikai munka elvégzése Egyéb információ az állásról: Munkavégzés helye: Budapest, XXI. kerület Munkarend: 3 műszak, illetve folyamatos munkarend Állás, munka területe(i): Gyártás / Termelés Gyártás technikus Munkavégzés helye: Budapest, XXI. kerület For more information please visit our website on:... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - 8000ft naponta 10 óra munka, ezért cserébe szaktudást kérek kezdők tanulok ne hívjanak kérem egyedül kel dolgozni dolgozni akaró embereket keresek akik nem csak a saját bérüket tudják meg keresni hanem az enyémet is köszönettel róbert... - Állandó - Teljes munkaidő


LeanCenter - Heves - Karbantartó mérnök (Heves) - KMV-1433 Heves megyei felépítmény és fémszerkezet gyártó megbízó Partnerünk részére keresünk Karbantartó mérnök munkatársat az alábbi feladatokkal és elvárásokkal: Feladatok Berendezések rendelkezésre állásának biztosítása, folyamatos optimalizálása Állapotkiértékelések, hibaanalízis, pótalkatrészek biztosítása Karbantartások elvégzése és dokumentálása Üzemzavar elhárítása, dokumentálása Tartalék alkatrészek biztosítása, a raktár karbantartása Együttműködés más területekkel és beszállítókkal Elvárások Karbantartó mérnök, gépészmérnök vagy üzemmérnök végzettség Tárgyalási szintű angol nyelvtudás, német nyelvismeret előny Minimum 3-4 éves hasonló területen szerzett szakmai tapasztalat Hidraulika/ pneumatika területén szerzett elméleti és gyakorlati ismeretek CNC gépek karbantartásában szerzett tapasztalat előny Felhasználói szintű számítógépes ismeretek SAP, AutoCAD ismeret előny Modern karbantartási rendszerek ismerete előny (TPM) Csapatjátékos, felelősségte... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - 3-fő kőművest keresünk külföldi munkavégzésre Németországi munkavégzésre kőműves szakmunkást keresünk, térkövezéshez. Feltétel: Szakmai végzetség, gépjármű(elég ha 3-ból egy embernek van), térkövezési tapasztalat. Amit kínálunk: Hosszútávú bejelentett munkaviszony, 12-€/órás bérezés, szállás biztosítása, étkezés biztosítása, üzemanyag 100-%-os visszatérítése! Jelentkezni e-mailben illetve telefonon!... - Állandó - Teljes munkaidő


Lidl Magyarorszag - Mezőkövesd, Borsod-Abaúj-Zemplén - Az Ön feladata - áruházunk zavartalan működésének biztosítása a vásárlók legnagyobb elégedettségének érdekében - az üzletvezető távollétében az üzlet teljes körű irányítása - közreműködés a forgalom és a teljesítmény tervezésében; a tervezett mutatószámok megvalósulásának ellenőrzésében - részvétel a leltár. Üzletvezető-helyettes Kelet-Magyarország (6 órás munkavégzés) Áruház Dohány út 2/A, Mez?kö... - Állandó - Teljes munkaidő


Hajdú-Bihar - Azonnali kezdéssel keresünk Polgárra az Outlet Centerbe 18-30 év közötti diákokat vagy alkalmi munkavállaló lányokat eladói kisegítői munkára. Feladat: Hajtogatás, csipogózás, vevők kiszolgálása. Kérjük csak olyanok jelentkezzenek, akik megtudják oldani a kijutást! Fényképes önéletrajzokat a megadott email címre küldjék, a tárgyba írják bele Polgár, diákként vagy alkalmi munkavállalóként.... - Állandó - Teljes munkaidő


AUDI Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Karrier az Audinál Projektkoordinátor - Villamos gépek és hajtások a kísérleti motorok világában Izgalmas és változatos munkakörnyezet A Kísérleti Motorgyártó Központ a motorok és a hozzájuk tartozó aggregátorok fejlesztéséhez kapcsolódó projekteken dolgozik. A szakterület feladata, hogy az Audi Hungariánál gyártott új motortípusok szériagyártásának előkészítését támogassa a konstrukciós fázistól egészen az előszériáig. Erre az izgalmas és kihívásokat tartogató pozícióra műszaki irányultságú, az elektromotorok fejlesztések iránt érdeklődő mérnökök jelentkezését várjuk. Feladatok: Együttműködés a megtervezett motorkoncepciók legyártásában és szériaéretté tételében Részvétel új termékek és gyártási folyamatok kialakításában, fejlesztésében Szoros együttműködés az érintett szakértőkkel és szakterületekkel, nemzetközi szinten is Elvárások: Felsőfokú tanulmányok villamosmérnök, gépészmérnök vagy mechatronikai mérnök szakon Legalább 1 év szakmai tapasztalat motor - vagy járműg... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Munka Oriflame

Cegléd, Pest - Forgalmazd az ORIFLAME terméket azonnali 30%-OS haszonnal. Építs csapatot, és 3 HETENTE még JUTALÉK is ÜTI A MARKOD. motivácios PROGRAMOK ÁLTAL Kedvezmények,ÉS SOROZATOS AJÁNDÉKOK lehetöség. csak RAJTAD MÚLIK,TŐLEM MINDIG MEGKAPOD A KELLŐ SEGÍTSÉGET! TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT,FORDULJ Hozzám Bizalommal... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Időpont egyeztető call centeres munkatársat keresünk belvárosi irodánkba kereskedelmi cégünk üzletkötői mellé. Jó kommunikációs képesség előny. Akár 4 vagy 6 órás munkaidőben is. Óradíjas juttatás! Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, a meg adott e-mail címen lehet.... - Állandó - Teljes munkaidő


T-HR Kft. - Esztergom, Komárom-Esztergom - A pályázaton a hivatkozási azonosítót kérjük feltüntetni ! Pályázatát a hivatkozási azonosítóra klikkelve is elküldheti ! Karbantartó mérnök - Esztergom környéke THR2440 Megbízónk Világszínvonalú terméket gyártó, multinacionális cég. Feladatkör Üzemi karbantartási feladatok koordinálása. Üzemi gépészeti karbantartás tervezése. Külső kivitelezők munkájának koordinálása, segítése. Tartalék berendezések és alkatrész bázis biztosításának segítése. Karbantartási tevékenység elemzése, javaslattétel javító tevékenységre. Fejlesztések megtervezése, dokumentációk elkészítése. Munkavégzés helye Esztergom (Komárom-Esztergom megye) környéke Követelmények Végzettség Gépészmérnöki. Szakmai tapasztalat Pályakezdők jelentkezését is várjuk! Informatika felhasználó szintű office ismeretek Egyéb követelmény Kommunikációképes angolnyev-tudás. Előny 1-2 éves releváns szakmai tapasztalat. Jelentkezés az állásajánlatra: thr@t-hr.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Kavicstermék értékesítő

Magyarország - Az OpenJobs partnereként hazánk vezető építőanyag-gyártójának kavicsüzletága - Budapest és Közép-Magyarország (Pest, Nógrád, Bács-Kiskun), valamint - Észak-kelet Magyarország (Borsod, Heves, Hajdú-Bihar) régióba 2 fő KAVICSTERMÉK ÉRTÉKESÍTŐ munkatársat keres változó munkahelyre, egyenlőtlen munkaidő beosztású munkarendbe! Feladatok - Kavicstermékek értékesítési piacának felkutatása az adott régióban, - vevők szerzése, - termékértékesítés, - ügyfélkapcsolatok, reklamáció és kintlévőség kezelés. Elvárások - legalább középfokú végzettség (szakközépiskola, érettségi) - több éves tapasztalat építőanyag értékesítés terén - jó kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - megbízhatóság és elkötelezettség - terhelhetőség és rugalmasság - mobilitás - B kat. jogosítvány - MS Office (Word, Excel) felhasználói szintű ismeretek Munkavégzés helye - Budapest és Közép-Magyarország (Pest, Nógrád, Bács-Kiskun) régió - Észak-kelet Magyarország (Borsod, Heves, Hajdú-Bihar) régió... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Bérszámfejtő (nrg65)

Energy Power Kft. - Esztergom, Komárom-Esztergom - Ügyfelünk egy német tulajdonú autóipari beszállító cég, karosszéria elemeket szállít több autógyár számára. A megnövekedett termelési volumen miatt új kollégákat keresünk esztergomi gyárukba, az alábbi pozícióba: BÉRSZÁMFEJTŐ Elvárások: Legalább középfokú szakirányú végzettség 1-3 év szakterületen szerzett tapasztalat Magabiztos számítástechnikai ismeretek, Microsoft Excel magas szintű ismerete Racionális gondolkodásmód Önállóság, pontosság, precizitás Rugalmasság, megbízhatóság Minimum alapfokú angol nyelvtudás NEXON humánügyviteli rendszer ismerete előnyt jelent Feladatok: A havi munkaidőadatok feldolgozásával a bér és egyéb személyi jellegű járandóságok rögzítése, ellenőrzése Bérszámfejtés Jutalmak, prémiumok és egyéb eseti jellegű kifizetések rögzítése, ellenőrzése, számfejtése Munkavállalókat terhelő levonások rögzítése és ellenőrzése Elektronikus bevallások elkészítése, és közvetítése az illetékes hatóság (NAV) felé A bérjellegű kifizetésekkel kapcsolatban li... - Állandó - Teljes munkaidő


Randstad Hungary Kft. - Budapest - Minőségellenőr - Transzformátor gyártásban Nemzetközi partnerünk részére keresünk minőségellenőr munkatársakat azonnali munkakezdéssel olajos transzformátor gyártásba. Feladatok / Tasks Folyamat-ellenőrzés, végátvételi ellenőrzés az olajos transzformátor gyártásban Villamos/ mechanikus mérések elvégzése a gyártás területén Nem megfelelőségi riportok készítése Napi statisztikák vezetése Elvárások / Requirements Műszaki középfokú végzettség Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek (MS Office) minőség- ellenőrzéshez tartozó képesség, gyakorlat Jó kommunikácós készség Határozott fellépés Csapatmunkára való hajlandóság Amit kínálunk / Our offer Nemzetközi gyártási munkakörnyezet, 3 műszakos munkavégzés, Kölcsönzött munkaviszony, Versenyképes juttatási csomag Pozíció területe(i) / Sectors Gyártás / Termelés Minőségbiztosítás / Ellenőrzés Munkavégzés helye / Location Budapest Jelentkezés módja / How to apply Online regisztrációs lap kitöltése és önéle... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Séf helyettest keresünk

Budapest - Budapesti étterem Séf helyettest keres! Versenyképes jövedelem! Azonnali belépés!... - Állandó - Teljes munkaidő


Dunaújváros | Dunaújváros állás | állás Dunaújváros és környéke | Dunaújvárosi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Dunaújváros állás
munkaügyi központ Dunaújváros állás
állás Dunaújváros és környéke
Dunaújvárosi állások

Kulcsszavas kereső