állás Mátészalka
Csak állás Mátészalka hirdetés azonnali állás Mátészalka és munka országosan! Munka, állás Mátészalka kereső, állás Mátészalka keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Mátészalka és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Mátészalka és állás Mátészalka kereső. állás Mátészalkaai.


állás Mátészalka, állás Mátészalka keresés és állás Mátészalka kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Mátészalka kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Mátészalka és állás Mátészalka kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Mátészalka kereső személyek, állás Mátészalka kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Mátészalka munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Mátészalka kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMátészalkaimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Mátészalka keresés témában, országosan.

Munka, állás Mátészalka és állás Mátészalka ajánlatok, állás Mátészalkaok:


munka és állás Mátészalka ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Mátészalka kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Mátészalka. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Mátészalka munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Mátészalka kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Mátészalka kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Mátészalka kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Mátészalkat találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Mátészalka keresőkről, ami nagyban segíti az állás Mátészalka keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Mátészalka viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Mátészalka kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Mátészalka kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Mátészalkat keresők és állás Mátészalkat kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Mátészalka értékelések:

A állás Mátészalka ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Mátészalka keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Mátészalka keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Mátészalka kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Mátészalka keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Mátészalka fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Mátészalka keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Mátészalkahelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Mátészalka keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Mátészalka keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Mátészalka hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Mátészalka kereső, állás Mátészalka keresés, állás Mátészalkaok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Mátészalka, állás Mátészalkaok, állás Mátészalka keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Mátészalka keresője, munka kereső, és állás Mátészalka kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Mátészalkahirdetés, hogy tudjanak állás Mátészalkat találni. A állás Mátészalka keresés mellett ingyenes letöltés állás Mátészalka filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Mátészalka kereső és állás Mátészalka kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Mátészalka munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Mátészalka kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Mátészalka kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Mátészalka tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Mátészalka ajánlat -ról. Legyen az állás Mátészalka, munka, munkáltató, állás Mátészalkaajánlat, idősebb állás Mátészalka keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Mátészalka keresőt, pályakezdő állás Mátészalka és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Mátészalkat keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Mátészalka, munka, karrier, önéletrajz, állás Mátészalka keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Mátészalka ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Mátészalka keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Mátészalka kereső, állás Mátészalka kínál, önéletrajz vagy csak állás Mátészalka hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Mátészalka oldala.

Állás Mátészalka

Java szoftver fejlesztő

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 2046897 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Csatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: Információbiztonsági Szakértő Career Level: Experienced Function: Information Technology Function Segment: Information Security Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: Öt fős, fiatal IT Security csapatunkba keressünk munkatársat, aki egyaránt rendelkezik elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal és nyitott az új biztonsági megoldások kialakítására Essential Responsibilities: Az új munkatárs az alábbi feladatokat fogja ellátni: Az információbiztonsági feladatok teljes körű végrehajtásának biztosítása a bankcsoporton belül, szakmai együtt működés és kapcsolattartás az érintett szervezeti egységekkel A szabványok é... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Online Banking Gyakornok Job

GE - Budapest - Job Number: 2066035 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!”? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban. Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed! A Budapest Bank munkatársaként a világ egyik legnagyobb és legelismertebb vállalatcsoportjának, a General Electricnek a munkatársa lehetsz. Egy olyan társaságnál dolgozhatsz, amely száznál is több országban mintegy 300.000 embert foglalkoztat. Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Online Banking Gyakornok Career Level: CI Function: Marketing Function Segment: Administration and Support Location: Hungar... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 2047243 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából. A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert. Az „Év bankja 2013” címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ellen... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Back Office Munkatárs

BECK AND PARTNERS Kft. - Budapest - BACK OFFICE MUNKATÁRS Befektetési Alapkezelő keres új munkatársat BACK OFFICE MUNKATÁRS pozícióba. A leendő munkatárs feladatai lesznek: Befektetési alapok és portfóliók nettó eszközérték számítása kötelező jelentések elkészítése és feladása kapcsolattartás letétkezelőkkel ügyviteli-adminisztratív feladatok elvégzése A jelölttel szemben támasztott elvárások: Alapkezelőnél hasonló munkakörben szerzett minimum 1 éves szakmai gyakorlat Clavis, ERA, KAP, EBEAD, WARP programok ismerete MS Office felhasználói szintű ismerete, önálló, pontos, precíz munkavégzés, határidők betartása jó problémamegoldó készség Amit kínálunk: Versenyképes fizetés Folyamatos fejlődési lehetőség Amennyiben hirdetésünk elnyerte tetszését, kérjük, küldje el részünkre fényképes önéletrajzát.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Bérszámfejtő

Grafton Recruitment - Budapest - Bérszámfejtő (1-11-34145/PR) Task(s): Szolgáltató szektorban működő ügyfelünk megbízásából keresünk Bérszámfejtőt az alábbi feladatokra: - Teljes körű bérszámfejtés - Be- és kilépő dolgozókkal kapcsolatos adminisztráció - Havi, éves és egyéb rendszeres adatszolgáltatások elkészítése (havi bevallás, SZJA bevallás stb.). - TB és adó jogszabályok naprakész ismerete. - Tanácsadási feladatok ellátása bérszámfejtést érintő kérdésekben. - Munkavállalókkal, hatóságokkal való folyamatos kapcsolattartás, levelezés - Egyéb munkaügyi feladatok (pl. alkalmi munkavállalók, letiltások feldolgozása, KSH bevallás, igazolások, statisztikák stb.) Requirement(s): - Szakirányú felsőfokú végzettség - Bérszámfejtési program ismerete - Legalább 3-4 év szakmai tapasztalat - NEXON ismerete elvárás - MS Excel hatékony felhasználói ismerete - precizitás, megbízhatóság, jó szervezési készség, jó kommunikációs készség, alkalmazkodóképesség, - Analitikus gondolkodás - Precíz, pontos munkav... - Állandó - Teljes munkaidő


Sberbank Magyarorszag Zrt. - Székesfehérvár, Fejér - We need great minds with pioneering spirit. Sberbank Europe is in a unique position: We are about to establish a new bank, building a bridge to business in Central and Eastern Europe (CEE)... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Motorkerékpár Szervizes

Red Baron Hungary Kft. - Magyarország - Dolgoznál motorok között? Szeretnél segíteni munkád során motorosoknak, motorozás iránt érdeklődőknek? A Red Baron felvételt hirdet Motorkerékpár Szervizes munkakörre. JELENTKEZZ ITT: www.redbaron.hu/allas Bővebben: http://www.redbaron.hu/motorkerekpar-szakjavito A Red Baron a 1972-ben alapított japán cégcsoport tagja – ahol a 300 üzlettel rendelkező hálózat évtizedek óta évente 100 000 db motorkerékpárt értékesít. Vállalatunk a cégcsoport magyarországi és egyben európai zászlóshajója, amely folyamatosan építkezik a magas japán értékesítési szám mögött álló ügyfélkezelési tapasztalatokra. Küldetésünk ügyfeleinknek a felhőtlen motorozás élményét nyújtva lehetővé tenni álmai megvalósítását a motorok józan értékítéletén keresztül. A Red Baron jelenleg Magyarország egyetlen motorkerékpár üzlethálózata és egyben a legnagyobb forgalmú használt motorkerékpárokat forgalmazó szervezet. Célunk a magyar motorosok kiszolgálása, tucatnyi boltból álló üzlethálózat kialakítása, az évtizedek alatt öss... - Állandó - Teljes munkaidő


Red Baron Hungary Kft. - Magyarország - Dolgoznál motorok között? Szeretnél segíteni munkád során motorosoknak, motorozás iránt érdeklődőknek? A Red Baron felvételt hirdet Motorkerékpár Üzleti Tanácsadó munkakörre. Jelentkezz itt: www.redbaron.hu/allas Bővebben: http://www.redbaron.hu/motorkerekpar-uzletkoto A Red Baron a 1972-ben alapított japán cégcsoport tagja – ahol a 300 üzlettel rendelkező hálózat évtizedek óta évente 100 000 db motorkerékpárt értékesít. Vállalatunk a cégcsoport magyarországi és egyben európai zászlóshajója, amely folyamatosan építkezik a magas japán értékesítési szám mögött álló ügyfélkezelési tapasztalatokra. Küldetésünk ügyfeleinknek a felhőtlen motorozás élményét nyújtva lehetővé tenni álmai megvalósítását a motorok józan értékítéletén keresztül. A Red Baron jelenleg Magyarország egyetlen motorkerékpár üzlethálózata és egyben a legnagyobb forgalmú használt motorkerékpárokat forgalmazó szervezet. Célunk a magyar motorosok kiszolgálása, tucatnyi boltból álló üzlethálózat kialakítása, az évtizedek ala... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Vállalati ügyfélkezelő

Expert Sales Kft - Budapest - Dinamikusan növekvő Vodafone franchise partner fiatal, lendületes és sikeres mozgó üzletkötői csapatába munkatársat keres Vállalati ügyfélkezelői pozícióba. Elvárásaink - Szükséges végzettség - Értékesítésben szerzett legalább 2 éves sikeres tapasztalat - Vevő-centrikusság és elkötelezettség - Eredményorientált személyiség - Lelkesedés, dinamizmus és jó szervezői készség - Önállóság, felelősségtudat és becsületes munkavégzés - MS Office professzionális ismerete Feladatok - Felelősségi kör - A Vodafone Magyarország Zrt. szolgáltatásainak professzionális ismerete és értékesítése - Új ügyfélszerzés - Meglévő partner állomány ápolása - Szerződéskötések előkészítése - Értékesítési tervek készítése - Folyamatos telefonos, e-mailes valamint személyes kapcsolattartás és kapcsolatépítés mikro- és kis vállalatokkal - Személyes tárgyalások lebonyolítása Ajánlatunk - Amit Önnek kínálunk - Érdekes munka egy stabil, dinamikusan fejlődő, jól megalapozott piaci helyzetben lévő cégnél - Fix bérezés és... - Állandó - Teljes munkaidő


ProfitPoint Hungary - Budapest - Feladatok: stratégiai alapokra helyezett devizapiaci ügyletek lebonyolítása gazdasági hírek feldolgozása folyamatban lévő piaci trendek elemzése és gyakorlatba történő átültetetése vezetőség felé jelentések készítése devizapiacon történő árfolyamváltozások folyamatos nyomon követése adminisztrációs feladatok Elvárások: minimum középfokú végzettség megbízhatóság, felelősségteljesség, precizitás terhelhetőség számítógép felhasználói szintű ismerete Mi jelenthet előnyt: felsőfokú végzettség alapfokú angol nyelvtudás devizapiaci ismeretek devizapiaci kereskedésben szerzett releváns tapasztalat Ajánlat: megfelelő szakmai háttér folyamatos szakmai tréningek megfelelő infrastruktúra rugalmas munkarend kialakítása kiemelkedő fix alapbérezés +/ teljesítményarányos jutalék Európa szerte 6 országban működő multinacionális cégcsoport keres hosszútávra devizapiaci elemzéshez/kereskedéshez munkatársakat Budapesti irodájába, illetve regionális szinten is. Ha hiszel Önmagadban, valamint nem elégszel m... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Dolgozni szeretne, de szabadon gazdálkodna az idejével? Elege van abból, hogy egyre többet dolgozik,egyre kevesebbért? Nem éri be átlagfizetéssel? Nem talál munkát, mert kisgyermeke van vagy elmúlt 50 éves? Nem becsülik meg a munkahelyén? Ha bármely kérdésre igennel tudott válaszolni, nálunk a helye! MERT Hazai tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő ingatlan hálózat kaposvári és siófoki irodája Ügyfélreferens kollégát keres! Amit kínálunk: - Kiemelkedő jövedelem - Telefon, teljes körű marketing támogatás - Karrierprogramunkon keresztül előrelépési és fejlődési lehetőség - Folyamatos és magas szintű képzési rendszer - Modern irodai háttér és infrastruktúra - Rugalmasan alakítható munkaidő - A tevékenység elkezdéséhez a vállalkozói igazolvány nem feltétel! Feladatok: - Eladó ingatlanok felkutatása, megbízási szerződések megkötése - Ingatlan bemutatások szervezése és lebonyolítása - Vételi ajánlatok és ügyletzárások menedzselése - Aktív közreműködés az adás-vételi szerződések előkészítéséb... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Épületgépész eladó

L.H.B. Épületgépész Kft. - Budapest II. ker - Tisztelt álláskereső! 1995 óta működő épületgépész szaküzletünkbe keresünk munkatársat bolti eladó munkakörbe. A munkakör betöltésének feltétele a jelenkor épületgépész termékeinek ismerete. Kereskedelmi gyakorlat és nyelvtudás előny. Versenyképes munkabér. Jelentkezés önéletrajzzal az info@lhbkft.hu címen. www.lhb.hu, www.gepeszpont.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


Hardsonic Bt. - Budaörs, Pest - Budaörsi telephelyen üzemelő vállalkozás keres 4 órás, adminisztrátori munkakörbe, német és angol nyelvtudással rendelkező munkatársat. Feladat: kapcsolattartás telefonon és mailban az anyacéggel, valamint a klasszikus adminisztrátori feladatok ellátása. Fényképes önéletrajzot az info@hardsonic.hu címre kérem küldeni. Német ipari cégek képviselet, márkaszervize.... - Állandó - Teljes munkaidő


TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Budapest XXI. ker - Budapest II. ker - Munkakör megnevezése: Kiszállítási munkatárs (on-line bevásárlás) Munkavégzés helye: 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u.191. Főbb feladatok: Áru, háztól-házig: Szolgáltatásunk a kényelmes bevásárlás új élményével ajándékozza meg vásárlóinkat. Kiszállítási munkatársunk az előre összekészített termékeket juttatja el vásárlóink otthonába. Főbb...... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Villamosmérnök

ROTARY Zrt. - Magyarország - Irak - A Rotary Fúrási Zrt. Fúrás szervezete munkatársat keres Villamosmérnök munkakörbe. A munkakört betöltő személy feladata az olajipari dízel-elektromos mélyfúró berendezés komplett elektromos és elektronikus rendszerének folyamatos üzemeltetése, hibafeltárása, javítása, karbantartása, felülvizsgálata, dokumentálása, a folyamatos üzemhez szükséges anyagok, alkatrészek meghatározása. A berendezés elektromos és elektronikus rendszerének elemei, a munkakörhöz kapcsolódó követelmények: Dízelmotoros áramfejlesztők (Caterpillar, MTU) 1400kW-ig Szinkrongenerátorok (Caterpillar, Leroy Somer) 2100kVA-ig Aszinkron motorok 400 és 600VAC max. 1200kW-ig Egyenáramú motorok 750VDC (General Electric GE-752) Erősáramú energiaelosztó rendszerek (ABB, Siemens, Schneider) Váltakozó áramú hajtások 600VAC (Siemens Simovert Masterdrives, ABB ACS-800) ABB DriveWindow szoftver Siemens Drive Monitor szoftver Egyenáramú hajtások (Siemens) PLC rendszer és elemei (Siemens S7-300 család, WAGO PLC) P... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Minőségügyi mérnök (M02mm)

Akvamarin HR Kft. - Fejér - Fejér megyei multinacionális autóipari gyártócég megbízásából keresünk Minőségügyi mérnök munkatársat. Minőségügyi mérnök (M02mm) Feladatok: A felelősségi körébe tartozó gyártósoron/termékcsaládnál felmerülő minőségi problémák kezelése; Vevői, beszállítói és belső reklamációk kezelése; kontakt a belső és külső beszállítók és vevők között; Hibaanalízis, probléma megoldás, javító és megelőző intézkedések bevezetése, és ezek hatásosságának elemzése szisztematikus módszerekkel (pld. Pareto, Ishikawa,5Why); Teljesítmény mutatók (KPI) figyelése, adatgyűjtés, analízis, jelentések; Kimutatások készítése statisztikai módszerek alkalmazásával a Quality Menedzserrel egyeztetve; Auditokon való aktív részvétel: belső és külső auditok; Bármely termék-, folyamat - vagy rendszer nem - megfelelőség esetén vizsgálatot indítani, lehetőség és szükség szerint a probléma megoldó módszerek lépéseit követve, valamint aktív részvétel a szükséges akciók bevezetésében; Folyamatok/termékek/ minőségéne... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Szerszámkészítő szakmunkás

Pannon-Work Szemelyzeti Szolgaltato Zrt. - Budapest III. ker - SZERSZÁMKÉSZÍTŐ SZAKMUNKÁS (6866) A Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Zrt. IV. kerületi megbízópartnere számára munkatársakat keres, az alábbi munkakörbe:Szerszámkészítő szakmunkásElvárások:•Szükséges végzettség: szerszámkészítő szakmunkás •Legalább 2 év szerszámkészítői •Precizitás és rendezett munkavégzésFő feladatok: •Fröccsöntő szerszámok alkatrészeinek...... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Karbantartás vezető

Simonyi es Toth Tanacsado Kft. - Veszprém - Megbízónk egy dinamikusan fejlődő termelő cég Veszprém megyében. A vállalat magyarországi gyártóbázisáról látja el a régiót világszínvonalú termékekkel. Megbízásukból Karbantartás vezető munkakörbe keresünk munkatársat. A munkakörhöz tartozó feladatok: Karbantartási csapat irányítása (kb. 10 fő), a teljesítményük folyamatos értékelése, karbantartók folyamatos fejlesztése Megelőző karbantartási munkák és megelőző vizsgálatok tervezése, végrehajtásának megszervezése, végrehajtása, ellenőrzése Gépek, berendezések folyamatos fejlesztésének koordinálása a gyár minőségi, kiszállítási és költséghatékonysági céljainak teljesítése érdekében Ütemezi a karbantartási, fejlesztési és project feladatokat a karbantartási, valamint épületkarbantartási területen Felelős a karbantartási költségekért, költségcsökkentő projektek koordinálásáért A feladatkörhöz tartozó elvárások: Felsőfokú műszaki végzettség (mechatronikus, gépész, vagy villamosmérnök) 10+ éves ipari gyártó/termelő cégné... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Laboráns

DEKRA kvalifikacia a poradenstvo s.r.o. - Budapest - Multinacionális élelmiszeripari gyártó partnercégünk megbízásából keresünk munkatársakat az alábbi pozícióba: LABORÁNS HATÁROZOTT IDŐTARTAMRA (referenciaszám: DEKRA3111). Feladatok: Gyártásközi és késztermékek vizsgálata Műszeres analitikai vizsgálatok Számítógépes adatbevitel, feldolgozás Üzemi mintavétel Üzemi ellenőrzés Elvárások: ...... - Állandó - Teljes munkaidő


Bosch csoport (Budapest - Robert Bosch Kft.) - Budapest - Könyvelő számla feldolgozás Kontrolling, könyvelés & pénzügy „Made by Bosch” – egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon... MADE BY BOSCH egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (BOSCH ENGINEERING CENTER BUDAPEST) vezérlőegységeket fejlesztünk az autóipar számára, multinacionális környezetben. Dinamikusan bővülő csapatunkba az alábbi pozíciókba keresünk kvalifikált munkatársakat. CSATLAKOZZ HOZZÁNK TE IS! KÖNYVELŐ SZÁMLA FELDOLGOZÁS Job reference number: IV_EX FELADATOK: Szállítmányozási számlák érkeztetése Szállítási adatok rögzítése a szállítmányozási rendszerben... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Windows rendszergazda

Szeged, Csongrád - Cégünk munkatársat keres 'WINDOWS RENDSZERGAZDA' munkakörbe. Elvárásaink a pályázóval szemben: Windows szerver és kliens rendszergazdai ismeretekHálózat üzemeltetési tapasztalat (ethernet hálózatok felépítése, működése)Nyomtatási infrastruktúra üzemeltetéseHardware ismeret, hibaelhárítási gyakorlatAngol nyelvtudás (információ szerzés, dokumentációk)„B”...... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Munkakör megnevezése: Készlet-karbantartási asszisztens Munkavégzés helye: 1138 Budapest, Gács u. 3. Főbb feladatok: -Az optimális készletelérhetőség biztosítása. A rendelésekkel kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása. A rendelések és módosítások rögzítése a rendszerben. Leltári folyamatok és túlkészlet vizsgálat elvégzése. Készletgazdálkodással kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása. Termékek polckapacitásának biztosítása, ellenőrzése. A termékek fogyaszthatósági idejének és minőség megőrzési idejének figyelése, adott esetben leértékelési folyamat kezdeményezése. Termék kihelyezési, árufeltöltési, anyagmozgatási feladatok ellátása. Munkakör betöltésének feltételei: -általános iskolai végzettség (8 osztály) felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Word, Excel, Outlook, Internet) minimum 6 hónap kereskedelemben szerzett munkatapasztalat terület specifikus folyamat ismeretek (az áru útja a rendeléstől az eladásig) vevőközpon... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Megbízónk, egy multinacionális vállalat szolgáltató központjába (shared service centerbe) nemzetközi projektek támogatásához keresünk munkatársakat. Feladatok: a projektek folyamatához kapcsolódó összes háttér és...... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! TECHNICAL ORDER MANAGEMENT ASSOCIATE (DEBRECEN) Állásazonosító: 82919 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Debrecen Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 1 - 3 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: Angol és német Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Az IT Services Hungary Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója, a T-Systems International leányvállalata. A T-Systems nemzetközi termelési láncának fontos elemeként az IT Services Hungary Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja, mely 2008-ban elnyerte az Év befektetője díjat. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valami... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Könyvelő

HRCV Szemelyzeti Szolgaltato Kft. - Veszprém - Mérőműszer gyártással foglalkozó svájci illetőségű ajkai cégcsoport Könyvelő munkatársat keres Elvárásaink: •Német nyelvtudás (aktív nyelvhasználat) •Szakirányú végzettség, legalább 2 éves könyvelési tapasztalat, •Mérlegképes könyvelői végzettség, magyar számviteli és adózási szabályok ismerete, •Naprakész adatrögzítés, precíz munkavégzés, •Informatikai...... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

pénzügyi tanácsadó

Generali Biztosito Zrt. - Budapest - Üdvözlünk a Generalinál! A hazai biztosítási szektor egyik vezető szereplőjeként vállalatunk, a Generali Biztosító Zrt. Pesti Területi Igazgatóság Zugló Fiókja PÉNZűGYI TANCSADÓT keres. Indítsd be nálunk saját vállalkozásod! Személyre szabott vállalkozásfejlesztési csomagunkban az anyagi támogatás mellett folyamatos szakmai segítségre is számíthatsz. KIK VAGYUNK: a Generali Magyarország egyik vezető biztosítója nemzetközi cégcsoportként az európai mellett jelen vagyunk az ázsiai és az amerikai piacokon is széleskörű szolgáltatásaink változatos munkát és kihívásokat jelentenek munkatársainknak termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobbat kínálhassuk MI LESZ A FELADATOD: a termékeink és szolgáltatásaink értékesítése ajánlatok készítése kidolgozása szerződések adminisztrációja az új ügyfelek teljes körű kiszolgálása az ajánlatok előkészítésétől kezdve a szerződések fenntartásán át a rendszeres... - Állandó - Részmunkaidő


Állás Mátészalka

Utasbiztonsági koordinátor

Humania HRS Group Zrt. - Budapest - Referenciaszám 021-W462 Leírás Nemzetközi partnerünk, a budapesti Liszt Ferenc Repülőtér üzemeltetője részére keresünk munkatársakat Utasbiztonsági koordinátor pozícióra teljes munkaidős foglalkoztatással. A Budapest Airport Zrt. küldetése az, hogy 2015-ig a Budapest Airportot Közép- és Kelet Európa legsikeresebb repülőterévé tegye mind az utasszám... UTASBIZTONSÁGI KOORDINÁTOR REFERENCIASZÁM 021-W462 LEÍRÁS Nemzetközi partnerünk, a budapesti Liszt Ferenc Repülőtér üzemeltetője részére keresünk munkatársakat Utasbiztonsági koordinátor pozícióra teljes munkaidős foglalkoztatással. A Budapest Airport Zrt. küldetése az, hogy 2015-ig a Budapest Airportot Közép- és Kelet Európa legsikeresebb repülőterévé tegye mind az utasszám bővülés, mind a kiszolgálás minősége, mind pedig a működési hatékonyság terén. A repülőtér lehet Budapest és egész Magyarország gazdasági növekedésének egyik kulcsszereplője. Feladatok lesznek: beszállókártyák érvényességének ellenőrzése... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Hardverfejleszto mérnök

Bosch csoport (Budapest - Robert Bosch Kft.) - Budapest - Hardverfejlesztő mérnök Szoftverfejlesztés és Hardverfejlesztés „Made by Bosch”– egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch... MADE BY BOSCH egyet jelent a kiváló minoséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta muködo, budapesti autóipari fejlesztobázisunkon (BOSCH ENGINEERING CENTER BUDAPEST) vezérloegységeket fejlesztünk az autóipar számára, multinacionális környezetben. Dinamikusan bovülo csapatunkba az alábbi pozíciókba keresünk kvalifikált munkatársakat. CSATLAKOZZ HOZZÁNK TE IS! 2007-ben alakult hardveres csapatunkhoz keresünk mérnököket mechatronikai vezérloberendezések hardvereinek fejlesztésére. HARDVERFEJLESZTO MÉRNÖK Egyéb, Refe... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Területi képviselő

Budapest - A budapesti székhelyű Wooshin Hungary Kft. Területi képviselő pozícióba keres munkatársat. A koreai tulajdonú Wooshin Hungary Kft. gyógyszergyártással és gyógyszer, illetve táplálékkiegészítők kereskedelmével foglalkozó cég. Azzal a szándékkal hozták létre Magyarországon, hogy az európai üzleti partnereiket is ki tudják szolgálni közvetlenül európai raktárból. Főbb feladatok, munkák: orvostechnikai eszközök forgalmazásával kapcsolatos tevékenységek a cég által képviselt egyéb termékek ismertetése, értékesítése új kapcsolatok kiépítése és folyamatos fenntartása a gyógyszertárakkal aktív részvétel a marketing programban és annak megvalósításában Amit elvárunk: egészségügyi, természettudományi vagy gyógyszerészeti területen szerzett szakirányú végzettség aktív angol nyelvtudás jó kommunikációs és kapcsolatteremtő készség önálló munkavégzés empátia, figyelmesség, kreativitás magas stressztűrő képesség „B” kategóriás jogosítvány Amit kínálunk: nemzetközi háttér maga... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Székesfehérvár, Fejér - MINŐSÉGÜGYI RENDSZERMÉRNÖK (REFERENCIASZÁM: PJ3472) Székesfehérvári multinacionális partnercégünk számára keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI RENDSZERMÉRNÖK FELADATOK: - Az ISO-TS 16949 által tanúsított minőségirányítási rendszer működtetése, fejlesztése - Belső- és külső auditok tervezése, vezetése - Vevői értékelések fogadása, szükséges intézkedések definiálása - Minőségügyi jelentések készítése, kezelése, fejlesztése - Minőségügyi dokumentációk kezelése, folyamatos felülvizsgálata - Nem megfelelő eljárások, módszerek azonosítása, javítása ELVÁRÁSOK: - Felsőfokú műszaki végzettség - Legalább 5 év gyakorlat minőségirányítási rendszerekben (autóiparban is) - Minőségbiztosítási szabványok alapos ismerete (ISO 9000, TS 16949) - Kommunikációs szintű angol nyelvtudás - Jó kommunikációs, problémamegoldó és együttműködési készség ELŐNY: - Német nyelvismeret - VDA szabványok ismerete - Gépipari megmunkálási technológiák ismerete - Termelés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Betanított csomagolói munka

Dunakeszi, Pest - Betanított csomagolói munka Dunakeszin található táplálék kiegészítők gyártásával foglalkozó cég partnercége keres új munkatársakat az alábbi pozícióba, azonnali munkába állással: BETANÍTOTT CSOMAGOLÓ Munkavégzés helye: Dunakeszi Tevékenységi kör: táplálék kiegészítők csomagolása Feladatok •Legyártott termékek csomagolása •Termékek válogatása és összekészítése •Becsomagolt...... - Állandó - Teljes munkaidő


Bosch csoport - Budapest X. ker - "Made by Bosch" - szinoníma a kiváló minőségre. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch Engineering Center Budapest) a Robert Bosch vezérlőegységeket fejleszt az autóipar számára, multinacionális környezetben. Dinamikusan bővülő csapatunkba az alábbi pozíciókba keresünk kvalifikált munkatársakat. Csatlakozz Te is! LABORTECHNIKUS (jelige: ETC-LAB) Főbb feladatok, munkák: Technológiafejlesztő mérnökcsoport munkájának támogatása Technológiai és anyagvizsgálatok tesztjeinek tervezése, végrehajtása és dokumentálása Mérőeszközök, tesztberendezések felügyelete és karbantartása Hosszú távú tesztprogramok koordinálása Az álláshoz tartozó elvárások: Lezárt középfokú műszaki tanulmányok Stabil számítógépes ismeretek Nagyfokú precizitás Magas fokú készség az együttműködésre és csapatmunkára Jó kapcsolattartó... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

SW Projekt Quality Mérnök

Bosch csoport (Budapest - Robert Bosch Kft.) - Budapest - SW Projekt Quality Mérnök Minoségmenedzsment „Made by Bosch” – egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch Engineering Center... MADE BY BOSCH egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (BOSCH ENGINEERING CENTER BUDAPEST) vezérlőegységeket fejlesztünk az autóipar számára, multinacionális környezetben. Dinamikusan bővülő csapatunkba az alábbi pozíciókba keresünk kvalifikált munkatársakat. CSATLAKOZZ HOZZNK TE IS! SW PROJEKT QUALITY MÉRNÖK Egyéb, Referencia kód: CC_DA_SW_PQE FELADATOK: SW projektek támogatása folyamat- és minőségbiztosítási szempontból, SW fejlesztés... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC PERSONNEL HUNGARIA Kft. - Budapest - Megbízónk külföldi tulajdonú nagy tradíciókkal rendelkező gépipari vállalat. Vezető piaci pozícióját a termékek magas fokú megbízhatóságával és folyamatos innovációval vívta ki. Magyarországi fejlesztő központja további bővítéséhez keresünk számára szakembereket az alábbi pozícióba: SZÁMÍTÁSI MÉRNÖK (SZERKEZETI MECHANIKA, SZÁMÍTÁSI MODELLEK) FELADATOK Műszaki mechanikai számítások és analízisek önálló felelősségteljes elkészítése (szerkezeti mechanika, végeselemek módszere, üzemi szilárdság) Műszaki számítások dokumentálása angol nyelven, az eredmények kommunikációja és prezentációja, belső és külső partnerek számára Együttműködés a többi telephellyel: számítási feladatok átvétele, kapcsolattartás A számítási modellek és módszerek folyamatos fejlesztése, eredmények kísérletekkel történő összehasonlítása ELVÁRÁSOK Okleveles közlekedésmérnöki/gépészmérnöki végzettség Minimum 5 év tapasztalat FE-szimulációs mérnöki munkakörben A végeselem módszer és az üzemi... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

IT hálózat üzemeltető

Budapest Bank - Budapest - General Electric - Állás részletes leírása Select a Language: Az álláshirdetési oldalon keresztül erre az oldalra irányított jelöltek kattintva tekinthetik meg a kezelőfelületet más nyelven. A beosztáshoz tartozó álláskódot fontos lejegyezni, mert a folyamat későbbi részében ez segítségére lehet. Köszönjük! A GE Careers oldala a General Electric Company és világszerte működő leányvállalatai által meghirdetett külső álláslehetőségeket teszi közzé. A GE Careers oldalán keresztül az álláslehetőségre benyújtott jelentkezések/önéletrajzok minden esetben az álláslehetőséget közzé tevő GE-egységhez vagy leányvállalathoz kerülnek. Állás részletek #AND ( SiteId=5346 ) #AND (dateopen = 2015/3/26) #AND (dateclosed = 2015/3/26)' /> Állás részletes leírása 1. / 1 állás Jelentkezés állásra Mentés a kosárba Job Number 2064651 Business GE Capital Business Segment Capital - Staff About Us Csatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állá... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Fiatal, dinamikus csapatunkba önállóan és csapatban dolgozni tudó, vízgépészeti tervező munkatársat keresünk budapesti munkavégzéssel. Pályakezdők jelentkezését is várjuk! Főbb feladatok •szökőkút és automata öntözőberendezés vízgépészeti tervezése •alaprajzok, nézetek elkészítése •mennyiségi kimutatások elkészítése •egyeztetés a tervezőkkel •adatszolgáltatás...... - Állandó - Teljes munkaidő


Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: Account Manager (Digital marketing) KF15-11 Job Function: Reklám, PR Department: Information Technology Location: Budapest Szeretnél egy olyan csapat része lenni, ahol innovatív digitális média megoldásokkal foglalkozhatsz és akár nemzetközi projektekben kamatoztathatod online marketing tudásodat? Ügyfelünk, egy innovatív, digitális marketing... Job Title: Account Manager (Digital marketing) KF15-11 Job Function: Reklám, PR Department: Information Technology Location: Budapest Szeretnél egy olyan csapat része lenni, ahol innovatív digitális média megoldásokkal foglalkozhatsz és akár nemzetközi projektekben kamatoztathatod online marketing tudásodat? Ügyfelünk, egy innovatív, digitális marketing területen tevékenykedő cégi.hu ügyfélkapcsolati tapasztalattal és erős technológiai tudással rendelkező DIGITAL ACCOUNT MANAGER KF15-11 munkatársat keres. Feladatok: népszerű márkák social media aktivitásainak levezénylése (content management, applikáció... - Állandó - Teljes munkaidő


Beck and Partners International HR Consulting - Pest - ÉRTÉKESTÉST TÁMOGATÓ SPECIALISTA - SZÁLLTMÁNYOZÁSI TERÜLET 6286 ÉRTÉKESÍTÉST TÁMOGATÓ SPECIALISTA - SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI TERÜLET Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: ÉRTÉKESTÉST TÁMOGATÓ SPECIALISTA - SZÁLLTMÁNYOZÁSI TERÜLET Hivatkozási szám: MSTERTEK-0001 Ügyfelünk globális szállítmányozó és logisztikai szolgáltató cég, a szállítmányozás kombinációinak és logisztikai megoldásainak széles skáláját nyújtja Megbízóik részére. Ma több mint 50 országban képviseltetik magukat saját kirendeltséggel, és több min 19.000 munkatársat foglalkoztatnak. A rohamosan fejlődő és növekvő vállalat sikerének egyik záloga, hogy nagy szállítmányozói múlttal, kiterjedt hálózattal, komoly referenciákkal és megfelelő tapasztalattal rendelkező szállítmányozó, logisztikai cégeket vásárolt meg. A cég sikerének másik záloga az ütőképes értékesítési csapat, amelynek bővítéséhez most új munkatársat keresünk szolgáltatás értékesítési tapasztalattal. A pozíció megnevezése: ÉRTÉKESÍTÉST TÁMOGATÓ SPEC... - Állandó - Teljes munkaidő


Kelly Services Hungary Kft. - Mór, Fejér - Autóipari céghez kézi összeszerelői munkakörbe keresünk munkatársakat móri munkavégzéssel!Feladat:Munkaállomásokon végzett könnyű fizikai állómunkaElvárás:Minimum 8 általános iskolai végzettségTöbb műszakos munkarend vállalásaAmit kínálunk: Étkezési utalvány, Kedvezményes utazás céges busszalBónuszrendszer... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Pénzügyi tanácsadó

MPI Global Zrt. - Budapest - Az MPI Global Zrt. szerveződő tanácsadói csapatába Pénzügyi tanácsadókat keres megbízási vagy munkaszerződéssel Ha szeretne egy olyan tevékenységet ahol mind a családi élet, mind pedig a jövedelemszerző képesség szinkronba állítható és megoldásokban gondolkozik, akkor és csakis akkor olvassa tovább a hirdetésünket! Cégünkről további információt a www.mpizrt.eu oldalon talál. Főbb feladatok, munkák: Az MPI Global Technology System® bemutatása és a portfólióhoz kapcsolódó szolgáltatások értékesítése lakossági és vállalati ügyfélkörben Ügyfélkapcsolatok kialakítása Ügyfélkockázatok felmérése - ügyféligényen alapuló megoldási javaslatok kidolgozása A szerződésekhez kapcsolódó adminisztratív feladatok elvégzése és kezelése Befektetési, vagyonkezelési, könyvelési és adótanácsadási szolgáltatás közvetítése Az álláshoz tartozó elvárások: Önálló, kontrollált munkavégzés, mobilitás Felsőfokú végzettség vagy érettségi Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Budapesten vag... - Állandó - Teljes munkaidő


Magyar Termelestamogatasi Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Székesfehérvári multinacionális partnerünkhöz kínálunk álláslehetőséget közepesen nehéz fizikai munkára 8 órás folyamatos munkarendbe, ÖNTŐ, OLVASZTÁR, HŐKEZELŐ ÉS FŐRÉSZGÉPKEZELŐ munkakörbe az ország egész területéről! ELVRSOK: fémipari szakmunkás végzettség, jó fizikai adottság, alapszintű számolási, olvasási, szövegértési és számítógép használati ismeretek megléte, precizitás, pontosság, dolgozni akarás. AZ ELBÍRLS SORN ELŐNYT JELENT: fémipari környezetben eltöltött betanított munka tapasztalat, gépkezelői tapasztalat, vezetőüléses targonca, illetve darus jogosítvány AMIT KÍNLUNK: hosszú távú biztos munkalehetőség, magyar viszonylatban kiemelkedő fizetés, távolabbi munkavállalók esetén szfvári ingyenes szálláslehetőség, Amennyiben a munka felkeltette érdeklődését, küldje el fényképes önéletrajzát részünkre a jelentkezes@termelestamogatas.hu címre!... - Állandó - Teljes munkaidő


Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - KEY ACCOUNT MANAGER - MŰTRGYKERESKEDELEM 6390 KEY ACCOUNT MANAGER - Műtárgykereskedelem Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: KEY ACCOUNT MANAGER - MŰTRGYKERESKEDELEM Hivatkozási szám: MSTKEYAC-8888 Ügyfelünk egy kereskedelmi cég. Bővülő csapatukba keresünk műtárgy kereskedelemben jártas, gyakorlott szakembert az alábbi pozícióba: KEY ACCOUNT MANAGER - Műtárgykereskedelem FELADATOK: A meglévő partneri kör ápolása, rendszeres kapcsolattartás, tárgyalások Új ügyfelek megnyerése, új szerződések kötése Az értékesítési eredmények folyamatos növelése ELVRSOK: A műtárgy piac alapos ismerete Értékesítőként, key account manangerként szerzett több éves tapasztalat-kimondottan a műtárgyak területén Felhasználható kapcsolatrendszer Jó angol nyelvtudás Jó referenciák Kiemelkedő elért eredmények Jó kommunikációs készség, eredményorientált szemléletmód JUTTATSOK, AJNLAT: Alapbér és jutalék, valamint telefon, gépjármű várja az új munkatársat! MUNKAVÉGZÉS HE... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Budapesti székhelyű, a belvárosban működő személyzeti tanácsadó irodánk napi 4-6 órás részmunkaidőben HR gyakornok munkatársat keres. Feladatok: beérkező telefonok, e-mailek fogadása, megválaszolása, az adatbázisok kezelése, jelöltek felkutatása, alternatív források segítségével jelöltek felkutatása, interjúk szervezése, hirdetések kezelése, projekt adminisztráció, tanácsadók munkájának támogatása, irodai adminisztráció, ügyintézés. Elvárások: folyamatban levő nappali tagozatos felsőfokú tanulmányok humán területen, irodai/adminisztratív munkakörben szerzett legalább fél éves tapasztalat (elengedhetetlen), a HR terület iránti érdeklődés, precizitás, megbízhatóság, önállóság, lojalitás, kiváló kommunikációs készség, gyors, hatékony, lelkes és koncentrált munkavégzés, monotónia-tűrő ugyanakkor kreatív személyiség, kiváló felhasználói szintű számítógépes ismeret, angolnyelv - tudás. Előny: HR területen szerzett asszisztensi/gyakornoki tapasztalat. Egyéb informá... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Hr gyakornok

Pannon-Work Szemelyzeti Szolgaltato Zrt. - Budapest XI. ker - HR GYAKORNOK (7052) A Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Zrt. budapesti irodája (XI. kerület) nappali tagozatos diák munkatársat keres azonnali kezdéssel az alábbi munkakörbe:HR gyakornokA munkád iránt igényes, szorgalmas tanulni vágyó leendő HR –s vagy?Legyél a csapatunk megbecsült tagja!Elvárások:•Folyamatban lévő felsőoktatási tanulmányok (nappali...... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

LINUX RENDSZERGAZDA

Budapest - Feladatok: Windows és Linux rendszerek kliens és szerver oldali támogatása Rendszerüzemeltetési feladatok ellátása Felhasználók munkájának támogatása Mentések, jogosultságok kezelése Számítógépes hálózatok, szerverek felügyelete Elvárások: Legalább szakirányú középfokú végzettség Néhány éves hasonló területen szerzett tapasztalat Legalább 2 éves Linux adminisztrációs tapasztalat Windows Server/Active Directory rendszergazdai tapasztalat Hálózati ismeretek Jó problémamegoldó és kommunikációs képesség Szakmai angol ismerete (főleg írásban) Előnyök: Oracle 10/11g adatbázis adminisztráció területén szerzett tapasztalat CISCO hálózat adminisztrációs ismeretek Juttatások, ajánlat: Versenyképes bérezés és alapbéren felüli teljesítménytől függő havi bónusz várja az új munkatársat! Munkavégzés helye: Budapest Egyéb információk: Munkavégzés helye: Budapest (Belváros) Amit Megbízónk nyújt: - hosszú távú munkalehetőséget - folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Project Manager

Kelly Services - Budapest - Az osztrák tulajdonban lévő, a bankszektorban meghatározó szerepet betöltő partnerünk számára keresünk PROJEKTVEZETŐ munkatársat. FELADATOK: banki projektek sikeres megvalósításának irányítása, a kitűzött projektcélok teljesítése felelősség a budget és határidő tartásában projekt költségvetés készítése, felhasználásának felügyelete ütemezés elkészítése, határidők betartatása a megvalósítás operatív irányítása, projektadminisztráció vezetése, projekt- és egyéb szakmai egyeztető értekezletek szervezése, irányítása szükséges erőforrások megtervezése, erőforrás ütközés esetén a projekt érdekeinek képviselete a szükséges erőforrások biztosítása érdekében kockázatok, együttműködők közötti érdekellentétek, konfliktusok kezelése projekt státuszjelentések készítése ELVÁRÁSOK: min. 5 év projektvezetői gyakorlat pénzügyi szektorban/multinacionális környezetben aktív tárgyalóképes angolnyelv-tudás felsőfokú közgazdasági/mérnöki /informatikai végzettség pénzügyi pro... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC Personnel Hungaria Kft. - Nógrád - Pest - Megbízónk Vác-Balassagyarmat térségében működő multinacionális autóipari beszállító vállalat, amely több,mint tíz éve működik és fejlődik sikeresen Magyarországon. Számára az alábbi pozícióba keresünk munkatársat: BESZÁLLÍTÓI MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI MÉRNÖK (SQE) FELADATOK Beszállítókkal való napi kapcsolattartás Beszállítói alkatrészekkel kapcsolatos reklamációk kezelése Elősegíti az APQP folyamatot a beszállítókkal és a termékfejlesztő csoporttal PPAP jóváhagyási folyamat menedzselése Költség visszanyerési folyamat támogatása Felülvizsgálja és jóváhagyja a beszállítói minőség-terveket Beszállítói termék és folyamat auditok végrehajtása KÖVETELMÉNYEK Mérnöki végzettség Gyártási, minőségbiztosítási vagy mérnöki területen szerzett 3 éves szakmai gyakorlat Tárgyalóképes angol nyelvtudás ISO 9001, ISO /TS 16949 ismerete Microsoft Office ismeret ELŐNY JELENT Autóiparban szerzett tapasztalat AMIT MEGBÍZÓNK NYÚJT Versenyképes alapfizetés Teljesítmény bónusz Bejárás tám... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Pénzügyi asszisztens

OTP Ingatlanpont Kft. - Budapest I. ker - Az OTP Csoport ingatlanközvetítő hálózata Pénzügyi asszisztenst keres. Feladatok: pénzügyi, számviteli tevékenységhez kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása, beérkező számlák kezelése, jóváhagyása vevői, szállítói elszámolások, teljesítések nyomon követése tranzakciós bankműveletekben való közreműködés a Társaság ingatlanközvetítői tevékenységéből adódó pénzügyi elszámolási folyamatok menedzselése az IT rendszerében (megbízásokhoz kapcsolódó számlázási adatok ellenőrzése, jóváhagyása, beérkező vételi biztosítékok ellenőrzése, igazolások feltöltése, letétek kezelése stb.) work-out folyamatok működtetése Amit kínálunk: Piacvezető bank leányvállalatánál való tapasztalatszerzés Szakmai fejlődési lehetőség Fiatalos munkakörnyezet Amit várunk: Legalább középfokú pénzügyi végzettség Pontos, precíz munkavégzés, terhelhetőség Motiváltság Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Csapatjátékos hozzáállás Felhasználói szintű számítógépes ismeretek (aktív Excel)... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Mátészalka

Operátor

Pannon-Work Szemelyzeti Szolgaltato Zrt. - Budapest XVIII. ker - Gyál, Pest - OPERÁTOR (7072) A Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Zrt. megbízó partnere számára keresünk teljes munkaidőben kollégákat, határozatlan idejű munkaszerződéssel, az alábbi munkakörbe:OperátorElvárások:•8 általános iskolai végzettség•Alapfokú számítógépes ismeretek•Középfokú végzettség előnyt jelentFeladatok:•Sori folyamatok elvégzése a termelési területen...... - Állandó - Teljes munkaidő


Mátészalka | Mátészalka állás | állás Mátészalka és környéke | Mátészalkai állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Mátészalka állás
munkaügyi központ Mátészalka állás
állás Mátészalka és környéke
Mátészalkai állások

Kulcsszavas kereső