állás Mátészalka
Csak állás Mátészalka hirdetés azonnali állás Mátészalka és munka országosan! Munka, állás Mátészalka kereső, állás Mátészalka keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Mátészalka és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Mátészalka és állás Mátészalka kereső. állás Mátészalkaai.


állás Mátészalka, állás Mátészalka keresés és állás Mátészalka kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Mátészalka kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Mátészalka és állás Mátészalka kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Mátészalka kereső személyek, állás Mátészalka kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Mátészalka munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Mátészalka kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMátészalkaimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Mátészalka keresés témában, országosan.

Munka, állás Mátészalka és állás Mátészalka ajánlatok, állás Mátészalkaok:


munka és állás Mátészalka ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Mátészalka kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Mátészalka. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Mátészalka munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Mátészalka kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Mátészalka kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Mátészalka kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Mátészalkat találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Mátészalka keresőkről, ami nagyban segíti az állás Mátészalka keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Mátészalka viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Mátészalka kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Mátészalka kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Mátészalkat keresők és állás Mátészalkat kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Mátészalka értékelések:

A állás Mátészalka ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Mátészalka keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Mátészalka keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Mátészalka kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Mátészalka keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Mátészalka fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Mátészalka keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Mátészalkahelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Mátészalka keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Mátészalka keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Mátészalka hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Mátészalka kereső, állás Mátészalka keresés, állás Mátészalkaok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Mátészalka, állás Mátészalkaok, állás Mátészalka keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Mátészalka keresője, munka kereső, és állás Mátészalka kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Mátészalkahirdetés, hogy tudjanak állás Mátészalkat találni. A állás Mátészalka keresés mellett ingyenes letöltés állás Mátészalka filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Mátészalka kereső és állás Mátészalka kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Mátészalka munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Mátészalka kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Mátészalka kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Mátészalka tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Mátészalka ajánlat -ról. Legyen az állás Mátészalka, munka, munkáltató, állás Mátészalkaajánlat, idősebb állás Mátészalka keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Mátészalka keresőt, pályakezdő állás Mátészalka és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Mátészalkat keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Mátészalka, munka, karrier, önéletrajz, állás Mátészalka keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Mátészalka ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Mátészalka keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Mátészalka kereső, állás Mátészalka kínál, önéletrajz vagy csak állás Mátészalka hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Mátészalka oldala.

K&H Bank Zrt. - Biatorbágy, Pest - pénzkezelési tevékenység, pénztárral és értéktárral kapcsolatos feladatok ellátása... - Határozott idejű - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Kínai külképviselet vezető

Magyarorszagon piacvezeto ceg - Budapest - Magyarországon víziközmű-, vízépítés, és fürdő fejlesztések területén piacvezető cég munkatársat keres azonnali kezdéssel a lenti munkakörbe Kínai külképviselet vezető Állás, munka területe(i): Értékesítés, Kereskedelem Területi képviselő Üzletfejlesztő Teljes munkaidő Munkavégzés helye: Rugalmas munkavégzési hely - Budapest, Külföld Fényképes önéletrajzát, motivációs levéllel, a nettó fizetési igény megjelölésével, és 2 referenciaszemély megadásával az alábbi címre küldje: Az anonim álláshirdetésre való jelentkezés kockázatai: pályázati anyagát, önéletrajzát más személyek, akár a jelenlegi munkaadója is láthatja; személyes adatait nem tudja nyomon követni, nem tudhatja meg, kik kapták meg pályázati anyagát; nem tudja érvényesíteni az adatvédelmi törvényben biztosított jogait, így pl. nem kérhet tájékoztatást adatainak kezeléséről, nem tiltakozhat ellene, nem kérheti módosítását és törlését.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Üzemeltetési vezető

Britannica Angolnyelvu Nemz.Gimn. - Budapest XII. ker - az Üzemeltetési vezető biztosítja az intézmény zökkenőmentes, biztonságos működését Elvárások: Képzett villanyszerelő és / vagy víz-gáz-központi fűtés szerelő Uszodai vízvisszaforgató berendezés kezelői képesítés előny Több éves karbantartó és részlegvezetői tapasztalat Alapszintű angol nyelvtudás szükséges B kategóriás Jogosítvány Feladatok: Az épület karbantartói és részlegvezetői feladatainak ellátása Kapcsolattartás alvállalkozókkal és elvégezendő karbantartási munkák felügyelete Napi karbantartási munkák koordinálása és saját feladatainak ellátása Az épület működésének értékelése és új megoldási javaslatok kidolgozása Személyiség: Jó szervezői, vezetői képesség Jó problémamegoldó képesség és analitikus szemlélet Precizitás Kezdeményezőkészség Rugalmasság Dinamikus hozzáállás Csapat szellem Biztonsági előírások betartatása Állás, munka területe(i): Építőipar, Ingatlan Üzemeltető Szakmunka Villanyszerelő Víz- gáz- fűtésszerelő Teljes munkaidő Mun... - Állandó - Teljes munkaidő


Hardsonic Bt. - Budaörs, Pest - Budaörsi telephelyen üzemelő vállalkozás keres 4 órás, adminisztrátori munkakörbe, német és angol nyelvtudással rendelkező munkatársat. Feladat: kapcsolattartás telefonon és mailban az anyacéggel, valamint a klasszikus adminisztrátori feladatok ellátása. Fényképes önéletrajzot az info@hardsonic.hu címre kérem küldeni. Német ipari cégek képviselet, márkaszervize.... - Állandó - Teljes munkaidő


ProfitPoint Hungary - Budapest - Feladatok: stratégiai alapokra helyezett devizapiaci ügyletek lebonyolítása gazdasági hírek feldolgozása folyamatban lévő piaci trendek elemzése és gyakorlatba történő átültetetése vezetőség felé jelentések készítése devizapiacon történő árfolyamváltozások folyamatos nyomon követése adminisztrációs feladatok Elvárások: minimum középfokú végzettség megbízhatóság, felelősségteljesség, precizitás terhelhetőség számítógép felhasználói szintű ismerete Mi jelenthet előnyt: felsőfokú végzettség alapfokú angol nyelvtudás devizapiaci ismeretek devizapiaci kereskedésben szerzett releváns tapasztalat Ajánlat: megfelelő szakmai háttér folyamatos szakmai tréningek megfelelő infrastruktúra rugalmas munkarend kialakítása kiemelkedő fix alapbérezés +/ teljesítményarányos jutalék Európa szerte 6 országban működő multinacionális cégcsoport keres hosszútávra devizapiaci elemzéshez/kereskedéshez munkatársakat Budapesti irodájába, illetve regionális szinten is. Ha hiszel Önmagadban, valamint nem elégszel m... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Értékesítő

Dr. Uniform kft - Budapest - A pozícióhoz tartozó elvárások: - min. 3 éves értékesítésben (területi képviselőként) szerzett tapasztalat, - B kategóriás jogosítvány, - saját gépjármű, - jó megjelenés, - önálló munkavégzés, terhelhetőség, pontos adminisztráció, - jó kapcsolatteremtő és kommunikációs képesség, - angol nyelv -- társalgási szint, - felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Word, Excel, Outlook ismerete) - vállalkozói jogviszony Az állás betöltéséhez előnyt jelent: - divattal kapcsolatos érdeklődési kör - marketing tapasztalat Amit kínálunk: - rész vagy teljes munkaidő - teljesítménybérezés - lendületes munkavégzéshez megfelelő légkör, - fiatalos csapat Munkavégzés helye: - Budapest, Magyarország Világmárkás orvosi munkaruházati termékek értékesítésében dinamikusan fejlődő cég keres értékesítőt.... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Egy éves támogatással és ingyenes oktatásokkal, ingyenes irodahasználattal, ügyfélkörrel várjuk olyan tanácsadók, üzletkötők jelentkezését akik szívesen dolgoznának egy független, sikeres pénzügyi szolgáltatónál a belvárosban. Minden olyan támogatást megadunk a kezdőknek amikkel a magyar piacon, ezen a területen sikeres tud lenni és átlagon felüli keresete lehet. Teljeskörű pénzügyi szolgáltatást nyújtunk cégeknek és magánszemélyeknek több cég termékeivel. Túl sok ügyfelünk van, a megtartásukhoz bővítjük csapatunkat. Lehet több pozícióból választani: mobilbankár üzleti vezető LTP értékesítő lakossági tanácsadó céges referens komplex pénzügyi szaktanácsadó tárgyalás szervező esti telemarketinges junior manager stb. Jelentkezés önéletrajzzal: szablov@t-email.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Szeged, Csongrád - UI PROGRAMOZÓ (JUNIOR ÉS SENIOR SZINTEN IS!) (REFERENCIASZÁM: PJ3252) Nemzetközi, megbízható navigációs megoldásokat nyújtó, dinamikusan fejlődő ügyfelünk SZEGEDI csapatába keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: UI PROGRAMOZÓ (JUNIOR ÉS SENIOR SZINTEN IS!) FELADATOK: - A navigációs szoftver és applikációk User Interface-ének fejlesztése - Együttműködés a fejlesztői csapattal ELVÁRÁSOK: - Valamely script- vagy programnyelv ismerete (LUA-script, Flash ActionScript, C++ ismerete előny) - Web- és/vagy UI fejlesztési tapasztalat - Mobil platformok gyakorlati ismerete előny - Minőségorientált szemlélet és proaktivitás - Rugalmas hozzáállás, képesség több feladat párhuzamos ellátására - Angol nyelv legalább középfokú ismerete Amit partnercégünk kínál: - Egy sikeres cég biztos háttere - Modern infrastruktúra - Jól fizető munkahely (cafeteria, bónuszrendszer) - Komoly szakmai kihívások, folyamatos fejlődési lehetőség - Külföldi karrierlehetőség - Innovatív, jó han... - Állandó - Teljes munkaidő


HAYS Hungary Kft. - Budapest - Beszállítói Minőségbiztosítási mérnököt (Supplier Quality Engineer) keresünk multinacionális autóipari partnerünk számára, Budapestre. A vállalat vezető autóipari beszállító, kiemelkedő juttatási csomagot és egyedi szakmai fejlődési lehetőségeket kínál a Beszállítói Minőségbiztosítási mérnök (Supplier Quality Engineer) számára. A Beszállítói Minőségbiztosítási mérnök (Supplier Quality Engineer) legfontosabb feladatai: - Beszállítói folyamatok fejlesztése - Potenciális beszállítók a vállalat sztenderdjeinek való megfeleltetése - Aktív kapcsolattartás meglévő- és új beszállítókkal - Beszállítói auditokon való részvétel - PPAP és APQP folyamatok és dokumentációk kezelése - Beszállítói 8D folyamatok kezelése Elvárások a Beszállítói Minőségbiztosítási mérnök (Supplier Quality Engineer) felé: - Felsőfokú műszaki végzettség (preferáltan minőségbiztosítási területen) - Folyékony angol nyelvtudás (német nyelvismeret előny) - Beszállítói minőségbiztosításban szerzett tapasztalat - ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Karbantartó

Work Force Kft - Orosháza, Békés - A WORK FORCE KFT, amely 10 éve sikeresen működő, országos lefedettséggel rendelkező munkaerő-kölcsönzéssel, munkaerő-közvetítéssel és egyéb HR szolgáltatásokkal foglalkozó cég keres partnercége részére új munkatársakat a következő pozícióba: KARBANTARTÓ A LEENDŐ MUNKATÁRS FELADATAI: A gyár berendezéseinek tervezett karbantartása valamint a váratlan meghibásodások elhárítása A karbantartási és hibaelhárítási dokumentumok rendszeres vezetése A rendelkezésére bocsátott pótalkatrészek/anyagok szakszerű tárolása, kezelése és beépítése JELENTKEZŐVEL SZEMBENI ELVÁRÁSAINK: Géplakatos végzettség Forgácsoló gépek javításában szerzett tapasztalat Folyadékszállításban - festési technológiák karbantartásában szerzett tapasztalat előny. Pályakezdő jelentkezését is várjuk. EGYÉB: Munkavégzés helye: Orosháza Műszakrend: több műszak Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését és megfelel az elvárásoknak, kérjük küldje el önéletrajzát a munka110264@hrszoftver.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Szeged, Csongrád - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! JUNIOR BUSINESS ANALYST WITH NETWORK KNOWLEDGE (SZEGED) Állásazonosító: 83744 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Szeged Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Gimnáziumi végzettség, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Egyetemi végzettség Szükséges tapasztalat: 1 évnél kevesebb Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: angol, német Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Az IT Services Hungary Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója, a T-Systems International leányvállalata. A T-Systems nemzetközi termelési láncának fontos elemeként az IT Services Hungary Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja, mely 2008-ban elnyerte az "Év befektetője" díjat. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmen... - Állandó - Teljes munkaidő


Kelly Services - Törökbálint, Pest - Multinacionális ügyfelünkhöz keresünk megváltozott munkaképességű adminisztrátor munkatársakat Törökbálintra, részmunkaidőben. ELVÁRÁSOK: Felhasználói szintű EXCEL táblázatkezelői ismeret Jó látás Precizitás, gyors munkatempó mellett is KOMPLEX SZAKVÉLEMÉNY MEGLÉTE ELŐNY: Releváns tapasztalat AMIT KÍNÁLUNK: Fix havi alapbér, cafeteria Nagyszerű munkahelyi légkör Részmunkaidős munkaviszony (heti 25 óra) Munkavégzés helye: Törökbálint Jelentkezés: online Felmerülő kérdés esetén kérjük, keresse munkatársunkat: Gyomlai Gergely Tel: +36 1 301 7841... - Állandó - Részmunkaidő


Állás Mátészalka

Szenior Tesztmérnök (Szeged)

Kelly Services - Csongrád - Navigációs technológiák fejlesztésében vezető partnerünk számára keresünk tehetséges munkatársat Szoftvertesztelő betöltésére: FELADAT: Egy GPS-navigációs szoftver és applikációk tesztelésének végrehajtása, dokumentálása, illetve a tesztelő csapatban dolgozó más kollégák munkájának szakmai irányítása AMIT KERESÜNK BENNED: 4-5 éves, a szoftver-minőségbiztosítás és a szoftvertesztelés területén szerzett tapasztalat Felsőfokú végzettség (informatikai/villamosmérnöki/gépészmérnöki végzettség előny) Minőség- és folyamatorientált szemlélet Alapfokú scriptelési vagy programozási ismeretek Képesség több feladat párhuzamos ellátására Rugalmas hozzáállás Magyar- és angolnyelv-ismeret Analitikus szemléletmód Stressztűrő-képesség Monotonitástűrő-képesség AMINEK ÖRÜLÜNK: ISTQB-CTFL képesítés Jártasság, gyakorlati tapasztalat az autóipari minőségbiztosítási rendszerekben Eredmény- és hatékonyságorientáció Szoftverekkel kapcsolatos műszaki ismeret Tesztautomatiz... - Állandó - Teljes munkaidő


Trenkwalder Kft - Budapest - Hozzáadva: 2015.06.11. Jelentkezési határidő: 2015.06.12. Hirdetés azonosító: 946385 Tüzelőberendezések kéményeinek időszakos ellenőrzésével és tisztításával foglalkozó megbízónk számára keresünk munkatársat budapesti munkavégzési hellyel az alábbi pozícióba: Kéményseprő betanított munkás Feladatok: Lakó- és középületekben üzemelő tüzelőberendezések kéményeinek időszakos ellenőrzése és szükség szerinti tisztítása A munkafeladatokkal összefüggő dokumentáció elvégzése Tűzvédelmi és kéményseprő-ipari előírások betartása Oktatásokon való részvétel Elvárások: Középfokú végzettség - kéményseprő végzettség előny Tanulásra, fejlődésre való nyitottság és motivációs (a feladatkörhöz tartozó szakmai ismeretek elsajátítását partnerünk biztosítja) Épületgépészeti területi területen szerzett tapasztalat vagy ismeret előnyt jelent Megbízhatóság Fizikai terhelhetőség Amit nyújtunk: Stabil vállalati háttér Hosszú távú munkalehetőség Teljes munkaidő Lehetőség szakmai képzéseke... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Raktáros (Ref.szám: SZF-1208)

Man at Work Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Elvárások: - Szakirányú végzettség - Raktári tapasztalat - Önálló munkavégzésre és csapatmunkára való képesség Előny: - Hasonló területen szerzett tapasztalat Feladatok: - Megrendelés összekészítése, csomagolása - Leltárak lebonyolítása - Áruátvétel, kiadás - Áruk tételes ellenőrzése a számlával - Raktári rend folyamatos fenntartása A... A MAN AT WORK HUMÁNSZOLGÁLTATÓ ÉS SZEMÉLYZETI TANÁCSADÓ KFT. Raktáros (Ref.szám: SZF-1208) munkatársat keres Partnercége megbízásából. ELVÁRÁSOK: Szakirányú végzettség Raktári tapasztalat Önálló munkavégzésre és csapatmunkára való képesség ELŐNY: HASONLÓ TERÜLETEN SZERZETT TAPASZTALAT FELADATOK: MEGRENDELÉS ÖSSZEKÉSZÍTÉSE, CSOMAGOLÁSA LELTÁRAK LEBONYOLÍTÁSA ÁRUÁTVÉTEL, KIADÁS ÁRUK TÉTELES ELLENŐRZÉSE A SZÁMLÁVAL RAKTÁRI REND FOLYAMATOS FENNTARTÁSA A MUNKÁLTATÓ AJÁNLATA: VERSENYKÉPES FIZETÉS HOSSZÚ TÁVÚ MUNKALEHETŐSÉG BEJÁRÁS TÁMOGATÁSA MUNKAVÉGZÉS HELYE: SZÉKESFEHÉRVÁR Megbízónk profilja: A Man at Work... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Raktáros/targoncás

Randstad Hungary Kft. - Budapest - RAKTÁROS/TARGONCÁS BUDAPEST Német multinacionális autóipari beszállító partnerünkhöz keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: RAKTÁROS/TARGONCÁS KÖVETELMÉNYEK / JOB REQUIREMENTS: - Beérkező anyagok, termékek átvétele a szállítmányozótól - Szállítmányok mennyiségi ellenőrzése, kicsomagolása - Anyagok bekönyvelése (SAP) - Gépi és kézi anyagmozgatási feladatok ellátása - Készletpontosság ellenőrzése (SAP) - Közreműködés a leltárak során SZEMÉLYISÉGJEGYEK / PERSONALITY: - Középfokú végzettség - Vezetőüléses, vezetőállásos és gyalogkíséretű targoncavezetői engedély - min. 2 éves targoncavezetői rutin - 3 vagy 4 műszakos munkarend vállalása - MS Office és SAP felhasználói szintű ismerete AMIT AJÁNLUNK / OFFERED: - Multinacionális vállalati környezet - Versenyképes juttatási csomag - Hosszú távra szóló munkalehetőség KONTAKT / CONTACT Molvay Kinga +36 1 688-6863 JELENTKEZÉS / APPLY... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria - Győr, Győr-Moson-Sopron - KARRIER AZ AUDINÁL ANALÍZISMÉRNÖK - JÁRMŰGYÁRTÁS, ANALÍZIS- ÉS ELŐSZÉRIA KÖZPONT Pályázat IZGALMAS ÉS VÁLTOZATOS MUNKAKÖRNYEZET Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. FELADATOK Előszéria és széria alkatrészek analizálása Analízisek kész autókon Azonnali és hosszú távú intézkedések kidolgozása és egyeztetése a szakterületekkel Szakcsoportok koordinálása Gyártási folyamatok analízise Minőségi célok követése, az analízisminőség és az átfutási idő folyamatos javítása Jelentések készítése és bemutatása... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Gyógyszergyártó

HUMAN CENTRUM Kft. - Budapest - Gyógyszergyártó Gyógyszeripar/Vegyipar Észak-Budapest Az álláslehetőségre való jelentkezéshez, kérjük, lépjen be! Cégbemutató A Humán Centrum Kft. büszke arra, hogy működése alatt több ezer embernek biztosított országszerte törvényes, bejelentett munkahelyet, fejlődési lehetőséget számos iparágban. Célunk a munkatársak hatékonyságának... GYÓGYSZERGYÁRTÓ Gyógyszeripar/Vegyipar Észak-Budapest Az álláslehetőségre való jelentkezéshez, kérjük, lépjen be! CÉGBEMUTATÓ A Humán Centrum Kft. büszke arra, hogy működése alatt több ezer embernek biztosított országszerte törvényes, bejelentett munkahelyet, fejlődési lehetőséget számos iparágban. Célunk a munkatársak hatékonyságának növelése, fejlesztése és óvása, mely kiemelkedően fontos a vállalatok sikere szempontjából. Ezúttal vezető gyógyszergyártó partnercégünk megbízásából keresünk GYÓGYSZERGYÁRTÓ munkakörbe munkatársakat az alábbi feltételekkel: FELADATOK csomagoló üzemi gépek kezelése gyógyszergyártói feladatok ell... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Székesfehérvár, Fejér - RAKTÁROS (REFERENCIASZÁM: PJ 2936) Székesfehérvári multinaconális megbízónk számára keresünk munkatársakat az alábbi munkakörbe: Raktáros Feladatok: - Áru öszekészítése, komissiózása a vevők igényei szerint - A termelés anyagellátásának folyamatos biztosítása a raktárból - Adatszolgáltatás a beérkezett és kiszállított anyagokról és a komissiózás, csomagolás közben tapasztalt mennyiségi eltérésekről - Termeléshez szükséges akatrészek, anyagok kivételezése, gyártószigetekhez való kiszállítása - Időszakos ellenőrzéseken való részvétel ELVÁRÁSOK: - Állandó délelőttös vagy délutános műszak vállalása - Elektromos targoncavezetői engedély és gyakorlat - Könnyűgépkezelői, nehézgépkezelői vagy targoncavezetői OKJ-s bizonyítvány - Felhasználói szintű számítástechnikai ismeret - Alapszintű SAP ismeret - Raktározási rendszerek ismerete előny Amit kínálunk: - Versenyképes bérezés és cafeteria rendszer - Utazási támogatás (céges buszjáratokkal) - Hosszú távú munkalehetősé... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Székesfehérvár, Fejér - INFORMATIKAI MUNKATÁRS (REFERENCIASZÁM: PJ3619) Székesfehérvári multinacionális partnercégünk csapatába keresünk munkatársakat az alábbi munkakörbe: INFORMATIKAI MUNKATÁRS FELADATOK: - Technikai támogatás biztosítása külföldi ügyfelek részére - Munkafolyamatok dokumentálása - Rendszerüzemeltetési feladatok ellátása ELVÁRÁSOK: - Minimum középfokú végzettség - Aktív, kommunikációs szintű angol nyelvtudás - Jó problémamegoldó képesség - Több műszakos munkarend vállalása - Székesfehérvári munkahely vállalása ELŐNY: - Középfokú informatikai végzettség - IT területen szerzett munkatapasztalat AMIT MEGBÍZÓNK KÍNÁL: - Versenyképes jövedelem - Szakmai kihívások, folyamatos szakmai képzések - Multinacionális munkakörnyezet PÁLYAKEZDŐK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK! JELENTKEZÉS: Kérjük, MAGYAR ÉS ANGOL NYELVŰ RÉSZLETES SZAKMAI ÖNÉLETRAJZÁT csatolva, az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölésével küldje el SZÜCSNÉ VITOS IVETT kapcsolattartó részére, a honlapunko... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Ruházati árufeltöltő

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Komárom, Komárom-Esztergom - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: RUHÁZATI ÁRUFELTÖLTŐ Munkavégzés helye: 2900 Komárom, Bajcsy-Zsilinszky Endre u.7. Főbb feladatok: Biztosítja az optimális készletelérhetőséget az eladótérben. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Megismeri a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat, előírásokat és munkafolyamatokat, munkáját hatékonyan végzi. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó tö... - Állandó - Teljes munkaidő


Man at Work Kft. - Veszprém - Elvárások: - Műszaki diploma (elektronikai előny) - Kommunikációs szintű angol vagy német nyelvtudás - Tapasztalat vevői kommunikáció területén - PDCA, SPC, FMEA, 8D, 5Why, FTA módszerek ismerete - ISO/TS 16949 szabvány alapos ismerete - Autóipari tapasztalat Főbb feladatok: - Napi szintű kapcsolattartás a vevővel - Vevői reklamációk kezelése - Vevői auditokon... A MAN AT WORK HUMÁNSZOLGÁLTATÓ ÉS SZEMÉLYZETI TANÁCSADÓ KFT. Customer Quality Engineer (SMT-Veszprém) Ref.szám: FE-424 munkatársat keres Partnercége megbízásából. ELVÁRÁSOK: MŰSZAKI DIPLOMA (ELEKTRONIKAI ELŐNY) KOMMUNIKÁCIÓS SZINTŰ ANGOL VAGY NÉMET NYELVTUDÁS TAPASZTALAT VEVŐI KOMMUNIKÁCIÓ TERÜLETÉN PDCA, SPC, FMEA, 8D, 5WHY, FTA MÓDSZEREK ISMERETE ISO/TS 16949 SZABVÁNY ALAPOS ISMERETE AUTÓIPARI TAPASZTALAT FŐBB FELADATOK: Napi szintű kapcsolattartás a vevővel Vevői reklamációk kezelése Vevői auditokon való részvétel Problémák elemzése és megoldása A MUNKÁLTATÓ AJÁNLATA: VERSENYKÉPES BÉREZÉS... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Telepvezető

Cegnev elrejtese - Szabolcs-Szatmár-Bereg - Hozzáadva 2015.06.18. Frissítve 2015.06.19. Hirdetés azonosító: 948866 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés Kisvárda vonzáskörzetében lévő mezőgazdasági vállalkozás, szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársat keres telepvezetői feladatkör ellátására. szezonális felvásárlással és terményszárítással foglalkozó mezőgazdasági szárítóüzemébe. Főbb feladatok, munkák: Az üzem és dolgozók hatékony irányítása, munkák időbeni elvégzésének biztosítása Az álláshoz tartozó elvárások: Önálló pontos munkavégzés, jó kommunikációs képesség Felhasználói szintű számítógépes tudás Minimum középfokú végzettség Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Gépkezelői gyakorlat Szakirányú (terményfelvásárlásban) szerzett tapasztalat Amit kínálunk: Hosszútávú, stabil munkahely Korrekt, versenyképes bérezés Fejlődési lehetőség... - Állandó - Teljes munkaidő


PROHUMAN - Budaörs, Pest - Hozzáadva: 2015.04.22. Jelentkezési határidő: 2015.04.23. Hirdetés azonosító: 931020 Budaörsi sportruházati áruházba keresünk lelkes, dolgozni vágyó diákokat. Sportáruházi eladó-diákmunka Feladatok: Vásárlók kiszolgálása, Árufeltöltésben való részvétel, Raktározási folyamatok előkészítése, Áru-átvételi folyamat segítése, Reklamációk kezelése, Kasszában való munka esetén: fizetőeszközök átvétele, nyugták, készpénzfizetési számlák kiállítása. Elvárások: NAPPALI tagozatos hallgatói jogviszony, 18. betöltött életév, hétvégi munkavégzésre való hajlandóság, megbízható munkavégzés, nagyfokú pontosság és precizitás. Amit kínálunk: kiváló gyakorlatszerzési lehetőség, kellemes munkakörnyezet, munkakezdés: azonnal Fizetés: Bruttó 655Ft/óra Munkavégzés helye: Budaörs Egyéb: Munkavégzés ideje: H - Szo 14-20 hetente 3-4 nap Kapcsolat: Kapcsolat Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet a következő e-mail címen: diak@prohuman.hu. Kérlek, a tárgy mezőben ... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Man at Work Kft. - Oroszlány, Komárom-Esztergom - Elvárások: - Minimum 8 általános iskolai végzettség, - Teherbíró képesség - 3 műszakos, folyamatos (6+2) munkarend vállalása, - Orvosi alkalmasság - Teszteken, interjúkon való megfelelés. Előny: - Fémipari tapasztalat - Köszörű gépek kezelésében szerzett tapasztalat Feladatok: - Öntvények leválasztása, tisztítása, minőségvizsgálata, csomagolása és... A MAN AT WORK HUMÁNSZOLGÁLTATÓ ÉS SZEMÉLYZETI TANÁCSADÓ KFT. Öntödei operátor/kikészítés (referenciaszám: SZA-874) munkatársat keres Partnercége megbízásából. ELVÁRÁSOK: MINIMUM 8 ÁLTALÁNOS ISKOLAI VÉGZETTSÉG, Teherbíró képesség 3 MŰSZAKOS, FOLYAMATOS (6+2) MUNKAREND VÁLLALÁSA, Orvosi alkalmasság Teszteken, interjúkon való megfelelés. ELŐNY: Fémipari tapasztalat Köszörű gépek kezelésében szerzett tapasztalat FELADATOK: Öntvények leválasztása, tisztítása, minőségvizsgálata, csomagolása és előkészítése kiszállításhoz, vagy megmunkáláshoz. Gépek, berendezések kézi szerszámok üzemeltetése, használata (a... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Zöldség árufeltöltő

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Gödöllő, Pest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: ZÖLDSÉG ÁRUFELTÖLTŐ Munkavégzés helye: 2100 Gödöllő, Thegze Lajos u.2. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű árufeltöltést. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű zöldségtermék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszth... - Állandó - Teljes munkaidő


Adecco - Nagykanizsa, Zala - Hozzáadva 2015.06.30. Frissítve 2015.06.30. Hirdetés azonosító: 952918 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés Az Adecco a világ vezető nemzetközi hátterű HR szolgáltatója, megbízója részére munkatársat keres az alábbi pozícióba: FRÖCCSÖNTŐGÉP BEÁLLÍTÓ TECHNIKUS Feladatok: A termelésben található Battenfeld fröccsöntő gépek és Wittmann robotok kezelése, beállítása A gépek rendeltetésszerű üzemeltetése Szerszámcserék elvégzése Meghibásodás esetén a szükséges intézkedések megtétele A termelés zavartalanságának biztosítása Elvárások: Középfokú műszaki végzettség Legalább 3-5 éves hasonló területen szerzett tapasztalat Alapanyagok alapos ismerete 3 műszakos munkarend vállalása Előny: angol nyelvismeret Amit ajánlunk: Versenyképes jövedelem Hosszú távú munkalehetőség egy fejlődő cégnél Munkavégzés helye: Zala megye Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

System Administrator(Debrecen)

IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! SYSTEM ADMINISTRATOR(DEBRECEN) Állásazonosító: 83650 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Debrecen Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 1 - 3 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: Angol Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Az IT Services Hungary Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója, a T-Systems International leányvállalata. A T-Systems nemzetközi termelési láncának fontos elemeként az IT Services Hungary Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja, mely 2008-ban elnyerte az "Év befektetője" díjat. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rends... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Telemarketinges munkatárs

Forum Media Kiado Kft. - Budapest - Hozzáadva 2015.06.18. Frissítve 2015.06.19. Hirdetés azonosító: 949005 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés Telemarketinges munkatársakat keresünk budapesti irodánkba! Feladatok: potenciális ügyfelek telefonos megkeresése a Kiadó termékeinek értékesítése munkakörrel kapcsolatos adminisztráció rendelés felvétel és értékesítés-növelés Elvárások: felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek, internet használat eredmény- és sikerorientáltság ügyfélorientált gondolkodásmód fejlett problémamegoldó képesség kiváló kommunikációs képesség értékesítési területen/call centerben szerzett tapasztalat Amit kínálunk: alapbér + jutalék dinamikus fejlődés, kulturált környezet hosszú távú munkalehetőség azonnali munkakezdés További elvárások: precíz, felelősségteljes munkavégzés, rugalmasság, terhelhető, stressz-tűrő, motiválható személyiség Munkavégzés helye: Bu... - Állandó - Teljes munkaidő


Continental Automotive Hungary Kft. - Budapest - Tehetség, kreativitás és újító szellem - a Continentalnál megvalósíthatod az ötleteidet, karriered bármely szakaszában is vagy! Megbízhatóságunk kulcsa a több mint 140 éves siker és a széleskörű szaktudás mellett, Te vagy. Együtt világszerte a leginnovatívabb megoldásokat nyújthatjuk a mobilitás minden területén. Nemzetközi csapatunk közel 50 ország több mint 180 000 munkavállalóját foglalja magába. Éld át a kreativitás szabadságát és hozzuk együtt mozgásba a jövőt! Légy te is a Continental tagja budapesti telephelyünkön! LÉTESÍTMÉNYGAZDÁLKODÁSI VEZETŐ (BUDAPEST) FELADATOK: létesítménygazdálkodási projekt mérnökök irányítása, az aktuális projektek szakmai felügyelete szakhatósági ügyek intézése megelőző karbantartási rendszer kiépítése, működtetése és fejlesztése a TPM irányelvek szerint rendszer teljesítményfigyelés, hibaelhárítás és strukturált hibaelhárítás általános belső/külső épület és terep karbantartási, javítási feladatok költségvetés tervezés és ga... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Presales Consultant (Budapest)

IT Services Hungary Kft. - Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! PRESALES CONSULTANT (BUDAPEST) Állásazonosító: 82836 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0%-25% Szükséges nyelvtudás: English and German Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről A Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló részlegeként a T-Systems integrált megoldásokat kínál az üzleti világ és a társadalom közös jövőjének biztosítása céljából. Globális infrastruktúrájú adatközpontjain és hálózatain keresztül a T-Systems informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatoknak és közintézményeknek. Közel 46 000 munkavállaló dolgozik azon világszerte, hogy iparági tapasztalatát és az ICT innovációit ötvözve magas... - Állandó - Teljes munkaidő


Mind-Diak Szovetkezet - Budapest - Ügyfélszolgálati munka Budapest VII. Cégbemutató Dolgozz a Mind-Diáknál! Diákszövetkezetünk országos hálózatban kínál rendszeres és alkalmi diákmunkát számos iparágban és pozícióban. Diákmunka keretében megszerzett munkatapasztalat jó referencia lehet későbbi pályakezdésedkor is. Élj a lehetőséggel! Feladatok - beérkező feladatok kezelése -... TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRS/RECEPCIÓ Ügyfélszolgálati munka Budapest VII. CÉGBEMUTATÓ Dolgozz a Mind-Diáknál! Diákszövetkezetünk országos hálózatban kínál rendszeres és alkalmi diákmunkát számos iparágban és pozícióban. Diákmunka keretében megszerzett munkatapasztalat jó referencia lehet későbbi pályakezdésedkor is. Élj a lehetőséggel! FELADATOK beérkező feladatok kezelése adminisztratív tevékenység elvégzése ügyfélkezelés, adminisztratív tevékenység ELVÁRÁSOK aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszony angol nyelvvizsga angol nyelv aktív használata szóban és írásban jó problémamegoldó készség önállóság, ... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Budapest - CALL CENTER OPERÁTOR (REFERENCIASZÁM: PJ2882) Budapesten a XII. kerületben lévő partnercégünk számára keresünk munkatársakat az alábbi munkakörbe: Call center operátor FELADATOK: - Telekommunikációs kampányok telefonon történő értékesítése, kimenő hívások indítása meglévő vagy új ügyfelek számára - Az értékesítési csapat támogatása - Adategyeztetés és az ügyféligények felmérése - Információadás az aktuális ajánlatokkal kapcsolatban - Hívások adminisztrációja ELVÁRÁSOK: - Középiskolai végzettség (érettségi) - Telefonos értékesítés területén szerzett minimum fél éves szakmai tapasztalat - Ügyfélkezelési tapasztalat - Kimagasló kommunikációs és meggyőző készség - Kiváló igényfelmérő, kifogás kezelési készség - "Értékesítői véna" - Kitartó, terhelhető, erős monotonitástűrésű személyiség - Pozitív, proaktív hozzáállás - Felhasználói szintű számítógépes ismeret (MS Office) AMIT MEGBÍZÓNK KÍNÁL: - Bejelentett munka, alkalmazotti jogviszony - Biztos jövedel... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Stratégiai beszerző

Knorr-Bremse Vasuti Jarmu Rendszerek Hungaria Kft. - Budapest - Stratégiai beszerző FELADATOK: Meghatározott termékcsoportok vonatkozásában a beszerzési folyamatok koordinálása az egész telephelyre kiterjedően. Folyamatos beszállítófejlesztés. Megtakarítások, költségracionalizálás. Új beszerzett tétel bevezetése, beszállítók kiválasztása. Nemzetközi együttműködés más telephelyekkel, stratégiai csapatokkal és társszervezetekkel. ELVÁRÁSOK: Felsőfokú műszaki és/vagy gazdasági végzettség. Jó kommunikációs készség. Tárgyalóképes angol és/vagy német nyelvtudás. Önálló, problémaorientált gondolkodásmód. Minimum 1-3 és es stratégiai beszerzői tapasztalat. ELŐNY: SAP R/3 ismeret. KNORR-BREMSE VASÚTI JÁRMŰ RENDSZEREK HUNGÁRIA KFT. Személyzeti Osztály 1238 Budapest, Helsinki út 105. Tel: +36 1 28-94-100 Fax: +36 1 28-94-192 HA A HIRDETÉS FELKELTETTE AZ ÉRDÉKLODÉSÉT, jelentkezzen fényképes önéletrajzzal az alábbi e-mail címen: karrier.vasut@knorr-bremse.com További hirdetéseink: http://jobs.knorr-bremse.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budaörs, Pest - ADATRÖGZÍTŐI MUNKA BR. 800 FT-OS ÓRABÉREN MUNKA TÍPUSA: Irodai adminisztráció, Recepció, Ügyfélszolgálat MUNKAVÉGZÉS HELYE: Budaörs MEGYE: Pest FELADAT: Meglévő adatbázisok, folyamatos frissítése, marketing osztály támogatása. FIZETÉS: Bruttó 800 Ft/óra MUNKAIDŐ: Rugalmasan, heti minimum 20 óra FELTÉTELEK: 18. életév betöltése, aktív nappali tagozatos jogviszony. Felsőfokú angol nyelv-ismeret, Office programok ismerete. JELENTKEZÉS: Varga Beáta koordinátornál. beata.varga@eucsoport.hu EGYÉB INFÓ: Jelentkezni a beata.varga@eucsoport.hu címen , fényképes önéletrajzzal lehet. Jelentkezésed tárgya IRMA_01 legyen! Kérlek írd meg részletes ráérésed az üzenetben. Jelentkezés... - Állandó - Teljes munkaidő


Man at Work Kft. - Veszprém - Elvárások: - Gépészmérnök végzettség - Hegesztési és szerelési ismeretek - Kommunikációs szintű német nyelvtudás - Autóipari minőségügyi követelmények ismerete (FMEA, Control Plan) - Minimum 2-3 év multinacionális cégnél szerzett tapasztalat - Műszaki rajzolási készség (3D előny) - Erős felhasználói szintű számítógépes ismeretek (MS Office,... A MAN AT WORK HUMÁNSZOLGÁLTATÓ ÉS SZEMÉLYZETI TANÁCSADÓ KFT. Termeléstámogató mérnök (Referenciaszám: KJ-505) munkatársat keres Partnercége megbízásából. ELVÁRÁSOK: GÉPÉSZMÉRNÖK VÉGZETTSÉG HEGESZTÉSI ÉS SZERELÉSI ISMERETEK KOMMUNIKÁCIÓS SZINTŰ NÉMET NYELVTUDÁS AUTÓIPARI MINŐSÉGÜGYI KÖVETELMÉNYEK ISMERETE (FMEA, CONTROL PLAN) MINIMUM 2-3 ÉV MULTINACIONÁLIS CÉGNÉL SZERZETT TAPASZTALAT Műszaki rajzolási készség (3D előny) Erős felhasználói szintű számítógépes ismeretek (MS Office, vállalatirányítási rendszer) Felelősségteljes munkavégzés FŐBB FELADATOK: Gyártástechnológiai folyamatok kidolgozása, beleértve a folyamat b... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Raktári áruelőkészítő

EU-JOBS Kft. - Budaörs, Pest - RAKTÁRI ÁRUELŐKÉSZÍTŐ MUNKAVÉGZÉS HELYE: Pest CÉGINFORMÁCIÓ: Eu-Jobs munkaer? - kölcsönz? és közvetít? Kft. szállítmányozással és raktár logisztikával foglalkozó partnercége számára keres áru el?készít? munkatársat. FELADATLEÍRÁS: Az áru kigy?jtése a szedési cédulák alapján, illetve a csoportvezet? utasítása szerint A becsomagolt termékek mozgatása a csomagolási területre, onnan gy?jt?kocsik elszállítása a további folyamatos árukigy?jtés lehet?ségének biztosítására A munkaeszközök szakszer? alkalmazása, a biztonsági felszerelések állandó használata A sérült anyagok elkülönitése és jelentése a csoportvezet? felé A munkaterület folyamatos tisztán tartása Egyéb, a csoportvezet?t?l vagy m?szakvezet?t?l kapott raktári feladatok végrehajtása ELVÁRÁSOK: Legalább középfkú végzettség Pnts, precíz munkavégzés ELŐNYT JELENT: - AMIT NYÚJTUNK: Hosszútávú munkalehet?ség Bejárási támogatás (Céges busz indul a Déli pályaudvarról) Munkaid?:Hétf?t?l péntekig 06:00-14:00-ig, v... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Rakodó (BUD17)

Work Force Kft - Budapest - A WORK FORCE KFT, amely 10 éve sikeresen működő, országos lefedettséggel rendelkező munkaerő-kölcsönzéssel, munkaerő-közvetítéssel és egyéb HR szolgáltatásokkal foglalkozó cég keres partnercége részére új munkatársakat a következő pozícióba: RAKODÓ (BUD17) FELADATOK: Kézi illetve gépi anyagmozgatás Áruk előírás szerinti rögzítése A munkavégzéshez szükséges eszköz, anyagkészlet figyelemmel kísérése Eszközök, járművek vezetése, az eszközök, járművek műszaki állapotának ellenőrzése használat előtt A közlekedési bóják kihelyezése illetve összegyűjtése Energiaátalakító-berendezések kezelése ELVÁRÁSOK: Középfokú végzettség Targoncavezetői engedély B kategóriás jogosítvány Terhelhetőség és jó állóképesség Precíz munkavégzés, megbízhatóság EGYÉB: Munkavégzés helye: Budapest, XVIII. kerület Műszakrend: több műszak Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését és megfelel az elvárásoknak, kérjük, küldje el önéletrajzát a pozíció megjelölésével a wf3117@... - Állandó - Teljes munkaidő


McRoy HUNGARY Kft. - Fejér - "And now here is my secret. A very simple secret: it is only with the heart that one can see correctly, what is essential is invisible to the eye." Antoine de Saint-Exupéry Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű: jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan." Antoine de Saint-Exupéry Megbízónk az elektronikai gyártásban élen járó, innovatív és lendületes csapatába keresünk GYÁRTÁSTÁMOGATÓ MINŐSÉSÉGÜGYI MÉRNÖK kollégát! Munkavégzés helye: Fejér megye FELADATOK: Az adott gyártósor hatékony munkájának, folyamatainak támogatása a mindenkori termelési célok elérése érdekében; Minőségi problémák elemzése, megoldása, dokumentálása; Vevői, valamint beszállítói reklamációk kezelése, 8D riportok készítése Gyártási dokumentumok elkészítése és aktualizálása; a napi termelés támogatása, a gyártás folyamatosságának biztosítása Az operatív csapattagok munkájának koordinálása, társosztályokkal való aktív kapcsolattartás; Auditok sze... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

HR ASSZISZTENS - DIÁK

Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - HR ASSZISZTENS - DIÁK 6941 HR ASSZISZTENS - DIÁK Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: HR ASSZISZTENS - DIÁK Hivatkozási szám: MSTODIAK-0611 A Beck and Partners Kft. több mint 10 éve folyamatosan növekvő tanácsadó és fejvadász cég, amely évente több száz álláskeresőnek segít munkát találni. MOST MI KERESÜNK CSAPATTÁRSAT! NAPPALI TAGOZATOS JOGVISZONNYAL RENDELKEZŐ DIÁKOT keresünk az alábbi munkakörbe hosszabb távra: HR ASSZISZTENS-DIÁK MI VÁR RÁD NÁLUNK? Általános recepciós feladatok ellátása DM levelek kiküldése A toborzási és kiválasztási specialisták támogatása Családias hangulat, fiatal, közvetlen kollégák várnak Téged TÉGED KERESÜNK, HA... Nappali tagozatos jogviszonnyal rendelkező diák vagy Alapvető számítógépes ismerettel rendelkezel Jó kommunikálsz angolul Jó a probléma megoldó képességed, és pozitív természetű vagy MUNKAVÉGZÉS HELYE, IDEJE: Budapest, XI. kerület Munkaidő napi 8 óra / 4 napon állandó időbeosztásban reggel 1/2 9-től (amenn... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Főpénztár vezető helyettes

Peek & Cloppenburg Ungarn KFT. - Budapest - FŐPÉNZTÁR VEZETŐ HELYETTEST MAGYARORSZÁGI CSAPATUNK BŐVÍTÉSÉHEZ A BUDAPESTI ARENA PLAZA ÁRUHÁZUNKBA KERESÜNK AZONNALI KEZDÉSSEL: FŐPÉNZTÁR VEZETŐ HELYETTEST (TELJES MUNKAIDŐ) AZ ÖN FELADATAI: az áruházi forgalom nyilvántartása, nyomonkövetése pénztárak elszámolása, a könyvelés előkészítése pénztári folyamatok irányítása napi kapcsolattartás a németországi és ausztriai központtal, valamint a könyveléssel adminisztratív feladatok elvégzése (pl. útiköltségek elszámolása) telefonközpont kezelése titkársági feladatkörök ELVÁRÁSOK: befejezett kereskedelmi végzettség német vagy angol nyelv kiváló ismerete tapasztalat pénztári ügyek területén nagy felelősségtudat és teherbírás jó kommunikációs készség ügyfélorientáció önálló munkavégzés és magabiztos fellépés koncentrált és pontos munka kedvelése AMIT KÍNÁLUNK: nemzetközi környezet változatos munkakör egy dinamikus, fiatal csapatban versenyképes fizetés Vegyen részt egy nemzetközi divatcég sikertörténet... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Dunaharaszti, Pest - SERVICE DESK SPECIALISTA (REFERENCIASZÁM: PJ3686) Neves multinacionális partnercégünk DUNAHARASZTI központjába keresünk munkatársakat határozott időre, előreláthatólag 5 HÓNAPRA az alábbi munkakörbe: SERVICE DESK SPECIALISTA FELADATOK: - Minden bejövő IT probléma és szolgáltatási igény menedzselése - A beérkező problémák/igények megválaszolása, rögzítése az ügyviteli rendszerben - A problémák státuszának és megoldásának monitorozása - Első szintű támogatás nyújtása a felhasználók felé - A problémák továbbítása az On Site csapat vagy a nemzetközi IT csapat felé. - Windows, MS Office, Lotus Notes és egyéb irodai alkalmazások telepítése, karbantartása és támogatása. - Szükség esetén felhasználói kézikönyvek vagy dokumentációk készítése. - Bármely egyéb, a vezetők által szóban vagy írásban adott utasítás elvégzése. ELVÁRÁSOK: - Középfokú végzettség (preferáltan IT képesítéssel) - Középfokú angol nyelvtudás írásban és szóban - Erős általános informatikai ismeretek ... - Állandó - Teljes munkaidő


Mind-Diak Szovetkezet - Debrecen, Hajdú-Bihar - Gyakornoki munka Debrecen Cégbemutató Ha diákmunka, akkor Mind-Diák! A diákszövetkezet, aminek folyamatos fejlődését több tízezer diák szorgalma és tehetsége biztosítja. Különböző iparágakban működő hazai és multinacionális cégeknél végezhetsz rendszeresen és alkalmanként diákmunkát, részt vehetsz gyakornoki programokban, szakmai gyakorlaton. Csatlakozz... LAKOSSÁGI ÉRTÉKESÍTÉSI GYAKORNOK Gyakornoki munka Debrecen CÉGBEMUTATÓ Ha diákmunka, akkor Mind-Diák! A diákszövetkezet, aminek folyamatos fejlődését több tízezer diák szorgalma és tehetsége biztosítja. Különböző iparágakban működő hazai és multinacionális cégeknél végezhetsz rendszeresen és alkalmanként diákmunkát, részt vehetsz gyakornoki programokban, szakmai gyakorlaton. Csatlakozz hozzánk! Ezúttal multinacionális pénzügyi vállalat részére keresünk diák munkavállalót, LAKOSSÁGI ÉRTÉKESÍTÉSI GYAKORNOK munkakörbe, az alábbi feltételekkel: FELADATOK banki termékek megismerése értékesítési technikák elsaját... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

ISKOLAIGAZGATÓ (AG)

Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: ISKOLAIGAZGATÓ (AG) Job Function: Management/HR Department: Education / Training Location: Hungary - Budapest Megbízónk, a hazai kulturális életben kiemelkedő szerepet betöltő nonprofit vállalat felkérésére keresünk kollégát ISKOLAIGAZGATÓ (MAGASABB VEZETŐ) beosztás ellátására. A vezetői megbízással járó lényeges feladatok: - az... Job Title: ISKOLAIGAZGATÓ (AG) Job Function: Management/HR Department: Education / Training Location: Hungary - Budapest Megbízónk, a hazai kulturális életben kiemelkedő szerepet betöltő nonprofit vállalat felkérésére keresünk kollégát ISKOLAIGAZGATÓ (MAGASABB VEZETŐ) beosztás ellátására. A VEZETŐI MEGBÍZÁSSAL JÁRÓ LÉNYEGES FELADATOK: az artistaképzés hagyományaira építve aktívan hozzájárul a cirkuszművészeti képzés megújításához, valamint új tanszakok (úgymint előadó-művészeti háttérszakmák képzése stb.) beindításához, az intézmény képviselete, hatályos jogszabályi előírások és szakmai elvárások, környezet igén... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Árufeltöltés

Mind-Diak Szovetkezet - Maglód, Pest - Betanított diákmunka Maglód Cégbemutató Diákmunka = szakmai tapasztalatszerzés, pénzkereseti lehetőség, rugalmas munkaidő, biztonságos munkavégzés. Neked mi a fontos? A Mind-Diák Szövetkezetnél ezt mind megtalálod. Tagjaink a két évtized alatt több mint 2000 partnerünknél bizonyíthatták rátermettségüket. Te legyél a következő! Feladatok - Árufeltötlés ... ÁRUFELTÖLTÉS* Betanított diákmunka Maglód CÉGBEMUTATÓ Diákmunka = szakmai tapasztalatszerzés, pénzkereseti lehetőség, rugalmas munkaidő, biztonságos munkavégzés. Neked mi a fontos? A Mind-Diák Szövetkezetnél ezt mind megtalálod. Tagjaink a két évtized alatt több mint 2000 partnerünknél bizonyíthatták rátermettségüket. Te legyél a következő! FELADATOK Árufeltötlés ELVÁRÁSOK 18. életév betöltése Aktív, nappali tagozatos hallgatói jogviszony Hétvégi szombati műszak vállalása ELŐNYÖK Érvényes egészségügyi kiskönyv AMIT KÍNÁLUNK Bruttó diákbér: 700 Ft/óra + MT szerinti műszakpótlék JELENTKEZÉS ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Munkavédelmi asszisztens

Exact Solutions Kft. - Dunaújváros, Fejér - Hozzáadva 2015.06.19. Frissítve 2015.06.21. Hirdetés azonosító: 949053 Munkavégzés helye Rácalmás / Dunaújváros Feladatok Munkavédelmi szabályok, szabályzatok folyamatos fejlesztése, betartatása Munkavédelmi oktatási anyagok összeállítása Emelőgépek vizsgálatainak megszervezése Gépek előzetes- és időszakos vizsgálatainak előkészítése Zaj-és fénymérés Elvárások Felsőfokú egyetemi / főiskolai (mérnöki) végzettség és középfokú munkavédelmi képesítés 2-3 év munkatapasztalattal, vagy: Felsőfokú munkavédelmi végzettség (tapasztalattól eltekinthetünk) Középfokú, aktív angol nyelvismeret Erős Ms Office ismeretek (Excel, PPT) Önálló munkavégzés Személyes kompetenciák Szabálykövetés Jó probléma megoldó képesség Proaktív gondolkodás Amit partnerünk kínál Kiemelkedő juttatási csomag Munkatársaink folyamatos szakmai és személyes fejlődésének támogatása Jelentkezés módja Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük küldje el magyar és angol nyelvű, Europass ... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Mór, Fejér - ÖSSZESZERELŐ ÉS VIZUÁLIS ELLENŐR (REFERENCIASZÁM: PJ3723) MÓRI PARTNERCÉGÜNK MEGBÍZÁSÁBÓL KERESÜNK DIÁKOKAT A KÖVETKEZŐ POZÍCIÓBA: ÖSSZESZERELŐ ÉS VIZUÁLIS ELLENŐR FELADATOK: - Termelési folyamat segítése, vizuális ellenőrzése - Anyagok mozgatása és készletezése ELVÁRÁSOK: - Nappali tagozatos hallgatói jogviszony - Betöltött 18. életév - 3 műszak válllása - Megbízhatóság, precizitás AMIT KÍNÁLUNK: - Folyamatos munkalehetőség nyáron - Barátaiddal együtt is vállalhatsz műszakot - Nyári gyakorlat leigazolása is lehetsége JELENTKEZÉS: Kérjük, magyar és angol nyelvű, részletes szakmai önéletrajzát csatolva, az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölésével küldje el FARKAS MARGIT kapcsolattartó részére a honlapunkon található regisztrációs űrlap segítségével, vagy e-mailen a FARKAS.MARGIT@PANNONJOB.HU címre. Javasoljuk, hogy a regisztrációt válassza, mert így adatai gyorsabban jutnak el hozzánk és ez a sikeres pályázat egyik záloga. Tájékoztatjuk, hogy a... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Kiemelt Lakossági Tanácsadó

Budapest - KIEMELT LAKOSSÁGI TANÁCSADÓ Azonnali kezdéssel lakossági tanácsadót keres Magyarország piacvezető pénzügyi leányvállalata. A lakossági tanácsadó szerepkör pénzügyi konstrukciók kezelésével, ügyfelek irányába történő prezentálásával és igények felmérésével foglalkozik. ELVÁRÁS: céltudatos, eredményorientált, problémamegoldó készség és képesség felsőfokú végzettség (Bsc diploma), de min. érettségi bizonyítvány üzleti megjelenés MS Office (Word, Excel, Outlook) magabiztos használata Nyitott, kedves, segítőkész személyiség ELŐNY: pénzügyi előképzettség szakmai rálátás értékesítési területen szerzett tapasztalat AMIT MI KÍNÁLUNK: versenyképes juttatási csomag magas szintű szakmai átképzés versenyképes tudás rugalmas elfoglaltsággal járó jövedelemszerzés lehetőséget biztosítunk mellékállású tevékenység részére is, amennyiben Önt a mellékállású tevékenység érdekli, kérem, jelölje meg leadni kívánt pályázatában MUNKAVÉGZÉS HELYE: Budapest JELENTKEZÉS ... - Állandó - Teljes munkaidő


Trenkwalder Kft - Sopron, Győr-Moson-Sopron - Hozzáadva: 2015.06.25. Jelentkezési határidő: 2015.07.02. Hirdetés azonosító: 948683 Multinacionális autóipari megbízónk számára keresünk munkatársat Sopron környékére az alábbi pozícióba: Ipari projektmérnök (Sopron környéke) Feladatok: Termelőeszközök beszerzése, átalakítása új gyártmányok bevezetéséhez Új gyártmányokhoz kapcsolódó projektekben az ipari mérnökség és a beszállítók feladatainak koordinálása Új gyártmány bevezetéséhez idő és költségvetési tervek kidolgozása, követése és betartatása Folyamatok, műszaki megoldások, termelőeszközök követelményrendszerének kidolgozása és dokumentálása Együttműködés az vállalat európai ipari mérnökségi szervezetével Elvárások: Felsőfokú műszaki végzettség Tárgyalóképes angol nyelvismeret Minimum 3 év szakmai tapasztalat műszaki területen, termelő vállalatnál Célgépek tervezésében, üzemeltetésében, beszerzésében szerzett tapasztalat Projektmunkában szerzett tapasztalat Előny Autóipari termelő vállalatnál szerzett tapa... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

INGATLANREFERENS KARRIERPROGRAM

Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - INGATLANREFERENS KARRIERPROGRAM 6903 INGATLANREFERENS KARRIERPROGRAM Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: INGATLANREFERENS KARRIERPROGRAM Hivatkozási szám: MSTOREFE-0602 Vedd kezedbe a saját sorsod, mert most új kollégákat keresünk lendületes csapatunkba! Mi pontosan tudjuk, hogy egy szakmailag felkészült ingatlan tanácsadóra mindenkinek szüksége van, akár venni, akár eladni szeretné ingatlanát! Az elmúlt időszak eredményeinek köszönhetően Magyarország legnagyobb ingatlanközvetítő franchise hálózatává váltunk a kitartó munkának és a válságálló üzleti modellnek köszönhetően. VÁLTOZTASS AZ ÉLETEDEN VELÜNK! RAJTAD MÚLIK! Budapesti irodánkba, megnövekedett feladataink elvégzésére és meglévő csapatunk bővítésére kollégákat keresünk, INGATLANREFERENS KARRIERPROGRAMUNKBA! Amit ajánlunk: kiemelkedő, európai szintű jövedelmi rendszer teljes irodai infrastruktúra, professzionális munkakörülmények személyre szabott marketingtámogatás gyakorlati alapokra helyezett kép... - Állandó - Teljes munkaidő


Mátészalka | Mátészalka állás | állás Mátészalka és környéke | Mátészalkai állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Mátészalka állás
munkaügyi központ Mátészalka állás
állás Mátészalka és környéke
Mátészalkai állások

Kulcsszavas kereső