állás Dunaújváros
Csak állás Dunaújváros hirdetés azonnali állás Dunaújváros és munka országosan! Munka, állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Dunaújváros és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Dunaújváros és állás Dunaújváros kereső. állás Dunaújvárosai.


állás Dunaújváros, állás Dunaújváros keresés és állás Dunaújváros kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Dunaújváros kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Dunaújváros és állás Dunaújváros kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Dunaújváros kereső személyek, állás Dunaújváros kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Dunaújváros munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Dunaújváros kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maDunaújvárosimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Dunaújváros keresés témában, országosan.

Munka, állás Dunaújváros és állás Dunaújváros ajánlatok, állás Dunaújvárosok:


munka és állás Dunaújváros ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Dunaújváros kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Dunaújváros. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Dunaújváros munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Dunaújváros kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Dunaújváros kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Dunaújváros kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Dunaújvárost találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Dunaújváros keresőkről, ami nagyban segíti az állás Dunaújváros keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Dunaújváros viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Dunaújváros kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Dunaújváros kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Dunaújvárost keresők és állás Dunaújvárost kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Dunaújváros értékelések:

A állás Dunaújváros ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Dunaújváros keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Dunaújváros keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Dunaújváros kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Dunaújváros keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Dunaújváros fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Dunaújváros keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Dunaújvároshelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Dunaújváros keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Dunaújváros keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Dunaújváros hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros keresés, állás Dunaújvárosok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Dunaújváros, állás Dunaújvárosok, állás Dunaújváros keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Dunaújváros keresője, munka kereső, és állás Dunaújváros kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Dunaújvároshirdetés, hogy tudjanak állás Dunaújvárost találni. A állás Dunaújváros keresés mellett ingyenes letöltés állás Dunaújváros filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Dunaújváros kereső és állás Dunaújváros kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Dunaújváros munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Dunaújváros kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Dunaújváros kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Dunaújváros tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Dunaújváros ajánlat -ról. Legyen az állás Dunaújváros, munka, munkáltató, állás Dunaújvárosajánlat, idősebb állás Dunaújváros keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Dunaújváros keresőt, pályakezdő állás Dunaújváros és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Dunaújvárost keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Dunaújváros, munka, karrier, önéletrajz, állás Dunaújváros keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Dunaújváros ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Dunaújváros keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Dunaújváros kereső, állás Dunaújváros kínál, önéletrajz vagy csak állás Dunaújváros hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Dunaújváros oldala.

Állás Dunaújváros

Java szoftver fejlesztő

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Lízing üzletkötő Job

GE - Budapest - Job Number: 1968969 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Az 1992-ben alakult Budapest Lízing Zrt. mára az ország egyik vezető eszközlízing cége. Fő tevékenysége a Budapest Eszközfinanszírozó Kft.-vel együtt állóeszközök, elsősorban termelési eszközök lízingje. Célunk, hogy ügyfeleink könnyen elérhető, rugalmas és kedvező finanszírozást kapjanak, mellyel versenyképességüket erősítve hatékonyabban tudják üzleti céljaikat elérni. Munkatársaink sokéves tapasztalatának köszönhetően összetett, átlagostól eltérő finanszírozási megoldásokat kínálunk.Csatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: Lízing üzletkötő Career Level: Experienced Function: Sales Function Segment: Relationship Management Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summa... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Ráckeve, Pest - Job Number: 1969035 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA A GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából.A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert.Az „Év bankja 2013” címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ellenér... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

IT rendszerszervező Job

GE - Budapest - Job Number: 1963154 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: GE (NYSE: GE) works on things that matter. The best people and the best technologies taking on the toughest challenges. Finding solutions in energy, health and home, transportation and finance. Building, powering, moving and curing the world. Not just imagining. Doing. GE works. For more information, visit the company's website at www.ge.com Posted Position Title: IT rendszerszervező Career Level: Experienced Function: Information Technology Function Segment: Business Solutions Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: Az IT rendszerszervező elsődleges feladata a banki architektúrába illeszkedő rendszerek logikai tervezése. Kapcsolatot tart az üzleti résztvevőkkel, operációs munkatársakkal, valamint külső szállítókkal. Végrehajtja az IT teszteket, támogatja az üzleti teszteket és előkész... - Állandó - Teljes munkaidő


buw Holding - Pécs, Baranya - Berlin - ügyfelek tájékoztatása / tanácsadása ügyfélkapcsolat ápolása adminisztratív feledatok ellátása kiváló német és magyar nyelvtudás jó szóbeli és írásbeli kifejezőképesség kiemelkedő kommunikációs és problémamegoldó képesség ügyfélorientáltság felhasználói szintű számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidő... - Állandó - Teljes munkaidő


buw Holding - Pécs, Baranya - Berlin - ügyfelek tájékoztatása / tanácsadása ügyfélkapcsolat ápolása adminisztratív feledatok ellátása kiváló német és magyar nyelvtudás jó szóbeli és írásbeli kifejezképesség kiemelked kommunikációs és problémamegoldó képesség ügyfélorientáltság felhasználói szint számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidö... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

ASP.NET C# fejlesztő

Guidesys Kft. - Budapest XIII. ker - Cégünk Budapest XIII. kerületi irodájába keres azonnali kezdéssel az alábbi elvárásoknak megfelelő teljes munkaidős webfejlesztőt: Elvárások: • Min. 2-3 év ASP.NET tapasztalat • HTML és CSS ismeretek • Javascript kliens oldali magabiztos használata • Visual Studio 2012 • DevExpress komponenscsomag ismerete • MS-SQL ismeretek • Precíz, önálló munkavégzés, jó problémamegoldó készség, csapatmunkára való nyitottság • Innovatív gondolkodásmód • Szakmai angol nyelvismeret Előny: • Entity Framework tapasztalat • Referenciamunka bemutatása • Elkötelezettség a minőségi szoftverfejlesztés iránt • Verziókezelő használatában szerzett tapasztalat (SVN) Feladatok: • Részletes specifikáció alapján egyedi üzleti szoftverek készítése és továbbfejlesztése Amit kínálunk: • Hosszú távú munkalehetőség • Versenyképes, értékálló jövedelem • Változatos fejlesztési feladatok • Fiatalos légkör Munkavégzés helye: • A munkavégzés cégünk Budapest XIII. kerületi irodájában történik. Jelentkezni arcképes szakmai öné... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Nemzetközi gépjárművezető

Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Hardsonic Bt. - Budaörs, Pest - Kiváló német nyelvtudással, 4 órás adminisztrátori állás, mikro vállalkozásnál. Jogosítvány, esetleg gk. a bejáráshoz előny. Feladat: telefonos kapcsolattartás a német anyacéggel telefonon ill. emailon, valamint a céggel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása. Fényképes önéletrajzot a megadott mailra kérem küldeni. 2 fővel dolgozó képviselet, szervíz. 1994-ben alapítva.... - Állandó - Részmunkaidő


Állás Dunaújváros

Irodavezető

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres irodavezető munkakörbe. Elvárások: - pénzügyi/gazdasági felsőfokú végzettség - mérlegképes könyvelői végzettség - tárgyalóképes német nyelvtudás - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - rugalmasság, terhelhetőség - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193, email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkező munkatársat keresünk kereskedői munkakörbe Elvárások: - jó kommunikációs készség (svájci/német vevőkkel és beszállítókkal kapcsolattartás) - felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudás (további nyelv ismerete előnyt jelent) - önálló munkavégzés - határozott fellépés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. vagy telefonon: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Műszaki csoportvezető helyettes

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Műszaki csoportvezető-helyettes munkakör betöltésére munkatársat keresünk Elvárások: - Megfelelő szakirányú végzettség (műszaki-villamosipari) - rugalmasság - tanulékonyság - terhelhetőség Hasonló területen szerzett műszaki gyakorlat előnyt jelent! Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk, a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Kereskedő

Pharmacoidea Kft. - Szeged, Csongrád - Foglalkozás megnevezése: Kereskedő (KERESKEDŐ) elvárt gyakorlati idő: nem szükséges Iskolai végzettség: egyetem, főiskola Elvárt szakképzettség: Biológus, Kereskedelmi menedzser, Marketing- és reklámmenedzser Nyelvtudás: angol (jó nyelvismeret) Járművezetési engedély: "B" személygépkocsi, Informatikai ismeret: IT alapismeretek Egyéb elvárt jártasság, készség, ismeret: határozott,magabiztos fellépés,önálló munkavégzés,agilitás,mobilitás,kreativitás és csapatszellem Speciális követelmény: szakirányú felsőfokú végzettség elvárás. A feladat: kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cég kereskedelmi és marketing tevékenységének önálló kivitelezése Várható bruttó kereset (Ft / hó): megegyezés / jogszabály szerint További információ: Kereskedelim/marketing/természettudományos végzettség és angol nyelvtudás elengedhetetlen. Feladat: Folyamatos partnerkeresés(nemzetközi és hazai),termékértékesítés. Nemzetközi és hazai partnerekkel való kapcsolattartás. Jelentkezés: fényképes szakmai önéletrajz és motiv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Műszaki üzletkötő

Bervina Kft. - Budapest XIV. ker - Feladatok -blogok, termékismertetők, promóciós anyagok folyamatos fordítása német nyelvre -értékesítés már meglévő és az új vevőkör számára -értékesítési terv, üzleti stratégia, partnerkapcsolatok kiépítése a német piacon történő megjelenéshez -piackutatás német nyelvterületen, árstratégia, logisztika teljes menedzsmentje -értékesítési ajánlatok elkészítése -új partnerek felkutatása, és megkeresése, a szerződések előkészítése leadek generálási módszerek alapján konkrét cégeket érintve -partnerkezelés Elvárások -agilitás -kreativitás -dinamikusság -terhelhetőség -közvetlen, nyitott, pozitív személyiség -értékesítői affinitás -diploma -angol és német nyelvtudás írásban és a szóban egyaránt Mit kínálunk -fiatal, dinamikus csapat -családias cég Munkavégzés helye: Budapest, 14. kerület A Bervina Kft. egy 30 éve sikeresen működő családi vállalkozás. 50 országgal kereskedünk világszerte.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

On Site Support Specialist

Coca-Cola HBC Magyarorszag Kft. - Dunaharaszti, Pest - Coca-Cola HBC Magyarország Kft. On Site Support Specialist 1 éves határozott időre Feladatok: Informatikai eszközök telepitése, karbantartása, szervizelése (Számítógépek és laptopok, PC-hez tartozó informatikai eszközök, nyomtatók, mobiltelefonok, targoncákhoz tartozó informatikai eszközök) A ServiceDesk Level 1-ről beérkező problémák/igények megválaszolása, kezelése személyes, telefonos és email-es kommunikációval A hibajegyek státuszának és megoldásának monitorozása Kapcsolattartás végső felhasználókkal, belső és külső partnerekkel (céges hálózatot és telefonok szervizelését támogató partnerek) Felhasználói kézikönyvek vagy dokumentációk készítése Elvárások: Középfokú végzettség, preferáltan IT képesítéssel Középfokú angol nyelvtudás szóban és írásban Második szintű támogatásban szerzett tapasztalat, különösen IT üzemeltetői munkakörben Magasszintű hardver- és szoftverismeretek Kitűnő kommunikációs készség Ügyfél-orientáltság Precíz, önálló munkavégzés B kategór... - Állandó - Teljes munkaidő


Győr, Győr-Moson-Sopron - Karrier az Audinál Mérőeszközös mérnök - Mechanikus megmunkálás AVS V6/V8 Izgalmas és változatos munkakörnyezet Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. Az újonnan épülő modern gyártósor a legújabb megmunkálási technológiákat alkalmazva fogja gyártani a jövő benzines V6-os és V8-as konszernmotorjainak vezérműtengelyét. Ezen területet felépítő/támogató csapatba keresünk méréstechnikában jártas csapattagot. Feladatok Mérőeszköz felügyelet (külső- és belső kalibrálások naprakész szervezése) Szereldei kapcsolattartás, re... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Offset gépmester HR6939940X

WHC Personal Szemelyzeti Szolgaltato Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Győri műanyagipari gyártó partnerünk számára keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: Offset gépmester HR6939940X Főbb feladatok: Hat werkes offset gép kezelése, működtetése Gép, nyomat, színek (pantom kártya alapján) előkészítése és beállítása Klisé készítése (új nyomat esetén) Gép átszerelés (a 6 fix méret között) Jelentések/beszámolók átadása a munka előkészítés és üzemvezetés felé Műszakban dolgozók (2 fő) irányítása Karbantartási feladatok elvégzése (gázpalack csere, gázégő állítása, lakk tartály töltése, gumicsere) Festék bekeverések felügyelete Elvárások: Középfokú végzettség Legalább 3-5 év releváns offset gépmesteri tapasztalat Problémamegoldó magatartás Rugalmasság Előny: kemény tubus vagy műanyagipari offset nyomdázásban tapasztalat Amit kínálunk: Hosszú távú munkalehetőség Versenyképes jövedelem Cafeteria Állás, munka területe(i): Fizikai munka / Segédmunka Betanított munka Gépkezelő Gyártás / Termelés Karbantartó/Szervizes Szakmunka Gép... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Termelési vezető (Tolna megye)

CATRO Vezetoi Tanacsado Kft. - Tolna - Termelési vezető (Tolna megye) A könnyűipar egyik meghatározó multinacionális nagyvállalatához keressük új gyártóüzemük vezetőjét. Feladatok: az üzem beindításában való részvétel, termelési folyamatok kialakítása és állandó monitorozása a termelés irányítása, a zavartalan és biztonságos működés biztosítása és az előírt technológiák betartatása a termelésben dolgozó beosztottak irányítása, teljesítményük értékelése Munkavégzés helye: Tolna megye Elvárások: műszaki végzettség, műanyagipari technológiák ismerete, elsősorban extrudálás legalább 3 év termelésben szerzett tapasztalat, ebből 1-2 év vezetőként angol nyelv tárgyalási szintű ismerete fejlett vezetői és problémamegoldó kompetencia CNC és robottechnológiai ismereteket előnyként értékeljük Jelentkezés módja: Ha pályázatunk felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy fényképes magyar és angol nyelvű önéletrajzát a e-mail címre küldje. További információkat a vagy a CATRO Hungary LinkedIn oldalon talál.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Mentor

KOBE Kozep-europai Kolcsonos Biztosito Egyesulet - Budapest - A Közép-Európai Kölcsönös Biztosító Egyesület Mentor munkatársakat keres Budapestre! Feladatok: Vagyonbiztosítási termékek (lakás, vállalati vagyon) értékesítésének szervezése Hálózatfejlesztés, mentorálás Az értékesítési csapat irányítása, szervezése Az értékesítők teljesítményének mérése, koordinálása Kapcsolattartás a központtal Elvárások: Értékesítésben és/vagy csoportvezetésben szerzett tapasztalat min. 1-3 év Szakmai képesítés (Hatósági vizsga, BOI szakképzettség) vagy diploma Számlaképesség Üzleti megjelenés Jó kommunikációs készség Amit kínálunk: Kedvező díjon értékesíthető termékek Teljesítménytől függő üzletkötői garantált jutalék Teljesítménytől függő mentori jutalék Flottatelefon Állás, munka területe(i): Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Értékesítő / Területi képviselő Pénzügyi szolgáltatások értékesítése Üzletfejlesztő Munkavégzés helye: Budapest Jelentkezés az állásra: Olyan üzletkötők jelentkezését is várjuk, akik kihívásnak ta... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Projekt kontroller

BDO Magyarorszag HR Kft. - Budapest - A BDO Magyarország a világ 146 országában működő ötödik legnagyobb nemzetközi BDO könyvvizsgáló és adótanácsadó hálózat magyarországi önálló tagja. A BDO HR & Recruitment a BDO Magyarország személyzeti tanácsadó üzletága, mely korszerű és hatékony megoldásokat kínál Ügyfelei részére, a humánerőforrás gazdálkodás számos területén. Nemzetközi ügyfelünk számára Projekt kontroller munkatársat keresünk. Feladatok: Cégcsoport szintű havi beszámoló ellenőrzése, véglegesítése Negyedéves, éves menedzsment jelentés elkészítése Elemzések, kimutatások elkészítése Éves büdzsé összeállítása Építési költségek rendszeres terv-tény elemzése Egyéb ad hoc riportálási feladatok ellátása Elvárások: Felsőfokú közgazdasági végzettség Minimum 2 év ingatlanszektorban szerzett releváns tapasztalat Aktív, tárgyalóképes angol nyelvtudás Magas szintű MS Office, kitűnő Excel ismeret Pontosság, precizitás, lelkiismeretesség Előny: Mérlegképes könyvelő végzettség Amit kínálunk: Ve... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Terméktámogató

Pécs, Baranya - Pécsi informatikai cég terméktámogatási feladatok ellátására munkatársakat keres. Feladatai: Kapcsolattartás a szerződéses partnerekkel, szakmai tanácsadás a menedzselt termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban Elsődleges támogatási feladatok elvégzése Rendszerparaméterezés Tesztelés Ügyféligények megvalósulásának nyomon követése Hosszabb távon részvétel fejlesztésekben Elvárások: Programozási ismeretek Relációs adatbázis-struktúrák, SQL nyelv ismerete Döntési képesség Precizitás Határozott fellépés, jó kommunikációs készség Kooperációs képesség, csapatszellem Előnyök: MS SQL nyelvből szerzett tapasztalat XML / XSLT ismeretek, kódolási tapasztalat Programozási ismeretek .Net környezetben Amit kínálunk: Versenyképes fizetés Egyéb juttatások Továbbképzési lehetőségek Jó munkahelyi hangulat Jelentkezés módja: Fényképes önéletrajzokat 2014. augusztus 10-ig a "Jelentkezem most" gombra való kattintással várjuk. vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Kasszafelügyelő

Praktiker Magyarorszag Kft. - Budapest - Az elmúlt évtizedek alatt a Praktiker neve egybeforrt a barkácsolással és az otthonszépítéssel. A Praktiker Magyarország Kft. immáron 15 éve, jelenleg 21 áruházzal jelentős szerepet tölt be a magyarországi barkácspiacon. Céljaink eléréséhez keresünk Budapesten, a Bécsi úti áruházunkba vevőkezelési tapasztalattal rendelkező KASSZAFELÜGYELŐ munkatársat. Feladatok: A pénztár, főinformáció, kasszairoda munkájának koordinálása, irányítása és ellenőrzése, a munkafolyamatok előírás szerinti működtetése Vevőreklamációk kezelése Pénztári teendők ellátása Vevők teljes körű informálása Elvárások: Kereskedelmi szakirányú középfokú végzettség Kereskedelmi vevőszolgálati gyakorlat Kiváló kommunikációs és problémamegoldó készség Pontosság, türelem Határozottság, udvariasság Ha örömét leli a tanácsadásban és az értékesítésben, valamint szívesen foglalkozik emberekkel, akkor minden bizonnyal sikeres tagja lesz csapatunknak. Amennyiben Ön jó kommunikációs és szervezőkészséggel... - Állandó - Teljes munkaidő


TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Kecskemét, Bács-Kiskun - Munkakör megnevezése: Hátsó területet működtető munkatárs-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 6000 Kecskemét, Izsáki út 12/b Főbb feladatok: -a beérkező áruk minőségi és mennyiségi átvétele a vállalati szabályoknak megfelelően, -a beérkező árumennyiség termékcsoportokra válogatása annak érdekében, hogy hatékony legyen az árufeltöltés az áruházban, -az árufeltöltés során keletkező szemét, göngyöleg és PET-ALU hulladék folyamatos rendezése az udvaron és hátsó területen, -X-docking, gyorsposta átvétele, -a visszáru szabályok betartásának ellenőrzése, az aznapra esedékes visszáruk átvétele a kereskedelmi területektől, -az üvegvisszaváltó helyiségek, automaták tisztán tartása, folyamatos működésének biztosítása, a nem visszaváltható üvegek rendszeres eltávolítása. Munkakör betöltésének feltételei: -legalább 8 általános iskolai végzettség -pontos, precíz munkavégzés -vevőközpontúság -csapatmunkára való alkalmasság -18 év feletti életkor -egészségügyi alkalmasság Szükséges végz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Application Manager

Konica Minolta Magyarorszag Kft. - Budapest - Csak a CSÚCSTECHNOLÓGIA érdekel? Vonzanak az új szoftveres MEGOLDÁSOK? Feldob, ha elismerik SZAKMAI TUDÁSod? Érdekel egy Application Manager pozíció? A feladat: Konica Minolta alkalmazásainak alapos ismerete Ügyfél problémáinak felismerése és a megoldás megtervezése Nagyvállalati ügyfeleknél a személyre szabott megoldások kidolgozása A temékportfólióhoz kapcsolódó új termékek felkutatása Piac, konkurencia és üzleti lehetőségek elemzése, részvétel marketing anyagok és esettanulmányok elkészítésében Az értékesítési csapat szakmai támogatása Konica Minolta partnerekkel való kapcsolattartás a speciális alkalmazások fejlesztése/kialakítása során Munkafolyamatokat támogató rendszerek konzultatív támogatása SharePoint & Data Capturing értékesítési támogatás Amit nyújthatunk: szakmai kihívást IT megoldások piacán, főként a dokumentum menedzsment rendszerek területén és ezek legfejlettebb technológiái kapcsán multinacionális hátteret versenyképes juttatási csomag gyors kar... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Villanyszerelő

Elektronika Atviteltechnikai Szovetkezet - Budapest - Az Elektronika Átviteltechnikai Szövetkezet ( 1135 Bp. Reitter F.u. 52-54 ) felvételre keres villanyszerelőt (fűtő vizsgával is rendelkeznie kell). Érdeklődni lehet:: Tel:3296-600/187 mellék Munkaidő: hétfőtől-csütörtökig 6 óra 30-tól- 15 óráig pénteken 6 óra 30-tól 12óra 30-ig. Érdeklődni a fenti számon illetve személyesen.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Network Architect (Budapest)

Budapest - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Network Architect (Budapest) Feladatok Rendszertervek készítése, Rendszerek fejlesztése, tesztelése, illetve a felmerülő hibák elhárítása 3rd level support az operations csoport számára Hálózatos projektekben való részvétel, mint Technical Project Lead Hálózati design készítése Dokumentáció összeállítása Elvárások Szakirányú felsőfokú végzettség Felsőfokú angol nyelvtudás Linux ismeret Hálózati képesítések megléte (CCNA, CCNP) Min. 3 év hálózatüzemeltetésben eltöltött idő, hálózattervezésben való részvétel, projektmunkában való részvétel CCNP, CCDP, CCNA-DC ismeretek Windows, Linux, Microsoft Office ismeretek Visio, Cisco, Checkpoint, Juniper, F5, ADVA, Brocade ismeret Személyiségbeli követelmények Ügyfélorientált szemléletmód Önálló, kezdeményező, rugalmas Szakmai eltökéltség Kiváló problémafelismerő- és megoldó készség Csapatjátékos Erős tanulásra való hajlam Proaktív sze... - Állandó - Teljes munkaidő


EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budapest - CSATLAKOZZ AZ EUDIÁKOK CSAPATÁHOZ! Munka típusa: Irodai adminisztráció, Recepció, Ügyfélszolgálat, Telefonos munkák, Call center, Légy az EU-DiákOK csapatának tagja!, Szakmai Karrier Program Munkavégzés helye: Budapest, Eudiákok Irodája Megye: Budapest Feladat: Az EU-Diákok fiatalos csapata keresi dinamikus, lelkes, kihívásokat kedvelő munkatársait, Nyugatihoz közeli irodájába. Szeretsz telefonálni? Imádsz szervezkedni? Érdeklődsz a HR terület iránt? Gyere, csatlakozz hozzánk! Tervezz velünk hosszútávon, nálunk érdeklődésednek és képességeidnek megfelelően van lehetőséged előrelépésre, szakmai tapasztalat megszerzésére!Mit kell majd csinálnod? Kezdetben bejövő hívásokat fogadni, kimenő hívásokat indítani, telefonos interjúkat lebonyolítani, szervezkedni, időpontot egyeztetni, jelentkezők önéletrajzait leszűrni, adatbázist kezelni... Aztán majd meglátjuk ;) Fizetés: BRUTTÓ 655 FT/ÓRA (Betanulás alatt bruttó 600 Ft/óra) Munkaidő: hétfőtől - vasárnapig, 8:00-20:00 között, hétközben 6 órás... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Számviteli munkatárs (AR)

Exact Solutions Kft - Budapest - Multinacionális partnerünk számára keresünk munkatársat a következő pozícióba: Számviteli munkatárs (AR) Munkavégzés helye: Budapest Főbb feladatok, munkák: Kifizetetlen jegyek és számlák ellenőrzése Vevő számlák könyvelése Partnerek által történő eladások teljes kontrollja Kétségessé vált tételek könyvelése, elhatárolások készítése Partnerek számára számlák kiállítása és könyvelése Kapcsolattartás társosztályokkal Havi zárásban való részvétel Az álláshoz tartozó elvárások: Minimum 1-2 év releváns területen szerzett szakmai tapasztalat (pl.: vevői számlák könyvelése, kintlévőség kezelés, számlázás) Felsőfokú gazdasági végzettség Középfokú angol nyelvtudás szóban és írásban SAP tapasztalat Pontos, alapos munkavégzés Monotóniatűrés Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Pénzügy/számvitel területen végzett tanulmányok Egyéb európai nyelv ismerete Amit kínálunk: Cafeteria, bónusz Modern irodai környezet, könnyen megközelíthető munkahely Fiatal, dinamikus cs... - Állandó - Teljes munkaidő


Pécs, Baranya - Debrecen, Hajdú-Bihar - - Beruházási projektek lebonyolítása, beszámolók készítése. - Projektek feladat és pénzügyi tervének összeállítása, műszaki- gazdasági alternatívák kidolgozása. - Fejlesztési tervek, tanulmányok készítése. - Műszaki ellenőri, vagy szakértői tevékenység biztosítása.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Teherforgalmi munkatárs

BKK Zrt. - Budapest - A Budapesti Közlekedési Központ, mint a budapesti közlekedés irányító szervezete, az intézményrendszeri struktúrában az önkormányzat és a közlekedési szolgáltatók, üzemeltetők között helyezkedik el és mind a közösségi, mind pedig a közúti közlekedés területén alapvetően stratégiai, fejlesztési, irányítási, megrendelői, ellenőrzési feladatokat lát el. Társaságunk a Parkolás-gazdálkodás, Teherforgalom és MOL Bubi szakterületén állást hirdet az alábbi pozíció betöltésére: TEHERFORGALMI MUNKATÁRS Feladatok: a főváros korlátozott forgalmú övezeti rendszereinek, továbbá a koncentrált rakodóhelyek működtetése, a túlsúly - túlméretes járműkategóriák városi közlekedésének szabályzása, a kapcsolódó behajtási és engedélykérelmek kezelése és ellenőrzése, szakmai szempontok szerinti vizsgálat alapján a járművek közlekedési útvonalának meghatározása üzemeltetési feladatokkal összefüggő nyilvántartások kezelése, forgalomtechnikai tervek készítése, felülvizsgálata, tervezési feladatokban és kapc... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Randstad Hungary Kft. - Hatvan, Heves - - 14 fős tesztelés-technikai mérnök csapat munkájának koordinálása, ellenőrzése - A csapattagok motiválása, fejlesztése - Leadplant funkciók ellátása a méréstechnika területén, világszintű koncepciók kidolgozása, standardizálás és más kontinensek telephelyeinek támogatása - Hosszú-, illetve középtávú célok meghatározása - Aktív részvétel a szakmai munkában pl. gyártás ellenőrzés, hibaanalízis, gyökér okok keresése, javaslattétel - Új tesztrendszerek kidolgozása, implementálása - Gazdasági és erőforrástervezésben, auditok lebonyolításában való részvétel - Beszámolók, elemézések, költségbecslések, prezentációk készítése... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Change management specialista (Debrecen) Állásazonosító: 81141 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: Más területek Munkavégzés helye: Debrecen Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: Angol és Német Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Az IT Services Hungary Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója, a T-Systems International leányvállalata. A T-Systems nemzetközi termelési láncának fontos elemeként az IT Services Hungary Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja, mely 2008-ban elnyerte az Év befektetője díjat. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejle... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Üzleti elemző diák

Loxon Solutions Zrt. - Budapest - Üzleti elemző diák A Loxon banki risk management területen működő, nemzetközi piacon dinamikusan fejlődő, piacvezető szoftvercég. A cég ügyfelei vezető bankok a CEE, CIS és MEA régió 20 országában. A Loxon értékei az együttműködés, az ügyfélorientált működés, a konstruktivitás, a szakmai kiválóság és a kezdeményező készség. Érdekes feladatok, változatos banki üzleti és informatikai kihívások színesítik majd mindennapjaid, amennyiben csatlakozol hozzánk. Feladatok: banki informatikai rendszer részletes üzleti specifikációjának összeállítása, banki informatikai rendszerhez kapcsolódó üzleti modellezés, a szoftverrel támogatni kívánt banki folyamatok elemzése, logikai rendszerterv elkészítése, illetve üzleti szempontból történő véleményezése, banki informatikai alkalmazás felhasználói, üzleti tesztelése, a tesztelések során felmerült hibák jelentése a fejlesztőknek, illetve a hibajavítások ellenőrzése, a rendszer üzleti dokumentációinak, felhasználói szintű leírásainak elkészíté... - Állandó - Teljes munkaidő


Groupama Garancia Biztosito Zrt. - Budapest - A Groupama Garancia Biztosító Zrt. 2009-ben a francia tulajdonú Groupama Biztosító és az OTP Garancia Biztosító fúziójával alakult meg. Közel 1,3 millió ügyfelével, és 150 fiókból álló hálózatával a Groupama Garancia Biztosító a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője. Szolgáltatásai a fióktelepeken kívül 1800 fős üzletkötői hálózatán és az OTP Bank 400 fiókján keresztül elérhetők. Munkáltatóként 39.000 alkalmazottja van világszerte, hazánkban 2500 kollégát foglalkoztat. Üzleti vezető- Kelet-Budapesti Régió Feladatok : üzleti értékesítési tervek megvalósítása az üzletkötő csapat értékesítési tevékenységének irányítása, szervezése üzletkötők munkájának támogatása, munkájuk menedzselése csoport létszámának bővítése üzleti kapacitás folyamatos bővítése, ügyfélkör bővítése üzletkötők teljesítményének mérése, ellenőrzése, ösztönzése oktatásokon, tréningeken való részvétel a Társaság érdekeinek képviselete a biztosítási piacon Az álláshoz tartozó elvárások: ére... - Állandó - Teljes munkaidő


Energy Power Kft. - Bács-Kiskun - Külső és belső gépjárműburkolat gyártásával foglalkozó partnerünk megbízásából a megnövekedett termelési volumen miatt új kollégákat keresünk az alábbi pozícióba: TARGONCAVEZETŐ / ANYAGMOZGATÓ Elvárások: Vezető állásos és vezető üléses elektromos targoncajogosítvány (3324, 3332 ) Hasonló munkakörben szerzett 1-2 éves tapasztalat Önállóság, megbízhatóság Előny: Autóipari beszállítónál szerzett tapasztalat Feladatok: Gyártósor ellátása alapanyaggal Bejövő áru mennyiségi átvétele, raktározása Kimenő áruk felrakodása Beladeschema szerint SAP könyvelés (betár/kitár) Munkarend: 3 műszak Amit ajánlunk: Versenyképes javadalmazás Céges buszjárat Cafeteria + étkezési utalvány Nagy múltú cég háttere, támogatása Hosszú távú munkalehetőség Lelkes, fiatal csapat Műszakokhoz igazodó céges járat az alábbi útvonalon biztosított: Nagykőrös - Kecskemét - Helvécia Munkavégzés helye: Helvécia Jelentkezés módja: Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérj... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Incident Manager – Telekom IT (Budapest) Feladatok Alkalmazástámogatás a központi identity & account menedzsment részére Teljeskörű felelősség az incidens/problem menedzsment folyamatért KPI-ok meghatározása, az incidens/problem jegyek és megoldási ráta monitorzása, ellenőrzése, priorizálása az SLA betartása érdekében Incidens/problem eszkalációk, menedzsment A probléma megoldása korrdinálásáért való felelősség a belső támogatócsoportok, beszállítók, ügyfelek bevonásával, akadályok elhárítása Belső folyamatok dokumentációja Elvárások Felsőfokú végzettség Tárgyalóképes német és angol nyelvtudás Legalább 3 év releváns technikai tapasztalat Jegykezelő rendzserek ismerete (pl. SM9, Cosima, Solution Manager) CRM modulok kulcs intergrációs pontjainak ismerete, ezekkel való tapasztalat MS Office ismerete ITIL tanúsítvány előny Személyiségbeli követelmények Kiváló kommunikációs képess... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Számlázási ügyintéző

DHL Freight Magyarorszag Kft. - Budapest XVIII. ker - A DHL Freight, Európa egyik legnagyobb közúti szállítmányozója Számlázási ügyintéző kollégát keres bővülő magyarországi csapatába. Főbb feladatok: Számlázási feladatok ellátása, számlaadatok ellenőrzése, szükség szerinti korrekciója Számla reklamációkkal kapcsolatos ügyintézés Bejövő alvállalkozói számlák ellenőrzése, igazolása Számlázási adatbázis karbantartása Számlázással kapcsolatos nyilvántartások, statisztikák készítése Együttműködés a pénzügyi és fuvarszervező osztályokkal Számlázással és számlaigazolással kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása Elvárásaink: Minimum középfokú végzettség (szállítmányozási/logisztikai/pénzügy-számviteli előny) Hasonló területen szerzett tapasztalat előny Alapszintű angol vagy német nyelvismeret szóban és írásban Aktív felhasználói szintű számítógépes ismeretek (MS Office) Önálló munkavégzésre alkalmasság Analitikus szemléletmód Precizitás, pontosság Határidő érzékenység Csapatszellem Amit mi kínálunk: Stabil, mu... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Projekt koordinátor

UPS Healthcare Hungary Zrt. - Budaörs, Pest - UPS Healthcare Hungary Zrt. Munkatársat keres Projekt koordinátor munkakörbe. Főbb feladatok, munkák: Ügyfélkapcsolati, adminisztrációs és implementációs projektek vezetése, koordinálása és az ezzel kapcsolatos dokumentáció karbantartása End-to-end folyamatok kidolgozása Az ügyfelek részéről felmerült kérdések, kérések kezelése, információ-menedzsment Együttműködés a vállalat valamennyi funkcionális területével, elsősorban a raktári operációval és a szállítmányozási osztállyal Adatgyűjtés, a vezetői döntések előkészítésében való részvétel Beszámolók készítése Kapcsolattartás a cég külföldi és belföldi partnereivel, a szolgáltatói szerződések szövegezésének előkészítése Az álláshoz tartozó elvárások: Magabiztos angol nyelvtudás írásban és szóban Logisztikai szolgáltatási szerződések kezelésében szerzett tapasztalat Raktározási és szállítmányozási folyamatok ismerete, ügyfélszolgálati szemlélet Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek - MS Project vagy egyéb... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Projektmenedzser

EU-JOBS Kft. - Budapest - Projektmenedzser Munka azonosító: - Munkavégzés Helye: Budapest XVII. kerület Céginformáció: EU-JOBS MUNAKERŐ-KÖLCSÖNZŐ ÉS KÖZVETÍTŐ KFT. keres magas és mélyépítéssel foglalkozó generálkivitelező cég számára projektmenedzsert. Feladatleírás: - projektirányítás - generálkivitelező cég képviselete a megrendelői kooperációkon - belső műszaki ellenőrzés, építésvezetőség koordinálása - műszaki előkészítési munkában való részvétel alvállalkozói és beszállítói pályáztatás - részvétel generálkivitelezői pályázatokban, közbeszerzéses pályázatok összeállításában - egyeztetés, beszámoló a cégvezetésnek Elvárások: - projektirányításban szerzett tapasztalat - építőipari kivitelezési munkákban szerzett tapasztalat - angol nyelvtudás (legalább középfokú) - jogosítvány, akár heti több alkalommal vidéki kiszállás (vidéki projektek irányítása) - problémamegoldó képesség - precizitás Előnyt jelent: - tapasztalat közbeszerzési pályázatok összeállításában, közbeszerzéses projektek irányításában Amit nyújtu... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

JAVA Architect

PBS International Kft. - Budapest - JAVA Architect - PBS-3679 Megye: Budapest A pozíció leírása: Release és continuous integration környezet managementje Feladatkör, felelősségek: - A termékminőséggel kapcsolatos folyamatok javítása - Fejlesztési, teszt és más QA (code review stb.) folyamatok tervezése - Release és continuous integration környezet managementje - Fejlesztői csapattal, projektvezetővel való szoros együttműködés A munkakör betöltéséhez szükséges tapasztalat, végzettség: - Főiskolai / egyetemi végzettség - Hasonló szakmai területen, JAVA-s fejlesztési projektekben szerzett gyakorlati és vezetői tapasztalat - Fejlesztési, tesztelési tapasztalat, teszteszközök ismerete - Határozott személyiség, aki képes nyomás alatt jó döntéseket hozni - Folyamatok gyors átlátásának képessége - Felelősségteljes hozzáállás Nyelvtudás: Magabiztos, szóban és írásban is aktív angol nyelvtudás A megbízó cég profilja: Ügyfelünk fő tevékenységként webes technológiákra összpontosítva végez, jellemzően JAVA-s informatikai fejlesztések... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Telefonos munkatárs

Like-All Kft. - Szeged, Csongrád - Nemzetközi cég keres telefonos munkatársakat azonnali kezdéssel. Kezdetben részmunka időre, később akár főállásra. Aktív és passzív diákokat is várunk hosszútávra. Választható délutáni és koraesti részmunkaidős elfoglaltság. Ha szeretnél egy jó csapattal együtt dolgozni, akkor köztünk a helyed. Feladatkör: Telefonon keresztül tájékoztatás Ügyfelekkel való kapcsolatépítés Folyamatos kapcsolattartás Adminisztráció Ideális jelölt vagy, ha; Céltudatos, elszánt, kitartó vagy Jó kommunikációs készséged van Minimum középfokú végzettséggel rendelkezel Tudsz és szeretsz csapatban dolgozni Fontosnak tartod a folyamatos önfejlesztést Amit kínálunk: Ingyenes szakmai felkészítés Fejlődési és előrelépési lehetőségek Kiemelkedő fizetés Fiatalos, lendületes csapat Jelentkezés: Fényképes önéletrajzzal!... - Állandó - Teljes munkaidő


T-Systems Magyarorszag Zrt. - Budapest - Desktop üzemeltető technikus (EGER) T-Systems Magyarország Zrt. Infokommunikációs megoldások - IT infrastruktúra megoldások Közvetlen IT támogatás kompetenciaközpont Desktop üzemeltető technikus (EGER) munkakörbe munkatársat keres. A munkavégzés helyszíne: 1117 Budapest, Budafoki út 56. A munkakör időtartama: határozatlan Jelentkezési határidő: 2014.07.29. Feladatok: Az ügyfelek informatikai kérdéseivel, problémáival kapcsolatos feladatok megoldása távoli segítségnyújtás eszközeivel illetve helyszíni megjelenéssel Különböző üzleti, ügyfél specifikus alkalmazások 1. és 2. szintű támogatása Munkaállomások telepítése, üzemeltetése, szoftver és hardver elemeinek karbantartás Alkalmazások zökkenőmentes működésének biztosítása, frissítések, verzióváltások végrehajtása Windows platformon Felhasználói tanácsadás Servicedesk rendszer napi használata, a bejelentések és a megoldások, egyéb információk rögzítése, tudásbázis vezetése Elvárások: Iskolai végzettség Középfokú Szakképzettség Informatik... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC Personnel Hungaria Kft. - Budapest - Megbízónk külföldi tulajdonú nagy tradíciókkal rendelkező gépipari vállalat. Vezető piaci pozícióját a termékek magas fokú megbízhatóságával és folyamatos innovációval vívta ki. Magyarországi gyártóvállalata további bővítéséhez keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: MŰSZAKVEZETŐ (csomagolási terület) Feladatok Létszám ellenőrzése műszakkezdéskor Munkára alkalmas állapot ellenőrzése Munkakiosztás Priorizált tételek kezelése Kapcsolattartás művezetővel Munkaadó érdekeinek képviselete Elvárások Érettségi Multinacionális gyártóvállalatnál csomagolási területen műszakvezetőként szerzett több éves tapasztalat Német vagy angol nyelvismeret Targoncavezetői jogosítvány Amit megbízónk nyújt Versenyképes, a teljesítménnyel arányos jövedelem Kihívásokkal teli, felelősségteljes feladatok Nagyon modern, tiszta munkakörnyezet Biztos, hosszú távra szóló munkalehetőség A munkavégzés helye Budapest (Dél-Pest) A jelentkezés módja Várjuk fényképes, magyar és idegen nyelvű, MS Word for... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Könyvelő

Trenkwalder Kft. - Budapest - Nemzetközi, prémium kategóriás gépjárművek kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó vállalat keres munkatársat az alábbi pozícióba: Könyvelő Az álláshoz tartozó elvárások: Felsőfokú gazdasági végzettség Minimum 1 év hasonló munkakörben szerzett szakmai tapasztalat Magabiztos, kommunikációképes angol nyelvtudás MS Office magas szintű ismerete (főképpen Excel) Adózással kapcsolatos ismeretek Analitikus látásmód Precizitás, megbízhatóság Előnyt jelent: mérlegképes könyvelői végzettség; gépjármű könyvelésben szerzett tapasztalat Főbb feladatok, munkák: Autókereskedés könyvelése: Számlák ellenőrzése, könyvelése Pénztári könyvelés lebonyolítása, átutalások kezelése Adózáshoz kötődő feladatok ellátása Bankszámlakivonatokkal kapcsolatos ellenőrzési és könyvelési feladatok elvégzése Havi és éves zárásokban történő részvétel Tárgyi eszközök könyvelése Riportálás Amit kínálunk: Nemzetközi környezet Fiatalos, dinamikus csapat Modern munkahelyi környezet Béren kív... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

SAP tesztelő (Pécs)

IT Services Hungary Kft. - Pécs, Baranya - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! SAP tesztelő (Pécs) Főbb feladatok, munkák: Tesztesetek tervezése, létrehozása, önálló kivitelezése és adminisztrációja Bejövő hibajelentések esetén hibaelhárítás (hibaelemzés, hibajavítás, stb.) Folyamatos kommunikáció kollégákkal, csoportvezetőkkel és az ügyfelekkel Részvétel olyan karbantartó tevékenységekben, mint a hibajegyek kezelése, problémamegoldás Az álláshoz tartozó elvárások: Felsőfokú szakirányú végzettség Legalább 1-3 év tesztelői vagy SAP felhasználói tapasztalat SAP FI vagy SD vagy RM-CA modul ismerete Aktív, középfokú német és angol nyelvismeret szóban és írásban Jó csapatjátékos attitűd Magas stressztűrő képesség Jó kommunikációs képesség, ügyfélorientált szemléletmód Az állás betöltéséhez előnyt jelent: ISTQB vizsga Amit kínálunk: Fiatal és barátságos csapat Folyamatos fejlődési lehetőség az informatika és a nyelvek területén (párhuzamos német és angol nyelvhasználat), cégen belüli előre... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Karbantartó mérnök

TESK Tanacsado Kft. - Sopronkövesd, Győr-Moson-Sopron - Karbantartó mérnök Cégjellemzők: Megbízónk svéd tulajdonú multinacionális cég, a világ legnagyobb gépjármű utasvédelmi biztonsági berendezéseket gyártó vállalata. Sopronkövesdi gyáregységükben biztonsági öveket gyártanak, bővülés miatt keresünk hozzájuk több munkatársat is, az alábbi munkakörbe. A leendő munkatárs feladatai lesznek: Gyártósorok karbantartásának tervezése / irányítása TPM rendszer működtetése Magas gyártósori rendelkezésre állási ráta biztosítása Gyártósorokon végzendő műszaki változtatások elvégeztetése Gépalkalmassági vizsgálatok elvégzése Gyártósori műszaki dokumentációk elkészítése, karbantartása Termelés során felmerülő műszaki problémák kezelése, megoldása A jelölttel szemben támasztott elvárások: Gépészmérnök, mechatronikai mérnök, vagy üzemmérnök végzettség Társalgási szintű angol nyelvtudás Hasonló területen szerzett szakmai gyakorlat Határozottság, jó problémamegoldó képesség Együttműködési készség Előnyök: Multinacionális autóipari cégn... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft - Győr, Győr-Moson-Sopron - Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. - Karosszériaelemek beépítése és beállítása - A karosszéria gyártásban alkalmazott kötési technológiák alkalmazása - Karosszéria felületi minőségének megítélése - Karosszéria elemek felületi megmunkálása - Középfokú karosszérialakatos végzettség és több éves releváns szakmai tapasztalat - Tapasztalat személygépkocsik fényezett karosszéria javításában, fényezésre történő előkészítésében, felületi megmunkálásában - A karosszéria gyártásban alkalmazott kötési technológiák ismer... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest Bank Zrt. - Budapest - Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!"? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban. Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed! A Budapest Bank munkatársaként a világ egyik legnagyobb és legelismertebb vállalatcsoportjának, a General Electricnek a munkatársa lehetsz. Egy olyan társaságnál dolgozhatsz, amely száznál is több országban mintegy 300.000 embert foglalkoztat. Lakossági termékmenedzsment gyakornok (1979629) 6-12 hónapos gyakornoki munkavégzés, amelynek során a jelölt megismerkedhet a lakossági banki hitelezés egész folyamatával, hátterével, működésével Fő feladatok és felelősségi körök: Részvétel a lakossági hiteltermékekkel kapcsolatos napi munkában és projektekben egyaránt: új termékek piacra való bevezetése, árazás, a háttérfolyamatok kidolgozá... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Dunaújváros

Projektmérnök

Grafton Temporary Staffing - Kisújszállás, Jász-Nagykun-Szolnok - Projektmérnök (5-30-33566/PR) Task(s): Nemzetközi hátterű, piacvezető mezőgazdasági gépek gyártásával foglalkozó Ügyfelünk részére keresünk az alábbi pozícióra kollégát: PROJEKTMÉRNÖK Feladatok: - Egy mezőgazdasági gépalkatrész, új gyártó és szerelősorának kiépítése - A beruházási projekt kisérése a műszaki követelmények előkészítéstől a beüzemelésig - A projekt csoport irányítása az ötlettől az eredményes termékgyártásig - A gyártási költségek kalkulálása, gazdasági elemzés - A gyártósor beüzemelésének felügyelete a komplex üzemi gyártás folyamatába - Bevezetése és megszilárdítása az új logisztikai és gyártó folyamatnak Munkavégzés helye: Kisújszállás Company offers: - Versenyképes fizetés - Felelősségteljes és kihívásokkal teli munkakör - Multinacionális környezet Sector(s): Gyártás / Termelés Műszaki menedzser Projektmenedzser Projektmenedzsment Gyártás/Termelés Location: Kisújszállás Salary: versenyképes How to apply: Ha szeretn... - Állandó - Teljes munkaidő


Dunaújváros | Dunaújváros állás | állás Dunaújváros és környéke | Dunaújvárosi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Dunaújváros állás
munkaügyi központ Dunaújváros állás
állás Dunaújváros és környéke
Dunaújvárosi állások

Kulcsszavas kereső