állás Mátészalka
Csak állás Mátészalka hirdetés azonnali állás Mátészalka és munka országosan! Munka, állás Mátészalka kereső, állás Mátészalka keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Mátészalka és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Mátészalka és állás Mátészalka kereső. állás Mátészalkaai.


állás Mátészalka, állás Mátészalka keresés és állás Mátészalka kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Mátészalka kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Mátészalka és állás Mátészalka kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Mátészalka kereső személyek, állás Mátészalka kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Mátészalka munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Mátészalka kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMátészalkaimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Mátészalka keresés témában, országosan.

Munka, állás Mátészalka és állás Mátészalka ajánlatok, állás Mátészalkaok:


munka és állás Mátészalka ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Mátészalka kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Mátészalka. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Mátészalka munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Mátészalka kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Mátészalka kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Mátészalka kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Mátészalkat találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Mátészalka keresőkről, ami nagyban segíti az állás Mátészalka keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Mátészalka viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Mátészalka kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Mátészalka kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Mátészalkat keresők és állás Mátészalkat kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Mátészalka értékelések:

A állás Mátészalka ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Mátészalka keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Mátészalka keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Mátészalka kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Mátészalka keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Mátészalka fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Mátészalka keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Mátészalkahelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Mátészalka keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Mátészalka keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Mátészalka hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Mátészalka kereső, állás Mátészalka keresés, állás Mátészalkaok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Mátészalka, állás Mátészalkaok, állás Mátészalka keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Mátészalka keresője, munka kereső, és állás Mátészalka kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Mátészalkahirdetés, hogy tudjanak állás Mátészalkat találni. A állás Mátészalka keresés mellett ingyenes letöltés állás Mátészalka filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Mátészalka kereső és állás Mátészalka kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Mátészalka munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Mátészalka kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Mátészalka kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Mátészalka tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Mátészalka ajánlat -ról. Legyen az állás Mátészalka, munka, munkáltató, állás Mátészalkaajánlat, idősebb állás Mátészalka keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Mátészalka keresőt, pályakezdő állás Mátészalka és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Mátészalkat keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Mátészalka, munka, karrier, önéletrajz, állás Mátészalka keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Mátészalka ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Mátészalka keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Mátészalka kereső, állás Mátészalka kínál, önéletrajz vagy csak állás Mátészalka hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Mátészalka oldala.

Állás Mátészalka

Java szoftver fejlesztő

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1983914 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!"? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban.Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed!A Budapest Bank munkatársaként a világ egyik legnagyobb és legelismertebb vállalatcsoportjának, a General Electricnek a munkatársa lehetsz. Egy olyan társaságnál dolgozhatsz, amely száznál is több országban mintegy 300.000 embert foglalkoztat.Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Kockázatkezelés - behajtási gyakornok Career Level: CI Function: Risk Management Function Segment: Administration and Support L... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1996883 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Csatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: Harmadik feles behajtási munkatárs – Behajtás (Budapest) Career Level: Experienced Function: Collections Function Segment: Collections - Multi Stage Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A Lakossági behajtás, 3rd party csoporton belül a jogi folyamatokkal kapcsolatos feladatok ellátása Essential Responsibilities: Feladatok és felelõsségek:- Felmondott hitelek besorolása megfelelő behajtási folyamatokbaKapcsolattartás Üzleti partnerekkel, Társosztályokkal, Hatóságokkal- Irattári feladatok ellátása- Jogi behajtási eredmények fogadása, és rögzítése a Bank rendszereiben- Gyors és precíz, hatékony munkavégzés.- Bel... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1979629 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!"? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban.Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed!Gondolsz a jövődre? Kiegészítenéd elméleti tudásodat gyakorlati ismeretekkel az értékesítés és a pénzügyek terén? Szeretnél az "Év Bankjánál" szakmai tapasztalatot szerezni, mely „A Pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank" címet nyerte el a „Mastercard – Az Év Bankja" versenyen.Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk Posted Position Title: Lakossági termékmenedzsment gyakornok Career Level: CI Function: Marketing Functi... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Lakossági Értékesítő

Gsm Takács Kft - Budapest - Cégünk Vodafone Franchise üzletébe Budapestre - Lakossági értékesítő pozícióba munkatársat keres Főbb feladatok, munkák: - értékesítés, szakszerű ügyfélkezelés Az ideális pályázó rendelkezik: - minimum középfokú végzettséggel, - számítógépes ismeretekkel (word, excel), - 1-2 év ügyfélszolgálati, értékesítési vagy ügyfélkezelési tapasztalat előnyt jelent, - kiváló kommunikációs készséggel, - értékesítői vénával, - kiváló stressz-tűrő és problémamegoldó készséggel, - ügyfél centrikus hozzáállással, - önállóan munkavégzésre való képességgel, - alapfokú műszaki beállítottsággal Amit kínálunk: - kimagasló értékesítői juttatási csomag - bejárási költség hozzájárulás Állás, munka területe(i): - Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Munkavégzés helye: Budapest, Bevásárlóközpont Árkád, Pólus, Corvin Cegléd, Budapest útvonalon a 4-es főút mentén a bejárás autóval biztosított Jelentkezés az állásra: Fényképes önéletrajzokat az allas@gsmtakacs.hu e-mail címre "BP-career" jeligére várjuk. Fő tevékenys... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Termelési Csoportvezető

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Nemzetközi gépjárművezető

Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Műszaki csoportvezető-helyettes munkakör betöltésére munkatársat keresünk Elvárások: - Megfelelő szakirányú végzettség (műszaki-villamosipari) - rugalmasság - tanulékonyság - terhelhetőség Hasonló területen szerzett műszaki gyakorlat előnyt jelent! Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk, a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Mérlegképes könyvelő

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres mérlegképes könyvelő munkakörbe Elvárások: - mérlegképes könyvelői végzettség - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - német nyelvtudás illetve vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Kereskedő

Pharmacoidea Kft. - Szeged, Csongrád - Foglalkozás megnevezése: Kereskedő (KERESKEDŐ) elvárt gyakorlati idő: nem szükséges Iskolai végzettség: egyetem, főiskola Elvárt szakképzettség: Biológus, Kereskedelmi menedzser, Marketing- és reklámmenedzser Nyelvtudás: angol (jó nyelvismeret) Járművezetési engedély: "B" személygépkocsi, Informatikai ismeret: IT alapismeretek Egyéb elvárt jártasság, készség, ismeret: határozott,magabiztos fellépés,önálló munkavégzés,agilitás,mobilitás,kreativitás és csapatszellem Speciális követelmény: szakirányú felsőfokú végzettség elvárás. A feladat: kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cég kereskedelmi és marketing tevékenységének önálló kivitelezése Várható bruttó kereset (Ft / hó): megegyezés / jogszabály szerint További információ: Kereskedelim/marketing/természettudományos végzettség és angol nyelvtudás elengedhetetlen. Feladat: Folyamatos partnerkeresés(nemzetközi és hazai),termékértékesítés. Nemzetközi és hazai partnerekkel való kapcsolattartás. Jelentkezés: fényképes szakmai önéletrajz és motiv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Irodavezető

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres irodavezető munkakörbe. Elvárások: - pénzügyi/gazdasági felsőfokú végzettség - mérlegképes könyvelői végzettség - tárgyalóképes német nyelvtudás - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - rugalmasság, terhelhetőség - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193, email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Műszaki üzletkötő

Bervina Kft. - Budapest XIV. ker - Feladatok -blogok, termékismertetők, promóciós anyagok folyamatos fordítása német nyelvre -értékesítés már meglévő és az új vevőkör számára -értékesítési terv, üzleti stratégia, partnerkapcsolatok kiépítése a német piacon történő megjelenéshez -piackutatás német nyelvterületen, árstratégia, logisztika teljes menedzsmentje -értékesítési ajánlatok elkészítése -új partnerek felkutatása, és megkeresése, a szerződések előkészítése leadek generálási módszerek alapján konkrét cégeket érintve -partnerkezelés Elvárások -agilitás -kreativitás -dinamikusság -terhelhetőség -közvetlen, nyitott, pozitív személyiség -értékesítői affinitás -diploma -angol és német nyelvtudás írásban és a szóban egyaránt Mit kínálunk -fiatal, dinamikus csapat -családias cég Munkavégzés helye: Budapest, 14. kerület A Bervina Kft. egy 30 éve sikeresen működő családi vállalkozás. 50 országgal kereskedünk világszerte.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem ispiráció - kreativításod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálozatának Somogy megyei irodái (Siófok, Balatonboglár, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkoz... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Key Financial Control Champion

TESCO-GLOBAL Zrt. - Budaörs, Pest - Key Financial Control Champion Főbb feladatok: Az egyes területekhez tartozó best practice folyamatok és kontrolok teljeskörű megértése, átlátása Erős kockázat-alapú szemlélettel és megközelítéssel a területek felelőseinek támogatása a kontrolok értékelése során A területek felelősei által elkészített kontrolvizsgálat ellenőrzése, kritikus véleményezése Részvétel a heti rendszerességű regionális telefonkonferenciákon Munkakör betöltésének feltételei: Felsőfokú gazdasági végzettség Min. 3-4 év pénzügyi-számviteli területen szerzett tapasztalat Magas szintű angol nyelvtudás Kockázatokra fókuszáló és azokat azonosító gondolkodásmód Összefüggéseket gyorsan megértő, lényeglátó gondolkodás Kiváló koordináló és problémamegoldó képesség Folyamatszemlélet Egyéb információ: Szerződés típusa: Határozatlan Pozíció területe(i): Pénzügy / Számvitel / Menedzsment Elemző / Tanácsadó Kontrolling Munkavégzés helye: 2040 Budaörs, Kinizsi u. 1-3. Munkaidő: Teljes munkaid... - Állandó - Teljes munkaidő


EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budapest - LEMECCSELTÜK- NÁLAD A LABDA! Munka típusa: Host/Hostess, Rendezvényi kisegítés Munkavégzés helye: Budapest, IX. kerület, Üllői út Megye: Budapest Feladat: Közönségtéri és VIP büfékben kiszolgálás Mozgóárusítás és árufeltöltés a stadionban (készpénzes és kártyás rendszerrel) Fizetés: Büfés kiszolgáló, árufeltöltő, mozgóárus: bruttó 700Ft/óra; Host/ hostess, felszolgáló: bruttó 850 Ft/ óra; Supervisor: bruttó 1000 Ft/ óra Munkaidő: Első munkanap: augusztus 10.! Rendezvénytől függően, előre egyeztetett beosztás alapján (általában délutáni, esti órákban). Életkor: 18 éves kortól Feltételek: Betöltött 18. életév Nappali tagozatos, aktív hallgatói jogviszony Pontos, precíz munkavégzés, megbízhatóság Konszolidált megjelenés, udvariasság Idegen nyelv alapfokú ismerete Érvényes egészségügyi kiskönyv megléte szükséges a munkavégzéshez, de segítünk a beszerzésében. Korábban szerzett tapasztalat előny, de nem feltétel! Jelentkezés: szabolcs.jasik@eudiakok.hu -->Jelentkezni a munkára a Jelentk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Melegkonyhai eladó

Budaörs, Pest - Munkakör megnevezése: Melegkonyhai eladó Munkavégzés helye: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a területéhez tartozó áruk szakszerű elkészítését és a kiszolgálást, működteti a pénztárgépet. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű melegkonyhai termék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: Vendéglátó, gyorséttermi, büféáru eladói vagy pincér végzettség, képesítés, alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpont... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

MUNKAHELYI MÉRNÖK

Grabarics Epitoipari Kft. - Dunaújváros, Fejér - A Grabarics Építőipari Kft. munkatársat keres MUNKAHELYI MÉRNÖK munkakörbe Feladata: Kapcsolattartás az alvállalkozókkal. Az alvállalkozói szerződések előkészítése, alvállalkozók versenyeztetése; Mennyiségi felmérések készítése, kiviteli és tender tervek műszaki tartalmának felülvizsgálata; Adminisztrációs feladatok, pl. kooperációs jegyzőkönyvek készítése; Művezetők munkájának irányítása; Termelé... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Applikációs mérnök (Referenciaszám: PJ3059) Ipari folyamatszabályozó- és mérőberendezések gyártásával foglalkozó, székesfehérvári partnercégünk részére keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: Applikációs mérnök Feladatok: - Projektek vezetése és a dolgozók felkészítése - Értékesítés támogatása, árajánlat készítése figyelembe véve az optimális anyagfelhasználást - Projekt specifikációk készítése gyártási dokumentumok alapján - Elektromos rendszerek tervezése, vázlatok készítése - Projekt értékelése a vevői visszajelzések alapján - Gyártási folyamatok előkészítése és segítése - Műveleti utasítások készítése és a technikai változtatások bevezetése - Speciális igényeknek megfelelő árajánlatok készítése - Gyártási folyamatok felülvizsgálata az előírt szabványok alapján - Projekt megbeszéléseken való aktív részvétel Elvárások: - Főiskolai vagy egyetemi mérnöki végzettség - Stabil közép szintű angol nyelvtudás - Kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség - Projektekben szerzett tapas... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC Personnel Hungaria Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Megbízónk Fejér megyei multinacionális gyártóvállalat, mely iparágában világelső, világszerte a legmodernebb technológiákat alkalmazva, több mint 20 000 munkavállalót foglalkoztat. A megnövekedett feladatok eredményes elvégzése érdekében keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: AUTOMATIZÁLÁSI MÉRNÖK (PLC, ROBOTOK) Feladatok Meglévő gyártóeszközök, gépek automatizálása, robotizálása Robotok kiválasztása, telepítése, programozása Automatizálási/robotizálási lehetőségek kidolgozása új termékek bevezetése kapcsán Layout definiálás Gépek rendszerbe kötése Beszállítók kiválasztásában való részvétel, tevékenységeinek végigkövetése Működés közben fellépő problémák elhárítása Elvárások Felsőfokú műszaki végzettség Legalább 2 év gyártó cégnél szerzett releváns munkatapasztalat Angol, és/ vagy német nyelv kommunikációs szintű ismerete Automatizálási és PLC programozási ismeretek (Siemens, Omron, Allen Bradley preferált) Robotprogramozási tapasztalat előnyt jelent Amit megbízónk nyú... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Junior IT tanácsadó

PricewaterhouseCoopers Konyvv. Kft. - Budapest - A PwC a világ egyik legnagyobb könyvvizsgáló és adó-, üzleti tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó vállalata, amely 158 országban több mint 180 000 ember munkáját fogja össze. Junior IT tanácsadókatkat azonnali kezdéssel! A jelentkezés és a kiválasztás folyamatos, ezért minél hamarabb jelentkezz honlapunk Karrier oldalán keresztül! Feladatok, melyek várnak rád: IT rendszerek értékelése a hatályos szabályozás illetve a Sarbanes Oxley Act Analysis alkalmazásával, belső kockázatkezelési rendszerek vizsgálata, hatékonyságfejlesztéssel kapcsolatos tanácsadás, az ügyfelek informatikai rendszereinek és folyamatainak felmérése. Várjuk a Te jelentkezésedet is, amennyiben: felsőfokú végzettséggel rendelkezel informatikai, gazdasági (lehetőleg vezetés-szervezés szakirányon) vagy gazdasági informatikai területen, 1-2 év releváns szakmai tapasztalattal rendelkezel, IT / tanácsadási vagy hasonló gyakorlat előnyt jelent, kimagasló készségekkel bírsz a problémaelemzés és problémamegol... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Francia nyelvű kapcsolattartó

Randstad Hungary Kft. - Budapest - - Kapcsolattartás francia és angol nyelven külföldi partnerekkel és belső releváns osztályokkal - Bejövő hívások és e-mailek kezelése/feldolgozása - Az ügyfelektől érkező IT panaszok fogadása és a problémák megoldása - Riportok, beszámolók és dokumentáció készítése... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

IT-Asszisztens

AvenDATA GmbH Mo.-i Fioktelep - Budapest - A berlini és budapesti székhelyű AvenDATA GmbH 2003 óta foglalkozik szoftverek fejleszésével és IT-szolgáltatásokkal. Csapatunk megerősítéséhez keresünk budapesti székhelyünkre munkatársakat azonnali munkakezdéssel. IT-Asszisztens Az álláshoz tartozó elvárások: Informatikai beállítottság MS Excel (függvények), MS Access (lekérdező nyelv) kiváló ismerete Pontos és precíz munkavégzés Önálló és felelősségteljes munkavégzés Magasfokú kreativitás Munkavégézés 17:30-00:00 Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Középszintű angol nyelvtudás MySQL nyelv alapfokú ismerete Vállalatirányítási információs rendszerek alapfokú ismerete (SAP, AS400, Oracle, stb) Amit kínálunk: Nyitott, segítőkész csapat Modern munkakörnyezet Jó kereseti lehetőség Strukturált betanulási folyamat Állás, munka területe(i): Adminisztráció / Irodai munka Szakmai asszisztens IT üzemeltetés / Telekommunikáció Vállalatirányítási rendszer / SAP Munkavégzés helye: Budapest Jelentkezés az állás... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Teszt tool fejlesztő (Budapest) Feladatok Nagy nemzetközi fejlesztési projektben a tesztcsapat támogatása, teszt toolok fejlesztése Tesztautomatizálási feladatok megvalósítása Kommunikáció, kapcsolattartás a teszt csapatokkal Tesztspecifikációk készítése Elvárások Felsőfokú szakirányú végzettség vagy egyenértékű szakmai tapasztalat Tárgyalási szintű angol nyelvtudás, német előny 3-5 év tesztelői és/vagy fejlesztői tapasztalat Adatbázis ismeretek (Oracle), SQL és PL/SQL ismeret Unix rendszerek és kapcsolódó scriptnyelvek ismerete TCP/IP és UDP hálózati protokollok ismerete Open source webserver tapasztalat (Apache Tomcat, valamint Java Servlets és JavaServer Page) XML, SOAP, WSDL tapasztalat Middleware tapasztalat Előny Nemzetközi környezetben szerzett tapasztalat Amit kínálunk Versenyképes jövedelem és juttatási csomag Ergonomikus, modern munkakörnyezet az Infoparkban Folyamatos fejlődés lehetősége az in... - Állandó - Teljes munkaidő


AUDI Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Karrier az Audinál Vezető - Bank-/Cash-/Travelmenedzsment Izgalmas és változatos munkakörnyezet Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. Feladatok: A Bank és Cashmanagement szakmai és diszciplináris vezetése Kapcsolattartás társterületekkel Kapcsolattartás az anyavállalattal Riportok és kimutatások készítése az ügyvezetés és az anyavállalat felé A területi folyamatok felülvizsgálata és folyamatos optimalizálás Elvárások: Közgazdász vagy pénzügyi felsőfokú végzettség Legalább 5 éves vezetői tapasztalat hasonló m... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

IT Account Adminisztrátor

Kelly Services - Budapest - IT Account Adminisztrátor Magyar tulajdonú, évek óta stabilan növeked? partnerünk csapatába keresünk IT Account Adminisztrátorokat. F? feladatok: Jogosultságkér? ?rlapok kezelése, kérelmezett jogok beállítása az ügyfél vállalati rendszereiben Id?szakos (heti, havi, féléves) ellen?rzési feladatok végrehajtása eljárásrendek szerint Adatszolgáltatás a felettes felé Aktív részvétel bels? és küls? IT auditokban Adminisztrátori pozícióval kapcsolatos dokumentációs feladatok elvégzése Elvárások: Legalább 1-2 év releváns, IT account adminisztrátor pozícióban szerzett szakmai tapasztalat (Active Directory) Alapvet? hálózati infrastruktúra és Windows környezet ismerete IT biztonság területén szerzett tapasztalat (alapfogalmak és technológiák ismerete) Windows Active Directory napi szint? használatában szerzett tapasztalat El?ny: Nemzetközi munkakörnyezetben szerzett tapasztalat Hálózatok, IT security rendszerek üzemeltetésében szerzett tapasztalat Biztonsági technológiák ismerete, auditokban sze... - Állandó - Teljes munkaidő


Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Hálózat Üzemeltető (3rd line network analyst) (Debrecen) Feladatok A napi operációban teljes körű 3rd level feladatokat lát el, mély ügyfélspecifikus tudással. Végrehajt összetett változásokat a hálózatban. A meglévő hálózatokat meghatározott feladatkörben optimalizálja. Dokumentálja és diagnosztizálja a komoly hibákat. Elemzi és meghatározza a meglévő megoldások technikai követelményeit, definiálja az interfészeket. Önállóan meghatározza munkamódszereit és prioritásait. Szakmai útmutatást ad a kollégáknak, a junior szinten készült implementációs terveket jóváhagyja. Az incidensek technikai megoldásában teljes körű felelősséggel rendelkezik. Automatizált átalakítási projekteket irányít. Optimalizálási és hatékonyságnövelési intézkedéseket fejleszt ki és terjeszt elő a munkafolyamatokra és munkaminőségre vonatkozóan. Technikai dokumentációt és üzemeltetési leírásokat készít. Magas szinten specializálódott valamely szűke... - Állandó - Teljes munkaidő


Tesco Global Aruhazak Zrt. - Mosonmagyaróvár, Győr-Moson-Sopron - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Hátsó területet működtető munkatárs Munkavégzés helye: 9200 Mosonmagyaróvár, Királyhidai u. 42. Főbb feladatok: -a beérkező áruk minőségi és mennyiségi átvétele a vállalati szabályoknak megfelelően, -a beérkező árumennyiség termékcsoportokra válogatása annak érdekében, hogy hatékony legyen az árufeltöltés az áruházban, -az árufeltöltés során keletkező szemét, göngyöleg és PET-ALU hulladék folyamatos rendezése az udvaron és hátsó területen, -X-docking, gyorsposta átvétele,... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Zöldség árufeltöltő

Érd, Pest - Munkakör megnevezése: Zöldség árufeltöltő-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 2030 Érd, Budafoki út 2-4. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű árufeltöltést. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű zöldségtermék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges... - Állandó - Teljes munkaidő


BECK AND PARTNERS Kft. - Budapest - JUNIOR JAVA ALKALMAZÁSFEJLESZTŐ Stabil hátterű, tőkeerős budapesti székhelyű vállalat JUNIOR JAVA ALKALMAZÁSFEJLESZTŐ pozícióba keres új munkatársat. A leendő munkatárs feladatai lesznek: Részvétel a termékspecifikáció, szoftvertervezés és szoftverfejlesztés folyamataiban: Felhasználói felületek tervezése, fejlesztése és programozása Tranzakciókat kezelő rendszerekhez kapcsolódó alkalmazások fejlesztése Személy- és termékazonosítással kapcsolatos szolgáltatások fejlesztése Felhasználói dokumentáció készítése A jelölttel szemben támasztott elvárások: Felsőfokú szakirányú végzettség 1-2 éves JAVA fejlesztői tapasztalat Alkalmazásfejlesztési tapasztalatok közismert integrált fejlesztői környezetben Jártasság a korszerű fejlesztési folyamatokban és eszközökben Új technológiákra való fogékonyság Magabiztos szakmai szövegértés angol nyelven Előny jelent: Jáván belül ideális esetben JCOP / JAVACARD ismerete - vagy a megtanulásukra való hajlandóság C/C++ gyakorlat (V... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Cukrász

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Sopron, Győr-Moson-Sopron - Munkakör megnevezése: Cukrász Munkavégzés helye: 9400 Sopron, Ipar körút 30. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű cukrászipari termékek legyenek elérhetők. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: cukrász, sütőipari, édesipari termékgyártó vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: Szakmunkásképző, vagy szakirányú végzettség, képesítés Szerződés típusa: Határozatlan Munkavégzés kezdete: 2014.09.08. Előnyt jelent: multinacionális válla... - Állandó - Teljes munkaidő


Energy Power Kft. - Pomáz, Pest - Saját csapatunkba keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: Adatrögzítő (megváltozott munkaképességű) Feladatok: - Adminisztrációs feladatok - Adatok rögzítése - Adatbázisok karbantartása Elvárások: - Igazolás a megváltozott munkaképességről - Középfokú végzettség - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Pontos munkavégzés - Jó... Évente mintegy 1000 dolgozót segítünk új álláshoz. Legyen Ön az egyik, akinek újmunkahelyet biztosítunk! Naponta frissülő állásajánlatok 24 iparágban az egész ország területén. Segítségünkkel több száz magyar és nemzetközi céghez juthat el a jelentkezése. Használja ki munkaerőpiaci ismereteink és kapcsolataink előnyeit! Tekintse meg a többiállásajánlatunkat is! Saját csapatunkba keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: Adatrögzítő (megváltozott munkaképességű) Feladatok: Adminisztrációs feladatok Adatok rögzítése Adatbázisok karbantartása Elvárások: Igazolás a megváltozott munkaképességről Középfokú végzettség Felhasználói szintű számítógépes ismeretek... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Német nyelvű diszpécser

Brendon Gyermekaruhazak Kft. - Budapest - Brendon Gyermekáruházak Kft, Magyarország bébi piacvezető cége keres Német nyelvű diszpécsert. Főbb feladatok, munkák: külföldi és belföldi áruházakkal napi szintű kapcsolattartás, adminisztrációs és operatív feladatok, értékesítési folyamatok koordinálása. Az álláshoz tartozó elvárások: felsőfokú végzettség, német nyelvtudás szóban és írásban, jó kommunikációs és szervező készség, felhasználói szintű számítógépes ismeretek, jogosítvány. Állás, munka területe(i): Ügyfélszolgálat / Ügyfélkapcsolat Diszpécser Munkavégzés helye: Budapest Jelentkezés az állásra: A fényképes önéletrajzokat várjuk a e-mail címünkre várjuk.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Távközlési technikus

MVM NET Zrt. - Budapest - Az MVM NET Zrt. a hazai távközlési piac meghatározó szereplőjeként további bővülési stratégiájához kapcsolódóan keres munkatársat az alábbi pozícióba: Távközlési technikus Az MVM NET Zrt. 2012. március elsejével kezdte meg működését, mint az Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. 100%-os tulajdonú leányvállalata. Az MVM NET Zrt. működési modellje az alábbi pillérekre támaszkodik: . villamosenergiai rendszerérdekű távközlési tevékenység, . kormányzati célú távközlési tevékenység, . nyilvános / üzleti célú elektronikus hírközlési szolgáltatás. Feladatok: Távközlési berendezések karbantartási feladatainak ellátása (WDM, IP, IT, SDH). Műszaki szakterületek szerviz tevékenységének támogatása (WDM, Optika, IP, IT, SDH, Rádiós). Alvállalkozók koordinálása (klíma, beléptető rendszer, tűz és vagyonvédelem). Készenléti időben szakterületi mérnökök szerviz támogatása. Távközlési berendezések áramellátási igényeinek megvalósítása. Helyszíni felmérések, műszaki bejárások elvégzése. Szolg... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Biztosítási tanácsadó

Gödöllő, Pest - Üdvözlünk a Generalinál! A hazai biztosítási szektor egyik vezető szereplőjeként vállalatunk, a Generali Biztosító Zrt. Közép Magyarország Területi Igazgatósága Gödöllő Belváros Ügynöksége lakossági ügyfélkörének bővítésére és kapcsolattartására Biztosítási tanácsadót keres. Indítsd be nálunk saját vállalkozásod! Személyre szabott vállalkozásfejlesztési csomagunkban az anyagi támogatás mellett folyamatos szakmai segítségre is számíthatsz. Kik vagyunk: a Generali Magyarország egyik vezető biztosítója nemzetközi cégcsoportként az európai mellett jelen vagyunk az ázsiai és az amerikai piacokon is széleskörű szolgáltatásaink változatos munkát és kihívásokat jelentenek munkatársainknak termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobbat kínálhassuk Mi lesz a feladatod: lakossági ügyfélkör kiszolgálása biztosítási termékek, életpálya és pénzügyi tervezés területén folyamatos tanulás, információ feldolgozás lakossági... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Citrix rendszeradminisztrátor (Budapest) Feladatok Virtuális rendszerek üzemeltetése, a felmerülő incidensek, change-ek megoldása Rendszerfelügyelet, rendszerfrissítés Alkalmazásokkal kapcsolatos problémák megoldása Dokumentációk, jelentések készítése Elvárások Felsőfokú informatikai végzettség, vagy annak megfelelő több éves releváns tapasztalat rendszer-, ill. szerverüzemeltetés területén Virtuális rendszerek üzemeltetésében szerzett gyakorlat és/vagy képesítés (pl. Citrix , VMware, HyperV) Erős kommunikációs szintű német és angol nyelvtudás MS szerverek ismerete Hajlandóság többműszakos és hétvégi munkavégzésre, ill. igény esetén külföldi betanulásra Nyitottság új ismeretek megszerzésére, proaktív személyiség Pontosság, megbízhatóság Csapatszellem Amit kínálunk Fiatal és barátságos csapat Folyamatos fejlődési lehetőség az informatika és a nyelvek területén (párhuzamos német és angol nyelvhasználat), cégen b... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Belső ellenőr

HUNGARIA ERTEKPAPIR Zrt. - Budapest - A Hungária Értékpapír Zrt. budapesti irodájába munkatársat keres Belső ellenőr pozícióba. Főbb feladatok, munkák: Belső ellenőri vizsgálatok, illetve egyéb, a tevékenységgel összefüggő feladatok végrehajtása Belső szabályzatokban, utasításokban foglalt előírások betartása Eseti és rendszeres jelentések, riportok készítése Folyamatos kommunikáció a belső ellenőrzés alá vont terület vezetőivel Management támogatása a döntés előkészítésben, javaslattétel Az álláshoz tartozó elvárások: Felsőfokú gazdasági-, pénzügyi / jogi egyetemi végzettség Minimum 1-2 éves tapasztalat, belső ellenőri és / vagy compliance területen szerzett szaktudás Kommunikációképes angol nyelvtudás MS Office (World, Excel, Outlook) erős felhasználói szintű ismerete Határozott, önálló munkavégzés Jó kommunikációs készség Pontos, precíz munkavégzés, alaposság Erős rendszerezői, adminisztratív készség Jó problémamegoldó képesség, gyakorlatias szemlélet Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Clavi... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Baromfi eladó

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Sopron, Győr-Moson-Sopron - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Baromfi eladó Munkavégzés helye: 9400 Sopron, Ipar körút 30. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű baromfihús-áru legyen elérhető. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház tö... - Állandó - Teljes munkaidő


Beck and Pollitzer Hungary Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Budapest - Mérnök értékesítő / Sales Engineer Budapest vagy Székesfehérvár Munkakör leírása: Összetett műszaki szolgáltató cég keres budapesti vagy székesfehérvári irodájába Sales Engineert. Cégünk a 150 éves ipari múltra visszatekintő Beck&Pollitzer Engineering rmagyar divíziója. Fő profilunk gyárak, gyártósorok, gépek kulcsrakész áttelepítése üzemen belül, vagy más országokba. Munkavégzés helyszíne: Irodai munka: Budapest vagy Székesfehérvár (jelölt választhatja), iroda Munkák felmérése, tárgyalások: Magyarország ipari területein, illetve munkafelmérések alkalmával utazások belföldön/külföldön megegyezés szerint Kit keresünk? Olyan kollégát, aki több éves, kivitelezésben, értékesítésben, árazásban szerzett tapasztalatával tud hatékony tagja lenni a csapatnak, és elsajátítja a céges módszereket, szabályokat, és jobbá alakítja azokat. Marketinges, kiváló kommunikációs adottságokkal rendelkező jelölteket Felsőfokú műszaki vagy gazdasági végzettség Pro-aktív, keresi a munkát, és nem vár a munkára A... - Állandó - Teljes munkaidő


Trenkwalder Kft. - Kecskemét, Bács-Kiskun - Piacvezető személyzeti szolgáltatóként teljes körű HR-megoldásokat kínálunk munkavállalóink és megbízóink számára egyaránt. A Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. megbízója részére munkatársat keres Kecskemétre az alábbi pozícióba: Gyártás-és folyamatfejlesztő mérnök Az álláshoz tartozó elvárások: Gépészmérnök végzettség Kommunikációs szintű angol nyelvtudás Termelő vállalatnál szerzett szakmai tapasztalat Megmunkálási és szereléstechnológiai ismeretek Ms Office ismeret Minőségbiztosítási szabványok és módszerek ismerete Főbb feladatok, munkák: Gyárthatósági tanulmányok készítése, új termékek gyártásának tervezése, gyártásba vitele és gondozása FMEA tanulmányok készítésében való részvétel Új technológiák, eljárások és gyártóeszközök bevezetése projekt környezetben Gyártóeszköz beszállítók műszaki támogatása Hatékonyság javító intézkedések bevezetése Lean szemlélet alkalmazása Minőségi célkitűzések segítése Belső anyagáramlás tervezése Állás, munka területe(i... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Minősített hegesztő

Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén - Fémmegmunkálással, telekommunikációs kapcsolószekrények, bázisállomások összeszerelésével foglalkozó partnerünk megbízásából keresünk Minősített hegesztő Feladatok Termékek termelési terv szerinti sorrendben és mennyiségben történő mozgatása és legyártása a kiadott utasítások alapján Termék minőségének gyártás közbeni biztosítása Elvárások Szakmunkás végzettség Tűzvédelmi szakvizsga Minősített hegesztői képesítés: EN 287-1 szerinti hegesztési minősítés 141 eljárásra EN 287-1 szerinti hegesztési minősítés 131-135 eljárásra Pontos, minőségi munka végzése Legalább 2 éves hegesztői gyakorlat Amit kínálunk Fejlődési, továbblépési lehetőség Cafeteria rendszer Vállalati buszjárat (Miskolcról, Ónodból) Dolgozóközpontú hozzáállás, nyitott vállalati kultúra Dolgozói kedvezmények (uszoda, fitnesz, éttermek, szolgáltatások) Munkavégzés helye Miskolc térsége Miskolc illetve közvetlen környéki jelentkezőket várunk. Jelentkezés módja Amennyiben hirdetésünk felkeltette érd... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Műszaki eladó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Kiskunfélegyháza, Bács-Kiskun - Munkakör megnevezése: Műszaki eladó Munkavégzés helye: 6100 Kiskunfélegyháza, IX. körzet 8/B Főbb feladatok: Megismeri az általa eladott termékek tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit a vevők kiszolgálását hitelesen és udvariasan végzi. Biztosítja az optimális készletelérhetőséget az eladótérben. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó általános áruházi szabályokat és előírásokat, valamint az osztályt érintő speciális munkafolyamatok szabályait. Munkája során segíti az új munkatársak, gyakornokok beilleszkedését, gyakorlati tapasztalatit megosztja. Rendezett, tiszta, higiénikus munkakörnyezetet tart fenn. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, műszaki termékek ismerete, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, készség a... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Rendszer adminisztrátor (System Center Components) (Budapest) Feladatok SCC alkalmazások operatív támogatása, üzemeltetése Ügyfélspecifikus igények, problémák feldolgozása, kezelése Szoros együttműködés a fejlesztéssel és az üzemeltetési ágazatokkal Elvárások Felsőfokú informatikai végzettség, vagy annak megfelelő több éves releváns tapasztalat rendszer-, ill. szerverüzemeltetés területén Legalább 1-3 év Microsoft System Center Components alkalmazások üzemeltetésében szerzett gyakorlat (pl. SCVMM, SCOM, SCSM, SCDPM, SCCM) Legalább középszintű aktív angol nyelvtudás Windows Server 2008 alapos ismerete ITIL ismeret MSI, WISE, VB-Script, Hyper-V tapasztalat Csapatjátékos, ügyfélközpontú személyiség Amit kínálunk Fiatal és barátságos csapat Folyamatos fejlődési lehetőség az informatika és a nyelvek területén (párhuzamos német és angol nyelvhasználat), cégen belüli előrelépési lehetőség Ergonomikus, modern munkakörn... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

INTÉZETI ASSZISZTENS

Budapesti Kommunikacios es Uzleti Foiskola - Budapest - A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola, Magyarország legnagyobb magánfőiskolája pályázatot hirdet INTÉZETI ASSZISZTENS pozíció betöltésére. Feladatok: Oktatókkal, hallgatókkal való napi szintű kapcsolattartás Oktatók adminisztratív koordinációja (nyilatkozatok, órarendi időpontok, tematikák) Oktatói szerződéskötések adminisztratív támogatása Tantárgyi tematikák gondozása Tantárgyak tanulmányi adatainak az elektronikus tanulmányi nyilvántartó rendszerbe (ETR) történő bevitele Szakdolgozatokhoz kapcsolódó ügyintézés Vizsgák előkészítése Elvárások: Felsőfokú végzettség Magabiztos számítástechnikai ismeretek (kiemelten: Word, Excel) Angol nyelv középszintű ismerete Kiváló kommunikációs-, és kapcsolatteremtő készség Önálló munkavégzés Rugalmasság Precizitás Csapatmunkára való képesség Határozottság Előny: Felsőoktatásban, hasonló munkakörben szerzett tapasztalat ETR tanulmányi rendszer ismerete A munkavégzés helye: Budapest, VII. kerület Rózsa utca Munkaidő: heti 40 óra Munkaviszony k... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Key Account Manager

VENTIV Kft. - Budapest - Multinacionális szolgáltató budapesti leányvállalata keres munkatársat Key Account Manager - informatikai megoldások (biztosítóknak) munkakörbe Feladat: Az Insurer KAM a megbízó egyik legfontosabb ügyfélszegmensének, a biztosítóknak és kárszakértő-irodáknak minden értékesítési (hunter és farmer) vonatkozású feladatát végző senior szakember, akinek kiterjedt kapcsolatrendszere van a biztosítási piac, azon belül a nem-életbiztosítási ág felsővezetői körében, ugyanakkor szakmai szinten is gyakorlott a kárrendezési és egyéb biztosítói belső folyamatok területén. Az Insurer KAM küldetése nem kevesebb, mint az ügyfélszegmensből származó díjbevétel jelentős növelése a szegmens szereplői számára jellemzően költségeik csökkentésében kimutatható előnyöket biztosító termékek és szolgáltatások implementálásával. Felsővezetői és szakmai szintű kapcsolattartás a cég partnereivel, azon belül a biztosítókkal (nem-életbiztosítási kockázatvállalási és kárrendezési területen) és kárszakértő-ir... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Vevőszolgálati munkatárs

Trenkwalder Kft. - Vas - Stabil háttérrel rendelkező multinacionális megbízónk részére keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: Vevőszolgálati munkatárs Az álláshoz tartozó elvárások: középfokú végzettség tárgyalóképes ANGOL és FRANCIA nyelvtudás hasonló munkakörben szerzett min.1 év tapasztalat kiemelkedő kommunikációs és kapcsolatteremtő készség, ügyfél-orientált személyiség jó problémamegoldó és helyzetfelismerő képesség, rugalmasság Főbb feladatok, munkák: az üzleti partnerek teljes körű kiszolgálása megrendelések feldolgozása a kívánt specifikációk biztosítása a partnerek számára az egyeztetett fizetési és szállítási kondíciókkal történő teljesítés biztosítása telefonos kapcsolattartás a partnerekkel Az állás betöltéséhez előnyt jelent: német nyelvtudás SAP rendszer ismerete Amit kínálunk: külföldi kapcsolatbővítési lehetőségek érdekes, változatos munka jó csapat modern és kulturált munkakörülmények versenyképes jövedelem Állás, munka területe(i): Értékesítés / Kereskede... - Állandó - Teljes munkaidő


DORSUM Zrt. - Budapest - Budapesti pénzügyi-informatikai fejlesztőcég JAVA fejlesztési csoportvezetőt keres Feladatok: fejlesztési projektek tervezése, projekt szakmai irányítása, fejlesztés támogatása, a projektek megvalósulásának műszaki nyomon követése, új technológiák bevezetése, közreműködés ajánlatok szakmai tartalmának kidolgozásában. Szakmai elvárások: JAVA fejlesztésben min. 5 év szakmai tapasztalat, JAVA fejlesztési projektekben min. 2 év vezetői tapasztalat, szakirányú felsőfokú végzettség, J2EE-technológiák ismerete és fejlesztési tapasztalat, SQL-ismeret, többrétegű vékony és vastag klienses alkalmazások és alkalmazás integrációs megoldások fejlesztése, angol nyelvtudás. Az állás betöltéséhez előnyt jelent: banki/pénzügyi informatikai tapasztalat, Spring framework ismerete, Jboss/Weblogic applikációs szerver ismerete, Oracle vizsgák és minősítések. Személyiségi követelmények: kreativitás, kiváló problémamegoldó képesség, precizitás, megbízhatóság, jó kommunikációs... - Állandó - Teljes munkaidő


Penny Market Kft. - Magyarország - Vállaljon részt Ön is sikereinkben! Vállalatunk, a Penny Market Kft. ( ) Magyarország egyik vezető, immár 1996 óta folyamatosan bővülő diszkontlánca, jelenleg 195 üzletet üzemeltet országszerte. Nyugat - magyarországi üzleteinkbe az alábbi munkakörökbe keresünk munkatársakat: Eladó-pénztáros Az Ön feladata: a vásárlók maximálisan segítőkész és udvarias kiszolgálása, gyors és pontos pénztári munka, árufeltöltés, göngyöleg kezelése, az üzlet rendezettségének folyamatos biztosítása. Az Ön profilja: élelmiszer-kereskedelmi végzettség, vevőközpontú szemlélet, ápolt megjelenés, pontosság, alaposság, állóképesség. Amit kínálunk: változatos, érdekes munka, versenyképes, teljesítményösztönző jövedelem, hosszú távú, biztos munkahely, szakmai előrelépési lehetőség. Állás, munka területe(i): Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Kereskedő / Eladó Szakmunka Bolti Eladó / Pénztáros Munkavégzés helye: Nyugat - magyarország Állásajánlatainkkal kapcsolatban részle... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Hitelezési helpdesk munkatárs

Budapest - Az OTP Bank A Telefonos Hitel-Információs Osztálya Hitelezési helpdesk munkatárs munkakör betöltésére munkatársat keres. Feladatok Hétfőtől péntekig, nappali csúsztatott műszakrendben nyújtott telefonos ügyfélszolgálati tevékenység keretében: információnyújtás, ügyfélkezelés,probléma-megoldás telefonon bejelentkező ügyfelek színvonalas és szakszerű kiszolgálása hitelvédelmi program ismerete, ezzel kapcsolatos tanácsadás ügyfél-igény alapú termékajánlás, telefonos értékesítés Elvárások érettségi, felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek kimagaslóan jó kommunikációs és kapcsolatteremtő képesség jó problémamegoldó és stressz tűrő képesség empátia, kitartás nyitottság a folyamatos tanulásra, új ismeretek elsajátítására Előnyök telefonos illetve hitelezési munkaterületen szerzett tapasztalat középfokú szakirányú/közgazdasági végzettség vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Mátészalka | Mátészalka állás | állás Mátészalka és környéke | Mátészalkai állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Mátészalka állás
munkaügyi központ Mátészalka állás
állás Mátészalka és környéke
Mátészalkai állások

Kulcsszavas kereső