állás Munkaügyi-központ-Segédápoló
Csak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés azonnali állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munka országosan! Munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső. állás Munkaügyi-központ-Segédápolóai.


állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személyek, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMunkaügyi-központ-Segédápolóimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés témában, országosan.

Munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok:


munka és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Munkaügyi-központ-Segédápoló. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Munkaügyi-központ-Segédápolót találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőkről, ami nagyban segíti az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Munkaügyi-központ-Segédápolót keresők és állás Munkaügyi-központ-Segédápolót kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló értékelések:

A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresője, munka kereső, és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Munkaügyi-központ-Segédápolóhirdetés, hogy tudjanak állás Munkaügyi-központ-Segédápolót találni. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés mellett ingyenes letöltés állás Munkaügyi-központ-Segédápoló filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Munkaügyi-központ-Segédápoló tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlat -ról. Legyen az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, munka, munkáltató, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóajánlat, idősebb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőt, pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Munkaügyi-központ-Segédápolót keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, munka, karrier, önéletrajz, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál, önéletrajz vagy csak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló oldala.

Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Termékmenedzser

Premiomed Kft - Budapest - A világ vezető orvosi felhasználású bőrterápiás és bőrápoló termékrendszerének valamint exkluzív ásványi smink termékek magyarországi forgalmazója, a Premiomed Kft. értékesítő munkatársat keres, Budapest II. kerületi központtal. Pozíció megnevezése: TERMÉKMENEDZSER Főbb feladatok: - Folyamatos szakmai kapcsolattartás, kapcsolatépítés orvos-esztétikával foglalkozó szakorvosokkal, orvosi-, wellness- és szépségközpontokkal - Termékportfólió bemutatása, ügyfélkör folyamatos tréningezése - Szakmai rendezvényeken való részvétel a cég képviseletében - Marketingfeladatok koordinálása Elvárások: - értékesítésben szerzett tapasztalat - hosszú távú üzleti kapcsolatok kiépítésére való törekvés - kiváló kommunikációs készség szóban és írásban - proaktív szemlélet, motivált, pozitív személyiség - minimum középfokú angol nyelvtudás - jogosítvány - megbízhatóság, precizitás Előnyt jelent: - egészségügyi területen vagy szépségiparban szerzett szakmai tapasztalat Amit ajánlunk: - érdekes, kihívást jelen... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Orvos, bőrgyógyász

Premiomed Kft - Budapest - Tegye teljessé esztétikai praxisát páciensei számára a ZO® termékek és kezelési protokollok ajánlásával! Mit nyújt Önnek a ZO® program? A Dr. Zein Obagi nevével fémjelzett ZO® Skin Health rendkívül intenzív hatékonyságú bőrápolási és bőrterápiás termékrendszer, amely számos terápiát és napi szintű, illetve megelőzési céllal végezhető eljárást foglal magába. A termékek és speciális kezelések széles palettájával, problémamegoldó terápiás protokollokkal Ön képes lesz kezelni minden egyes Önhöz forduló páciensét. A páciensek gyors és hatékony bőrminőség javulása, a bőregészség megteremtése garantálja Önnek az elégedett és visszatérő vendégek nagy számát. A ZO® Skin Health termékek előnyei orvosi szemmel • Könnyen alkalmazhatóak, a lehető leghatékonyabb kezelési protokollok adhatók ki a páciensek részére • A kezelésekkel rövid időn belül látványos sikereket lehet elérni, így a páciensek elégedettsége is biztosított • Ezeknél a termékeknél nincs hatékonyabb, és összetettebb szemléletű, ha a ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

alkalmazott

Ap Cash Centrum Kft. - Veresegyház, Pest - Veresegyházán fodrászatba műkörmöst,pedikür-maniküröst keresünk. Egyeztetés:0630409-2633 Fodrászat bejáratott ügyfélkörrel működik.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

pedikűrös

Ap Cash Centrum Kft. - Veresegyház, Pest - Veresegyházán fodrászatba műkörmöst,pedikür-maniküröst keresünk. Egyeztetés:0630409-2633 Ap Cash Centrum Kft. Fodrászat bejáratott ügyfélkörrel működik.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

műkörmös

Ap Cash Centrum Kft. - Veresegyház, Pest - Veresegyházán fodrászatba műkörmöst,pedikür-maniküröst keresünk. Egyeztetés:0630409-2633 Ap Cash Centrum Kft. Fodrászat bejáratott ügyfélkörrel működik.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Nyílászáró beépítő

Win-Bau Trade Kft. - Budapest - Win-Bau Trade Kft. Dinamikusan fejlődő, nagy szakmai múlttal rendelkező nyílászáró, és árnyékolástechnika forgalmazó és kivitelező cég Nyílászáró és árnyékolástechnika beépítő munkakörbe keres munkatársat. Feladatok: - műanyag nyílászáró rendszerek szakszerű beépítése - nyílászárókkal kapcsolatos karbantartási munkálatok elvégzése - a kivitelezés során ügyfelekkel való kapcsolattartás Elvárások: - középfokú végzettség - a nyílászáró beépítés terén szerzett több éves szakmai tapasztalat - leinformálható szakmai háttér - pontos, igényes, felelősségteljes munkavégzés - B kategóriás jogosítvány - jó kommunikáció képesség - jó problémamegoldó képesség - csapatban és önállóan is jó munkavégzési képesség - jó fizikum és nagy teherbíró képesség Előny (nem feltétel): - árnyékolástechnikai elemek beépítésének ismerete Amit nyújtunk: - versenyképes bérezés - modern munkakörülmények - kihívásokkal teli, felelősségteljes feladatok - hosszútávra szóló munkalehetőség Munkavégzés helye: - Budapest Mun... - Állandó - Teljes munkaidő


Beck and Partners International HR Consulting - Győr, Győr-Moson-Sopron - LÉTESÍTMÉNYGAZDÁLKODÁSI KIRENDELTÉSÉGVEZETŐ / FACILITY MANAGER MSTOFAMA-1002 LÉTESÍTMÉNYGAZDÁLKODÁSI KIRENDELTÉSÉGVEZETŐ / FACILITY MANAGER Megbízónk az ingatlanüzemeltetési, energetikai és irodaházi kivitelezési piac meghatározó szereplője. Irodaházi épületüzemeltetési üzletágunkba keresünk LÉTESÍTMÉNYGAZDÁLKODÁSI KIRENDELTÉSÉGVEZETŐ / FACILITY MANAGER munkatársat Győri központtal. FELADAT: Portfoliónkba tartozó győri és környélbeli létesítmények üzemeltetési feladatainak összehangolása és megszervezése Létesítményvezetők munkájának összehangolása és fejlesztésük A létesítmények folyamatos, magas minőségű üzemeltetésének biztosítása Emberi és egyéb erőforrások megszervezése és biztosítása, karbantartó (üzemeltető) csapat felépítésének biztosítása Létesítmények üzemeltetésére vonatkozó szerződéses kötelezettségek betartatásának folyamatos ellenőrzése és biztosítása Karbantartási ütemtervek megvalósításának biztosítása Bérlőkkel, megrendelőkkel és egyéb ü... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Reporting and Analysis Trainee (Ref.sz.: 18630)

Mind-Diak Szovetkezet - Budapest - Reporting and Analysis Trainee Reporting and Analysis Trainee (Ref.sz.: 18630) Mind-Diák Szövetkezet Munkahelyi információk A munkavégzés helye: Budapest A munkába lépés időpontja: 2015-10-01 Munkaidő: megállapodás alapján (időszakos munka) Ha diákmunka, akkor Mind-Diák! A diákszövetkezet, aminek folyamatos fejlődését több tízezer diák szorgalma és tehetsége biztosítja. Különböző iparágakban működő hazai és multinacionális cégeknél végezhetsz rendszeresen és alkalmanként diákmunkát, részt vehetsz gyakornoki programokban, szakmai gyakorlaton. Csatlakozz hozzánk! Ezúttal Magyarország egyik vezető telekommunikációs cége keres elemző gyakornokot! Feladatkör, kompetenciák és felelősség collect data from systems develop reports handle ad-hoc data requests A munkavállalóval kapcsolatos elvárások Szükséges végzettség Készségek és személyes tulajdonságok analytical mindset educational background in Information Science, Economics or Mathematics good command of... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Telephelyvezető (Referenciaszám: PJ3959)

Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Zalaegerszeg, Zala - TELEPHELYVEZETŐ (REFERENCIASZÁM: PJ3959) Zalaegerszegi megbízónk részére keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: TELEPHELYVEZETŐ FELADATOK: - A 25 fős telephely irányítása - A személyszállítási szolgáltatással kapcsolatos forgalmi tevékenység szervezése, irányítása - Javaslattétel a személyszállítási szolgáltatás és a belső információs rendszer fejlesztésére vonatkozóan - A telephely költség-és erőforrás gazdálkodásának folyamatos racionalizálása - Beszállítók kiválasztásában való részvétel, szolgáltatásaik, teljesítményük folyamatos minőségi ellenőrzése - A szolgáltatással kapcsolatos hibák, minőségi problémák okainak feltárása, megelőző intézkedések alkalmazása - Alvállalkozók koordinálása ELVÁRÁSOK: - Legalább középfokú végzettség - 3-5 év vezetői tapasztalat - Műszaki végzettség vagy tapasztalat - Felhasználói szintű MS Office ismeret - Jó koordinációs képesség - Terhelhetőség, megbízhatóság ELŐNY: - Angol nyelvtudás AMIT MEGBÍZÓNK KÍNÁL: - Verse... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Senior beszállítói minőségbiztosítási mérnök

Bosch csoport (Budapest - Robert Bosch Kft.) - Budapest - Senior beszállítói minőségbiztosítási mérnök Minoségmenedzsment ,,Made by Bosch" - egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch Engineering Center... ,,MADE BY BOSCH" - egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (BOSCH ENGINEERING CENTER BUDAPEST) vezérlőegységeket fejlesztünk az autóipar számára, multinacionális környezetben. Dinamikusan bővülő csapatunkba az alábbi pozíciókba keresünk kvalifikált munkatársakat. CSATLAKOZZ HOZZÁNK TE IS! SENIOR BESZÁLLÍTÓI MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI MÉRNÖK Egyéb, Referencia kód: ETR_QMS FELADATOK: Elektronikus alkatrészek minőségi és megbíz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Szenior Lean folyamatmérnök - Esztergom

Gy-HR Solutions Kft. - Esztergom, Komárom-Esztergom - Szenior Lean folyamatmérnök - Esztergom Szenior Lean folyamatmérnök - Esztergom Gy-HR Solutions Kft. Munkahelyi információk A munkavégzés helye: Komárom-Esztergom, Komárom-Esztergom megye Munkaidő: teljes munkaidő Feladatkör, kompetenciák és felelősség Feladatkör: Gyártási folyamatok hatékonysági és minőségi fejlesztése. Folyamatképesség vizsgálat, analízis és beavatkozás. PFMEA kidolgozása és karbantartása, MSA folyamatok fejlesztése. Vevői reklamációk gyökér okainak feltárása, megszüntetése. 8D-ben megfogalmazott akciók hatékony és időbeni bevezetése szoros együttműködésben a quality osztállyal. Sorozatgyártások folyamatfejlesztése, gyártóberendezések optimalizálása. Gyárthatósági elemzések készítése, jobbító javaslatok bevezetése. Végzettség: Felsőfokú műszaki, mérnöki. Szakmai tapasztalat: 3-5 éves termék és folyamatmérnöki. Informatika: felhasználó szintű office ismeretek Egyéb követelmény: Kommunikációképes angolnyelv-tudás. Six Sigma, SPC ismerete. L... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Front Desk

City 1 Management Kft. - Budapest VII. ker - City 1 Management Kft. AVANTGARDE APARTMENTS Dinamikusan fejlődő, apartmanok kiadásával foglalkozó belvárosi iroda új front desk munkatársat keres azonnali kezdéssel! Célunk, hogy minden Budapestre érkező turistának exkluzív, teljesen felszerelt belvárosi apartmanokat biztosítsunk, továbbá széleskörű egyéb szolgáltatásainkkal arra törekszünk, hogy minden vendégünk megismerje és átérezze a város egyedi kulturális örökségét, gasztronómiáját, és pezsgő éjszakai életét. Pályázatot írunk ki az alábbi állás betöltésére: Front Desk Főbb feladatok, munkák: Vendégek fogadása, apartmanok bemutatása Folyamatos kapcsolattartás és együttműködés a vendégekkel Budapest látnivalóinak, nevezetességeinek ismertetése, program ajánlás Panaszkezelés, a vendégek egyedi igényeivel való foglalkozás Általános irodai feladatok ellátása angol nyelven (levelezések, telefonhívások, adminisztráció) Az álláshoz tartozó elvárások: Magas szintű folyékony angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt Sz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

AUTOMATIZÁLT ÉS MANUÁLIS TESZTELŐ

ENLOYD KFT. - Budapest - Hozzáadva: 2015.10.02. Jelentkezési határidő: 2015.11.01. Hirdetés azonosító: 982834 Az Enloyd kifejezetten szakértők és vezetők kiválasztására szakosodott fejvadász- és személyzeti tanácsadó cég. Magas színvonalú munkaerő-kiválasztási és HR-tanácsadási szolgáltatásaival a bizalmi partnerkapcsolatok kiépítését célozza meg mind megbízóival, mind jelöltjeivel egyaránt. A gazdaság minden területére specializált tanácsadóink a legnagyobb nemzetközi vállalatoknak, valamint meghatározó hazai cégeknek nyújtanak szakértőés vezetőkiválasztási szolgáltatásokat. Az Enloyd magyarországi képviseletét, anyacégünk a Prohumán Csoport szilárd piaci szerepére alapozva hoztuk létre. 1997 óta jelenlévő, majd 2004-ben önálló cégé alakult Prohuman, komplex HR szolgáltatásaival megkerülhetetlen szereplője a hazai piacnak. Az Enloyd, hátterének köszönhetően válhatott professzionális és dinamikus partnerévé a megbízói és jelöltjei számára. AUTOMATIZÁLT ÉS MANUÁLIS TESZTELŐ ( ) IT területen tevékeny... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Vezető jegyvizsgáló - Budapest, Hatvan, Szolnok

MAV-START Vasuti Szemelyszallito Zrt. - Heves - Jász-Nagykun-Szolnok - Hozzáadva 2015.10.02. Frissítve 2015.10.02. Hirdetés azonosító: 982893 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés A MÁV-START Zrt. integrált vasúti szolgáltatást végző vállalat. Tevékenységi körébe tartozik a vasúti személyszállítás biztosítása, a vasúti vontatójármű üzemeltetés és vontatás, valamint a vasúti vontató és vontatott járművek javítása, karbantartása. Célunk, hogy folyamatosan bővülő szolgáltatásaink színvonalát emeljük, így teremtve értéket utasainknak, dolgozóinknak és tulajdonosainknak A MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. munkatársat keres Vezető jegyvizsgáló pozícióba A betöltendő munkakör feladatai: A vonaton vezénylés szerint koordinálja a jegyvizsgálói tevékenységet. Külön meghatározott állomásokon és megállóhelyeken felhatalmazást ad a vonat indulására. Részt vesz a vonatközlekedés lebonyolításában, külön szabályozott helyeken és módon a forgalom s... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Értékesítési vezető

Budapesti ceg - Budapest II. ker - Fogászati és Szájsebészeti Magánklinika ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ munkatársat keres Szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező, angol és francia/orosz/német nyelven tárgyalóképes, vezetői készségekkel és néhány éves gyakorlattal bíró kollégát keresünk. A leendő munkatárs feladatai: szolgáltatások ajánlása, bemutatása piacelemzés, konkurencia vizsgálat, adatelemzés értékesítési stratégia kidolgozása új piacok felkutatása és felépítése belföldön és külföldön egyaránt értékesítési csapat vezetése és felügyelete riportok, kimutatások készítése Elvárások a leendő munkatárssal szemben: felsőfokú végzettség középvezetői tapasztalat aktív angol és francia/orosz/német nyelv ismerete írásban és szóban egyaránt felhasználói szintű számítógépes ismeretek (MS Office, E-mail) fejlett kommunikációs készség precizitás, megbízhatóság, lojalitás önálló munkavégzés Amit nyújtunk: dinamikusan növekedő, megbízható vállalkozás nemzetközi munkakörnyezet változatos és érdekes felada... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

ÉTTERMI DOLGOZÓKAT

Passion 4 work Kft. - Budapest - Hozzáadva 2015.09.22. Frissítve 2015.09.23. Hirdetés azonosító: 979838 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés BUDAPESTI gyorséttermekbe ÉTTERMI DOLGOZÓKAT keresünk teljes- vagy részmunkaidőben Elvárások: Megbízhatóság Rugalmasság Terhelhetőség Ápoltság Tapasztalat nem szükséges Feladatok: Általános éttermi munka Udvarias, pontos, gyors kiszolgálás Amit kínálunk: Hosszú távú munkalehetőség Változatos munka egy lendületes csapatban Béren kívüli juttatás (cafetéria) munkaruha személyzeti étkezés karrier lehetőség Ha felkeltettük érdeklődésed küldd el fényképes önéletrajzod az alábbi e-mail címünkre, tárgy: JOB-51-224. Kérjük a tárgyat mindenképp írd bele, különben a jelentkezésed nem érkezik meg hozzánk. Egy másik módja a jelentkezésnek, ha ellátogatsz a következő .... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Senior minőségügyi mérnök

Hire-One Kft. - Ajka, Veszprém - Hozzáadva 2015.09.22. Frissítve 2015.09.23. Hirdetés azonosító: 950542 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés Legyünk együtt sikeresek! Fémipari termékek gyártásával foglalkozó autóipari beszállító Partnerünk megbízásából keresünk jelölteket az alábbi pozícióba: Pozíció leírása: Vevői reklamációk feldolgozása, elemzése; Jelentések, értékelések készítése a vezetés számára; Vevői auditok felkészülésében való részvétel, auditok koordinálása és lebonyolítása; Vevői látogatások, minőségügyi megbeszélések szervezése; Vevőkkel való kapcsolattartás; Együttműködés a társosztályokkal. Követelmények: Felsőfokú műszaki végzettség (főiskola, egyetem) 3-4 év autóipari gyártó vállalatnál szerzett tapasztalat ISO TS szabvány ismerete Kiváló angol nyelvtudás Munkavégzés helye: Ajka, Veszprém megye... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Mechanikus karbantartó

INT-Solution Uzleti Tanacsado Kft. - Borsod-Abaúj-Zemplén - Hozzáadva 2015.10.02. Frissítve 2015.10.02. Hirdetés azonosító: 982948 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés Borsod-Abaúj-Zemplén megyei nemzetközi gyártó partnerünk számára keresünk mechanikus karbantartó munkatársat. Feladatok: Mechanikus, hidraulikus és pneumatikus hibák elhárítása Gépek szállítása, telepítése Öntőgépeknél és perifériáinál főbb karbantartási feladatok ellátása Elvárásaink: Érettségi és minimum középfokú szakirányú végzettség Pontos, precíz, önálló munkavégzés Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat Amit kínálunk: Multinacionális vállalati környezet Szakmai fejlődés Stabil, hosszú távú munkalehetőség Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, és/vagy szeretne bővebb információval rendelkezni álláslehetőségünkről, kérjük, küldje el magyar nyelvű fényképes szakmai önéletrajzát a következő e-mail címre: Kérjük, a tárgyban tüntesse fel... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Minőségbiztosítási Projektvezető

Hire-One Kft. - Heves - Hozzáadva 2015.09.23. Frissítve 2015.09.23. Hirdetés azonosító: 980050 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés Legyünk együtt sikeresek! Autóipari termékeket gyártó Partnerünk részére keresünk jelöltet a következő pozícióba: Pozíció leírása: Minőségügyi feladatok koordinálása és felügyelete; A projekt team támogatása minőségügyi kérdésekben; Új termékek bevezetésének koordinálása quality oldalról; Minőségtervek kialakítása, projekt határidők betartása; Rendszeres jelentések és kimutatások készítése; Felelősség a projektek koncepciójáért, indításáért, zárásáért és értékeléséért; Új kollégák betanításának felügyelete; Szakértő kollégák motiválása, fejlesztése; Folyamatos együttműködés a fejlesztési csoportokkal és más projekt team-ekkel. Követelmények: Felsőfokú műszaki végzettség Legalább 5 év gyártó környezetben, minőségügyi területen szerezett tapasztalat Tárgyalási ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Mosogató

Unix Auto Kft. - Budapest - Hozzáadva 2015.10.02. Frissítve 2015.10.02. Hirdetés azonosító: 982864 Az UNIX Autó Kft. a közép-kelet-európai régió dinamikusan fejlődő, több mint 25 éves múlttal rendelkező, piacvezető autóalkatrész disztribútora. A cég a közelmúltban az adminisztratív központjában kialakított egy igényes éttermet, amely elsősorban a munkatársak igényeinek kielégítésére hivatott. A vállalat a munkatársak és a vendégek magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében bővíteni szeretné lendületes, fiatalos csapatát. A cég új munkatársat keres BUDAPESTI (XIII. kerület) munkavégzéssel az alábbi pozícióba: MOSOGATÓ Feladatok: Fekete és/vagy fehér mosogatás Takarítási feladatok elvégzése KOnyhai kisegítők munkájának segítése Elvárások: Alapfokú végzettség Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat Vendéglátóipari végzettség előny Terhelhetőség Önálló munkavégzés Büntetlen előélet Amit nyújtunk: Kulturált munkakörnyezet Biztos jövedelem Hosszú távú munkalehetőség Sikeres csapatmun... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Termékadatbázis és Dokumentációs mérnök

Flextronics International Kft. Budapest - Budapest - Hozzáadva 2015.10.02. Frissítve 2015.10.02. Hirdetés azonosító: 900310 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés p strong Termékadatbázis és dokumentációs mérnök /strong /p " src="/uploads/job/attachment/a5/a5p5bal2gabbj9uf.png" /> Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Termékfejlesztési asszisztens (Kecskemét)

Trenkwalder Kft - Bács-Kiskun - Hozzáadva: 2015.10.03. Jelentkezési határidő: 2015.10.04. Hirdetés azonosító: 982996 A Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. élelmiszeripari megbízója részére munkatársat keres az alábbi pozícióba: Termékfejlesztési asszisztens (Kecskemét) Feladatok: Élelmiszeripari termékek fejlesztésében való részvétel Tesztgyártásokon való közreműködés, dokumentáció kezelése A termékekhez kapcsolódó csomagolástechnológiai feladatok ellátása Kapcsolattartás a csomagolóanyagok beszállítóival (külföldi és magyar partnerek) Az anyacég által meghatározott fejlesztési irányvonalak követése Jelentések készítése a vezetőség felé Elvárások: Élelmiszeripari főiskolai vagy egyetemi végzettség (esetleg technikum) Társalgási szintű aktív angol nyelvtudás Élelmiszeripari termelésben szerzett 1-2 év tapasztalat előny, de pályakezdők jelentkezését is várjuk B kategóriás jogosítvány Amit nyújtunk: Szakmai fejlődési lehetőség Hosszútávú álláslehetőség Stabil, fejlődő vállalati háttér ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Szerszám karbantartási adminisztrátor - Szolnok

T-HR Kft. - Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok - Hozzáadva 2015.10.03. Frissítve 2015.10.03. Hirdetés azonosító: 983332 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés Feladatkör: Ebben a munkakörben Önnek az lesz a feladata, hogy a karbantartási részleg adminisztratív támogatásáról gondoskodjon. Esetenként beszerzési feladatai is lesznek. Kapcsolattartó lesz az anyavállalat felé is, fordítási-tolmácsolási feladatokban is számítanak Önre. Végzettség: Legalább középfokú. Szakmai tapasztalat: Több év, hasonló területen szerzett. Informatika: jó felhasználó szintű office ismeretek Egyéb követelmény: Az ideális jelölt kommunikációs szintű angol vagy spanyolnyelv-tudással rendelkezik. Ismeri az SAP-t, vagy más vállalatirányítási rendszereket. Önállóan is precízen, megbízhatóan végzi a munkáját. Ha felkeltette érdeklődését az állás, küldje el nekünk önéletrajzát! Felgyorsíthatja a kiválasztási folyamatot, ha bérigényét és a munkakez... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Adatbázis szakértő (DB2 Unix) (Referenciaszám: PJ3688)

Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Székesfehérvár, Fejér - ADATBÁZIS SZAKÉRTŐ (DB2 UNIX) (REFERENCIASZÁM: PJ3688) Székesfehérvári multinacionális partnercégünk csapatába keresünk munkatársakat az alábbi munkakörökbe: ADATBÁZIS SZAKÉRTŐ (DB2 UNIX) FELADATOK: - AIX/Unix platformon üzemeltett DB2 adatbázis karbantartása - Adatbázis szoftver installálás/eltávolítás - Adatbázis frissítése/teljesítményoptimalizálás - Biztonsági állapot ellenőrzés és a biztonsági szabványok fenntartása - Napi kapcsolattartás ügyfelekkel - Hibakeresés, problémák elhárítása ELVÁRÁSOK: - Legalább középfokú informatikai végzettség - Középfokú, aktív angol nyelvtudás - Legalább 1 éves szakmai tapasztalat DB2 (8, 9 verzió) rendszerben - UNIX/AIX rendszerekben szerzett tapasztalat - Csapatjátékos személyiség AMIT MEGBÍZÓNK KÍNÁL: - Versenyképes jövedelem - Dinamikus, nemzetközi csapat - Szakmai fejlődési lehetőség, képzések, tréningek - Utazási, sportolási támogatás - Költözési támogatás JELENTKEZÉS: Kérjük magyar és angol nyelvű részletes szak... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Recruiter

Pannon-Work Szemelyzeti Szolgaltato Zrt. - Budapest - Recruiter - 50396 Recruiter - 50396 Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Zrt. Munkahelyi információk A munkavégzés helye: Budapest Munkaidő: teljes munkaidő Feladatok Szellemi munkaerő toborzása (gazdasági, mérnöki, hr, logisztikai és egyéb területeken) End-to-end toborzási folyamatok koordinálása Hirdetések szerkesztése, menedzselése Jelöltek felkutatása, alternatív csatornák használata Jelöltekkel történő telefonos kapcsolattartás, előszűrés Interjúztatás, tesztírás koordinálása Kapcsolattartás a partner cégekkel, ügyfélinterjúk szervezése Jelölt adatbázis-építés és -karbantartás Állásbörzéken és szakmai rendezvényeken való részvétel Riportolás Elvárások Felsőfokú végzettség Szellemi toborzásban szerzett tapasztalat (min. 1 év) Számítógépes ismeretek (Word, Excel, Internet, Outlook) Proaktivitás, nyitott személyiség Rugalmas hozzáállás Terhelhetőség Képesség az önálló munkavégzésre Jó csapatjátékos... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Elsőfázis operátor (PT-VT)

Kelly Services - Veresegyház, Pest - Nagyteljesítményű gázturbina-alkatrész gyártásával és javításával foglalkozó veresegyházi ügyfelünk részére keresünk munkatársakat az alábbi pozícióba: ELSŐFÁZIS OPERÁTOR (PT-VT) FELADATOK: Erősen ötvözött nyersanyagból munkadarab elkészítése Méret beállítás, hengerítés és hegesztéshez előkészítés Hegesztési varratok ellenőrzése FPI és vizuális minőségellenőrzés ELVÁRÁSOK: Min.3 év fémmegmunkálásban szerzett tapasztalat CNC ismeret PT2 VT2 képesítés Orvosi alkalmasság Precíz és önálló munkavégzés AMIT CSERÉBE KÍNÁLUNK: Versenyképes jövedelem Méltányos bérezés, béren kívüli juttatások Hosszú távú stabil munkahely Munkába járás támogatása céges buszjárattal EGYÉB: Munka jellege: főállás, teljes munkaidő Munkába állás: azonnal MUNKAVÉGZÉS HELYE: Veresegyház Megváltozott munkaképességű munkavállalók jelentkezését is várjuk! Felmerülő kérdés esetén kérjük, keresse munkatársunkat: Szemán Judit 06 1 301-7884 06 30 581-9072... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Műszaki adminisztrátor

Budapest - A budapesti székhelyű, kaputechnikai termékek kereskedelmével és gyártásával foglalkozó Kling Kft. kollégát keres a következő pozíciókba: Műszaki adminisztrátor Feladatok Önálló felelősségteljes munkavégzés felhasználói szintű számítógépes ismeret (MS Office) rugalmasság, precizitás, önállóság és határozottság Elvárások adminisztrációs feladatok teljes körű ellátása Amit kínálunk Jó hangulatú, fiatalos csapat Biztos munkahely Munkavégzés helye Budapest, X.kerület Jelentkezés módja Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy fényképes önéletrajzát - fizetési igény megjelölésével - küldje el e-mailben. vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Könyvelő - Számla ellenőrzés (jelige: Könyvelő_SZE)

Bosch csoport - Budapest X. ker - Világszerte 300.000 alkalmazottjával, termékei egyedülálló minőségével a BOSCH fogalom a gépjármű-technológia és elektronika, a biztonságtechnika, az elektromos kéziszerszámok, az autóhifi-rendszerek és a termotechnika területén. A Robert Bosch Kft. budapesti központjában található, újonnan alakult, dinamikusan fejlődő európai logisztikai központ folyamatosan bővülő, lendületes szakértői csapatába, fiatalos környezetbe keresünk új kollegát az alábbi pozícióba: Könyvelő - Számla ellenőrzés (jelige: Könyvelő_SZE) Főbb feladatok, munkák: Szállítmányozási számlák hitelességének ellenőrzése; Számlakönyvelési feladatok ellátása; Eltérések ellenőrzése az üzletágak és a gyárak logisztikai osztályaival; Kapcsolattartás szóban és írásban a szállítmányozókkal és egyéb partnerekkel; Folyamatfejlesztési szükségletek megállapítása és végrehajtása. Az álláshoz tartozó elvárások: Egyetemi vagy Főiskolai végzettség (preferált pénzügyi/számviteli szakirány); Legalább 3 éves számlakönyve... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Pénztáros

Mosonmagyaróvár, Győr-Moson-Sopron - Munkakör megnevezése: Pénztáros Munkavégzés helye: 9200 Mosonmagyaróvár, Királyhidai u. 42. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Megismeri és hatékonyan végzi a feladatköréhez kapcsolódó áruházi munkafolyamatokat (kódhibás termékek kezelése, fölözési folyamatok, árváltozások és készlethiány kezelése). Felelősségteljesen kezeli a fizetőeszközöket és az áruház készleteit, emellett biztosítja a vásárlók elsőosztályú kiszolgálását. Feltölti a kasszát és a kasszaállványokat fogyóeszközökkel, szakszerűen működteti a pénztárgépet. Ismeri az akciókat és az akciós termékeket, szakszerűen tájékoztatja a vásárlókat. Munkája során segíti az új munkatársak beilleszkedését, gyakorlati tapasztalatit megosztja. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai bizonyítvány, er... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Account Payable Intern (Referenciaszám: PJ3927)

Pannonjob Kft. - Budapest - Frissítve : 2015.09.23. Jelentkezési határidő: 2015.09.24. Hirdetés azonosító: 979907 Budapesti VIII. kerületi szolgáltató szektorban nagy múlttal rendelkező multinacionális partnerünkhöz keresünk diákokat, az alábbi pozícióba: Account Payable Intern Feladatok: - Alapvető számlák (szállítói számlák) könyvelése - Archiválás - Szállítói egyenleg egyeztetés Elvárások: - Nappali tagozatos hallgatói jogviszony preferáltan pénzügyi területen - Középfokú angol nyelvtudás - Felhasználói szintű Excel tudás - Minimum heti 20 óra vállalása - Pontos, megbízható munkavégzés - Adminisztrációs tapasztalat előny Amit kínálunk: - Versenyképes juttatás - Innovatív és kihívásokkal teli multinacionális környezet - Szakmai fejlődési, karrierépítési lehetőség - Fiatalos csapat, kellemes munkahelyi légkör Jelentkezés: Kérjük, angol és magyar önéletrajzodat csatolva, az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölésével küldd el jelentkezésedet Farkas Margit kapcsolattartó részér... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Minősítetthitel-kezelő munkatárs

FHB Bank Zrt. - Budapest - Társaságunkról, termékeinkről részletesebb információt olvashat a oldalon. Társaságunk új munkatársat keres az alábbi pozícióba: MINŐSÍTETTHITEL-KEZELŐ MUNKATÁRS Budapest Az új munkatárs feladatai: a bank késedelmes fedezett és fedezetlen lakossági ügyleteinek kezelése; állami és banki fizetéskönnyítő programok ügyfélre szabott alkalmazása; részvétel hátralékrendezési megoldások kidolgozásában; kapcsolattartás az ügyfelekkel elsősorban írásban. Elvárások: legalább 1 éves releváns (banki) munkatapasztalattal rendelkezik; az MS Office programok (Excel, Word, Power Point) emelt szintű felhasználója; kommunikációs készsége kiváló; ügyfél- és teljesítmény-centrikus szemlélet, önállóság, és proaktivitás jellemzi; terhelhető, stressztűrő képessége és problémamegoldó készsége kitűnő; hatékonyan tud részt venni a csapatmunkában. Az állás betöltéséhez előnyt jelent: felsőfokú végzettség (pénzügyi, közgazdasági) diploma; jogi szakismeret (elsősorban végrehajtással kapcso... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyfélszolgálatos munkatárs

Salesjob.hu Kft. - Budapest - Ügyfélszolgálatos munkatárs Ügyfélszolgálatos munkatárs Salesjob.hu Kft. Munkahelyi információk A munkavégzés helye: Budapest, Pest megye Munkaidő: teljes munkaidő Feladatkör, kompetenciák és felelősség - Telefonos fogadása, ügyfelek kiszolgálása - Ügyfélszolgálati feladatok ellátása - Reklamációk kezelése - Tájékoztatás akciókról, termékekről, szolgáltatásokról, egyéb feladatok ellátása További juttatások - Bejelentett, havi alapbér: br. 198.473 Ft - br. 229.007 Ft között - Bejelentett alkalmazotti jogviszony a kezdetektől - Céges mobil - Költségtérítés mobiltelefonra - Céges laptop - Meglévő ügyfelek átadása - Új ügyfelek átadása - Hosszútávú, biztos munkalehetőség - Biztos, szakmai és anyagi háttér - Továbbképzések - Kezdés előtt szakmai tréning, felkészítés - Folyamatos fejlődési lehetőség - Fiatal, nyitott, lelkes csapat - Teljes körű szakmai támogatás - Teljes infrastruktúra (iroda,...stb.) A munkavállalóval kapcsolatos elvárások Minimális... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Flovestor Passage Kft. - Budapest - Flovestor Passage Kft. Ingatlan üzemeltetéssel foglalkozó vállalkozás Pályázatot írunk ki az alábbi állás betöltésére: Pénzügyi-számviteli ügyintéző Főbb feladatok, munkák: Bérleti szerződések nyilvántartása, szerződésekhez kapcsolódó dokumentumok kezelése Számlák kiállítása, bérlőkkel történő elszámolások, követeléskezelés Cégcsoport bejövő számláinak ellenőrzése, szállítói szerződések kezelése Utalási lista összeállítása és megküldése engedélyeztetésre Könyvelési anyag előkészítésében való részvétel, kapcsolattartás a könyveléssel Pénztárjelentések, havi elszámolások ellenőrzése Éves zárás előkészítése, évzárással kapcsolatos feladatok elvégzése Banki ügyintézés, jogi képviselőkkel történő kapcsolattartás Az álláshoz tartozó elvárások: Pénzügyi és/vagy számviteli területen szerzett legalább 3 éves tapasztalat, angol nyelvtudás, középfokú gazdasági jellegű végzettség, MS Office programok ismerete, agilitás, precízitás, jó kommunikációs készség. Az állás betö... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Csoportvezető - Adatrögzítés területére

Pannon-Work Szemelyzeti Szolgaltato Zrt. - Kecskemét, Bács-Kiskun - Csoportvezető - Adatrögzítés területére - 50578 Csoportvezető - Adatrögzítés területére - 50578 Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Zrt. Munkahelyi információk A munkavégzés helye: Kecskemét A munkába lépés időpontja: 2015.10.02 Munkaidő: teljes munkaidő Feladatok Csoport munkájának koordinálása, elosztása Feladatok megszervezése Teljesítés figyelemmel kísérése, ellenőrzése Adminisztrációs feladatok ellátása Ügyfelek folyamatos rendelkezésére állása Elvárások Legalább 2 éves csoportvezetői tapasztalattal rendelkezzen az adatrögzítés területén Legalább középfokú iskolai végzettség Jó problémamegoldó, és szervező képesség Amit kínálunk Igényes munkakörnyezet Biztos foglalkoztatás... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Műszaki eladó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Sárvár, Vas - Műszaki eladó A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetőséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Műszaki eladó Munkavégzés helye: 9600 Sárvár, Rákóczi u. 83. Főbb feladatok: Megismeri az általa eladott termékek tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit a vevők kiszolgálását hitelesen és udvariasan végzi. Biztosítja az optimális készletelérhetőséget az eladótérben. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó általános áruházi szabályokat és előírásokat, valamint az osztályt érintő speciális munkafolyamatok szabályait. Munkája s... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

BESZÁLLÍTÓI MINŐSÉGÜGYI VEZETŐ (Észak-Dunántúl)

IMPC PERSONNEL HUNGARIA Kft. - Magyarország - Megbízónk a világ egyik stratégiai fontosságú autóipari vállalata, mely 19 országban közel 20.000 főt foglalkoztat és több mint 7 milliárd dolláros forgalommal büszkélkedhet. Csúcskategóriás termékeiknek köszönhetően a motorok jelentős teljesítménynövekedése csökkenő üzemanyagfelhasználással párosul. Magyarország egyik legeredményesebb vállalataként működő, folyamatosan fejlődő észak-dunántúli gyáregységükbe az alábbi pozícióba keresünk munkatársat: BESZÁLLÍTÓI MINŐSÉGÜGYI VEZETŐ FELADATOK Beszállítói mérnökcsapat munkájának irányítása A beszállított alkatrészek megfelelő minőségének folyamatos támogatása Beszállítói felmérések, beszállítói auditok irányítása Szakmai oktatások szervezése, a kapcsolódó eljárások kialakítása Új programindítások támogatása, beszállítói APQP lebonyolítása A kritikus beszállítói problémák nyomon követése, kezelése, a beszállítók fejlesztése ELVÁRÁSOK Felsőfokú műszaki végzettség Vezetői tapasztalat Több éves autóipari beszállító... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Pénzügyi gazdasági ügyintéző

Budapest - Budapest Főváros Önkormányzatának Főpolgármesteri Hivatal határozott idejű pénzügyi gazdasági ügyintéző munkatársat keres Feladatai: közreműködés költségvetési tervezésben, közreműködés a féléves, éves beszámoló készítésben, számlák kifizetésével kapcsolatos pénzügyi folyamatok teljeskörű kezelése, bérleti díjak számlázása, bevételek kezelése, egyeztetése –közszolgáltatási szerződés alapján pénzügyi egyeztetések végrehajtása, vevői tartozásállomány/hátralék kezelés, végrehajtási ügyek elszámolása Feltételek: magyar állampolgárság, büntetlen előélet, cselekvőképesség, felsőfokú közgazdász végzettség, aktív, felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek, precíz, gyors, alapos munkavégzés, nagyfokú önállóság és terhelhetőség, szakmai elkötelezettség, felelősségtudat, koordinációs és szervezőkészség, gyakorlatias gondolkodás. Előny: közigazgatásban szerzett tapasztalat (PIR ismeretek), közbeszerzési ismeretek (esetleg OKJ-s szakképzettség), közgazdaság... - Alkalmi - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Projektmenedzser

Trenkwalder Kft. - Tolna - Multinacionális partnercégünk számára keresünk németül beszélő munkatársat az alábbi munkakörbe: Projektmenedzser Az álláshoz tartozó elvárások: Felsőfokú műszaki végzettség (műszaki menedzser, gépész- vagy villamosmérnök) Gyártási területen szerzett min. 2-3 éves szakmai tapasztalat nemzetközi nagyvállalatnál (előny: elektronikai területen) Tárgyalóképes német és társalgási szintű angol nyelvtudás Főbb feladatok, munkák: Projektek levezénylése, kapcsolattartás a vevőkkel Árajánlatok készítése vevői igényeknek megfelelően Értékesítéssel és ügyféllel való együttműködés Fejlesztési projektekhez kapcsolódó dokumentációk elkészítése Közreműködés termékek, gyártáshoz szükséges speciális eszközök kifejlesztésében és továbbfejlesztésében A prototípusgyártás és a szériagyártás közötti átadás-átvétel koordinálása Amit kínálunk: Folyamatos szakmai fejlődés Versenyképes bérezés Multinacionális környezet Állás, munka területe(i): Gyártás, Termelés Projektmenedzsment Mér... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Displayek összeállítása, hajtogatása

Mind-Diak Szovetkezet - Budapest - Könnyű fizikai diákmunka Budapest Cégbemutató Ha diákmunka, akkor Mind-Diák! A diákszövetkezet, aminek folyamatos fejlődését több tízezer diák szorgalma és tehetsége biztosítja. Különböző iparágakban működő hazai és multinacionális cégeknél végezhetsz rendszeresen és alkalmanként diákmunkát. Csatlakozz hozzánk! Ezúttal nemzetközi szállítmányozási... DISPLAYEK ÖSSZEÁLLÍTÁSA, HAJTOGATÁSA* Könnyű fizikai diákmunka Budapest CÉGBEMUTATÓ Ha diákmunka, akkor Mind-Diák! A diákszövetkezet, aminek folyamatos fejlődését több tízezer diák szorgalma és tehetsége biztosítja. Különböző iparágakban működő hazai és multinacionális cégeknél végezhetsz rendszeresen és alkalmanként diákmunkát. Csatlakozz hozzánk! Ezúttal nemzetközi szállítmányozási cég központi telephelyére REKLÁMTERMÉKEK CSOMAGOLÁSÁRA munkatársakat keres. FELADATOK * Displayek, promóciós anyagok összeállítása, hajtogatása * Összeállításhoz szükséges alapanyagok logisztikája * Elkészült termékek rendszerezése... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Pékáru eladó

Tesco-Global Aruhazak Zrt. - Zala - Hozzáadva: 2015.09.23. Jelentkezési határidő: 2015.09.24. Hirdetés azonosító: 980069 A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetőséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Pékáru eladó Munkavégzés helye: 8900 Zalaegerszeg, Sport u. 1. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Szárazáru árufeltöltő-Részmunkaidőben

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budapest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: SZÁRAZÁRU ÁRUFELTÖLTŐ-RÉSZMUNKAIDŐBEN Munkavégzés helye: 1204 Budapest, Mártírok útja 281. Főbb feladatok: Biztosítja az optimális készletelérhetőséget az eladótérben. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakö... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Recepciós (Ref.sz.: 18634)

Mind-Diak Szovetkezet - Budapest XII. ker - Recepciós Recepciós (Ref.sz.: 18634) Mind-Diák Szövetkezet Munkahelyi információk A munkavégzés helye: Budapest XII. A munkába lépés időpontja: 2015-10-12 Munkaidő: megállapodás alapján (időszakos munka) Ha diákmunka, akkor Mind-Diák! A diákszövetkezet, aminek folyamatos fejlődését több tízezer diák szorgalma és tehetsége biztosítja. Különböző iparágakban működő hazai és multinacionális cégeknél végezhetsz rendszeresen és alkalmanként diákmunkát, részt vehetsz gyakornoki programokban, szakmai gyakorlaton. Csatlakozz hozzánk! Ezúttal könyvelő partnerünkhöz keresünk recepciós kollegákat. Feladatkör, kompetenciák és felelősség telefonok kezelése kapcsolattartás az ügyfelekkel időpont egyeztetés adminisztrálás A munkavállalóval kapcsolatos elvárások Szükséges végzettség Készségek és személyes tulajdonságok aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszony vagy passzív fél év kommunikáció képes angol nyelvtudás francia nyelv ismerete előny Office ismeretek ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Rendszerszervező

BECK AND PARTNERS Kft. - Budapest - RENDSZERSZERVEZŐ Ügyfelünk egy több mint 20 éves múltra visszatekintő, 100% magyar tulajdonban lévő szoftverfejlesztő cég, amely kiterjedt és egyben stabil ügyfélkörének köszönhetően abszolút biztos lábakon áll. A cég széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik komplex információs rendszerek fejlesztésében és bevezetésében számos üzleti szektor számára. Jelenleg mintegy 150 fővel működnek, és évekre előre lekötött projekteken dolgoznak. Számos új projektjük színvonalas kivitelezéséhez keresünk szegedi fejlesztőközpontjuk csapatába új munkatársat RENDSZERSZERVEZŐ pozícióba. KITŰNŐ KERESETI LEHETŐSÉG - INNOVATÍV / NAPRAKÉSZ TECHNOLÓGIÁK - EXKLUZÍV MUNKAKÖRÜLMÉNYEK A leendő munkatárs feladatai lesznek: Informatikai fejlesztések rendszerszervezői tevékenységének támogatása, ezen belül: fejlesztési projektek tervezési, szervezési folyamataiban való részvétel üzleti specifikációk alapján rendszer- és fejlesztési dokumentációk kidolgozása, rendszertervek összeállítása szakértői tudá... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Rendszergazda/ Fejlesztő

PBS International Kft. - Budapest - Régió: Hozzáadva: 2015.09.03. Hirdetés azonosító: 973720 Rendszergazda/ Fejlesztő Megye: Budapest A pozíció leírása: A felhasználók támogatása. A cég saját fejlesztésű projectmanagement rendszerének működtetése, továbbfejlesztése. Feladatkör, felelősségek: • Userek támogatása; kb 20 fő. A lokális hálózat működtetése. A cég saját fejlesztésű projectmanagement rendszerének működtetése, továbbfejlesztése. Együttműködés az IT-s kollégákkal Rendszerszervezés és menedzsment Fejlesztői feladatok Az alaprendszer és a cég egyéb szoftverei működésének összehangolása A munkakör betöltéséhez szükséges tapasztalat, végzettség: • Tapasztalat üzemeltetés terén, a feladatokat nagy önállósággal el is tudja végezni. C++ programozói tapasztalat Maya, Nuke Visual Studio Postgres SQL Windows és Linux ismeret szakmai szintű angol nyelvtudás Előnyt jelent: Python, valamint Houdini és Adobe termékek ismerete Nyelvtudás: Angol szakmai nyelv ismerete... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

kábeltévé szerelő

Digi Kft. - Nagykanizsa, Zala - A DIGI Kft keres tapasztalt munkatársat KÁBELTÉVÉ SZERELŐ munkakörbe Nagykanizsára, kábeltévé, internet, telefon szerelése és karbantartása és társasházi/csillagpontos hálózat kiépítése feladatkörbe. ELVÁRÁSOK: középfokú műszaki végzettség, B kat. jogosítvány, MS office ismeret. Az önéletrajzokat az allas.pecs@hu.digi.tv e-mail címre várjuk.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyfélszolgálatos oktatásszervező

Budapest - Ügyfélszolgálatos oktatásszervező Ügyfélszolgálatos oktatásszervező TUDOMÁNY NYELVISKOLA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Munkahelyi információk A munkavégzés helye: Budapest Munkaidő: teljes munkaidő Feladatkör, kompetenciák és felelősség Budapesti nyelviskolánkba teljes munkaidős ügyfélszolgálatos oktatásszervező kollégát keresünk! Hosszú távra tervezel? Szeretnél egy dinamikusan fejlődő nyelviskola fiatalos, pörgős csapatához tartozni? Amennyiben jó a problémamegoldó képességed, tudsz egyszerre sokfelé figyelni, szeretsz emberekkel foglalkozni, van már jártasságod az adminisztráció és a számítógép kezelése terén, akkor Te vagy a mi emberünk! Várjuk nyitott, írásban és szóban egyaránt jó kommunikációs készséggel rendelkező, felsőfokú végzettséggel és minimum angol középfokú nyelvvizsgával rendelkező érdeklődők jelentkezését a kiss.edo@tudomanynyelviskola.hu e-mail címre. A munkavállalóval kapcsolatos elvárások Minimális elvárt végzettség főiskolai végzettsé... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Key Account Manager

Hell Energy Magyarorszag Kft. - Borsod-Abaúj-Zemplén - Passion4Work személyzeti tanácsadó cég keres gyorsan mozgó fogyasztási cikkek (FMCG) területén az energiaital szektorban piacvezető, gyártással és kereskedelemmel foglalkozó Hell Energy Magyarország Kft. számára munkatársat ÉSZAKKELET-MAGYARORSZÁG területére az alábbi pozícióra: TERÜLETI KÉPVISELŐ Északkelet-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye) FELADATOK: Nemzetközi és hazai hálózatok üzleteinek látogatása Akciók betárgyalása, rendelések felvétele Bolti szintű akciók szervezése Kihelyezések és a bolti teendők strukturált végrehajtása Új vevőkapcsolatok kialakítása Adminisztratív feladatok, felmérések végzése ELVÁRÁSOK: Minimum középfokú szakmai végzettség Minimum 2 év Tapasztalat FMCG szektorban, ital kategóriában Erkölcsi bizonyítvány Hazai lánc régiók korábbi kezelése Regionális vevők ismerete Területi ismeretek Élő kapcsolatrendszer Erkölcsi bizonyítvány Jó kommunikációs készség Jó tárgyaló- prezentációs készség MS Office felhasználói szintű is... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

C#/ASP.NET fejlesztő

Budapest - Kereskedelmi rendszerek fejlesztésével foglalkozó ügyfelünk részére keresünk C#/ASP.NET FEJLESZTŐ munkatársat. FELADATOK: Technikai és üzleti problémák elemzése és megoldása Meglévő szoftverek továbbfejlesztése Új szoftvermegoldások kidolgozása ELVÁRÁSOK: Legalább 3 év C# és ASP.NET fejlesztői tapasztalat Felsőfokú szakirányú végzettség WCF és Linq ismeret XML, Ajax technológiák ismerete SQL és T-SQL ismeret, tárolt eljárások Jártasság verziókezelő és projekt management rendszer használatában Jó elemzőképesség, kommunikatív személyiség Szakmai angol nyelvismeret AMIT KÍNÁLUNK: A pozíciónak megfelelő fizetés Szakmai felkészítés, fejlődési lehetőség Változatos feladatok, folyamatos új kihívások MUNKAVÉGZÉS HELYE: Budapest E-mail: 25@jpt.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Operátor

Pannon-Work Szemelyzeti Szolgaltato Zrt. - Budapest - Operátor - 50231 Operátor - 50231 Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Zrt. Munkahelyi információk A munkavégzés helye: Budapest Munkaidő: teljes munkaidő Feladatok Sori folyamatok elvégzése a termelési területen használatban lévő gépeken és berendezéseken A termékek tesztelése, csomagolása, összerakása, alkatrészek összeválogatása Dokumentáció elkészítése Elvárások 8 általános iskolai végzettség Alapfokú számítógépes ismeretek Középfokú végzettség előnyt jelent Amit kínálunk Munkavégzés helye: Budapest XVIII. kerület vagy Gyál Versenyképes fizetés Emelt műszakpótlékok Cafetéria juttatás választható elemekből Bónusz rendszer Tiszta, igényes munkakörnyezet Munkarend: 3 műszak Szálláslehetőséget biztosítun... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

MÉRNÖK-ÜZLETKÖTŐ

PRETTL Group - Érd, Pest - A Prettl Electronics Hungary Kft. precíz német munkakultúrát meghonosító, nagy gyártási tapasztalattal rendelkező vállalat. Érdi székhelyünk 2009 óta ad munkát közel 200 dolgozónknak. A vállalatunknál az elektronikai gyártás széles spektruma megtalálható a panelek kézi és gépi beültetésén és a kábelkonfekcionáláson keresztül az elektronikai berendezések összeszereléséig. Az általunk gyártott panelek, kábelek és alkatrészek a legkülönfélébb elektronikai berendezésekbe épülnek be az orvos-elektronika, távközlés, megújuló energia-rendszerek és autóipar területén. Gyártókapacitásunk még jobb kihasználása érdekében keresünk MÉRNÖK-ÜZLETKÖTŐ kollégát. FELADATA: Potenciális partnerek felkutatása minden olyan területről, ahol vállalatunk profilja szerint eredményes beszállítóvá válhatunk Kapcsolatfelvétel a potenciális partnerekkel Ajánlatok előkészítése, partneri látogatások szervezése Aktív részvétel az árajánlatadó és új projektes teamekben Partnerkapcsolatok go... - Állandó - Teljes munkaidő


Munkaügyi-központ-Segédápoló | Munkaügyi-központ-Segédápoló állás | állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és környéke | Munkaügyi-központ-Segédápolói állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Munkaügyi-központ-Segédápoló állás
munkaügyi központ Munkaügyi-központ-Segédápoló állás
állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és környéke
Munkaügyi-központ-Segédápolói állások

Kulcsszavas kereső