állás Munkaügyi-központ-Segédápoló
Csak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés azonnali állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munka országosan! Munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső. állás Munkaügyi-központ-Segédápolóai.


állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személyek, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMunkaügyi-központ-Segédápolóimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés témában, országosan.

Munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok:


munka és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Munkaügyi-központ-Segédápoló. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Munkaügyi-központ-Segédápolót találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőkről, ami nagyban segíti az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Munkaügyi-központ-Segédápolót keresők és állás Munkaügyi-központ-Segédápolót kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló értékelések:

A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresője, munka kereső, és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Munkaügyi-központ-Segédápolóhirdetés, hogy tudjanak állás Munkaügyi-központ-Segédápolót találni. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés mellett ingyenes letöltés állás Munkaügyi-központ-Segédápoló filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Munkaügyi-központ-Segédápoló tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlat -ról. Legyen az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, munka, munkáltató, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóajánlat, idősebb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőt, pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Munkaügyi-központ-Segédápolót keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, munka, karrier, önéletrajz, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál, önéletrajz vagy csak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló oldala.

Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Vállalatfinanszírozási gyakornok - Kelet-Pest Job

GE - Budapest - Job Number: 1993334 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Gondolsz a jövődre? Kiegészítenéd elméleti tudásodat gyakorlati ismeretekkel az értékesítés és a pénzügyek terén? Szeretnél az "Év Bankjánál" szakmai tapasztalatot szerezni, mely „A Pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank" címet nyerte el a „Mastercard – Az Év Bankja" versenyen.Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Vállalatfinanszírozási gyakornok - Kelet-Pest Career Level: CI Function: Sales Function Segment: Administration and Support Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1162 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A Kis-, közép- és nagyvállalati szegmensnek értékesítő ügyfélkapcsolati menedzserek munkájának segítése és támogatása, utódlásuk biztosítása. Essential Responsibi... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Vállalati szenior ügyfélkapcsolati menedzser Job

GE - Debrecen, Hajdú-Bihar - Job Number: 1963157 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, tulajdonosa a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és 101 bankfiókjában közel 3000 főnek biztosít kihívásokkal teli munkahelyet. A kihívásokkal teli gazdasági és szabályozói környezet ellenére a Budapest Bank az elmúlt években is folyamatosan nyereségesen működött, fenntartva erős likviditását és stabilitását. A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert. Az „Év bankja 2013” címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Folyamatirányítási gyakornok Job

GE - Budapest - Job Number: 1972164 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Folyamatirányítási gyakornok Career Level: CI Function: Financial Services Operations Function Segment: Administration and Support Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: Nálunk próbára teheted elméleti ismereteidet és gyarapíthatod a gyakorlati tudásodat. Olyan hasznos rutinra tehetsz szert, amelyet az egyetemről kikerülve is kamatoztathatsz. Ha aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezel, felsőoktatási tanulmányokat folytatsz, és érdeklődsz a folyamatirányítás területe iránt, ne habozz, jelentkezz hozzánk! Essential Responsibilities: Folyamatmodellező informatikai rendszer használatának elsajátításaBudapest Ba... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Műszaki üzletkötő

Bervina Kft. - Budapest XIV. ker - Feladatok -blogok, termékismertetők, promóciós anyagok folyamatos fordítása német nyelvre -értékesítés már meglévő és az új vevőkör számára -értékesítési terv, üzleti stratégia, partnerkapcsolatok kiépítése a német piacon történő megjelenéshez -piackutatás német nyelvterületen, árstratégia, logisztika teljes menedzsmentje -értékesítési ajánlatok elkészítése -új partnerek felkutatása, és megkeresése, a szerződések előkészítése leadek generálási módszerek alapján konkrét cégeket érintve -partnerkezelés Elvárások -agilitás -kreativitás -dinamikusság -terhelhetőség -közvetlen, nyitott, pozitív személyiség -értékesítői affinitás -diploma -angol és német nyelvtudás írásban és a szóban egyaránt Mit kínálunk -fiatal, dinamikus csapat -családias cég Munkavégzés helye: Budapest, 14. kerület A Bervina Kft. egy 30 éve sikeresen működő családi vállalkozás. 50 országgal kereskedünk világszerte.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem ispiráció - kreativításod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálozatának Somogy megyei irodái (Siófok, Balatonboglár, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkoz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Senior Beszerző – műszaki terület

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Nemzetközi Értékesítő

SG Magyarország Kft. - Budaörs, Pest - Csatlakozz csapatunkhoz,ha szeretnél egy multinacionális környezetben egy fiatalos csapatban. Nemzetközi értékesítőként legfőbb feladatod magas színvonalú rendezvényeink értékesítése telefonon keresztül, leginkább angol nyelven. Legfőbb feladatok: Már meglévő és jövőbeli kliensek telefonos megkeresése A különböző témákban megrendezésre kerülő rendezvények ismertetése Szoros együttműködés a marketing és más osztályokkal az üzleti sikerek elérése érdekében Akit keresünk: Pozitív és energikus értékesítő, aki nem ijed meg a kihívásoktól és a kemény munkától Nagyon erős üzleti angol nyelvtudással rendelkezik, mellyel képes felső vezetőkkel kommunikálni telefonon keresztül Ambiciózus és határozott jellem, aki képes kimagasló teljesítmény elérésére Képes önállóan dolgozni, ugyanakkor remek csapatjátékos is Amit kínálunk: Versenyképes alapfizetés és jutalék rendszer Folyamatos tanulási lehetőség, felkészítő tréninggel a pozícióra Fiatal és dinamikus nemzetközi csapat Stamford Global egy nemzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Termelési Csoportvezető

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Lakossági Értékesítő

Gsm Takács Kft - Budapest - Cégünk Vodafone Franchise üzletébe Budapestre - Lakossági értékesítő pozícióba munkatársat keres Főbb feladatok, munkák: - értékesítés, szakszerű ügyfélkezelés Az ideális pályázó rendelkezik: - minimum középfokú végzettséggel, - számítógépes ismeretekkel (word, excel), - 1-2 év ügyfélszolgálati, értékesítési vagy ügyfélkezelési tapasztalat előnyt jelent, - kiváló kommunikációs készséggel, - értékesítői vénával, - kiváló stressz-tűrő és problémamegoldó készséggel, - ügyfél centrikus hozzáállással, - önállóan munkavégzésre való képességgel, - alapfokú műszaki beállítottsággal Amit kínálunk: - kimagasló értékesítői juttatási csomag - bejárási költség hozzájárulás Állás, munka területe(i): - Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Munkavégzés helye: Budapest, Bevásárlóközpont Árkád, Pólus, Corvin Cegléd, Budapest útvonalon a 4-es főút mentén a bejárás autóval biztosított Jelentkezés az állásra: Fényképes önéletrajzokat az allas@gsmtakacs.hu e-mail címre "BP-career" jeligére várjuk. Fő tevékenys... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Kereskedő

Pharmacoidea Kft. - Szeged, Csongrád - Foglalkozás megnevezése: Kereskedő (KERESKEDŐ) elvárt gyakorlati idő: nem szükséges Iskolai végzettség: egyetem, főiskola Elvárt szakképzettség: Biológus, Kereskedelmi menedzser, Marketing- és reklámmenedzser Nyelvtudás: angol (jó nyelvismeret) Járművezetési engedély: "B" személygépkocsi, Informatikai ismeret: IT alapismeretek Egyéb elvárt jártasság, készség, ismeret: határozott,magabiztos fellépés,önálló munkavégzés,agilitás,mobilitás,kreativitás és csapatszellem Speciális követelmény: szakirányú felsőfokú végzettség elvárás. A feladat: kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cég kereskedelmi és marketing tevékenységének önálló kivitelezése Várható bruttó kereset (Ft / hó): megegyezés / jogszabály szerint További információ: Kereskedelim/marketing/természettudományos végzettség és angol nyelvtudás elengedhetetlen. Feladat: Folyamatos partnerkeresés(nemzetközi és hazai),termékértékesítés. Nemzetközi és hazai partnerekkel való kapcsolattartás. Jelentkezés: fényképes szakmai önéletrajz és motiv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Nemzetközi gépjárművezető

Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Kereskedelmi munkatárs felsőfokú német nyelvtudással

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkező munkatársat keresünk kereskedői munkakörbe Elvárások: - jó kommunikációs készség (svájci/német vevőkkel és beszállítókkal kapcsolattartás) - felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudás (további nyelv ismerete előnyt jelent) - önálló munkavégzés - határozott fellépés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. vagy telefonon: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Műszaki csoportvezető helyettes

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Műszaki csoportvezető-helyettes munkakör betöltésére munkatársat keresünk Elvárások: - Megfelelő szakirányú végzettség (műszaki-villamosipari) - rugalmasság - tanulékonyság - terhelhetőség Hasonló területen szerzett műszaki gyakorlat előnyt jelent! Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk, a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Irodavezető

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres irodavezető munkakörbe. Elvárások: - pénzügyi/gazdasági felsőfokú végzettség - mérlegképes könyvelői végzettség - tárgyalóképes német nyelvtudás - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - rugalmasság, terhelhetőség - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193, email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Takarítás Budapesten

Budapest - Nagy teherbírású, több éves tapasztalattal rendelkező a takarítószerekben önmagát kiismerő, munkájára és önmagára is igényes, megbízható, precíz és leinformálható takarítónőt keresünk. Munkavégzés helye: 400 m2-es irodaházba A meghatározott feladatok elvégzésétől függően a munkavégzés ideje: 6:00-tól kb. 12:00-ig. Azonnali kezdéssel várjuk a fényképes önéletrajzokat, vagy hívjon bátran a megadott telefonszámon. A személyes interjún való megfelelés után, a következő fordulóban próbanapra lehet számítani.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Gépkezelő

Fejér - Elektronikai területre keresünk GÉPKEZELŐ munkakörre munkavállalókat székesfehérvári multinacionális partnerünkhöz. Feladatok: Gépek kezelése Gyártáshoz kapcsolódó dokumentációk elvégzése Munkaterület tisztán tartása Elvárások: Elektronika területén szerzett tapasztalat Számítástechnikai ismeretek (Word, Excel) Három illet folyamatos műszak vállalása Amit kínálunk: Versenyképes jövedelem Tiszta munkakörnyezet Stabil munkahely Azonnali kezdés HATÁROZATLAN IDEJŰ SZERZŐDÉS Jelentkezni lehet akár személyesen is a TRENKWALDER irodában: Székesfehérvár, Budai út 40-46.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Marketing - Beszerzés

Budapest - Budapesti reklámügynökség, Multinacionális Abroncsgyártó céghez outsourcing keresünk Marketinges tapasztalatokkal, de némi kereskedelmi ambícióval rendelkező kollégát. A munka nagy része Angol nyelven folytatódik, több nyelvtudás előny. Kezdés akár azonnal. Várjuk fényképes Önéletrajzukat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

CITIGOLD HUNTER

Citibank - Budapest - Szeretnél a világ egyik vezető multinacionális pénzügyi vállalkozásához tartozni? Szeretnél részese lenni egy sikeres, ügyféligényre épülő pénzügyi kultúra terjesztésének? Most megteheted az első lépést karriercélod felé! A CITIBANK keresi azon leendő munkatársait, akik a Citibank kiemelt ügyfélkörének bővítése érdekében: Képesek energiákat mozgósítani karrierjük megvalósítására Motiváltak a kiválóságra, eredményeket akarnak felmutatni Nem riadnak vissza a kihívásoktól Kiváló tárgyalási készséggel rendelkeznek, képesnek érzik magukat, hogy cégvezetőkkel tárgyaljanak CITIGOLD HUNTER Feladatok: A Citi prémium privát banki szolgálatatásának (Citigold) értékesítése, új ügyfelek akvizíciója A Citigold státusz előnyeinek részletes ismertetése a potenciális ügyfeleink felé, felhasználva a Bank által rendelkezésre bocsátott adatbázisokat, a marketing rendezvényeket és a saját kapcsolatokat Ügyfeleink Citi iránti elkötelezettségének növelése Részvétel a Citibank termékeinek értékesítéséhez szük... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Pékáru eladó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Berettyóújfalu, Hajdú-Bihar - Munkakör megnevezése: Pékáru eladó Munkavégzés helye: 4100 Berettyóújfalu, Honvéd u. 13. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfe... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Budapest belvárosi informatikai cég munkatársat keres számítástechnikai rendszerek (MS szerverek és desktop alkalmazások, hálózat-, internet-beállítás) üzemeltetési feladatainak ellátására. Elvárt feltételek: szakirányú végzettség, jogosítvány megléte, szakmai angol nyelvismeret. Előnyt jelent: felsőfokú szakmai végzettség, szakmai tapasztalat. Jelentkezés önéletrajzzal a kronos@workline.hu email címen.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Npi projektmérnök

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Megbízónk Fejér megyei multinacionális gyártóvállalat, mely iparágában világelső, 41 országban a legmodernebb technológiákat alkalmazva, több mint 20 000 munkavállalót foglalkoztat. A megnövekedett feladatok eredményes elvégzése érdekében keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: NPI PROJEKTMÉRNÖK Feladatok Projekt vezetése a teljes termékbevezetési cikluson keresztül A minőség-, költség-, időterv teljesítése Termékspecifikációk pontosítása a vevővel, logisztikával, beszállítókkal, minőségügyi osztállyal Megfelelő minőségi dokumentumok biztosítása (FMEA, PPAP, APQP, SOP, Folyamatleírások, beavatkozási utasítások, képességvizsgálatok, R&R) A termék legyártásához szükséges eszközök biztosítása, specifikálás vezetése Gyárthatóság biztosítása a megfelelő ciklusidőkkel és megfelelő folyamatokkal Szükséges emberigény felmérése, tervezése és betanulási terv készítése Kapcsolattartás vevőkkel, beszállítókkal, logisztikával, kereskedőkkel, technológiával és minőségüggyel Elvárások Gép... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Pénzügy-sales gyakornokokat keresünk

Budapest - PÉNZÜGY-SALES GYAKORNOKOKAT KERESÜNK! Hosszú távú munkalehetőség! A pozíció bérezéssel is jár! Igazolni tudjuk az oktatási intézmény felé is a gyakorlatot. A feladatok: -pénzügyi ismeretek használata -új partnerek felkutatása, kapcsolatfelvétel potenciális jelöltekkel -értékesítési gyakorlat -ügyféltalálkozók Elvárás: -gazdasági irányú nappali vagy levelezős főiskolai/egyetemi jogviszony -tanulási hajlandóság Jelentkezni fényképes önéletrajz küldésével lehet!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Könnyű fizikai munka egy kecskeméti nyomdában

Bács-Kiskun - Könnyű fizikai munkára keresünk férfi munkavállalókat kecskeméti nyomdaipari partnercégünk megbízásából! Azonnali kezdés!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Szociális gondozó Angliában

Budapest - Kolléganőt keresünk Angliába, Oxfordba, szociális gondozói munkakörbe. Feladat Napi rendszerességgel kilátogatni idős vagy segitségre szoruló emberek otthonába. Segitséget kell nekik nyújtani a házimunka elvégzésében, személyi higiénia ellátásában. A munkakörhöz tartozik a személyes kapcsolattartás, beszélgetés, mert legtöbbjük egyedül él. Fizetés 7- 10 font/óra, tapasztalattól függően Szálláslehetőség: 30 font hetente. Elvárások - Stabil angol nyelvtudás irásban és szóban - büntetlen előélet - szociális gondozásban szerzett gyakorlat - jogositvány - EU útlevél - kedves, kommunikativ személyiség - talpraesett, önálló, segitőkész munkatársat várunk Angol nyelvű, fényképes szakmai önéletrajzzal lehet jelentkezni.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Eladói állás

Budapest - 7 kerületi cukrász termékeket árusító üzletünkbe tapasztalattal rendelkező eladót keresünk. Jelentkezni minden nap telefonon 8:00-10:00. vagy 14:00 Után.... - Állandó - Teljes munkaidő


Heves - Nálunk csak előny ha kisgyermeke van! Gyesről újra munkába-álló diplomás, 30 év feletti hölgyeket keresek, új, szolgáltatásfinanszírozó nyugdíj és egészségprogramjaink piaci bevezetéséhez. Feladatok: ügyfelek teljes körű kiszolgálása ajánlatok előkészítése, kidolgozása, szerződések fenntartása aktív közreműködés a termékek értékesítésében és megújításában rendszeres kapcsolattartás a partnerekkel Szakmai elvárások: Főiskolai/egyetemi diploma szakirányú végzettség Személyiségbeli elvárások/ kompetenciák: igényes üzleti megjelenés eredmény-, és minőségorientáltság Amit kínálunk: 100 00.-ft/hó kezdő alapfizetés+teljesítményarányos jutalékfizetés juttatási rendszer egyéni karrier utak, fejlődési lehetőségek erősödő, modern vonzó, innovatív multinacionális szervezeti kultúra piacvezető termékek közösségi értékek megbízási/alkalmazotti jogviszony... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Pékáru eladó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Budapest VIII. ker - Munkakör megnevezése: Pékáru eladó Munkavégzés helye: 1087 Budapest, Kerepesi u. 9-11. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejl... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

ELADÓI állás győri élelmiszerboltba

Győr-Moson-Sopron - Győrben nyíló élelmiszerboltba eladókat keresek. Feladatok: -a vásárlók udvarias kiszolgálása -gyors és pontos pénztári munka -árufeltöltés (az üzlet rendezettségének folyamatos biztosítása) -takarítás Elvárások: -élelmiszer kereskedelmi vagy bolti eladói végzettség -vevőközpontú szemlélet -ápolt megjelenés -pontosság, alaposság -állóképesség -kereskedelemben jártasság előnyt jelent. Jelentkezés fényképes önéletrajzzal.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

JÁRMŰTESZT-MÉRNÖK (Veszprém)

Continental Automotive Hungary Kft. - Veszprém - A Continental AG 140 éve az autóipar megbízható partnere. Veszprémi leányvállalata a világ meghatározó gépjármű-márkáihoz fejleszt és állít elő elektronikus fék- és biztonsági berendezéseket, valamint több műszaki területet átfedő megoldások kifejlesztésével az autóipar elismert szereplője. Kutató-fejlesztő központjában több mint 300 szenzor és szoftverfejlesztő mérnök dolgozik, szoftver-, elektronika-, hidraulika- és termékfejlesztési, valamint járműtesztelési területen. Vállalatunk munkatársat keres az alábbi pozícióba JÁRMŰTESZT-MÉRNÖK (Veszprém) Feladatok: Prototípus járművek elektronikus vezérlésű fékrendszereinek (ABS/ESP) tesztelése cégünk és partnereinek hazai és külföldi tesztpályáin, A fékrendszer működésének műszeres mérése és kiértékelése, Együttműködés a kapcsolódó szakterületekkel és az autógyárak fejlesztő részlegeivel, Teljes körű tesztelési dokumentáció készítése, Napi kapcsolattartás a nemzetközi project-team-ben. Elvárás: Járműgépész-mérnöki vagy gépészmérnöki végzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Diszpécser / Éjszakai diszpécser

Prevost Hungaria Kft. - Vecsés, Pest - Aircargo RFS-üzletágban piacvezető 22 éves hazai presztízzsel rendelkező Francia - Magyar nemzetközi fuvarozócég cégünk Liszt Ferenc repülőtér közelében található irodájába keres Diszpécser / Éjszakai diszpécser munkatársakat az alábbiak szerint: Feladatok: Kapcsolattartás a sofőrökkel Kapcsolattartás a fuvarszervező osztállyal Flottakövetési rendszer felügyelete Fuvarok nyomonkövetése a belső számítógépes rendszerben Problémakezelés és delegálás Kamionokhoz tartozó adminisztráció (érkezések, indulások, pihenőidők, stb.) Beszámolók készítése Elvárások: Közúti-, árufuvarozási szakismeret, tapasztalat AETR alapismeretek Kommunikációképes angol nyelvtudás (továbbá német, francia előny) Számítógépes ismeretek (Excel, web alkalmazások) Önálló munkavégzésre képesség Kiváló kommunikációs készségek Terhelhetőség Flexibilitás B kategóriás jogosítvány (a munkába járáshoz) Amit kínálunk: Versenyképes jövedelem és juttatási csomag Színvonalas munkakörnyezet Laptop, telefon és tablet a munkavégzésh... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

SZAVATOSSÁGI IDŐ FELELŐS (megváltozott munkaképességű)

Dunakeszi, Pest - Megváltozott munkaképességű munkatársakat keresünk SZAVATOSSÁGI IDŐ FELELŐS pozícióba kereskedelemmel foglalkozó partnerünk számára, DUNAKESZIRE. A feladat a termékek szavatossági idejének ellenőrzése. A munkaidő heti 20 óra (igény szerint lehet több órában is dolgozni). A kollegák barátságosak és segítőkészek. Olyan jelentkezőket várunk, akiknek a hideg nem akadály a munka elvégzésekor! Csak megváltozott munkaképességűek (leszázalékoltak) jelentkezését várjuk. Jelentkezéséhez kérjük, csatolja önéletrajzát itt, az OLX-en!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Logisztikai projektkoordinátor - Fejér megye

T-HR Kft. - Fejér - A pályázaton a hivatkozási azonosítót kérjük feltüntetni ! Pályázatát a hivatkozási azonosítóra klikkelve is elküldheti ! Logisztikai projektkoordinátor - Fejér megye THR2483 Megbízónk Logisztika/Értékesítés területre Magyarországon több gyárral jelen levő, multinacionális cégcsoport autóipari gyára. Feladatkör A prototípusgyártás anyagellátásának megszervezése, anyagrendelések létrehozása, kezelése. Az előszéria-fázis során keletkező gyártási és szállítások, rendelési kondíciók, csomagolások kialakítása. Az új projektek logisztikai költségkalkulációjának tervezése, egyeztetése és a pénzügyi osztály támogatása. Közreműködés költségcsökkentési és innovatív projektek kialakításában, ill. bevezetésében. Munkavégzés helye Fejér megye Követelmények Végzettség Felsőfokú logisztikai. Szakmai tapasztalat Minimum 3 éves szakmai gyakorlati tapasztalat hasonló munkakörben. Informatika felhasználó szintű office ismeretek Egyéb követelmény Tárgyalóképes angolnyelv-tudás. Termelésirányító-rendszer i... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Ha jól akarsz élni, légy szorgalmas, tanulj folyamatosan, és dolgozz a legjobbnál!" A Hovány Csoport, Magyarország egyik legnagyobb és legelismertebb autókereskedelmi cégcsoportja bővülő csapatába budapesti telephelyére PÉNZÜGYI ASSZISZTENS (megváltozott munkaképességű) munkatársat keres Munkavégzés helye: Budapest IX. kerület Feladatok: pontosan kitöltött, elfogadott, leengedélyezett hitelek ügyintézése pénztár kezelése, napi pénztárzárás, banki tranzakciók lebonyolítása, pénzügyi, értékesítési jelentések készítése, gépjárművek forgalomba helyezése, gépjárművek törzskönyveinek, kulcsainak kezelése, nyilvántartása, számlák rögzítése, könyvelésre továbbítása, gépjármű átadási elszámoló lapok elkészítése, ellenőrzése, továbbítása a gazdasági vezető részére Kimenő, bejövő hívások kezelése, vásárlói panaszok kezelése Call centeres feladatok ellátása Elvárások: Minimum középfokú végzettség (érettségi) Erős és stabil számítástechnikai ismeretek: Word, Excel, B ka... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Sales consultant

Budapest - Budapesti székhelyű informatikai szolgáltató start-up felvételt hirdet a következő munkakörbe: informatikai szolgáltatás értékesítő. Feladatok: - Szolgáltatás promótálása cégeknek - Új ügyfelek szerzése - Ajánlattétel - Tárgyalási időpontok egyeztetése - Telefonos és személyes értékesítés Elvárások: - Sales / értékesítőként szerzett tapasztalat - Elkötelezettség, motiváltság - Kiváló kommunikációs készség - Ügyfélközpontú gondolkodás - Minimum középfokú végzettség - Informatikában való jártasság Amit ajánlunk: - Rugalmas munkaidő - Részvétel egy új, izgalmas projektben - Fiatalos, dinamikus csapat Bérezés: Teljesítményarányos bérezés, a megkötött szerződések után az első havidíj Jelentkezés: Fényképes önéletrajzzal az alábbi e-mail címen.... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Portré, tájkép, csendélet,egyedi, reprodukció igény és tetszés szerint... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Operátor - Sóskút (Referenciaszám: PJ772)

Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Sóskút, Pest - Operátor - Sóskút (Referenciaszám: PJ772) Sóskúti partnercégünk megbízásából keresünk munkatársakat az alábbi munkakörbe: Operátor - Sóskút (Referenciaszám: 769) Feladat: - Mechanikai összeszerelés Elvárások: - 8 általános iskolai végzettség - Jó kézügyesség - Pontosság, precizitás Munkavégzés helye: Sóskút (Pest megye) Jelentkezés: Kérjük magyar nyelvű önéletrajzát az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölésével küldje el Turán Gábor kapcsolattartó részére a honlapunkon található regisztrációs űrlap segítségével vagy az gabor.turan@pannonjob.hu e-mailen az címre. Javasoljuk, hogy a regisztrációt válassza, mert így adatai gyorsabban jutnak el hozzánk és ez a sikeres pályázat egyik záloga. Tájékoztatjuk, hogy a Pannonjob Kft. álláshirdetéseire, adatbázisába történő jelentkezésével cégünk automatikusan, Ön által elfogadottnak tekinti az adatvédelmi nyilatkozatot, amely a következő linken megtekinthető:adatvédelmi nyilatkozat Nyilvántartási szám: 4376-4./2003, 07-0006-06.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Orvoslátogató

Egis Gyogyszergyar Zrt. - Nógrád - OrvoslátogatóFőbb feladatok A társaság promócionált termékeinek az adott piaci területen történő ismertetése Kapcsolatépítés és fenntartás a célcsoportba tartozó orvosokkal különböző promóciós kampányok előkészítésében és lebonyolításában való részvétel A cég képviselete szakmai rendezvényeken Munkakör betöltésének feltételei Kizárólag orvos és/vagy gyógyszerész végzettség Kitartó, sikerorientált személyiség Szakorvos és háziorvos látogatói tapasztalat (min. 3 év) B kategóriás jogosítvány Munkakör betöltése során előnyt jelent A minimum 5 éves szakmai tapasztalat Középszintű angolnyelv- tudás Állás azonosító: 1836 Pozíció megnevezés: Orvoslátogató Munkavégzés helye: Bátonyterenye, Hatvan, Pásztó, Salgótarján, Szécsény Munkaszerződés típusa: Határozatlan idejű Napi munkaidő: Teljes munkaidő... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Javítókat keresünk

Borsod-Abaúj-Zemplén - Elektronikai gyártó ügyfeleink kiszolgálásához keresünk forrasztó-javító és hibakereső kollégákat Tiszaujvarosba. Elvárások: minimum 3 éves szakmai tapasztalat, precíz munkavégzés, megbízható személyiség. Előnyt jelent: szakirányú végzettség, idegen nyelv ismerete. Amit nyújtunk: változatos munkavégzés, folyamatos szakmai fejlődési lehetőség, versenyképes bérezés. Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük küldje el nekünk szakmai önéletrajzát.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Területi képviselőt - üzletkötő XIX keresünk

Budapest - Területi képviselő - üzletkötő SOS XIX: kerületben Kispesten!Biztos háttérrel működő, országos hálózattal rendelkező,villamosipari cikkek kereskedelmével foglalkozó Bélyegző Zrt Területi képviselőt - üzletkötőt keres Budapest XIX. ker Európaknál fix fizetés, teljes munkaidőben alkalmazottként.Főbb feladatok, - Partnerekkel, ügyfelekkel való kapcsolattartás, új ügyfelek felkutatása, - felmerülő kérdések, reklamációk kezelése, a cég termékeivel kapcsolatos szakmai tanácsadás, - ajánlatadások, megrendelések kezelése, - céges számítógépes adatbázis kezelése. Elvárások - Minimum középfokú kereskedelmi végzettség, - kiváló kommunikációs készség,- B kategóriás jogosítvány. Előnyök, - Proaktív, pozitív, dinamikus gondolkodás, Jelentkezés módja Telefonon vagy imélben , "Területi képviselő... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Áruházőrzésre őröket keresünk

Budapest - Balassagyarmat, Jászberény, Hatvan áruházőrzésre keresünk kiemelt bérezéssel vagyonőröket. Érdeklődni a megadott telefonszámon.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyfélkapcsolati munkatárs

GDF SUEZ Energia Holding Hung. Zrt. - Kecskemét, Bács-Kiskun - A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. (www.gdfsuez-energia.hu) az ország Észak-dunántúli régiójában (Győr-Moson-Sopron, Vas és Komárom-Esztergom megyében), valamint a Dél-Alföldön (Bács-Kiskun, Csongrád, ill. Békés megye területén) végez földgáz-értékesítést az egyetemes szolgáltatásra jogosult fogyasztók részére, valamint földgáz és villamos-energia kereskedelmi működési engedélye birtokában az ország egész területén végez energia-értékesítési tevékenységet szabadpiaci ügyfelek részére. A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. a KECSKEMÉTI ügyfélkapcsolati irodájába ÜGYFÉLKAPCSOLATI MUNKATÁRSAT keres, Főbb munkaköri feladatok: Személyes ügyfélszolgálaton megjelenő ügyfelek, valamint a telefonos megkeresések fogadása. Bejelentések kezelése a hatályos IVR folyamatleírások és munkautasítások szerint. Termékek és szolgáltatások bemutatása, ajánlatok készítése. Részvétel a marketing és értékesítési kampányokban, illetve az értékesítést követő feladatokban. Intézkedések rögzítése a... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

MUNKAHELYI MÉRNÖK

Grabarics Epitoipari Kft. - Dunaújváros, Fejér - A Grabarics Építőipari Kft. munkatársat keres MUNKAHELYI MÉRNÖK munkakörbe Feladata: Kapcsolattartás az alvállalkozókkal. Az alvállalkozói szerződések előkészítése, alvállalkozók versenyeztetése; Mennyiségi felmérések készítése, kiviteli és tender tervek műszaki tartalmának felülvizsgálata; Adminisztrációs feladatok, pl. kooperációs jegyzőkönyvek készítése; Művezetők munkájának irányítása; Termelé... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Szorgalmas, megbízható futárokat keresünk

Fejér - Magyarországon közkedvelt ételkiszállító cég futárokat keres. Elvárás: saját gépjármű, szorgalom,lelkiismeretes munkavégzés. Amit kínálunk: kiemelkedő fizetés, hosszú távú munkalehetőség, előrelépés. Jelentkezni Bicske, Páty és Zsámbék környékéről lehet.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Sales assistant

Budapest - Led világítással foglalkozó cég keres értékesítési aszisztenst teljes illetve rész munkaidőre. Társalgási szintű angol nyelvtudás szükséges. Egyéb idegen nyelv előny! Angol és magyar nyelvű önéletrajzokat a lent feltüntetett e- mail címre várom fizetési igény megjelölésével.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Éjszakai árufeltöltő-Részmunkaidőben

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Szombathely, Vas - Munkakör megnevezése: Éjszakai árufeltöltő-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 9700 Szombathely, Zanati u. 70. Főbb feladatok: Az éjszakai árufeltöltéssel biztosítja, hogy az eladótérben mindig megfelelő minőségű és mennyiségű áru legyen elérhető. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, az éjszakai műszak vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára. Szükséges végzettség: általános iskola Szerződés típusa: Határozatlan Előnyt jelent: középfokú végzettség, szakirányú kereskedelmi végzettség, kereskedelmi munkatapasztalat, targoncavezetői engedély. Jelentkezés határideje: 2014... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Komoly ajánlat - komoly jövedelem

Baranya - Nemzetközi kapcsolatokkal és biztos háttérrel rendelkező cég - amely az ügyfeleinél az elmúlt években elfoglalt pozícióját gyors és pontos szolgáltatásaival, rátermett és az eredményekért küzdeni tudó és akaró munkatársi gárdájával érte el - Pécsen nyíló irodájába keresünk ambiciózus, lelkes, dinamikus, jó kommunikációs képességgel és vezetői vénával rendelkező 3 fő profi értékesítési szakembert, továbbá 10 fő értékesítési asszisztenst, és 5 fő call centeres munkatársakat! "A legjobb ügyfeleket, csakis a legjobb csapat szolgálhatja!" Jelentkezés e-mailben önéletrajzzal!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Minőségügyi mérnök

Festo AM - Budapest - Cégünk több mint 22 éve vezető szerepet tölt be pneumatikai elemek gyártása területén. Dinamikus fejődésünk biztosítása érdekében új kollégákkal bővítjük erőforrásainkat. Jelenleg Minőségügyi mérnök munkakörbe keresünk munkatársat. Legfőbb feladatok: Minőségügyi folyamatok támogatása, végrehajtása az alkatrészgyártásban (forgácsolás, műanyag) Gyártott alkatrészek minőségének ellenőrzése Minőségi hibák reklamációjának a megírása Minőségi hibák megoldása, megelőzése Munkatársak oktatása (többször előforduló hibákkal kapcsolatban) Alkatrészgyártási folyamatok fejlesztése Döntés az alkatrészek felhasználhatóságáról Elvárásaink: Gépészmérnöki végzettség (minőségirányítással kapcsolatos szakirány előny) Hasonló munkakörben szerzett 2-3 éves tapasztalat Német vagy angol nyelv kommunikációs szintű ismerete Méréstechnikai tapasztalat Műszaki rajzolvasási jártasság Minőségügyi rendszerek ismerete (VDA, ISO,SixSigma) Kiváló kommunikációs képesség Csapatmunkában jó együttműködés Precíz munkavégzés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Szakácsot keresek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Mátészalkai Étterembe szakácsot keresek azonnali kezdéssel.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Nagykereskedelmi cég debreceni telephelyére raktárost keres

Hajdú-Bihar - Élelmiszer- és italnagykereskedelmi cég targoncavezetői jogosítvánnyal rendelkező munkatársat keres raktáros munkakörbe, debreceni telephelyre. Feladatok: - raktárkezelési feladatok - árumozgatás kézi és gépi erővel - adminisztrációs teendők ellátása Elvárások: - középszintű végzettség - targoncavezetői jogosítvány - megbízhatóság és terhelhetőség - precíz és önálló munkavégző képesség, pontosság Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, a kereseti igény megjelölésével a megadott e-mail címen lehet.... - Állandó - Teljes munkaidő


Munkaügyi-központ-Segédápoló | Munkaügyi-központ-Segédápoló állás | állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és környéke | Munkaügyi-központ-Segédápolói állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Munkaügyi-központ-Segédápoló állás
munkaügyi központ Munkaügyi-központ-Segédápoló állás
állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és környéke
Munkaügyi-központ-Segédápolói állások

Kulcsszavas kereső