állás Mátészalka
Csak állás Mátészalka hirdetés azonnali állás Mátészalka és munka országosan! Munka, állás Mátészalka kereső, állás Mátészalka keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Mátészalka és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Mátészalka és állás Mátészalka kereső. állás Mátészalkaai.


állás Mátészalka, állás Mátészalka keresés és állás Mátészalka kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Mátészalka kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Mátészalka és állás Mátészalka kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Mátészalka kereső személyek, állás Mátészalka kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Mátészalka munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Mátészalka kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMátészalkaimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Mátészalka keresés témában, országosan.

Munka, állás Mátészalka és állás Mátészalka ajánlatok, állás Mátészalkaok:


munka és állás Mátészalka ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Mátészalka kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Mátészalka. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Mátészalka munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Mátészalka kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Mátészalka kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Mátészalka kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Mátészalkat találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Mátészalka keresőkről, ami nagyban segíti az állás Mátészalka keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Mátészalka viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Mátészalka kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Mátészalka kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Mátészalkat keresők és állás Mátészalkat kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Mátészalka értékelések:

A állás Mátészalka ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Mátészalka keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Mátészalka keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Mátészalka kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Mátészalka keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Mátészalka fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Mátészalka keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Mátészalkahelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Mátészalka keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Mátészalka keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Mátészalka hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Mátészalka kereső, állás Mátészalka keresés, állás Mátészalkaok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Mátészalka, állás Mátészalkaok, állás Mátészalka keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Mátészalka keresője, munka kereső, és állás Mátészalka kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Mátészalkahirdetés, hogy tudjanak állás Mátészalkat találni. A állás Mátészalka keresés mellett ingyenes letöltés állás Mátészalka filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Mátészalka kereső és állás Mátészalka kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Mátészalka munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Mátészalka kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Mátészalka kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Mátészalka tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Mátészalka ajánlat -ról. Legyen az állás Mátészalka, munka, munkáltató, állás Mátészalkaajánlat, idősebb állás Mátészalka keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Mátészalka keresőt, pályakezdő állás Mátészalka és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Mátészalkat keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Mátészalka, munka, karrier, önéletrajz, állás Mátészalka keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Mátészalka ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Mátészalka keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Mátészalka kereső, állás Mátészalka kínál, önéletrajz vagy csak állás Mátészalka hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Mátészalka oldala.

GE - Budapest - Job Number: 2009769 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: GE (NYSE: GE) works on things that matter. The best people and the best technologies taking on the toughest challenges. Finding solutions in energy, health and home, transportation and finance. Building, powering, moving and curing the world. Not just imagining. Doing. GE works. For more information, visit the company's website at www.ge.com Csatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: IT rendszerszervező - Adattárház terület Career Level: Experienced Function: Information Technology Function Segment: Data Management Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A rendszerszervező feladata, hogy vezesse és előmozdítsa a fejlesztési folyamat különböző rendszerte... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Junior tanácsadó Job

GE - Székesfehérvár, Fejér - Job Number: 2010152 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából. A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert. Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ell... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Székesfehérvár, Fejér - Job Number: 2010151 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA A GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából. A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert. Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ell... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem inspiráció - kreativitásod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálózatának Somogy megyei irodái (Siófok, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkozói jogviszony... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Értékesítési tanácsadó

Duna Auto Zrt. - Budapest III. ker - Az óbudai Duna Autó Zrt. 19 márkát képviselő, magyar tulajdonú autóipari vállalat, amely egyedülálló Európában. Büszkék vagyunk rá, hogy minden egyes autómárkánkkal országosan is a legsikeresebb autókereskedések között vagyunk. 25 éves múlttal rendelkezünk, és dacára a gazdaság általános helyzetének az elmúlt években új szalonokat és márkaszervizeket is nyitottunk. Fejlődésünk a mai napig töretlen, stabil, tőkeerős, 220 fős cégként jelenleg is a piac egyik legnagyobb és legmeghatározóbb cége vagyunk. Bővülő Skoda márkaszalonunkba Értékesítési tanácsadó munkatársakat keresünk. Feladatok: Személygépjárművek, valamint tartozékaik értékesítése magánszemélyek és cégek számára, vásárlási tanácsadás Új ügyfelek, értékesítési lehetőségek felkutatása, régi ügyfelek újraaktiválása Gépjármű finanszírozás és biztosítás-értékesítés Ügyfélkezelés, szerződéskötések lebonyolítása Elvárások: Minimum 2-3 éves, autóértékesítésben szerzett tapasztalat Finanszírozási, pénzügyi lízing ismer... - Állandó - Teljes munkaidő


Raiffeisen Bank Zrt. - Budapest - osztrák Raiffeisen-csoport tulajdonában lévő, a bankszektor meghatározó szereplőjeként ismert Raiffeisen Bank Zrt. munkatársat keres az alábbi munkakörbe: Premium Banking értékesítés támogató - Budapest és Kelet-Magyarország Főbb feladatok: Prémium Banking értékesítési tevékenység folyamatos nyomon követése és értékelése, amely magában foglalja a Prémium Banking referensek szakmai támogatását, coaching-ját (fejlesztendő területek feltárása, javítása, visszacsatolás nyújtása), termékoktatások és értékesítési tréningek tartása, részvétel az oktatási, értékesítés-támogatói anyagok fejlesztésében, testre szabásában, folyamatos együttműködés a fiókvezetőkkel, lakossági fiókvezető-helyettesekkel a teljesítmény monitoring kapcsán, Prémium Banking referensek egyéni fejlesztése, coaching, egyéni fejlesztési terv, valamint on-the-job tréningek keretében, értékesítési eszközök használatának támogatása, szakmai kontrollja legjobb értékesítési gyakorlatok (best practice) gyűjtése és elj... - Állandó - Teljes munkaidő


Trenkwalder Kft. - Budapest - Törökbálint, Pest - Multinacionális partnerünk számára keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba: Kisvállalati ügyfélmenedzser (akvizítor) Az álláshoz tartozó elvárások: Minimum középfokú végzettség, Minimum 3 éves szakmai tapasztalat telekommunikációs értékesítés területeken, Nyitottság az új ismeretek elsajátítására, Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek (Word, Excel), B kategóriás jogosítvány és vezetési gyakorlat, Alapfokú angol nyelvtudás, Kiváló kommunikációs- és tárgyalókészség, Nagyfokú stressz tűrő képesség, Ügyfélorientált viselkedés, nyitottság, empátia Főbb feladatok, munkák: Kizárólag akvizíciós tevékenység ellátása, Különböző szolgáltatások és megoldások személyes értékesítése, Hosszú távú, jól működő együttműködés kialakítása az új ügyfelekkel, Az ügyféligények pontos feltérképezése, teljesítmények és marketing ajánlatok nyomon követése, Az értékesítési célszámok teljesítése, az egyéni célkitűzések folyamatos nyomon követése, A munkavégzéshez kapcsolódó adm... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Nemzetközi Értékesítő

SG Magyarország Kft. - Budaörs, Pest - Csatlakozz csapatunkhoz,ha szeretnél egy multinacionális környezetben egy fiatalos csapatban. Nemzetközi értékesítőként legfőbb feladatod magas színvonalú rendezvényeink értékesítése telefonon keresztül, leginkább angol nyelven. Legfőbb feladatok: Már meglévő és jövőbeli kliensek telefonos megkeresése A különböző témákban megrendezésre kerülő rendezvények ismertetése Szoros együttműködés a marketing és más osztályokkal az üzleti sikerek elérése érdekében Akit keresünk: Pozitív és energikus értékesítő, aki nem ijed meg a kihívásoktól és a kemény munkától Nagyon erős üzleti angol nyelvtudással rendelkezik, mellyel képes felső vezetőkkel kommunikálni telefonon keresztül Ambiciózus és határozott jellem, aki képes kimagasló teljesítmény elérésére Képes önállóan dolgozni, ugyanakkor remek csapatjátékos is Amit kínálunk: Versenyképes alapfizetés és jutalék rendszer Folyamatos tanulási lehetőség, felkészítő tréninggel a pozícióra Fiatal és dinamikus nemzetközi csapat Stamford Global egy nemzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Termelési Csoportvezető

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Lakossági Értékesítő

Gsm Takács Kft - Budapest - Cégünk Vodafone Franchise üzletébe Budapestre - Lakossági értékesítő pozícióba munkatársat keres Főbb feladatok, munkák: - értékesítés, szakszerű ügyfélkezelés Az ideális pályázó rendelkezik: - minimum középfokú végzettséggel, - számítógépes ismeretekkel (word, excel), - 1-2 év ügyfélszolgálati, értékesítési vagy ügyfélkezelési tapasztalat előnyt jelent, - kiváló kommunikációs készséggel, - értékesítői vénával, - kiváló stressz-tűrő és problémamegoldó készséggel, - ügyfél centrikus hozzáállással, - önállóan munkavégzésre való képességgel, - alapfokú műszaki beállítottsággal Amit kínálunk: - kimagasló értékesítői juttatási csomag - bejárási költség hozzájárulás Állás, munka területe(i): - Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Munkavégzés helye: Budapest, Bevásárlóközpont Árkád, Pólus, Corvin Cegléd, Budapest útvonalon a 4-es főút mentén a bejárás autóval biztosított Jelentkezés az állásra: Fényképes önéletrajzokat az allas@gsmtakacs.hu e-mail címre "BP-career" jeligére várjuk. Fő tevékenys... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

KALANDPARK-VEZETŐ

Balatonfüred, Veszprém - BALATONI ÉLMÉNYPARK pályázatot ír ki az alábbi állás betöltésére: KALANDPARK-VEZETŐ Balatoni Élménypark 2013 nyarán nyitotta meg kapuit a látogatók előtt, azzal a céllal, hogy a természet adta lehetőségek, a 3,5 ha-on található számtalan szabadidős tevékenység és játékok a környék valamint az ideérkező turisták kedvelt célpontja legyen. A felhőtlen szórakozás, a játékok adta kihívások és a természet közeli környezet energiával töltse fel az ide látogatókat ahova örömmel térnek vissza újra és újra. Főbb feladatok: Kalandpark menedzselése Értékesítés Kalandpark napi operatív működésének irányítása, kapcsolódó szervezési és adminisztrációs feladatok elvégzése Dolgozói csapat megszervezés, irányítása A Kalandpark arculatának gondozása, fejlesztése Kalandpark fejlesztése, új ötletek, „játéklehetőségek” felkutatása Kalandpark éves marketingtervének kidolgozásában való aktív részvétel Tulajdonosi „jobbkéz” Elvárások: vezetői tapasztalat jó kommunikációs készség eredményo... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Gépbeállító

Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén - Gépbeállító Gyártástámogatás Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. A miskolci Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 2003. nyarán alakult. Gyáregységünk autóipari alkatrészek, indítómotorok, relék és hajtóművek gyártásával foglalkozik. A telephelyünkön gyártott autóipari alkatrészek jelentős autóipari... Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. A miskolci Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 2003. nyarán alakult. Gyáregységünk autóipari alkatrészek, indítómotorok, relék és hajtóművek gyártásával foglalkozik. A telephelyünkön gyártott autóipari alkatrészek jelentős autóipari cégekhez kerülnek beszállításra. Folyamatosan újabb termékek (klímaberendezések, villamos motorok, ablaktörlő rendszerek) gyártása kerül bevezetésre, ezért dinamikusan bővülő csapatunkba folyamatosan keresünk kvalifikált munkatársakat. Csatlakozz hozzánk Te is! Gépbeállító Egyéb, Referencia kód: 2014_EB_Gépb_g Feladatok: Gyártósori szerszámok szét/át-összeszerelése, beállítása Gyártósoron gé... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft - Győr, Győr-Moson-Sopron - Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. - Ponthegesztő robotok hegesztési paraméterieinek felügyelete, korrigálása - Hegesztési adatbank kezelése - Hegesztőfogók élettartamának felügyelete, felszabályozása, cseréje - Kapcsolattartás, együttműködés a vizsgálócsoporttal - Középfokú műszaki, technikusi végzettség (elektrotechnikus, elektroműszerész) - Robottechnikában, vezérlőszoftverekben szerzett tapasztalat előnyt jelent - Német nyelvtudás előnyt jelent - Csapatmunkára való nyitottság - Jó kommunikációs és pro... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Eladó

Magyar Duty Free Kft - Budapest - Magyar Duty Free Kft Az állás Munkaadó Magyar Duty Free Kft Állás helye Budapest 1185, Budapest Magyarország Iparág Kiskereskedelem Állástípus Teljes munkaidős Alkalmazott Tapasztalat éveinek száma Kevesebb, mint 1 év Képzettség Középiskolai tanulmányok Karrierszint Szakember (beosztottak nélkül) Eladó Az állásról Német tulajdonban lévő, prémium kategóriás termékeket forgalmazó kereskedelmi cég keres Eladó/Pénztáros munkakörbe kollégát Parfüm/Kozmetika valamint LTC (égetett szeszesital, dohányáru, csokoládé) részlegre. Feladatok: A vásárlók nyugat európai színvonalú kiszolgálása, értékesítés, tanácsadásA napi üzletmenet biztosítása (árufeltöltés, polcok rendben és tisztán tartása stb.)Pénztár kezelése Elvárások: Közép vagy felsőfokú végzettségMagabiztos középfokú aktív angol nyelvtudás (egyéb nyelv ismerete előnyt jelent)Vevőorientált szemléletmód, kereskedői véna, esztétikai érzékSegítőkész, lelkes és nyitott személyiségDinamikus, önálló munkavégzésre képes egyénRugalmasság, pontosság... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC PERSONNEL HUNGARIA Kft. - Veszprém - Veszprém megyei, neves multinacionális vállalat megbízásából keresünk szakembert az alábbi pozícióba: TESZTLABORMÉRNÖK (pályakezdőket is várunk)Feladatok Szériagyártás, prototípus gyártás felügyelete Hibafelismerés, keresés, behatárolás Nyomaték szenzorok validációinak elkészítése, Design validáció, process validácó készítése, Termék fejlesztésben való közreműködés, validációs dokumentációk elkészítése Elvárások Villamosmérnöki egyetemi vagy főiskolai végzettség Angol nyelvtudás (kommunikációs szint) Minőségügyi rendszerek ismerete Elektronikai, elektrotechnikai, mechanikai ismeretek Általános gépészeti ismeretek Méréstechnika területén szerzett tapasztalat: min. 1 év Termelés, gyártás-előkészítés területén szerzett tapasztalat: min. 1 év Előnyt jelent Elektronikai, ill. elektrotechnikai gyakorlat Autóiparban szerzett gyakorlat Amit megbízónk nyújt Nemzetközi cég, nagyvállalati környezet Versenyképes jövedelem és béren kívüli juttatások Változatos munka, Folyamatos szakmai fejlődés (sz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Vevői termékvonal vezető

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Veszprém - Veszprém megyei, neves multinacionális vállalat megbízásából keresünk szakembert az alábbi pozícióba: VEVŐI TERMÉKVONAL VEZETŐ Feladatok Az értékesítés és nyereségesség növelése az adott vevői körnél A vevői elégedettség folyamatos fejlesztése Elsődleges kapcsolattartó és koordinátor a gyár, szerviz és az Account Managerek között A lemaradások, késések csökkentése, ajánlatkéréseknél azonnali reakciók biztosítása A bruttó árrés növelése Együttműködés a Logisztikával, CSR-ral, Beszerzéssel, Pénzüggyel és az Account Managerekkel Az aftermarket üzletág növelése és utánkövetése Riportok, statisztikák, felmérések készítése, a piac figyelése Elvárások Felsőfokú műszaki végzettség Autóipari tapasztalat Projektmenedzseri tapasztalat Vállalatirányítási rendszerismeret Tárgyalóképes német nyelvtudás Stabil kommunikációképes angol nyelvtudás Üzleti érzék, elemző készség Utazási hajlandóság Előnyt jelent Értékesítésben szerzett tapasztalat Amit megbízónk nyújt Nemzetközi cég, nag... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Szoftvertesztelő mérnök

Knorr-Bremse Vasuti Jarmu Rendszerek Hungaria Kft. - Budapest - Szoftvertesztelő mérnök BCT33_20140311_01 Feladatok: PC-s környezetben való tesztelés. Termékspecifikációk alapján teszt tervezése. Tesztesetek készítése tesztelési technikák felhasználásával. Teszt környezet felállítása, implementálása. Tesztek implementálása, végrehajtása, hibák dokumentálása. Teszteredmények kiértékelése es dokumentálása. Elvárások: Felsőfokú végzettség (villamosmérnök vagy műszaki informatikus). Rendszer és modulszintű tesztek. Objektum-orientált programozási nyelvismeret. Önálló, lendületes munkavégzésre való képesség. Angol nyelvtudás. Előny: Tesztmódszerek ismerete, ISTQB tanúsítvány. Tapasztalat tesztelésben. Német nyelvtudás. Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. Személyzeti Osztály 1238 Budapest, Helsinki út 105. Tel: +36 1 28-94-100 Fax: +36 1 28-94-192 HA A HIRDETÉS FELKELTETTE AZ ÉRDÉKLODÉSÉT, jelentkezzen fényképes önéletrajzzal az alábbi e-mail címen: karrier.vasut@knorr-bremse.com További hirdetéseink:http://jobs.knorr-bremse.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


Rodl & Partner Kft - Budapest VI. ker - Megbízható szakirányú képzettséggel, vagy könyvelési gyakorlattal rendelkező munkatársat keresünk, könyvelési feladatok támogatásához.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Ügyintéző (6 órás)

PASSION 4 WORK - Debrecen, Hajdú-Bihar - Debreceni autókereskedéshez keresünk Ügyintézőt (6 órás) (min. 40%-ban megváltozott munkaképességűek jelentkezését is várjuk)... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Kereskedelmi beszerző

Budapest - Piacvezető cukrász-, sütőipari- és gasztronómiai nagykereskedés, amely országosan több, mint 5000 terméket forgalmaz, bővülő budapesti csapatába keres munkatársat az alábbi pozícióba Kereskedelmi beszerző Feladatok kül-, és belkereskedelmi beszerzések teljes körű intézése árajánlatok kérése, készítése szerződések kezelése adatrögzítés kimutatások készítése hazai beszerzések intézése Elvárások középszintű angol nyelvtudás / írásban és szóban / MS Office magas szintű felhasználói ismeret precizitás önálló munkavégzés Előnyök felsőfokú végzettség azonnali munkakezdés Navision program ismerete hasonló munkakörben szerzett tapasztalat lelkes, motivált személyiség Amit kínálunk Megbecsülés, versenyképes juttatási csomag, önállóság Munkavégzés helye Budapest Jelentkezés módja A felvételi első lépése egy olyan tudáspróba megtétele, amely az EXCEL ismeretekre is kiterjed. Válaszlevelet azoknak a jelentkezőknek tudunk küldeni, akiket felvételi beszélgetésre... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Rendszertervező mérnök

ThyssenKrupp Presta Hungary Kft. - Budapest - Rendszertervező mérnök Feladatok Rendszer-követelmények, specifikációk kezeléseRendszertervezésA rendszertervezéssel kapcsolatos tevékenységek felügyelete, irányításaKapcsolattartás a vevővel és a projekt többi résztvevőjévelRészvétel a kormányrendszer paramétereinek behangolásában (járműtesztek) Elvárások Gépészmérnöki vagy villamosmérnöki végzettségNyitottság komplex mechatronikai rendszerek irányábaB kategóriájú járművezetői engedélySzakmai tapasztalat releváns területen előnyt jelentMin. középszintű angol nyelvtudásNémet nyelvtudás előnyt jelent Személyiség HatározottságÖnálló döntéshozatalra való képességKreativitásSzisztematikus munkavégzésCsapatmunkára termettségJó kommunikációs és kezdeményező képesség Ajánlatunk Versenyképes fizetés és juttatásokRészvétel nemzetközi projektekbenSikeres és gyorsan növekedő vállalat thyssenhw Ha fontos számodra a szakmai fejlődés, ha érdekes feladatokra vágysz és jó hangulatú, nemzetközi környezetben szeretnél dolgozni, akkor érdemes hozzánk jel... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Tesztelő - Telekom IT (Pécs)

IT Services Hungary Kft. - Pécs, Baranya - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Tesztelő Telekom IT (Pécs) Állásazonosító: 80604 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Pécs Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Nincs megadva Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: Nincs magadva Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: German and english Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Information and Communication Technology (ICT) connects people and markets worldwide! Deutsche Telekom is one of the leading international companies in ICT. With round about 235.000 employees in 50 countries, we provide innovative solutions to our clients. T-Systems is one of the three successful brands of Deutsche Telekom. We serve large customers and multinational companies through our global infrastructure of data centers and networks. With the help of innovative technology we develop integrated solutions for connected life and work... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Feladatok #A lakkozó üzem logisztikai folyamatainak tervezése és optimalizálása #Új termékek bevezetése és kifutása esetén logisztikai folyamatok és struktúrák tervezése #Logisztikai költségek tervezése és engedélyeztetése #Folyamatok, munkamenetek felvétele, tagolása és dokumentációja #Speciális üzemi eszközök, gépekhez cserealkatrész ill. komponensek beszerzése #Rendelések lebonyolítása, szállítási idők követése #Kapcsolattartás beszállítókkal, partner cégekkel #Munkatársak oktatása... - Állandó - Teljes munkaidő


Aurum Recruitment - Veszprém - Mérlegképes könyvelő (Veszprém) Mérlegképes könyvelő (Veszprém) Veszprém megyei megbízó Partnerünk részére keresünk Mérlegképes könyvelő pozícióba munkatársat az alábbi feladatokkal és elvárásokkal. Feladatok Teljes körű könyvelési és összetett számviteli feladatok ellátása Havi zárás, főkönyvi könyvelés elvégzése, ellenőrzése Bevallások, adatszolgáltatások elkészítése, beszámolók összeállítása Jelentések, beadványok, kimutatások elkészítésében való részvétel Adózási szabályok naprakész ismerete, változások nyomon követése Kapcsolattartás a könyvvizsgálókkal, hatóságokkal Elvárások Mérlegképes könyvelői végzettség Minimum 2-3 éves hasonló munkakörben szerzett tapasztalat Társalgási szintű angol nyelvtudás MS Office magabiztos használata Önálló, precíz munkavégzés Jó kommunikációs és problémamegoldó készség Előny Felsőfokú szakirányú végzettség SAP ismeret Jelentkezés Fényképes, Word formátumban szerkesztett, kétnyelvű önéletrajzzal és a bérigény feltüntetésével. E-mail: This e-mail add... - Állandó - Teljes munkaidő


Continental Automotive Hungary Kft. - Veszprém - A Continental AG 140 éve az autóipar megbízható partnere. Veszprémi leányvállalata a világ meghatározó gépjármű-márkáihoz fejleszt és állít elő elektronikus fék- és biztonsági berendezéseket, valamint több műszaki területet átfedő megoldások kifejlesztésével az autóipar elismert szereplője. Kutató-fejlesztő központjában több mint 300 szenzor és szoftverfejlesztő mérnök dolgozik, szoftver-, elektro... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft - Győr, Győr-Moson-Sopron - Laborunk a gyár (motorgyár, járműgyár) egyes területein különböző feladatokra/célokra felhasznált folyadékok vizsgálatát és ellenőrzését végzi. Ide tartozik a mechanikus megmunkáláson használt hűtő-kenő folyadékoktól kezdve, a motorüzemi folyadékokon keresztül a folyadékok széles palettája. Erre a szakterületre keresünk szakmai gyakornokot. - Klasszikus/műszeres analitikai vizsgálatok elvégzése különböző folyadékokban (olajok, emulziók, mosófolyadékok) - Dokumentációk/jegyzőkönyvek készítése - Folyamatban lévő mérnöki tanulmányok vegyészmérnök, vegyész, biomérnök vagy környezetmérnök szakon - Legalább 4 lezárt szemeszter - Aktív, nappali tagozatos hallgatói jogviszony - Minimum heti 3 napos munkavégzés - Laboratóriumi gyakorlat (általános kémia, analitikai kémia) - Németnyelv-tudás előny - Pontos, precíz munkavégzés - Csapatmunkára való készség - Képesség önálló munkavégzésre - Terhelhetőség - Önéletrajz csatolását kérjük a pályázói fiók mellékleteként!... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Raktáros

Szeged, Csongrád - Szegedi székhelyű nagykereskedelmi cég Raktárost keres Feladatok A termékek bizonylat alapján történő összekészítése, A termékek szállításra történő felkészítése, termék átvétele, bevételezése, könyvelése, raktározása, leltárak végrehajtása Elvárások középfokú végzettség, targonca vezetői jogosítvány felhasználói szintű számítógépes ismeretek Előnyök logisztika /raktározási, készletgazdálkodási, szállítmányozási, fuvarozási, vámkezelési/ területén szerzett tapasztalat Személyiség: kiváló kommunikációs készség, határozottság, jó konfliktuskezelő, motiváló készség, eredményorientált gondolkodás és munkavégzés Munkavégzés helye Szeged Jelentkezés módja Fényképes önéletrajz elküldésével a pozíció megjelölésével. Jelentkezési határidő: 2014. november 5. vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Pécs, Baranya - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Technical Process Specialist (Pécs) Feladatok Jegyek routolása Incidens jegyek monitorozása Problem, change jegyek nyitása, monitorozása, zárása Heti, havi riportok készítése Telefonkonferenciákon való részvétel Elvárások Felsőfokú informatikai végzettség vagy egyenértékű munkatapasztalat Kommunikatív, asszertív személyiség Jó problémamegoldó képesség Legalább középfokú német ÉS angol nyelvtudás Microsoft Office programcsomag kiemelkedő ismerete (Office és Power Point kiemelten) Előny ITIL ismeretek Jegykezelő rendszerek ismerete Amit kínálunk Fiatal és barátságos csapat Folyamatos fejlődési lehetőség az informatika és a nyelvek területén (párhuzamos német és angol nyelvhasználat), cégen belüli előrelépési lehetőség Ergonomikus, modern munkakörnyezet Kérünk, hogy magyar és angol nyelvű részletes szakmai önéletrajzodat a jelentkezem most gombbal küldd el! Keresés állásazonosító alapján: 81559 vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria - Győr, Győr-Moson-Sopron - Karrier az Audinál Termékvizsgáló - Járműgyártás, Karosszériaüzem Pályázat Izgalmas és változatos munkakörnyezet Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. Feladatok Vizsgálati előírásban szereplő mérések, ellenőrzések elvégzése és dokumentálása Karosszériaelemek gyártásánál minőségi ellenőrzések elvégzése Minőségi hibák ledolgozásában történő aktív részvétel Elvárások Fémipari végzettség Minőségellenőri szakmai tapasztalat Műszaki rajz olvasása Mérőeszközök használatának ismerete Lemezmegmunkálási tapasztalat előny (vágás, hajlít... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Adminisztrátor, diákmunka

Budapest - Adminisztrátor, diákmunka Feladatok Általános irodai adminisztráció Adatrögzítés Iktatás Postabontás Archiválás Magyarország egyik legnagyobb személyzeti tanácsadó cégeként célunk, hogy több mint egy évtizedes tapasztalatunkkal hozzájáruljunk Ügyfeleink üzleti sikereihez. Teljes körű HR-szolgáltatásokat nyújtunk az egész országban, jellemzően munkaerő-kölcsönzés, közvetítés, bérszámfejtés és Cafeteria outsourcing, diákmunka, illetve HR-tanácsadás területén. Elvárások aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszony, felhasználói szintű MS Office ismeret (Word, Excel), önálló, gyors és pontos munkavégzés, heti minimum 3 nap vállalása Amit kínálunk Fizetés: Bruttó 631 Ft/óra... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Kereskedelmi vezető munkatárs

ISG Personalmanagement Kft. - Mosonmagyaróvár, Győr-Moson-Sopron - Megbízónk egy családi vállalkozás, mely egyszerre képviseli a hagyományokat és az innovációt. Mint vezető gyártót a fröccsöntés technikában, automatizálási technikában és a periféria készülékekben a magas minőség, erős értékek és a megbízhatóság jellemzi. A vállalatcsoport dinamikus fejlődése érdekében tapasztalt Kereskedelmi vezető munkatársat keresünk azonnali kezdéssel Magyarországra egy új 'Sales és Szervizüzletág' létrehozásához. A leendő kolléga felelős lesz a vállalat növekedésének stratégiai és operatív fejlesztéséért, és direktben riportál az osztrák anyacég felé. Feladatok: az új 'Sales és Szervizüzletág' stratégiai és szervezeti fejlesztése, az eladási és szervizaktivitások vezetése a piaci feltételeknek megfelelően, az árusítás és a szerviz mutatószámainak összehasonlítása, proaktív Key Account Management, az adott terület teljes büdzséjéért való felelősség, riportálás az anyavállalatnak a piaci elemzésekről, piaci potenciálokról és a mutatószámokról, marketingaktivitások,... - Állandó - Teljes munkaidő


Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: SZÁMVITELI MUNKATÁRS (Pályakezdők jelentkezését is várjuk!) Hivatkozási szám: MSTOSZVI-1021 Megbízónk, ügyviteli tanácsadással, szakmai kiadványokkal, képzésekkel foglalkozik, dinamikus csapatába keres az alábbi pozícióba új munkatársat: SZÁMVITELI MUNKATÁRS Feladatok: Számviteli tanácsadás változatos munkakörben Elvárások: Mérlegképes könyvelő vagy felsőfokú képzettség Magabiztos Ms Office ismeretek Kapcsolódó jogszabályok ismerete Valamely bérszámfejtési szoftver ismerete Képesség az önállóan és a csapatban végzett munkára egyaránt Rugalmasság, megbízhatóság Felelősségteljes, precíz munkavégzés Juttatások: Változatos munkakör Kellemes munkakörnyezet Fiatal és dinamikus csapat Munkavégzés helye: Budapest XVI. kerület, Örs vezér tér közelében Egyéb információk: Jelentkezés fényképes önéletrajzzal, fizetési igény megjelölésével. Pályakezdők jelentkezését is várjuk!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Zöldség árufeltöltő

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Budapest III. ker - Munkakör megnevezése: Zöldség árufeltöltő Munkavégzés helye: 1037 Budapest, Bécsi út 258. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű árufeltöltést. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű zöldségtermék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: á... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Értékesítő

Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg - A humáninformatikai és bérügyviteli outsourcing tevékenységet végző L-SOFT Zrt. munkatársat keres Értékesítő pozícióba felsőfokú okleveles kereskedelmi, közgazdasági vagy informatikai szakirányú végzettséggel Feladatok: Társaságunk szoftvertermékei és bérügyviteli outsourcing szolgáltatásunk értékesítési tevékenységének tervezése, működtetése, irányítása. Új ügyfelek felkutatása, megnyerése Kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel Ajánlatok, pályázati anyagok összeállításában aktív közreműködés Az értékesítés hatékonyságának folyamatos kontrollja, növelése B2B üzleti tárgyalások előkészítése, lebonyolítása Bevételi tervek, értékesítési stratégiák kidolgozása, a megvalósulás irányítása Információk szolgáltatása az üzleti stratégiához és üzletpolitikához Az ideális jelölt az alábbi szakmai elvárásoknak megfelelő szakismerettel, végzettséggel, képességekkel rendelkezik: Felsőfokú okleveles kereskedelmi, közgazdasági vagy informatikai szakirányú végzettség Önállóság, m... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Feladatok #TPM tevékenység szervezése és fejlesztése, folyamatos fejlesztésében való részvétel #Hibaelhárítás, a berendezések rendelkezésre állásával kapcsolatos korrektív és preventív akciók meghatározása #Tudás transzfer biztosítása a termelő területek számára #Kapcsolattartás a berendezésgyártó és alkatrész-forgalmazó vállalatokkal #Siemens S7 ismeretek... - Állandó - Teljes munkaidő


Beck and Partners International HR Consulting - Fejér - Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: REGIONÁLIS FINANCIAL ANALYST - GYÁRTÓCÉG Hivatkozási szám: MSTREGIO-0001 Amennyiben regionális feladatkörben szeretne dolgozni! Amennyiben erős a pénzügyi elemzésben! Amennyiben szeretne egy piacon elismert amerikai gyártóvállalatnál dolgozni, pályázza meg a pozíciót! Ügyfelünk egy amerikai központú vállalatcsoport tagjaként ipari folyamatszabályozó és mérő berendezések gyártásával és összeszerelésével foglalkozik Székesfehérváron. Az anyavállalat még több figyelmet szentel a magyar gyár számára, ezért egy műszaki kompetencia központ kiépítése mellett új gyártóegységet hoztak létre az elmúlt évben. Az új csapat a bővülés érdekében keres új munkatársat FINANCIAL ANALYST pozícióba. A pozíció a regionális pénzügyi csapatban helyezkedik el, a vezető külföldi. Elemzéseket, kimutatásokat készítenek regionális szinten a management számára, felhasználva a vállalatcsoport konszolidált adatait. Olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik a helyi kereteket már... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Szállodai recepciós

HUMAN CENTRUM Kft. - Harkány, Baranya - Szállodai recepciós Idegenforgalom/Szálloda/Vendéglátás Harkány Az álláslehetőségre való jelentkezéshez, kérjük, lépjen be! Cégbemutató A Humán Centrum Kft. büszke arra, hogy működése alatt több ezer embernek biztosított országszerte törvényes, bejelentett munkahelyet, fejlődési lehetőséget számos iparágban. Célunk a munkatársak. Szállodai recepciós Idegenforgalom/Szálloda/Vendéglátás Harkány Az... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Minőségügyi Munkatárs

Randstad Hungary Kft. - Gönyű, Győr-Moson-Sopron - - Minőségirányítási szabályok követése és fejlesztésükben való részvétel - Reklamációk kezelése - Minőségügyi oktatás a kollégák számára - Anyagellenőrzések végrehajtása - Költésgelemzés, veszteségek feltárása - 2 év után műszakos munkarend... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft - Győr, Győr-Moson-Sopron - A lakkozó üzem a minőségi karosszériák fényezését végzi a modern technika adta lehetőségek felhasználásával. Minőségünk és hatákonyságunk állandó javítása érdekében optimalizáljuk folyamatainkat, a munkatársaink részt vesznek szakmai, nem szakmai továbbképzéseken és együttműködünk a lakkozó üzem más szakterületeivel. - A lakkozó üzem logisztikai folyamatainak tervezése és optimalizálása - Új termékek bevezetése és kifutása esetén logisztikai folyamatok és struktúrák tervezése - Logisztikai költségek tervezése és engedélyeztetése - Folyamatok, munkamenetek felvétele, tagolása és dokumentációja - Speciális üzemi eszközök, gépekhez cserealkatrész ill. komponensek beszerzése - Rendelések lebonyolítása, szállítási idők követése - Kapcsolattartás beszállítókkal, partner cégekkel - Munkatársak oktatása - Főiskolai vagy egyetemi végzettség - Legalább 3 év szakmai tapasztalat - Tapasztalat logisztikai folyamatok tervezésében, bevezetésében - Kommunikációs szintű németnye... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Szoftver projektvezető

ThyssenKrupp Presta Hungary Kft. - Budapest - Szoftver projektvezető Feladatok Egy adott gépjárműtípus kormányrendszeréhez szükséges beágyazott szoftver fejlesztésének irányításaIdő- és erőforrástervek elkészítése, nyomonkövetése, jelentések készítéseA céges fejlesztési folyamatoknak megfelelően egy 10-20 fős SW fejlesztési projekt irányítása (tervezés, implementálás, integrálás)A cég standardizálási stratégiájának betartatása, a korábbi fejlesztési eredmények újrahasznosításávalAz ECU SW projekt külső és belső beszállítóinak irányításaKapcsolattartás a vevővel, a fejlesztői csoportokkal, továbbá a cég és a projekt magasabb szintű vezetésével Elvárások Villamosmérnöki vagy műszaki informatikus végzettség Beágyazott szoftverfejlesztési tapasztalatProjektvezetői tapasztalatTárgyalási szintű angolnyelv-tudásNémetnyelv-tudás előnyAutóipari tapasztalat előnyBiztonságkritikus területen végzett fejlesztési vagy projektvezetési tapasztalat előny Személyiség Kiváló kommunikációs készségÖnálló munkavégzésUtazási hajlandóság Ajánlatunk Verse... - Állandó - Teljes munkaidő


Energy Power Kft. - Esztergom, Komárom-Esztergom - Nemzetközi árufuvarozással, vámkezeléssel és raktározással foglalkozó partnerünk megbízásából, a megnövekedett termelési volumen miatt új munkatársat keresünk az alábbi pozícióba: LOGISZTIKAI / SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI ÜGYINTÉZŐ Elvárások: Logisztikai / szállítmányozási munkatapasztalat ill. tanulmány feltétel Legalább középfokú iskolai végzettség Angol nyelv magabiztos használata szóban és írásban elengedhetetlen Jó kommunikációs készség Szolgálatkészség Jó problémamegoldó készség. Önállóság a rábízott feladatok megoldásában. Esztergom és környéki lakhely Feladatok: Szállítmányozási és fuvarszervezési feladatok (tengeri, légi, közúti) ellátása vevőink megrendelése alapján. Amit kínálunk: Versenyképes fizetés + juttatási csomag Kulturált munkakörülmény, szabálykövető vállalati környezetben Szakmai fejlődési lehetőség egy több mint 20 éve sikeresen működő, magyarországi és külföldi telephelyekkel rendelkező multinacionális cégnél Előrelépési lehetőség Jelentkezés: Ame... - Állandó - Teljes munkaidő


Beck and Partners International HR Consulting - Somogy - Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: KARBANTARTÁS VEZETŐ - AUTÓIPAR Hivatkozási szám: MSTKARBA-0001 Amennyiben Ön már tapasztalt karbantartó és irányított már kisebb szakmai csapatot! Ha igazi motivációnak tartja egy 400 fős gyár TPM rendszerének fejlesztését, akkor várjuk jelentkezését! Ügyfelünk egy skandináv tulajdonban lévő autóipari beszállító cég Nyugat - Dunántúlon. A cég autóipari és erőgép alkatrészek gyártásával foglalkozik, közel 400 fős dolgozói létszámmal. A magyarországi gyár kulcsfontosságú szerepet tölt be a cégcsoport életében. Az erős autóipari követelményeknek megfelelően a karbantartási csapat folyamatosan újabb kihívásoknak felel meg, ezért a team élére egy szakmailag jól megalapozott, kreatív, erős vezetői tulajdonságokkal rendelkező karbantartási szakembert keresünk az alábbi pozícióba: KARBANTARTÁS VEZETŐ - AUTÓIPAR Az új munkatárs közvetlenül a gyárigazgató felé tartozik beszámolási kötelezettséggel, akivel rendszeres kapcsolatot tart fenn. Felelős a vállalat... - Állandó - Teljes munkaidő


Egis Gyogyszergyar Zrt. - Budapest - Termékportfólió-fejlesztési menedzser Főbb feladatok Orvosszakmai, gyógyszerfejlesztői, gyógyszerpiaci információk gyűjtése, szűrése, rendszerezése, nyomon követése Üzletfejlesztési javaslattételek készítése Piaci forgalmi-, illetve kereskedelmi és marketingköltség előrejelzések készítése Saját új-termék ötletek készítése, illetve azok értékelése Üzleti ígéretességi vizsgálatok, gazdaságossági értékelések készítése Munkakör betöltésének feltételei Orvos/gyógyszerész végzettség Gyógyszeriparban szerzett 2-4 éves marketing tapasztalat Tárgyalási szintű angolnyelv-ismeret Felhasználói szintű MS Office ismeretek Elemzőképesség, pontosság Munkakör betöltése során előnyt jelent Gyógyszeriparban szerzett üzletfejlesztési tapasztalat Állás azonosító: 1865 Munkavégzés helye: Budapest Szakterület: Kereskedelem és marketing Munkaszerződés típusa: Határozatlan idejű Napi munkaidő: Teljes munkaidő... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Szoftver tesztmérnök

ThyssenKrupp Presta Hungary Kft. - Budapest - Szoftver tesztmérnök Feladatok Beágyazott mikrokontrolleres rendszerek C-ben írt működtető programjainak, funkcionális és biztonsági kritériumainak teszteléseSzoftver tesztelési dokumentáció elkészítése és karbantartása Szoftver tesztelesi technológiák és eljárások fejlesztése, a tesztelés automatizálásaRészvétel az elkészült szoftvertervezési és -tesztelési dokumentumok átvizsgálásában Folyamatos és hatékony együttműködés a fejlesztéssel, architektekkel a problémák hatékony megoldásában Elvárások Villamosmérnök vagy műszaki informatikus végzettség A C programozási nyelv ismerete Programtervezési és tesztelési tapasztalat előnyt jelent, de pályakezdőés tapasztalt szakemberek jelentkezését is várjuk! Középfokú angol nyelvtudás Szkript nyelvek (elsősorbanpython) ismerete Autóipari tapasztalat, beágyazott rendszerekben való jártasság előnyt jelent Személyiség Kiváló analitikus és problémamegoldó készség Határidők betartására való képesség Csapatmunkára való képesség Jó kommunikációs és ke... - Állandó - Teljes munkaidő


Lidl Magyarorszag - Balmazújváros, Hajdú-Bihar - Az Ön feladata - áruházunk zavartalan működésének biztosítása a vásárlók legnagyobb elégedettségének érdekében - az üzletvezető távollétében az üzlet teljes körű irányítása - közreműködés a forgalom és a teljesítmény tervezésében; a tervezett mutatószámok megvalósulásának ellenőrzésében - részvétel a leltár. Üzletvezető-helyettes Kelet-Magyarország (6 órás munkavégzés) Áruház Böszörményi út 1., Ba... - Állandó - Teljes munkaidő


TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Érd, Pest - Munkakör megnevezése: Zöldség árufeltöltő-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 2030 Érd, Budafoki út 2-4. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű árufeltöltést. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű zöldségtermék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Megbízónk, egy multinacionális vállalat szolgáltató központjába (shared service centerbe) nemzetközi projektek támogatásához keresünk munkatársakat. Feladatok: a projektek folyamatához kapcsolódó összes háttér és front folyamat összefogása, menedzselése, szerződéstervezetek, tenderanyagok, prezentációk összeállítása, különböző részlegekkel való kapcsolattartás, információ begyűjtése a releváns szakterületekről (pl. gyártás, logisztika, jogi csoport) szükséges dokumentumok végleges összeállítása (prezentációk, szerződések, árajánlatok). Elvárások: felsőfokú végzettség (pályakezdők jelentkezését is várjuk!) kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség, pontosság és precizitás, üzleties gondolkodásmód, kreatív, kezdeményező személyiség. Nyelvtudás: folyékony angol- és töröknyelv-tudás (felsőfok/ tárgyalási szint). Megbízónk ajánlata: stabil hátterű, folyamatosan bővülő, nemzetközileg elismert multinacionális vállalatcsoport, professzionális szakmai és munkakörny... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! SAP fejlesztő gyakornok (Budapest) Állásazonosító: 82216 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT projektek, fejlesztés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Megbízásos szerződés Szükséges végzettség: Nincs megadva Célcsoport: Gyakornok Szükséges tapasztalat: Nincs magadva Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: Angol Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről A Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló részlegeként a T-Systems integrált megoldásokat kínál az üzleti világ és a társadalom közös jövőjének biztosítása céljából. Globális infrastruktúrájú adatközpontjain és hálózatain keresztül a T-Systems informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatoknak és közintézményeknek. Közel 46 000 munkavállaló dolgozik azon világszerte, hogy iparági tapasztalatát és az ICT innovációit ötvözve magas hozzáadott értékkel egészítse ki ügyfelei alapve... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Mátészalka | Mátészalka állás | állás Mátészalka és környéke | Mátészalkai állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Mátészalka állás
munkaügyi központ Mátészalka állás
állás Mátészalka és környéke
Mátészalkai állások

Kulcsszavas kereső