állás Munkaügyi-központ-Segédápoló
Csak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés azonnali állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munka országosan! Munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső. állás Munkaügyi-központ-Segédápolóai.


állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személyek, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMunkaügyi-központ-Segédápolóimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés témában, országosan.

Munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok:


munka és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Munkaügyi-központ-Segédápoló. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Munkaügyi-központ-Segédápolót találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőkről, ami nagyban segíti az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Munkaügyi-központ-Segédápolót keresők és állás Munkaügyi-központ-Segédápolót kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló értékelések:

A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresője, munka kereső, és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Munkaügyi-központ-Segédápolóhirdetés, hogy tudjanak állás Munkaügyi-központ-Segédápolót találni. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés mellett ingyenes letöltés állás Munkaügyi-központ-Segédápoló filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Munkaügyi-központ-Segédápoló tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlat -ról. Legyen az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, munka, munkáltató, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóajánlat, idősebb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőt, pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Munkaügyi-központ-Segédápolót keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, munka, karrier, önéletrajz, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál, önéletrajz vagy csak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló oldala.

Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Java szoftver fejlesztő

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Vállalatfinanszírozási gyakornok – Budapesti régió Job

GE - Magyarország - Job Number: 2004522 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!"? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban. Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed! A Budapest Bank munkatársaként a világ egyik legnagyobb és legelismertebb vállalatcsoportjának, a General Electricnek a munkatársa lehetsz. Egy olyan társaságnál dolgozhatsz, amely száznál is több országban mintegy 300.000 embert foglalkoztat. A Budapest Banknál hagyományosan megkülönböztetett figyelmet fordítunk a vezetői utánpótlás képzésére, fejlesztésére. Ennek a folyamatnak kiemelten fontos eleme az egyetemista, pályakezdő tehetségek felkutatása és a már meglévő gyakornokaink továbbfejlesztése. A stratégiai utánpótlás-tervezés egyik f... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Vállalatfinanszírozási gyakornok - DNY-i régió Job

GE - Magyarország - Job Number: 2004506 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!"? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban. Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed! A Budapest Bank munkatársaként a világ egyik legnagyobb és legelismertebb vállalatcsoportjának, a General Electricnek a munkatársa lehetsz. Egy olyan társaságnál dolgozhatsz, amely száznál is több országban mintegy 300.000 embert foglalkoztat. A Budapest Banknál hagyományosan megkülönböztetett figyelmet fordítunk a vezetői utánpótlás képzésére, fejlesztésére. Ennek a folyamatnak kiemelten fontos eleme az egyetemista, pályakezdő tehetségek felkutatása és a már meglévő gyakornokaink továbbfejlesztése. A stratégiai utánpótlás-tervezés egyik f... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Vállalati ügyfélkapcsolati menedzser gyakornok Job

GE - Budapest - Job Number: 2004435 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!"? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban. Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed! Gondolsz a jövődre? Kiegészítenéd elméleti tudásodat gyakorlati ismeretekkel az értékesítés és a pénzügyek terén? Szeretnél az "Év Bankjánál" szakmai tapasztalatot szerezni, mely „A Pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank" címet nyerte el a „Mastercard – Az Év Bankja" versenyen. Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk Posted Position Title: Vállalati ügyfélkapcsolati menedzser gyakornok Career Level: CI Function: S... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Vevőszolgálati kapcsolattartó

buw Unternehmensgruppe - Pécs, Baranya - Berlin - online könyváruház vevőszolgálatának biztosítása bejövő hívások és/vagy e-mailek feldolgozása tanácsadás, ügyfelek tájékoztatása, ügyfélkapcsolatok ápolása reklamációk megoldása, rendelésfelvétel egyéb adminisztratív feladatok kiváló német nyelvtudás (írásban és szóban) ügyfélorientált hozzáállás jó kommunikációs- és problémamegoldó készség felhasználói szintű számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidő... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyfélszolgálati munkatárs egészségügyi témában

buw Unternehmensgruppe - Pécs, Baranya - Berlin - bejövő hívások feldolgozása egészségügyi témában tanácsadás, ügyfelek tájékoztatása ügyfélkapcsolatok ápolása, marketing-tevékenységek támogatása rendelésfelvétel és egyéb adminisztratív feladatok kiváló német nyelvtudás (írásban és szóban) ügyfélorientált hozzáállás, empátia jó kommunikációs- és problémamegoldó készség felhasználói szintű számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidő... - Állandó - Teljes munkaidő


buw Unternehmensgruppe - Pécs, Baranya - Berlin - bejövő hívások és/vagy e-mailek feldolgozásatanácsadás ügyfelek tájékoztatása, műszaki kérdések megoldása ügyfélkapcsolatok ápolása, marketing-tevékenységek támogatása rendelések, reklamációk felvétele egyéb adminisztratív feladatok kiváló német nyelvtudás (írásban és szóban) ügyfélorientált hozzáállás jó kommunikációs- és problémamegoldó készség felhasználói szintű számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidő... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Telefonos értékesítő

Budapesti ceg - Budapest - Díjnyertes call center partnerünk folyamatosan bővülő csapatába munkatársakat keresünk az alábbi pozícióba: Telefonos értékesítő Főbb feladatok, munkák: Ügyfelek telefonos felkeresése, Teljeskörű tájékoztatás az aktuális szolgáltatásokkal, termékekkel kapcsolatos lehetőségekről, Kedvező szerződési feltételek ajánlása, értékesítése, Hívásokhoz kapcsolódó adminisztráció ellátása. Szakmai elvárások: Minimum középfokú végzettség, Értékesítés területén szerzett tapasztalat, Felhasználói szintű számítógépes ismeret. Szükséges kompetenciák: Kiváló kommunikációs és meggyőző képesség, Önálló, felelősségteljes munkavégzés, Értékesítői szemlélet. Amit kínálunk: Versenyképes fizetés 4, 6 vagy 8 órás munkavégzés, Tréningek, folyamatos fejlődési lehetőség, Hosszú távú együttműködés Állás, munka területe(i): Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Telefonos értékesítő Munkavégzés helye: Budapest Jelentkezés az állásra: Jelentkezni önéletrajzzal a e-mail címen lehet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Kereskedelmi koordinátor

''HOVANY'' KFT. - Kecskemét, Bács-Kiskun - Ha jól akarsz élni, légy szorgalmas, tanulj folyamatosan, és dolgozz a legjobbnál!" A Hovány Csoport, Magyarország egyik legnagyobb és legelismertebb autókereskedelmi cégcsoportja bővülő csapatába kecskeméti telephelyére Kereskedelmi koordinátor munkatársat keres! Feladatok: készletfinanszírozási feladatok, vevő szerződések nyilvántartása, ügyfelekkel való kapcsolattartás, új és használtautók nyilvántartása, tárgyi eszköz kartonok nyilvántartása, bejövő számlák rendszerbe iktatása és lefűzése, autók rendelése, nyomon követése, kapcsolattartás az értékesítőkkel és az importőrrel, ezekkel kapcsolatos adminisztráció, posta iktatása, szállítások ügyintézése, autók nyilvántartása, szerződések rögzítése RUBIN rendszerben, forgalomba helyezési tervszám betartása, pontosan kitöltött, elfogadott, leengedélyezett, átadott hitelek, ügyfél pontos tájékoztatása a finanszírozásról, finanszírozott összeg időben történő leérkezése, Az álláshoz tartozó elvárások: Minimum középfok... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Projekt koordinátor (Pécs)

IT Services Hungary Kft. - Pécs, Baranya - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Projekt koordinátor (Pécs) Főbb feladatok, munkák: Projekt összefogása, a tevékenységek koordinálása A megbízók közti folyamatos kapcsolattartás, igények, elvárások és problémák közvetítése Előrehaladás folyamatos ellenőrzése, folyamatok analízise, rendszeres állapotjelentés készítés Projektek lezárása: az eredmények sikeres átadása az operatív területek számára Projekt adminisztráció Az álláshoz tartozó elvárások: Felsőfokú informatikai végzettség Tárgyalóképes angol nyelvtudás IT projektekben szerzett legalább 1 év tapasztalat Tapasztalat számítógépes rendszerek fejlesztésében és/vagy üzemeltetésében Projekt management módszertan ismeretek Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Német nyelv legalább középfokú ismerete ITIL V3 vizsga MS Project, Office, Word, Visio ismerete Amit kínálunk: Fiatal és barátságos csapat Folyamatos fejlődési lehetőség az informatika és a nyelvek területén (párhuzamos német és an... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Motorkerékpár Szervizes

Red Baron Hungary Kft. - Magyarország - Dolgoznál motorok között? Szeretnél segíteni munkád során motorosoknak, motorozás iránt érdeklődőknek? A Red Baron felvételt hirdet Motorkerékpár Szervizes munkakörre. JELENTKEZZ ITT: www.redbaron.hu/allas Bővebben: http://www.redbaron.hu/motorkerekpar-szakjavito A Red Baron a 1972-ben alapított japán cégcsoport tagja – ahol a 300 üzlettel rendelkező hálózat évtizedek óta évente 100 000 db motorkerékpárt értékesít. Vállalatunk a cégcsoport magyarországi és egyben európai zászlóshajója, amely folyamatosan építkezik a magas japán értékesítési szám mögött álló ügyfélkezelési tapasztalatokra. Küldetésünk ügyfeleinknek a felhőtlen motorozás élményét nyújtva lehetővé tenni álmai megvalósítását a motorok józan értékítéletén keresztül. A Red Baron jelenleg Magyarország egyetlen motorkerékpár üzlethálózata és egyben a legnagyobb forgalmú használt motorkerékpárokat forgalmazó szervezet. Célunk a magyar motorosok kiszolgálása, tucatnyi boltból álló üzlethálózat kialakítása, az évtizedek alatt öss... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyfélreferens

Openhouse - Siófok, Somogy - Kaposvár, Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem inspiráció - kreativitásod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálózatának irodái (Siófok, Kaposvár, Keszthely) 1-1 fő ÜGYFÉLREFERENS kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkozói jogviszon... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Vállalati ügyfélkezelő

Expert Sales Kft - Budapest - Dinamikusan növekvő Vodafone franchise partner fiatal, lendületes és sikeres mozgó üzletkötői csapatába munkatársat keres Vállalati ügyfélkezelői pozícióba. Elvárásaink - Szükséges végzettség - Értékesítésben szerzett legalább 2 éves sikeres tapasztalat - Vevő-centrikusság és elkötelezettség - Eredményorientált személyiség - Lelkesedés, dinamizmus és jó szervezői készség - Önállóság, felelősségtudat és becsületes munkavégzés - MS Office professzionális ismerete Feladatok - Felelősségi kör - A Vodafone Magyarország Zrt. szolgáltatásainak professzionális ismerete és értékesítése - Új ügyfélszerzés - Meglévő partner állomány ápolása - Szerződéskötések előkészítése - Értékesítési tervek készítése - Folyamatos telefonos, e-mailes valamint személyes kapcsolattartás és kapcsolatépítés mikro- és kis vállalatokkal - Személyes tárgyalások lebonyolítása Ajánlatunk - Amit Önnek kínálunk - Érdekes munka egy stabil, dinamikusan fejlődő, jól megalapozott piaci helyzetben lévő cégnél - Fix bérezés és... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Motorkerékpár Üzleti Tanácsadó

Red Baron Hungary Kft. - Magyarország - Dolgoznál motorok között? Szeretnél segíteni munkád során motorosoknak, motorozás iránt érdeklődőknek? A Red Baron felvételt hirdet Motorkerékpár Üzleti Tanácsadó munkakörre. Jelentkezz itt: www.redbaron.hu/allas Bővebben: http://www.redbaron.hu/motorkerekpar-uzletkoto A Red Baron a 1972-ben alapított japán cégcsoport tagja – ahol a 300 üzlettel rendelkező hálózat évtizedek óta évente 100 000 db motorkerékpárt értékesít. Vállalatunk a cégcsoport magyarországi és egyben európai zászlóshajója, amely folyamatosan építkezik a magas japán értékesítési szám mögött álló ügyfélkezelési tapasztalatokra. Küldetésünk ügyfeleinknek a felhőtlen motorozás élményét nyújtva lehetővé tenni álmai megvalósítását a motorok józan értékítéletén keresztül. A Red Baron jelenleg Magyarország egyetlen motorkerékpár üzlethálózata és egyben a legnagyobb forgalmú használt motorkerékpárokat forgalmazó szervezet. Célunk a magyar motorosok kiszolgálása, tucatnyi boltból álló üzlethálózat kialakítása, az évtizedek ala... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Nemzetközi Értékesítő

SG Magyarország Kft. - Budaörs, Pest - Csatlakozz csapatunkhoz,ha szeretnél egy multinacionális környezetben egy fiatalos csapatban. Nemzetközi értékesítőként legfőbb feladatod magas színvonalú rendezvényeink értékesítése telefonon keresztül, leginkább angol nyelven. Legfőbb feladatok: Már meglévő és jövőbeli kliensek telefonos megkeresése A különböző témákban megrendezésre kerülő rendezvények ismertetése Szoros együttműködés a marketing és más osztályokkal az üzleti sikerek elérése érdekében Akit keresünk: Pozitív és energikus értékesítő, aki nem ijed meg a kihívásoktól és a kemény munkától Nagyon erős üzleti angol nyelvtudással rendelkezik, mellyel képes felső vezetőkkel kommunikálni telefonon keresztül Ambiciózus és határozott jellem, aki képes kimagasló teljesítmény elérésére Képes önállóan dolgozni, ugyanakkor remek csapatjátékos is Amit kínálunk: Versenyképes alapfizetés és jutalék rendszer Folyamatos tanulási lehetőség, felkészítő tréninggel a pozícióra Fiatal és dinamikus nemzetközi csapat Stamford Global egy nemzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Tesztelő – Telekom IT (Pécs)

Pécs, Baranya - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Tesztelő – Telekom IT (Pécs) Feladatok WEB alkalmazás tesztelő Automata és manuális teszttervek és tesztesetek fejlesztéséért, elemzéséért és végrehajtásáért felelős Tesztautomatizációban való részvétel Tesztadatok készítése és karbantartása Elvárások IT területen szerzett felsőfokú végzettség Legalább kétéves tapasztalat tesztdokumentáció fejlesztésében és készítésében, ideértve a tesztterveket, teszteseteket és tesztösszefoglalókat is Tárgyalóképes német és legalább középfokú angol nyelvtudás Tesztautomatizáció és load és stess teszt tapasztalat ISTQB Foundation bizonyítvány HP Quality Center, HP Quicktest, Silkperformer ismeretek SQL, Visual Basic, Linux, Unix ismeretek Amit kínálunk Fiatal és barátságos csapat Folyamatos fejlődési lehetőség az informatika és a nyelvek területén (párhuzamos német és angol nyelvhasználat), cégen belüli előrelépési lehetőség Ergonomikus, modern munkakörnyezet Kérünk, hogy n... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Autószerelő, Nehézgépjármű-szerelő

Budapest - Megbízónk, egy nemzetközi nehézgépjármű gyártó vállalat, autószerelő munkakörbe keres munkatársakat: Tehergépjárművek, buszok illetve pótkocsik szervizelése. Jármű műszaki állagának, a javítás módozatainak meghatározása, és elvégzése. Javításhoz szükséges alkatrészek kivételezése a raktárból, raktárkezelés. Számlázási-, és egyéb adminisztratív folyamatokban való aktív részvétel Az álláshoz tartozó elvárások: - Szakirányú műszaki végzettség - Néhány éves munkatapasztalat - Kiváló problémamegoldó képesség - Felhasználó szintű számítástechnikai ismeret elengedhetetlen - Alkalmazkodó képesség, csapatszellem - C,D kategóriás jogosítvány, angol nylev ismerete előny - Vállaltunk európai normáknak megfelelő körülményeket, korszerű feltételeket és versenyképes fizetést biztosít. Megbízó: Autóipar, gépjárművek és közlekedési eszközök gyártása Nehéz gépjárművek szervizelésével foglalkozó nemzetközi cég. Szükséges végzettség: középfokú végzettség érettségivel szakirányú végzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

800 Ft-os órabér vagyonőr

Budapest - vagyonőröket keresek nappalos műszakba, belvárosi raktárbázisra. véglegesítést követően netto 800 Ft-os órabér. A véglegesítés 1 hónap után történik addig 550 Ft-os órabér. fényképes önéletrajzokat kérek.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Csemege és sajt pult eladó

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budapest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: CSEMEGE ÉS SAJT PULT ELADÓ Munkavégzés helye: 1097 Budapest, Koppány u. 2-4. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű csemege- és sajtáru-termék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Németül beszélő IT Security adminisztrátor (Pécs)

Pécs, Baranya - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Németül beszélő IT Security adminisztrátor (Pécs) Feladatok Antispam szolgáltatások üzemeltetése Különféle SW appliance-ek Linux rendszereinek kezelése SQL lekérdezések, adatbázisok karbantartása Új ügyfelek teljes körű kiszolgálása az üzemeltetett környezeten (domain-ek és userek létrehozása, kezelése) Syslog konfigurációk Patch management Elvárások Felsőfokú végzettség és legalább 1 év releváns szakmai tapasztalat, vagy azzal egyenértékű legalább 3 év releváns szakmai tapasztalat Legalább középfokú német ÉS angol nyelvismeret IT biztonsági rendszerek, Antispam szolgáltatások vagy UNIX/Linux üzemeltetésben szerzett tapasztalat Syslog alapismeretek SQL alapismeretek Windows Server alapismeretek Mailrouting ismeret (SMTP) Amit kínálunk Fiatal és barátságos csapat Folyamatos fejlődési lehetőség az informatika és a nyelvek területén (párhuzamos német és angol nyelvhasználat), cégen... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Pék kemencés

Budapest - Munkakör megnevezése: Pék kemencés Munkavégzés helye: 1138 Budapest, Gács u. 3. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Elvégzi a kemencés feladatokat. Részt vesz a munkafolyamatokban a gyártástól kezdve az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és az üzemi belső szabályokat. Munkakör betöltésének feltételei: pék, sütőipari vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: Szakmunkásképző, vagy szakirányú végzettség, képesítés Szerződés típusa: Határozatlan Munkavégzés kezdete: 2015.01.19. Előnyt jelent: multinacionális vállalatnál szerzett munkatapasztalat, pékáru-termelé... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - A család Münchentől 33 km-re lakik. 3 gyerkőc van a családban: 3 éves kislány és egy 1 hónapos lány-fiú ikerpár. Az Au-pair feladata segíteni a reggeli készülődésben, elvinni oviba 3 éves kislányt, délután elhozni, játszani vele. A család szeret kirándulni, a szabadban lenni. Kevés házimunkát végezni: porszívózni, be- és kipakolni a mosogatógépbe. A szülők beszélnek angolul is. A munkaidő 30 óra hetente. Külön szoba, teljes ellátás, betegbiztosítás mellé 260 EUR zsebpénz + 50EUR nyelviskolai hozzájárulás jár havonta. Amennyiben 18-26 közötti vagy, szereted a gyerekeket és van egy kis német nyelvtudásod, akkor keress minket bizalommal!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Technológiafejlesztő

MAGNETEC-UNGARN KFT - Gyöngyös, Heves - A Magnetec-Ungarn Kft. az induktív elektronikai alkatrészek lelkét adó nikkel-vas és nanokristályos mágnesmagok, valamint az ezekből készülő szerelt induktív termékek sorozatgyártására rendezkedett be. Termékeinket élet- és tűzvédelmi alkalmazásokban, elektromos zavarszűrőkben, árammérőkben, valamint nap- és szélenergia hasznosításához kapcsolódóan is felhasználják. Fejlesztő csapatunkba technológiafejlesztő munkatársat keresünk Főbb feladatok, munkák: a technológia-fejlesztések lépéseinek megtervezése, a folyamat felügyelete, nyomon követése, koordinálása aktív részvétel az új technológiák bevezetésének folyamatában, munkatársak kiképzésében gyártás előkészítésben és gyártástámogatásban való aktív részvétel, javaslatok kidolgozása a továbbfejlesztési lehetőségekre műszaki dokumentációk aktualizálása eljárások javító tevékenységeiben, reklamációk kivizsgálásában való közreműködés Az álláshoz tartozó elvárások: felsőfokú szakirányú végzettség felhasználói szintű számítás... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Sales controller

Sberbank Magyarorszag Zrt. - Budapest - We need great minds with pioneering spirit. Sberbank Europe is in a unique position: We are about to establish a new bank, building a bridge to business in Central and Eastern Europe (CEE) Sales controller Munkavégzés helye: Budapest Főbb feladatok: Rendszeres és ad-hoc riportok összeállítása a központ, a felső vezetés és belső társterületek részére az üzletágak értékesítési teljesítményéről. Piaci szegmensek ügyfél és termék kiértékelésen alapuló jövedelmezőségének mérése, a csoporton belül érvényes irányelvek alapján. Vezetői döntéshozatal támogatása az értékesítésre és a jövedelmezőségre vonatkozó elemzések készítésével. Részvétel az üzleti volumenek tervezésben és a havi zárásokban, illetve IFRS szerinti beszámoló elkészítésében. Az MIS-hez kapcsolódó informatikai rendszerek megismerése (SAP, IBM Cognos), működtetésükben, fejlesztésükben való részvétel. A riport készítési módszertanok elsajátítása és fejlesztése A banki társterületekkel való folyamatos kapcsolattartás... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Beszállítói Minőségbiztosítási Mérnök

Trenkwalder Kft. - Zala - Multinacionális megbízónk részére keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: Beszállítói Minőségbiztosítási Mérnök Az álláshoz tartozó elvárások: Műszaki villamos-, gépész-,vagy minőségügyi mérnök felsőfokú végzettség Minőségügyi területen területén szerzett legalább 3-5 éves szakmai tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Windows, Microsoft Office, CAD ismeretek Minőségbiztosítási és ipari szabványok ismerete Fémipari technológiák ismerete: hajlítás, hengerelés, szerelés Mérési ismeretek Utazási hajlandóság B kategóriás jogosítvány Főbb feladatok, munkák: A beszállítói gyártási folyamat ellenőrzése és jóváhagyása A beszállítói kiválasztásban való részvétel (minőséggel kapcsolatos információk közlése) Rizikóelemzés, beszállítói auditok Beszállítók által bevezetett intézkedések ellenőrzése, reklamációk indítása meghatározott formátum szerint Beszállítói minőségi teljesítmény követése és jelentése Ismétlődő reklamációk esetén eszkalációs folyamatok követése Beszá... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

VILLAMOS MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTŐ

WORK LIFE HUNGARY Munkaero - Kozvetito Iroda - Siófok, Somogy - Építőipari partnerünk megbízásából, siófoki munkavégzéssel keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba: VILLAMOS MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTŐ Elvárások: - Minimum középfokú épület villamossági végzettség, - Számítógépes ismeret, - Legalább 3 éves szakmai gyakorlat, - Igényes, önálló munkavégzés, - B kategóriás jogosítvány, - Ipari épületek... ÉPÍTŐIPARI PARTNERÜNK MEGBÍZÁSÁBÓL, SIÓFOKI MUNKAVÉGZÉSSEL KERESÜNK ÚJ MUNKATÁRSAT AZ ALÁBBI POZÍCIÓBA:VILLAMOS MŐSZAKI ELŐKÉSZÍTŐ Építőipari partnerünk megbízásából, siófoki munkavégzéssel keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba: VILLAMOS MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTŐ ELVÁRÁSOK: Minimum középfokú épület villamossági végzettség, Számítógépes ismeret, Legalább 3 éves szakmai gyakorlat, Igényes, önálló munkavégzés, B kategóriás jogosítvány, Ipari épületek villanyszerelésében szerzett tapasztalat előnyt jelent. FELADATOK: Költségvetések, árajánlatok készítése Megrendelői, alvállalkozói, beszállítói kapcsolattartás, A kivitelezéssel kapcs... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

IT Service Delivery Manager (Pécs)

Pécs, Baranya - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! IT Service Delivery Manager (Pécs) Feladatok EMEA régió megrendelőinek technikai és kereskedelmi irányítása tekintettel a határidőkre, a minőségre, és a költségekre. Komplex telekommunikációs megoldások fejlesztése és a megértése Üzleti fejlesztés elősegítése az ügyféllel Rendszeres kapcsolattartás belső szervezeti egységekkel munkavállalói szinten, és a külső kapcsolattartás szállítókkal és megrendelőkkel Technikai iránymutatás az ügyfél számára Elvárások Felsőfokú/egyetemi végzettség és 5 év tapasztalat hasonló területen Folyékony német és angol nyelvismeret Széleskörű, speciális tudás és több éves tapasztalat ügyféligények, irányelvek, jogi szerződések, gazdasági és pénzügyi területeken Magas szintű informatikai tudás és tapasztalat, alkalmazások, szerver üzemeltetés, hálózati elemekben Nemzetközi előírások ismerete Széles körű ismeretekkel szolgáltatás kiválóság és ITIL SDM-feladatok és érdekek biztosítása a... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Felszolgalót keresünk

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nyíregyházi Étterem és Bowling Klub tapasztalattal rendelkező Felszolgalót keres.Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a Pazonyi tér 9-10 sz alatt.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

VEVŐSZOLGÁLATI ÉS ÜGYFÉLKAPCSOLATI MUNKATÁRS

Beck and Partners International HR Consulting - Alsónémedi, Pest - VEVŐSZOLGÁLATI ÉS ÜGYFÉLKAPCSOLATI MUNKATÁRS 6275 VEVŐSZOLGÁLATI ÉS ÜGYFÉLKAPCSOLATI MUNKATÁRS Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: VEVŐSZOLGÁLATI ÉS ÜGYFÉLKAPCSOLATI MUNKATÁRS Hivatkozási szám: MSTOVEVO-1215 Megbízónk pán-európai vállalat, amely megbízható, magas színvonalú csomag- és expressz szolgáltatásokat, valamint értéknövelő logisztikai szolgáltatásokat nyújt. A European Leader in Quality (Minőségben piacvezető Európában) elvet képviseli, amit mindenki, aki a cégnél dolgozik, minden nap igyekszik megvalósítani. Jelenleg az alábbi munkakörbe keresünk számukra munkatársat: VEVŐSZOLGÁLATI ÉS ÜGYFÉLKAPCSOLATI MUNKATÁRS FELADATOK:€ Bejövő telefonhívások fogadása, emailen beérkező igények feldolgozása Szerződött partnereink igényeinek telefonon történő kezelése Reklamációkkal és visszáruval kapcsolatos ügyintézés Kézbesítéshez kapcsolódó operatív feladatok ellátása Riportolás és kapcsolódó adminisztráció ELVÁRÁSOK: Felsőfokú végzettség (végzős hall... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Szolnokon Diákmunka

Jász-Nagykun-Szolnok - Szolnokon pénztáros munkalehetőség 18 év feletti nappalis diákoknak! Ha heti 3 napot legalább ráérsz, heti 25-30 órában, jelentkezz most! Jelige: Szolnok... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

System administrator (Pécs)

Pécs, Baranya - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! System administrator (Pécs) Feladatok Vizuális rendszerek üzemeltetése, felmerülő incidensek, change-ek megoldása Rendszerfelügyelet, rendszerfrissítés Alkalmazásokkal kapcsolatos problémák megoldása Dokumentációk, jelentések készítése Elvárások Informatikai végzettség vagy annak megfelelő több éves releváns tapasztalat rendszer-, ill. szerverüzemeltetés területén 1-2 éves IT területen szerzett tapasztalat Erős kommunikációs és német nyelvtudás Pontosság, megbízhatóság Csapatszellem Nyitottság új ismeretek megszerzésére, proaktív személyiség Hajlandóság többműszakos és hétvégi munkavégzésre, ill. igény esetén külföldi betanulásra MS szerverek ismerete (W2k3, W2k8) Virtualizációs alap ismeretek Amit kínálunk Fiatal és barátságos csapat Folyamatos fejlődési lehetőség az informatika és a nyelvek területén (párhuzamos német és angol nyelvhasználat), cégen belüli előrelépési lehetőség Ergonomikus, modern munkakör... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Területi képviselő

Csongrád - Piacvezető importőr és nagykereskedelmi vállalat Területi képviselő munkatársat keres Információk a cégről: Megbízónk több mint 15 éve foglalkozik háztartási termékek magyarországi kereskedelmével illetve importálásával. Az ország keleti régiójának a kiszolgálására és további kapcsolatok kialakítására keres területi képviselő munkatársat. Feladatok: Háztartási termékek értékesítése kis- és nagykereskedők részére Meglévő partnerek kezelése Az új termékek iránti igény felmérése, ezek bevezetése Potenciális partnerek felkutatása, szerződések megkötése Munkához tartozó adminisztrációs feladatok ellátása Riport/ jelentés elkészítése a napi partnerlátogatásról és kapcsolattartásról Elvárások: Minimum középfokú végzettség 3 év értékesítői tapasztalat Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek (MS Office programok) "B" kategóriás jogosítvány és vezetési tapasztalat Kiváló szóbeli és írásbeli kommunikációs készség Előnyt jelenthet: Felsőfokú végzettség Piacismeret Veg... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Szegedi könyvesbolt eladót keres

Csongrád - Szegedi könyvesbolt tapasztalattal és idegennyelv ismerettel rendelkező eladót keres azonnali kezdéssel. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal emailben, vagy személyesen a Kölcsey. u. 4. szám alatt lehet!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Kalkulációs munkatárs

PREMIER NYOMDA Kft. - Budapest XI. ker - PREMIER NYOMDA Kft. A Premier Nyomdába keresünk nyomdai és kalkulációs tapasztalattal rendelkező munkatársat. Kalkulációs munkatárs Főbb feladatok, munkák: A munkakör elsősorban a napi kalkulációkra és ügyfeleinkkel való kapcsolattartásra vonatkozik. Az álláshoz tartozó elvárások: Nyomdai és kalkulációs tapasztalat. Scroll ismerete feltétel. Amit kínálunk: Versenyképes fizetés, szakmai, nyugodt környezetben, minőségi feltételekkel. Állás, munka területe(i): Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Kereskedelmi asszisztens/munkatárs Ügyfélszolgálat / Ügyfélkapcsolat Ügyfélszolgálati képviselő Munkavégzés helye: Budapest, 1117 Budafoki út 64. Munkaidő: 7:30 és 17:00 között rugalmasan. Jelentkezés az állásra: Fényképes önéletrajzokat várunk a címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTŐ

WORK LIFE HUNGARY Munkaero - Kozvetito Iroda - Siófok, Somogy - Építőipari partnerünk megbízásából, siófoki munkavégzéssel keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba: MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTŐ Elvárások: - Minimum középfokú, technikusi végzettség magas építészet területen - Számítógépes ismeret, - Legalább 3éves szakmai gyakorlat, - Igényes, önálló munkavégzés, - B kategóriás jogosítvány, Előny: - Mérnöki... ÉPÍTŐIPARI PARTNERÜNK MEGBÍZÁSÁBÓL, SIÓFOKI MUNKAVÉGZÉSSEL KERESÜNK ÚJ MUNKATÁRSAT AZ ALÁBBI POZÍCIÓBA:MŐSZAKI ELŐKÉSZÍTŐ Építőipari partnerünk megbízásából, siófoki munkavégzéssel keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba: MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTŐ ELVÁRÁSOK: Minimum középfokú, technikusi végzettség magas építészet területen Számítógépes ismeret, Legalább 3éves szakmai gyakorlat, Igényes, önálló munkavégzés, B kategóriás jogosítvány, ELŐNY: Mérnöki végzettség FELADATOK: Költségvetések, árajánlatok készítése Megrendelői, alvállalkozói, beszállítói kapcsolattartás, A kivitelezéssel kapcsolatos adminisztráció elvégzése.... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

KÖNYVELŐ (Olasz-Angol Nyelvtudással) (Fejér megye)

IMPC PERSONNEL HUNGARIA Kft. - Fejér - Megbízónk Fejér megyei multinacionális gyártóvállalat, mely iparágában világelső, 41 országban a legmodernebb technológiákat alkalmazva, több mint 20 000 munkavállalót foglalkoztat. A megnövekedett feladatok eredményes elvégzése érdekében keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: KÖNYVELŐ (OLASZ-ANGOL NYELVTUDÁSSAL) FELADATOK * Főkönyvi könyvelési feladatok ellátása * Banki tételek könyvelése * Intercompany könyvelés * Függő tételek rendezése * Allokációk, valuta/deviza átértékelések kezelése * Analitikák és a főkönyv egyeztetése * Főkönyv zárása * Főkönyvi számlák egyeztetése * Kapcsolattartás a különböző országokban működő vállalatokkal * Kimutatások, riportok készítése * Külső és belső audit támogatása * Havi, negyedéves és éves riportok készítése ELVÁRÁSOK * Szakirányú felsőfokú végzettség * 1-3 éves könyvelőként szerzett szakmai tapasztalat * Középfokú olasz- és angol nyelvtudás * Megbízható MS Excel tudás * Jó elemzőkészség * Ügyfél-orientált problémamegoldó képesség * Kiváló kom... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Értékkezelő

Borsod-Abaúj-Zemplén - Logisztikai és biztonsági cég értékkezelői munkatársat keres miskolci munkahellyel Feladatok: Készpénz feldolgozással és értékkezeléssel összefüggő feladatok ellátása Munkarend: Többműszakos Elvárások: Minimum 8 általános iskolai végzettség Alapfokú számítógépes ismeret Pontosság, precizitás, monotónia tűrés Bejegyzésmentes erkölcsi bizonyítvány Bejegyzésmentes NAV igazolás Előny: Középfokú végzettség Készpénz feldolgozási, értékkezelési területen szerzett gyakorlat... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Pékáru eladó

Budapest - Munkakör megnevezése: Pékáru eladó Munkavégzés helye: 1173 Budapest, Pesti út 5-7. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejleszt... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Árufeltöltő diákmunka Jászberényben- DIÁKBÉR EMELÉS

Jász-Nagykun-Szolnok - DIÁKBÉR EMELÉS! Nálunk hamarabb jön a karácsony! Ha december 15-ig minimum 10 napot dolgozol, akkor karácsony előtt kifizetjük a béred. A Job Force Iskolaszövetkezet, országos lefedettséggel rendelkező diákmunkával foglalkozó cég. Partnercégünk részére keresünk új munkatársat a következő pozícióba: ÁRUFELTÖLTŐ Feladatok: - árufeltöltés - bolt rendben tartása - takarítási feladatok ellátása Elvárások: - 16. életév betöltése - nappali tagozatos hallgatói jogviszony - pontos, precíz munkavégzés - érvényes tüdőszűrő Előny: - hasonló területen szerzett tapasztalat - Egészségügyi kis könyv DECEMBERTŐL EMELT ÓRABÉREK: - bruttó 620 - 806 - 930 - 1209 Ft/óra - Ha december 15-ig minimum 10 napot dolgozol, karácsony előtt kifizetjük a béred! Munkavégzés helye: Jászberény Kezdés: azonnal... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Területi kertészeti kapcsolattartó / képviselő

Bacs-Zoldert Zrt. - Békés - Bács-Zöldért Zrt: Kecsekméti központú zöldség-gyümölcs nagykereskedelemi részvénytársaság. Értékesítési irány: elsősorban európai uniós export. Fő tevékenység: a kertészeti termelőktől megvásárolt friss áru válogatása, csomagolása, szállításra való előkészítése. Tel: 76-483-760 | www.bacs-zoldert.hu Cégünk jánoshalmi (6440 Jánoshalma) telephelye forgalmának fellendítése érdekében területi kertészeti kapcsolattartót/képviselőt keres. Főbb feladatok, munkák: Feladata beszállító termelők felkutatása, szerződéskötés, technológiai szaktanácsadás, ajánlott kertészeti input anyagok ismertetése. Termesztési körülmények, anyagfelhasználás, technológia ellenőrzése, ill. a várható terméskiátások becslése. Betakarítás időszakában az áru előzetes kontrollja, szedési minőség ellenőrzése, ill a betakarítás időpontjának pontos meghatározása, ütemezése. Működési területe: Bács, Baranya, Csongrád, megye. A munka napi sok km utazást kíván, ehhez - szükség esetén - céges autót biztosítunk. Jelen... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyvezető asszisztens

Viessmann Technika Dombovar Kft. - Dombóvár, Tolna - A VIESSMANN vállalatcsoport, mely nemzetközi szinten vezető szerepet tölt be a fűtéstechnikai rendszerek gyártása terén magyarországi gyárának szakmai csapatába elkötelezett munkatársakat keres a következő munkakörbe: ÜGYVEZETŐ ASSZISZTENS FELADATOK: Az ügyvezető munkájának teljes körű támogatása a következők szerint: Találkozók, időpontok kezelése, egyeztetése menedzselése. Vezetői döntés előkészítő dokumentumok kezelése, érintett területek vezetőivel való egyeztetés. Találkozók, tárgyalások, konferencia-megbeszélések szervezése, ezekre való felkészítés. Dokumentációk, levelezések, jegyzőkönyvek készítése. Belső szabályzat szerint az ügyvezetők hatáskörébe rendelt területek munkájának támogatása. Ügyvezetői kommunikáció (belső és külső) támogatása, előkészítés, véleményeztetés, megjelentetés. Anyavállalattal való kapcsolattartás, külföldi ügyvezetők asszisztenseivel való kapcsolattartás és egyeztetés. Kiküldetésekkel kapcsolatos szervezési és adminisztráció... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Utazási iroda vezető

Gyömrő, Pest - Évek óta töretlen fantasztikus sikerrel terjeszkedő franchise, világelső utazási klubhálózatunk, kötetlen online központok létesítéséhez vezetőket keres Magyarországon is! Emailben és személyesen mindenkit tájékoztatunk! Minimális indulási költség után, motiváló jövedelem, álomutak, kapcsolatok!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Mosogató, konyhai kisegítő

Budapest - Bp. XIV. kerületi étterembe konyhai kisegítő NŐI munkatársat keresünk. Hosszú munkaidő /hétvégén is/, fizikai munka.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Technikus (gépipari)

Diósd, Pest - Diósdi székhelyű ipari elektronikai gépek tervezésével és gyártásával foglalkozó cég fiatalos csapatba keres műszaki kollégát azonnali belépéssel. Feladatok: - gépek, berendezések szerelése, beüzemelése - berendezések fejlesztési munkáiban való részvétel Elvárások: - középfokú végzettség - műszaki affinitás - B kat. gépjárművezetői engedély - számítógépes tervezői programok ismerete Kínálunk: - főállású munkaviszony, munkaidő: 8-16 óra - munkavégzés helye: Diósd - versenyképes jövedelem - folyamatos szakmai kihívások, változatos munkavégzéssel egy dinamikus csapatban Jelentkezés: - fényképes önéletrajzzal email címen... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

ANYAG ÉS HIDEGALAKÍTÓ PROJEKTMÉRNÖK (Fejér megye)

IMPC PERSONNEL HUNGARIA Kft. - Fejér - Fejér megyei, neves multinacionális vállalat megbízásából keresünk szakembert az alábbi pozícióba: ANYAG ÉS HIDEGALAKÍTÓ PROJEKTMÉRNÖK FELADATOK Termék-, gyártóeszköz-, gyártási folyamat, illetve alapanyag bevezetéssel, módosításokkal kapcsolatos projektvezetői tevékenység folyamatának végrehajtása és koordinálása Új projektek előkészítése, koncepciók, specifikációk kidolgozása Új projektekhez tartozó időtervek, szükséges ajánlatok elkészítése Új projekthez tartozó gyártási dokumentációk elkészítése (Procesflow, FMEA, ODS stb.) Változások folyamatos nyomon követése és bevezetésük koordinálása Kapcsolattartás a társosztályokkal (logisztika, minőségügy, launch, termelés, németországi CBU-val) Szériagyártásban futó termékekhez kapcsolódó folyamatok berendezések optimálása, szükség szerinti módosítása Egyéb speciális projektmunkák koordinálása (géptelepítések, kapacitásszámítás, prezentációk készítése) Hidegalakítási, szegecselési (tömítő, vágó) feladatok alkalma... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Folyamatmérnök (Megmunkálás) (E01fm)

Akvamarin HR Kft. - Pest - Autóipari gyártó cég megbízásából keresünk Folyamatmérnök munkatársat forgácsolási területre. Folyamatmérnök (Megmunkálás) (E01fm) Feladatok: Új és meglévő berendezéshez tartozó technológia átvétele, oktatása, dokumentációk elkészítése; Részvétel az oktatási folyamatban; Szerszámfelhasználás rendszeres nyomon követése, szükség esetén beavatkozás, fejlesztés; Gyártási költségek csökkentése; Technológiai veszteség idők nyomon követése, csökkentése; Napi szintű technológiai problémák megoldása; Selejt csökkentési tevékenység támogatása; Technológiai dokumentáció rendszeres karbantartása. Elvárások: Gépészmérnöki végzettség; Legalább 1-2 éves, hasonló munkakörben eltöltött tapasztalat; Forgácsolási ismeretek (esztergálás, marás, fúrás, köszörülés stb.); Számítástechnikai ismeretek (MS Office, AutoCad); Kommunikációképes angol nyelvtudás; CNC programozási ismeretek; Mérnöki szemlélet. Előny: Munkavégzés ISO/TS környezetben; Fémmegmunkálásban szerzett gyakorlat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Munkavédelmi asszisztens

Exact Solutions Szemelyzeti Tanacsado Kft. - Dunaújváros, Fejér - MUNKAVÉGZÉS HELYE DunaújvárosFELADATOK Munkavédelmi szabályok, szabályzatok folyamatos fejlesztése, betartatása Munkavédelmi oktatási anyagok összeállítása Emelőgépek vizsgálatainak megszervezése Gépek előzetes- és időszakos vizsgálatainak előkészítése Zaj-és fénymérés ELVÁRÁSOK Felsőfokú egyetemi / főiskolai (mérnöki) végzettség és középfokú munkavédelmi képesítés 2-3 év munkatapasztalattal, vagy: Felsőfokú munkavédelmi végzettség (tapasztalattól eltekinthetünk) Középfokú, aktív angol nyelvismeret Erős Ms Office ismeretek (Excel, PPT) Önálló munkavégzés JELENTKEZÉS MÓDJA: Jelentkezni szakmai önéletrajzzal a mfg@exactsolutions.hu email címen, "ES-2087" referenciaszám megjelölésével lehet.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Üzemvezető munkatárs

Salesjob.hu Kft. - Baranya - Megbízónk, műszaki gyártó nagyvállalat felvesz az alábbi munkakörbe munkatársakat: Üzemvezető munkatárs (normális fizetéssel) Amit kínálunk: Bejelentett, havi, br. 198.473 Ft alapbér Bejelentett alkalmazotti jogviszony a kezdetektől Útiköltségtérítés Céges laptop Költségtérítés laptopra Céges mobil Költségtérítés mobiltelefonra Hosszútávú, biztos munkalehetőség Biztos, szakmai és anyagi háttér Továbbképzések Kezdés előtt szakmai tréning, felkészítés Folyamatos fejlődési lehetőség Fiatal, nyitott, lelkes csapat Teljes körű szakmai támogatás Teljes infrastruktúra (iroda,...stb.) Feladatok: A gyártó vállalat új projektjeinek indítása, ütemezése Tesztelési fázisok elvégzése, mintatermékek Termelékenység koordinálása Hatékonyságnövelés Elvárások: Gazdasági végzettség vagy gazdasági munkatapasztalat Üzemvezetői tapasztalat Alapvető munkajogi tudnivalók Tárgyalóképes aktív angol nyelvtudás írásban és szóban egyaránt Kiegészítő információ: Az ország bárme... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Holland nyelvű kapcsolattartó

Hays Hungary Kft. - Budapest - Holland nyelvű kapcsolattartó Budapest Holland nyelvű kapcsolattartó Budapest Nr ref.: 1007866 Holland nyelvű IT ügyfélszolgálati pozícióba keresünk munkatársakat multinacionális partnerünk számára, akik az energiaszektor egyik legdinamikusabban fejlődő vállalata. Budapest belvárosában egy üzleti kiszolgáló központot működtetnek, ahova új kollégákat keresnek csapatuk bővítése céljából. A holland n... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Üzletvezető

SAMSONITE-HUNGARIA Borond Kft. - Biatorbágy, Pest - Utazz velünk! Az utazáshoz számunkra a legfontosabb egy jó csapat, mert e nélkül a legjobb terv sem működne. Szeretnél ehhez a csapathoz csatlakozni és hosszútávon részese lenni sikereink utazásának? Akkor várunk téged a Biatorbágyi, Premier Outlet üzletünkbe, üzletvezetői pozicióra. Főbb feladatok, munkák: Az üzlet teljes körű vezetői feladatainak ellátása A kollégák irányítása, felvétele és képzése A bolt forgalmának, költségeinek menedzselése Forgalmi mutatók figyelése, elérése A központi utasítások végrehajtásának koordinálása A vásárlók számára maximálisan segítőkész és udvarias tanácsadás és értékesítés Kasszakezelés Árukezelés és arculat kialakítása Az álláshoz tartozó elvárások: 1-3 év boltvezetői tapasztalat Szakirányú végzettség Vevőközpontúság Fejlett kommunikáció Barátságos, mosolygós személyiség Motiválni és lelkesedni tudó személyiség Nagy teherbírás Rugalmasság Angol nyelvtudás Amit kínálunk: Főállású munkaviszony Egy stabil cég által ny... - Állandó - Teljes munkaidő


Munkaügyi-központ-Segédápoló | Munkaügyi-központ-Segédápoló állás | állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és környéke | Munkaügyi-központ-Segédápolói állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Munkaügyi-központ-Segédápoló állás
munkaügyi központ Munkaügyi-központ-Segédápoló állás
állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és környéke
Munkaügyi-központ-Segédápolói állások

Kulcsszavas kereső