állás Munkaügyi-központ-Segédápoló
Csak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés azonnali állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munka országosan! Munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső. állás Munkaügyi-központ-Segédápolóai.


állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személyek, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMunkaügyi-központ-Segédápolóimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés témában, országosan.

Munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok:


munka és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Munkaügyi-központ-Segédápoló. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Munkaügyi-központ-Segédápolót találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőkről, ami nagyban segíti az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Munkaügyi-központ-Segédápolót keresők és állás Munkaügyi-központ-Segédápolót kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló értékelések:

A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresője, munka kereső, és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Munkaügyi-központ-Segédápolóhirdetés, hogy tudjanak állás Munkaügyi-központ-Segédápolót találni. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés mellett ingyenes letöltés állás Munkaügyi-központ-Segédápoló filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Munkaügyi-központ-Segédápoló tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlat -ról. Legyen az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, munka, munkáltató, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóajánlat, idősebb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőt, pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Munkaügyi-központ-Segédápolót keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, munka, karrier, önéletrajz, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál, önéletrajz vagy csak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló oldala.

Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Java szoftver fejlesztő

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Gyakornok - pénzmosás megelőzés területre Job

GE - Budapest - Job Number: 1994000 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!"? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban.Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed!A Budapest Bank munkatársaként a világ egyik legnagyobb és legelismertebb vállalatcsoportjának, a General Electricnek a munkatársa lehetsz. Egy olyan társaságnál dolgozhatsz, amely száznál is több országban mintegy 300.000 embert foglalkoztat.Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Gyakornok - pénzmosás megelőzés területre Career Level: CI Function: Regulatory and Compliance Function Segment: Administration... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Vállalati ügyfélkapcsolati menedzserképző Program Job

GE - Budapest - Job Number: 1952045 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank Business, a Budapest Bank Vállalati Üzletága erőteljes növekedési céljainak támogatására bővíti csapatát. Ennek a törekvésnek a része, hogy pályakezdő diplomás, vagy 1-2 éves értékesítési tapasztalattal rendelkező, vállalatfinanszírozás iránt érdeklődő fiatal tehetségeket veszünk fel Ügyfélkapcsolati Menedzserképző Programunkba. A Program célja, hogy intenzív szakmai és gyakorlati képzés keretében az erős gazdasági, pénzügyi és számviteli alapokra építve, kineveljük a jövő Vállalati Bankárait.Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Vállalati ügyfélkapcsolati menedzserképző Program Career Level: EL Function: Sales Function Segment: Inside Sales and Tele Sales Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Pos... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Szenior ügyfélkapcsolati menedzser -Győr Job

GE - Győr, Győr-Moson-Sopron - Job Number: 1967386 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, tulajdonosa a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és 101 bankfiókjában közel 3000 főnek biztosít kihívásokkal teli munkahelyet. A kihívásokkal teli gazdasági és szabályozói környezet ellenére a Budapest Bank az elmúlt években is folyamatosan nyereségesen működött, fenntartva erős likviditását és stabilitását.A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert.Az „Év bankja 2013” címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Termelési Csoportvezető

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Mérlegképes könyvelő

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres mérlegképes könyvelő munkakörbe Elvárások: - mérlegképes könyvelői végzettség - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - német nyelvtudás illetve vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Nemzetközi gépjárművezető

Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Kereskedelmi munkatárs felsőfokú német nyelvtudással

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkező munkatársat keresünk kereskedői munkakörbe Elvárások: - jó kommunikációs készség (svájci/német vevőkkel és beszállítókkal kapcsolattartás) - felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudás (további nyelv ismerete előnyt jelent) - önálló munkavégzés - határozott fellépés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. vagy telefonon: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Irodavezető

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres irodavezető munkakörbe. Elvárások: - pénzügyi/gazdasági felsőfokú végzettség - mérlegképes könyvelői végzettség - tárgyalóképes német nyelvtudás - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - rugalmasság, terhelhetőség - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193, email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Kereskedő

Pharmacoidea Kft. - Szeged, Csongrád - Foglalkozás megnevezése: Kereskedő (KERESKEDŐ) elvárt gyakorlati idő: nem szükséges Iskolai végzettség: egyetem, főiskola Elvárt szakképzettség: Biológus, Kereskedelmi menedzser, Marketing- és reklámmenedzser Nyelvtudás: angol (jó nyelvismeret) Járművezetési engedély: "B" személygépkocsi, Informatikai ismeret: IT alapismeretek Egyéb elvárt jártasság, készség, ismeret: határozott,magabiztos fellépés,önálló munkavégzés,agilitás,mobilitás,kreativitás és csapatszellem Speciális követelmény: szakirányú felsőfokú végzettség elvárás. A feladat: kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cég kereskedelmi és marketing tevékenységének önálló kivitelezése Várható bruttó kereset (Ft / hó): megegyezés / jogszabály szerint További információ: Kereskedelim/marketing/természettudományos végzettség és angol nyelvtudás elengedhetetlen. Feladat: Folyamatos partnerkeresés(nemzetközi és hazai),termékértékesítés. Nemzetközi és hazai partnerekkel való kapcsolattartás. Jelentkezés: fényképes szakmai önéletrajz és motiv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem ispiráció - kreativításod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálozatának Somogy megyei irodái (Siófok, Balatonboglár, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkoz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Senior Beszerző – műszaki terület

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Műszaki üzletkötő

Bervina Kft. - Budapest XIV. ker - Feladatok -blogok, termékismertetők, promóciós anyagok folyamatos fordítása német nyelvre -értékesítés már meglévő és az új vevőkör számára -értékesítési terv, üzleti stratégia, partnerkapcsolatok kiépítése a német piacon történő megjelenéshez -piackutatás német nyelvterületen, árstratégia, logisztika teljes menedzsmentje -értékesítési ajánlatok elkészítése -új partnerek felkutatása, és megkeresése, a szerződések előkészítése leadek generálási módszerek alapján konkrét cégeket érintve -partnerkezelés Elvárások -agilitás -kreativitás -dinamikusság -terhelhetőség -közvetlen, nyitott, pozitív személyiség -értékesítői affinitás -diploma -angol és német nyelvtudás írásban és a szóban egyaránt Mit kínálunk -fiatal, dinamikus csapat -családias cég Munkavégzés helye: Budapest, 14. kerület A Bervina Kft. egy 30 éve sikeresen működő családi vállalkozás. 50 országgal kereskedünk világszerte.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Adatvizsgálati munkatárs

Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. Adatvizsgálati munkatárs BISZ Központi Hitelinformációs Zártkörűen Működő Részvénytársaság Pénzintézeti szektorban tevékenykedő részvénytársaság Adatvizsgálati munkatárs Hirdetési kód: adatvizsgálati munkatárs Kínált pozíció: Adatvizsgálati munkatárs Iparág: IT, üzemeltetés, biztonság Munkakör: Adatbázis szakértő Pozíció területei: IT, Bank Feladat: Adatbázis elemzési, adattisztítási projektekben részvétel Adatbázisok, keresőmotorok vizsgálata Adathelyességi vizsgálatok végzése, lekérdező algoritmusok programozása Statisztikák, elemzések készítése, nyilvántartása Adattárházzal kapcsolatos követelmények meghatározása, tesztelése Társaság irányítási rendszerének ismerete, alkalmazása Jelentkező... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Létesítmény technikus

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Szombathely, Vas - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Létesítmény technikus Munkavégzés helye: 9700 Szombathely, Zanati u. 70. Főbb feladatok: Biztosítja az áruház, mint műszaki létesítmény folyamatos működőképességét és az energiagazdálkodás felügyeletét. Elvégzi, elvégezteti a tervszerű megelőző karbantartási munkákat, a rendszeres ellenőrzéseket és a felmerülő hibák és hiányosságok javítását. Elkészíti a kisebb munkák költségbecslését és előrejelzi a nagy értékű javításokat. Ellenőrzi és átveszi a beszállítók és kivitelező... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Belső üzletkötő (Infrastruktúra üzletág)

REHAU Kft. - Biatorbágy, Pest - A sikeres tevékenység és folyamatosan bővülő feladataink ellátására új munkatársat keresünk az alábbi munkakörbe: BELSŐ ÜZLETKÖTŐ INFRASTRUKTÚRA ÜZLETÁG FELADATAI: - Kapcsolattartás a partnerekkel - Beérkező ajánlatkérések, megrendelések, érdeklődések feldolgozása - Megrendelések elektronikus rögzítése - Raktárkészlet figyelése - Import beszerzések - Belföldi beszerzések - Komissió lista készítése a raktár részére - Külső üzletkötő kollégák munkájának támogatása... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Karrierlehetőség

Jász-Nagykun-Szolnok - Jászberény irodába keresek munkatársakat "kereskedelmi asszisztens" munkakörbe. Munkaidő: 8:00-17:00 Bérezés 100 000Ft Ingyenes betanítás és átképzés. Jelentkezni E-mailban önéletrajzal.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Termékmérnök (Fejér) - TMF

LeanCenter - Fejér - Termékmérnök (Fejér) - TMF-1439 Fejér megyei autóipari megbízó Partnerünk részére keresünk Termékmérnök munkatársat az alábbi feladatokkal és elvárásokkal. Feladatok Gyártóeszközök tervezésében és átalakításában való közreműködés Új termékek felfuttatásában való aktív részvétel Fejlesztések, új projektek széria gyártásba vétele, a szériatermelésben való változások követése KVP rendszer alkalmazása, KVP folyamatokban való aktív részvétel, valamint ezek támogatása Standardok meghatározása, követése Termék- és folyamat FMEA-kban való közreműködés Részvétel az anyagáramlási diagram és Layout készítésében Munkautasítások, csomagolási utasítások, darabjegyzék elkészítése, azok aktualizálása Együttműködés a beszállítói problémák és vevői reklamációk kezelésében Elvárások Felsőfokú műszaki végzettség (Vegyipar, műanyagipar előny) Minimum 3-4 éves hasonló területen szerzett szakmai tapasztalat Kommunikációs szintű angol vagy német nyelvtudás Felhasználói szintű számítógépes ismeretek (MS Office... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Fuvarszervező

Bogos-Trans Kft. - Bonyhád, Tolna - A Bogos-Trans Kft. Magyarország piacvezető közúti gabonafuvarozó és szállítmányozó vállalkozása. Cégünk Tolna megye legjelentősebb vállalkozásai között a nettó árbevétel alapján 25. helyen áll. Gépjárműparkunk 41 db EURO 5, EURO 6 és EEV környezetvédelmi osztályba tartozó SCANIA típusú tehergépjárműből áll. Saját gépjárműveinken kívül több éves stabil, kizárólagos szerződéssel foglalkoztatott alvállalkozóink 100-150 gépkocsi létszámmal segítik munkánkat. Vállalkozásunk bonyhádi munkahellyel talpraesett, az eseményeket egyszerre több szálon futtatni tudó, a tanulás és munka felé megfelelő nyitottsággal rendelkező Fuvarszervező munkatársat keres. Főbb feladatok, munkák: napi fuvarozási igények és kapacitások hatékony összehangolása és irányítása kapcsolattartás a megrendelőkkel, alvállalkozókkal, fel- rakodó helyekkel napi munkák pontos nyilvántartása és lezárása készenlét, a fuvarkörülmények változásainak kezelése Az álláshoz tartozó elvárások: közvetlenség határozottsá... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Termelőmester

Magyar Foldgaztarolo Zrt. - Zsana, Bács-Kiskun - A Magyar Földgáztároló Zrt. Magyarország legnagyobb kereskedelmi földgáztároló vállalataként négy földalatti gáztároló létesítményt üzemeltet. 2013. október 1. óta a társaság immár az MVM Csoport tagjaként, nemzeti tulajdonban szavatolja a lakosság biztonságos földgázellátását. A Magyar Földgáztároló Zrt. fontos célkitűzése Magyarország téli gázellátásának hosszú távú biztosítása mellett, hogy hozzájáruljon az ország központi szereplővé válásához a közép-európai régióban. A Magyar Földgáztároló Zrt. zsanai földgáztárolójába keresünk új munkatársat az alábbi munkakörbe: Termelőmester A munkakör célja: A Tároló felszíni technológiájának, valamint a tároló mező üzemeltetésének szakmai irányítása a hatályos Műszaki Üzemi Tervben, valamint az érvényben lévő Szolgálati utasításban előírtak szerint. A gáztároló létesítmény részeinek, üzemvitelének folyamatos helyszíni felügyelete, kezelése, működési paramétereinek összehangolása, a műszakba beosztott kezelők szakmai irányítása. Fela... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Utasbiztonsági koordinátor - teljes munkaidő

Randstad Hungary Kft. - Budapest - - Beszállókártyák érvényességének ellenőrzése - Az utasok felkészítése az utasbiztonsági ellenőrzésre, folyadékok elvétele - A sorban álló utasok koordinálása, gyermekek, terhes nők, mozgáskorlátozottak és az arra rászorulók utasbiztonsági ellenőrzésének soron kívüli biztosítása - Az elhúzódó utasbiztonsági ellenőrzés által okozott kényelmetlenségek enyhítése (pl.: ásványvíz kiosztása, stb.) - Utas információ biztosítása - Az utas visszaáramlás megakadályozása - „Fast track” csatornára jogosultak megfelelő kezelése... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Szárazáru árufeltöltő

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Veszprém - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Szárazáru árufeltöltő Munkavégzés helye: 8200 Veszprém, Külsô-Kádártai út 3. Főbb feladatok: Biztosítja az optimális készletelérhetőséget az eladótérben. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: általános i... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Könyvelő

Federal-Mogul Wipers Hungary Kft. - Kunsziget, Győr-Moson-Sopron - Cégünk az amerikai központú Federal-Mogul csoport része, mely az autóipar globális alkatrész- és alrendszer-beszállítója. Tudásunk, gyártási technológiánk és rugalmasságunk révén értékálló szolgáltatásokat és márkás termékeket szállítunk partnereink - a világ vezető autógyárai - számára. A Federal-Mogul Wipers Hungary Kft. KÖNYVELŐ Főbb feladatok, munkák: szállítói számlák könyvelése a magyar számviteli és adótörvények értelmében vevői számlák kiállítása, vevői kapcsolattartás tárgyi eszközök vezetése banki utalások előkészítése, pénztár napi kezelése és könyvelése banki könyvelések kiküldetések elszámolása és könyvelése havi zárásokban való aktív részvétel Az álláshoz tartozó elvárások: mérlegképes könyvelői képesítés (felsőfokú végzettség előnyt jelent) 2-3 éves könyvelési tapasztalat megbízható SAP ismeret kommunikációs szintű angol nyelvismeret kiváló problémamegoldó képesség Amit kínálunk: versenyképes fizetés béren kívüli juttatások folyamatos szakmai fe... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Állás lehetőég a Lurdy házban

Budapest - Állás lehetőség a Lurdyházban! Női ruhaboltba keresünk eladót. 30-50 éves hölgyek jelentkezését várjuk. Szakmai végzettség nem kötelező, de előny ha már dolgoztál kereskedelemben. A fényképes önéletrajzokat a megadott e-mail címre várjuk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Nyugdíj biztosítás

Budapest - Nyugdíj tervezéshez,biztosításhoz keresek profi kollégát kiemelkedő kondíciókkal,előrelépési lehetőséggel... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

IRODAI ADMINISZTRATÍV MUNKA - JOGI TANULMÁNYOKKAL

EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budapest - IRODAI ADMINISZTRATÍV MUNKA - JOGI TANULMÁNYOKKAL Munka típusa: Irodai adminisztráció, Recepció, Ügyfélszolgálat, S.O.S. - Azonnal kezdhető munkák Munkavégzés helye: II. kerület Megye: Budapest Feladat: Kisegítői, irodai, adminisztratív, kézbesítői feladatok ellátása. Ad-hoc feladatok elvégzése. Fizetés: Bruttó 685 Ft/óra Munkaidő: Alkalomszerűen, havi szinten néhány alkalommal, igénynek megfelelően Életkor: 18 éves kortól Feltételek: Betöltött 18. életév, aktív felsőoktatási jogi tanulmányok folytatása, precíz, pontos munkavégzés, megbízhatóság, megfelelő kommunikációs készség, felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek. Jelentkezés: dora.makai@eucsoport.hu -->Jelentkezni a munkára a Jelentkezés gombra kattintva lehetséges Egyéb infó: Jelentkezni a dora.makai@eucsoport.hu e-mail címen lehet. Az üzenet tárgya legyen: JA_01. Hiányzások, szabadságok esetén akár előfordulhat, hogy többször is kell majd menni! -->... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Feladatok Az Ön feladata a személygépjárművek előállításához szükséges gépek, berendezések anyagok rendelkezésre állásának biztosítása az előírt projektcélok és határidők betartásával. Ön tervezi és értékeli az alternatív termelési lehetőségeket, termékváltozásokat és az optimalizálási intézkedéseket. Ön állapítja meg a termelési időket, beruházásokat, a gyártáshoz szükséges gyártófelületek nagyságát és előkészíti a pályázati kiírásokat. Az ön tevékenységének súlypontja a gépek, berendezések, üzemi anyagok beszerzései, illetve ön irányítja és felügyeli az átvételt, üzembevételt és a termelésnek átadást. A személyes fejlődés érdekében szakmai és nem szakmai képzéseken vesz részt.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyfélkapcsolati és értékesítési munkatárs

Randstad Hungary Kft. - Szigetszentmiklós, Pest - Ügyfélkapcsolati és értékesítési munkatárs Telekommunikációs szektorban működő kiemelt ügyfelünk megbízásából keresünk új kollégát Ügyfélkapcsolati és értékesítési munkatárs pozícióba, szigetszentmiklósi munkavégzéssel. Feladatok / Tasks Termékek és szolgáltatások értékesítési lakossági és kisüzleti ügyfelek részére Ügyfélszolgálati, ügyfélmegtartási tevékenységek elvégzése Proaktív értékesítési technikák alkalmazása Ügyfél elégedettség növelése A munkakörhöz kapcsolódó adminisztráció elvégzése Elvárások / Requirements Középfokú iskolai végzettség (érettségi) MS Office csomag felhasználói szintű ismerete Értékesítésben szerzett legalább 1 éves tapasztalat Határozott, udvarias kommunikáció Problémamegoldó készség és magas stressztűrés Pontos, precíz munkavégzés Előny / Advantages Telekommunikációs szektorban szerzett tapasztalat Amit kínálunk / Our offer Alapfizetés és teljesítményarányos jutalék Cafetéria Színvonalas munkakörnyezet Folyamatos fejlődési lehet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Irodavezető

Sárvár, Vas - Sárvári Hr szolgáltató cég azonnali kezdéssel irodavezetőt felvesz. Feladatok: - A cég sárvári irodájának irányítása - belsős kollégák feladatainak kiadása - Kiadott feladatok teljesítésének ellenőrzése - Aktív részvétel a toborzási, kiválasztási folyamatokban - aktív kapcsolattartás a partnerekkel - statisztikák, riportok, jelentések készítése a vezető felé Elvárás: - felsőfokú végzettség - lojalitás - erős pc ismeret előny: - hr vagy gazdasági felsőfokú végzettség - saját autó Amit kínálunk: - stabil, folyamatosan fejlődő céges háttér - alapbér+cafeteria - jutaléklehetőség... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Helpdesk munkatárs (Budaörs)

METRO Kereskedelmi Kft. - Budaörs, Pest - Helpdesk munkatárs (Budaörs) Munkavégzés helye: Budaörs A METRO Kereskedelmi Kft. 1993 óta működik Magyarországon, elsőként lépett be a nemzetközi kereskedelmi vállalatok közül a magyar piacra, immár 13 áruházzal áll profi vevői szolgálatára az ország számos pontján teljes körű megoldásokat kínálva a kereskedelmi és gasztronómia tevékenységekhez. Anyacége, a METRO Cash & Carry International a német központú METRO GROUP egyik értékesítési divíziója, amely a világ egyik vezető kereskedelmi cégcsoportja. A vállalatcsoport 120,000 alkalmazottat foglalkoztat, és 28 országban 759 üzlettel van jelen a világ kereskedelmében. Feladatai: Osztály beérkező postájának kezelése (levelek, számlák ellenőrzése, kezelése) Számlák kezelése (formai, számszaki, tartalmi ellenőrzése; költség táblázatok kitöltése, nyilvántartás; aláírásra előkészítés; nyilvántartásba felvezetés) Karbantartás, javítás megrendelések, beérkezett számlák rögzítése, ellenőrzése Karbantartás, javítás szerződések nyilvánt... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyfélkapcsolati és értékesítési munkatárs

Randstad Hungary Kft. - Hajdúszoboszló, Hajdú-Bihar - Ügyfélkapcsolati és értékesítési munkatárs Telekommunikációs szektorban működő kiemelt ügyfelünk megbízásából keresünk új kollégát Ügyfélkapcsolati és értékesítési munkatárs pozícióba, hajdúszoboszlói munkavégzéssel. Feladatok / Tasks Termékek és szolgáltatások értékesítési lakossági és kisüzleti ügyfelek részére Ügyfélszolgálati, ügyfélmegtartási tevékenységek elvégzése Proaktív értékesítési technikák alkalmazása Ügyfél elégedettség növelése A munkakörhöz kapcsolódó adminisztráció elvégzése Elvárások / Requirements Középfokú iskolai végzettség (érettségi) MS Office csomag felhasználói szintű ismerete Értékesítésben szerzett legalább 1 éves tapasztalat Határozott, udvarias kommunikáció Problémamegoldó készség és magas stressz tűrés Pontos, precíz munkavégzés Előny:Telekommunikációs szektorban szerzett tapasztalat Munkavégzés helye: Hajdúszoboszló Amit kínálunk / Our offer Alapfizetés és teljesítményarányos jutalék Cafetéria Színvonalas munkakörnyezet Folyamato... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Eladó (Győr)

Decathlon - Győr, Győr-Moson-Sopron - A nemzetközi Decathlon csoport ma 50 000 munkatárssal dolgozik a világ 19 országában. A37 éves múltra visszatekintő francia központú társaságunk 4 kontinensen megtalálható 730 Decathlon áruházával, Európában piacvezető a sportszerek forgalmazása, tervezése valamint gyártása terén. Magyarországon 2005 óta 16 Decathlon áruházzal vagyunk jelen, és a cég tervei között számos további áruház nyitása szerepel. E gyors ütemű növekedés biztosításához folyamatosan szükségünk van dinamikus, sportszerető diplomásokra, akik örömmel vesznek részt ebben a kihívásban és járulnak hozzá a Decathlon magyarországi sikereihez. ELADÓ (GYŐR) Az egyik Decathlon sportáruház egy részlegén dolgozik, feladata sportos vásárlóink köszöntése és segítése tanácsaival annak érdekében, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb termékeket. Biztosítania kell a termékek folyamatos kihelyezését és megfelelő prezentációját a polcokon, valamint azt, hogy az áruházi készlet a vásárló rendelkezésére álljon. A profil rés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Állás

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Üzletünkbe 1fő férfi munkatársat keresünk raktári munkára. Jó munkabírású dolgozni akaró Nyíregyházi fiatalembert 30 éves korig. Kereskedelmi gyakorlat előnyt jelent.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Exchange/Sharepoint Architect (Budapest)

IT Services Hungary Kft. - Budapest - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Exchange/Sharepoint Architect (Budapest) Állásazonosító: 81237 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: Német és angol Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről A Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló részlegeként a T-Systems integrált megoldásokat kínál az üzleti világ és a társadalom közös jövőjének biztosítása céljából. Globális infrastruktúrájú adatközpontjain és hálózatain keresztül a T-Systems informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatoknak és közintézményeknek. Közel 46 000 munkavállaló dolgozik azon világszerte, hogy iparági tapasztalatát és az ICT innovációit ötvözve mag... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Multinacionális partnerünk szolgáltató központjába HR kapcsolattartó munkatársat keresünk. Feladatok: HR-t érintő kérdésekben teljes körű segítségnyújtás, problémamegoldás a vállalat ügyfelei számára, ügyfelekkel való hatékony kommunikáció többek között az alábbi témákban: bérezés, béren kívüli juttatások, munkaerő menedzsment, tréningek stb. ügyfelek várakozási idejének minimalizálása, ügyfél-elégedettség növelése, prémium szintű szolgáltatás biztosítása, új kollégák betanításában való szerepvállalás, HR adatbázis kezelése, karbantartása, a HR részleg támogatása ad hoc jellegű feladatokban a menedzsment kérései alapján. Elvárások: felsőfokú végzettség, kiváló kommunikációs készség, MS Excel és Internet Explorer erős felhasználó ismerete, pontosság, precizitás, határidők betartására való képesség, problémamegoldó készség, alkalmazkodó, rugalmas személyiség, kiváló, aktív angolnyelv-tudás, kiváló, aktív németnyelv-tudás. Amit a cég kínál: stabil hátterű, fo... - Állandó - Teljes munkaidő


TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Budaörs, Pest - Munkakör megnevezése: Bevásárlási munkatárs (on-line bevásárlás)-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3. Főbb feladatok: Áru háztól házig: 2013-ban elindítjuk új szolgáltatásunkat, mely a kényelmes bevásárlás új élményével ajándékozza meg a vásárlóinkat. Az interneten leadott bevásárlólista alapján Bevásárlási munkatársunk különös gonddal válogatja össze a legfrissebb, legjobb minőségű áruféleségeket, melyeket barátságos, segítőkész Kiszállítási munkatársunk szállít vásárlóink otthonába, akár egyenesen hűtőszekrényükig. Online bevásárlási csapatunk speciális szerepet tölt be a Tesco értékesítési rendszerében, így munkatársainkat is e különleges szempontok alapján választjuk ki! -Az áruk/termékek szakszerű és pontos, sérülésmentes összekészítése a kiszállítási munkatársak részére. -Szakszerű áru-és eszközkezelés. -Áru specifikációk betartása (fogyaszthatósági és minőség megőrzési idők, súly, maghőmérők használata, hűtőlánc betartása, jótállási jegy, magya... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Eladói munkakörbe felveszünk fiatal, kizárólag nem dohányzó, minden káros szenvedélytől mentes, szorgalmas, leinformálható, jó állóképességgel rendelkező lányt, illatszer-ajándék-táska üzletekbe, melyek a belvárosban találhatók metro vonalán. Munkaidő hétfőtől-péntekig, esetenként szombat. kereseti lehetőség ledolgozott időtől függően 118.000,-ft/hótól. Fényképes, szakmai önéletrajzot kérünk a cimre... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Emeleti Gondnoknő

Budapest - Belvárosi szállodába emeleti Gondnoknőt keresünk. Jelentkezést fényképes önéletrajzzal a megadott e-mail címre várjuk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Szakácsot keresünk füzesabonyi gyorsétterembe

Heves - A Meal box füzesabonyi éttermébe szakácsot keresünk, elsősorban Füzesabony és környékéről várjuk a jelentkezőket! Jelentkezhetsz itt a hirdetésnél vagy az elérhetőségeknél megjelölt email címen, esetleg személyesen is behozhatod (Füzesabony, Baross Gábor út 8/A, vasút állomással szemben) a Meal boX gyorsétterembe az önéletrajzodat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Adatbázis Adminisztrátor TED4D (Budapest)

IT Services Hungary Kft. - Budapest - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Adatbázis Adminisztrátor TED4D (Budapest) Állásazonosító: 81236 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 1 - 3 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: Német Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről A Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló részlegeként a T-Systems integrált megoldásokat kínál az üzleti világ és a társadalom közös jövőjének biztosítása céljából. Globális infrastruktúrájú adatközpontjain és hálózatain keresztül a T-Systems informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatoknak és közintézményeknek. Közel 46 000 munkavállaló dolgozik azon világszerte, hogy iparági tapasztalatát és az ICT innovációit ötvözve magas hozzá... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Értékesítő

Kovacs Tuzep Kft. - Budapest - Értékesítő Az Otthondepo.hu egy építőanyagokkal és lakberendezési cikkekkel foglalkozó webáruház, ahol minden otthon felépítéséhez és felújításához szükséges termékek széles választéka várja az érdeklődőket: építőanyagok, csempék, padlólapok, szaniterek és ezek kiegészítői. A vállalkozás Budapesten található bemutatótermébe keres munkatársat. Feladatok: tanácsadás, értékesítés vevők kiszolgálása adminisztrációs feladatok ellátása áruvédelem a bemutatóteremben Elvárások: értékesítési területen szerzett tapasztalat kereskedelmi érzék minimum középfokú végzettség felhasználó szintű számítástechnikai ismeret vevőközpontúság, megbízhatóság, rugalmasság, kreativitás hétvégi nyitva tartáshoz való alkalmazkodás Előny: építőanyag-, burkolóanyag kereskedelemben szerzett tapasztalat Word, Excel ismeret Amit kínálunk: fiatalos, dinamikus csapatmunkában való részvétel stabil hátterű munkáltató (24 éves múlt) felvételt követően betanulás és további képzések Pozíció ter... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Árellenőr

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Budapest XIII. ker - Munkakör megnevezése: Árellenőr Munkavégzés helye: 1138 Budapest, Gács u. 3. Főbb feladatok: Gondoskodik róla, hogy az áruházban a termékek helyes ára legyen feltüntetve. Ellenőrzi a kihelyezett polccímkéket, a hiányzókat pótolja. Egyezteti az újságban megjelentetett akciós termékek árait a kihelyezett árakkal, gondoskodik a napi árváltozások megjelenítéséről. Ellenőrzi a mérlegek és az árellenőrzők működését. Segíti a kódhibás termékek problémáinak megoldását. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, kiegyensúlyozott személyiség, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: általános iskola Szerződés típusa: Határozatlan Munkavégzés kezdete: 2014.08.25. Előnyt jelent: középfokú végzettség, az Internet, valamint a Word, az Excel és az Outlook programok felhasználói szintű ismerete, kereskedelmi termékkategória ismere... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Építőanyag nagykereskedelmi cég Raktárvezetőt keres

Szentendre, Pest - Építőanyag nagykereskedelmi cég hosszú távú munkalehetőséggel, szentendrei telephelyére, munkatársat keres az alábbi pozícióba: Raktárvezető Feladatok: a telephely működési rendjének fenntartása, a beosztott munkavállalók munkájának, munkaidejének megszervezése, a beérkező és kimenő áruk mennyiségi és minőségi átvételének, elhelyezésének kiadásának megszervezése logisztikai feladatok ellátása Előny: építőanyag értékesítésben szerzett tapasztalat A munkakör betöltéséhez szükséges képzettség, szakmai tapasztalat: Középfokú szakirányú végzettség / Felsőfokú előny Számítógépes ismeretek A munkakör betöltéséhez szükséges gyakorlat, képességek, készségek: Raktárak vezetésében több éves gyakorlat Dinamizmus, motiváltság, határozott fellépés, döntésképesség Jó problémamegoldó készség, precíz, pontos, megbízható munkavégzés Amit kínálunk: Alkalmazott jogviszony Versenyképes fizetés Stabil vállalati háttér Motivációs levéllel ellátott fényképes önéletrajzokat a bérigény... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

állás

Győr-Moson-Sopron - Női ruhakészítésben jártas gyakorlott bedolgozó varrónőt keresek... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

szigetszentmiklósi nagykereskedés raktárost keres

Szigetszentmiklós, Pest - Szigetszentmiklósi nagykereskedelmi cég raktáros munkatársat keres. Feladatok: raktározási feladatok (kézi anyagmozgatással), polctöltés, áruátvétel, készletmozgások követése, ellenőrzése, göngyöleg kezelés. Elvárások: középfokú végzettség; hasonló munkakörben - vállalati környezetben - szerzett szakmai tapasztalat; felhasználói szintű számítógépes ismeretek; pontosság; megbízhatóság; nagyfokú önállóság, B kategóriás jogosítvány. Kérjük, hogy fényképes önéletrajzát (nettó) fizetési igény megjelölésével a megadott e-mail címre küldje el, tárgyban megjelölve, hogy a raktáros pozícióra jelentkezik.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Szoftverfejlesztő – desktop sw

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Budapest - Megbízónk nagy tradíciójú multinacionális járműipari vállalat, termékcsoportjában piacvezető. Számára keresünk tapasztalt és elkötelezett vezetőt az alábbi munkakörbe: SZOFTVERFEJLESZTŐ – DESKTOP SW Feladatok Szoftver követelmények tisztázása, dokumentálása Asztali és szerver alkalmazások tervezése a követelmények alapján Alkalmazások implementálása, alkalmazások tesztjeinek specifikálása, szükség esetén részvétel a tesztelésben Felhasználók támogatása Elvárások Informatikai vagy villamosmérnöki területen szerzett felsőfokú végzettség Angol nyelvtudás Szoftverfejlesztési, tervezési tapasztalat JAVA programozási tapasztalat, UML technológiák ismerete, C programozási ismeretek Motiváltság, kihívásoknak való megfelelés, csapatszellem Előnyt jelent JSP vagy PHP ismerete, adatbázis, SQL és XSLT ismeretek Beágyazott szoftverfejlesztési ismeretek NET alatti és Windows driver fejlesztési tapasztalat Német nyelvtudás, felhasználó központú gondolkodás Amit megbízónk nyújt Versenyk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Valuta pénztáros

Golden Rose 2002. Kft - Budapest - Valuta pénztáros Főbb feladatok, munkák: Valutapénztárost keres budapesti cég teljes vagy részmunkaidőben. Az álláshoz tartozó elvárások: alapfokú nyelvvizsga bármilyen idegen nyelvből legalább 3 éves szakmai tapasztalat Állás, munka területe(i): Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Pénzügyi szolgáltatások értékesítése Munkavégzés helye: Budapest, Aradi utca 17. A. ép. 3. em. 3. Jelentkezés az állásra: Magyar nyelvű önéletrajzát és motivációs levelét küldje a e-mail címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Műszaki igazgató

Randstad Hungary Kft. - Budapest - Műszaki igazgató A média iparban tevékenykedő nemzetközi ügyfelünk számára keresünk Műszaki igazgató pozícióba munkatársat. Feladatok / Tasks Új, innovatív technológiák bevezetése adott piaci szegmensben Részt vesz nemzetközi projektekben a maga területén világszinten piacvezető vállalat berkein belül Részt vesz a vállalat stratégiai terveinek elkészítésében a menedzsment team tagjaként Kapcsolatot tart az alvállalkozókkal, a városgazdálkodási műszaki szolgáltatókkal, államigazgatási intézményekkel és más külső partnerekkel Az osztályát érintő teljes körű átszervezést végrehajtja, majd utána irányítja körülbelül 50 fős osztályát Optimalizálja az üzemeltetési költségeke Tárgyal és szerződik a beszállítókkal Elvárások / Requirements Felsőfokú műszaki (gépészmérnöki) végzettség Legalább 3-4 év szakmai tapasztalat vezetői pozícióban a karbantartás, forgalmazás, szerviz, és kapcsolódó szolgáltatások terén Terepmunka-csapatok irányításában szerzett többéves tapasztalat Magas... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Tanácsadó munkatárs kezdeti támogatással

Győr-Moson-Sopron - Biztosító társaság keres biztosítási- és pénzügyi termékek értékesítésére üzletkötőket. A pozíciók fő és másodállásban is betölthetők. Minimum követelmény érettségi bizonyítvány. Előnyt jelent: - Felsőfokú végzettség - Biztosítási és pénzügyi hatósági vizsga megléte - A területen szerzett gyakorlat - Értékesítési tapasztalat Amit kínálunk: - Minden munkatársunknak versenyképes jövedelmet, - Kezdési támogatást, - Szükséges ismereteket biztosítjuk. Várjuk, ha becsüli az emberi méltóságot, ha nyitott a korszerű szaktudás iránt, és az ügyfelek igényeinek megismerése, tisztelete vezérli munkájában. Ha kész egy sikeres csapat aktív tagjaként dolgozni, várjuk jelentkezését, önéletrajza csatolásával.... - Állandó - Teljes munkaidő


Munkaügyi-központ-Segédápoló | Munkaügyi-központ-Segédápoló állás | állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és környéke | Munkaügyi-központ-Segédápolói állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Munkaügyi-központ-Segédápoló állás
munkaügyi központ Munkaügyi-központ-Segédápoló állás
állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és környéke
Munkaügyi-központ-Segédápolói állások

Kulcsszavas kereső