állás Munkaügyi-központ-Segédápoló
Csak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés azonnali állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munka országosan! Munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső. állás Munkaügyi-központ-Segédápolóai.


állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személyek, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMunkaügyi-központ-Segédápolóimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés témában, országosan.

Munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok:


munka és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Munkaügyi-központ-Segédápoló. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Munkaügyi-központ-Segédápolót találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőkről, ami nagyban segíti az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Munkaügyi-központ-Segédápolót keresők és állás Munkaügyi-központ-Segédápolót kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló értékelések:

A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresője, munka kereső, és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Munkaügyi-központ-Segédápolóhirdetés, hogy tudjanak állás Munkaügyi-központ-Segédápolót találni. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés mellett ingyenes letöltés állás Munkaügyi-központ-Segédápoló filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Munkaügyi-központ-Segédápoló tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlat -ról. Legyen az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, munka, munkáltató, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóajánlat, idősebb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőt, pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Munkaügyi-központ-Segédápolót keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, munka, karrier, önéletrajz, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál, önéletrajz vagy csak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló oldala.

Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Elemző - Békéscsaba Job

GE - Békéscsaba, Békés - Job Number: 1956027 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Csatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: Elemző - Békéscsaba Career Level: Experienced Function: Financial Services Operations Function Segment: Scheduling Reporting and Analysis Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Bekescsaba Postal Code: 5600 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A békéscsabai elemzői csoportban a bank operációs területeinek hatékony támogatása, rendszeres riportok előállításával, statisztikai elemzésekkel, előrejelzésekkel. Essential Responsibilities: Hatékony közreműködés az elemzési csoport munkájában.A banki adatbázisok megismerése.Rendszeres riporting feladatok üzemeltetése, egyszerűsítési, automatizálási lehetőségek feltárása. Különböző riportok adatainak összehangolása.Adatok gyűjtése és... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Részmunkaidős junior tanácsadó - Tiszaújváros Job

GE - Tiszaújváros, Borsod-Abaúj-Zemplén - Job Number: 1956052 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából.A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert.Az „Év bankja 2013” címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ellenér... - Állandó - Részmunkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Piackutatás gyakornok Job

GE - Budapest - Job Number: 1955507 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!”? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban.Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed!Gondolsz a jövődre? Kiegészítenéd elméleti tudásodat gyakorlati ismeretekkel az értékesítés és a pénzügyek terén? Szeretnél az "Év Bankjánál" szakmai tapasztalatot szerezni, mely „A Pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank” címet nyerte el a „Mastercard – Az Év Bankja” versenyen.Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk Posted Position Title: Piackutatás gyakornok Career Level: CI Function: Marketing Function Segment: Admi... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

ASP.NET C# fejlesztő

Guidesys Kft. - Budapest XIII. ker - Cégünk Budapest XIII. kerületi irodájába keres azonnali kezdéssel az alábbi elvárásoknak megfelelő teljes munkaidős webfejlesztőt: Elvárások: • Min. 2-3 év ASP.NET tapasztalat • HTML és CSS ismeretek • Javascript kliens oldali magabiztos használata • Visual Studio 2012 • DevExpress komponenscsomag ismerete • MS-SQL ismeretek • Precíz, önálló munkavégzés, jó problémamegoldó készség, csapatmunkára való nyitottság • Innovatív gondolkodásmód • Szakmai angol nyelvismeret Előny: • Entity Framework tapasztalat • Referenciamunka bemutatása • Elkötelezettség a minőségi szoftverfejlesztés iránt • Verziókezelő használatában szerzett tapasztalat (SVN) Feladatok: • Részletes specifikáció alapján egyedi üzleti szoftverek készítése és továbbfejlesztése Amit kínálunk: • Hosszú távú munkalehetőség • Versenyképes, értékálló jövedelem • Változatos fejlesztési feladatok • Fiatalos légkör Munkavégzés helye: • A munkavégzés cégünk Budapest XIII. kerületi irodájában történik. Jelentkezni arcképes szakmai öné... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Java/Java EE fejlesztő

ArgonSoft Kft - Budapest - ArgonSoft Kft. Ha szeretnél - a legújabb modellvezérelt fejlesztési módszerekkel - high-end technológiák alkalmazásával - fiatalos és jó hangulatú csapatban - modern, jól megközelíthető munkakörnyezetben Java/Java EE fejlesztőként dolgozni és ehhez a szükséges elhivatottságod és ismereteid is megvannak, akkor várjuk jelentkezésedet szakmai CV-vel a job@argonsoft.hu címen! Feladatok • 3 rétegű web-es integrált rendszerek fejlesztése Java EE technológiával SOA architektúrán • UML alapú rendszertervek adatpálása • Web-es felületek, üzleti logika valamint adatelérési réteg fejlesztése • Agilis (SCRUM) vagy vízesés alapú (RUP) projektmunkában való együttműködés • Ügyfél oldali kulcsfelhasználókkal történő szóbeli és írásbeli egyeztetés Elvárások • SQL ismerete • Java/ Java EE ismerete • Objektumorientált programozási paradigma, UML ismerete • Java EE keretrendszer ismerete • Többrétegű architektúrák ismerete • WebService, XML technológiák ismerete • Angol nyelvismeret Kevesebb munkatapaszta... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Részmunkaidős adminisztrátori állás

Hardsonic Bt. - Budaörs, Pest - Kiváló német nyelvtudással, 4 órás adminisztrátori állás, mikro vállalkozásnál. Jogosítvány, esetleg gk. a bejáráshoz előny. Feladat: telefonos kapcsolattartás a német anyacéggel telefonon ill. emailon, valamint a céggel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása. Fényképes önéletrajzot a megadott mailra kérem küldeni. 2 fővel dolgozó képviselet, szervíz. 1994-ben alapítva.... - Állandó - Részmunkaidő


Törökszentmiklós, Jász-Nagykun-Szolnok - A törökszentmiklósi Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda pályázatot hirdet az alábbi állások betöltésére katolikus értékrenddel lehetőleg azonosulni tudó kollégák részére: - 1 fő INFORMATIKA-bármely szakos általános iskolai vagy középiskolai TANÁR Érdeklődni a +36-56/390-002-es vagy a +36-30/393-1358-as telefonszámon, 2013. július 23-ától folyamatosan. Pályázatokat a tmbercsenyi@gmail.com email címre küldhetik. Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Értékesítő

Openhouse Ingatlan Iroda - Somogy - Amit ajánlunk: - kiemelkedő európai szintű jövedelmi rendszer - ingyenes irodahasználat, professzionális munkakörülmények - telekommunikációs hozzájárulás - személyre szabott marketingtámogatás (névjegykártyák, szórólapok..) - gyakorlati alapokra helyezett képzési rendszer - magas érzelmi hangoltságú, országos értékesítői csapat biztonsága Elvárások: - ügyfélközpontú gondolkodásmód, kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - magas munkabírás, pozitív beállítottság - alap szintű számítógépes ismeretek Az Ön feladata lesz használt és új ingatlanok megbízásba vétele, kiajánlása és értékesítése új és meglévő ügyfélkörünk részére. Jelentkezés: eliza.ronaszegi@oh.hu e-mail címen. A tárgy rovatba, kérjük, hogy tüntesse fel, melyik irodánkban szeretne dolgozni! Határidő: 2014. 04. 30. Vállalatunk, a 100%-ban magyar tulajdonú Országos Ingatlan hálózat Somogy megyei irodáiba(Siófok, Balatonboglár, Kaposvár), megnövekedett feladataink elvégzésére és meglévő csapatunk bővítésére értékesítőket ker... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Nemzetközi gépjárművezető

Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Kereskedelmi munkatárs felsőfokú német nyelvtudással

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkező munkatársat keresünk kereskedői munkakörbe Elvárások: - jó kommunikációs készség (svájci/német vevőkkel és beszállítókkal kapcsolattartás) - felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudás (további nyelv ismerete előnyt jelent) - önálló munkavégzés - határozott fellépés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. vagy telefonon: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Gazdasági ügyintézőt keresünk 2014.ápr. 1-ji kezdéssel

Bercsényi Katolikus Iskola - Törökszentmiklós, Jász-Nagykun-Szolnok - Gazdasági ügyintézőt keresünk 2014.ápr. 1-ji kezdéssel Feltétel: középfokú pénzügyi vagy számviteli ügyintéző végzettség, számítástechnikai ismeret Érdeklődni. Bózsóné Lipcsei Anikó gazdaságvezetőnél Tel.: 56 / 390 137 (munkaidőben) Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda Törökszentmiklós, Almásy út 1. www.bercsenyi.com... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Óvodapedagógus

Törökszentmiklós, Jász-Nagykun-Szolnok - A törökszentmiklósi Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda pályázatot hirdet az alábbi állások betöltésére katolikus értékrenddel lehetőleg azonosulni tudó kollégák részére: - 1 fő óvodapedagógus Érdeklődni a +36-56/390-002-es vagy a +36-30/393-1358-as telefonszámon, 2013. július 23-ától folyamatosan. Pályázatokat a tmbercsenyi@gmail.com email címre küldhetik. Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda... - Határozott idejű - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

rendszerszervező/ szenior rendszerszervező

Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. rendszerszervező/ szenior rendszerszervező BISZ Központi Hitelinformációs Zártkörűen Működő Részvénytársaság Pénzintézeti szektorban tevékenykedő zártkörűen működő részvénytársaság rendszerszervező/ szenior rendszerszervező Hirdetési kód: rendszerszervező/ szenior rend Kínált pozíció: rendszerszervező/ szenior rendszerszervező Iparág: IT, üzemeltetés, biztonság Munkakör: Üzemeltetési munkatárs Pozíció területei: IT, Bank Feladat: Egyedi szoftvertermékek menedzselése az alkalmazás teljes életciklusa alatt Részvétel az alkalmazások koncepcionális kidolgozásában Specifikációk készítése, a fejlesztési folyamathoz kapcsolódó dokumentációk véleményezése, megfelelések vizsgálata Fejlesztési feladatok sz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Adatvizsgálati munkatárs

Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. Adatvizsgálati munkatárs BISZ Központi Hitelinformációs Zártkörűen Működő Részvénytársaság Pénzintézeti szektorban tevékenykedő részvénytársaság Adatvizsgálati munkatárs Hirdetési kód: adatvizsgálati munkatárs Kínált pozíció: Adatvizsgálati munkatárs Iparág: IT, üzemeltetés, biztonság Munkakör: Adatbázis szakértő Pozíció területei: IT, Bank Feladat: Adatbázis elemzési, adattisztítási projektekben részvétel Adatbázisok, keresőmotorok vizsgálata Adathelyességi vizsgálatok végzése, lekérdező algoritmusok programozása Statisztikák, elemzések készítése, nyilvántartása Adattárházzal kapcsolatos követelmények meghatározása, tesztelése Társaság irányítási rendszerének ismerete, alkalmazása Jelentkező... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyfélkapcsolati tanácsadó

Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. Ügyfélkapcsolati tanácsadó Allianz Hungária Zrt. A németországi központú Allianz a világ egyik legnagyobb globális biztosítási és pénzügyi szolgáltatója. Több mint 70 országban 144 000 munkatársa áll közel 78 millió ügyfele rendelkezésére. A piacvezető Allianz Hungária Zrt. már nyolc alkalommal nyerte el a Superbrands és öt alkalommal a Business Superbrands díjakat, valamint az elmúlt évek sikereit megismételve, Társaságunk Call Centere 2014-ben immár harmadik alkalommal nyerte el a GfK Hungária Piackutató Intézet által szervezett Top 10 Call Center versenyben a biztosítók között a legjobbnak járó Best of Call Centers díjat. Az Allianz Hungária Zrt. most Magyarország területére keres Ügyfélkapcsolati tanácsadó Hirdetés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Front End fejlesztő (BUD-04-090)

DELEGO CONSULTING Kft. - Budapest - A Delego Cégcsoport Magyarország egyik legdinamikusabban bővülő munkaerő-kölcsönző és- közvetítő vállalataként teljes körű HR szolgáltatást nyújt partnerei és az álláskeresők részére. Megbízónk egy budapesti telephelyű, fiatal IT szakemberekből álló szoftverfejlesztéssel foglalkozó vállalat. Front End fejlesztő (BUD-04-090) Feladatok: Agilis team tagjaként high-scale web alkalmazások fejlesztése Kreatív design tervek alapján reszponzív wrebes felületek implementálása Elvárások: Felsőfokú műszaki informatikai, vagy programozói, programozó matematikusi végzettség Felület ergonómia és általános UI, UX érdeklődés Kiváló JavaScript ismeret Aktív angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt 2-3 éves, releváns szakmai tapasztalat fejlesztésben, termék vagy üzleti rendszerek fejlesztésében, tervezésében, optimalizálásában webes technológiákkal SCRUM vagy más agilis módszertan ismerete Önálló és csapatmunkára való alkalmasság Nyitottság a nemzetközi projektekre Pozíció terül... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Minőségügyi csoportvezető

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Fejér megyei, neves multinacionális vállalat megbízásából keresünk szakembert az alábbi pozícióba: MINŐSÉGÜGYI CSOPORTVEZETŐ Feladatok Business Unit irányítása szakmai irányítási minőségügyi szempontból (Főbb vevők: FIAT, PSA, Daimler, stb.) 6-8 fő mérnöki csoportot irányítása (vevői min. ügyi mérnökök, technikusok) Vevői kapcsolattartás, reklamációkezelési folyamat irányítása, hiba okok feltárása, kivizsgálása, javítóintézkedések bevezetése Gyártástámogatás Elsősorban folyamatos kapcsolattartás a németországi központtal Aktív részvétel vevői auditokon, vevői látogatásokon Új termékbevezetés koordinálása Elvárások Villamos/gépész végzettség Elektronikai gyártásban szerzett gyakorlat Autóipari szabványrendszer alapos ismerete 1-2 éves vezetői tapasztalat vagy senior min. ügyi pozícióban szerzett gyakorlat Stabil, tárgyalóképes angol nyelvtudás Autóipari tapasztalat elvárás Amit megbízónk nyújt Versenyképes jövedelem Albérleti, bejárási támogatás Cafetéria Szakmai fejlő... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Épületgépész építésvezető

CLH Hutes- es Klimatechnikai Kft - Budapest - : 801404 Jelentkezés CLH Kft épületgépész építésvezető munkakörbe munkatársat keres. Feladatok: Épületgépész kivitelezési munkák szervezése, helyszíni szakmai irányítása. Épületgépész munkák helyszíni ellenőrzése, menedzselése. Közreműködés a projektdokumentációk összeállításában (szállítólevelek, felmérési és építési napló, ütemezések, átadás-átvételek vezetése, kezelése) Kapcsolattartás a Megrendelő műszaki ellenőrével, az Alvállalkozókkal, beszállítókkal. A kivitelezés minőségének, technológiai követelményeinek ellenőrzése. Ütemtervek betartása, betartatása, alvállalkozók irányítása. Elvárások: Szakirányú középfokú vagy technikusi Épületgépész végzettség. Minimum 5 éves épületgépészeti kivitelezési területen szerzett szakmai tapasztalat. Jó szervező és problémamegoldó képesség. Felhasználói szintű számítógép-kezelői ismeretek. B. kategóriás jogosítvány. Egyéb követelmények: Alkalmazkodó képesség, csapatszellem. Precíz, önálló munkavégzés. Stressz tűrő k... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Minőségellenőr - gépésztechnikus

Hoszig Kft. - Szigetvár, Baranya - Gyártásközi minőségellenőrzés és végellenőrzés végrehajtása Mérési feladatok ellátása (műszaki rajz, valamint minőségterv alapján) Mérési jegyzőkönyvek készítése Dokumentációs feladatok ellátása, adatszolgáltatás Hibajavító- és megelőző intézkedések kezdeményezése és végrehajtása Auditokon való részvétel... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Műszaki szakszövegíró (Debrecen)

IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Műszaki szakszövegíró (Debrecen) Állásazonosító: 80362 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Debrecen Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási a... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Feladatok E munkakörben Önnek lehetősége nyílik a jövő elektromos- és hibridhajtású járműveinek fejlesztésében való részvételre. A külföldi fejlesztőközpontokkal szorosan együttműködve fejleszti és optimalizálja a hajtáslánc elemeit, továbbá részt vesz az ehhez kapcsolódó gyártási folyamatok és technológiák kidolgozásában.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

NET és /vagy ASP.NET fejlesztő

Budapest - Ügyfelünk .NET és /vagy ASP.NET fejlesztő munkatársat keres. Feladatkör: szövegbányászat alapú üzleti alkalmazásokhoz kapcsolódó modulok és funkciók fejlesztése, kisebb komponensek önálló tervezése, fejlesztése módszertani előírások betartása és a minőségi megfelelőség garantálása, rendszertervek készítése, egyedi fejlesztések megvalósítása, részvétel a követelményspecifikációk összeállításában Elvárások: felsőfokú végzettség, vagy folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok, .NET és/vagy ASP.NET C# fejlesztési tapasztalat, HTML; DHTML; Javascript ismeretek, MS SQL ismeret (Oracle előnyt jelent), legalább 2 éves szakmai tapasztalat, megbízható, igényes munkavégzés. angol nyelvismeret szövegbányászati rendszerekkel kapcsolatos tapasztalat előnyt jelent Java ismeretek és tapasztalat előnyt jelent Amit kínálunk: pozíciónak megfelelő juttatási csomag, szakmai fejlődési lehetőség, dinamikus csapat, változatos, szakmai kihívást jelentő projektek. Munkavégzés helye: Budapest XI. ker. Amennyiben aj... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Termékelemző mérnök

TESK Tanacsado Kft. - Gyöngyös, Heves - Termékelemző mérnök Cégjellemzők: Megbízónk egy dinamikusan fejlődő multinacionális cég, amely a világ 10 legnagyobb autóipari beszállító vállalatai között szerepel. A cég 1991 óta van jelen Magyarországon, autóvillamossági elosztó rendszerek, azaz kábelkorbácsok gyártásával foglalkozik. A leendő munkatárs feladatai lesznek: Termékekkel kapcsolatos műszaki adatok továbbítása a termelés felé Az integrált termelésirányítási rendszer mérnöki adatbázisának karbantartása Korbácsrajzok készítése és módosítása Kapcsolattartás a külföldi tervezőmérnökökkel Árajánlatok, költség kalkulációk készítése A jelölttel szemben támasztott elvárások: Felsőfokú műszaki végzettség Magabiztos, társalgási szintű angol nyelvtudás AutoCad ismeret Jó kommunikációs készség, önálló, gyors munkavégzésre való képesség, rugalmasság Monotonitás-tűrés (hajlam a számítógép előtt történő munkavégzésre) Előnyök: Gépészmérnök végzettség Termelő vállalatnál, hasonló területen szerzett tapasztalat Né... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

PÉNZÜGYI ELLENŐR (AG)

Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: PÉNZÜGYI ELLENŐR (AG) Job Function: Finance Department: Pénzügy / Számvitel / Kontrolling Location: Budapest Magyarországon működő nagyvállalat munkatársakat keres PÉNZÜGYI ELLENŐR munkakörbe. ELVÁRÁSOK: - Min. 3 év teljeskörű könyvelési tapasztalat a vállalkozói szférában - FORRÁS SQL program ismerete (vállalkozói terület) - A magyar számviteli és adózási szabályok széleskörű, alapos ismerete - Magas szintű, gyakorlati MS Office ismeretek (elsősorban Excel tudás) - Hatékony, precíz munkavégzés egyénileg és csapatban egyaránt - Jó kommunikációs készség ELŐNY: - Angol nyelvtudás MUNKAVÉGZÉS HELYE: - Budapest, XIV. kerület AMIT KÍNÁLUNK: - Fiatal dinamikus motivált csapat - Szakmai fejlődés Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük, küldje el nekünk önéletrajzát és motivációs levelét! Apply for this job... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Senior jogász

Budapesti gazdasagi tarsasag - Budapest IX. ker - Senior jogász Budapesti, nagykereskedelemmel és ingatlanbefektetéssel foglalkozó gazdasági társaság keres legalább 5 év szakirányú, kereskedelmi jogi tapasztalattal rendelkező senior jogászt. A pozíció az elvégzendő feladatok révén a jogterületek széles körére enged rálátást. Kiváló munkakörülményeket és fiatalos munkahelyi környezetet kínálunk. Elvárások: Jogi diploma Tárgyalóképes angol vagy német nyelvtudás Kereskedelmi jogi rátermettség, elhivatottság Előnyt jelent: Gazdasági végzettség, vagy tanulmányok Feladatok: Okiratok szerkesztése (iratminták, szerződések, beadványok) Cégképviselet, cégügyek intézése Jogi véleményezés, javaslattétel a döntéshozók részére, jogi álláspont kialakítása Kapcsolattartás a NAV-val és más hatóságokkal Társosztályok jogi jellegű problémáinak a kezelése A junior jogász kolléga munkavégzésének, fejlődésének támogatása Állás, munka területe(i): Jog / Közigazgatás Ügyvéd / Jogi tanácsadó / Jogtanácsos Munkavégzés helye: Budap... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

RAKTÁR, -ÉS ANYAGELLÁTÁSÉRT FELELŐS VEZETŐ

Beck and Partners International HR Consulting - Szabolcs-Szatmár-Bereg - RAKTÁR, -ÉS ANYAGELLÁTÁSÉRT FELELŐS VEZETŐ 5492 RAKTÁR, -ÉS ANYAGELLÁTÁSÉRT FELELŐS VEZETŐ Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: RAKTÁR, -ÉS ANYAGELLÁTÁSÉRT FELELŐS VEZETŐ Hivatkozási szám: MSTRAKTA-8000 Ügyfelünk egy 2011-ben alakult síkesztyű gyártására szakosodott cég Rakamazon, ahol ezt megelőzően ilyen tevékenységet nem folytattak, vagyis a vállalkozás új termelési kultúrát teremtett a keleti... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Gépész tervezőmérnök

Semilab Zrt. - Budapest XI. ker - A SEMILAB Félvezető Fizikai Laboratórium Zrt. - speciális mérőműszereket exportra fejlesztő és gyártó vállalat - munkatársat keres az alábbi munkakörbe: Gépész tervezőmérnök Feladatok: Mérőműszerek gépészeti konstrukciójának kidolgozása, megtervezése; prototípus megépítésében való közreműködés Rajzdokumentációk készítése, karbantartása Elvárások: Szakirányú végzettség és több éves szakmai tapasztalat 3D-s tervezőprogramok használatában való jártasság Önálló munkavégzés, precizitás, kreativitás, konstruktivitás Előnyt jelent: Finommechanikai és optikai ismeretek / tapasztalat CreO (Pro-Engineer) tervezőrendszer ismerete, és használatában szerzett gyakorlat Angol nyelvtudás Mérőműszerek tervezésében szerzett tapasztalat Amit kínálunk: Stabil, dinamikusan fejlődő vállalat Szakmai kihívást jelentő projektekben való részvétel lehetősége Versenyképes jövedelem, béren kívüli juttatások Állás, munka területe(i): Gyártás / Termelés Termékfejlesztés / Tervezés Mé... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Tesztmérnök

Infineon Technologies Cegled Kft. - Cegléd, Pest - Tesztmérnök Az Infineon Németország legnagyobb félvezető gyártójaként világszerte 26.000 munkavállalót foglalkoztat. Félvezető- és rendszermegoldásaival, a környezet megóvását is szem előtt tartva, választ kíván adni a modern társadalmak kihívásaira az energiahatékonyság, a mobilitás és a biztonság területén. A vállalat dinamikus fejlődésének köszönhetően tesztmérnök kollégát keres Ceglédre. Legfontosabb feladatok: Az elektromos mérőeszközök, mérőberendezések folyamatos működésének biztosítása; a gyártási folyamatok méréstechnikai támogatása; mérőberendezések üzembe helyezésének, transzferének szervezése; lézerberendezések, mérőeszközök beállítása, kalibrálása; mérési eredmények analízise; mérési előírások gondozása; új mérési eljárások bevezetése, prezentálása; a tesztberendezések dokumentációinak kezelése, kapcsolattartás társosztályokkal, külföldi kollégákkal. Elvárások: Villamosmérnök végzettség; félvezető eszközök tulajdonságainak ismerete; kalibrálásban való j... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Vállalati Követelésbehajtási Szakértő

Budapest - Az OTP Bank Vállalati Követelésbehajtási Szakértő munkakör betöltésére munkatársat keres. Feladatok Speciálisan kezelt ügyletekkel kapcsolatos feladatok ellátása: a behajtási stratégiában meghatározott intézkedések végrehajtása, kapcsolattartás az ügyfelekkel, adósságrendezési megállapodások előkészítése, fedezetek érvényesítése, követelésértékesítés, a behajtás felügyelete, koordináció és kapcsolattartás a behajtásban közreműködő szervekkel, szervezetekkel, Az OTP Bank Nyrt. és leánybankjai közötti work out együttműködés területén szakértői, elemzői és koordinációs jellegű feladatok ellátása, A work out szakterület által kezelt ügyfelekkel kapcsolatos előterjesztések, döntés-előkészítő anyagok elkészítése, javaslatok kidolgozása további intézkedések megtételére, A határozatok végrehajtásának nyomon követése, a döntéshozók rendszeres tájékoztatása, A behajtási tapasztalatok visszacsatolása a hitelezés, valamint az üzletágak felé. Elvárások Felsőfokú szakirányú végzettség... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Elektromos karbantartó (Referenciaszám: PJ2442)

Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Szántód, Somogy - Elektromos karbantartó (Referenciaszám: PJ2442) Fémmegmunkálással foglalkozó partnercégünk számára keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: Elektromos karbantartó - Szántód Feladatok: - Gépbeállítások és karbantartási feladatok elvégzése - Műszaki hibák elhárítása a termelés folytonosságának biztosítása érdekében - Új termék bevezetések és egyéb projektek támogatása Elvárások: - Középfokú elektr... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Vállalati kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser - Gödöllő

Budapest Bank Nyrt. - Gödöllő, Pest - Vállalati kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser - Gödöllő (1953719) Értékesít a jellemzően nagy/kiemelt állományú portfóliójába tartozó középvállalati ügyfelei részére, alapvetően cash-flow alapon finanszíroz. Új ügyfelek szerzése középvállalati ügyfélkörben. Az általa akvirált, és meglévő ügyfélkörének megtartása, a kockázatok menedzselése, további értékesítés, hitelezési feladatok ellátása, beleértve az ügyletek strukturálását és azok képviseletét. Együttműködik az értékesítés támogatással. Fő feladatok és felelősségi körök: ÜGYFÉLBEFOGADÁS/Ügyfél Akvirálás/Hiteldöntések előkészítése/hiteldöntés: A kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser feladata a vállalati üzletközpont akvirálási tevékenységének folyamatos, hatékony támogatása, új ügyfelek megkeresése, ügyféltárgyalások lebonyolítása, árazási javaslattételek lebonyolítása, a számlavezetési és hitelajánlatok elkészítése és utánkövetése, illetve a vezetők aktív tájékoztatása a folyamatban lévő ügyekről. A hitelek döntés előkészítési sza... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Pécs, Baranya - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Minőségibiztosítási és Folyamat Specialista/Quality and Process Specialist (Pécs) Állásazonosító: 77192 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Pécs Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Gimnáziumi végzettség, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szük... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Méréstechnikai Specialista

Reed Magyarorszag Kft. - Budaörs, Pest - Nemzetközi ügyfelünk speciális gyártástámogató mérőszoftverek vezető beszállítója. Dinamikusan növekvő, fiatalos csapatukba a következő pozícióba keresünk szakembert: Méréstechnikai Specialista Feladat: Metrológiai alkalmazások támogatása és tesztelése Felhasználói kérések kezelése Hibajavítás támogatása és koordinálása Elvárások: Felsőfokú (gépészmérnöki) végzettség Metrológiai ismeretek Önállóság, kreativitás kommunikációképes angol nyelvtudás Előnyt jelent: Koordináta mérőgép ismerete CAD/CAM szoftverek ismerete felhasználó-orientált gondolkodás tapasztalat felhasználói dokumentáció készítésében további nyelv(ek) (francia, német, ...) ismerete jó problémamegoldó képesség Amit ajánlunk: Versenyképes fizetés Folyamatos fejlődés és karrier lehetőségek Nemzetközi környezet Állás, munka területe(i): Mérnök Gépészmérnök Munkavégzés helye: Budaörs, Ipari Park Jelentkezés módja: Kapcsolattartó: Géczi Dalma e-mail: telefonszám: +36 1 8833 506... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Termelési csoportvezető - német nyelvtudással

TESK Tanacsado Kft. - Kecskemét, Bács-Kiskun - Partnercégünk munkatársat keres Termelési csoportvezető - német nyelvtudással pozícióba. Cégjellemzők: Megbízónk nagy múltú, folyamatosan fejlődő, multinacionális vegyipari termelő cég, s egyben autóipari beszállító. Jelenleg bővülés miatt keresünk az alábbi, változatos, folyamatos nyelvhasználattal járó pozícióba munkatársat. A leendő munkatárs feladatai lesznek: Napi termelés figyelemmel kísérése, projektek lekövetése, Termeléssel, mérnökséggel és a német vevővel való kapcsolattartás, Folyamat paraméterek rendszeres ellenőrzése, folyamatok optimalizálása, Termelésben dolgozók munkájának összefogása, koordinálása, Kapcsolattartás a partnerrel, a beszállítókkal, a termelési egységekkel, Projektekben való részvétel, Költségcsökkentő lehetőségek feltárása, Dokumentációk készítése. A jelölttel szemben támasztott elvárások: Felsőfokú műszaki és/vagy vegyipari végzettség, Tárgyalóképes német ÉS legalább kommunikáció képes angol nyelvtudás, Termelő cégnél, hasonló pozí... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Műszaki tanácsadó (Referenciaszám: PJ2714)

Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Műszaki tanácsadó (Referenciaszám: PJ2714) Nemzetközi, ipari automatizálással foglalkozó partnercégünk részére keresünk kollégák az alábbi munkakörbe MŰSZAKI TANÁCSADÓ Feladatok: - Meglévő és új projektek, ajánlatok illetve megrendelések követése, kezelése - Értékesítő kollégák munkájának műszaki támogatása - Vevőknél történő helyszíni feladatfelmérések végrehajtása - Személyes konzultáció a kollégákkal és a vevőkkel - Folyamatos kapcsolattartás az anyacég műszaki tanácsadóival - Műszaki dokumentációk naprakészen tartása - Kezelési utasítások elkészítése, folyamatos frissítése - Reklamációk kivizsgálása, feldolgozása és megfelelően történő kezelése - Új termékek megjelenésének és a régiek módosításának követése Elvárások: - Felsőfokú műszaki, gépészmérnök végzettség - Pneumatikus rendszerek ismerete - Aktív, angol nyelvismeret szóban és írásban egyaránt - Műszaki területen szerzett szakmai tapasztalat - B kategóriás vezetői engedély - Önálló, proaktív személyiség - Rugalmasság - Jó kom... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Megbízónk, egy multinacionális vállalat szolgáltató központjába (shared service centerbe) nemzetközi projektek támogatásához keresünk munkatársakat. Feladatok: a projektek folyamatához kapcsolódó összes háttér és front folyamat összefogása, menedzselése, szerződéstervezetek, tenderanyagok, prezentációk összeállítása, különböző részlegekkel való kapcsolattartás, információ begyűjtése a releváns szakterületekről (pl. gyártás, logisztika, jogi csoport), szükséges dokumentumok végleges összeállítása (prezentációk, szerződések, árajánlatok). Elvárások: felsőfokú végzettség (pályakezdők jelentkezését is várjuk!), kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség, pontosság és precizitás, üzleties gondolkodásmód, kreatív, kezdeményező személyiség. Nyelvtudás: folyékony angol- és németnyelv-tudás (felsőfok/tárgyalási szint). Megbízónk ajánlata: stabil hátterű, folyamatosan bővülő nemzetközileg elismert multinacionális vállalatcsoport, professzionális szakmai és munkakörny... - Állandó - Teljes munkaidő


Randstad Hungary Kft. - Budapest I. ker - Az ügyfélkészülékek portfólió-menedzsment, készletgazdálkodási, árazási és kampánymenedzsment folyamatainak teljes körű irányítása, szoros együttműködésben a társterületekkel, a beszállító partnerekkel, valamint a DTAG vonatkozó munkacsoportokkal. Továbbá a Magyar Telekom készülék- és eszköz-portfóliójához kapcsolódó portfólió kiválasztási, termék-bevezetési és életciklus menedzsment feladatok végrehajtása illetve irányítása. Ezen belül kiemelten: - Magyarország egyik legnagyobb volumenű fogyasztói elektronikai értékesítési tevékenységének átfogó támogatása, menedzsmentje, vonatkozó feladatok összefogása Magyar Telekom szinten (jellegét tekintve nem értékesítői a pozíció) - Eszköz portfólió kialakítása, fejlesztése, kezelésének összefogása - Eszközárazás és kampánymenedzsment tevékenység irányítása - Készülékek beszerzése, beszállítói partnermenedzsment - Beszállítói partnerekkel közös marketing aktivitások kialakítása, megvalósítás irányítása - Készletgazdálkodási stratégia k... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Budapest XI. - Sharepoint fejlesztő gyakornok

Budapest XI. ker - Dolgozz a Mind-Diáknál! Diákszövetkezetünk országos hálózatban kínál rendszeres és alkalmi diákmunkát számos iparágban és pozícióban. Diákmunka keretében megszerzett munkatapasztalat jó referencia lehet későbbi pályakezdésedkor is. Élj a lehetőséggel! Ezúttal üzleti és informatikai tanácsadó partnerünkhöz keresünk sharepoint fejlesztő gyakornokot! Feladatok · Alapvető programozó készség (.Net Framework, C#, asp.net) SQL - adatbázis-kezelés IIS- adminisztráció és általános hibaelhárítás Elvárások Szakirányú egyetemi vagy főiskolai végzettség Alapvető programozó készség (.Net Framework, C#, asp.net) SQL - adatbázis-kezelés IIS- adminisztráció és általános hibaelhárítás Microsoft termékekkel kapcsolatos tapasztalat (Sharepoint 2003 és 2007, Exchange Server) Legalább középszintű angol nyelvtudás - írásban, szóban egyaránt Jó problémamegoldó és kommunikációs készség Ügyfélközpontú gondolkodás Munkaidő: heti minimum 20-40 óra Előnyök Microsoft vizsgák megléte... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Adminisztratív ügyfélszolgálati munkatárs 3 hónapra

Trenkwalder Kft. - Törökbálint, Pest - Telekommunikációs területen működő partnerünk számára keresünk munkatársakat az alábbi munkakörbe: Adminisztratív ügyfélszolgálati munkatárs 3 hónapra Az álláshoz tartozó elvárások: Érettségi, Ügyfélszolgálaton, hasonló területen megszerzett tapasztalat előny, Felhasználói szintű számítógépes ismeret, Jó kommunikációs készség, Monotónia-tűrés, Türelem, Kedvesség, Megszakítás nélküli munkarend vállalása (6-24 között, H-V, heti 5 napban) 3 hónapos határozott idő vállalása, Törökbálinti munkavégzés vállalása (ingyenes céges busz Budapestről biztosított). Főbb feladatok, munkák: Bejövő hívások fogadása, hívások adminisztrálása, Ügyfelek adatainak felvétele, kérdéseinek megválaszolása, Adatrögzítés a belső rendszerbe, Ügyfelek tájékoztatása. Amit kínálunk: 3 hónapos határozott idős szerződés, Megszakítás nélküli munkarend (6-24 között, H-V, heti 5 napban) Állás, munka területe(i): Ügyfélszolgálat / Ügyfélkapcsolat Call center munkatárs Telefonos operátor Ügy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Lemezüzemi mérnök

TESK Tanacsado Kft. - Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén - Lemezüzemi mérnök Cégjellemzők: Megbízónk amerikai tulajdonú, multinacionális vállalat, mely több mint tíz éve, egy zöldmezős beruházás keretén belül létesített telephelyet Miskolc mellett. A gyárban fémmegmunkálással, telekommunikációs kapcsolószekrények, bázisállomások összeszerelésével foglalkoznak. A leendő munkatárs feladatai lesznek: Lemezüzem szerszámozási igények felmérése, szerszámok rendelkezésre állásának biztosítása (hajlító, insert, lyukasztás) Új termékek műveleti sorrendjének és szerszámozásának meghatározása, dokumentálása Műveleti utasítások készítése, pótlása Szerszámkiadási folyamat folyamatos fejlesztése A területéhez tartozó feladatok, új eljárások betanítása, oktatása Selejtanalízis alapján a selejtokok megszüntetése A jelölttel szemben támasztott elvárások: Legalább gépésztechnikusi végzettség (Gépészmérnök előny) Társalgási szintű angol nyelvtudás Legalább 3 éves, releváns szakmai tapasztalat fémmegmunkálási területen Önálló, dinamikus, határoz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Telefonos banki ügyintéző

Budapest - Az OTP Bank Nyrt. Elektronikus Banki Igazgatósága budapesti Call Centerének csúsztatott munkarendben dolgozó területére Telefonos banki ügyintézői munkakör betöltésére munkatársat keres. Feladatok: Telefonon bejelentkező ügyfelek színvonalas és szakszerű kiszolgálása, információnyújtás – ügyfélkezelés Információs és értékesítési kimenő hívások teljesítése Ügyfél-igény alapú termékajánlás, telefonos értékesítés Banki műveletek telefonon történő végrehajtása Az általunk keresett munkatárs: Érettségivel rendelkezik Felhasználói szintű számítástechnikai ismerettel rendelkezik (Word, Excel) Ügyfélorientált, türelmes, nyitott, sikerorientált és teljesítmény-centrikus személyiség Fontos jellemzője a jó kommunikációs készség és ügyfélközpontúság, monotónia-tűrés Kitartás és értékesítési készség Rugalmas és nagy teherbírású Megbízható, pontos munkavégzés jellemzi Nyitott a folyamatos tanulásra, új ismeretek elsajátítására Előnyt jelent: Közgazdasági végzettség Call C... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

HR Generalista

Nemzetkozi kogisztikai vallalat keres munkatarsat - Gyál, Pest - NEMZETKÖZI LOGISZTIKAI VÁLLALAT KERES MUNKATÁRSAT HR Generalista MUNKAKÖRBE Feladatai: Támogatása toborzási feladatokban (belső/külső hirdetések) Kiválasztási folyamat menedzslése Éves ütemterv elkészítése a várható képzésekről, ennek kommunikációja a szervezet felé Tréningek szervezése, koordinálása Szerződések menedzsmentje (külső képzők, tanulmányi támogatások) Részvétel az éves tervezésben Utódlástervezés folyamatának koordinációja Munkaügyi feladatok, bérszámfejtési feladatokba helyettesítési mátrixban való bekapcsolódás HR adminisztráció Elvárásaink: Legalább középfokú végzettség (felsőfokú végzettség előnyt jelent) Legalább 3-5 év hasonló területen megszerzett tapasztalat Pontos, kitartó, dinamikus munkavégzés Jó kommunikációs készség Jó problémamegoldó képesség Stressztűrő képesség Magabiztos, folyékony angol nyelvtudás mind szóban, mind írásban Gépjármű vezetői engedély Előny: Nexon bérszámfejtő rendszer ismerete Amit kínálunk: érdekes feladat... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Vevőszolgálati pultos - Hiper-Részmunkaidőben

Tesco-Global Aruhazak Zrt. - Szekszárd, Tolna - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetőséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Vevőszolgálati pultos - Hiper-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 7100 Szekszárd, Tartsay Vilmos u. 40. Főbb feladatok: Biztosítja a vásárlók teljes körű kiszolgálását. Szakszerűen tájékoztatja a vásárlókat, kezeli reklamációikat, a vásárlói bejegyzéseket továbbítja az illetékesek felé. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Megismeri és hatékonyan végzi a feladatköréhez kapcsolódó áruházi munkafolyamatokat... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Host,Hosstes

Rhino-Taurus Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Reklám-marketing cég keres 18-30 éves korosztályban fiatal,lendületes munkatársakat,székesfehérvári munkavégzéssel! Nyári időszakban nagyon alkalmas diákoknak illetve azoknak akik fő vagy mellékállásban vállalják! Munkaidő:napi 8 óra Elvárások:jó kommunikációs képesség,tanulékonyság,dolgozni akarás,ambició Amit kínál:azonnali munkakezdés,1000ft/ óra bérezés,napi kifizetés Jelentkezés módja:önéletrajz elküldése email címünkre! Várjuk a jelentkezőket egy szuper csapatba!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Számviteli elemző (Budapest)

APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - : 804883 Jelentkezés Multinacionális partnerünk szolgáltató központjába Számviteli elemző munkatársat keresünk. Feladatok: a nemzetközi pénzügyi (lízing) folyamatokhoz kötődő számviteli és elemzői feladatok ellátása, a vállalat pénzügyi teljesítményének folyamatos követése, rögzítése, dokumentálása, eredmények elemzése, összefoglalása, adatok interpretációja, az US GAAP, az állami adótörvények illetve a vállalat belső előírásainak megfelelő követése, főkönyvi bejegyzések ellenőrzése, karbantartása, a vállalat folyamatok fejlesztésére irányuló javaslatok elemzése, a változtatások koordinálása, felügyelete, előrejelzések elkészítése. Elvárások: felsőfokú végzettség pénzügyi/számviteli területen, legalább két éves szakmai tapasztalat a könyvelési/számvitel területen, kiváló elemzői készség, proaktív gondolkodás, önálló személyiség, tárgyalási szintű angolnyelv-tudás. Előny: mérlegképes könyvelői képesítés, hasonló munkakörben szerzett tapasztalat, IFRS/US GAAP... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Karbantartó mérnök

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Balassagyarmat, Nógrád - Megbízónk Vác-Balassagyarmat térségében működő multinacionális autóipari beszállító vállalat, amely több,mint tíz éve tevékenykedik és fejlődik sikeresen Magyarországon. Számára az alábbi pozícióba keresünk munkatársat: KARBANTARTÓ MÉRNÖK Feladatok Karbantartási tevékenységek szervezése, karbantartási programok kialakítása és implementációja. Az emberi és anyagi erőforrások hatékony szervezése a karbantartás terén. (~20 fős karbantartói csapat). Segítséget nyújt bonyolult gyártási problémák elemzésében és megoldásában. Támogatja a minőségbiztosítási rendszer kialakítását és működtetését Elvárások Mérnöki / műszaki felsőfokú végzettség, ezen belül gépész-vagy villamosmérnöki végzettség előny Vezetői képesség és tapasztalat Számítógépes ismeretek CNC megmunkáló gépek ismerete Komplex mechanikus és elektromos rendszerek ismerete Precíziós termékek forgácsolásának és összeszerelésének ismerete Energikus csapatjátékos attitűd Személyközi kapcsolatokban hatékonyság Előnyt jelen... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Black belt specialista

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Magyarország - Megbízónk a világ egyik stratégiai fontosságú autóipari vállalata, mely 19 országban közel 20.000 főt foglalkoztat és több mint 7 milliárd dolláros forgalommal büszkélkedhet. Csúcskategóriás termékeiknek köszönhetően a motorok jelentős teljesítménynövekedése csökkenő üzemanyagfelhasználással párosul. Magyarország egyik legeredményesebb vállalataként működő, folyamatosan fejlődő észak-dunántúli gyáregységükbeaz alábbi pozícióba keresünk munkatársat: BLACK BELT SPECIALISTA Feladatok Fejlesztési lehetőségek feltárása Fejlesztési folyamatok és projektek irányítása A termelési célok elérése érdekében a Six Sigma csapat ösztönzése Six Sigma Green Belt-es projektcsapat oktatása, fejlesztése Kapcsolattartás a globális Six Sigma csapattal, a legjobb tapasztalatok implementálása Six Sigma kultúra fejlesztése a szervezetben Elvárások Felsőfokú műszaki végzettség Six Sigma Black Belt végzettség Több éves Black Belt projekt-tapasztalat Tárgyalási szintű angol nyelvtudás Kiemelkedő analí... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Minőségirányítási asszisztens (mérnök)

Boly Zrt. - Bóly, Baranya - A Bonafarm Csoport Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb, vertikálisan integrált élelmiszergazdasági vállalatcsoportja, amely tevékenységével növénytermesztéstől az állattenyésztésen át az élelmiszer-feldolgozói és bortermelési ágazatig lefedi az élelmiszergyártás teljes folyamatát. A csoportnak tagja a Pick Szeged Zrt., a Sole-Mizo Zrt., a Csányi Pincészet Zrt., a Bóly Zrt., a Dalmand Zrt., a Fiorács Kft. és a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. Az e cégekben tevékenykedő több mint ötezer ember az ország számos településén folyamatosan azért dolgozik, hogy munkája eredményeként minőségi ételek és italok kerüljenek a fogyasztók asztalára itthon és külföldön egyaránt. Minőségirányítási asszisztens (mérnök) Vállalat: Bóly Zrt. Közvetlen felettes: minőségírányítási vezető Terület: minőségírányítási vezető Munkavégzés helye: Bóly Munkakör célja A Bonafarm Mezőgazdasági Csoport minőségügyi rendszereinek működtetése, azok folyamatos fejlesztése. Felelősségi körök a BONAFARM cégcsoport minőségstrat... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Készlet-karbantartási asszisztens

Hatvan, Heves - Munkakör megnevezése: Készlet-karbantartási asszisztens Munkavégzés helye: 3000 Hatvan, Bibó István út 1. Főbb feladatok: -Az optimális készletelérhetőség biztosítása. A rendelésekkel kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása. A rendelések és módosítások rögzítése a rendszerben. Leltári folyamatok és túlkészlet vizsgálat elvégzése. Készletgazdálkodással kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása. Termékek polckapacitásának biztosítása, ellenőrzése. A termékek fogyaszthatósági idejének és minőség megőrzési idejének figyelése, adott esetben leértékelési folyamat kezdeményezése. Termék kihelyezési, árufeltöltési, anyagmozgatási feladatok ellátása. Munkakör betöltésének feltételei: -általános iskolai végzettség (8 osztály) felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Word, Excel, Outlook, Internet) minimum 6 hónap kereskedelemben szerzett munkatapasztalat terület specifikus folyamat ismeretek (az áru útja a rendeléstől az eladásig) vevők... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Csemege és sajt pult eladó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Érd, Pest - Munkakör megnevezése: Csemege és sajt pult eladó Munkavégzés helye: 2030 Érd, Budafoki út 2-4. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű csemege- és sajtáru-termék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség... - Állandó - Teljes munkaidő


Munkaügyi-központ-Segédápoló | Munkaügyi-központ-Segédápoló állás | állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és környéke | Munkaügyi-központ-Segédápolói állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Munkaügyi-központ-Segédápoló állás
munkaügyi központ Munkaügyi-központ-Segédápoló állás
állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és környéke
Munkaügyi-központ-Segédápolói állások

Kulcsszavas kereső