állás Munkaügyi-központ-Segédápoló
Csak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés azonnali állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munka országosan! Munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső. állás Munkaügyi-központ-Segédápolóai.


állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személyek, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMunkaügyi-központ-Segédápolóimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés témában, országosan.

Munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok:


munka és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Munkaügyi-központ-Segédápoló. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Munkaügyi-központ-Segédápolót találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőkről, ami nagyban segíti az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Munkaügyi-központ-Segédápolót keresők és állás Munkaügyi-központ-Segédápolót kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló értékelések:

A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresője, munka kereső, és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Munkaügyi-központ-Segédápolóhirdetés, hogy tudjanak állás Munkaügyi-központ-Segédápolót találni. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés mellett ingyenes letöltés állás Munkaügyi-központ-Segédápoló filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Munkaügyi-központ-Segédápoló tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlat -ról. Legyen az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, munka, munkáltató, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóajánlat, idősebb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőt, pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Munkaügyi-központ-Segédápolót keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, munka, karrier, önéletrajz, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál, önéletrajz vagy csak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló oldala.

Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Alkatrész nagykereskedő

''HOVANY'' KFT. - Budapest IX. ker - Szentendre, Pest - "Ha jól akarsz élni, légy szorgalmas, tanulj folyamatosan, és dolgozz a legjobbnál!" A Hovány Csoport, Magyarország egyik legnagyobb és legelismertebb autókereskedelmi cégcsoportja bővülő csapatába szentendrei/Budapest IX. kerület telephelyére Alkatrész nagykereskedő munkatársat keres. Feladatok: Gyári alkatrészek értékesítése szervizek és viszonteladók részére (Budapest és teljes Pest megyében) Nagykereskedelmi értékesítés Telefonos és személyes értékesítés céges autóval Kapcsolattartás a kiemelt ügyfelekkel Új üzleti lehetőségek felkutatása Árubeszerzés, árak figyelemmel kísérése Statisztikák, kimutatások készítése Direkt-marketing Az álláshoz tartozó elvárások: Középfokú szakképesítés (előny: műszaki irányú) Gépjármű-alkatrészek magas szintű ismerete B. kategóriás jogosítvány Hasonló területen szerzett tapasztalat Pontos, precíz munkavégzés Kiváló kommunikációs képesség Ügyfélorientált szemlélet Terhelhetőség, megbízhatóság Előny: Szerteágazó kapcsolat... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Értékesítő

Impreglon Kft - Tatabánya, Komárom-Esztergom - Az Impreglon Csoport 14 országban 4 kontinensen van jelen, többek közt fém-alkatrészek felületkezelésével foglalkozunk. Több mint 5.000 ügyfelünk, 40 különböző iparágban működik. Tatabányai vállalatunk keres, jó kommunikációs készséggel és nyelvtudással rendelkező Értékesítő munkatársat. Feladatok: Vevői követelmények vizsgálata, beszerzési feltételek egyeztetése ügyfelekkel Megvalósíthatósági tanulmányok egyeztetése gyártással Árajánlatok készítése és nyomon követése Adminisztratív feladatok, riportok - statisztikák készítése Kapcsolattartás ügyfelekkel magyar és idegen nyelven egyaránt Szállítási határidők nyomon követése Elvárások: Minimum középfokú végzettség Értékesítésben, vevői kapcsolattartásban szerzett tapasztalat MS Office ismerete alapfeltétel, SAP ismerete előny Tárgyalóképes német és/vagy angol nyelvtudás (mindkét nyelv ismerete előny) Kiváló kommunikációs készség Empatikus, ügyfél orientált személyiség Gyors problémamegoldó képesség Precizitás, po... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Villamosmérnök

Budapesti Elektromos Muvek (ELMU) - Budapest - A Magyar Áramszolgáltató Kft. munkatársat keres az alábbi munkakörbe: VILLAMOSMÉRNÖK Hivatkozási szám: 2015/975. Feladatok: A MÁSZ nagyfogyasztói, ipari, energiahatékonysági célú kivitelezési munkáinak menedzselése. A teljes alvállalkozói hálózat és kivitelezési folyamat - ajánlatadás, tervezés, engedélyezés, szállítás, helyszíni szerelés, átadásátvétel, jótállási szavatossági feladatok, karbantartási munkák - felügyelete és koordinálása. A kivitelezéshez szükséges beszerzési terv készítése, a beszerzések koordinálása, felügyelete. Logisztikai és szállítási folyamatok koordinálása. A kivitelezési folyamat teljes körű dokumentálása, Helyszíni energetikai audit végzése, az auditot végző alvállalkozók koordinálása. Energetikai auditok értékelése, adatszolgáltatások végzése. Kivitelezési és energetikai audit folyamat minőségfelügyelete és irányítása. Kapcsolattartás a kivitelezésben érintett szervezetekkel, hatóságokkal. Stratégiai célok kialakítása, megvalósítása a tulajd... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

műkörmös

Ap Cash Centrum Kft. - Veresegyház, Pest - Veresegyházán fodrászatba műkörmöst,pedikür-maniküröst keresünk. Egyeztetés:0630409-2633 Ap Cash Centrum Kft. Fodrászat bejáratott ügyfélkörrel működik.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

pedikűrös

Ap Cash Centrum Kft. - Veresegyház, Pest - Veresegyházán fodrászatba műkörmöst,pedikür-maniküröst keresünk. Egyeztetés:0630409-2633 Ap Cash Centrum Kft. Fodrászat bejáratott ügyfélkörrel működik.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

manikűrös

Ap Cash Centrum Kft. - Veresegyház, Pest - Veresegyházán fodrászatba műkörmöst,pedikür-maniküröst keresünk. Egyeztetés:0630409-2633 Ap Cash Centrum Kft. Fodrászat bejáratott ügyfélkörrel működik.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Értékesítő

Dr. Uniform kft - Budapest - A pozícióhoz tartozó elvárások: - min. 3 éves értékesítésben (területi képviselőként) szerzett tapasztalat, - B kategóriás jogosítvány, - saját gépjármű, - jó megjelenés, - önálló munkavégzés, terhelhetőség, pontos adminisztráció, - jó kapcsolatteremtő és kommunikációs képesség, - angol nyelv -- társalgási szint, - felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Word, Excel, Outlook ismerete) - vállalkozói jogviszony Az állás betöltéséhez előnyt jelent: - divattal kapcsolatos érdeklődési kör - marketing tapasztalat Amit kínálunk: - rész vagy teljes munkaidő - teljesítménybérezés - lendületes munkavégzéshez megfelelő légkör, - fiatalos csapat Munkavégzés helye: - Budapest, Magyarország Világmárkás orvosi munkaruházati termékek értékesítésében dinamikusan fejlődő cég keres értékesítőt.... - Állandó - Teljes munkaidő


Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - VEVŐI TÁMOGATÓ MUNKATÁRS - CSEH, SZLOVÁK ÉS ANGOL NYELVTUDÁSSAL 7076 VEVŐI TÁMOGATÓ MUNKATÁRS - Cseh, Szlovák ÉS angol nyelvtudással Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: VEVŐI TÁMOGATÓ MUNKATÁRS - CSEH, SZLOVÁK ÉS ANGOL NYELVTUDÁSSAL Hivatkozási szám: MSTCUSTO-8888 Ügyfelünk egy multinacionális szolgáltató központ Budapesten. Vevői támogató csoportjukba keresünk felsőfokú cseh ÉS szlovák, valamint angol nyelvtudással szakembert az alábbi pozícióba: VEVŐI TÁMOGATÓ MUNKATÁRS - Cseh, Szlovák ÉS angol nyelvtudással FELADATOK: A vevői panaszok feldolgozása és elemzése, szükség esetén szakérők bevonása a folyamatba A kereskedők és ügyfelek felé az információ áramlás biztosítása Folyamatok felügyelete, árak és kedvezmények rögzítése a használt szoftverekben ELVÁRÁSOK: Cseh ÉS szlovák felsőfokú / anyanyelvi szintű nyelvtudás Legalább középfokú angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt Vevőszolgálati, ügyfélszolgálati területen szerzett szakmai tapasztalat M... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

MECHANIKUS KARBANTARTÁSI CSOPORTVEZETŐ - ÚJ GYÁRTÓEGYSÉG

Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - MECHANIKUS KARBANTARTÁSI CSOPORTVEZETŐ - ÚJ GYÁRTÓEGYSÉG 6450 MECHANIKUS KARBANTARTÁSI CSOPORTVEZETŐ - ÚJ GYÁRTÓEGYSÉG Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: MECHANIKUS KARBANTARTÁSI CSOPORTVEZETŐ - ÚJ GYÁRTÓEGYSÉG Hivatkozási szám: MSTMECHA-0001 Szeretne egy teljesen új technológiával dolgozó gyárban GÉPÉSZMÉRNÖKKÉNT a gépészeti karbantartásokért felelni? Szeretné, ha olyan helyen dolgozna, ahol megbecsülik a munkáját? Ebben az esetben, pályázza meg ezt a pozíciót! Ügyfelünk a világ vezető élelmiszer-feldolgozó rendszer és csomagolóanyag gyártó vállalata. Ügyfeleikkel és partnereikkel együtt azon dolgoznak, hogy biztonságos, innovatív és környezetbarát termékeket kínáljanak, amelyek minden nap több millió emberhez jutnak el. A Budapest határában található gyártóüzem - a térség legnagyobb gyára - termékeinek 8 százaléka kerül Magyarországra, a többi a régió ellátását szolgálja. A térségben Lengyelország, Csehország, Németország, Horvátország, Szlovákia, Ausztria és ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Csomagoló

DEKRA kvalifikacia a poradenstvo s.r.o. - Pest - Csomagoló Csomagoló DEKRA kvalifikácia a poradenstvo s.r.o. Munkahelyi információk A munkavégzés helye Pest megye Feladatkör, kompetenciák és felelősség Gyártó partnercégünk megbízásából keresünk azonnali munkába lépéssel CSOMAGOLÓ (DEKRA492) munkatársakat határozatlan időre. Feladatok Termékek csomagolása és palettára helyezése Gépek kiszolgálása, késztermékek leszedése Dobozolás, fóliázás, címkézés Elvárások Min. általános iskolai végzettség Gyors és pontos munkavégzés Jó kézügyesség, monotóniatűrés Munkarend Hétfő-péntek, 3 műszak Munkavégzés helye Törökbálint Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el önéletrajzát az asszisztens2@dekra-arbeit.hu email címre. JELENTKEZÉSE TÁRGYÁBAN, KÉRJÜK, MINDEN ESETBEN TÜNTESSE FEL A POZÍCIÓ REFERENCIASZÁMÁT! A munkába lépés időpontja 03.08.2015 Munkaidő teljes munkaidő Információk a kiválasztási folyamatról V prípade záujmu o nami inzerovanú pozíciu nám prosím z... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Készlet-karbantartási asszisztens

Tesco-Global Aruhazak Zrt. - Veszprém - Hozzáadva: 2015.08.01. Jelentkezési határidő: 2015.08.02. Hirdetés azonosító: 963716 A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetőséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Készlet-karbantartási asszisztens Munkavégzés helye: 8400 Ajka, Fő út 66. Főbb feladatok: -Az optimális készletelérhetőség biztosítása. -A rendelésekkel kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása. -A rendelések és módosítások rögzítése a rendszerben. -Leltári folyamatok és túlkészlet vizsgálat elvégzése. -Készletgazdálkodással kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása. ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

RAKTÁRI ADATRÖGZÍTŐ MUNKATÁRS

Beck and Partners International HR Consulting - Pest - RAKTÁRI ADATRÖGZÍTŐ MUNKATÁRS 7001 RAKTÁRI ADATRÖGZÍTŐ MUNKATÁRS Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: RAKTÁRI ADATRÖGZÍTŐ MUNKATÁRS Hivatkozási szám: MSTRAKTA-8788 Ügyfelünk a szálloda,- és szolgáltatóipari egyik jelentős beszállítója. Elsőosztályú konyhatechnológiai termékeikkel és műszaki megoldásaikkal a legjelentősebb szállodákban, vendéglátó egységekben vannak jelen hosszú évek óta. Családias hangulatú csapatukba keresünk olyan szakembert, akinek van gyakorlata adatrögzítésben, valamilyen vállalatirányítási rendszer használatában és hosszútávra keres egy biztos pozíciót, az alábbi munkakörbe: RAKTÁRI ADATRÖGZÍTŐ MUNKATÁRS FELADATOK: Számítógépes adatrögzítés Raktári folyamatok pontos, precíz dokumentálása, bevételezési és kiadási folyamatok követése, valamint rögzítése a vállalatirányítási rendszerben Anyaggazdálkodással kapcsolatos dokumentációs feladatok ellátása Optimális készletszintek figyelése, készlet riportok készítése Kapcsolattartás és elők... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Kiszállítási munkatárs (on-line bevásárlás)

Tesco-Global Aruhazak Zrt. - Budapest - Hozzáadva: 2015.08.01. Jelentkezési határidő: 2015.08.02. Hirdetés azonosító: 963704 A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetőséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Kiszállítási munkatárs (on-line bevásárlás) Munkavégzés helye: 1037 Budapest, Bécsi út 258. Főbb feladatok: Áru, háztól-házig: Szolgáltatásunk a kényelmes bevásárlás új élményével ajándékozza meg vásárlóinkat. Kiszállítási munkatársunk az előre összekészített termékeket juttatja el vásárlóink otthonába. Főbb feladatok: - Az összekészített termékek eljuttatása a megrendelőhöz a m... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Bérszámfejtési adminisztrátor spanyolnyelv-tudással (Budapest) Bérszámfejtési adminisztrátor spanyolnyelv-tudással (Budapest) (Ref.sz.: 4732) APT Vezetési Tanácsadó Kft. Munkahelyi információk A munkavégzés helye: Budapest Munkaidő: teljes munkaidő Multinacionális partnerünk szolgáltató központjába spanyolnyelv-tudással rendelkező Bérszámfejtési adminisztrátor munkatársat keresünk. Feladatok: spanyol ügyfelek számára bérszámfejtési szolgáltatás biztosítása, újonnan belépő/ kilépő kollégák adatainak regisztrációja, kezelése, napi bérszámfejtési operatív folyamatok támogatása, bérszámfejtőkkel való kapcsolattartás, kifizetési jóváhagyások ellenőrzése, az ország előírásainak betartása, irányelvek alkalmazása, bérszámfejtési tranzakciók követése, dokumentálása, kollégák támogatása bérszámfejtési kérdések kapcsán, probléma esetén menedzserek tájékoztatása. Elvárások: felsőfokú végzettség, kiváló kommunikációs készség, kiváló interperszonális készségek, csapatjáté... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

részmunkaidős eladó

Deichmann Cipokereskedelmi Kft. - Budapest - A Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. RÉSZMUNKAIDŐS ELADÓT keres Budapesten, a Váci utcában lévő üzletébe. FELADATKÖR: vevőkiszolgálás a cég előírásainak megfelelően, az áruprezentáció állandó rendben tartása, dekoráció készítése, áruátvétel végrehajtása, raktári feladatok ellátása. AZ IDEÁLIS JELÖLT: alapfokú angol nyelvtudás, a kiskereskedelemben tapasztalatot szerzett, vevőorientált, terhelhető, rugalmas. AMIT KÍNÁLUNK: alapos és átfogó képzés, biztos munkahely egy nemzetközi cégnél, munkaidő heti 20-25 óra. Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, jelentkezzen a honlapunkon keresztül 2015.08.03-IG, vagy küldje el önéletrajzát postán Máthé Katalin részére, cím: Deichmann Cipőkereskedelmi Kft., 1134 Budapest, Kassák Lajos utca 19-25.... - Állandó - Részmunkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Könyvelő - társalgási angol nyelvtudással (Budaörs)

Grafton Recruitment Kft - Budapest - Hozzáadva: 2015.06.02. Jelentkezési határidő: 2015.06.03. Hirdetés azonosító: 938180 Könyvelő - társalgási angol nyelvtudással (Budaörs) ( ) Pozícióleírás Nemzetközi nagykereskedelmi partnerünk számára keresünk könyvelő munkatársat Budaörsre. Feladatok: - Kimenő és bejövő számlák könyvelése - Banki utalások bonyolítása - Banki kapcsolattartás - Tárgyi eszközök könyvelése - Házi pénztár kezelése - Éves zárásban való részvétel Követelmények - Felsőfokú gazdasági végzettség vagy mérlegképes könyvelői végzettség - Társalgási angol nyelvtudás (napi szinten kell majd használni de lesz idő fejleszteni) - JD Edwards ERP ismeret előny! - Jó analitikus készség - Proaktív munkavégzés - Teljes körű könyvelői tapasztalat előnyt jelent Kategória Régió Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Értékesítési munkatárs

Sporoljgroup.eu Kft. - Szeged, Csongrád - Értékesítési munkatárs Értékesítési munkatárs Sporoljgroup.eu Kft. Munkahelyi információk A munkavégzés helye: Szeged Munkaidő: teljes munkaidő Feladatkör, kompetenciák és felelősség Nemzetközi reklám-marketing cég, dinamikusan fejlődő szegedi irodájába keres új munkatársakat értékesítés és marketing területén. Feladatok: kampányok népszerűsítése, értékesítése személyes tárgyalások lebonyolítása ügyfélkapcsolat kialakítása tapasztalatszerzést követően értékesítési csapat vezetése Elvárások: pozitív, motivált személyiség jó problémamegoldó képesség Dinamizmus minimum középfokú végzettség intenzív együttműködésre nyitott, de adott esetben egyéni munkavégzésre is képes Előnyt jelent: jo kommunikációs készség azonnali kezdés értékesítésben szerzett tapasztalat Amit kínálunk: versenyképes juttatás, ami fix + jutalékot jelent alkalmazotti jogviszony előrelépési lehetőség folyamatos oktatás az egyedi munkatapasztalatnak megfelelően A munkavállalóv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Adatbázis adminisztrátor (Oracle és MS SQL)

Bluebird International ZRt. - Budapest - Frissítve : 2015.07.31. Jelentkezési határidő: 2015.08.12. Hirdetés azonosító: 916247 Feladatok A bank adattárházának és kapcsolódó alkalmazásainak adatbázis oldali (Oracle és MS SQL) üzemeltetése, hangolása, módosításainak telepítése teszt és éles környezeteken Oracle, MS SQL adatbázisok monitorozása, üzemeltetése, installációja és upgrade-je Adatbázisok készítése, frissítése Adatbázisok teljesítményének monitorozása és optimalizálása Adattárház folyamatok üzemeltetése, monitorozása Alkalmazás (PL/SQL) teljesítményhangolási feladatok ellátása Alkalmazás és biztonsági patchek telepítése Aktív részvétel IT projektekben Elvárások Legalább középfokú informatikai végzettség Minimum 3 éves adatbázis adminisztrátori tapasztalat, tervezési-hangolási gyakorlat Oracle adatbázis (9i-11G) kezelő ismerete MS SQL Server (2005-2008) ismerete Oracle Discoverer és OWB adminisztrálási ismeretek PL/SQL nyelv használatában jártasság UNIX operác... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

NET fejlesztő gyakornok (Budapest)

Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! .NET fejlesztő gyakornok (Budapest) Feladatok ITSH számára készülő webalkalmazás fejlesztési projektben való részvétel. A projektek Agilis/SCRUM metodológia szerint zajlanak Fejlesztési feladatok elvégzése Specifikációban való részvétel Lefejlesztett komponensek tesztelése Minimális dokumentáció készítése Elvárások Aktív, nappali tagozatos hallgatói jogviszony - legalább 2016 januárig Heti min. 24 óra munkavállalás hétköznapokon Középszintű angol nyelvtudás C# ismeretek Webes technológiák ismerete: ASP .Net MVC, Javascript, JQuery, Bootstrap Adatbázis ismeretek: MS SQL Egyéb ismeretek: CSS, HTML5, Entity Framework Csapatmunka, proaktivitás Megbízhatóság, önálló munkavégzés Gyors tanulási képesség Előnyt jelent Szakmai munkatapasztalat Fejlesztési projektben való részvétel akár egyetemi szinten is Grafikai és design ismeretek Angular js ismeret Amit kínálunk Fiatal és barátságos csapat Széleskörű tudá... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Vevőszolgálat / logisztikai tervező

Trenkwalder Kft - Esztergom, Komárom-Esztergom - Hozzáadva: 2015.07.22. Jelentkezési határidő: 2015.07.23. Hirdetés azonosító: 959939 Tatabánya környékén tevékenykedő Partnerünk részére keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: Vevőszolgálat / logisztikai tervező Feladatok: Kapcsolattartás a vevőkkel, üzletkötőkkel, megrendelések egyeztetése, visszaigazolása Megrendelések fogadása, adminisztrálása, számítógépes rögzítése és továbbítása a gyártás felé Fuvarszervezés, rakományok összeállítása, útvonal megtervezése, napi rendszeres kapcsolattartás a fuvarozókkal Kintlévőségek követése Napi, heti gyártási terv elkészítése, kiadása, ellenőrzése Részvétel a leltározásban, hó végi zárásban Folyamatos kapcsolattartás a műszakvezetővel és a gyártásvezetővel Elvárások: Felsőfokú végzettség Minimum 2-3 éves tapasztalat Kommunikációs szintű angol nyelvtudás Vevőszolgálati szemlélet, tapasztalat Vállalatirányítási rendszer használatában tapasztalt Logikus, komplex szemléletmód Jelen hirdetésre való jelentkezé... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

AUTOMATIZÁLT ÉS MANUÁLIS TESZTELŐ

ENLOYD KFT. - Budapest - Hozzáadva: 2015.07.31. Jelentkezési határidő: 2015.08.30. Hirdetés azonosító: 963587 Az Enloyd kifejezetten szakértők és vezetők kiválasztására szakosodott fejvadász- és személyzeti tanácsadó cég. Magas színvonalú munkaerő-kiválasztási és HR-tanácsadási szolgáltatásaival a bizalmi partnerkapcsolatok kiépítését célozza meg mind megbízóival, mind jelöltjeivel egyaránt. A gazdaság minden területére specializált tanácsadóink a legnagyobb nemzetközi vállalatoknak, valamint meghatározó hazai cégeknek nyújtanak szakértőés vezetőkiválasztási szolgáltatásokat. Az Enloyd magyarországi képviseletét, anyacégünk a Prohumán Csoport szilárd piaci szerepére alapozva hoztuk létre. 1997 óta jelenlévő, majd 2004-ben önálló cégé alakult Prohuman, komplex HR szolgáltatásaival megkerülhetetlen szereplője a hazai piacnak. Az Enloyd, hátterének köszönhetően válhatott professzionális és dinamikus partnerévé a megbízói és jelöltjei számára. AUTOMATIZÁLT ÉS MANUÁLIS TESZTELŐ ( ) IT területen tevékeny... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Network Architect (Budapest)

Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Network Architect (Budapest) Feladatok Rendszertervek készítése, Rendszerek fejlesztése, tesztelése, illetve a felmerülő hibák elhárítása 3rd level support az operations csoport számára Hálózatos projektekben való részvétel, mint Technical Project Lead Hálózati design készítése Dokumentáció összeállítása Elvárások Szakirányú felsőfokú végzettség Felsőfokú angol nyelvtudás Linux ismeret Hálózati képesítések megléte (CCNA, CCNP) Min. 3 év hálózatüzemeltetésben eltöltött idő, hálózattervezésben való részvétel, projektmunkában való részvétel CCNP, CCDP, CCNA-DC ismeretek Windows, Linux, Microsoft Office ismeretek Visio, Cisco, Checkpoint, Juniper, F5, ADVA, Brocade ismeret Személyiségbeli követelmények Ügyfélorientált szemléletmód Önálló, kezdeményező, rugalmas Szakmai eltökéltség Kiváló problémafelismerő- és megoldó készség Csapatjátékos Erős tanulásra való hajlam Proaktív személyiség Amit kínálunk Fiat... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Magasemelésű targoncavezető

Adecco Kft. - Dunavarsány, Pest - Építőipari alapanyaggyártással foglalkozó Partnercégünk számára keresünk munkatársakat az alábbi pozícióba: Magasemelésű targoncavezető Feladatok: Beérkező szállítmányok átvétele, bevételezése, kimenő áru kiadása Anyagmozgatás magasemelésű targonca segítségével Késztermékek készletvezetés, rendelési igények leadása Raktárkészlet teljes felelősséggel történő kezelése Leltározásban történő részvétel Elvárások: Minimum 8 általános iskolai végzettség Magasemelésű targoncavezetői OKJ-s bizonyítvány és érvényes jogosítvány Min. 3 éves releváns tapasztalat 1 műszakos munkarend vállalása Pontos, megbízható munkavégzés Jó fizikai állóképesség Előny: Szakmunkás vagy szakközép iskolai végzettség Alapfokú számítástechnikai ismeret előny Azonnali munkakezdés vállalása Amit kínálunk: Versenyképes juttatási csomag Stabil hátterű cég, hosszú távú munkalehetőség Kellemes, biztonságos munkakörnyezet Jó munkahelyi légkör Állás, munka területe(i): Fizikai, Segéd, Betanít... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Laboráns

Baumit Kft. - Dorog, Komárom-Esztergom - A Baumit Kft. - amely osztrák tulajdonban lévő, nemzetközi építőanyag-ipari konszern magyarországi leányvállalata - 1990-es alapítása óta mára a hazai építőipar vezető cégei közé tartozik. Tevékenységét innovatív építőipari termékek, vevőorientált szolgáltatások és dinamikus fejlődés jellemzi. A cég dorogi székhelyére LABORÁNS munkatársat keres. Feladat: Sikeres pályázónk képes az önálló, felelősségteljes munkavégzésre úgy, hogy ezzel segítse a laborvezető munkáját. Ennek keretében feladatai közé tartozik a beérkező nyersanyagok vizsgálata, a termékek gyártásközi és szabványvizsgálati ellenőrzése, üzemi gyártásellenőrzés dokumentáció elkészítése, kiértékelése, reklamációk kezelése, termékek minőségbiztosítása, fejlesztése, felügyelete. Elvárások: Jövőbeni kollégánk kiegyensúlyozott, megbízható és pontos, dinamikus, jó kommunikációs képességű legyen. Az ideális jelölt jó matematikai képességekkel, tárgyalóképes német vagy angol nyelvtudással rendelkezik. Képes gyorsan alk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Junior folyamatmérnök (Zalaegerszeg)

Hire-One Kft. - Zalaegerszeg, Zala - Hozzáadva 2015.06.12. Frissítve 2015.06.12. Hirdetés azonosító: 946798 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés Legyünk együtt sikeresek! Multinacionális gyártó Partnerünk részére keresünk jelöltet az alábbi pozícióba: Pozíció leírása: Új termék bevezetésének támogatása költséghatékonysági szempontból; Költségcsökkentési potenciálok felkutatása futó termékek esetében; A feltárt optimalizálási lehetőségek egyeztetése a konstrukciós csoporttal; Kalkulációk, összefoglalók készítése angol nyelven a vezetőség részére; Több területet érintő változások igényének eszkalálása a felső vezetés részére; Konstrukciós változások után a gazdaságos átállás felügyelete; Együttműködés a területi minőségügyi mérnökséggel. Követelmények: Felsőfokú műszaki végzettség (villamos/gépész/mechatronikai mérnöki diploma) Tárgyalóképes angol nyelvtudás Pályakezdők jelentkezését is várjuk! Előny: M... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Elektronikai fejlesztőmérnök

Logipix Kft. - Budapest - Hozzáadva 2015.07.01. Frissítve 2015.07.01. Hirdetés azonosító: 953443 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés A cégről: A Logipix magyar tulajdonú, 50 fős fejlesztő- és gyártócég. Világszínvonalú biztonságtechnikai és informatikai termékeinket és megoldásainkat elsősorban külföldre értékesítjük. 30 év körüli átlagéletkorú fejlesztőcsapatunktól az iparág legnevesebb cégeivel való versenyt lehetővé tevő termékek létrehozását várjuk el, de a kemény munka mellett azért a pingpongasztal is központi szerepet kap jól megközelíthető, tágas budapesti irodánkban. Amit kínálunk: versenyképes fizetés önálló feladatok a világ élvonalába tartozó technológia fejlesztése családias munkahelyi légkör tanulás és szakmai előmenetel lehetősége Hardverfejlesztő állások Hardverfejlesztő csapatunk feladata a biztonságtechnikában élenjáró technológiai megoldások alkalmazásával önálló termékek,... - Állandó - Teljes munkaidő


Man at Work Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Termelővállalatnál vagy könyvelőirodában szerzett 1-2 éves könyvelési gyakorlat SAP ismeret Főbb feladatok: Bejövő számlák könyvelése és egyeztetése a szállítókkal Folyamatos kapcsolattartás a beszállítókkal, függő tételek rendezése Szállítói adatok rögzítése SAP-ban Részvétel a havi zárásban: időbeli elhatároláshoz adatszolgáltatás, pénztár-bank egyeztetés, szállító korosító táblázat elkészítése, stb. Egyéb kimutatások, riportok készítése A munkáltató ajánlata: Versenyképes bérezés, cafeteria, bónusz-rendszer, bejárás-támogatás, albérlet- ill. letelepedési támogatás Multinacionális környezet, kiemelkedő munkakörülmények Biztos, hosszú távú munkalehetőség Szakmai fejlődés lehetősége, stabil szakmai háttérrel és vezetői támogatással A munkavégzés helye: Székesfehérvár (Sóstói Ipari Park) A munkáltató profilja: A Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft. egy amerikai cégcsoport 2010 óta működő Adminisztrációs és Könyvelési Központjához tobo... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - HR kapcsolattartó munkatárs olasznyelv-tudással (Budapest) HR kapcsolattartó munkatárs olasznyelv-tudással (Budapest) (Ref.sz.: 4725) APT Vezetési Tanácsadó Kft. Munkahelyi információk A munkavégzés helye: Budapest Munkaidő: teljes munkaidő Multinacionális partnerünk szolgáltató központjába HR kapcsolattartó munkatársat keresünk. Feladatok: HR-t érintő kérdésekben teljes körű segítségnyújtás, problémamegoldás a vállalat ügyfelei számára, ügyfelekkel való hatékony kommunikáció többek között az alábbi témákban: bérezés, béren kívüli juttatások, munkaerő menedzsment, tréningek stb. ügyfelek várakozási idejének minimalizálása, ügyfél-elégedettség növelése, prémium szintű szolgáltatás biztosítása, új kollégák betanításában való szerepvállalás, HR adatbázis kezelése, karbantartása, a HR részleg támogatása ad hoc jellegű feladatokban a menedzsment kérései alapján. Elvárások: felsőfokú végzettség, kiváló kommunikációs készség, MS Excel és Internet Explorer erős fe... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

LAKBERENDEZÉSI ÁRUHÁZI KISEGÍTŐ - SOPRON

Job Force Kft. - Sopron, Győr-Moson-Sopron - A Job Force Iskolaszövetkezet lakberendezési áruházat üzemeltető partnercége számára keres nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákokat Feladatok: bolti feladatok ellátása vevők kiszolgálása, segítése nagyobb fizikai munka, áruház termékeinek pakolása Fizetés: br.: 770 ft/óra Elvárások: 18. életév betöltése nappalis hallgatói jogviszony... LAKBERENDEZÉSI ÁRUHÁZI KISEGÍTŐ - SOPRON A Job Force Iskolaszövetkezet lakberendezési áruházat üzemeltető partnercége számára keres nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákokat Feladatok: bolti feladatok ellátása vevők kiszolgálása, segítése nagyobb fizikai munka, áruház termékeinek pakolása Fizetés: br.: 770 ft/óra Elvárások: 18. életév betöltése nappalis hallgatói jogviszony Előnyök: hasonló területen szerzett tapasztalat Munkaidő: Több műszakban, 08:00 - 21:00 között. Munkavégzés helye: Sopron E-mailben: jobforc079290@monsterjob.hu címen a neved és a telefonszámod elküldésével.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Támogató mérnök

Domoelektro Kft - Pomáz, Pest - A DOMOELEKTRO Kft a HURST+SCHRÖDER cégcsoport tagjaként elektromechanikai részegységeket, konfekcionált kábeleket gyárt elsősorban háztartási készülékeket előállító nemzetközi és hazai cégek számára. Csapatunk bővítéséhez keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe:... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

International IT Project Manager (Budapest)

Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! International IT Project Manager (Budapest) Feladatok Aktív részvétel nagy nemzetközi projektekben Projekt összefogása, a tevékenységek koordinálása Az ügyfél és a cég közti folyamatos kapcsolattartás, igények, elvárások és problémák közvetítése Előrehaladás folyamatos ellenőrzése, folyamatok analízise, rendszeres állapotjelentés készítés Projektcsoportok koordinációja Általános PM módszertan szerint előkészítési, tervezési, végrehajtási és ellenőrzési feladatok ellátása (különösen scope, resource, time, cost és risk management területen) Aktív részvétel a szakmai koncepciók elkészítésében, illetve a felmerülő problémák kezelése A projektek teljesítményi mérőszámainak meghatározása Projektek lezárása: az eredmények sikeres átadása az operatív területek számára Elvárások Felsőfokú végzettség Tárgyalóképes angol és/vagy német nyelvtudás Legalább 3 év projektvezetési tapasztalat nemzetközi környezetben Tapasztalat sz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Angolul beszélő major incidens specialista (Budapest)

Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Angolul beszélő major incidens specialista (Budapest) Feladatok Az ügyfél informatikájának teljes körű felügyelete, szükség esetén változtatása, javítása és leállás, szakadás esetén annak lehető leggyorsabb helyreállítása a megfelelő csoportok, illetékesek bevonásával Major Incident-ek irányítása, az ügyfél oldali management és megoldó csoportok koordinálása Felelősség az ügyfél által megszabott helyreállási határidők betartásáért Az incidens management megbeszélések hatékony vezetése A kiosztott intézkedések, felelősségi körök és azok dokumentációinak felügyelete, illetve frissen tartásuk a Service Centerben Részvétel az incidenseket megoldó csoportok értékelő megbeszélésein, az esetleges hiányosságok feltárása Hatáselemzések készítése együttműködve a szolgáltató csoportokkal Elvárások Felsőfokú IT végzettség és legalább 3 év releváns tapasztalat Felsőfokú angol nyelvtudás, német előny Alapos informatikai ismeretek ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

C++ FEJLESZTŐ

Bluebird International ZRt. - Budapest - Frissítve : 2015.07.31. Jelentkezési határidő: 2015.08.12. Hirdetés azonosító: 917375 Feladatok A járműipari beszállítók együttműködésével egyedi szoftvermegoldások fejlesztése a következő generációs járművek számára Autóipari szoftver fejlesztése különböző platformokra Szoros együttműködés a projektmenedzserekkel, szoftvertesztelőkkel és más szervezeti egységekkel Elvárások C++-szoftverfejlesztés területén szerzett legalább 1-2 éves tapasztalat aktív angolnyelv-ismeret kreativitás, nagyfokú függetlenség Előnyök szoftvertervezésben szerzett tapasztalat beágyazott környezetben szerzett szoftverfejlesztési tapasztalat iPhone-, Android-, Linux-, Windows CE- vagy QNX-programozási ismeretek C#/Python/Design Patterns/STL/LUA ismerete TTS/hangfelismerő technológia területén szerzett tapasztalat SQL-adatbázisrendszerek és RDBMS ismerete kínai, japán vagy koreai nyelvismeret Amit ajánlunk Állást egy sikeres világcégnél itthon, ahol a legj... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

IT projekt menedzser

SWICON Zrt. - Budapest III. ker - Cégünk hazai és nemzetközi területen működő projekt menedzsment csapatába keresünk új kollegát az alábbi munkakörbe IT projekt menedzser Főbb feladatok, munkák: Részvétel hazai és nemzetközi projektekben IT infrastruktúra és/vagy fejlesztési projektek vezetése személyesen és virtuális teamekben Folyamatos kapcsolattartás a külföldi és hazai kollegákkal,partnerekkel Előrehaladás folyamatos ellenőrzése, folyamatok analízise, rendszeres állapotjelentés készítése PMP módszertan szerint előkészítési, tervezési, végrehajtási és ellenőrzési feladatok ellátása (scope, resource, time, cost és risk management) Projektek lezárása, eredmények sikeres átadása az operatív területek számára... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Beruházási mérnök

Bonafarm-Babolna Takarmanyipari Kft. - Nagyigmánd, Komárom-Esztergom - A Bonafarm Csoport Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb, vertikálisan integrált élelmiszergazdasági vállalatcsoportja, amely tevékenységével növénytermesztéstől az állattenyésztésen át az élelmiszer-feldolgozói és bortermelési ágazatig lefedi az élelmiszergyártás teljes folyamatát. A csoportnak tagja a Pick Szeged Zrt., a Sole-Mizo Zrt., a Csányi Pincészet Zrt., a Bóly Zrt., a Dalmand Zrt., a Fiorács Kft. és a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. Az e cégekben tevékenykedő több mint ötezer ember az ország számos településén folyamatosan azért dolgozik, hogy munkája eredményeként minőségi ételek és italok kerüljenek a fogyasztók asztalára itthon és külföldön egyaránt. BERUHÁZÁSI MÉRNÖK VÁLLALAT: Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. KÖZVETLEN FELETTES: Beruházási vezető TERÜLET: Takarmány Ágazat / Beruházás MUNKAVÉGZÉS HELYE: Nagyigmánd (vagy megállapodás kérdése) MUNKAKÖR CÉLJA A telephelyek és üzemek üzemben tartása érdekében tett,- illetve a fejlesztő és költségcsökkentő ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyfélszolgálati szaktanácsadó - karrierlehetősséggel

HILTI (HUNGARIA) Kft. - Budapest III. ker - Karriert építene, de nincs elég tapasztalata? Csapatvezetői ambíciói vannak, de nincs lehetősége bizonyítani? A Hilti várja Önt! Hosszú távú karrierjét támogatjuk széleskörű oktatással, egyéni fejlesztéssel (coaching), valamint munkakörökön átívelő fejlődési lehetőséggel az értékesítés területén. Felelősségi köre Beérkező ügyfélhívások gyors, hatékony kezelése, kimenő ügyfélhívások intézése Hilti termékek telefonos értékesítése Rendelések felvétele, valamint ügyfelek tájékoztatása termékek és szolgáltatások tekintetében Reklamációk/panaszok felvétele, kezelése Értékesítésben dolgozó kollégák munkájának támogatása, társosztályokkal történő együttműködés Az Ön profilja Összesen 1-3 éves munkatapasztalat, ideálisan értékesítésben és/vagy ügyfélszolgálati területen Felsőfokú végzettség vagy folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok Műszaki beállítottság és angol nyelvtudás Felhasználói szintű MS Office tudás Előnyök Építőiparban szerzett végzettség / értékesítési tapas... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Vevőszolgálati csoportvezető

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Gödöllő, Pest - Vevőszolgálati csoportvezető A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetőséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Vevőszolgálati csoportvezető Munkavégzés helye: 2100 Gödöllő, Thegze Lajos u.2. Főbb feladatok: A hozzá tartozó területeken megvalósítja a vásárlók első osztályú, sorbanállás-mentes kiszolgálását. Biztosítja, hogy minden felmerülő vásárlói probléma a Tesco elvárásainak megfelelően kerüljön megoldásra. Szakszerűen tájékoztatja a vásárlókat és kezeli reklamációikat. Koordinálja és ellenőrzi a vevőszolgálati dolgozók munkáját. Megismeri a... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Árellenőr

Makó, Csongrád - Munkakör megnevezése: Árellenőr-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 6900 Makó, Aradi út 103. Főbb feladatok: Gondoskodik róla, hogy az áruházban a termékek helyes ára legyen feltüntetve. Ellenőrzi a kihelyezett polccímkéket, a hiányzókat pótolja. Egyezteti az újságban megjelentetett akciós termékek árait a kihelyezett árakkal, gondoskodik a napi árváltozások megjelenítéséről. Ellenőrzi a mérlegek és az árellenőrzők működését. Segíti a kódhibás termékek problémáinak megoldását. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, kiegyensúlyozott személyiség, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: általános iskola Szerződés típusa: Határozott Előnyt jelent: középfokú végzettség, az Internet, valamint a Word, az Excel és az Outlook programok felhasználói szintű ismerete, kereskedelmi termékkategória ismeret. vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Gyártástámogató mérnök (Referenciaszám: PJ3814)

Pannonjob Kft. - Veszprém - Veszprém megyei élelmiszeripari partnercégünk számára keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: Gyártástámogató mérnök Főbb feladatok, munkák: Folyamatfejlesztési feladatok ellátása Kb. 50 fős termelési egység vezetése Minőségfejlesztési módszerek alkalmazása a hibák és veszteségek elkerülése érdekében Problémák okainak feltárása és intézkedések bevezetése Műszaki szabványok létrehozása Dolgozói oktatások megtartása Az álláshoz tartozó elvárások: Felsőfokú műszaki végzettség Legalább középszintű angol nyelvtudás Termelésben szerzett legalább 1-3 éves tapasztalat Kiváló kommunikációs és problémamegoldó készség Amit kínálunk: Versenyképes jövedelem és juttatási csomag Folyamatos szakmai fejlődési lehetőség Állás, munka területe(i): Gyártás, Termelés Gyártás, Termelés vezető Termékfejlesztés, tervezés Mérnök Speciális mérnöki területek Munkavégzés helye: Veszprém megye Jelentkezés az állásra: Kérjük, magyar és angol nyelvű, részletes szakmai ö... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Non food árufeltöltő

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Balatonfüred, Veszprém - Non food árufeltöltő A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetőséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Non food árufeltöltő Munkavégzés helye: 8230 Balatonfüred, - Főbb feladatok: Biztosítja az optimális készletelérhetőséget az eladótérben. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltétel... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

LAKBERENDEZÉSI ÁRUHÁZI KISEGÍTŐ - KAZINCBARCIKA

Job Force Kft. - Kazincbarcika, Borsod-Abaúj-Zemplén - A Job Force Iskolaszövetkezet lakberendezési áruházat üzemeltető partnercége számára keres nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákokat Feladatok: bolti feladatok ellátása vevők kiszolgálása, segítése nagyobb fizikai munka, áruház termékeinek pakolása Fizetés: br.: 620 ft/óra Elvárások: 18. életév betöltése nappalis hallgatói jogviszony... LAKBERENDEZÉSI ÁRUHÁZI KISEGÍTŐ - KAZINCBARCIKA A Job Force Iskolaszövetkezet lakberendezési áruházat üzemeltető partnercége számára keres nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákokat Feladatok: bolti feladatok ellátása vevők kiszolgálása, segítése nagyobb fizikai munka, áruház termékeinek pakolása Fizetés: br.: 620 ft/óra Elvárások: 18. életév betöltése nappalis hallgatói jogviszony vagy 25 éves korig passzív nappalis hallgatói jogviszony Előnyök: hasonló területen szerzett tapasztalat Munkaidő: Több műszakban, 08:00 - 21:00 között. Munkavégzés helye: Kazincbarcika E-mailben: job... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

HR kontroller

Grundfos Magyarorszag Gyarto Kft. - Tatabánya, Komárom-Esztergom - A Grundfos a világ egyik vezető szivattyúgyártója, amelynek 1945-ös alapítása óta legfontosabb törekvése, hogy világszerte sikeresen fejlesszen, gyártson és értékesítsen kiváló minőségű szivattyúkat, szivattyú rendszereket, ezzel is hozzájárulva a magasabb életszínvonal és az egészségesebb környezet kialakításához. Felelősséggel tartozunk alkalmazottainkért, a minket körülvevő környezetért és ügyfeleinkért, akik megbíznak felelősségteljes munkánkban. A Grundfos folyamatosan fejleszti termékeit és szolgáltatásait, de ez csak jól felkészült szakembergárdával lehetséges. Amennyiben szeretnél ezen ütőképes csapat tagja lenni, várjuk jelentkezésedet az alábbi pozícióba: HR kontroller (1,5 éves határozott időtartamra) Feladatok: Külföldi munkavállalók munkavállalásával, tartózkodásával kapcsolatos ügyintézés és az ezekkel kapcsolatos egyéb dokumentumok összegyűjtése Külföldi munkavállalók adószámának igénylése, bérszámfejtési beállítások ellenőrzése, kapcsolattartás az illetékes hiv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Operátor elektronikai területre

Randstad Hungary Kft. - Tatabánya, Komárom-Esztergom - Operátor elektronikai területre Operátor elektronikai területre Ügyfelünk a világ egyik vezető elektronikai bérgyártó cége. Tatabányán és Miskolcon van hazánkban telephelyük, tatabányai gyárukban világhírű cégek számára gyártanak telekommunikációs, illetve autóipari elektronikai termékeket. Operátor munkakörbe keresünk új kollégákat azonnali belépéssel Tatabányára. Feladatok - Elektronikai kártyákat gyártó gép kezelése, alkatrészek töltése - Esetleges hibák elhárítása, a gép beállítása - A termék gyártása során keletkező adminisztráció vezetése. - Kész termék vizuális ellenőrzése Elvárások - Minimum középiskolai végzettség - 2-3 éves szakmai tapasztalat - Több műszak vállalása - Önálló, pontos munkavégzés - Számítógépes ismeret előny Amit kínálunk - Negyedéves prémium - Cafeteria - Bejárás térítése a vonatkozó törvényi előírások szerint - Céges buszjárat biztosítása Munkavégzés helye: Tatabánya Munkavégzés helye Tatabánya Jelentkezés módja Online re... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Hardverfejlesztő mérnök

Bosch csoport (Budapest - Robert Bosch Kft.) - Budapest - ,,MADE BY BOSCH" - egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (BOSCH ENGINEERING CENTER BUDAPEST) vezérlőegységeket fejlesztünk az autóipar számára, multinacionális környezetben. Dinamikusan bővülő csapatunkba az alábbi pozíciókba keresünk kvalifikált munkatársakat. CSATLAKOZZ HOZZÁNK TE IS! HARDVERFEJLESZTŐ MÉRNÖK Egyéb, Referencia kód: CM_HW FELADATOK: Modern fedélzeti műszerek és az autóvezető jobb tájékoztatását szolgáló nagyfelbontású, többfunkciós kijelzők fejlesztése prémium kategóriás gépjárművek gyártói számára Analóg és digitális áramkörök tervezése és fejlesztése egészen a szériagyártás bevezetéséig Áramköri modulok tesztelése és kvalifikálása A gyártóegységek (Hatvan) támogatása és koordinálása Közreműködés a hardverfejlesztési folyamat továbbfejlesztés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Műszerész (Somogy megye)

DOLOGIDO Munkaero-kozvetito es -kolcsonzo Kft. - Marcali, Somogy - Hozzáadva: 2015.07.01. Jelentkezési határidő: 2015.07.31. Hirdetés azonosító: 953463 Műszerész pozícióba keresünk munkatársat Somogy megyei telephellyel rendelkező ipari, termelő partnercégünk megbízásából. Műszerész Főbb feladatok: Gépek beállítása A folyamatos és hibamentes termelés biztosítása Villamos és pneumatikus egységek javítása Új technológiák bevezetésében való részvétel Kapcsolattartás a műszakvezető, karbantartó kollégákkal Elvárások: Középfokú technikusi végzettség Előnyösen: elektronikai vagy mechatronikai képesítés Számítógépes ismeretek Megbízható, önálló munkavégzés Előny: Műszaki rajzismeret Hasonló területen szerzett szakmai tapasztalat Amit Megbízónk ajánl: Stabil, hosszú távú munkalehetőség Kiemelt szakmai környezet és fejlődési lehetőség Nemzetközi háttérrel rendelkező cégcsoport Kiemelt juttatási csomag (Alapbér, Cafeteria és prémiumrendszer, motivációs juttatások) Jelentkezés módja: Amennyiben jelentkezni kíván az általunk h... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

EKAER Adminisztrátor (Referenciaszám: PJ3750

Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Budapest - EKAER ADMINISZTRÁTOR (REFERENCIASZÁM: PJ3750 Budapesti X. kerületi élelmiszeripari multinacionális partnerünkhöz keresünk munkatársat, az alábbi pozícióba: EKÁER ADMINISZTRÁTOR Feladatok: - Kapcsolattartás partnerekkel (dokumentumok, információk bekérése) - Kapott adatok feldolgozása egy adott formátum szerint, és azok regisztrálása online felületen Elvárások: - Normál munkaidőn kívüli munkavégzés (11:00-19:20) - Gyors gépírás (200 leütés/perc) - Megbízható számítógépes ismeretek (SAP ismeret előny) - Gyors, precíz munkavégzés - Monotonitás- és stressz tűrő képesség Amit kínálunk: - Innovatív és kihívásokkal teli multinacionális környezet - Szakmai fejlődési lehetőség Jelentkezés: Kérjük, magyar nyelvű önéletrajzot csatolva, az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölésével küldje el HORVÁTH BENCE kapcsolattartó részére a honlapunkon található regisztrációs űrlap segítségével, vagy e-mailen a HORVATH.BENCE@PANNONJOB.HU címre. Javasoljuk, hogy a regisztr... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Székesfehérvár, Fejér - BETANITOTT MUNKÁS - SZÉKESFEHÉRVÁR (REFERENCIASZÁM: PJ2470) Székesfehérvári partnercégünk megbízásából keresünk munkatársakat az alábbi munkakörbe: Betanított munkás Feladatok: - Könnyű fizikai, álló és ülő munka - Minőségellenőrzés, sorjázás, anyagmozgatás ELVÁRÁSOK: - 8 általános iskolai végzettség - 3 műszakos munkarend vállalása - jó látás és kézügyesség - hasonló területen szerzett tapasztalat Amit kínálunk: - azonnali munkakezdés - határozatlan idejű szerződés - utazási támogatás vidéki kollégák részére MUNKAVÉGZÉS HELYE: - Székesfehérvár JELENTKEZÉS: Személyesen vagy telefonon irodánkban, vagy szakmai önéletrajzát csatolva, az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölésével küldje el Tokai Edit kapcsolattartó részére, vagy a honlapunkon található regisztrációs űrlap segítségével, vagy e-mailen a edit.tokai@pannonjob.hu címre. Tájékoztatjuk, hogy a Pannonjob Kft. álláshirdetéseire, adatbázisába történő jelentkezésével cégünk automatikusan, Ön ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

SQL Programozó

VS Controls Kft. - Budapest - Hozzáadva 2015.07.20. Frissítve 2015.07.21. Hirdetés azonosító: 959547 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés SQL Programozó Versenyképes fizetéssel, bankban használt pénzügyi rendszer adatainak analizálásához keresünk tanulni vágyó programozót. Feladatai: komplex lekérdezések, riportok készítése banki analitikusok munkájának segítése adatbázis tervezés, racionalizálás Követelmények: Középfokú angol nyelvtudás SQL ismerete MS Excel haladó szintű ismerete min. 3 év tapasztalat Előnyök: MSSQL, SSRS, SSMS, VBA ismerete Pénzügyi ismeretetek... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Junior behajtási és követeléskezelési szakértő

MARK Zrt. - Budapest V. ker - Az ideális pályázó gazdasági vagy jogi felsőfokú végzettségű, vállalati behajtási és/vagy ingatlan workout, restrukturálási területeken legalább 1-3 éves tapasztalattal rendelkezik. A munkakörhöz tartozó főbb feladatok: a behajtási (work-out) státuszba sorolt ügyek kezelése: döntés-előkészítés, igényérvényesítési eljárásokhoz kapcsolódó ügykezelés, fedezetek módosításában-, érvényesítésében, követelésértékesítési eljárásban való közreműködés, végrehajtás; a behajtási tevékenységben közreműködő szereplőkkel való kapcsolattartás; a behajtási tevékenységhez kapcsolódó előterjesztések, döntés-előkészítő anyagok elkészítése, javaslatok kidolgozása, iratok teljes körű kezelése; a követelések rendszeres felülvizsgálatának előkészítése, jelentések készítése. Szükséges kompetenciák: jogi vagy közgazdasági végzettség jó kommunikációs készség szóban és írásban egyaránt képesség mind önálló, mind csapatban való hatékony munkavégzésre kreatív és problémamegoldó gondolkodás, eredményor... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Műszaki Értékesítő - Nyugat-Magyarország Területére

BECK AND PARTNERS Kft. - Győr-Moson-Sopron - MŰSZAKI ÉRTÉKESÍTŐ - NYUGAT-MAGYARORSZÁG TERÜLETÉRE Ügyfelünk egy európai tulajdonban lévő, egy családi vállalkozásból indult -saját területén mára már az élvonalban lévő cégcsoport része. Magyarország egyik jelentős kereskedelmi központjuk évi 1 Mrd forintos árbevétellel, és közel 150 000 féle termékükkel egész Európa szerte kereskednek. Műszaki háttérrel, kéziszerszám ismeretekkel, a mérés,-és forgácsolás technika területén jártas szakembert keresünk számukra az alábbi pozícióba: MŰSZAKI ÉRTÉKESÍTŐ - NYUGAT-MAGYARORSZÁG TERÜLETÉRE A leendő munkatárs feladatai lesznek: A 3 megye területi képviselete, a meglévő ügyfelekkel rendszeres kapcsolattartás. A területen új ügyfelek felkutatása, új szerződések megkötése A terület összes forgalmának növelése CRM adminisztráció A jelölttel szemben támasztott elvárások: Legalább középszintű műszaki végzettség Vas, Veszrpém, Zala,- esetleg Győr-Moson-Sopron megyében lévő lakhely ( a terület bejárása miatt elengedhetetlen feltétel) ... - Állandó - Teljes munkaidő


Munkaügyi-központ-Segédápoló | Munkaügyi-központ-Segédápoló állás | állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és környéke | Munkaügyi-központ-Segédápolói állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Munkaügyi-központ-Segédápoló állás
munkaügyi központ Munkaügyi-központ-Segédápoló állás
állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és környéke
Munkaügyi-központ-Segédápolói állások

Kulcsszavas kereső