állás Dunaújváros
Csak állás Dunaújváros hirdetés azonnali állás Dunaújváros és munka országosan! Munka, állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Dunaújváros és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Dunaújváros és állás Dunaújváros kereső. állás Dunaújvárosai.


állás Dunaújváros, állás Dunaújváros keresés és állás Dunaújváros kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Dunaújváros kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Dunaújváros és állás Dunaújváros kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Dunaújváros kereső személyek, állás Dunaújváros kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Dunaújváros munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Dunaújváros kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maDunaújvárosimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Dunaújváros keresés témában, országosan.

Munka, állás Dunaújváros és állás Dunaújváros ajánlatok, állás Dunaújvárosok:


munka és állás Dunaújváros ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Dunaújváros kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Dunaújváros. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Dunaújváros munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Dunaújváros kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Dunaújváros kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Dunaújváros kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Dunaújvárost találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Dunaújváros keresőkről, ami nagyban segíti az állás Dunaújváros keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Dunaújváros viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Dunaújváros kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Dunaújváros kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Dunaújvárost keresők és állás Dunaújvárost kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Dunaújváros értékelések:

A állás Dunaújváros ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Dunaújváros keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Dunaújváros keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Dunaújváros kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Dunaújváros keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Dunaújváros fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Dunaújváros keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Dunaújvároshelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Dunaújváros keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Dunaújváros keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Dunaújváros hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros keresés, állás Dunaújvárosok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Dunaújváros, állás Dunaújvárosok, állás Dunaújváros keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Dunaújváros keresője, munka kereső, és állás Dunaújváros kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Dunaújvároshirdetés, hogy tudjanak állás Dunaújvárost találni. A állás Dunaújváros keresés mellett ingyenes letöltés állás Dunaújváros filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Dunaújváros kereső és állás Dunaújváros kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Dunaújváros munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Dunaújváros kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Dunaújváros kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Dunaújváros tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Dunaújváros ajánlat -ról. Legyen az állás Dunaújváros, munka, munkáltató, állás Dunaújvárosajánlat, idősebb állás Dunaújváros keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Dunaújváros keresőt, pályakezdő állás Dunaújváros és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Dunaújvárost keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Dunaújváros, munka, karrier, önéletrajz, állás Dunaújváros keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Dunaújváros ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Dunaújváros keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros kínál, önéletrajz vagy csak állás Dunaújváros hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Dunaújváros oldala.

GE - Budapest - Job Number: 2001573 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: GE (NYSE: GE) works on things that matter. The best people and the best technologies taking on the toughest challenges. Finding solutions in energy, health and home, transportation and finance. Building, powering, moving and curing the world. Not just imagining. Doing. GE works. For more information, visit the company's website at www.ge.com Csatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: CRM kampánymenedzser-részmunkaidős(4 órás) Career Level: Experienced Function: Marketing Function Segment: Client Marketing Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A CRM kampánymenedzser feladata a nyereséges vevőkapcsolatok kialakítása ügyfélcentrikus marketingstratégia al... - Állandó - Részmunkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1985103 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, tulajdonosa a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és 101 bankfiókjában közel 3000 főnek biztosít kihívásokkal teli munkahelyet. A kihívásokkal teli gazdasági és szabályozói környezet ellenére a Budapest Bank az elmúlt években is folyamatosan nyereségesen működött, fenntartva erős likviditását és stabilitását. A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert. Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Veszprém - Job Number: 2001091 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából. A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert. Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ell... - Állandó - Részmunkaidő


Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkező munkatársat keresünk kereskedői munkakörbe Elvárások: - jó kommunikációs készség (svájci/német vevőkkel és beszállítókkal kapcsolattartás) - felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudás (további nyelv ismerete előnyt jelent) - önálló munkavégzés - határozott fellépés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. vagy telefonon: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Nemzetközi gépjárművezető

Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Irodavezető

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres irodavezető munkakörbe. Elvárások: - pénzügyi/gazdasági felsőfokú végzettség - mérlegképes könyvelői végzettség - tárgyalóképes német nyelvtudás - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - rugalmasság, terhelhetőség - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193, email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Kereskedő

Pharmacoidea Kft. - Szeged, Csongrád - Foglalkozás megnevezése: Kereskedő (KERESKEDŐ) elvárt gyakorlati idő: nem szükséges Iskolai végzettség: egyetem, főiskola Elvárt szakképzettség: Biológus, Kereskedelmi menedzser, Marketing- és reklámmenedzser Nyelvtudás: angol (jó nyelvismeret) Járművezetési engedély: "B" személygépkocsi, Informatikai ismeret: IT alapismeretek Egyéb elvárt jártasság, készség, ismeret: határozott,magabiztos fellépés,önálló munkavégzés,agilitás,mobilitás,kreativitás és csapatszellem Speciális követelmény: szakirányú felsőfokú végzettség elvárás. A feladat: kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cég kereskedelmi és marketing tevékenységének önálló kivitelezése Várható bruttó kereset (Ft / hó): megegyezés / jogszabály szerint További információ: Kereskedelim/marketing/természettudományos végzettség és angol nyelvtudás elengedhetetlen. Feladat: Folyamatos partnerkeresés(nemzetközi és hazai),termékértékesítés. Nemzetközi és hazai partnerekkel való kapcsolattartás. Jelentkezés: fényképes szakmai önéletrajz és motiv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Mérlegképes könyvelő

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres mérlegképes könyvelő munkakörbe Elvárások: - mérlegképes könyvelői végzettség - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - német nyelvtudás illetve vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Nemzetközi Értékesítő

SG Magyarország Kft. - Budaörs, Pest - Csatlakozz csapatunkhoz,ha szeretnél egy multinacionális környezetben egy fiatalos csapatban. Nemzetközi értékesítőként legfőbb feladatod magas színvonalú rendezvényeink értékesítése telefonon keresztül, leginkább angol nyelven. Legfőbb feladatok: Már meglévő és jövőbeli kliensek telefonos megkeresése A különböző témákban megrendezésre kerülő rendezvények ismertetése Szoros együttműködés a marketing és más osztályokkal az üzleti sikerek elérése érdekében Akit keresünk: Pozitív és energikus értékesítő, aki nem ijed meg a kihívásoktól és a kemény munkától Nagyon erős üzleti angol nyelvtudással rendelkezik, mellyel képes felső vezetőkkel kommunikálni telefonon keresztül Ambiciózus és határozott jellem, aki képes kimagasló teljesítmény elérésére Képes önállóan dolgozni, ugyanakkor remek csapatjátékos is Amit kínálunk: Versenyképes alapfizetés és jutalék rendszer Folyamatos tanulási lehetőség, felkészítő tréninggel a pozícióra Fiatal és dinamikus nemzetközi csapat Stamford Global egy nemzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Műszaki üzletkötő

Bervina Kft. - Budapest XIV. ker - Feladatok -blogok, termékismertetők, promóciós anyagok folyamatos fordítása német nyelvre -értékesítés már meglévő és az új vevőkör számára -értékesítési terv, üzleti stratégia, partnerkapcsolatok kiépítése a német piacon történő megjelenéshez -piackutatás német nyelvterületen, árstratégia, logisztika teljes menedzsmentje -értékesítési ajánlatok elkészítése -új partnerek felkutatása, és megkeresése, a szerződések előkészítése leadek generálási módszerek alapján konkrét cégeket érintve -partnerkezelés Elvárások -agilitás -kreativitás -dinamikusság -terhelhetőség -közvetlen, nyitott, pozitív személyiség -értékesítői affinitás -diploma -angol és német nyelvtudás írásban és a szóban egyaránt Mit kínálunk -fiatal, dinamikus csapat -családias cég Munkavégzés helye: Budapest, 14. kerület A Bervina Kft. egy 30 éve sikeresen működő családi vállalkozás. 50 országgal kereskedünk világszerte.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem ispiráció - kreativításod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálozatának Somogy megyei irodái (Siófok, Balatonboglár, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkoz... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Termelési Csoportvezető

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Lakossági Értékesítő

Gsm Takács Kft - Budapest - Cégünk Vodafone Franchise üzletébe Budapestre - Lakossági értékesítő pozícióba munkatársat keres Főbb feladatok, munkák: - értékesítés, szakszerű ügyfélkezelés Az ideális pályázó rendelkezik: - minimum középfokú végzettséggel, - számítógépes ismeretekkel (word, excel), - 1-2 év ügyfélszolgálati, értékesítési vagy ügyfélkezelési tapasztalat előnyt jelent, - kiváló kommunikációs készséggel, - értékesítői vénával, - kiváló stressz-tűrő és problémamegoldó készséggel, - ügyfél centrikus hozzáállással, - önállóan munkavégzésre való képességgel, - alapfokú műszaki beállítottsággal Amit kínálunk: - kimagasló értékesítői juttatási csomag - bejárási költség hozzájárulás Állás, munka területe(i): - Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Munkavégzés helye: Budapest, Bevásárlóközpont Árkád, Pólus, Corvin Cegléd, Budapest útvonalon a 4-es főút mentén a bejárás autóval biztosított Jelentkezés az állásra: Fényképes önéletrajzokat az allas@gsmtakacs.hu e-mail címre "BP-career" jeligére várjuk. Fő tevékenys... - Állandó - Teljes munkaidő


Budakeszi, Pest - Önállóan dolgozni tudó,értelmes,fiatal,mosolygós eladót keresek 2-3 hónapra,szeptemberi kezdéssel.Saját autó,jogsi előny.Jelentkezés e-mail-ben.(pár sort írjál magadról)... - Állandó - Teljes munkaidő


CIB Bank Zrt. - Budapest - A CIB Bank Zrt. Pénzügyi Divíziója munkatársat keres Vezetői Információs Rendszerek (VIR) kontroller pozícióba. Feladatok: részt vesz a kontrolling terület havi zárási munkálataiban, részt vesz az elemzésekhez szükséges bankcsoport szintű kontrolling-adatbázisok összeállításában, részt vesz az adattárház-kontrolling, pénzügyi és jövedelmezőségi modelljeinek felállításában, és a meglévő modellek karbantartásában, rendszeres és eseti riportok összeállítása. Elvárások: felsőfokú pénzügyi-számviteli végzettség és informatikai érdeklődési kör, legalább 4 éves szakmai tapasztalat számviteli, illetve kontrolling területen (banki gyakorlat előnyt jelent), felhasználói szintű MS Office és adatbázis-kezelési ismeretek (pl. SAS, SQL, Ms Access), felhasználói szintű SAP CO, SL és SAP BW ismeret előnyt jelent, társalgási szintű angolnyelv-tudás. Állás, munka területe(i): Pénzügy / Számvitel / Menedzsment Kontrolling Munkavégzés helye: Budapest Jelentkezés az állásra:... - Állandó - Teljes munkaidő


Veszprém - Profi időpont egyeztető hölgyet keres csoportunk. Napi 1-2 órás elfoglaltság. Elvárások: - Heti 5-10 időpont leegyeztetése a csoport minden tagjának ( Napi minimum 1) - Kellemes, kedves hang. Fizetés teljesítményarányosan minden leegyeztetett és megtartott tárgyalás után, megegyezés alapján. Telefon, címlista adott. Ha felkeltettük érdeklődését kérem küldjön fényképes Önéletrajzot itt az olx.hu-n.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

szobafestő állás

Tolna - Gyakorlott, precíz szobafestő-mázolót keresek, Szekszárd és környékéről, folyamatos munkára.... - Állandó - Teljes munkaidő


Hajdú-Bihar - Állandó bejelentett munkára profi burkolokat keresek azonnali kezdéssel svájci céghez svájcba.4 fö azonnal 10 fö késöbbi kezdéssel.Szállás,kiutazás biztositott.hosszutávú munka.Csak azok jelentkezését várom akik hosszutávon gondolják esetleg már dolgoztak külföldön.Elvárás preciz munkavégzés és nincs italozás.Folyamatos munka télen ,de hazajárás biztositva kb 2-3 hetente.... - Állandó - Teljes munkaidő


Győr-Moson-Sopron - Győri munkavégzésre, autógyár külterület karbantartásához keresünk C kategóriás jogosítvánnyal rendelkező gépjárművezetőt kommunális seprőgéppel, locsolóautóval, traktorral történő munkavégzésre azonnali kezdéssel. Jelentkezni fényképes önéletrajz megküldésével lehet.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Key Account Manager

ahc international Kft. - Budapest - ahc international 1993 óta magas szintű szolgáltatást nyújt a felső- és középvezetők, valamint munkatársak kiválasztásában és közvetítésében, a hazai és nemzetközi ügyfelek kis-, közép,- nagyvállalatok számára NEMZETKÖZI ÜZLETI TANÁCSADÓ CÉG megbízásából keresünk munkatársat Key Account Manager munkakörbe Feladatok: Az értékesítési és marketing igazgató irányítása alatt: Kiemelt partnerekkel kapcsolattartás, üzletfejlesztés Új értékesítési lehetőségek felkutatása és kiaknázása A partnerek döntéshozói számára üzleti megoldások, és új szolgáltatások értékesítése Ügyféligények felmérése, meghatározása, konzultáció Prezentációk és riportok készítése angol nyelven Elvárások Egyetemi diploma Tárgyalási szintű angolnyelv-tudás B2B értékesítésben szolgáltatás területén, multinacionális környezetben megszerzett, legalább 5 éves Key Account Manager szakmai gyakorlat Kiváló kommunikációs, prezentációs készséggel rendelkező, stratégiai gondolkodású, proaktív, üg... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Csoportvezető (Berettyóújfalu)

Provident Penzugyi Zrt. - Berettyóújfalu, Hajdú-Bihar - Szeretnél egy elkötelezett, nyerő csapat tagja lenni? Egy olyan vállalatnál dolgozni, ahol számtalan nemzetközi lehetőség vár Rád? Szeretnél egy dinamikusan fejlődő vállalatnál dolgozni? Megismernéd más országok üzleti kultúráját? Csatlakoznál egy több mint 130 éves tapasztalattal rendelkező piacvezető vállalathoz? Szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, amelyik a legjobb a személyes ügyfélkiszolgálásban Magyarországon és 2012-ben elnyerte a Legjobb Munkahely díjat? Ez a Provident. Tisztelet, Őszinteség, Felelősség. Dinamikusan fejlődő társaságunk bővülő csapatába ezúton keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: CSOPORTVEZETŐ Berettyóújfalu és környékére Főbb feladatok: minőségi ügyfélkör fenntartása; kereskedelmi területi munkatársak támogatása; ügyféllátogatások; követelés-kezelés; kis létszámú csoport irányítása. Főbb elvárások: középiskolai végzettség; tapasztalat emberek vezetésében, ügyfélkapcsolatokban; szervezési, csapatvezetési készségek; kiváló kommunikáció... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Pécs, Baranya - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Senior Oracle adatbázis adminisztrátor felsőfokú német nyelvtudással (Pécs) Állásazonosító: 77643 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Pécs Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 5 - 7... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

irodai munkára keresünk 1 főt

Budapest - Irodai munkára keresünk egy fő kollégát/vagy kolléganőt. Mindazok jelentkezését várjuk, akik szeretik, ha van elég tennivaló. Igényes megjelenés és remek kommunikáció feltétel, angol nyelvtudás előny. Várjuk mailben az önéletrajzokat!... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! SAP Solution Manager Consultant (Budapest) Állásazonosító: 78556 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: TC projektek, fejlesztés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0%-25% Szükséges nyelvtudás: Angol (német előny!) Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről A Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló részlegeként a T-Systems integrált megoldásokat kínál az üzleti világ és a társadalom közös jövőjének biztosítása céljából. Globális infrastruktúrájú adatközpontjain és hálózatain keresztül a T-Systems informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatoknak és közintézményeknek. Közel 46 000 munkavállaló dolgozik azon világszerte, hogy iparági tapasztalatát és az ICT innovációit ötvözve magas hozzáa... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Budapest IX. kerület, belvárosi részén található Kultúrális központba vagyonőröket keresünk. Versenyképes (emelt) fizetés, ingyenes munka ruha, fiatalos csapat. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet üzenet formájában, az oldalon.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Eladói állás

Heves - Eger belvárosában, teljes munkaidóben foglalkoztatható eladót felveszek. Jelentkezéshez önéletrajzot és fotót kérek!... - Állandó - Teljes munkaidő


Fejér - Utazási irodánál utazásokat kellene ajánlgatni, reklámozni! Nem call centeres munka! Jelentkezéshez fényképes önéletrajz előnyt jelent! Kötetlen munkaidő!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Architect (Budapest)

IT Services Hungary Kft. - Budapest - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Architect (Budapest) Állásazonosító: 79890 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT projektek, fejlesztés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Msc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási ará... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Kecskemét posta takarítás

Tolna - Kecskeméten 2-es postára keresünk 4órás munkára embereket. Jelentkezni itt az oldalon önéletrajz leadásával lehet.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Lakatos állás Németországban

Budapest - Ludwigshafenbe a BASF-be keresünk lakatosokat, kisebb csapatok is jelentkezhetnek. Elvárás:erös alap német nyelvtudás(minimum a szakmai nyelv értése) minimum 1 éves német területen szerzett tapasztalat Munkakezdés ideje: 2014 agusztus közepe Bér: Kezdö órabér Bruttó 11,5 euro/óra Cégünk biztosítja a szállást és fizeti a biztositást is. Olyan jelentkezöket várunk akik megfelelnek az elvárásoknak és szívesen dolgoznának Németországban. Jelentkezni: emailen : a... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

ügyfélmenedzser

Budapest - Budapesti telephelyre ügyfélmenedzsert keresünk. Elvárások: - minimum 3-5 év munkatapasztalat hasonló munkakörben, - felsőfokú végzettség, - jó kommunikációs és problémamegoldó képesség, - angol nyelv társalgási szintű ismerete (szóban és írásban felsőfokú tudás kell) - román, szerb, horvát, szlovák nyelvek ismerete előnyt jelent (angol mellett ezek közül valamelyik jó lenne, ha meg lenne, de ha csak egy jó angolost) - Jártasság logisztikai és adminisztrációs kérdésekben - számítógépes ismeretek,jártasság valamilyen ügyviteli szoftver kezelésében, Outlook, Word, Excel stb… - Erkölcsi bizonyítvány „B” kategóriás jogosítvány, vezetési gyakorlattal Jelentkezni az alábbi email címen lehet, a tárgyba írják bele: menedzser.... - Állandó - Teljes munkaidő


Personnel Leasing Kft. - Budapest - Fogtechnikai termékek kereskedelmével foglalkozó partnercégünk számára irodavezetőt/ Back office munkatársat keresünk. Feladatok: - Iroda irányítása, irodavezetési feladatok ellátása - Személyi asszisztensi feladatok ellátása a cég vezetője mellett - Részvétel a cég pályázatainak előkészítésében - A cég képviselete a tárgyalásokon - Rendszeres és ad hoc statisztikák, beszámolók készítése Elvárások: - Legalább középfokú végzettség - Középfokú angol és/vagy német nyelvtudás - Hasonló területen szerzett legalább 1 éves tapasztalat - Nyitottság a tanulásra - Nyitottság a termékek használatának megismerésére - Határozott fellépés - Rendszerekben való gondolkodásmód - Hasonló területen szerzett tapasztalat előny Munkavégzés helye: Budapest Munkakezdés: Azonnal Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük regisztráljon be honlapunkon keresztül adatbázisunkba, és töltse fel magyar nyelvű fényképes szakmai önéletrajzát, majd jelentkezzen állásajánlatunkra!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Állásajánlat Kaposvár

Somogy - Eladói végzettséggel vagy tapasztalattal rendelkező dolgozókat keresünk ! CORSO, KAPOSVÁR Bevásárlóközpont. Havi 15 alkalommal, májustól decemberig Nettó (Kézbe) munkabér 15nap/hó min: 90.000 - 130.000 Ft Munkaidő : 9h-19h Munkakör : Eladó (gyümölcskereskedés) Önálló munka révén pénztárgéppel,pénzzel tudni kell bánni. Feltételek : Érvényes Egészségügyi kis könyv tüdőszűrővel. Felvételre jelentkezők fényképes önéletrajzukat leadhatják "Kapcsolat a hirdetővel, Melléklet hozzáadásával" Az állás mindaddig betöltetlen, amíg a hirdetés itt megtalálható.Kérem csak a valóban dolgozni akarok jelentkezzenek. Krénusz Róbert Szervezők... - Állandó - Teljes munkaidő


AUDI Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Karrier az Audinál Beszerző - Általános Beszerzés Izgalmas és változatos munkakörnyezet Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetQséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. Feladatok: Az Audi és a Volkswagen márkák beszerzési folyamatainak ellenőrzése és szerkesztése Ajánlatok beszerzése, értékelése és a döntések előkészítése a megrendelések beszerzésével kapcsolatban Megrendelések SAP rendszerben történő kezelése A szállítókkal való ártárgyalások az új megrendelések és az éves ártárgyalások keretei között Szerződések kötése Benchmark tanulmányok elkészítése... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Logisztikai asszisztens

Work Way Club Kft. - Budaörs, Pest - Autóipari és további gépipari kötőelemek és további alkatrészek (C-parts, rajzos cikkek, egyedi alkatrészek) kereskedelmi és szolgáltató vállalata számára azonnali kezdéssel munkavállalót keresünk az alábbi munkakörbe: Logisztikai asszisztens KÓDSZÁM: LOGI-SZZS Feladatok: belföldi- és külföldi fuvarszervezés szállítmányok nyomon követése szállítmányozókkal történő kapcsolattartás adatrögzítés Elvárások: min. középfokú végzettség szállítmányozásban szerzett tapasztalat kiváló Excel ismeret jó kommunikációs képesség Amit kínálunk: stabil, hosszú távú munkalehetőség versenyképes jövedelem jó hangulatú csapatmunka Előnyt jelent: angol nyelvismeret Jelentkezés határideje: 2014-10-10 Kapcsolattartó neve: Szabó Zsófia Kapcsolattartó címe: 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. Egyéb információ: Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, küldje el fényképes önéletrajzát fizetési igény megjelölésével Logisztikai asszisztens jeligére a jelentkezes1@workwayclub.hu e-mail címre! Jelentkezn... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Hitelügyintéző Miskolc

Borsod-Abaúj-Zemplén - Osztrák holding cég keres profi hitelügyintézőket Miskolci irodájába. Feladatok: Potenciális KKV-s ügyfélkör kialakítása, igényeinek feltérképezése, pénzügyi ajánlatok készítése Folyamatos kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel Ügyfelek minőségi kiszolgálása, ügyféltanácsadás Szerződésekhez kapcsolódó internetes adminisztratív feladatok ellátása Amit kínálunk: Átlagon felüli, uniós jövedelem, teljesítményhez kötött magas sikerdíj + incentive juttatások Impozáns belvárosi iroda Szakmai támogatás, rendszeres képzések Szakmai fejlődési lehetőség Rugalmas munkavégzés Teljesítményalapú értékelés és elismerés (akár céges autó) Elvárások: Minimum érettségi Jó kommunikációs készség Határozott, dinamikus személyiség Könnyű kapcsolatteremtő és kapcsolat építő készség Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek Előnyt jelent: Egyetemi/főiskolai végzettség vagy PSZÁF hatósági vizsga Pénzügyi értékesítés területén szerzett több éves tapasztalat Meglévő (vállalkozói) ügy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Állás

Veszprém - Az Allianz Hungária Biztosító Zrt pápai egysége pénzügyi tanácsadó munkakörbe munkatársat keres Elvárásaink: - minimum érettségi (felsőfokú végzettség előny ! ) - jogosítvány - jó kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - értékesítési tapasztalat előny Amit biztosítunk: - teljes munkaidős állás - ingyenes oktatás - betanulás idejáre pénzügyi támogatás lehetősége - versenyképes jövedelem - nagy múltú nemzetközi cég adta biztos háttér Önmagára és munkájára igényes jelöltek jelentkezését várjuk! Amennyiben szívesen megismerkedne cégünk által kínált lehetőségekkel, küldje önéletrajzát a megadott email címre... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Külkereskedelmi üzletágvezető

FE-GROUP INVEST Zrt. - Budapest X. ker - A Fe-Group Invest Zrt. - hulladékgazdálkodási szektorban működő cég, Budapest X. kerületi telephelyére, Külkereskedelmi üzletágvezető-i munkakörbe munkatársat keres. Külkereskedelmi üzletágvezető Elvárások: Felsőfokú végzettség Tárgyalóképes angol nyelvtudás Kereskedelmi gyakorlat Külkereskedelmi tapasztalat Kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő képesség Önálló munkavégzés Határozott fellépés Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek B kategóriás vezetői engedély Szakmai tapasztalat előnyt jelent Német nyelvtudás előnyt jelent Feladatok: Újrahasznosított anyagok értékesítése első sorban külföldön, egyes esetekben belföldön. Hulladék állapotú csomagolási anyagok beszerzése, értékesítése kül- és belföldön egyaránt. A fentiekhez kapcsolódó kereskedelmi feladatok szervezése, végrehajtása, adminisztráció lebonyolítása. A meglévő partnerekkel való kapcsolattartás. Új partnerek felkutatása, személyes tárgyalások kezdeményezése és annak végrehajtása. Ajánlatok,... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Nemetorszagi csaladi haz felujitasahoz keresek sokoldalu ,epitöipari ismeretekkel rendelkezö szemelyt.Megfelelö munkavegzes eseten allando munkaban es ügyek intezeseben segitek.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Baromfi eladó-Részmunkaidőben

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Sárbogárd, Fejér - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Baromfi eladó-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 7000 Sárbogárd, Ady Endre út 19. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű baromfihús-áru legyen elérhető. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együt... - Állandó - Teljes munkaidő


T-HR Kft. - Mór, Fejér - A pályázaton a hivatkozási azonosítót kérjük feltüntetni ! Pályázatát a hivatkozási azonosítóra klikkelve is elküldheti ! Minőségellenőr (megváltozott munkaképességű) - Mór THR2437 Megbízónk Minőségügy területre Elsősorban autóipari cégeknél projekt és minőség menedzsmentben tevékenykedő vállalat. Az önéletrajzokat a gyhr@gyhr.hu email címre várjuk! Engedélyszám: 314-1/2013-1100; 315-2/2013-1100 Telefon: 96/313 282 Feladatkör A gyártott termékek minőségellenőrzése megadott szempontok alapján. Munkavégzés helye Mór (Fejér megye) Követelmények Végzettség Alap, vagy középfokú végzettség. Szakmai tapasztalat Minőségellenőri tapasztalat. Informatika Egyéb követelmény Megváltozott munkaképességű dolgozókat keresünk! 4 vagy 8 órás munkalehetőség. Erkölcsi bizonyítvány. Előny Jelentkezés az állásajánlatra: thr@t-hr.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria - Győr, Győr-Moson-Sopron - Karrier az Audinál Műszakvezető - Karosszériaüzem Pályázat Izgalmas és változatos munkakörnyezet Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. Feladatok A szervezeti egységbe tartozó munkatársak szakmai és diszciplináris irányítása (25-50 fő) Munkatársak szervezeti integrációjának támogatása Munkatársak képzésének és munkájának értékelése AHM standardok alapján Adott gyártósoron a minőség és termelékenység szem előtt tartása Napi együttműködés a gyártósor mérnökeivel, vezetőkkel, más műszakvezető kollégákkal Szükség esetén korrekciós... - Állandó - Teljes munkaidő


Fejér - Hosszú távú munkalehetőséget kínálunk érettségivel rendelkező diákoknak. Vállalkozásunk székesfehérvári irodájába keresünk pénzügyi igényfelmérések készítéséhez nappali, és levelező tagozatos diákokat. A munkafeladatok: -telefonos, és személyes kapcsolattartás -ajánlatok készítése -személyes találkozók, ügyfél igények felmérése. Amit mi adunk: -teljesítmény arányos jövedelem -szakmai képzés -telefon használat -előrelépési lehetőség Amennyiben szeretnél bővebb információt a munkáról, küldd el részünkre telefonos elérhetőséged is tartalmazó önéletrajzod, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Promóciós kampányok lebonyolításához keressük leendő host/hostess kollégánkat, rugalmas munkaidővel, budapesti munkavégzéssel. Feladatod a következő: -termékminta osztás -termékbemutató/termékismertetés -értékesítés Amit mi várunk Tőled: -jól bánj az emberekkel, kedves és mosolygós légy -kiváló kommunikációs készséggel rendelkezz -megjelenésed ápolt és elegáns legyen -legyél mindig talpraesett, energikus és kezdeményező Ha ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezel, folyamatos munkavégzési lehetőséget biztosítunk számodra, alkalmi - és főállásban egyaránt, és ami a legfontosabb, munkádat 600/1000 Ft-os órabérrel honoráljuk! Ha úgy érzed, készen állsz a közös munkára, ne habozz, küldd el fényképpel ellátott önéletrajzodat vagy bemutatkozó leveledet az e-mail címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Jász-Nagykun-Szolnok - Túrkevei fürdőbe Úszásoktató munkatársat keresünk. Pályakezdők jelentkezését is várjuk! Jelentkezéséhez kérjük csatoljon fényképes önéletrajzot!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

pizzafutár

Budapest - III. kerületi pizzéria, saját gépjárművel motoros futárt keres.... - Állandó - Teljes munkaidő


Hajdú-Bihar - Debreceni cég azonnali kezdéssel keres, térkövezésben jártas kőművest.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Targoncaszerelő

Fejér - A Nagoya Kft. Targonca-emelőgép szerelő /karbantartó szervizes munkatársakat keres különböző típusú targoncák javítására. A munkavégzés helye Dunaújváros. Elvárások: Targoncaszerelő/Mezőgazdasági gépjavító végzettség és gyakorlat, B kategóriás jogosítvány.... - Állandó - Teljes munkaidő


Dunaújváros | Dunaújváros állás | állás Dunaújváros és környéke | Dunaújvárosi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Dunaújváros állás
munkaügyi központ Dunaújváros állás
állás Dunaújváros és környéke
Dunaújvárosi állások

Kulcsszavas kereső