állás Mátészalka
Csak állás Mátészalka hirdetés azonnali állás Mátészalka és munka országosan! Munka, állás Mátészalka kereső, állás Mátészalka keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Mátészalka és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Mátészalka és állás Mátészalka kereső. állás Mátészalkaai.


állás Mátészalka, állás Mátészalka keresés és állás Mátészalka kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Mátészalka kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Mátészalka és állás Mátészalka kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Mátészalka kereső személyek, állás Mátészalka kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Mátészalka munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Mátészalka kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMátészalkaimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Mátészalka keresés témában, országosan.

Munka, állás Mátészalka és állás Mátészalka ajánlatok, állás Mátészalkaok:


munka és állás Mátészalka ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Mátészalka kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Mátészalka. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Mátészalka munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Mátészalka kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Mátészalka kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Mátészalka kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Mátészalkat találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Mátészalka keresőkről, ami nagyban segíti az állás Mátészalka keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Mátészalka viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Mátészalka kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Mátészalka kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Mátészalkat keresők és állás Mátészalkat kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Mátészalka értékelések:

A állás Mátészalka ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Mátészalka keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Mátészalka keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Mátészalka kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Mátészalka keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Mátészalka fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Mátészalka keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Mátészalkahelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Mátészalka keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Mátészalka keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Mátészalka hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Mátészalka kereső, állás Mátészalka keresés, állás Mátészalkaok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Mátészalka, állás Mátészalkaok, állás Mátészalka keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Mátészalka keresője, munka kereső, és állás Mátészalka kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Mátészalkahirdetés, hogy tudjanak állás Mátészalkat találni. A állás Mátészalka keresés mellett ingyenes letöltés állás Mátészalka filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Mátészalka kereső és állás Mátészalka kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Mátészalka munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Mátészalka kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Mátészalka kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Mátészalka tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Mátészalka ajánlat -ról. Legyen az állás Mátészalka, munka, munkáltató, állás Mátészalkaajánlat, idősebb állás Mátészalka keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Mátészalka keresőt, pályakezdő állás Mátészalka és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Mátészalkat keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Mátészalka, munka, karrier, önéletrajz, állás Mátészalka keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Mátészalka ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Mátészalka keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Mátészalka kereső, állás Mátészalka kínál, önéletrajz vagy csak állás Mátészalka hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Mátészalka oldala.

Állás Mátészalka

Minőségügyi mérnök

Femonteszeti es Alkatreszgyarto Zrt. - Budapest XXI. ker - A FÉMALK ZRT. 25 éve meghatározó szereplője az autóiparnak. A vállalat alaptevékenysége elsősorban az autóipar részére nyomásos alumínium öntvények előállítása. A FÉMALK Zrt. közvetlen beszállítója a BMW, a Volkswagen és a Porsche autógyáraknak, 2013-ban pedig az év "magyar beszállítója" díjat nyerte el. Az alábbi pozícióba keresünk kollégát: MINŐSÉGÜGYI MÉRNÖK Főbb feladatok, munkák: Minőségirányítási rendszer működtetésében való közreműködés Új termékek bevezetésének támogatása, PPAP dokumentációk elkészítése Minőségügyi problémák kezelése Projektekben való részvétel Belső dokumentációk kezelése Az álláshoz tartozó elvárások: Felsőfokú műszaki végzettség Autóiparban szerzett minőségügyi tapasztalat Erős középszintű aktív német nyelvtudás elengedhetetlen a pozíció betöltéséhez (angol nyelvtudás előny) Felhasználói szintű MS Office ismeretek Önálló és csapatmunka végzésre alkalmas, motivált személyiség Megbízhatóság, pontosság Amit kínálunk: Versenyképes jövedel... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Szervizmérnök

Semilab Zrt. - Budapest XI. ker - A SEMILAB a világ vezető mikroelektronikai, napelemipari és kijelző-gyártó cégeinek beszállítója a méréstechnika területén. Termékeinket a világ minden táján használják a gyártási folyamat ellenőrzésére és kutatás-fejlesztésre. A berendezéseket Budapesten fejlesztjük és gyártjuk, ahol saját szakembergárdánk felügyeli a termék teljes életútját, az ötlettől a tervezésen és gyártáson át a felhasználók támogatásáig. Ebbe a csapatba keresünk SZERVIZMÉRNÖK munkatársat. Leendő munkatársunk a mérőműszerekkel kapcsolatos terméktámogatás során: installálja és szervizeli az értékesített termékeket szervizeléssel kapcsolatos műszaki dokumentációkat elkészíti és karbantartja megválaszolja a vevők szakmai kérdéseit, támogatja felhasználókat az elvégzett feladatokat, eredményeket dokumentálja a készülékekkel kapcsolatos tapasztalatok alapján fejlesztési javaslatokat ad kiszállítandó készülékeken elvégzi a végső bemérést, kalibrálást, tesztelést a mérési eredményeket analizálja és dokumen... - Állandó - Teljes munkaidő


Grafton Recruitment - Budapest - Projekt munkatárs (műszaki terület) (1-30-33355/PR) Task(s): Kiemelkedő piaci tapasztalattal és eredményekkel rendelkező ipari konyhatechnológiával foglalkozó megbízónk számára keresünk munkatársat az alábbi munkakörre PROJEKT MUNKATÁRS (műszaki terület) Feladatok: - Szerviztevékenységgel kapcsolatos műszaki feladatok támogatása - Szerviz dokumentációk készítése, naprakészen tartása - Karbantartási feladatok nyomon követése, dokumentálása - Árajánlatok előkészítése, követése, vevőtámogatás - Projektek előkészítésében, lebonyolításában való részvétel - Technikai kapcsolattartás az ügyfelekkel (angol nyelven is) - Szervízvezető napi munkájának támogatása Munkavégzés helye: Budapest és környéke Requirement(s): - Legalább középfokú műszaki végzettség; mechatronikai, gépész-épületgépész, vagy erősáramú területen - Műszaki rajzolvasási ismeretek - Manuális szerelési képesség - Adminisztrációban szerzett gyakorlat - Önálló, precíz munkavégzés - Terhelhetőség és m... - Állandó - Teljes munkaidő


Jugis Vado Kft. - Budapest XI. ker - Eladó ingatlanok felkutatása és időpont egyeztetés a tulajdonossal... - Állandó - Teljes munkaidő


Hatvan, Heves - Gyakornok logisztikai kontrolling területen Gyakornoki program „Made by Bosch” – egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik. A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. már 15 éve intenzív fejlodésben lévő gyár, ahol a gépjármű elektronika üzletág... Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik. A HATVANI ROBERT BOSCH ELEKTRONIKA KFT. már 15 éve intenzív fejlodésben lévő gyár, ahol a gépjármű elektronika üzletág termékeinek gyártása folyik. Több mint 4200 munkatárssal többek között légzsák-, motor- és ABS vezérloelektronikát, ESP érzékelőt, elektronikus szervókormány vezérlőt valamint műszerfalakat gyártunk. A nyomtatott áramkör (PCB) és mikrohibridtechnológia alapú termékeink egy részét közvetlenül a gépjárműipar nagy OEM gyáraiba szállítjuk (pl. BMW, Daimler, Audi, Porsche, Renault, VW), má... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! SOLUTION DESIGNER IPVPN AND UNIFIED COMMUNICATION (BUDAPEST, DEBRECEN, PÉCS, SZEGED) Állásazonosító: 82564 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: Értékesítés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Msc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: English Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről A Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló részlegeként a T-Systems integrált megoldásokat kínál az üzleti világ és a társadalom közös jövőjének biztosítása céljából. Globális infrastruktúrájú adatközpontjain és hálózatain keresztül a T-Systems informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatoknak és közintézményeknek. Közel 46 000 munkavállaló dolgozik azon világszerte, hogy iparági tapasztalatát... - Állandó - Teljes munkaidő


EUWORK Kft. - Budapest - Hozzáadva 2015.05.13. Frissítve 2015.05.22. Hirdetés azonosító: 937397 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés Dél-Németországba keresünk szakképzett nővéreket, ápolókat idősek otthonába, rehabilitációs intézetekbe. Jelentkezési feltételek: Egészségügyi ápoló végzettség (OKJ 55-es ÁPOLÓ, HID-as, 1998 után végzett általános ápoló és asszisztens, diplomás ápoló) Min. B1 - erős társalgási szintű német nyelvtudás, Nyitottság külföldi munkára, Önálló munkavégzésre való képesség. Amit kínálunk: Fizetés bruttó 2000-2200 EUR/hó, Szállás kedvezményesen biztosított, A munka 3 műszakban lehetséges, 26/30 nap fizetett szabadság évente, Folyamatos továbbképzéseken, tréningeken való részvételi lehetőség. A német munkavállalási engedélyhez szükséges hivatalos dokumentumok elintézésében teljes körű segítséget nyújtunk, szükség esetén az elismertetést megelőlegezzük ügyfeleinknek! ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Hús eladó

Tesco-Global Aruhazak Zrt. - Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok - Hozzáadva: 2015.06.02. Jelentkezési határidő: 2015.06.03. Hirdetés azonosító: 943360 A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetőséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Hús eladó Munkavégzés helye: 5300 Karcag, Kisújszállási u. 34. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű hús- és hentesáru legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, b... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Vevőszolgálati asszisztens

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Makó, Csongrád - Munkakör megnevezése: Vevőszolgálati asszisztens Munkavégzés helye: 6900 Makó, Aradi út 103. Főbb feladatok: -A vásárlók teljes körű, elsőosztályú kiszolgálása, informálása, reklamációk kezelése -A fizetőeszközök és az áruház készleteinek felelősségteljes kezelése -A "Nem kell sorban állnom"elv folyamatosan betartása a munkája során Munkakör...... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Termékfejlesztő

Budapest - A Pi dental Fogászati Gyártó Kft Termékfejlesztő munkatársat keres. Állás megnevezése Termékfejlesztő A munkakör célja A munkakör létrehozásának célja; A műszaki fejlesztő részleg, ill. a gyártásközi minőségellenőrzés megerősítése. Szükséges képzettség Valamilyen műszaki (gépészmérnök, villamosmérnök) alapvégzettség, Valamelyik CAD tervező program modellező/rajzoló program ismerete ProE/Creo ismerete előny. Biztonságos Angol nyelvtudás: írásban és beszédben: min, középfok Munkavégzéshez szükséges ismeretek, készségek Jó kommunikációs készség (idegen nyelven is.) Csapatban való dolgozás képessége, Innovatív készség Új ismeretek elsajátításának képessége. Precizitás Rendszerben való gondolkodás képessége. Előnyt jelent Felsőfokú Angol nyelvvizsga, orosz nyelvismeret. Minőségbiztosítási tanulmányok. Marketing ismeretek. A sikeres pályázó fő feladata Tevékenyen részt vesz a műszaki fejlesztésben, ill. a tervek dokumentálásában. (kezelési útmutatók elkés... - Állandó - Teljes munkaidő


Tech People Hungary Kft. - Sopronkövesd, Győr-Moson-Sopron - Job Title: Folyamatmérnök/Process Engineer (AK-117) Job Function: Autóipar Department: Production Location: Győr-Moson-Sopron megye A világ legnagyobb gépjármű utasvédelmi berendezéseket gyártó cégcsoportjába keresünk kollegát az alábbi pozícióba: FOLYAMATMÉRNÖK/PROCESS ENGINEER Feladatok: - a termelés műszaki támogatása - új, illetve... Job Title: Folyamatmérnök/Process Engineer (OM) Job Function: Autóipar Category: Production Location: Hungary - Győr-Moson-Sopron megye A világ legnagyobb gépjármű utasvédelmi berendezéseket gyártó cégcsoportjába keresünk kollegát az alábbi pozícióba: FOLYAMATMÉRNÖK/PROCESS ENGINEER FELADATOK: a termelés műszaki támogatása új, illetve átvett termékek bevezetésével kapcsolatos technológiai teendők elvégzése, új technológia kidolgozása, és/vagy meglévő adaptálása, módosítása gyártást kísérő dokumentációk kidolgozása, karbantartása (PFMEA, CP, Process Flow Chart, SC/CC lista, Folyamatképességi vizsgálatok javaslatok kidol... - Állandó - Teljes munkaidő


Allianz Hungaria Biztosito Zrt. - Budapest VIII. ker - A németországi központú Allianz a világ egyik legnagyobb globális biztosítási és pénzügyi szolgáltatója. Több mint 70 országban 148 000 munkatársa áll közel 83 millió ügyfele rendelkezésére. A piacvezető Allianz Hungária Zrt. már tíz alkalommal nyerte el a Superbrands és hét alkalommal a Business Superbrands díjakat, valamint az elmúlt évek sikereit megismételve, az Allianz Hungária Call Centere már harmadik alkalommal nyerte el a GfK Hungária Piackutató Intézet Top 10 Call Center versenyében a biztosítók között a legjobbnak járó Best of Call Centers díjat, valamint 2014-ben elnyerte az "Az Év Fogyasztóbarát Biztosítója" címet. Az Allianz Hungária Zrt. budapesti központjába keres Web content & SEO manager munkatársat. A leendő Website content & SEO manager felelős a Társaság honlapjának, illetve kapcsolódó online oldalainak (kalkulátorok, microsite-ok) tartalmainak fejlesztéséért. Elkészíti, egyezteti és publikálja az online tartalmakat, figyelembe véve a tartalomkészítés techn... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Ruházati eladó - Dunakeszi

Takko Fashion Magyarorszag Kft. - Dunakeszi, Pest - RUHZATI ELADÓ - DUNAKESZI Referencia szám: HU/15-00006 A Takko Fashion egy dinamikusan terjeszkedő nemzetközi vállalat a divatszakmában, amely már több, mint 1.700 üzletében szolgálja ki vásárlóit. 1982 óta egyesül nálunk az innováció, a dinamizmus és a divat iránti szenvedély ez egy olyan keverék, amely bennünket folyamatosan előre visz, megerősít és az ellentéteket elsimítja. Felelősségteljes munkavégzés mellett elkötelezett munkatársakat keresünk, akik szakmaiságukkal, nyitottságukkal hozzájárulnak vállalatunk sikereihez. FELADATOK árufeldolgozás eredményorientált árukihelyezés aktív eladásösztönzés pénztárkezelés ELVRSOK kereskedelmi végzettség csapatszellem, motiváció és rugalmasság barátságos viselkedés a vevőkkel, munkatársakkal divat iránti érdeklődés Önt vonzó munkakörnyezet várja egy fejlődő, európaszerte működő vállalatnál, egy dinamikus csapatban, ahol önálló munkavégzésre van lehetősége a sokoldalú és érdekes feladatok ellátása során. Amen... - Állandó - Teljes munkaidő


Karrier Hungaria Kft. - Budapest - MARKETING KOORDINÁTOR - KARRIER HUNGÁRIA (RÉSZMUNKAIDŐ) Marketing koordinátor munkatársat keresünk 4 órában folyamatosan bővülő csapatunkba! Ha erős online marketing ismeretekkel rendelkezel, szereted a kreatív feladatokat és szívesen veszel részt ötleteiddel a folyamatok kialakításában, küldd el magyar és angol nyelvű önéletrajzodat, motivációs leveledet, valamint bemutatkozó portfóliódat a lenti email címre! Feladatok: álláshirdetések optimalizálása weboldal, valamint social media oldalak (Facebook, Linkedin) karbantartása és frissítése social media kampányok arculat kialakítása, céges marketing anyagok, prezentációk készítése hírlevelek szerkesztése oldalak látogatottságának, hirdetések megtekintésének nyomon követése, mérése, elemzések készítése az oldalak látogatottságának, a hirdetés megtekintési arányainak növelése marketing stratégia megalkotásában való részvétel projektekben való részvétel Elvárások: erős online marketing ismertek és legalább 2+ éves ügynökség... - Állandó - Részmunkaidő


Adecco - Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén - Hozzáadva 2015.05.11. Frissítve 2015.05.12. Hirdetés azonosító: 870257 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés p Miskolci telephelyű német multinacionális partnercégünk számára keresünk munkatársakat KOMISSIÓZÓ munkakörbe br / br / Feladatok: br / Kézi anyagmozgatás gyártósoron és a raktárban br / Szükséges adminisztráció elvégzése br / Raktári rend betartása br / br / Elvárások: br / Min. középfokú végzettség br / Felhasználói szintű számítógépes ismeret br / Gyártó/termelő cégnél szerzett tapasztalat br / Többműszakos munkarend vállalása br / br / Amit ajánlunk: br / Stabil hátterű cég br / Hosszú távú munkalehetőség br / Versenyképes fizetés br / Vidéki munkatársaknak munkába járás támogatása br / Cafetéria br / br / Jelentkezni fényképes önéletrajz csatolásával üzenetben lehet (winword doc formátumban kérjük). br / Feltétlenü... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Részmunkaidős HR munkatárs

Merkbau Kft - Bács-Kiskun - Hozzáadva 2015.05.22. Frissítve 2015.05.22. Hirdetés azonosító: 939228 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés A kiskunhalasi székhelyű Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft. 1990 óta tevékenykedik a generál kivitelezés illetve az építőanyag és szerszám kereskedelem területén, és válik egyre inkább e területek meghatározó, jó referenciákkal bíró szereplőjévé. Kereskedelmi területen Kiskunhalason, Baján, Szegeden és Kecskeméten rendelkezünk építőanyag kereskedésekkel, a kivitelezéseink országos hatáskörűek, Kiskunhalason kívül Budapesten, Győrben és Pécsen is rendelkezünk irodával. Megnövekedett feladataink ellátása érdekében az alábbi pozícióba keresünk munkatársat: Részmunkaidős HR munkatárs Feladatok: A vállalat humán erőforrás stratégiájának egyeztetése a vállalat vezetésével, a HR menedzser munkájának támogatása. Részvétel a toborzás, kiválasztás, teljesítményértékelés... - Állandó - Részmunkaidő


Állás Mátészalka

Tesztelő (Pécs)

IT Services Hungary Kft. - Pécs, Baranya - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! TESZTELŐ (PÉCS) Állásazonosító: 83413 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT projektek, fejlesztés Munkavégzés helye: Pécs Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0%-25% Szükséges nyelvtudás: English and German Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről A Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló részlegeként a T-Systems integrált megoldásokat kínál az üzleti világ és a társadalom közös jövőjének biztosítása céljából. Globális infrastruktúrájú adatközpontjain és hálózatain keresztül a T-Systems informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatoknak és közintézményeknek. Közel 46 000 munkavállaló dolgozik azon világszerte, hogy iparági tapasztalatát és az ICT innovációit ötvözve magas hozzáado... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Autóipari mérnök - Mór

T-HR Kft. - Mór, Fejér - A pályázaton a hivatkozási azonosítót kérjük feltüntetni ! Pályázatát a hivatkozási azonosítóra klikkelve is elküldheti ! AUTÓIPARI MÉRNÖK - MÓR THR2684 MEGBÍZÓNK Minőségügy területre Angol központú autóipari beszállító cég. Az önéletrajzokat a gyhr@gyhr.hu email címre várjuk. Telefon: 96/313 282 FELADATKÖR Control plan-ek házon belüli ellenőrzése, módosítása. MUNKAVÉGZÉS HELYE Mór (Fejér megye) KÖVETELMÉNYEK VÉGZETTSÉG Műszaki felsőfokú. SZAKMAI TAPASZTALAT Minimum 1 év tapasztalat. INFORMATIKA felhasználó szintű office ismeretek EGYÉB KÖVETELMÉNY Kommunikációs angolnyelv-tudás. Proaktivitás. Jó elemző és problémamegoldó készség. Jó kommunikációs és koordinációs készség. ELŐNY JELENTKEZÉS AZ LLSAJNLATRA: THR@T-HR.HU... - Állandó - Teljes munkaidő


Man at Work Kft. - Mór, Fejér - Hegesztő üzem munkájának koordinálása, munka utasítások elkészítése, műszaki konzultáció Közreműködés új technológiák vizsgálatában, auditokra történő felkészülésben Közreműködés a minőségirányítási feladatok elvégzésében Hatékonyságvizsgálat, a folyamatok folyamatos felülvizsgálata és fejlesztése Kapcsolattartás a társosztályokkal A munkaterületéhez tartozó berendezések műszaki felügyelete Változások előkészítése és beintegrálása a gyártási folyamatba Robotikával kombinált hegesztési rendszerek integrálása Műszaki dokumentációk készítése és folyamatos ellenőrzése (műveleti dokumentációk, tartalék alkatrészek, rajzok) Elvárások: Gépészmérnök végzettség Több éves, hegesztési területen szerzett tapasztalat Hegesztési technológiák (MAG/MIG, lézer, ellenállás hegesztés stb.) ismerete Német és/vagy angol nyelvtudás MS Office felhasználói szintű ismerete Önálló, szisztematikus munkavégzés, terhelhetőség, minőségközpontúság Előny: Autóiparban szerzett tapasztalat A mun... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Raktáros

Budapest - A budapesti székhelyű, kaputechnikai termékek gyártásával foglalkozó Kling Kft. kollégákat keres Raktáros pozícióba. Feladatok készletkezelés, pontos nyilvántartás Elvárások Műszaki végzettség Benzin és gázüzemű targoncakezelés (OKJ) Anyaggazdálkodási ismeret, tapasztalat Előny Alapfokú számítógép ismeret (word, exel) Amit kínálunk Jó hangulatú, fiatalos csapat Biztos munkahely Munkavégzés helye Budapest Jelentkezés módja Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük küldje el önéletrajzát fizetési igény megjelölésével. vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Jogi előadó

TESCO-GLOBAL Zrt. - Budaörs, Pest - A Tesco, mint a legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi vállalat, egyik alapvető értékének tekinti a jogszerű és átlátható működést. Ezt az értéket szolgálja és támogatja a Jogi csapat szinte valamennyi jogterületre kiterjedő munkájával. A feladatok komplexitása és a folyton változó jogi környezet a jogi csapat bővítését igényli, ezért keressük új, tanulni és szakmai fejlődésre vágyó kollégánkat. Jogi előadó Főbb feladatok: A Társaság működésével kapcsolatban felmerülő jogi problémák megoldása, tanácsadás, bíróságok és hatóságok előtt a Társaság képviselete A Társaság valamennyi központi osztálya munkájának, valamint a logisztikai központok és áruházak működésének jogi támogatása Szerződések szerkesztése és véleményezése Szabályzatok készítése és nyilvántartása A Társaság képviselete a partnerekkel, illetve jogi képviselőjükkel folytatott tárgyalásokon, egyeztetéseken, illetve vitás esetekben Nyilvántartások vezetése Kollégák tájékoztatása új és módosuló jogszabályokról, ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

HR Manager

Get Work Trend Kft - Heves - Hozzáadva 2015.05.12. Frissítve 2015.05.12. Hirdetés azonosító: 936997 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés Nemzetközi autóipari beszállító partnerünk számára keresünk az alábbi munkakörbe kollégát: HR Manager Feladatok: Kapcsolatot tart a menedzsment és a munkavállalók között HR stratégia kialakítása, támogatása, fejlesztése, jogszabályok nyomon követése Munkajogi és HR témában tanácsadás a vezetőség és a munkatársak számára Proaktívan támogatja a HR folyamatokat Üzleti együttműködést építi ki a menedzsmenttel és a felső vezetőkkel Feltárja a hiányosságokat, javaslatokat dolgoz ki azok javítására Menedzseli a munkáltatói brandet és a stratégiai toborzást Előkészíti, kidolgozza és vezeti a kiválasztási folyamatokat Teljesítményértékelési rendszer kidolgozása, működtetése Utánpótlás tervezési rendszer megvalósítása Fejleszti a HR csapat tagjait Elvárások: Felsőfo... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

minőségügyi menedzser

Magyar Telekom Nyrt. - Budapest - MINŐSÉGűGYI MENEDZSER MAGYAR TELEKOM NYRT. Műszaki terület irányítási ágazat Műszaki minőségbiztosítási osztály minőségügyi menedzser munkakörbe munkatársat keres. A MUNKAVÉGZÉS HELYSZÍNE: 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 9. A MUNKAKÖR IDŐTARTAMA: határozatlan JELENTKEZÉSI HATRIDŐ: 2015.06.08. FELADATOK: Minőség- és folyamatjavítási projektek vezetése Szervezeti célok mérésének kialakítása Új mutatók és a hozzájuk tartozó mérések definiálása Javítási lehetőségek beazonosítása elemzések alapján A kidolgozott akciótervek nyomonkövetése Összefogó szerep a mérési és minőségfejlesztési keretrendszer működtetésében Aktív részvétel a mérési, elemzési, javítási tevékenységek fejlesztésében Az adatvezérelt és számszerűsített alapokon nyugvó döntéshozatali kultúra kialakításának támogatása Szervezeti szintű mérőszámok rendszeres és igény szerinti riportozása Vezetői döntéstámogatási anyagok készítése Minőség- és folyamatmenedzsmenttel kapcsolatos oktatási any... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Hegesztőmérnök (AB)

Tech People Hungary Kft. - Komárom-Esztergom - Job Title: Hegesztőmérnök (AB) Job Function: Autóipar Department: Production Location: Komárom-Esztergom megye Autóipari gyártó cég megbízásából keresünk Hegesztőmérnök munkatársat. Hegesztőmérnök Feladatok: Hegesztési technológiák felügyelete; Gyártás és termelés támogatása, műszaki problémák kezelése; Új hegesztési... Job Title: Hegesztőmérnök (AB) Job Function: Autóipar Category: Production Location: Hungary - Komárom-Esztergom megye Autóipari gyártó cég megbízásából keresünk Hegesztőmérnök munkatársat. HEGESZTŐMÉRNÖK FELADATOK: Hegesztési technológiák felügyelete; Gyártás és termelés támogatása, műszaki problémák kezelése; Új hegesztési technológiák bevezetése; Hegesztési varratok szakszerű elemzése, minősítése, ellenjegyzése; Minőségi problémák és azok megelőzésének koordinálása. ELVRSOK: Főiskolai vagy egyetemi szakirányú végzettség; 2-5 éves hegesztőmérnöki tapasztalat; Különböző hegesztési technológiák ismerete (plazmahegesztés, dörzshegesztés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Prémium bankár - Eger

ERSTE BANK HUNGARY Zrt. - Eger, Heves - Elkötelezettek vagyunk, hogy valamennyi munkatársunk megfelelő tiszteletet és megbecsülést kapjon munkája során, nyíltan és őszintén kommunikáljunk velük értékes és elismert szakértőként tekintve rájuk. Prémium bankár - Eger Az Erste Bank magyarországi cégcsoportja 1997 óta tagja az osztrák Erste Group-nak, Kelet-Közép Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójának, amely több mint 50 000 munkavállalójával 17 millió ügyfelet szolgál ki. Az Erste Bank Hungary Zrt. a magyar bankpiac meghatározó szereplője, mérlegfőösszege szerint a második helyet foglalja el. Leányvállalataival karöltve a pénzügyi szolgáltatások teljes skáláját lefedi. Tehetséges, képzett és lelkes munkatársaink segítségével testreszabott pénzügyi szolgáltatásokat nyújtunk minden ügyfélszegmens számára. Az Erste Bank Hungary Zrt. kiemelt ügyfeleknek nyújtott prémium szolgáltatásának ellátására! Főbb feladatok: Hosszú távú, bizalmi kapcsolat kiépítése és ápolása a Bank és Bankcsoport kiemelt ügyfeleivel; Üg... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Székesfehérvár, Fejér - OPERTOR - SZÉKESFEHÉRVR (SZLLSLEHETŐSÉGGEL) (REFERENCIASZM: PJ3506) Székesfehérvári neves, multinacionális autóipari megbízónk számára keresünk nagy létszámban munkatársakat (akár szállás biztosításával is) az alábbi munkakörbe: OPERTOR FELADATOK: - Aprólékos szereldei feladatok ellátása - Gépek kezelése, és működtetése - Minőségbiztosítási és más rendszerleírások betartása ELVRSOK: - Min. 8 általános iskolai végzettség (fémipari végzettség előnyt jelent) - Több műszak és folyamatos műszak vállalása - Álló munka vállalása - Gépkezelésben vagy fémipari területen szerzett tapasztalat előnyt jelent Amit kínálunk: - A napi bejárással nem elérhető településekről érkezőknek ingyenes szállást biztosítunk - Hosszú távú, biztos munkalehetőség egy neves nagyvállalatnál - Versenyképes bérezés és béren kívüli juttatások - A cég saját buszjárataival ingyenes bejárási lehetőség Székesfehérvár 50 km-es körzetéből Munkavégzés helye: - Székesfehérvár JELENTKEZÉS: Kérjük... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Hegesztőmérnök

Dorog, Komárom-Esztergom - Tartályok, ipari hőcserélők gyártásával foglalkozó Dorogi székhelyű cégünkbe keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba: Hegesztőmérnök Főbb feladatok, munkák: A vevői megkeresések átvizsgálása a gyártás és hegesztési követelmények tekintetében Hegesztési munkák tervezése, előkészítése, szakmai felügyelete Hegesztési és kapcsolódó technológiák kidolgozása, fejlesztése, ellenőrzése Hegesztők munkájának ellenőrzése és értékelése Gyártás előkészítési feladatok MIR auditok és Üzemalkalmassági auditok lebonyolításához dokumentációs előkészítés és aktív részvétel Elvárások: Hegesztőmérnöki végzettség EWE/IWE Minőségbiztosítási rendszerek ismerete, működtetése Aktív német vagy angol nyelvtudás Rugalmas, nyitott, problémamegoldó személyiség Önálló munkavégzési képesség MS Office programok felhasználói szintű ismerete Előny: munkatapasztalat tartálygyártási területen AutoCAD vagy valamely tervező program ismerete Amit kínálunk: Hosszútávú munkalehetőség Versenyképe... - Állandó - Teljes munkaidő


Adecco - Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén - Hozzáadva 2015.05.11. Frissítve 2015.05.12. Hirdetés azonosító: 870258 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés p Miskolci telephelyű német multinacionális partnercégünk számára keresünk munkatársakat OPERÁTOR munkakörbe. br / br / Feladatok: br / Gyártósori összeszerelés br / br / Elvárások: br / Min. középfokú végzettség br / Gyártó/termelő cégnél szerzett tapasztalat br / Többműszakos munkarend vállalása br / br / Amit ajánlunk: br / Stabil hátterű cég br / Hosszú távú munkalehetőség br / Versenyképes fizetés br / Vidéki munkatársaknak munkába járás támogatása br / Cafetéria br / br / Jelentkezni fényképes önéletrajz csatolásával üzenetben lehet (winword doc formátumban kérjük). br / Feltétlenül adja meg benne lakhelyét, telefonos elérhetőségét és pontos születési dátumát is. br / br / Köszönjük! /p " src="/uploads/job/attachment/... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Teszt technikus

Randstad Hungary Kft. - Budapest - Teszt technikus Villamosok gyártásával foglalkozó spanyol partnercégünk részére keresünk kollégákat teszt technikus pozícióba budapesti munkavégzéssel. Feladatok / Tasks villamos szerelvények biztonságos működéséhez szükséges vizsgálatok elvégzése... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannon-Work Szemelyzeti Szolgaltato Zrt. - Budapest XI. ker - MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰ ADMINISZTRÁCIÓS MUNKATÁRS (7087) A Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Zrt. saját csapatába- Budapest XI. kerületi munkavégzéssel- az alábbi munkakörbe:Megváltozott munkaképességű adminisztrációs munkatársElvárások:•Minimum gimnáziumi végzettség•Irodai munkában szerzett tapasztalat•Számítógép felhasználó szintű ismerete (Excel,...... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Területi Tanácsadó

BECK AND PARTNERS Kft. - Győr-Moson-Sopron - TERÜLETI TANÁCSADÓ Megbízónk bővíti a csapatát! Legyen részese Ön is egy 18 éve piacon lévő, több éve piacvezető, dinamikusan fejlődő cégnek, mely a talajoltás és a korszerű gazdálkodás védjegyévé vált Magyarországon. A földbe jutatott speciális célokra kitenyésztett ÉLŐ baktériumtörzsek garantálják a föld termőerejének maximalizálását, melyet mára több száz termőföld tulajdonos használ az ország egész területén. Amennyiben önálló, független, kötetlen munkavégzéssel járó, kizárólagos forgalmazási jogot biztosító TERÜLETI TANÁCSADÓ pozícióra vágyik, melyet vállalkozói partnerként végezhet Győr-Moson-Sopron Hajdú-Bihar Somogy Szabolcs-Szatmár-Bereg Veszprém Vas megyék valamelyikében, akkor jelentkezzen most! A leendő munkatárs feladatai lesznek: A cég termékének értékesítése érdekében értékesítési körzetében: a termelői piacok feltárása, piaci információk összegyűjtése, továbbítása a vezetők felé, új termelők felkutatása, kapcsolat kiépítése termék értékesítési sz... - Határozott idejű - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Végellenőr (operátor)

Pannon-Work Zrt. - Mosonmagyaróvár, Győr-Moson-Sopron - Magyarország egyik legjelentősebb HR-szolgáltatója: * 14 hazai és szlovák kirendeltség több mint 150 partner, a középvállalkozásoktól a multinacionális cégekig évi több mint 1200 munkalehetőség 4800 álláskereső elhelyezése az elmúlt 1 évben A Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Zrt. megbízópartnere számára munkatársat keres az alábbi munkakörbe: Végellenőr (operátor) Elvárások: Minimum szakmunkás végzettség Önálló és pontos munkavégzés, terhelhetőség, Flexibilitás, problémamegoldó készség, csapatmunkában való részvétel Előny: Angol vagy német nyelv ismerete B kategóriás jogosítvány, saját gépkocsi Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Minősége-ellenőrzés területén szerzett tapasztalat Feladatok: A végtermékek ellenőrzése megadott minta alapján Hibák kiszűrése Meghatározott folyamatok betartása Amit kínálunk: Hosszú távú munkavégzési lehetőség Fejlődési lehetőség Egyéb információ: Munkába állás időpontja: azonnal Állás, munka területe(i): Gyár... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Rendszerszervező

Raiffeisen Bank Zrt. - Budapest XV. ker - alternatív megoldásokat tartalmazó megvalósíthatósági tanulmányok elkészítése, döntés-előkészítés, fejlesztéshez szükséges dokumentációk készítése: rendszertervek, specifikációk, tesztforgatókönyv, felhasználói kézikönyv, fejlesztésekre vonatkozó erőforrás tervezés, témavezetési feladatok, egyeztetés, kapcsolattartás az informatikai beszállítókkal, fejlesztés támogatása, hibanyomozási, tesztelési, teszttámogatási feladatok. Követelmények, elvárások: felsőfokú szakirányú (műszaki informatikai vagy gazdasági)végzettség, gazdasági, informatikai szférában hasonló területen szerzett tapasztalat, adatbázis kezelési ismeretek, jó kommunikációs készség szóban és írásban, önállóság, határozottság, terhelhetőség, szakmai angol nyelv használata szóban és írásban. Előnyt jelent: kockázatkezelési, behajtási folyamatok, rendszerek ismerete, banki számlavezető rendszer ismerete, AS400 ismeretek. Állás, munka területe(i): IT programozás, Fejlesztés Programozó, Fejlesztő Ren... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

IT projektmunkák Londonban

EUWORK Kft. - Zala - Hozzáadva 2015.05.22. Frissítve 2015.05.22. Hirdetés azonosító: 940278 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés IT projektmunkákat kínálunk számodra Anglia-szerte! IT szakemberek jelentkezését várjuk Londonba! A fő foglalkoztatási terület a fejlesztés, ezen belül is C#, Java, Oracle, SQL PHP, mobil App fejlesztők a legkeresettebbek. Informatikai területen dolgozol és jártas vagy a fejlesztés, illetve a programozás területén? Szeretnéd értékes szaktudásodat modern környezetben, projektmunkák keretein belül, külföldön kamatoztatni? Jól beszélsz angolul, és dolgoznál az Egyesült Királyság nyüzsgő fővárosában, Londonban? Amennyiben minderre a válaszod IGEN, tekintsd meg, milyen IT projektmunkákat kínálunk számodra Anglia-szerte! IT projectmunkák Angliában - fejlesztői területen Az informatikai szakembereket jól megfizetik az Egyesült Királyságban,azonban a projektmunkára szerződt... - Állandó - Teljes munkaidő


EUWORK Kft. - Magyarország - Hozzáadva 2015.05.22. Frissítve 2015.05.22. Hirdetés azonosító: 940244 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés Bevezető: Német partnerünk keres kedves bajor éttermekbe, szállodákba végzett SZAKÁCSOKAT, FELSZOLGÁLÓKAT. Ha vonz a vidéki élet és szívesen dolgoznál barátságos, vidéki kis városok tipikus bajor éttermeiben, szállodáiban, úgynevezett „Gasthof”-ban, akkor jelentkezz bátran. További információk: A munkába állás folyamatos, a pozíció betöltéséhez a német nyelvtudáson kívül szükségesa szakképzettség (felszolgáló képesítés, szakácsképesítés) és némi tapasztalat. Amit a munkaadó nyújt: - fix fizetés (1200 Eur-tól 1800 Eur-ig/hó) - szállás a munkahely közelében (általában a Gasthofban kerül elhelyezésre a munkavállaló, 1 vagy 2 ágyas szobában, melyhez konya, fürdőszoba, valamint internet tartozik), ára 216 euro/hó - étkezés (szerződéstől függően napi 2-3 alkalommal általá... - Állandó - Teljes munkaidő


EUWORK Kft. - Budapest - Hozzáadva 2015.06.01. Frissítve 2015.06.01. Hirdetés azonosító: 920375 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés Németország egész területére keresünk szakképzett nővéreket, ápolókat idősek otthonába és kórházakba. Jelentkezési feltételek: Egészségügyi ápoló végzettség (OKJ 54-es ÁPOLÓ,OKJ 55-ös ÁPOLÓ, HID-as, 1998 után végzett általános ápoló és asszisztens, diplomás ápoló) min. A2-es, erős alapfokú német nyelvtudás Amit kínálunk: fizetés bruttó 2200-2400 EUR/hó szállás nővérszállón kedvezményesen biztosított a munka 3 műszakban lehetséges 26/30 nap fizetett szabadság évente folyamatos továbbképzéseken, tréningeken való részvételi lehetőség a hivatalos dokumentumok elintézésében teljes körű segítséget nyújtunk, szükség esetén az elismertetést megelőlegezzük ügyfeleinknek Jelentkezés: német nyelvű fényképes önéletrajzzal az alábbi e-mail címen lehet eszter@euwork.h... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Projektmanager

Schnaider Polymetall Kft. - Magyarország - Fényképes részletes szakmai önéletrajzot és a legmagasabb végzettségről készült másolatot a... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Gyártástámogató mérnök

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Veszprém - Veszprém megyei, neves multinacionális vállalat megbízásából keresünk szakembert az alábbi pozícióba: GYÁRTÁSTÁMOGATÓ MÉRNÖKFeladatokAutomata gyártósorok működésének biztosítása Leállások, géphibák kiküszöbölése, hibaelhárítás Karbantartási feladatok tervezése, felügyelete Automata...... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Szárazáru árufeltöltő

Tesco-Global Aruhazak Zrt. - Sopron, Győr-Moson-Sopron - Hozzáadva: 2015.05.13. Jelentkezési határidő: 2015.05.14. Hirdetés azonosító: 937192 A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetőséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Szárazáru árufeltöltő Munkavégzés helye: 9012 Győr, Királyszék u. 33. Főbb feladatok: Biztosítja az optimális készletelérhetőséget az eladótérben. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Targoncavezető munkatárs

ThyssenKrupp Presta Hungary Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Targoncavezető munkatárs győri, autóipari üzemünkbe keresünk Targoncavezető Munkatársat Feladatok Beérkező alkatrészek átvétele, beraktározása, dokumentálása Késztermékek kiszállításra történő előkészítése A gyártósor alkatrészekkel történő ellátása (kommissiózás, előszekvenciálás, sorkiszolgálás) Együttműködés a logisztikai feladatok javításában Minőségbiztosítás vonatkozó előírásainak betartatása Raktárkészletek ellenőrzése Elvárások 3324 és 3312 gépcsoportra vonatkozó jogosítvány Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat Emelőgépkezelői jogosítvány Három műszakos munkarend vállalása Előny Autóipari tapasztalat SAP és MS Office felhasználói szintű ismerete Személyiség Megbízható munkavégzés Pontosság Ajánlatunk Stabil, sikeres és gyorsan növekedő vállalat Ha fontos számodra a szakmai fejlődés, ha érdekes feladatokra vágysz és jó hangulatú, nemzetközi környezetben szeretnél dolgozni, akkor érdemes hozzánk jelentkezni. Dinamikusan növekvő vállalatunkná... - Állandó - Teljes munkaidő


Magyar Allamvasutak Zrt. - Budapest - Hozzáadva 2015.05.12. Frissítve 2015.05.12. Hirdetés azonosító: 936993 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés A MÁV Zrt. Fejlesztési és Beruházási Főigazgatóság szervezete munkatársat keres Anyag- és eszközkezelési szakelőadó pozícióba Főbb feladatok: A MÁV Zrt. által biztosítandó szakanyag feltétellel megkötött tervezhető karbantartás, felújítás és beruházási munkák kivitelezésére a MÁV FKG Kft.-vel megkötött szerződések esetében a munkákhoz tartozó Beszerzés Támogató Alkalmazás (BTA) rendszerben rögzített előzetes igények felülvizsgálata és szakmai jóváhagyása. Az üzleti tervhez szükséges anyagtervek összeállítása. A tervezett és a soron kívüli anyagigénylések koordinálása, nyilvántartása. A jóváhagyott tervek alapján a MÁV Zrt. által biztosítandó szakanyag feltététellel megkötött tervezhető karbantartás, felújítás és beruházási munkák kivitelezésére megkötött szerződés... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Vezető .NET Szoftverfejlesztő

Randstad Hungary Kft. - Budapest - Régió: Hozzáadva: 2015.05.13. Jelentkezési határidő: 2015.05.28. Hirdetés azonosító: 937195 Vezető .NET Szoftverfejlesztő Nemzetközi, telekommunikációs területen tevékenykedő ügyfelünk budapesti fejlesztőközpontjába keresünk Vezető .NET Szoftverfejlesztő kollégát. Feladatok: - Részvétel a cég által fejlesztett telekommunikációs rendszer folyamatos fejlesztésében egy 5-7 fős csapat tagjaként - Projektek szakmai irányítása - Szoftver és adatbázis architektúra tervezése - Üzleti döntés-előkészítési folyamatok támogatása és adatbázis elemzések készítése... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Pécs, Baranya - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! SENIOR SIEBEL CRM DEVELOPER (PÉCS) Állásazonosító: 83722 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT projektek, fejlesztés Munkavégzés helye: Pécs Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0%-25% Szükséges nyelvtudás: English Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Information and Communication Technology (ICT) connects people and markets worldwide! Deutsche Telekom is one of the leading international companies in ICT. With round about 235.000 employees in 50 countries, we provide innovative solutions to our clients. T-Systems is one of the three successful brands of Deutsche Telekom. We serve large customers and multinational companies through our global infrastructure of data centers and networks. With the help of innovative technology we devel... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Java fejlesztő (GyAL1)

Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: Java fejlesztő (GyAL1) Job Function: Information Technology Department: Information Technology Location: Budapest Java fejlesztő (GyAL1) Feladatok: Java fejlesztési feladatok elvégzése csapattagként nagyvállalati ügyfelek részére. Ügyfelek vegyesen pénzügyi, telekommunikációs és ipari szektorból kerülnek ki. Projektek magyar, nyugat-európai és... Job Title: Java fejlesztő (GyAL1) Job Function: Information Technology Department: Information Technology Location: Budapest JAVA FEJLESZTŐ (GYAL1) FELADATOK: Java fejlesztési feladatok elvégzése csapattagként nagyvállalati ügyfelek részére. Ügyfelek vegyesen pénzügyi, telekommunikációs és ipari szektorból kerülnek ki. Projektek magyar, nyugat-európai és észak-amerikai megrendelőknek vegyesen szállítva, jellemzően budapesti munkavégzéssel, esetenkénti külföldi tartózkodással. A team-ek mérete 2 és 10 fő között változik, a projektek hossza néhány hónaptól néhány évig terjed. ELVRSOK: Felsőfokú műszaki v... - Állandó - Teljes munkaidő


Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - SZOFTVERFEJLESZTŐ (KÓD: 2015DEV05) 6901 SZOFTVERFEJLESZTŐ (kód: 2015dev05) Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: SZOFTVERFEJLESZTŐ (KÓD: 2015DEV05) Hivatkozási szám: MSTSZOFT-8877 Ügyfelünk orvoselektronikai eszközök fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozó, dinamikusan fejlődő, nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező, stabil hátterű magyar tulajdonú vállalat. Bővülő szoftverfejlesztői csoportukba keresünk C# fejlesztési gyakorlattal, valamint MS Visual Studio fejlesztői rendszer ismeretekkel szakembert az alábbi pozícióba: SZOFTVERFEJLESZTŐ (kód: 2015dev05) FELADATOK: szoftverfejlesztés és tesztelés orvosi műszerekhez szoftver specifikáció összeállítása és ez alapján történő szoftver fejlesztése készülék és modul szintű tesztelési és validálási protokollok készítése és végrehajtása kapcsolódó szoftverfejlesztési és tesztelési dokumentáció elkészítése ELVRSOK: szakirányú, felsőfokú végzettség C# programozási nyelv ismerete MS Visual St... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Planogram árufeltöltő

Tesco-Global Aruhazak Zrt. - Fót, Pest - Dunakeszi, Pest - Hozzáadva: 2015.05.23. Jelentkezési határidő: 2015.05.24. Hirdetés azonosító: 940654 A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetőséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Planogram árufeltöltő Munkavégzés helye: 2120 Dunakeszi, Dunakeszi-Fót Főbb feladatok: Biztosítja, hogy a termék-kihelyezések a kihelyezési tervnek megfelelően, szakszerűen, pontosan és időben történjenek meg. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait.... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Független pénzügyi szolgáltató cég kizárólag Aegon-os lakásbiztosítások kötésére 2 kollégát keres főállásban. Lehet mással is foglalkozni, de a főtevékenység kiemelkedő támogatással ez. Munkakezdéshez ingyenes átképzést biztosítunk, egy évig hozzá segítjük az adófizetéshez. Meglévő ügyfélkör használata ingyenes és kötelező. Nem kérünk saját címanyagot. Ingyenes irodahasználat! Telemarketinges támogatás! Jutalék + megszerezhető alap! Célirányos végzettség és értékesítési tapasztalat előny! Interjú keretein belül tájékoztatjuk a részletekről, ehhez várjuk részletes szakmai önéletrajzát.... - Állandó - Teljes munkaidő


ALCOA-KOFEM KFT. - Fejér - ELVÁRÁSOK: Angol nyelv magabiztos, kommunikációs szintű használata szóban és írásban Felsőoktatásban szerzett informatikai, gazdasági-informatikai diploma vagy felsőfokú szakirányú végzettség MS Office programok magas szintű ismerete VBA programozásban való jártasság Precizitás, jó kommunikációs, kezdeményező és problémamegoldó készség Önálló munkavégzés és csapatban való együttműködés képessége Monotonitás tűrés Erkölcsi bizonyítvány, melyet a vállalat intéz FELADATOK: Pénzügyi jelentések készítése, fejlesztése Pénzügyi jelentések futtatása napi, heti, havi rendszerességgel, illetve ad-hoc jelleggel... - Állandó - Teljes munkaidő


Man at Work Kft. - Balatonfüred, Veszprém - Feladatok: - Mosogatás - Konyha rendben tartása - Takarítás Elvárások: - Pontos, precíz, önálló munkavégzés A munkavégzés helye: Balatonfüred A munkáltató profilja: A Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft. balatonfüredi étterem részére toboroz és közvetít főállású munkatársat. Jelentkezés módja: Ha álláshirdetésünk... A MAN AT WORK HUMNSZOLGLTATÓ ÉS SZEMÉLYZETI TANCSADÓ KFT. Mosogató-Balatonfüred (Referenciaszám: Vp-948) munkatársat keres Partnercége megbízásából. FELADATOK: MOSOGATS KONYHA RENDBEN TARTSA TAKARÍTS ELVRSOK: PONTOS, PRECÍZ, ÖNLLÓ MUNKAVÉGZÉS A MUNKAVÉGZÉS HELYE: BALATONFűRED A MUNKLTATÓ PROFILJA: A Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft. balatonfüredi étterem részére toboroz és közvetít főállású munkatársat. JELENTKEZÉS MÓDJA: Ha álláshirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el önéletrajzát a veszprem@manatwork.hu e- mail címre. A levél tárgyában feltétlenül tüntesse fel a pozíció... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Brand manager

Budapest - Szekszárd, Tolna - A Tolnagro Cégcsoport-magyarországi állatgyógyászati nagykereskedelem piacvezető vállalata- új munkatársat keres brand manager Feladatok: •A "Hills" állateledelek rövid és hosszú távú marketing és kommunikációs stratégiájának kialakítása •Piac ismerete és a trendek nyomon követése •Piaci elemzések készítése, riportok és prezentációk készítése magyar...... - Állandó - Teljes munkaidő


Mátészalka | Mátészalka állás | állás Mátészalka és környéke | Mátészalkai állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Mátészalka állás
munkaügyi központ Mátészalka állás
állás Mátészalka és környéke
Mátészalkai állások

Kulcsszavas kereső