állás Mátészalka
Csak állás Mátészalka hirdetés azonnali állás Mátészalka és munka országosan! Munka, állás Mátészalka kereső, állás Mátészalka keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Mátészalka és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Mátészalka és állás Mátészalka kereső. állás Mátészalkaai.


állás Mátészalka, állás Mátészalka keresés és állás Mátészalka kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Mátészalka kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Mátészalka és állás Mátészalka kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Mátészalka kereső személyek, állás Mátészalka kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Mátészalka munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Mátészalka kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMátészalkaimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Mátészalka keresés témában, országosan.

Munka, állás Mátészalka és állás Mátészalka ajánlatok, állás Mátészalkaok:


munka és állás Mátészalka ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Mátészalka kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Mátészalka. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Mátészalka munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Mátészalka kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Mátészalka kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Mátészalka kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Mátészalkat találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Mátészalka keresőkről, ami nagyban segíti az állás Mátészalka keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Mátészalka viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Mátészalka kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Mátészalka kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Mátészalkat keresők és állás Mátészalkat kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Mátészalka értékelések:

A állás Mátészalka ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Mátészalka keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Mátészalka keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Mátészalka kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Mátészalka keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Mátészalka fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Mátészalka keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Mátészalkahelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Mátészalka keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Mátészalka keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Mátészalka hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Mátészalka kereső, állás Mátészalka keresés, állás Mátészalkaok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Mátészalka, állás Mátészalkaok, állás Mátészalka keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Mátészalka keresője, munka kereső, és állás Mátészalka kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Mátészalkahirdetés, hogy tudjanak állás Mátészalkat találni. A állás Mátészalka keresés mellett ingyenes letöltés állás Mátészalka filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Mátészalka kereső és állás Mátészalka kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Mátészalka munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Mátészalka kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Mátészalka kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Mátészalka tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Mátészalka ajánlat -ról. Legyen az állás Mátészalka, munka, munkáltató, állás Mátészalkaajánlat, idősebb állás Mátészalka keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Mátészalka keresőt, pályakezdő állás Mátészalka és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Mátészalkat keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Mátészalka, munka, karrier, önéletrajz, állás Mátészalka keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Mátészalka ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Mátészalka keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Mátészalka kereső, állás Mátészalka kínál, önéletrajz vagy csak állás Mátészalka hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Mátészalka oldala.

Állás Mátészalka

Java szoftver fejlesztő

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Békéscsaba, Békés - Job Number: 2025601 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, tulajdonosa a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és 101 bankfiókjában közel 3000 főnek biztosít kihívásokkal teli munkahelyet. A kihívásokkal teli gazdasági és szabályozói környezet ellenére a Budapest Bank az elmúlt években is folyamatosan nyereségesen működött, fenntartva erős likviditását és stabilitását. A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert. Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz m... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Veresegyház, Pest - Job Number: 2016497 Business: GE Power & Water Business Segment: PW-SCM Supply Chain Management About Us: 2001-ben átadott, teljesen digitalizált veresegyházi telephelyünkön 1500 főt foglalkoztatunk és az alábbi tevékenységeket végezzük: ipari gázturbinák összeszerelése, égéstér- és turbina-állórész-alkatrészek gyártása, ipari gázturbina-alkatrészek felújítása, gáz-motoros konténer összeszerelése, tartalékalkatrész-kereskedelem a világ majd minden országába. Amennyiben Ön is szerente egy dinamikus csapat tagja lenni, high-tech technológiákkal megismerkedni és versenyképes jövedelemre szert tenni, pályázzon még ma! Posted Position Title: Gyártástámogató mérnök (CNC / szikraforgácsolás) Career Level: Experienced Function: Manufacturing Function Segment: Manufacturing Engineering Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Veresegyhaz Postal Code: 2112 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: NC/CNC technológiára épülő (Die Sink EDM), ipari gázturbin... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Lakossági Fiókvezető Job

GE - Ózd, Borsod-Abaúj-Zemplén - Job Number: 2028354 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA A GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából. A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert. Az „Év bankja 2014" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ell... - Állandó - Teljes munkaidő


buw Unternehmensgruppe - Pécs, Baranya - Berlin - bejövő hívások és/vagy e-mailek feldolgozásatanácsadás ügyfelek tájékoztatása, műszaki kérdések megoldása ügyfélkapcsolatok ápolása, marketing-tevékenységek támogatása rendelések, reklamációk felvétele egyéb adminisztratív feladatok kiváló német nyelvtudás (írásban és szóban) ügyfélorientált hozzáállás jó kommunikációs- és problémamegoldó készség felhasználói szintű számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidő... - Állandó - Teljes munkaidő


buw Unternehmensgruppe - Pécs, Baranya - Berlin - bejövő hívások feldolgozása egészségügyi témában tanácsadás, ügyfelek tájékoztatása ügyfélkapcsolatok ápolása, marketing-tevékenységek támogatása rendelésfelvétel és egyéb adminisztratív feladatok kiváló német nyelvtudás (írásban és szóban) ügyfélorientált hozzáállás, empátia jó kommunikációs- és problémamegoldó készség felhasználói szintű számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidő... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Dolgozni szeretne, de szabadon gazdálkodna az idejével? Elege van abból, hogy egyre többet dolgozik,egyre kevesebbért? Nem éri be átlagfizetéssel? Nem talál munkát, mert kisgyermeke van vagy elmúlt 50 éves? Nem becsülik meg a munkahelyén? Ha bármely kérdésre igennel tudott válaszolni, nálunk a helye! MERT Hazai tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő ingatlan hálózat kaposvári és siófoki irodája Ügyfélreferens kollégát keres! Amit kínálunk: - Kiemelkedő jövedelem - Telefon, teljes körű marketing támogatás - Karrierprogramunkon keresztül előrelépési és fejlődési lehetőség - Folyamatos és magas szintű képzési rendszer - Modern irodai háttér és infrastruktúra - Rugalmasan alakítható munkaidő - A tevékenység elkezdéséhez a vállalkozói igazolvány nem feltétel! Feladatok: - Eladó ingatlanok felkutatása, megbízási szerződések megkötése - Ingatlan bemutatások szervezése és lebonyolítása - Vételi ajánlatok és ügyletzárások menedzselése - Aktív közreműködés az adás-vételi szerződések előkészítéséb... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Motorkerékpár Szervizes

Red Baron Hungary Kft. - Magyarország - Dolgoznál motorok között? Szeretnél segíteni munkád során motorosoknak, motorozás iránt érdeklődőknek? A Red Baron felvételt hirdet Motorkerékpár Szervizes munkakörre. JELENTKEZZ ITT: www.redbaron.hu/allas Bővebben: http://www.redbaron.hu/motorkerekpar-szakjavito A Red Baron a 1972-ben alapított japán cégcsoport tagja – ahol a 300 üzlettel rendelkező hálózat évtizedek óta évente 100 000 db motorkerékpárt értékesít. Vállalatunk a cégcsoport magyarországi és egyben európai zászlóshajója, amely folyamatosan építkezik a magas japán értékesítési szám mögött álló ügyfélkezelési tapasztalatokra. Küldetésünk ügyfeleinknek a felhőtlen motorozás élményét nyújtva lehetővé tenni álmai megvalósítását a motorok józan értékítéletén keresztül. A Red Baron jelenleg Magyarország egyetlen motorkerékpár üzlethálózata és egyben a legnagyobb forgalmú használt motorkerékpárokat forgalmazó szervezet. Célunk a magyar motorosok kiszolgálása, tucatnyi boltból álló üzlethálózat kialakítása, az évtizedek alatt öss... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Vállalati ügyfélkezelő

Expert Sales Kft - Budapest - Dinamikusan növekvő Vodafone franchise partner fiatal, lendületes és sikeres mozgó üzletkötői csapatába munkatársat keres Vállalati ügyfélkezelői pozícióba. Elvárásaink - Szükséges végzettség - Értékesítésben szerzett legalább 2 éves sikeres tapasztalat - Vevő-centrikusság és elkötelezettség - Eredményorientált személyiség - Lelkesedés, dinamizmus és jó szervezői készség - Önállóság, felelősségtudat és becsületes munkavégzés - MS Office professzionális ismerete Feladatok - Felelősségi kör - A Vodafone Magyarország Zrt. szolgáltatásainak professzionális ismerete és értékesítése - Új ügyfélszerzés - Meglévő partner állomány ápolása - Szerződéskötések előkészítése - Értékesítési tervek készítése - Folyamatos telefonos, e-mailes valamint személyes kapcsolattartás és kapcsolatépítés mikro- és kis vállalatokkal - Személyes tárgyalások lebonyolítása Ajánlatunk - Amit Önnek kínálunk - Érdekes munka egy stabil, dinamikusan fejlődő, jól megalapozott piaci helyzetben lévő cégnél - Fix bérezés és... - Állandó - Teljes munkaidő


Red Baron Hungary Kft. - Magyarország - Dolgoznál motorok között? Szeretnél segíteni munkád során motorosoknak, motorozás iránt érdeklődőknek? A Red Baron felvételt hirdet Motorkerékpár Üzleti Tanácsadó munkakörre. Jelentkezz itt: www.redbaron.hu/allas Bővebben: http://www.redbaron.hu/motorkerekpar-uzletkoto A Red Baron a 1972-ben alapított japán cégcsoport tagja – ahol a 300 üzlettel rendelkező hálózat évtizedek óta évente 100 000 db motorkerékpárt értékesít. Vállalatunk a cégcsoport magyarországi és egyben európai zászlóshajója, amely folyamatosan építkezik a magas japán értékesítési szám mögött álló ügyfélkezelési tapasztalatokra. Küldetésünk ügyfeleinknek a felhőtlen motorozás élményét nyújtva lehetővé tenni álmai megvalósítását a motorok józan értékítéletén keresztül. A Red Baron jelenleg Magyarország egyetlen motorkerékpár üzlethálózata és egyben a legnagyobb forgalmú használt motorkerékpárokat forgalmazó szervezet. Célunk a magyar motorosok kiszolgálása, tucatnyi boltból álló üzlethálózat kialakítása, az évtizedek ala... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC Personnel Hungaria Kft. - Magyarország - Megbízóink vezető nemzetközi autóipari beszállító vállalatok. Számukra, a folyamatban lévő jelentős autóipari fejlesztésekkel összefüggésben szakembereket keresünk: PÁLYAKEZDŐ MÉRNÖKÖK – AUTÓIPAR (MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI MÉRNÖK/PROJEKTMÉRNÖK/FOLYAMATMÉRNÖK) Feladatok Intenzív betanulási tréninget követően minőségbiztosítási mérnöki/projektmérnöki/folyamatmérnöki feladatok ellátása Elvárások Felsőfokú műszaki diplomát nyújtó szakképesítés, ideálisan gépészmérnök vagy villamosmérnök Angol vagy német nyelvtudás, mindkét nyelv ismerete nagy előnyt jelent Érdeklődés az autóipari minőségbiztosítási/projekt/termelési folyamatok iránt Intenzív szakmai fejlődés igénye feladatspecifikus ismeretek és szakmai tapasztalat gyors megszerzésével Analitikus gondolkodás, jó probléma-, feltáró-, elemző-, és megoldó készség Határozott fellépés, önállóság, dinamikus személyiség, csapatmunkára való készség Előnyt jelent Multinacionális vállalatnál szerzett szakmai tapasztalat (pl. mérnök gyakornokként... - Állandó - Teljes munkaidő


Tesco Global Aruhazak Zrt. - Sátoraljaújhely, Borsod-Abaúj-Zemplén - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: KÉSZLET-KARBANTARTÁSI ASSZISZTENS Munkavégzés helye: 3980 Sátoraljaújhely, Kazinczy F. u. 105. Főbb feladatok: -Az optimális készletelérhetőség biztosítása. -A rendelésekkel kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása. -A rendelések és módosítások rögzítése a rendszerben. -Leltári folyamatok és túlkészlet vizsgálat elvégzése. -Készletgazdálkodással kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása. -Termékek polckapacitásának biztosítása, ellenőrzése. -... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Forrasztó operátor

Pannon-Work Szemelyzeti Szolgaltato Zrt. - Budapest XVIII. ker - FORRASZTÓ OPERÁTOR (6510) A Pannon- Work Zrt. Munkaerő- Kölcsönző és Munkaerő- Közvetítő cég megbízó partnere számára keresünk teljes munkaidőben kollégákat, az alábbi munkakörbe: Forrasztó Operátor Feladatok: Hibás termékek javítása gépi és kézi forrasztással, Sori folyamatok elvégzése a termelési területen használatban lévő gépeken és berendezéseken Elvárások: 8 általános iskolai végzettség, Minimum 1-2 éves, a munkakör betöltéséhez szükséges szakmai tapasztalat Megfelelő szakmai végzettség, vagy szakmunkás végzettség előnyt jelent Munkavégzés helye: Budapest, XVIII. kerület Munkarend: 3 műszakos, határozatlan idejű munkaszerződés Amit kínálunk: Versenyképes fizetés Kafetéria juttatás Bónusz rendszer Céges buszok Üllő, Monor és Albertirsa vonalában Fényképes önéletrajzot fizetési igény feltüntetésével az alábbi e-mail címre kérjük elküldeni: E-mail: Kérjük, a tárgyban tüntesse fel: „FORRASZTÓ OPERÁTOR”. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 0... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Budapest - KASSZÁS DIÁK (REFERENCIASZÁM:PJ3358) Budapest XI. kerületi benzinkút számára keresünk diák munkatársakat az alábbi pozícióba. Kasszás Feladatok: - Pénztárosi feladat ellátása - Adminisztrációs feladat ellátása Elvárások: - Betöltött 18. életév; folyamatos nappali tagozatos hallgatói jogviszony - Érettségi bizonyítvány - Heti 1-2 műszak vállalása hétköznapokon 12 órában (5.30 és 17.30 vagy 17.30 és 5.30 között) vagy 1-2 műszak vállalása hétköznapokon 6 órában (14.00 és 20.00 között) - Precíz, pontos, megbízható; segítőkész személyiség - Jó kommunikációs készség AMIT KÍNÁLUNK: - Borravalóval kiegészített órabér JELENTKEZÉS: Kérjük, magyar nyelvű önéletrajzodat csatolva, az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölésével küldd el FÜLEKI ILDIKÓ kapcsolattartó részére a honlapunkon található regisztrációs űrlap segítségével, vagy e-mailen a FULEKI.ILDIKO@PANNONJOB.HU címre. Javasoljuk, hogy a regisztrációt válassza, mert így adatai gyorsabban jutnak el hozzá... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! MAINFRAME RENDSZERADMINSZTRÁTOR (RENDSZERPROGRAMOZÓ) (BUDAPEST) Állásazonosító: 80997 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: Német és/vagy angol Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről A Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló részlegeként a T-Systems integrált megoldásokat kínál az üzleti világ és a társadalom közös jövőjének biztosítása céljából. Globális infrastruktúrájú adatközpontjain és hálózatain keresztül a T-Systems informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatoknak és közintézményeknek. Közel 46 000 munkavállaló dolgozik azon világszerte, hogy iparági tapasztalatát és az... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Éjszakai árufeltöltő

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Tiszaújváros, Borsod-Abaúj-Zemplén - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: ÉJSZAKAI ÁRUFELTÖLTŐ Munkavégzés helye: 3580 Tiszaújváros, Örösi út 1/A Főbb feladatok: Az éjszakai árufeltöltéssel biztosítja, hogy az eladótérben mindig megfelelő minőségű és mennyiségű áru legyen elérhető. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműkö... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

CICS Administrator (Budapest)

IT Services Hungary Kft. - Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! CICS ADMINISTRATOR (BUDAPEST) Állásazonosító: 82208 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Nincs megadva Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: Nincs magadva Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: English Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről A Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló részlegeként a T-Systems integrált megoldásokat kínál az üzleti világ és a társadalom közös jövőjének biztosítása céljából. Globális infrastruktúrájú adatközpontjain és hálózatain keresztül a T-Systems informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatoknak és közintézményeknek. Közel 46 000 munkavállaló dolgozik azon világszerte, hogy iparági tapasztalatát és az ICT innovációit ötvözve magas hozzáadott értékkel egés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Szerszámkészítő szakmunkás

Pannon-Work Szemelyzeti Szolgaltato Zrt. - Budapest III. ker - SZERSZÁMKÉSZÍTŐ SZAKMUNKÁS (6866) A Pannon-Work Zrt. Munkaerő- Kölcsönző és Munkaerő- Közvetítő cég IV. kerületi megbízópartnere számára munkatársakat keres, az alábbi munkakörbe: Szerszámkészítő szakmunkás Elvárások: Szükséges végzettség: szerszámkészítő szakmunkás Legalább 2 év szerszámkészítői Precizitás és rendezett munkavégzés Fő feladatok: Fröccsöntő szerszámok alkatrészeinek összeszerelése Finom beállítások elvégzése Karbantartási feladatok elvégzése, meghibásodások kiküszöbölése Alkatrész legyártása Dokumentációk alapján 3D adat, 2D rajz készítése Munkarend: 2 műszak Munkavégzés helye: Budapest, III. kerület Fényképes önéletrajzokat a megadott e-mail címre várjuk bérigény megjelölésével, az alábbi jeligére: „Szerszámkészítő”. E-mail: Tel: 061/381-1048 Nyilv.szám: Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központja 481/2011-5100-857... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - GÉPKEZELŐ (REFERENCIASZÁM: PJ3107) Győrben működő élelmiszeripari partnerünk csapatába keresünk kollégákat az alábbi munkakörbe GÉPKEZELŐ FELADATOK: - A termelési gépek kezelése - A gyártott termékek minőségének folyamatos ellenőrzése - A munkaterület és a termelő gépek folyamatos tisztántartása ELVÁRÁSOK: - Minimum 8 általános iskolai végzettség - Több műszakos munkarend vállalása - Termelő területen szerzett szakmai tapasztalat (előny) - Megbízhatóság - Önállóság - Pontos és precíz munkavégzés MUNKAVÉGZÉS HELYE: - Győr AMIT MEGBÍZÓNK KÍNÁL: - Versenyképes, széleskörű juttatási csomag - Műszakpótlék - Stabil, biztos vállalati háttér JELENTKEZÉS: Kérjük, csatolva küldje el szakmai önéletrajzát valamint kísérőlevelét _TÓTHNÉ DANKÓ ÁGNES_ kapcsolattartó részére a honlapunkon található regisztrációs űrlap segítségével, vagy e-mailben a _AGNES.DANKO@PANNONJOB.HU_ címre. Megköszönjük, ha a regisztrációt választja, mert így adatai gyorsabban jutnak el hozzánk... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! RENDSZER ADMINISZTRÁTOR (HYPER-V AND MICROSOFT ÉSWINDOWS SERVER 2012) Állásazonosító: 82201 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT projektek, fejlesztés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 1 - 3 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0%-25% Szükséges nyelvtudás: English Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről A Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló részlegeként a T-Systems integrált megoldásokat kínál az üzleti világ és a társadalom közös jövőjének biztosítása céljából. Globális infrastruktúrájú adatközpontjain és hálózatain keresztül a T-Systems informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatoknak és közintézményeknek. Közel 46 000 munkavállaló dolgozik azon világszerte, hogy iparági tapasztalatá... - Állandó - Teljes munkaidő


ContiTech Fluid Automotive Hungaria Kft. - Makó, Csongrád - Vác, Pest - ARE YOU AUTO-MOTIVATED? Welcome! A Continental 33,3 milliárd eurós 2013-as forgalmával egyike a világ legnagyobb autóipari beszállítóinak. "A vállalat a gumiabroncsaival, a fékrendszerekkel, a futómű és hajtástechnikai elemekkel, az adatátviteli megoldásaival, a járműelektronikákkal és technikai elasztomerekkel elősegíti a biztonságosabb közlekedést, és hatékonyan hozzájárul a környezetvédelemhez. A Continental emellett szakértő partner a hálózatba kapcsolt autós kommunikáció terén."A vállalat jelenleg közel 177.000 munkatársat foglalkoztat 46 országban. A ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. két telephelyen, Makón és Vácott tevékenykedik. A vállalat fő profilja hűtő-fűtő (H/C) gumitömlők gyártása és értékesítése az autóipar és kamion szegmens számára, ezen felül a váci telephely szintén az autóipar számára állít elő és értékesít üzemanyag vezetékeket. Ezért szeretnénk Önt is megnyerni VÁC városában lévő üzemünk számára. JUNIOR PROJEKTMANAGER - TERMÉKBEVEZETÉS TERÜ... - Állandó - Teljes munkaidő


Tesco Global Aruhazak Zrt. - Tiszaújváros, Borsod-Abaúj-Zemplén - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: HÁTSÓ TERÜLETET MŰKÖDTETŐ MUNKATÁRS Munkavégzés helye: 3580 Tiszaújváros, Örösi út 1/A Főbb feladatok: -a beérkező áruk minőségi és mennyiségi átvétele a vállalati szabályoknak megfelelően, -a beérkező árumennyiség termékcsoportokra válogatása annak érdekében, hogy hatékony legyen az árufeltöltés az áruházban, -az árufeltöltés során keletkező szemét, göngyöleg és PET-ALU hulladék folyamatos rendezése az udvaron és hátsó területen, -X-docking, gyorspos... - Állandó - Teljes munkaidő


T-HR Kft. - Komárom-Esztergom - A pályázaton a hivatkozási azonosítót kérjük feltüntetni ! Pályázatát a hivatkozási azonosítóra klikkelve is elküldheti ! GÉPÉSZ PROJEKTMÉRNÖK - KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE THR2677 MEGBÍZÓNK Világszínvonalú terméket gyártó, multinacionális cég. FELADATKÖR Tervezési, kivitelezési és üzembe helyezési munkák irányítása, aktív részvétel a tervezésben. Gép specifikációk felállítása együttműködésben a termeléssel és az R&D szervezettel. Gépész-, villamos-, építész- és karbantartó mérnökökből álló projektcsapatok koordinációja. Angol nyelven történő ártárgyalások, műszaki egyeztetések és konferenciabeszélgetések lebonyolítása. Nemzetközi projektek vezetése. Költségkalkuláció és ütemtervkészítés. MUNKAVÉGZÉS HELYE Komárom-Esztergom megye KÖVETELMÉNYEK VÉGZETTSÉG Gépészmérnök. SZAKMAI TAPASZTALAT 3-5 év releváns tapasztalat. INFORMATIKA felhasználó szintű office ismeretek EGYÉB KÖVETELMÉNY Aktív angol nyelvtudás. Autodesk Inventor tervezői gyakorlat. B kategóriás j... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Budapest - PROJEKTMENEDZSER (DIGITALIZÁLÁS) (REFERENCIASZÁM:PJ3113) Elektronikus dokumentumkezelési szolgáltatásokat nyújtó Ügyfelünk megbízásából keresünk budapesti központjukba munkatársat az alábbi területre: PROJEKTMENEDZSER (DIGITALIZÁLÁS) FELADATOK: ELSŐSORBAN NAGYVÁLLALATI ÜGYFELEKKEL TÖRTÉNŐ KAPCSOLATTARTÁS, ÜGYFÉLIGÉNYEK FELMÉRÉSE, ÜGYFELEKKEL VALÓ KAPCSOLATTARTÁS, TÁRGYALÁSOK LEBONYOLÍTÁSA, Dokumentumkezelési (pl.: digitalizálás) projektekben aktív részvétel: műszaki és pénzügyi tervezés, támogatás, folyamatos nyomonkövetés, dokumentálás, menedzselés, riportolás Projektek során kapcsolattartás és egyeztetés az érintett területekkel, illetve a szakterületek koordinációja, Kereskedelmi tevékenység és projektadminisztrációs valamint, egyéb ad-hoc jellegű feladatok ellátása. ELVÁRÁSOK: FELSŐFOKÚ VÉGZETTSÉG (IT/ MŰSZAKI/GAZDASÁGI), KERESKEDELMI TERÜLETEN SZERZETT AKTÍV TAPASZTALAT, Középfokú, társalgási szintű angol nyelvtudás, Ügyfélorientált gondolkodásmód,... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Operátor / gépkezelő

Randstad Hungary Kft. - Újhartyán, Pest - - A gyártósor gépegységeinek üzemeltetése, a manuális munkafolyamatok precíz elvégzése - A gyártott termékekkel szemben állított technológiai és minőségi követelményeknek való megfelelés biztosítása és az előírt adminisztráció elvégzése - A termeléssel összefüggő mérőszámok regisztrálása és figyelemmel követése - Kapcsolattartás a munkatársakkal, a felmerülő problémák azonnali megoldása - Javaslattétel a műszakban felmerülő akadályok elhárítására... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

CNC Kontúrmarógép-kezelő

Work Way Club Kft. - Budapest - Európa vezető reklámberendezés gyártó cégcsoportjának magyar leányvállalata keres bővülő budapesti telephelyére főállású munkatársat az alábbi pozícióba: CNC Kontúrmarógép-kezelő KÓDSZÁM: CNCKK-BÉ Feladatok: CNC vezérlésű kontúrmarógépeken történő munkavégzés Alumínium, habosított PVC, plexi alkatrészek kontúrmarása Elvárások: CNC gépkezelő végzettség vagy CNC kontúrmarás gyakorlat CAD/CAM programok ismerete Precíz, megbízható, önálló munkavégzés Amit kínálunk: Rendezett munkakörülmények Biztos, hosszú távú munkalehetőség Dinamikusan fejlődő, nemzetközi hátterű munkahely Jó munkahelyi légkör Felelősségteljes, önálló munkakör Munkavégzés helye: Budapest IX. kerület Jelentkezés határideje: 2015-02-09 Kapcsolattartó neve: Bencs Éva Kapcsolattartó címe: 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. Egyéb információ: Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, küldje el fényképes önéletrajzát fizetési igény megjelölésével CNC kontúrmarógép-kezel... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Szárazáru árufeltöltő

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budapest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: SZÁRAZÁRU ÁRUFELTÖLTŐ Munkavégzés helye: 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u.191. Főbb feladatok: Biztosítja az optimális készletelérhetőséget az eladótérben. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betölté... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Megbízónk, egy multinacionális vállalat szolgáltató központjába (shared service centerbe) nemzetközi projektek támogatásához keresünk munkatársakat. Feladatok: a projektek folyamatához kapcsolódó összes háttér és front folyamat összefogása, menedzselése, szerződéstervezetek, tenderanyagok, prezentációk összeállítása, különböző részlegekkel való kapcsolattartás, információ begyűjtése a releváns szakterületekről (pl. gyártás, logisztika, jogi csoport) szükséges dokumentumok végleges összeállítása (prezentációk, szerződések, árajánlatok). Elvárások: felsőfokú végzettség (pályakezdők jelentkezését is várjuk!) kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség, pontosság és precizitás, üzleties gondolkodásmód, kreatív, kezdeményező személyiség. Nyelvtudás: folyékony angol- és dánnyelv-tudás (felsőfok/ tárgyalási szint). Megbízónk ajánlata: stabil hátterű, folyamatosan bővülő nemzetközileg elismert multinacionális vállalatcsoport, professzionális szakmai és munkakörnyeze... - Állandó - Teljes munkaidő


Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - SZÁMVITELI MUNKATÁRS (PÁLYAKEZDŐK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!) 6296 SZÁMVITELI MUNKATÁRS (Pályakezdők jelentkezését is várjuk!) Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: SZÁMVITELI MUNKATÁRS (PÁLYAKEZDŐK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!) Hivatkozási szám: MSTOSZMV-0105 Megbízónk, ügyviteli tanácsadással, szakmai kiadványokkal, képzésekkel foglalkozik, dinamikus csapatába keres az alábbi pozícióba új munkatársat: SZÁMVITELI MUNKATÁRS FELADATOK: Számviteli tanácsadás változatos munkakörben ELVÁRÁSOK: Mérlegképes könyvelő vagy felsőfokú képzettség Magabiztos Ms Office ismeretek Kapcsolódó jogszabályok ismerete Valamely bérszámfejtési szoftver ismerete Képesség az önállóan és a csapatban végzett munkára egyaránt Rugalmasság, megbízhatóság Felelősségteljes, precíz munkavégzés JUTTATÁSOK: Változatos munkakör Kellemes munkakörnyezet Fiatal és dinamikus csapat MUNKAVÉGZÉS HELYE: Budapest XVI. kerület, Örs vezér tér közelében EGYÉB INFORMÁCIÓK: Jelentkezés fé... - Állandó - Teljes munkaidő


Budaörs, Pest - Budaörsi Márkakereskedés gyakorlattal rendelkező kollégát keres HASZNÁLT GÉPJÁRMŰ ÉRTÉKESÍTŐ munkakörbe Elvárások: több éves azonos munkakörben szerzett gyakorlat minimum középfokú végzettség B kategóriás jogosítvány TÁRGYALÓKÉPES NÉMET NYELVTUDÁS felhasználói szintű számítástechnikai ismeret (MS office programok) jó szervező- és problémamegoldó készség ügyfél centrikus szemléletmód megbízható, önálló munkavégzési képesség Amit kínálunk: Dinamikus, fiatalos csapat Biztos munkahely Versenyképes fizetés Munkavégzés helye: Budaörs Munkaidő: Teljes munkaidő JELENTKEZÉS AZ ÁLLÁSRA: Amennyiben az álláshirdetés felkeltette érdeklődését és megfelel az elvárásoknak, fényképpel ellátott szakmai önéletrajzát fizetési igényének megjelölésével a budaorsimarkakereskedes@gmail.com e-mail címre várjuk!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Gyakornok - Logisztika

Audi Hungaria Motor Kft - Magyarország - Szakterületünkön, a motorlogiszika termék- és folyamattervezési részlegén a következő tevékenységekkel foglalkozunk: In-house logisztikai folyamat- és erőforrástervezés (emberi erőforrások, raktárfelületek, anyagmozgató eszközök), új termékek integrációja a logisztikai kiszolgálásba, folyamatoptimalizálás lean management eszközökkel. Csapatunkba dinamikus gyakornok kollégát keresünik a munkatársak támogatására. Feladatok Tevékenységi idők mérése az anyagmozgatással kapcsolatosan Monitoring feladatok Kimutatások, prezentációk, statisztikák készítése Vizualizáció megtervezése, elhelyezése Folyamat-bevezetések támogatása Adminisztratív támogatás a tervezőknek Kisebb önálló tervezési feladatok (megfelelő hozzáállás és megbízhatóság esetén) Elvárások Folyamatban lévő főiskolai vagy egyetemi tanulmányok műszaki vagy releváns gazdaságtudományi területen (logisztika szakirány), nappali tagozatos aktív hallgatói jogviszony Legalább 4 lezárt szemeszter Minimum 6 hónap szakmai... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Audi Hungaria - Győr, Győr-Moson-Sopron - KARRIER AZ AUDINÁL TERMELÉSVEZETŐ MOTORSZERELDE Pályázat IZGALMAS ÉS VÁLTOZATOS MUNKAKÖRNYEZET Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. FELADATOK Olyan vezetőket keresünk cégünk motorgyártó szegmenseibe, akik egy 3-6 hónapos betanulási időszak után képesek egy önálló gyártósor sikeres vezetésére. * Minőségi célok betar(ta)tása, az utómunka csökkentése. A szerelő sort érintő folyamatos optimalizálási javaslatok, folyamatok kidolgozása és bevezetése. Teljes körű szakmai és diszciplináris vezetői felelősség... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Baromfi eladó

Budapest - Munkakör megnevezése: Baromfi eladó Munkavégzés helye: 1222 Budapest, Nagytétényi út 35. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű baromfihús-áru legyen elérhető. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói, hentes, húsipari vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: Szakmunkásképző, vagy szakirányú végzettség, képesítés Szerződés típusa: Határozatlan Elő... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - MECHANIKUS KARBANTARTÓ (REFERENCIASZÁM: PJ3236) Győrben működő élelmiszeripari partnerünk részére keresünk kollégát az alábbi pozícióba MECHANIKUS KARBANTARTÓ FELADATOK: - A gyártósoron lévő gépek és berendezések beállítása - Karbantartási és megelőző karbantartási munkák elvégzése - Műszaki hibák gyors és hatékony elhárítása - Aktívan részt vesz a műszaki problémák kivizsgálásában, javaslatot tesz a hatékonyság javítására (pl. átállási idő csökkentése, selejt csökkentése) - Rendszeresen elvégzi a munkaköréhez kapcsolódó adminisztratív feladatokat - A gyártósorok indulásának és a takarításra való előkészületek elősegítése - A termékekre vonatkozó minőségbiztosítási előírások betartása ELVÁRÁSOK: - Szakirányú végzettség - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Pneumatikus vezérlési ismeretek - Minimum 2 éves releváns szakmai tapasztalat ELŐNY: - Élelmiszeriparban és csomagolásban szerzett tapasztalat MUNKAVÉGZÉS HELYE: - Győr AMIT MEGBÍZÓNK KÍNÁL:... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC PERSONNEL HUNGARIA Kft. - Budapest - Megbízónk nagy tradíciójú multinacionális járműipari vállalat, termékcsoportjában piacvezető. Számára keresünk tapasztalt és elkötelezett vezetőt az alábbi munkakörbe: SZOFTVERFEJLESZTŐ DESKTOP SW FELADATOK Szoftver követelmények tisztázása, dokumentálása Asztali és szerver alkalmazások tervezése a követelmények alapján Alkalmazások implementálása, alkalmazások tesztjeinek specifikálása, szükség esetén részvétel a tesztelésben Felhasználók támogatása ELVÁRÁSOK Informatikai vagy villamosmérnöki területen szerzett felsőfokú végzettség Angol nyelvtudás Szoftverfejlesztési, tervezési tapasztalat JAVA programozási tapasztalat, UML technológiák ismerete, C programozási ismeretek Motiváltság, kihívásoknak való megfelelés, csapatszellem ELŐNYT JELENT JSP vagy PHP ismerete, adatbázis, SQL és XSLT ismeretek Beágyazott szoftverfejlesztési ismeretek NET alatti és Windows driver fejlesztési tapasztalat Német nyelvtudás, felhasználó központú gondolkodás AMIT M... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Gépmester- karbantartó

Randstad Hungary Kft. - Törökbálint, Pest - - a termelés megindítása előtt ellenőrzi a gépek biztonságtechnikai berendezéseit - a termékspecifikációban megadott mixarányok- adalékanyagok- csokoládék- bevonók- és csomagolóanyagok felhasználásának ellenőrzése; mindezek dokumentálása - a gépnél lévő készletek műszakonkénti ellenőrzése és a készletlista kinyomtatása - gépre beosztott személyzet munkavégzésének irányítása és ellenőrzése - a termelés folyamán a gép műszaki állapotát folyamatosan figyelemmel kíséri, annak meghibásodása esetén a problémát jelzi a műszakvezetőnek - a kiadott karbantartói feladatokat maradéktalanul végrehajtja - a jégkrémgyártó gépek, a hozzájuk kapcsolódó berendezések és eszközök műszaki előkészítése a termelésre - a termelő gépek folyamatos karbantartása - a meghibásodott gép javítási idejének minimalizálása. - a gépek műszaki előkészítéséhez, karbantartásához, javításához szükséges alkatrészek, eszközök, anyagigényének folyamatos jelzése a műszaki vezető felé... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft - Magyarország - Logisztikai területünk célja a termelés zavartalan ellátásához szükséges alkatrészek eseti eljuttatása a világ bármely pontjáról a motorgyárba. Ügyfeleink számára eseti szállításokat szervezünk, követünk, így biztosítjuk a szállítási hűséget különleges esetekben. Csapatunk agilis, önálló, változásokat könnyen kezelő, rugalmas kollégákból áll, egy nyílt és őszinte légkörben. Feladatok A spedíció koordináció, illetve a kritikus alkatrész-koordináció csapatának támogatása a napi operatív munkában Motorkártya nyomtatási tevékenység támogatása Projektmunkák adminisztratív támogatása Különféle táblázatok, kiértékelések, statisztikák, kimutatások készítése, aktualizálása Mutatószámok követése Új gyakornok kollégánknak lehetősége nyílik megismerkedni a világ legnagyobb motorgyárának logisztikai folyamataival, a komplexitásból adódóan a folyamatos tanulás biztosított. Elvárások Folyamatban lévő főiskolai vagy egyetemi tanulmányok, aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszony műszaki... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Megbízónk, egy multinacionális vállalat szolgáltató központjába (shared service centerbe) nemzetközi projektek támogatásához keresünk munkatársakat. Feladatok: a projektek folyamatához kapcsolódó összes háttér és front folyamat összefogása, menedzselése, szerződéstervezetek, tenderanyagok, prezentációk összeállítása, különböző részlegekkel való kapcsolattartás, információ begyűjtése a releváns szakterületekről (pl. gyártás, logisztika, jogi csoport) szükséges dokumentumok végleges összeállítása (prezentációk, szerződések, árajánlatok). Elvárások: felsőfokú végzettség (pályakezdők jelentkezését is várjuk!) kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség, pontosság és precizitás, üzleties gondolkodásmód, kreatív, kezdeményező személyiség. Nyelvtudás: folyékony angol- és lengyelnyelv-tudás. (felsőfok/ tárgyalási szint) Megbízónk ajánlata: stabil hátterű, folyamatosan bővülő nemzetközileg elismert multinacionális vállalatcsoport, professzionális szakmai és munkakörn... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Karbantartó technikus

HALDEX Hungary Kft. - Szentlőrinckáta, Pest - Haldex is a multinational company that develops, manufactures and distributes products for brake and suspension systems on commercial vehicles. Our customers are typically manufacturers of heavy trucks, buses and trailers and we have a strong global presence with sales offices, R&D and production sites all over the world. Az alábbi pozícióra keresünk új kollégát magyarországi gyártó telephelyünkre: KARBANTARTÓ TECHNIKUS FELADATOK ÉS FELELŐSSÉGEK Karbantartási tervben meghatározott munkák elvégzése Karbantartási munkák elvégzésének dokumentálása Gépmester programban Gyártóeszközök kalibrálása Tartalék alkatrész raktár kezelése, be-, és kivét dokumentálása Részvétel a TPM feladatok elvégzésében Részvétel berendezések fejlesztésében Részvétel a gyártósorok optimális elhelyezésében Munka- és Tűzvédelmi feladatok elvégzése, a hatályos jogszabályoknak való megfelelés, a szabályok betartása Részvétel új gyártósorok telepítésében ELVÁRÁSOK Középfokú szakirányú vég... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Műszaki eladó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Budapest XXI. ker - Budapest II. ker - Munkakör megnevezése: Műszaki eladó Munkavégzés helye: 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u.191. Főbb feladatok: Megismeri az általa eladott termékek tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit a vevők kiszolgálását hitelesen és udvariasan végzi. Biztosítja az optimális készletelérhetőséget az eladótérben. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó általános áruházi szabályokat és előírásokat, valamint az osztályt érintő speciális munkafolyamatok szabályait. Munkája során segíti az új munkatársak, gyakornokok beilleszkedését, gyakorlati tapasztalatit megosztja. Rendezett, tiszta, higiénikus munkakörnyezetet tart fenn. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, műszaki termékek ismerete, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, készség... - Állandó - Teljes munkaidő


Energy Power Kft. - Mór, Fejér - Autóipari cég keres Mórra operátorokat, három műszakos munkarendbe. Főbb feladatok, munkák: A gyártósoron elkészült termékek ellenőrzése, javítása, szállításra való előkészítése Felvételi követelmény: Befejezett általános iskolai tanulmányok Megbízhatóság Monotonitástűrés Jó látás és kézügyesség Amit kínálnak: Bejelentett munkahely saját állományban Műszakpótlék Cafeteria Megbízható vállalati háttér Ingyenes céges buszjáratok Ingyenes céges buszjáratok biztosítva: Aka, Bakonysárkány, Tatabánya, Kömlőd, Környe, Dad, Oroszlány, Bokod, Pusztavám, Csákberény, Söréd, Csókakő, Bodajk, Bakonycsernye, Csetény, Szápár, Jásd, Dudar, Bakonynána, Mecsér, Balinka, Nagyveleg, Ászár, Kisbér, Vérteskethely, Császár, Tata, Fehérvárcsurgó, Magyaralmás, Kincsesbánya, Sárkeresztes, Moha, Iszkaszentgyörgy Jelentkezés módja: Jelentkezni lehet szakmai önéletrajzzal és telefonszámmal az nrg53@nrgpower.eu e-mailcímen.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Linux Architect (Budapest)

IT Services Hungary Kft. - Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! LINUX ARCHITECT (BUDAPEST) Állásazonosító: 82948 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: English Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről A Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló részlegeként a T-Systems integrált megoldásokat kínál az üzleti világ és a társadalom közös jövőjének biztosítása céljából. Globális infrastruktúrájú adatközpontjain és hálózatain keresztül a T-Systems informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatoknak és közintézményeknek. Közel 46 000 munkavállaló dolgozik azon világszerte, hogy iparági tapasztalatát és az ICT innovációit ötvözve magas hozzáadott értékke... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft - Magyarország - A nemzetközi kiküldetések területén a Volkswagen konszern vállalataitól az Audi Hungariahoz érkező munkatársak illetve az Audi Hungariától a konszernbe való hosszútávú kiküldöttek személyügyi támogatását végezzük nemzetközi környezetben. Nálunk mindig az ember áll a középpontban, mind a kiküldött munkatársak, mind pedig csapatunk esetében is. Feladatok Nemzetközi kiküldetésekkel foglalkozó csapat támogatása Kiküldetésekhez kapcsolódó különböző témájú projektekben való részvétel Kimutatások, prezentációk összeállítása, statisztikák készítése Tartózkodási engedéllyel kapcsolatos ügyintézés, hivatalokkal való kapcsolattartás Kiküldetéshez kapcsolódó adminisztratív feladatokban támogatás nyújtása Elvárások Felsőfokú gazdaságtudományi/műszaki tanulmányok, nappali tagozatos aktív hallgatói jogviszony Legalább 4 lezárt szemeszter Minimum 3 hónap szakmai gyakorlati idő eltöltése Legalább heti 4 munkanap vállalása Tárgyalóképes németnyelv-tudás szóban és írásban B kategóriás jog... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


IMPC Personnel Hungaria Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Megbízónk – multinacionális vállalat - számára keressük kollégájukat az alábbi munkakörbe: KEY ACCOUNT MANAGER (Tárgyalóképes német nyelvtudással) Feladatok A vállalat prémium mérnöki szolgáltatásainak értékesítése autóipari beszállítók részére Meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartás, árajánlatok és üzleti tervek készítése és végrehajtása ( ügyféltalálkozók szervezése és lebonyolítása, megrendelések összegyűjtése, ellenőrzése, nyomon követése, CRM rendszer karbantartása, szerződések nyomon követése és megújítása) A vállalat szolgáltatásainak képviselete, prezentálása, új ügyfelek felkutatása és bevonása Konkurencia tevékenységének nyomon követése, a piaci igények szerinti új termékekre történő javaslattétel, proaktív szakmai és üzleti kapcsolattartás, együttműködés a globális Key Account Management-tel Elvárások Tárgyalóképes NÉMET nyelvtudás Felsőfokú szakirányú végzettség Legalább 5 éves értékesítésben szerzett tapasztalat (üzletfejlesztés, autóipari vagy szolgáltatás értéke... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Planogram árufeltöltő

Budapest - Munkakör megnevezése: Planogram árufeltöltő Munkavégzés helye: 1101 Budapest, Kőbánya-Kispest Főbb feladatok: Biztosítja, hogy a termék-kihelyezések a kihelyezési tervnek megfelelően, szakszerűen, pontosan és időben történjenek meg. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára. Szükséges végzettség: általános iskola Szerződés típusa: Határozatlan Előnyt jelent: középfokú végzettség, szakirányú kereskedelmi végzettség, kereskedelmi munkatapasztalat, targoncavezetői engedély. Jelentkezés határideje: 2015.02.01. vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


WORK LIFE HUNGARY Munkaero - Kozvetito Iroda - Tokod, Komárom-Esztergom - Villamos gépipari termékeket gyártó nemzetközi vállalatcsoport megbízásából, a megnövekedett termelési volumen miatt új kollégákat keresünk tokodi gyárukba, az alábbi pozícióba: FOLYAMATMÉRNÖK (gyártás előkészítő mérnök) Elvárások: - Gépészmérnöki diploma - Minimum 3 év tapasztalat folyamatmérnöki pozícióban - Gyártásban szerzett tapasztalat -... FOLYAMATMÉRNÖK(GYÁRTÁS ELŐKÉSZÍTŐ MÉRNÖK) ELVÁRÁSOK: GÉPÉSZMÉRNÖKI DIPLOMA MINIMUM 3 ÉV TAPASZTALAT FOLYAMATMÉRNÖKI POZÍCIÓBAN GYÁRTÁSBAN SZERZETT TAPASZTALAT FOLYAMAT SZEMLÉLETŰ MUNKAVÉGZÉS ANGOL VAGY NÉMET NYELVISMERET MŰSZAKI RAJZOK KÉSZÍTÉSÉBEN SZERZETT GYAKORLAT PROENGINEER ÉS AUTOCAD PROGRAM ISMERET ANALITIKUS GONDOLKODÁS, JÓ PROBLÉMAMEGOLDÓ KÉPESSÉG ELŐNY: SAP ISMERET SZERSZÁMTERVEZÉSBEN SZERZETT GYAKORLAT FELADATOK: HORONYKIVÁGÓ ÜZEM FOLYAMATAINAK FEJLESZTÉSE TERMELÉSI FOLYAMATOK TERVEZÉSE, BEVEZETÉSE, ELEMZÉSE ÚJ TERMÉKEK FELSZERSZÁMOZÁSA, MŰVELETTERVEK ELKÉSZÍTÉSE TERMELÉS SORÁN FELMERÜLŐ PROBLÉMÁK MEGOLDÁSA DOLGOZÓK... - Állandó - Teljes munkaidő


Human-Matrix Szemelyzeti Tanacsado Kft. - Sopron, Győr-Moson-Sopron - Kompenzációs csoportvezető (Sopron környéke) MUNKAVÉGZÉS HELYE: Győr-Moson-Sopron megye (Sopron környéke) Feladatok: A vállalat munkaügyi, TB és bérügyi feladatainak teljeskörű koordinálása A csoport munkafolyamatainak tervezése, szervezése, irányítása, kontrollja és fejlesztése; A recepciós munkatárs koordinálása, folyamatfejlesztés Statisztikák elemzések, kimutatások készítése a szakmai vezető részére- HR kontrolling A területéhez tartozó részlegek teljeskörű munkaügyi, tb és bérügyi feladatainak ellátása Adatszolgáltatás a hivatalos szervek részére Kapcsolattartás a hivatalos szervekkel, valamint a társosztályok vezetőivel Szakmai tanácsadás a vezetők számára Vállalati bérrendszer, bérstruktúra működtetése, fejlesztése ELVÁRÁSOK: Bér, TB, Cafeteria területén szerzett legalább 10 év tapasztalat Szakirányú végzettség Legalább 5 év vezetői tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás HR kontrolling területén szerzett tapasztalat Bérgazdálkodás, bérrend... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Könyvelő

Budapest - Az Econo-Komplex Kft. felvételre keres Könyvelőt pénzügyi, és számviteli területre Elvárások szakmai gyakorlat, középfokú szakirányú végzettség aktív, használói számítógépes ismeret Előny Mérlegképes végzettség Jelentkezés módja Jelentkezés önéletrajzzal, motivációs levéllel és a tanulmányokat igazoló értesítők és bizonyítványok másolatának csatolásával. Kérem a jelentkezéseket doc. vagy pdf formátumban szíveskedjenek küldeni. vagy... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


IMPC Personnel Hungaria Kft. - Budapest - Megbízónk külföldi tulajdonú nagy tradíciókkal rendelkező járműipari vállalat. Vezető piaci pozícióját a termékek magas fokú megbízhatóságával és folyamatos innovációval vívta ki. Magyarországi gyártóvállalata további bővítéséhez keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: SZOFTVERFEJLESZTŐ — Beágyazott Rendszerek Feladatok Biztonságkritikus funkciók tervezése és implementálása Szoftverarchitektúra tervezés A folyamatok fejlesztése Tesztkörnyezet tervezése, implementálása Szoftvertesztek tervezése és implementálása, végrehajtása Elvárások Villamosmérnöki, informatikai vagy programozói végzettség (2-3 éves szoftverfejlesztési tapasztalat előny) Tapasztalat beágyazott szoftverek tervezése és tesztelése terén Grafikus design eszközök ismerete C programozási nyelv ismerete Angol és/vagy német nyelvtudás Kommunikációs készség, csapatmunka, utazási kedv Előnyt jelent Valósidejű operációs rendszerek és kommunikációs protokollok (Profinet, CAN, TCP/IP stb.) ismerete Tesztelési móds... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Pályakezdő Java fejlesztő

Debrecen, Hajdú-Bihar - Pályakezdő Java fejlesztő A National Instruments IT szervezete Pályakezdő Java fejlesztő pozícióba keres munkatársat debreceni telephelyére. Az új munkatárs részt vesz vállalatunk internetes megjelenését biztosító ni.com weboldal informatikai rendszerének fejlesztésében, üzemeltetésében egy nemzetközi (3 kontinens, 5 lokáció) csapat tagjaként. Továbbá támogatja az OpenText Web Content Foundation (Vignette) CMS rendszert, Attivio Enterprise Search Engine rendszert és a platformon alapuló alkalmazásokat. Elvárások Informatikai területen szerzett diploma (legalább Bsc) Jó angol nyelvtudás (szóban és írásban) Relációs adatbázisok (alapfokú) ismerete Objektumorientált programozási ismeretek A Java nyelv (J2SE) középszintű ismerete Relációs adatbázis modell, valamint SQL, PL/SQL alapszintű ismerete Előnyök JEE technológiák ismerete (servlet, JSP, JSF, RichFaces, JDBC, JAXP, JMS, stb.) Eclipse fejlesztői környezet és a fejlesztéshez kapcsoló eszközök ismerete (maven, ant, log4j... - Állandó - Teljes munkaidő


Mátészalka | Mátészalka állás | állás Mátészalka és környéke | Mátészalkai állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Mátészalka állás
munkaügyi központ Mátészalka állás
állás Mátészalka és környéke
Mátészalkai állások

Kulcsszavas kereső