állás Dunaújváros
Csak állás Dunaújváros hirdetés azonnali állás Dunaújváros és munka országosan! Munka, állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Dunaújváros és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Dunaújváros és állás Dunaújváros kereső. állás Dunaújvárosai.


állás Dunaújváros, állás Dunaújváros keresés és állás Dunaújváros kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Dunaújváros kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Dunaújváros és állás Dunaújváros kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Dunaújváros kereső személyek, állás Dunaújváros kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Dunaújváros munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Dunaújváros kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maDunaújvárosimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Dunaújváros keresés témában, országosan.

Munka, állás Dunaújváros és állás Dunaújváros ajánlatok, állás Dunaújvárosok:


munka és állás Dunaújváros ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Dunaújváros kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Dunaújváros. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Dunaújváros munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Dunaújváros kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Dunaújváros kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Dunaújváros kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Dunaújvárost találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Dunaújváros keresőkről, ami nagyban segíti az állás Dunaújváros keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Dunaújváros viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Dunaújváros kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Dunaújváros kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Dunaújvárost keresők és állás Dunaújvárost kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Dunaújváros értékelések:

A állás Dunaújváros ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Dunaújváros keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Dunaújváros keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Dunaújváros kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Dunaújváros keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Dunaújváros fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Dunaújváros keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Dunaújvároshelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Dunaújváros keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Dunaújváros keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Dunaújváros hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros keresés, állás Dunaújvárosok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Dunaújváros, állás Dunaújvárosok, állás Dunaújváros keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Dunaújváros keresője, munka kereső, és állás Dunaújváros kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Dunaújvároshirdetés, hogy tudjanak állás Dunaújvárost találni. A állás Dunaújváros keresés mellett ingyenes letöltés állás Dunaújváros filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Dunaújváros kereső és állás Dunaújváros kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Dunaújváros munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Dunaújváros kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Dunaújváros kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Dunaújváros tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Dunaújváros ajánlat -ról. Legyen az állás Dunaújváros, munka, munkáltató, állás Dunaújvárosajánlat, idősebb állás Dunaújváros keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Dunaújváros keresőt, pályakezdő állás Dunaújváros és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Dunaújvárost keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Dunaújváros, munka, karrier, önéletrajz, állás Dunaújváros keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Dunaújváros ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Dunaújváros keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros kínál, önéletrajz vagy csak állás Dunaújváros hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Dunaújváros oldala.

GE - Budapest - Job Number: 1922082 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA A GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából.A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert.Az „Év bankja 2013” címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ellenér... - Állandó - Teljes munkaidő


Törökszentmiklós, Jász-Nagykun-Szolnok - A törökszentmiklósi Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda pályázatot hirdet az alábbi állások betöltésére katolikus értékrenddel lehetőleg azonosulni tudó kollégák részére: - 1 fő INFORMATIKA-bármely szakos általános iskolai vagy középiskolai TANÁR Érdeklődni a +36-56/390-002-es vagy a +36-30/393-1358-as telefonszámon, 2013. július 23-ától folyamatosan. Pályázatokat a tmbercsenyi@gmail.com email címre küldhetik. Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Óvodapedagógus

Törökszentmiklós, Jász-Nagykun-Szolnok - A törökszentmiklósi Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda pályázatot hirdet az alábbi állások betöltésére katolikus értékrenddel lehetőleg azonosulni tudó kollégák részére: - 1 fő óvodapedagógus Érdeklődni a +36-56/390-002-es vagy a +36-30/393-1358-as telefonszámon, 2013. július 23-ától folyamatosan. Pályázatokat a tmbercsenyi@gmail.com email címre küldhetik. Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda... - Határozott idejű - Teljes munkaidő


Bercsényi Katolikus Iskola - Törökszentmiklós, Jász-Nagykun-Szolnok - Gazdasági ügyintézőt keresünk 2014.ápr. 1-ji kezdéssel Feltétel: középfokú pénzügyi vagy számviteli ügyintéző végzettség, számítástechnikai ismeret Érdeklődni. Bózsóné Lipcsei Anikó gazdaságvezetőnél Tel.: 56 / 390 137 (munkaidőben) Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda Törökszentmiklós, Almásy út 1. www.bercsenyi.com... - Állandó - Teljes munkaidő


Hardsonic Bt. - Budaörs, Pest - Kiváló német nyelvtudással, 4 órás adminisztrátori állás, mikro vállalkozásnál. Jogosítvány, esetleg gk. a bejáráshoz előny. Feladat: telefonos kapcsolattartás a német anyacéggel telefonon ill. emailon, valamint a céggel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása. Fényképes önéletrajzot a megadott mailra kérem küldeni. 2 fővel dolgozó képviselet, szervíz. 1994-ben alapítva.... - Állandó - Részmunkaidő


Állás Dunaújváros

Nemzetközi gépjárművezető

Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Oprisk gyakornok Job

GE - Budapest - Job Number: 1923761 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Gondolsz a jövődre? Kiegészítenéd elméleti tudásodat gyakorlati ismeretekkel az értékesítés és a pénzügyek terén? Szeretnél az "Év Bankjánál" szakmai tapasztalatot szerezni, mely „A Pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank” címet nyerte el a „Mastercard – Az Év Bankja” versenyen. Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Oprisk gyakornok Career Level: CI Function: Regulatory and Compliance Function Segment: Administration and Support Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A Compliance területen belül, az operációs kockázatkezelési részleg támogatása a Bankra vonatkozó veszteségesemények gyűjtésében, elemzésében, jelentésében. Nálunk Próbára... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


GE - Magyarország - Job Number: 1938872 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Gondolsz a jövődre? Kiegészítenéd elméleti tudásodat gyakorlati ismeretekkel a bankszektor egyik legsikeresebb szepreplőjénél? Nem találtál konkrét gyakornoki hirdetést amelyet megpályáznál? Szeretnél az "Év Bankjánál" szakmai tapasztalatot szerezni, mely „A Pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank” címet nyerte el a „Mastercard – Az Év Bankja” versenyen.Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Gyakornoki pozíció - a te választásod Career Level: CI Function: Human Resources Function Segment: Administration and Support Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: Gyakornoki pozíció a A Bankcsoport alábbi funkcióninak valamelyikében:-Lakossági és Vállalati... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Értékesítő

Openhouse Ingatlan Iroda - Somogy - Amit ajánlunk: - kiemelkedő európai szintű jövedelmi rendszer - ingyenes irodahasználat, professzionális munkakörülmények - telekommunikációs hozzájárulás - személyre szabott marketingtámogatás (névjegykártyák, szórólapok..) - gyakorlati alapokra helyezett képzési rendszer - magas érzelmi hangoltságú, országos értékesítői csapat biztonsága Elvárások: - ügyfélközpontú gondolkodásmód, kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - magas munkabírás, pozitív beállítottság - alap szintű számítógépes ismeretek Az Ön feladata lesz használt és új ingatlanok megbízásba vétele, kiajánlása és értékesítése új és meglévő ügyfélkörünk részére. Jelentkezés: eliza.ronaszegi@oh.hu e-mail címen. A tárgy rovatba, kérjük, hogy tüntesse fel, melyik irodánkban szeretne dolgozni! Határidő: 2014. 04. 30. Vállalatunk, a 100%-ban magyar tulajdonú Országos Ingatlan hálózat Somogy megyei irodáiba(Siófok, Balatonboglár, Kaposvár), megnövekedett feladataink elvégzésére és meglévő csapatunk bővítésére értékesítőket ker... - Állandó - Teljes munkaidő


Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkező munkatársat keresünk kereskedői munkakörbe Elvárások: - jó kommunikációs készség (svájci/német vevőkkel és beszállítókkal kapcsolattartás) - felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudás (további nyelv ismerete előnyt jelent) - önálló munkavégzés - határozott fellépés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. vagy telefonon: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió.... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. rendszerszervező/ szenior rendszerszervező BISZ Központi Hitelinformációs Zártkörűen Működő Részvénytársaság Pénzintézeti szektorban tevékenykedő zártkörűen működő részvénytársaság rendszerszervező/ szenior rendszerszervező Hirdetési kód: rendszerszervező/ szenior rend Kínált pozíció: rendszerszervező/ szenior rendszerszervező Iparág: IT, üzemeltetés, biztonság Munkakör: Üzemeltetési munkatárs Pozíció területei: IT, Bank Feladat: Egyedi szoftvertermékek menedzselése az alkalmazás teljes életciklusa alatt Részvétel az alkalmazások koncepcionális kidolgozásában Specifikációk készítése, a fejlesztési folyamathoz kapcsolódó dokumentációk véleményezése, megfelelések vizsgálata Fejlesztési feladatok sz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Adatvizsgálati munkatárs

Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. Adatvizsgálati munkatárs BISZ Központi Hitelinformációs Zártkörűen Működő Részvénytársaság Pénzintézeti szektorban tevékenykedő részvénytársaság Adatvizsgálati munkatárs Hirdetési kód: adatvizsgálati munkatárs Kínált pozíció: Adatvizsgálati munkatárs Iparág: IT, üzemeltetés, biztonság Munkakör: Adatbázis szakértő Pozíció területei: IT, Bank Feladat: Adatbázis elemzési, adattisztítási projektekben részvétel Adatbázisok, keresőmotorok vizsgálata Adathelyességi vizsgálatok végzése, lekérdező algoritmusok programozása Statisztikák, elemzések készítése, nyilvántartása Adattárházzal kapcsolatos követelmények meghatározása, tesztelése Társaság irányítási rendszerének ismerete, alkalmazása Jelentkező... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Ügyfélkapcsolati tanácsadó

Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. Ügyfélkapcsolati tanácsadó Allianz Hungária Zrt. A németországi központú Allianz a világ egyik legnagyobb globális biztosítási és pénzügyi szolgáltatója. Több mint 70 országban 144 000 munkatársa áll közel 78 millió ügyfele rendelkezésére. A piacvezető Allianz Hungária Zrt. már nyolc alkalommal nyerte el a Superbrands és öt alkalommal a Business Superbrands díjakat, valamint az elmúlt évek sikereit megismételve, Társaságunk Call Centere 2014-ben immár harmadik alkalommal nyerte el a GfK Hungária Piackutató Intézet által szervezett Top 10 Call Center versenyben a biztosítók között a legjobbnak járó Best of Call Centers díjat. Az Allianz Hungária Zrt. most Magyarország területére keres Ügyfélkapcsolati tanácsadó Hirdetés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Java/Java EE fejlesztő

ArgonSoft Kft - Budapest - ArgonSoft Kft. Ha szeretnél - a legújabb modellvezérelt fejlesztési módszerekkel - high-end technológiák alkalmazásával - fiatalos és jó hangulatú csapatban - modern, jól megközelíthető munkakörnyezetben Java/Java EE fejlesztőként dolgozni és ehhez a szükséges elhivatottságod és ismereteid is megvannak, akkor várjuk jelentkezésedet szakmai CV-vel a job@argonsoft.hu címen! Feladatok • 3 rétegű web-es integrált rendszerek fejlesztése Java EE technológiával SOA architektúrán • UML alapú rendszertervek adatpálása • Web-es felületek, üzleti logika valamint adatelérési réteg fejlesztése • Agilis (SCRUM) vagy vízesés alapú (RUP) projektmunkában való együttműködés • Ügyfél oldali kulcsfelhasználókkal történő szóbeli és írásbeli egyeztetés Elvárások • SQL ismerete • Java/ Java EE ismerete • Objektumorientált programozási paradigma, UML ismerete • Java EE keretrendszer ismerete • Többrétegű architektúrák ismerete • WebService, XML technológiák ismerete • Angol nyelvismeret Kevesebb munkatapaszta... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

ASP.NET C# fejlesztő

Guidesys Kft. - Budapest XIII. ker - Cégünk Budapest XIII. kerületi irodájába keres azonnali kezdéssel az alábbi elvárásoknak megfelelő teljes munkaidős webfejlesztőt: Elvárások: • Min. 2-3 év ASP.NET tapasztalat • HTML és CSS ismeretek • Javascript kliens oldali magabiztos használata • Visual Studio 2012 • DevExpress komponenscsomag ismerete • MS-SQL ismeretek • Precíz, önálló munkavégzés, jó problémamegoldó készség, csapatmunkára való nyitottság • Innovatív gondolkodásmód • Szakmai angol nyelvismeret Előny: • Entity Framework tapasztalat • Referenciamunka bemutatása • Elkötelezettség a minőségi szoftverfejlesztés iránt • Verziókezelő használatában szerzett tapasztalat (SVN) Feladatok: • Részletes specifikáció alapján egyedi üzleti szoftverek készítése és továbbfejlesztése Amit kínálunk: • Hosszú távú munkalehetőség • Versenyképes, értékálló jövedelem • Változatos fejlesztési feladatok • Fiatalos légkör Munkavégzés helye: • A munkavégzés cégünk Budapest XIII. kerületi irodájában történik. Jelentkezni arcképes szakmai öné... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Rendszergazda

HSA Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - a cég marketing feladatainak ellátása (hirdetések, reklámok, arculat, szórólap stb); ügyvezetői személyi asszisztensi feladatok ellátása (adminisztratív feladatok, időpont egyeztetés, szervezési feladatokban való részvétel); Elvárások: felsőfokú végzettség; rendszergazdai tapasztalat előny; folyékony, magabiztos angol nyelvtudás; rendszergazdai szintű informatikai ismeretek; önállóság, gyors döntéshozó képesség; Munkavégzés helye: Debrecen; Amennyiben szeretné megpályázni a munkalehetőséget, küldje el fényképes önéletrajzát a pozíció nevének tárgy mezőben történő feltüntetésével a címre! HSA Kft. – A hazai személyzeti szolgáltató Web: www.hsakft.hu Email: job@hsakft.hu Tel: +36 52/446 991 Regisztrációs számok: 6291-2/2001, 8554-1/2002, 21366-2007 Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-1966 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Alkalmazás Adminisztrátor (2nd level) (Debrecen) Állásazonosító: 80104 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Debrecen Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 1 - 3 év Munkaidő: Normál mu... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Junior C# szoftverfejlesztő

Randstad Hungary Kft. - Budapest - Junior C# szoftverfejlesztő Budapest Ügyfelünk egy nagy múltú, nemzetközi hátterű szoftverfejlesztő cég, aki befektetési bankok, illetve egyéb pénzpiaci szereplők számára biztosít globális szintű fejleszéseket, elősegítve stratégiai céljaik elérését, valamint versenyképességük megtartását és növelését. Követelmények / Job requirements: - Alkalmazások fejlesztése, tesztelése és nyomkövetése - beleé... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Könyvelő

Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg - : 794961 Jelentkezés Nyíregyházi székhelyű építőipari részvénytársaság keres felvételre képesített könyvelőt adminisztratív munkakörbe. Elvárások: MS Office magas szintű ismerete (Word, Excel) Előnyt jelent: 1-2 éves könyvelői gyakorlat Jogosítvány Ami kínálunk: alkalmazotti jogviszony Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezés Munkavégzés helye: Nyíregyháza... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Értékesítő munkatárs

Hire-One Kft. - Kecskemét, Bács-Kiskun - : 776077 Jelentkezés Legyünk együtt sikeresek! Gyártó vállalat stabil háttérrel keres az alábbi pozícióba jelöltet: Pozíció leírása: Új potenciális vevők felkutatása, kapcsolat felvétele; Professzionális tárgyalások előkészítése, időpontok egyeztetése; A cég koncepciójának, szolgáltatásainak bemutatása, értékesítése az új és meglévő ügyfelek számára; A területhez tartozó vevők teljes körű gondozása, folyamatos kapcsolat fenntartása; Meglévő és jövőbeli ügyfelek üzletmenetének figyelemmel kísérése; Növekedési lehetőségek feltárása a saját területen, akció tervek kidolgozása, stratégiai szemléletű gondolkodásmód alkalmazása; Javaslattétel marketing jellegű promóciókra. Követelmények: Középfokú végzettség Min. társalgási szintű német / angol nyelvtudás 2-3 év gyártásban v. kereskedelemben szerzett tapasztalat Elektronikai ismeretek Előny: Felsőfokú végzettség Mindkét nyelv ismerete (angol és német) Amit ügyfelünk kínál: Értékesítési véna Kiváló kapcsolatteremtő és... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Budapest - A Microsoft Office SharePoint Server (“MOSS”), Windows SharePoint Services (“WSS”) és ADFS infrastruktúra szerverek támogatása Támogatás szolgáltatása és konzultáció belső és külső ügyfeleknek Elvárások Felsőfokú informatikai vagy műszaki végzettség Minimum 2-3 Microsoft SharePoint Server 2007 és/vagy 2010 implementálásában, konfigurálásában és üzemeltetésében szerzett tapasztalat Legalább középfokú angol nyelvtudás SQL Server 2008/R2 üzemeltetési tapasztalat IIS 7.0 vagy 7.5 webszerver üzemeltetési tapasztalat Nyitott, tanulni vágyó, csapatjátékos attitűd Előny Nemzetközi munkakörnyezetben szerzett tapasztalat Active Directory, Windows szerver ismeretek Német nyelvismeret előny ITIL ismeretek ECDL vizsga Amit kínálunk Versenyképes jövedelem és juttatási csomag Ergonomikus, modern munkakörnyezet az Infoparkban Folyamatos fejlődés lehetősége az informatika és a nyelvek területén. Karrier lehetőség Multinacionális környezet: részvétel a T-Systems nemzetközi proje... - Állandó - Teljes munkaidő


Győr-Moson-Sopron - Győri Mini közértbe, keresek,KÁROS SZENVEDÉLYEKTŐL MENTES, leinformálható, szorgalmas, kommunikatív, precíz munkaerőt.Szakképzett jelentkezőket várunk! Fényképes önéletrajzot legyen szíves küldeni!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Kontroller

Horvath Rudolf Intertransport Kft. - Hatvan, Heves - keres munkatársat Kontroller munkakörbe. Főbb feladatok, munkák: Részvétel a kontrolling rendszer működtetésében Üzleti elemzések, jelentések készítése Tervezési feladatok ellátása Terv és tény adatok összehasonlítása elemzése Havi zárások kontrolling munkálatai (költség felosztások, egyeztetések, beszámolók) Az álláshoz tartozó elvárások: Számviteli/könyvelési ismeretek Jó elemző készség (analitikus, strukturált gondolkodásmód) Precizitás Független, önálló munkavégzés Kiváló számítógépes ismeret (átlagon felüli Excel, Word felhasználói ismeretek) Közgazdasági felsőfokú, egyetemi vagy főiskolai végzettség Kontrolling területen szerzett 3 éves gyakorlat Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Microsoft Access ismeretek (adatbázis kezelés, lekérdezés) Microsoft Dynamics AX rendszer ismerete Amit kínálunk: Komplex, érdekes munkakör Fiatal csapat Állás, munka területe(i): Pénzügy / Számvitel / Menedzsment Cash management Elemző / Tanácsadó Kontrolling... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

SAP Developer (Budapest)

IT Services Hungary Kft. - Budapest - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! SAP Developer (Budapest) Állásazonosító: 77867 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT projektek, fejlesztés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási... - Állandó - Teljes munkaidő


Man at Work Kft. - Mezőlak, Veszprém - A teljes fröccsöntő terület szakmai támogatása, és az ezzel kapcsolatos dokumentációk elkészítése A gyártógépek folyamatos működésének biztosítása, mérnöki támogatása Új gyártósor telepítésében való aktív részvétel Fröccsöntő szerszámok és fröccsgépek üzembe helyezése, szerszámgépek próbája Munkautasítások elkészítésében és a gépek napi ellenőrzésében való közreműködés A területi vezető szakmai támogatása, kapcsolattartás a műszaki és minőségügyi részlegekkel A munkáltató ajánlata: Versenyképes bérezés és juttatási csomag Multinacionális környezet, kiemelkedő munkakörülmények Szakmai fejlődés lehetősége, stabil szakmai háttérrel A munkavégzés helye: Mezőlak (Pápától 10 km-re) A munkáltató profilja: A Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft. multinacionális autóipari beszállító részére toboroz és közvetít főállású munkatársakat. A jelentkezés módja: Ha álláshirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el magyar és angol nyelvű önéletra... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Hardverfejlesztő mérnök

Bosch csoport (Budapest - Robert Bosch Kft.) - Budapest - Hardverfejlesztő mérnök Szoftverfejlesztés és Hardverfejlesztés Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch... Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch Engineering Center Budapest) vezérlőegységeket fejlesztünk az autóipar számára, multinacionális környezetben. Dinamikusan bővülő csapatunkba az alábbi pozíciókba keresünk kvalifikált munkatársakat. Csatlakozz hozzánk Te is! 2007-ben alakult hardveres csapatunkhoz keresünk mérnököket mechatronikai vezérlőberendezések hardvereinek fejlesztésére. Hardverfejlesztő mérnök Egyéb, Referencia kód: EEC_HWFeladato... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Folyamatfejlesztési mérnök

Mondi Bekescsaba Kft. - Békéscsaba, Békés - Mondi Békéscsaba Csomagolóanyag-gyártó Kft. csomagolóanyagok gyártása területén vezető szerepet betöltő cég Folyamatfejlesztési mérnök munkatársat keres Főbb feladatok, munkák: Lean elvek következetes alkalmazása és gyakorlatba történő átvitele Gyártás optimalizálása a Lean alapelvek szerint Folyamatok és tevékenységek standardizálása, hatékonysági mutatók fejlesztése Vizuál management fejlesztése üzemi területen Üzemi KPI-ok meghatározása, jelentések készítése Kaizen, Lean oktatások tartása az üzemi területeken Az álláshoz tartozó elvárások: Felsőfokú műszaki végzettség Folyamatfejlesztési technikák ismerete (Lean, SixSigma, Kaizen, 5S, OPEX, -gyakorlati alkalmazás előny ) Tárgyalási szintű angol nyelvtudás, jó kummunikációs és tárgyalókészség Kreatív, dinamikus, önálló és eredményorientált személyiség Precíz, önálló munkavégzés Amit kínálunk: Folyamatosan fejlődő munkahely, multinacionális vállalati környezet Kihívást jelentő munka Állás, munka területe(... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

ELEKTRONIKAI ALKATRÉSZ BESZERZŐ

ORION Elektronikai Kft. - Budapest X. ker - : 788783 Jelentkezés A közel 1 évszázados múlttal rendelkező magyar vállalat Az ORION Elektronikai Kft. budapesti telephelyére ELEKTRONIKAI ALKATRÉSZ BESZERZŐ keres. Pályakezdők és új szakmát tanulni vágyók jelentkezését is várjuk! A pozíció betöltésének feltételei: elektronikai gyártással kapcsolatos tapasztalat, alkatrész ismeret műszaki jártasság min. középfokú végzettség angolnyelv-tudás Számítógépes ismeretek (MS Excel, MS access … ) Feladatok: gyártási anyagok beszerzése kapcsolattartás a belföldi és főként nemzetközi szállítókkal és vevőkkel adatbázis kezelés Jelentkezni magyar és angol önéletrajz beküldésével lehet az alábbi email címen. ORION Elektronikai Kft., 1106 Budapest, Jászberényi út 29. Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezés Munkavégzés helye: 1106 Budapest, Jászberényi út 29.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

IDM RENDSZERMÉRNÖK-TANÁCSADÓ

Reed Magyarorszag Kft. / Reed Recruitment - Budapest XIII. ker - : 782612 Jelentkezés Informatikai rendszerek optimalizálásával foglalkozó megbízónk saját szoftvertermékének bevezetésére és támogatására keresünk tapasztalt szakembert a következő pozícióba: IDM RENDSZERMÉRNÖK-TANÁCSADÓ Feladatok: Identity & Access Management szoftver technológiákkal kapcsolatos rendszermérnöki tevékenységek ellátása: Ajánlatok műszaki részének készítése; Rendszertervezés; Installáció, konfiguráció; Konzultáció; Támogatás; Dokumentáció. Komplex éles, teszt és pilot rendszerek kialakítása Linux, MS Windows, Solaris x86 platformon, VMware, Oracle VM segítségével; Elvárások: Legalább 2-3 év hasonló munkakörben szerzett tapasztalat Rendszertervezésben, ajánlatkészítésben való jártasság Identity Management termékek ismerete Valamilyen szkriptnyelv (Bash, KSH, Python, Perl) ismerete; TCP/IP hálózati alapszintű ismeretek; Dokumentáció írására és karbantartására való hajlandóság; Problémák komplex kezelésének képessége; B kategóriás jogosítvány Sza... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Fejlesztő villamosmérnök

Eurotrenton Kft. - Kistelek, Csongrád - Az Eurotrenton Kft. munkatársat keres az alábbi pozícióba: Fejlesztő villamosmérnök Főbb feladatok, munkák: áramkör tervezés, és kis sorozatú gyártás robotok fejlesztéséhez kapcsolódó elektronikai fejlesztésekben és kivitelezésekben aktív részvétel a vezető mérnök által kiadott feladatok kidolgozása /tervezés prototípus építés/ nagyfokú önálló munkavégzéssel a kiadott feladatok határidőre és kiváló minőségben történő elvégzése. Az álláshoz tartozó elvárások: elvárás az általános digitális eszközkészlet (processzorok, kontrollerek) valamint az átlagos kommunikációs eszközkészlet (WiFi rádió, BT, ZigBee) ismerete legyenek ismeretei az FPGA tervezésről tudjon dolgozni az Altium-al legyen képes önálló munkavégzésre, tudjon csapatban dolgozni, érdekelje a szakterület, Legyen precíz, pontos és megbízható. legyen képes szakmai konzultációkra jó probléma megoldó képesség Az állás betöltéséhez előnyt jelent: robotikában /automatizáció területén/ való bármilyen jártasság ha... - Állandó - Teljes munkaidő


Trenkwalder Kft - Csongrád - A Trenkwalder multinacionális megbízója részére munkatársat keres az alábbi pozícióba: Területi képviselő (műszaki, nyílászáró ipari területre) Feladatok: Kapcsolattartás a Cég meglévő partnereivel, új partnerek megkeresése Meglévő termékskála értékesítése, új termékek piaci megismertetése Műszaki szaktanácsadás, oktatások tartása a Cég vásárlói, partnerei részére Heti/havi látogatások megtervezése Elvárások: Felsőfokú végzettség, befejezett tanulmányok Min. erős, középfokú, aktív angol nyelvtudás (mely az interjú során tesztelésre kerül) Értékesítés területén szerzett, minimum 2 éves szakmai tapasztalat Szegedi vagy kecskeméti ill. ezen városok vonzáskörzetében található lakhely "B" kategóriás jogosítvány, vezetési tapasztalat Aktív számítástechnikai ismeretek Előny: Műszaki, felsőfokú végzettség Műszaki, építőipari területen szerzett kereskedelmi tapasztalat Amit nyújtunk: Azonnali munkakezdés Kiváló munkavégzési körülmények Jelen hirdetésre való jelentk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Beszerzés - frissdiplomás

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budaörs, Pest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló k... - Állandó - Teljes munkaidő


Acurian - Békéscsaba, Békés - Acurian Az állás Munkaadó Acurian Állás helye Bekescsaba 5600, Dél-Alföldi Régió Magyarország Állástípus Részmunkaidős Megbízási szerződés / Projektmunka / Kölcsönzött Klinikai vizsgálat rheumatoid arthritisben szenvedo önkénteseket keres. Az állásról Okoz Önnek vagy egy hozzátartozójának a rheumatoid arthritis (RA) ízületi fájdalmat, duzzanatot és merevséget? Miközben az RA bénulást is okozhat, Önnek lehetosége van egy kutatást megismerni, ha tüneteit nem enyhíti aktuális gyógyszere.Helyi orvosok önkénteseket keresnek egy más típusú vizsgálati RA-gyógyszer klinikai vizsgálatához. Ha Ön, illetve hozzátartozója megfelel a vizsgálat követelményeinek, díjmentesen jut:- Vizsgálati gyógyszerhez- A vizsgálattal összefüggo vizitekhez és laborvizsgálatokhozNincs szükség egészségügyi biztosításra vagy beutalóra.Tekintse meg a weboldalt: http://www.RAStudy.com Pályázás Állás eszköztár Munkaadó követéseAz Ön adataihoz hozzáférhetnek a munkaadók. Követett munkaadó Nyomtatás Mentés Továbbítás e-mai... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Raktáros

DOIT.HR Magyarorszag Kft. - Budapest - Megbízó profilja: X.kerületi Autóelektronikai multinacionális cég számára keresünk Raktáros munkakörbe jelölteket azonnali kezdéssel Munkavégzés helye: Budapest, Budapest Munkaidő: Főállás Feladatok: raktározási feladatok ellátása gépi és kézi anyagmozgatás áru átvel kiadás intézése készletkezelés SAP-ban való rögzítés kiszállítók kezelése, dokumentálás közreműködés a leltár során kimenő, és bejövő áruk kezelése Elvárások: középfokú végzettség érvényes targoncaveztői engedély raktározás területén szerzett minimum 1-2 éves tapasztalat áru átvétel kiadásban szerzett több éves tapasztalat 4 műszakos munkarend vállalás Az alábbi targonca típusok közül legalább egynél szerzett tapasztalat: elektromos homlokvillás, elektromos vezetőállásos, elektromos tolóasztalos, elektromos magasraktári komissózó és felrakó targonca SAP felhasználói szintű ismerete MS office felhasználói ismeret pontos precíz munkavégzés Kapcsolatfelvétel: Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük küldje el szakmai önéle... - Állandó - Teljes munkaidő


TREDIS CONSULTING Kft. - Budapest - Partnerünk az energiakereskedelmi piac meghatározó képviselője, energiakereskedelmi igazgatóságára keresünk egy junior kereskedő kollégát. Junior energia kereskedő (AM-03274) Főbb feladatok, munkák: Spot piaci pozíciók kezelése. Üzletfolytonosság biztosítása a spot piacon 7/7, 0-24h vonatkozásában. A rövidtávú villamos energia kereskedelmi ügyletek előkészítése és megkötése (intraday, day ahead, heti). Napi szinten illetve hosszabb időtávon aktívan, az azonos munkakört betöltő kereskedőkkel és az eszközalapú kereskedelmi osztályvezetővel folyamatosan egyeztetve a beszerzési- és értékesítési pozíciók kezelése. Munkaidőn túli készenlét biztosítása. Határkeresztező kapacitás aukciókon történő eredményes részvétel és a megszerzett kapacitások aktív és eredményes kezelése. Belső kereskedelmi és ügylet nyilvántartási rendszerekkel kapcsolatos fejlesztési javaslatok megfogalmazása. Piacelemzési feladatok megfogalmazása és végzése az eredményes portfólió kezelés érdekében, piaci inf... - Állandó - Teljes munkaidő


Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: J2EE / JEE 6 Fejlesztő - projektmunka (GYAS) Job Function: IT - szoftver Department: Information Technology Location: Budapest Ügyfelünk megbízásából keresünk: J2EE / JEE 6 Fejlesztő - projektmunka (GYAS) Feladatok: Ügyfél oldalon csapatban való fejelsztési feladatok ellátása haladó technolóigiai környezetben Scrum teamben való fejlesztés Elvárások: - Minimálisan 1,5-2 év Java (EE!) fej... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Utcabútor Üzletágvezető

Tech People Hungary Kft. - Zsámbék, Pest - Megbízónk, az intézményi bútorozás egyik vezető gyártó és kereskedelmi cége dinamikusan fejlődő üzletágaihoz keresi új munkatársát Utcabútor Üzletágvezető munkakörbe. A cég 1991-ben alakult, mintegy 130 munkatársával, és a majd 2 milliárd forintos éves forgalmával, valamint a folyamatos fejlesztések eredményének köszönhetően a hazai fémbútorgyártás egyik kiemelkedő képviselőjévé vált. Feladatok: Árajánlatok készítése, tárgyalások lebonyolítása, Új ügyfelek felkutatása, piacfejlesztés, Meglévő ügyfelekkel, építészekkel való kapcsolattartás, Gyártókkal való kommunikáció, Megrendelések teljesítésének menedzselése, Szállítás, szerelés és helyszíni kivitelezés személyes felügyelete és ellenőrzése, Kivitelezés során a helyszíni project vezetői feladatok ellátása A projectek teljes körű adminisztrációja az átadásig, Kapcsolattartás a megrendelővel, kivitelezővel, lebonyolító szervezettel, Beszállítói kapcsolattartás. Elvárások: Projectvezetésben szerzett tapasztalat, J... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Intelligens képfeldolgozási szoftveren alapuló biztonság- és közlekedéstechnikai informatikai eszközöket gyártó és értékesítő zártkörű részvénytársaság support csapatába Support / Terméktámogatási menedzser munkatársat keres. Tevékenység: Mesterséges intelligenciával rendelkező képfeldolgozó berendezések terméktámogatása, Külföldi rendszerintegrátor klienseink számára műszaki támogatás / tanácsadás / oktatás nyújtása. Elvárások: Felsőfokú műszaki végzettség, Programozási alapismeretek Önállóság, rugalmasság, mobilitás Tárgyalási szintű angol nyelvtudás Előnyt jelent: Linux ismerete Programozási tapasztalat Jó problémamegoldó készség Amit kínálunk: Folyamatos szakmai fejlődés Nemzetközi tapasztalatszerzés Kulturált munkakörülmények Munkavégzés helye: Budapest, XII. kerület Jelentkezés: Fényképpel ellátott önéletrajzot várunk support megjelöléssel az alábbi e-mail címre: 21@allasajanlatok.co.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


Grafton Recruitment - Budapest - Autóipari tapasztalattal rendelkező német nyelvű koordinátor (1-26-33273/PR) Task(s): Ügyfelünk az egyik legismertebb informatikai szolgáltató központ. Budapesti irodájukba keresünk munkatársakat az alábbi pozícióba: Német nyelvű ügyfélszolgálati munkatárs autóipari tapasztalattal Ha magabiztosan beszélsz németül, ismered az autók világát vagy dolgoztál az autóiparban és szeretnél multikulturális környezetben dolgozni, küldd el nekünk az önéletrajzod! Feladatok: - Kapcsolattartás a német szervizekkel - Problémamegoldás, a megoldandó feladatok nyomon követése a rendszerben - Garanciával kapcsolatos kérdések és problémák felülvizsgálata - Eszkalációk teljes körű koordinálása - Minőségbiztosítással kapcsolatos projektek menedzsmentje Requirement(s): - Magabiztos, folyékony, felsőfokú német nyelvismeret - Középfokú angol nyelvismeret - Autóipari tapsztalat (autókölcsönzés, leasing, call center, szervíz stb.) - Kiváló kommunikációs készség - Felhasználói szintű sz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Rendszerszervező

CIB Bank Zrt. - Budapest - A CIB Bank Zrt. Informatika területe, Front End és Behajtás Szervezés szakterülete rendszerszervező kollégát keres. Feladatok: a banki alkalmazások fejlesztési igényeinek magas színvonalú megvalósításához szükséges tervezési, specifikációs és koordinációs jellegű feladatokat ellátása, folyamatos kapcsolattartás a felhasználó területekkel és a beszállítókkal, a beérkező fejlesztési igényekre megoldás(ok) kidolgozása, dokumentálása és elfogadtatása az érintett felek bevonásával, a rábízott fejlesztési igények koordinálása, fejlesztőkkel, tesztelőkkel való együttműködés projektekben való közvetlen, vagy közvetett részvétel, fejlesztéshez, üzemeltetéshez szükséges követelmény- és alkalmazás specifikus dokumentációk, rendszertervek elkészítése, karbantartása, incidensek menedzselése, napi tevékenységből eredő ad hoc kérések, problémák megoldása, részvétel a fejlesztések, módosítások tesztelésében (szervezői teszt végrehajtása és a felhasználói teszt támogatása), változáskezel... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Főkönyvelő helyettes

Randstad Hungary Kft. - Biatorbágy, Pest - Főkönyvelő helyettes Partnerünk meghatározó szerepet tölt be a nemzetközi kereskedelemben, világszerte több, több 1000 kereskedelmi egységgel rendelkezik. Biatorbágyi központjukba keresünk most szakmailag felkészült, kisebb csoport vezetésében is már tapasztalt Főkönyvelő helyettest német nyelvtudással. Feladatok / Tasks Könyvelő kollégák feladatainak meghatározása és beosztása A teljesítményük, munkavégzésük felügyelete, ellenőrzése, szakmai kérdésben iránymutatás Folyamatos együttműködés, tanácsadás az ügyviteli vezető részére Kapcsolattartás a hatóságokkal Adóbevallások, jelentések és statisztikák, ellenőrzése összeállítása, azok esedékes határidejének betartásának biztosítása Felel a számviteli és adótörvények előírásainak megfelelő könyvvezetésért, így különösen:a házipénztár kezeléséért, számlaegyeztetésért, bankszámlakivonatok feldolgozásáért, számlák teljes körű feldolgozásáért a kontírozástól a számlák lekönyveléséig, tárgyi eszköz nyilvántartásért, fizetési felszólít... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Quality mérnök

EastJob Szemelyzeti Tanacsado Bt. - Borsod-Abaúj-Zemplén - Az Eastjob a világ vezető multinacionális partnercége számára keres munkatársat QUALITY MÉRNÖK pozícióra Borsod megyei munkavégzésre. A pozícióban elvárás a szakmai felkészültség, project management tapasztalat és kiváló angol nyelvtudás. Az Eastjob Személyzeti Tanácsadó cég immár hetedik éve segíti partnereit professzionális HR szolgáltatásaival. Partnereinket mind a megfelelő szakember megtalálásában és kiválasztásában, mind a belső HR folyamatok kialakításában fejlesztésében, optimalizálásában magas színvonalon, rugalmasan és hatékonyan támogatjuk. Munkánk színvonalára garanciát a tanácsadóink szakmai felkészültsége, hozzáállása jelenti. Minőségbiztosítási mérnök feladata: Kapcsolattartás a vevővel, vevői reklamációk kezelése, a gyártás területén operatív minőségirányítási feladatok végrehajtása, szisztematikus napi hibaelemzés, javító, megelőző tevékenységek meghatározása, az intézkedési tervek koordinálása, végrehajtásának ellenőrzése, új termékek bevezetésének támogatása, a gyárt... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest Bank Zrt. - Szeged, Csongrád - Vállalati kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser - Szeged (1944961) Értékesít a jellemzően nagy/kiemelt állományú portfóliójába tartozó középvállalati ügyfelei részére, alapvetően cash-flow alapon finanszíroz. Új ügyfelek szerzése középvállalati ügyfélkörben. Az általa akvirált, és meglévő ügyfélkörének megtartása, a kockázatok menedzselése, további értékesítés, hitelezési feladatok ellátása, beleértve az ügyletek strukturálását és azok képviseletét. Együttműködik az értékesítés támogatással. Fő feladatok és felelősségi körök: ÜGYFÉLBEFOGADÁS/Ügyfél Akvirálás/Hiteldöntések előkészítése/hiteldöntés: A kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser feladata a vállalati üzletközpont akvirálási tevékenységének folyamatos, hatékony támogatása, új ügyfelek megkeresése, ügyféltárgyalások lebonyolítása, árazási javaslattételek lebonyolítása, a számlavezetési és hitelajánlatok elkészítése és utánkövetése, illetve a vezetők aktív tájékoztatása a folyamatban lévő ügyekről. A hitelek döntés előkészítési szak... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Aréna és a Duna Plázába valamint a Kökibe keresek host/Hostess eket, feladat cégünk reklám termékeinek szétosztása, ajándékok átadása. Ha érdekel akkor jelentkezz még ma 9-15 óra között! Fizetés 740 Ft/óra.... - Állandó - Teljes munkaidő


LeanCenter / Aurum Oktatasi Kozpont Kft. - Baranya - : 782584 Jelentkezés Dél-Dunántúli multinacionális gépgyártással foglalkozó megbízó Partnerünk részére keresünk Minőség- és környezetirányítási megbízott munkatársat, az alábbi feladatokkal és elvárásokkal: Feladatok: A vállalat minőségirányítási rendszerének folyamatos fejlesztése, a rendszer vállalati működésének felügyelete, ellenőrzése Minőségirányítási folyamatok koordinálása, összehangolása Minőségügyi mérnökök, minőségellenőrök, anyagvizsgálók szakmai irányítása, ellenőrzése ISO 9001, ISO 14001 minősítésének és a kapcsolódó feladatoknak a felügyelete Gyártásközi ellenőrzési rendszer kiépítésében való aktív részvétel, oktatás Belső auditok szervezése, lebonyolítása Külső auditok támogatása (előkészítés, részvétel, utókövetés) SAP rendszer használatának továbbfejlesztése a minőségügyi feladatokhoz tartozó folyamat optimalizálása céljából Minőségügyi dokumentumok kezelésének, minőségi követelmények dokumentálásának folyamatos felügyelete, kommunikálása Szoros együtt... - Állandó - Teljes munkaidő


Tennie, Sarthe - Pest - Keressük azt a női munkaerőt Vácról illeve Pest megye településeiről, legalább 5000 fős településekről, aki gyorsan és pontosan elvégzi a ház körüli női munkákat, ami a férfiak számára már nehézséget okoz. Ügyes hölgy jelentkezését várjuk, aki nem riad vissza, ha egy egyedülálló férfi lakását kell rendbe tennie, számára bevásárolni, főzni, ablakot takarítani, virágot ültetni, de lehet, hogy csak megvarrni az elszakadt ingeit… stb. Uraim, ha tudnak ilyen házitündért, kérjük értesítsék őket! Ugyanitt keressük azt a férfi munkaerőt is, aki gyorsan és pontosan elvégzi a ház körüli munkák férfi részét a falfúrástól a hólapátolásig. Ha bővebben érdekli e kiegészítő munkalehetőség, kérjük töltse fel FÉNYKÉPES Önéletrajzát április 27-ig. Az Önéletrajzban szerepeljen a település megnevezése és lehetőleg a lakosságának száma.... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC PERSONNEL HUNGARIA Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Székesfehérvár környékén lévő multinacionális vállalat megbízásából keresünk munkatársat az alábbi pozícióba:PLC PROGRAMOZÓ / KARBANTARTÓ - három műszakos munkarend Feladatok A cégnél levő PLC vezérlőkkel kapcsolatos problémák elhárítása PLC vezérlők programozása, új feladatokra való felkészítése Vezérlők karbantartása, biztonsági másolatok készítése Folyamatok optimalizálása és költségcsökkentés Elvárások Szakirányú középfokú/felsőfokú végzettség Siemens S7 és Omron PLC rendszerek üzemeltetésében, programozásában és javításában szerzett tapasztalat Előnyt jelent Robotos gyártóegységeken szerzett tapasztalat (ABB, Kuka) Autóipari környezetben szerzett gyakorlat Angol nyelvismeret Amit megbízónk nyújt Versenyképes jövedelem Teljesítményprémium, Cafeteria, jó utazási költség támogatás Modern, nemzetközi környezet, fiatalos és lendületes csapat Szakmai fejlődési lehetőség A munkavégzés helyeFejér megye A jelentkezés módjaVárjuk fényképes, magyar és angol nyelvű, MS Word formátumú önéletra... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Gépértékesítési menedzser

KITE Zrt. - Fejér - A KITE Zrt. Dél-Dunántúli régiója pályázatot hirdet, Gépértékesítési menedzser munkakör betöltésére. Feladata: a társaság által forgalmazott műszaki berendezések, mezőgazdasági gépek értékesítése az adott térségben, a meglévő partneri kapcsolatok ápolása, új partnerek felkutatása, a piaci pozíció hatékony és eredményes növelése, az eladási folyamat (szerződések elkészítése, ügyviteli nyomonkövetés) lebonyolítása, az üzletkötés pénzügyi teljesülésének ellenőrzése. Követelmények: felsőfokú műszaki (gépészmérnöki) végzettség, felhasználó szintű PC ismeret (Word, Excel), "B" kategóriás jogosítvány, kereskedelmi attitűd, elkötelezettség, megbízhatóság, pontosság, következetesség, mobilitás. Az állás betöltéséhez előnyt jelent: mezőgazdasági területen szerezett tapasztalat, nyelvtudás. Amit nyújtunk: versenyképes, teljesítménytől függő jövedelem, céges autó, mobiltelefon, országos hírű cégnél szakmai fejlődési lehetőség és karrierépítés. Állás, munka terület... - Állandó - Teljes munkaidő


Salesjob.hu - Budapest - Megbízónk, dinamikusan fejlődő vállalat keres Kiemelt ügyfélmunkatársakat (exkluzív fodrászati cikkek) Amit kínálunk: Bejelentett, alkalmazotti jogviszony Bejelentett, havi fix alapbér br. 152.672 Ft - br. 229.007 Ft között (tapasztalat függő) + Jutalék: 80.000-160.000 Ft / hó Céges mobil Céges ipad Meglévő ügyfelek átadása Új, potenciális ügyfelek átadása Hosszútávú, biztos munkalehetőség Biztos, szakmai és anyagi háttér Továbbképzések Kezdés előtt szakmai tréning, Szakmai felkészítés Folyamatos fejlődési lehetőség Fiatal, nyitott, lelkes csapat Teljes körű szakmai támogatás Teljes infrastruktúra (iroda, stb.) Feladatok: Új és meglévő fodrászati Partnerekkel tárgyalások lebonyolítása, szerződéskötés Exkluzív fodrászati cikkek értékesítése Marketing feladatok ellátása Ügyfélkapcsolat ápolás Elvárások: Fodrászati cikkek értékesítésében szerzett értékesítési tapasztalat Csalódottság elkerülése érdekében: Szeretnénk megkímélni a csalódottságtól, hogy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Minőségügyi mérnök

Grafton Technologies - Fejér - Minőségügyi mérnök (4-30-33304/PR) Task(s): Külföldi tulajdonú autóipari beszállító partnerünk részére keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba: MINŐSÉGÜGYI MÉRNÖK Feladatok: - A felelősségi körébe tartozó gyártósoron/termékcsaládnál felmerülő minőségi problémák kezelése. Vevői, beszállítói és belső reklamációk kezelése, kontakt a belső és külső beszállítók és vevők között. - Hibaanalízis, problélmamegoldás, javító és megelőző intézkedések bevezetése, és ezek hatásosságának elemzése szisztematikus módszerekkel (pld. Pareto, Ishikawa, 5W+2H, 5Why, FTA, Red Bin Review, 8D, QRQC, A3, etc.)) - Teljesítmény mutatók (KPI) figyelése, adatgyűjtés, analízis, jelentések. Kimutatások készítése statisztikai módszerek alkalmazásával a Quality Menedzserrel egyeztetve. - Auditokon való aktív részvétel: belső és külső auditok. - Termék auditok végzése. - Bármely termék-, folyamat vagy rendszer nem megfelelőség esetén vizsgálatot indítani (kezdeményezni), lehetőség és szükség szerin... - Állandó - Teljes munkaidő


Dunaújváros | Dunaújváros állás | állás Dunaújváros és környéke | Dunaújvárosi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Dunaújváros állás
munkaügyi központ Dunaújváros állás
állás Dunaújváros és környéke
Dunaújvárosi állások

Kulcsszavas kereső