állás Munkaügyi-központ-Segédápoló
Csak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés azonnali állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munka országosan! Munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső. állás Munkaügyi-központ-Segédápolóai.


állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személyek, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMunkaügyi-központ-Segédápolóimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés témában, országosan.

Munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok:


munka és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Munkaügyi-központ-Segédápoló. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Munkaügyi-központ-Segédápolót találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőkről, ami nagyban segíti az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Munkaügyi-központ-Segédápolót keresők és állás Munkaügyi-központ-Segédápolót kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló értékelések:

A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresője, munka kereső, és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Munkaügyi-központ-Segédápolóhirdetés, hogy tudjanak állás Munkaügyi-központ-Segédápolót találni. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés mellett ingyenes letöltés állás Munkaügyi-központ-Segédápoló filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Munkaügyi-központ-Segédápoló tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlat -ról. Legyen az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, munka, munkáltató, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóajánlat, idősebb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőt, pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Munkaügyi-központ-Segédápolót keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, munka, karrier, önéletrajz, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál, önéletrajz vagy csak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló oldala.

Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Java szoftver fejlesztő

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Üzleti elemző gyakornok Job

GE - Budapest - Job Number: 2027961 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!"? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban. Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed! A Budapest Bank munkatársaként a világ egyik legnagyobb és legelismertebb vállalatcsoportjának, a General Electricnek a munkatársa lehetsz. Egy olyan társaságnál dolgozhatsz, amely száznál is több országban mintegy 300.000 embert foglalkoztat. Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Üzleti elemző gyakornok Career Level: CI Function: Marketing Function Segment: Administration and Support Location: Hun... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


GE - Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok - Job Number: 2030990 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA A GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából. A Mastercard – Az év bankja 2014 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert. Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ell... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Dolgozói Program Gyakornok Job

GE - Budapest - Job Number: 2027953 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!"? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban. Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed! Gondolsz a jövődre? Kiegészítenéd elméleti tudásodat gyakorlati ismeretekkel az értékesítés és a pénzügyek terén? Szeretnél az "Év Bankjánál" szakmai tapasztalatot szerezni, mely „A Pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank" címet nyerte el a „Mastercard – Az Év Bankja" versenyen. Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk Posted Position Title: Dolgozói Program Gyakornok Career Level: CI Function: Marketing Function S... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyfélszolgálati munkatárs egészségügyi témában

buw Unternehmensgruppe - Pécs, Baranya - Berlin - bejövő hívások feldolgozása egészségügyi témában tanácsadás, ügyfelek tájékoztatása ügyfélkapcsolatok ápolása, marketing-tevékenységek támogatása rendelésfelvétel és egyéb adminisztratív feladatok kiváló német nyelvtudás (írásban és szóban) ügyfélorientált hozzáállás, empátia jó kommunikációs- és problémamegoldó készség felhasználói szintű számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidő... - Állandó - Teljes munkaidő


buw Unternehmensgruppe - Pécs, Baranya - Berlin - bejövő hívások és/vagy e-mailek feldolgozásatanácsadás ügyfelek tájékoztatása, műszaki kérdések megoldása ügyfélkapcsolatok ápolása, marketing-tevékenységek támogatása rendelések, reklamációk felvétele egyéb adminisztratív feladatok kiváló német nyelvtudás (írásban és szóban) ügyfélorientált hozzáállás jó kommunikációs- és problémamegoldó készség felhasználói szintű számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidő... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Motorkerékpár Üzleti Tanácsadó

Red Baron Hungary Kft. - Magyarország - Dolgoznál motorok között? Szeretnél segíteni munkád során motorosoknak, motorozás iránt érdeklődőknek? A Red Baron felvételt hirdet Motorkerékpár Üzleti Tanácsadó munkakörre. Jelentkezz itt: www.redbaron.hu/allas Bővebben: http://www.redbaron.hu/motorkerekpar-uzletkoto A Red Baron a 1972-ben alapított japán cégcsoport tagja – ahol a 300 üzlettel rendelkező hálózat évtizedek óta évente 100 000 db motorkerékpárt értékesít. Vállalatunk a cégcsoport magyarországi és egyben európai zászlóshajója, amely folyamatosan építkezik a magas japán értékesítési szám mögött álló ügyfélkezelési tapasztalatokra. Küldetésünk ügyfeleinknek a felhőtlen motorozás élményét nyújtva lehetővé tenni álmai megvalósítását a motorok józan értékítéletén keresztül. A Red Baron jelenleg Magyarország egyetlen motorkerékpár üzlethálózata és egyben a legnagyobb forgalmú használt motorkerékpárokat forgalmazó szervezet. Célunk a magyar motorosok kiszolgálása, tucatnyi boltból álló üzlethálózat kialakítása, az évtizedek ala... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem inspiráció - kreativitásod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálózatának irodái (Siófok, Kaposvár, Balatonboglár) 1-1 fő Ügyfélreferens kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkozói jogvi... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Vállalati ügyfélkezelő

Expert Sales Kft - Budapest - Dinamikusan növekvő Vodafone franchise partner fiatal, lendületes és sikeres mozgó üzletkötői csapatába munkatársat keres Vállalati ügyfélkezelői pozícióba. Elvárásaink - Szükséges végzettség - Értékesítésben szerzett legalább 2 éves sikeres tapasztalat - Vevő-centrikusság és elkötelezettség - Eredményorientált személyiség - Lelkesedés, dinamizmus és jó szervezői készség - Önállóság, felelősségtudat és becsületes munkavégzés - MS Office professzionális ismerete Feladatok - Felelősségi kör - A Vodafone Magyarország Zrt. szolgáltatásainak professzionális ismerete és értékesítése - Új ügyfélszerzés - Meglévő partner állomány ápolása - Szerződéskötések előkészítése - Értékesítési tervek készítése - Folyamatos telefonos, e-mailes valamint személyes kapcsolattartás és kapcsolatépítés mikro- és kis vállalatokkal - Személyes tárgyalások lebonyolítása Ajánlatunk - Amit Önnek kínálunk - Érdekes munka egy stabil, dinamikusan fejlődő, jól megalapozott piaci helyzetben lévő cégnél - Fix bérezés és... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Motorkerékpár Szervizes

Red Baron Hungary Kft. - Magyarország - Dolgoznál motorok között? Szeretnél segíteni munkád során motorosoknak, motorozás iránt érdeklődőknek? A Red Baron felvételt hirdet Motorkerékpár Szervizes munkakörre. JELENTKEZZ ITT: www.redbaron.hu/allas Bővebben: http://www.redbaron.hu/motorkerekpar-szakjavito A Red Baron a 1972-ben alapított japán cégcsoport tagja – ahol a 300 üzlettel rendelkező hálózat évtizedek óta évente 100 000 db motorkerékpárt értékesít. Vállalatunk a cégcsoport magyarországi és egyben európai zászlóshajója, amely folyamatosan építkezik a magas japán értékesítési szám mögött álló ügyfélkezelési tapasztalatokra. Küldetésünk ügyfeleinknek a felhőtlen motorozás élményét nyújtva lehetővé tenni álmai megvalósítását a motorok józan értékítéletén keresztül. A Red Baron jelenleg Magyarország egyetlen motorkerékpár üzlethálózata és egyben a legnagyobb forgalmú használt motorkerékpárokat forgalmazó szervezet. Célunk a magyar motorosok kiszolgálása, tucatnyi boltból álló üzlethálózat kialakítása, az évtizedek alatt öss... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Gépész projektmérnök - Komárom-Esztergom megye

Gy-HR Solutions Kft. - Esztergom, Komárom-Esztergom - Feladatkör: Tervezési, kivitelezési és üzembe helyezési munkák irányítása, aktív részvétel a tervezésben. Gép specifikációk felállítása együttműködésben a termeléssel és az R&D szervezettel. Gépész-, villamos-, építész- és karbantartó mérnökökből álló projektcsapatok koordinációja. Angol nyelven történő ártárgyalások, műszaki egyeztetések és konferenciabeszélgetések lebonyolítása. Nemzetközi projektek vezetése. Költségkalkuláció és ütemtervkészítés. Végzettség: Gépészmérnök. Szakmai tapasztalat: 3-5 év releváns tapasztalat. Informatika: felhasználó szintű office ismeretek Egyéb követelmény: Aktív angol nyelvtudás. Autodesk Inventor tervezői gyakorlat. B kategóriás jogosítvány. Utazási hajlandóság (EU, Mexico, USA). Műszaki területre Megjegyzés: Világszínvonalú terméket gyártó, multinacionális cég.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Beágyazott rendszer fejlesztő

Budapest - GPS alapú flottakövetés, flottahatékonyság-optimalizálás területén működő, dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonú cég keres Beágyazott rendszer fejlesztőt Feladatok A cég termékeinek HW és SW fejlesztése, tesztelése, karbantartása. Elvárások C, C++ ismeretek Mikrokontroller programozási ismeretek Cortex-M arichtektúra ismeretek Előnyök Atmel mikrokontrolleres tapasztalat FreeRTOS vagy egyéb beágyazott operációs rendszer ismeretek Git használata MySQL ismeret Angol nyelvtudás Munkavégzés helye Budapest, XX. kerület Munkaviszony: Teljes munkaidő Jelentkezés módja Önéletrajzát referenciáival várjuk. vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Értékesítési mérnök / Sales Engineer /

MST Engineering Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Dinamikusan fejlődő gépipari cég munkatársat keres ÉRTÉKESÍTÉSI MÉRNÖK / SALES ENGINEER / POZÍCIÓBA FELADATA: a cég aktuális külföldi projektjeinek koordinálása, nyereségességi és kivitelezési állapotának nyomon követése, előkészítése, tervezése, ellenőrzése a tervezés, kivitelezés során a megrendelések, egyéb követelések összeállítása, dokumentálása, érvényesítése a megrendelők felé kapcsolattartás partnereinkkel a gyártáshoz kapcsolódó projektekben és a megrendelők műszaki képviselőivel dokumentumok, fejlesztések integrálása a vállalatirányítási rendszerbe ELVÁRÁSOK: felsőfokú gépészmérnöki / műszaki végzettség alapfokú német nyelvtudás idevágó minimum 3-5 éves szakmai tapasztalat műszaki anyagismeret, műszaki rajz olvasása kiváló kommunikációs, problémamegoldó készség, rugalmasság, nyitottság, precizitás, proaktivitás, csapatszellem,loyalitás ELŐNY: SAP ismerete rajzprogramok ismerete, alkalmazása (Auto CAD, Solid Edge) angol nyelvtudás Fényké... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Varrónő - tűzőnő munka tűző

Mezőtúr, Jász-Nagykun-Szolnok - Ár: 1 Ft Település: Fizetés: Fizetés (fix bér) A hirdető: Állást kínál (munkaadó) Állás típus: Szakmunka Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel Pozíció szint: Beosztott Pozíció: tűző Feladás dátuma: 2015.01.28 Eddig megtekintették 8 alkalommal... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Alkalmazás adminisztrátor (LDAP 2nd level) német és angol Feladatok T-Systems International nemzetközi szolgáltatásának támogatása Alkalmazásokhoz kapcsolódó incidensek, change-ek, és problémák kezelése és megoldása Első és második szintű problémamegoldás LDAP log fájlok elemzése Együttműködés a kapcsolódó csoportokkal Monitorozás (Rendszer és Alkalmazások) Elvárások Operációs rendszerek ismerete (Unix vagy Linux, pl. Solaris 10/11) MS Office ismeretek Üzemeltetési tapasztalat a következő rendszerekkel, protocolokkal kapcsolatban: LDAP , X500, ODSEE vagy OUD / DirX Directory, Nagios, OpenNMS, Service Center Alapfokú programozási ismeretek Shell, Tcl, Perl Német tárgyalóképes nyelvtudás Előny: Service Center, SM 9 jegykezelő rendszer ismerete, ITIL ismeret, vizsga, Angol nyelvtudás Amit kínálunk Fiatal és barátságos csapat Széleskörű tudás megszerzésének lehetősége Rugalmas munkaidő Ergonomikus, modern környe... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Adminisztrációs munkatárs

Pannon-Work Szemelyzeti Szolgaltato Zrt. - Csót, Veszprém - ADMINISZTRÁCIÓS MUNKATÁRS (6752) Csóti telephellyel rendelkező partnercégünkhöz keresünk egy fő adminisztrációs munkatársat egy műszakos munkarendbe. Feladatkör: -Jelentések fordítása -Dokumentumok, formanyomtatványok készítése több nyelven -Adatbázis kezelés -Kimutatások készítése Elvárások: -Angol és német nyelv kommunikációs ismerete szóban és írásban -Számítógépes ismeretek (Excel, Word, Outlook) Előny: -Műszaki érzék Bérezés: -Br. 750 Ft/óra és -a próbaidő letelte után útiköltség térítés Munkavégzés helye: Csót Jelentkezés: Fényképes magyar-, angol- és német nyelvű önéletrajzzal és motivációs levéllel a email címen. A tárgy mezőbe írja be: ADMINISZTRÁCIÓ – CSÓT... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Application Provisioning Scripter (Pécs)

IT Services Hungary Kft. - Pécs, Baranya - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! APPLICATION PROVISIONING SCRIPTER (PÉCS) Állásazonosító: 82217 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Pécs Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Gimnáziumi végzettség, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 1 évnél kevesebb Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: English Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Information and Communication Technology (ICT) connects people and markets worldwide! Deutsche Telekom is one of the leading international companies in ICT. With round about 235.000 employees in 50 countries, we provide innovative solutions to our clients. T-Systems is one of the three successful brands of Deutsche Telekom. We serve large customers and multinational companies through our global infrastructure of data centers and networks. With the help of innovative... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

IT Application Developer

Budapest - A Bisnode 18 országban, több mint 3000 alkalmazottal Európa egyik vezető döntéstámogató, üzleti információ szolgáltatója. Megoldásaink támogatják a vállalatokat a pénzügyi kockázatok kivédésében, valamint az ügyfélszerzési tevékenységben. További információért látogass el a weboldalra. Gyorsan növekvő cégünk olyan szakembereket keres, akik szeretnének egy fiatalos és dinamikus csapat tagjai lenni, nyitottak, érdeklik a kihívások, tettre készek, valamint határozottságukkal és kitartásukkal kitűnnek a többiek közül. Ha a fentiek alapján magadra ismertél és hiszel benne, hogy egy sikerorientált, fejlődési és előrelépési lehetőséget biztosító cégnél megállod a helyed, akkor TE vagy a mi emberünk! Jelenleg a következő nyitott pozícióra várjuk a jelentkezőket: IT Application Developer Feladatok: Desktop és online alkalmazások fejlesztése Webservice-ek fejlesztése Adatbázis-kezelés Elvárások: Felsőfokú szakmai (informatikai, programozó) végzettség Programozási nyelvek ismerete... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Technical Process Specialist (Problem Manager)

Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Technical Process Specialist (Problem Manager) Feladatok Különböző ügyfélspecifikus jelentések, riportok készítése Üzemeltetőknek folyamat tréningek tartása, a tréningek megszervezésében való részvétel Ügyféltámogatás, figyelembe véve az alkalmazások jövőbeni fejlesztését Ügyfélspecifikus folyamatok felügyelete Helyi SPOC funkció a felügyelt folyamatokkal kapcsolatban Együttműködés a német kollégákkal Elvárások Felsőfokú végzettség 1-3 év releváns szakmai tapasztalat Tárgyalási szintű német, középfokú angol nyelvtudás MS Office alkalmazások (elsősorban Excel) magas szintű ismerete ITIL folyamatok ismerete: incidens, change, problem Magabiztos fellépés, jó kommunikációs készség Amit kínálunk Fiatal és barátságos csapat Széleskörű tudás megszerzésének lehetősége Rugalmas munkaidő Ergonomikus, modern környezet az Infoparkban Kérünk, hogy magyar és angol/német nyelvű részletes szakmai önéletrajzodat honlapunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Nemzetközi fuvarszervező

Work Way Club Kft. - Budapest - Európa vezető reklámberendezés/signware gyártó cégcsoportjának magyar leányvállalata keres bővülő budapesti telephelyére főállású munkatársat az alábbi pozícióba Nemzetközi fuvarszervező KÓDSZÁM: NEFU-BÉ Feladatok: Nemzetközi fuvarok szervezése és lebonyolítása (elsősorban export szállítmányok az európai régióban) Szállítmányozáshoz kapcsolódó dokumentációk elkészítése és adminisztrálása Vállalatirányítási rendszer használata Kapcsolattartás, együttműködés a cégcsoport többi tagjával Elvárások: Középfokú végzettség Szállítmányozási területen szerzett minimum 3 év tapasztalat Önálló, felelősségteljes munkavégzés Tárgyalóképes angol nyelvtudás (szóban és írásban) Jó kommunikációs és szervezőkészség Kiváló problémamegoldó képesség, határozott fellépés Pontos, precíz személyiség Terhelhetőség/stressztűrés Képesség csapatban történő munkavégzésre Amit kínálunk: Hosszú távú, biztos munkalehetőség Versenyképes, stabil, fix jövedelem Jó munkahelyi légkör... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Software License Advisor (Budapest)

IT Services Hungary Kft. - Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! SOFTWARE LICENSE ADVISOR (BUDAPEST) Állásazonosító: 82938 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 1 - 3 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0%-25% Szükséges nyelvtudás: English and German Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről A Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló részlegeként a T-Systems integrált megoldásokat kínál az üzleti világ és a társadalom közös jövőjének biztosítása céljából. Globális infrastruktúrájú adatközpontjain és hálózatain keresztül a T-Systems informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatoknak és közintézményeknek. Közel 46 000 munkavállaló dolgozik azon világszerte, hogy iparági tapasztalatát és az ICT innovációit ötvözve... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Folyamatmérnök

Knorr-Bremse Vasuti Jarmu Rendszerek Hungaria Kft. - Budapest - Folyamatmérnök FELADATOK: Forgácsolási folyamatok optimalizálása, gyártástámogatás, Gyártóeszközök rendelkezésre állásának biztosítása. ELVÁRÁSOK: Felsőfokú gyártástechnológiai/gépészmérnöki végzettség, Gépgyártási, forgácsolási ismeretek, Középfokú német és vagy angol nyelvtudás, Felhasználói szintű számítógépes ismeret, Pro/Engineer ismerete, Határozott fellépés, Alaposság, jó kommunikációs képesség. ELŐNY: CNC ismeretek, SAP ismerete. KNORR-BREMSE VASÚTI JÁRMŰ RENDSZEREK HUNGÁRIA KFT. Személyzeti Osztály 1238 Budapest, Helsinki út 105. Tel: +36 1 28-94-100 Fax: +36 1 28-94-192 HA A HIRDETÉS FELKELTETTE AZ ÉRDÉKLODÉSÉT, jelentkezzen fényképes önéletrajzzal az alábbi e-mail címen: karrier.vasut@knorr-bremse.com További hirdetéseink: http://jobs.knorr-bremse.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Papírvágógép-kezelő

Munkaero Mester - Szigetszentmiklós, Pest - Szigetszetmiklósi partnercégünk számára keresünk munkatársat azonnali belépéssel, teljes munkaidőbe az alábbi munkakörre: PAPÍRVÁGÓ GÉPKEZELŐ AZONOSÍTÓ: PAPKE-TT FELADATOK: papírvágó gép önnáló kezelése a technológiai előírások és a kezelési utasítások betartása alapanyagok és legyártott áruk folyamatos adminisztrálása, nyilvántartás vezetése gépek, berendezések ápolása a gyártás során gépekben, berendezésekben felmerülő egyszerűbb hibák elhárítása alapanyag, legyártott áru ki-be rakodása targoncával legyártott áru szállításra előkészítése (csomagolás, címzkézés stb.) Elvárások: targoncavezetői végzettség és tapasztalat (3324-es) megfelelő szintű munka- és teherbírás minimum 2 éves szakmai tapasztalat gyakorlat papírvágó gép kezelésében AMIT KÍNÁLUNK: hosszú távú munkalehetőség versenyképes bérezés biztos vállalati háttér Jelentkezni önéletrajzzal, a pozíció és a bérigény megjelölésével a jelentkezes2@workwayclub.hu e-mail címen lehet.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Raktári asszisztens (Ref.sz.: 16926)

HUMAN CENTRUM Kft. - Budapest IV. ker - Megismerni a termékeket és a raktárrendszert Összeszedni anyagjegyzék alapján az árút és ezzel kiszolgálni a termelést Bejövő árút befogadni, megszámolni Egyéb feladatok, amit a raktárfelelős kioszt... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Alkalmazásprogramozó- ASP.NET fejlesztő

EU-JOBS Kft. - Budapest - ALKALMAZÁSPROGRAMOZÓ- ASP.NET FEJLESZTŐ MUNKA AZONOSÍTÓ: - MUNKAVÉGZÉS HELYE: Budapest IX. kerület CÉGINFORMÁCIÓ: IT piacon több éves szakmai és értékesítési tapasztalatot szerzett partnercégünk részére keresünk alkalmazásfejlesztőt. FELADATLEÍRÁS: Vállalatirányítási rendszer fejlesztése, üzemeltetése Webes alkalmazások fejlesztése, frissítése Esetleges hibák javítása Esetenként tesztelés ELVÁRÁSOK: Minimum 2-3 év ASP.NET fejlesztő tapasztalat Minimum középfokú végzettség .NET keretrendszer CSS AJAX jQuery Java HTML ELŐNYT JELENT: - AMIT NYÚJTUNK: Versenyképes fizetés Hosszú távú munkavégzés Hétfő-péntek 09:00-17:00 JELENTKEZÉS: Jelentkezés: Jelentkezni fényképes önéletrajz küldésével és bérigény megjelölésével lehet az allas@eujobs.hu e-mail címen. Levele tárgya ez legyen: ASP.NET AJÁNLAT LINKJE: http://www.eujobs.hu/allasajanlat.php?azon=1015... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Baromfi eladó-Részmunkaidőben

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Sátoraljaújhely, Borsod-Abaúj-Zemplén - Munkakör megnevezése: Baromfi eladó-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 3980 Sátoraljaújhely, Kazinczy F. u. 105. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű baromfihús-áru legyen elérhető. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói, hentes, húsipari vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: Szakmunkásképző, vagy szakirányú végzettség, képesítés Szerződés t... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Értékesítést támogató munkatárs

Printker Office Land ZRt. - Szeged, Csongrád - Álláshirdetés „Irodába, iskolába mindent egy helyen” A Printker Office Land Zrt., a Dél-Alföld meghatározó kreatív és minőségi irodatechnika, papír, írószer termékek forgalmazója teljes állású alkalmazottat keres értékesítést támogató munkatárs pozícióba. Hirdetésünkre pályakezdők jelentkezését is várjuk. A munkavégzés helye Szeged-Tápé. Munkaidő 8:00és 16,30 között tart. Feladatok: Új munkatársunk feladata az értékesítői tevékenység napi feladatainak támogatása, árajánlatok előkészítése. Munkaidejének egy részét az új vevők felkutatása, meglévő vevőkről elemzés készítés teszi ki, de egyéb projekt jellegű feladatok, beszámolók elkészítése is a munkakör része. Arra törekszünk, hogy változatos munkát biztosítsunk, így lehetőséget adunk a vevőszolgálati munkába való betanulására is. Az ideális jelölt: - diplomával vagy kereskedelmi és/vagy pénzügyi középfokú végzettséggel rendelkezik, - hatékonyan kommunikál szóban és írásban egyaránt, - szoftver kezelése magas szintű, - hatá... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Üzemvezető

Exact Solutions Szemelyzeti Tanacsado Kft. - Budapest - MEGBÍZÓ CÉGÜNK: Budapesten, a XXII. kerületben működő emblémázással foglalkozó vállalatMUNKAVÉGZÉS HELYE: Dél-Buda, iparterületFELADATOK: Emblémázó műhelyek kapacitástervezése Kapcsolattartás alvállalkozókkal Adminisztrációs munkák elvégzése Segédanyagok beszerzése ELVÁRÁSOK: Legalább 2 év gyártási környezetben szerzett tapasztalat Csoportvezetői munkatapasztalat Középfokú végzettség Jó kapcsolattartó készség Jó szervezői készség Irányítási és szervezési készség Kiváló problémamegoldó képesség Határozott fellépés MS Office felhasználó szintű ismerete ELŐNYÖK: Nyomdaipari, papíripari tapasztalat Nyomdai tapasztalat Szita/tampon nyomásban szerzett tapasztalat AMIT PARTNERÜNK KÍNÁL: Biztos, európai érdekeltségű céges háttér Folyamatos szakmai-fejlődési lehetőség Fiatalos-lendületes csapat JELENTKEZÉS MÓDJA: Fényképes önéletrajzát nettó fizetési igénye megjelölésével kérjük elküldeni APPLICATION: Please send your professional CV to et@exac... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Öntözési értékesítő

Magyarország - A KITE Zrt. Öntözési Üzletága pályázatot hirdet Öntözési értékesítő munkakör betöltésére. Feladatok az Öntözési Üzletág által forgalmazott termékek értékesítése, meglévő partnerkapcsolatok ápolása, fejlesztése, lehetséges új partnerek felkutatása, kapcsolatok kialakítása, piaci részesedés növelése, az eladás pénzügyi folyamatainak nyomon követése. Elvárások felsőfokú műszaki végzettség felhasználó szintű PC ismeret (Word, Excel) „B” kategóriás jogosítvány jó kommunikációs és kapcsolatteremtő képesség megbízhatóság, pontosság, következetesség mobilitás. Előnyök a vízgazdálkodás, öntözés területén szerzett tapasztalat értékesítés területén szerzett gyakorlat angol nyelvtudás Amit kínálunk cégautó, mobiltelefon, laptop versenyképes havi alapjövedelem alapbéren felüli teljesítménytől függő extra jövedelem kiemelkedő cafeteria-rendszer tapasztalt szakemberek segítségével teljes körű betanítás stabil, piacvezető cégnél szakmai fejlődési lehetőség és karrier... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

TBC Operátor (Ref.sz.: 16975)

HUMAN CENTRUM Kft. - Veresegyház, Pest - TBC koordinátor vagy termelési felettes irányítása és beosztása alapján TBC bevonatolási munkálatok Bevonatolások előkészítése a termékeket maszkolásával, homokszórásával, illetve a plazma por előkészítése a használt technológiának megfelelően TBC gépek beállítása, működtetése, felügyelete, szükséges átállásokkal és ezzel járó szóró pisztoly szerelésekkel együtt Elvégzi a bevonatolt termékek utómunkáit (vizuális és műszeres méréssel ellenőrzi a szórásvastagságot a technológiai előírásoknak megfelelően). Elvégzi a megelőző karbantartást a TBC kabinokban az OPM utasításoknak megfelelően. Használja az MES és helyi ‘beírófüzet’rendszert a job-ok és szettek nyomonkövetése és labor jegyzőkönyv készítés érdekében, illetve elvégzi a szükséges gépállás-idő adatkitöltést. Kitakarítja a TBC kabinokat és közvetlen környezetüket a tisztántartási utasításnak megfelelően Aktívan részt vesz a napi ellenőrzésekben (napi megelőző gépkarbantartás vezetése, emelőgépnapló), Segíti műszakvezetőjét a... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

HR gyakornok napi 4-6 órában (Budapest) (Ref.sz.: 3074)

APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Budapesti székhelyű, a belvárosban működő személyzeti tanácsadó irodánk napi 4-6 órás részmunkaidőben HR gyakornok munkatársat keres. Feladatok: beérkező telefonok, e-mailek fogadása, megválaszolása, az adatbázisok kezelése, jelöltek felkutatása, alternatív források segítségével jelöltek felkutatása, interjúk szervezése, hirdetések kezelése, projekt adminisztráció, tanácsadók munkájának támogatása, irodai adminisztráció, ügyintézés. Elvárások: folyamatban levő nappali tagozatos felsőfokú tanulmányok humán területen, irodai/adminisztratív munkakörben szerzett legalább fél éves tapasztalat (elengedhetetlen), a HR terület iránti érdeklődés, precizitás, megbízhatóság, önállóság, lojalitás, kiváló kommunikációs készség, gyors, hatékony, lelkes és koncentrált munkavégzés, monotónia-tűrő ugyanakkor kreatív személyiség, kiváló felhasználói szintű számítógépes ismeret, angolnyelv - tudás. Előny: HR területen szerzett asszisztensi/gyakornoki tapasztalat. Egyéb informá... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Biztonsági vezető

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budapest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: BIZTONSÁGI VEZETŐ Munkavégzés helye: 1151 Budapest, Szentmihályi út 131. Főbb feladatok: - Ellenőrzi a betörés-, vagyon- és tűzvédelmi rendszereket - Elvégzi az áruházi folyamatok biztonsági kontrollját - Ellenőrzi a vevőszolgálati területhez köthető biztonsági előírások betartását - Kontrollálja a biztonsági költségek tervszerű alakulását, és azokat a lépéseket, amelyek segítségével csökkenthetők a veszteségek - Képviseli az áruházat a hatóságokkal t... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Teszteléstechnikai mérnök

Bosch csoport (Budapest - Robert Bosch Kft.) - Budapest - Teszteléstechnikai mérnök Tesztelés és megbízhatóság „Made by Bosch”- szinonima a kiváló minőségre. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch Engineering Center... MADE BY BOSCH- szinonima a kiváló minőségre. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (BOSCH ENGINEERING CENTER BUDAPEST) vezérlőegységeket fejlesztünk az autóipar számára, multinacionális környezetben. Dinamikusan bővülő csapatunkba folyamatosan keresünk kvalifikált munkatársakat. CSATLAKOZZ HOZZÁNK TE IS! TESZTELÉSTECHNIKAI MÉRNÖK Egyéb, Referencia kód: CM_PT FELADATOK: Kijelzőrendszerek új mérési eljárásainak kidolgozása és -fejlesztése Tesztelendő vezérlőegység... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

PLC programozó (Fejér) - PPF

Aurum Recruitment - Fejér - PLC PROGRAMOZÓ (FEJÉR) - PPF-1441 PLC PROGRAMOZÓ (FEJÉR) - PPF-1441 Fejér megyei autóipari megbízó Partnerünk részére keresünk PLC PROGRAMOZÓ munkatársat az alábbi feladatokkal és elvárásokkal. FELADATOK Gyártósorok támogatása PLC oldalról Gyártósorok zavartalan működésének biztosítása, újítások bevezetése Gépek, berendezések, készletek, anyagok szakszerű kezelése a vállalati előírásoknak megfelelően Karbantartási tervek betartása, villamos karbantartók munkájának támogatása Fejlesztések, valamint a felmerülő villamos munkák elvégzésében való közreműködés Kapcsolattartás a németországi központtal € ELVÁRÁSOK Minimum középfokú, technikus végzettség (Gépész/villamosipar) Minimum 3-4 éves hasonló területen szerzett szakmai tapasztalat Kommunikációs szintű NÉMET NYELVTUDÁS Siemens S7 alapos ismerete (Profibus, Profinet) Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Jó kommunikációs képesség Vevőközpontú gondolkodás JELENTKEZÉS Fényképpel ellátott, két... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

ÉRTÉKESÍTŐ - MARKETINGES

WORK LIFE HUNGARY Munkaero - Kozvetito Iroda - Budapest - XVII. kerületi, járműalkatrész forgalmazásával foglakozó partnerünk megbízásából keresünk értékesítésben és marketingben jártas ÉRTÉKESÍTŐ - MARKETINGES ügyfél-orientált, megbízható kollégát Elvárások: - Kereskedelemben szerzett gyakorlat. - Kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő készség. - Felhasználói szintű számítógépkezelés ismeret és... ÉRTÉKESÍTŐ - MARKETINGESÜGYFÉL-ORIENTÁLT, MEGBÍZHATÓ KOLLÉGÁT ELVÁRÁSOK: KERESKEDELEMBEN SZERZETT GYAKORLAT. KIVÁLÓ KOMMUNIKÁCIÓS ÉS KAPCSOLATTEREMTŐ KÉSZSÉG. FELHASZNÁLÓI SZINTŰ SZÁMÍTÓGÉPKEZELÉS ISMERET ÉS GYAKORLAT. ALKALMAZÁS SZINTŰ KÉPEKKEL TÁMOGATOTT HÍRLEVÉL SZERKESZTÉSI GYAKORLAT. KÉSZSÉG ÖNÁLLÓ MUNKAVÉGZÉSRE. 20-40 ÉVES ÉLETKOR. FEDDHETETLEN ELŐÉLET. LEGALÁBB KÖZÉPISKOLAI VÉGZETTSÉG. ÜGYFÉLBARÁT MEGJELENÉS. JÓ PROBLÉMAMEGOLDÓ KÉSZSÉG. FELADAT: ÜGYFÉLPULTNÁL VALÓ KISZOLGÁLÁS. ÁRUKEZELÉS. ÁRU ÁTVÉTEL, KIADÁS, ETIKETTEZÉS STB. IRODAI ADMINISZTRÁCIÓS MUNKA (RENDELÉSEK KEZELÉSE, BESZERZÉS, BEVÉTELEZÉS STB.) IRODAI MARKETING MU... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

MŰSZAKI TRÉNER

Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - MŐSZAKI TRÉNER 6291 MŰSZAKI TRÉNER Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: MŐSZAKI TRÉNER Hivatkozási szám: MSTOMUTR-1218 Autóipari termékeket gyártó cég részére keresünk új munkatársat az alábbi pozícóba: MŐSZAKI TRÉNER Elsősorban olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik alapos műszaki ismeretekkel és oktatói tapasztalattal is rendelkeznek! TANÁRI PÁLYÁRÓL érkezők jelentkezését is szívesen várjuk! ELVÁRÁSOK Felsőfokú műszaki végzettség (pl. gépészmérnök, mérnök-tanár) Műszaki oktatásban szerzett több éves releváns tapasztalat Jó prezentációs képesség Nyitottság az interaktív, gyakorlatias oktatási módszerekre Proaktív ötletek, elhivatottság tudás hatékony átadására Jó szervezőkészség ELŐNY Gyártó cégnél szerzett oktatási tapasztalat Angol nyelvismeret FELADATOK Új belépő dolgozók - elsősorban fizikai munkatársak - belépési programjának koordinálása Bevezető általános és szakmai oktatások megtartása Munkaszervezési eljárások, alapvető irányelve... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyfélszolgálati munkatárs francia nyelvtudással

Debrecen, Hajdú-Bihar - Ügyfélszolgálati munkatárs francia nyelvtudással Főbb feladatok és hatáskör Az NI Hungary Kft. szolgáltató központjába keres új munkatársat francia és angol nyelvismerettel. A Service Center Phone Team csapata az NI európai értékesítési irodáinak nyújt szolgáltatást a vevői hívások kezelésében. A munkakörhöz hozzátartozik a vevői hívások kezelése és a vevői kérdéstől függően hívások továbbkapcsolása a megfelelő részlegnek, a hívások regisztrációja és folyamatos adminisztratív feladatok ellátása a hívások között és alatt. Feladatok Telefonos hívások kezelése francia nyelven Kapcsolattartás a partnerirodák munkatársaival és más társosztályokkal Felmerülő kérdések és problémák kezelése, a megfelelő helyre történő irányítása Az adatbázis frissítése, karbantartása Folyamatok fejlesztése Elvárások Felsőfokú francia nyelvtudás Legalább kommunikációképes angol nyelvtudás Kitűnő kommunikációs készség mind szóban és írásban MS Excel és MS Word alapos ismerete Nyitottság az új... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Könyvelő

Budapest - BEMER Medicintechnika Kft. Pályázatot írunk ki az alábbi állás betöltésére Könyvelő Feladatok Teljeskörű könyvelés KSH adatszolgáltatás HR feladatok Elvárások Felsőfokú végzetség Legalább 5 év szakmai tapasztalat Nemzetközi ügyletek számlázásában, könyvelésében való jártasság Önálló, felelősségteljes munkavégzés Precizitás Magas szintű számítógépes felhasználói ismeretek Előnyök Rugalmasság Jó megjelenés Jó kommunikációs képesség Amit kínálunk Versenyképes jövedelem Jó csapatszellem Munkavégzés helye Budapest, XV. kerület, Szentmihályi út 137 Jelentkezés Fizetési igény megjelölésével várjuk a fényképes önéletrajzokat. Jelentkezési határidő az állásra: 2015. 01. 31. Az állás kezdésének várható időpontja: 2015. 02. 01 vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Minőségirányítási munkatárs (Referenciaszám: PJ3329)

Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Székesfehérvár, Fejér - MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI MUNKATÁRS (REFERENCIASZÁM: PJ3329) Székesfehérvári megbízónk számára keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI MUNKATÁRS A SIKERES PÁLYÁZÓ FELADATAI: - Vevői kapcsolattartás - Gyártásközi ellenőrzések - Statisztikák készítése, reklamáció kezelése - Minőségügyi oktatások - Minőségüggyel kapcsolatos dokumentációk készítése - Belső auditok elvégzése, dokumentálása - Megelőző és helyesbítő intézkedések kezelése A feladatkör betöltéséhez szükséges: - Közép vagy felsőfokú műszaki végzettség - Minőségirányítási alapismeretek, ISO9001, ISO14001 szabvány ismerete - Auditálási tapasztalat - Kommunikációs szintű ANGOL VAGY NÉMET nyelvtudás - Metrológiai ismeretek - Jó kommunikációs és szervező készség - B kategóriás jogosítvány JELENTKEZÉS: Kérjük, MAGYAR ÉS ANGOL NYELVŰ, FÉNYKÉPPEL ELLÁTOTT, részletes szakmai ÖNÉLETRAJZÁT csatolva, az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölésével küldje el Szücsné Vitos Ivett kapcsolattartó... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Operátor

Pannon-Work Szemelyzeti Szolgaltato Zrt. - Budapest XVIII. ker - Gyál, Pest - OPERÁTOR (6764) A Pannon- Work Zrt. Munkaerő- Kölcsönző és Munkaerő- Közvetítő cég megbízó partnere számára keresünk teljes munkaidőben kollégákat, határozatlan idejű munkaszerződéssel, az alábbi munkakörbe: Operátor Feladatok: Sori folyamatok elvégzése a termelési területen használatban lévő gépeken és berendezéseken, A termékek tesztelése, csomagolása, összerakása, alkatrészek összeválogatása, Dokumentáció elkészítése Elvárások: 8 általános iskolai végzettség, Középfokú végzettség előnyt jelent, Alapfokú számítógépes ismeretek, Angol nyelv ismerete előnyt jelent Munkavégzés helye: Budapest XVIII. kerület vagy Gyál Munkarend: 3 műszakos, határozatlan idejű munkaszerződés Amit kínálunk: Versenyképes fizetés Emelt műszakpótlékok Cafetéria juttatás választható elemekből Bónusz rendszer Tiszta, igényes munkakörnyezet Céges buszok Üllő, Monor és Albertirsa vonalában Fényképes önéletrajzot fizetési igény feltüntetésével az alábbi e-mail címre kérjük elküld... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Rendszermérnök (Debrecen)

IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! RENDSZERMÉRNÖK (DEBRECEN) Állásazonosító: 81721 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT projektek, fejlesztés Munkavégzés helye: Debrecen Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Ügyelet Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: Angol Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Az IT Services Hungary Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója, a T-Systems International leányvállalata. A T-Systems nemzetközi termelési láncának fontos elemeként az IT Services Hungary Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja, mely 2008-ban elnyerte az Év befektetője díjat. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerin... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Alkalmazás üzemeltető (2nd level)

Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Alkalmazás üzemeltető (2nd level) (Budapest) Feladatok Second Level Support Jegykezelés, -kiértékelés, -követés Ügyfél felé kommunikáció, esetlegesen további adatok bekérése Jegyek továbbítása 3rd level felé Jegyek megoldása saját hatáskörben Elvárások Felsőfokú végzettség Legalább 1-3 éves releváns szakmai tapasztalat Incident-/Problem-/Changemanagement tapasztalat ITIL szerint Kommunikációs szintű német nyelvtudás Jó csapatjátékos attitűd Jó kommunikációs képesség Technikai ismeretek: Windows 2008 R2 / Linux PLSQL Java Jasper Amit kínálunk Fiatal és barátságos csapat Széleskörű tudás megszerzésének lehetősége Rugalmas munkaidő Ergonomikus, modern környezet az Infoparkban Kérünk, hogy magyar és angol/német nyelvű részletes szakmai önéletrajzodat honlapunkon keresztül küldd el! Keresés állásazonosító alapján 82378 vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Nyugdíjbiztosítási tanácsadó

Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén - Üdvözlünk a Generalinál! A hazai biztosítási szektor egyik vezető szereplőjeként vállalatunk, a Generali Biztosító Zrt. Miskolci Területi Igazgatósága Nyugdíjbiztosítási tanácsadót keres. Indítsd be nálunk saját vállalkozásod! Személyre szabott vállalkozásfejlesztési csomagunkban az anyagi támogatás mellett folyamatos szakmai segítségre is számíthatsz. Kik vagyunk: a Generali Magyarország egyik vezető biztosítója nemzetközi cégcsoportként az európai mellett jelen vagyunk az ázsiai és az amerikai piacokon is széleskörű szolgáltatásaink változatos munkát és kihívásokat jelentenek munkatársainknak termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobbat kínálhassuk Mi lesz a feladatod: a kedvezően változott adószabályok ismertetése a Nyugdíjbiztosítással kapcsolatban lakossági ügyfélkör részére pénzügyi, nyugdíjbiztosítási termékeink és szolgáltatásaink értékesítése ajánlatok készítése kidolgozása, pénzügyi tervezés sze... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Service Desk munkatárs (Hálózatos területre) (Debrecen)

Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Service Desk munkatárs (Hálózatos területre) (Debrecen) Feladatok Első szintű támogatás nyújtása LAN-/WLAN hálózatos eszközökkel (Cisco, Alcatel, Bintec) kapcsolatban. Hibák pro- és reaktív nyomon követése és monitorozása. Folyamatos kommunikáció külföldi partnereinkkel telefonon és e-mailben. Együttműködés belső és külső szolgáltatókkal. Elvárások Legalább középfokú végzettség Aktív, legalább középfokú német nyelvtudás (szóban és írásban) MS Office alapos ismerete (Word, Excel, Power Point, Outlook) Ügyfélközpontú gondolkodás, proaktivitás Jó problémamegoldó képesség Csapatmunkára való képesség Előny Középfokú angol nyelvtudás Alap szintű hálózatos ismeretek Hasonló területen szerzett tapasztalat Amit kínálunk Fiatal és barátságos csapat Folyamatos fejlődési lehetőség az informatika és a nyelvek területén (párhuzamos német és angol nyelvhasználat), cégen belüli előrelépési lehetőség Ergonomikus, modern m... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Logisztikai ügyintéző

Randstad Hungary Kft. - Biatorbágy, Pest - LOGISZTIKAI ÜGYINTÉZŐ BIATORBÁGY Multinacionális logisztikai szolgáltató partnerünk részére keresünk munkatársat logisztikai ügyintéző pozícióba. KÖVETELMÉNYEK / JOB REQUIREMENTS: - közúti nemzetközi fuvarszervezés - EKÁER rendszer kezelése - termékdíjakkal kapcsolatos adminisztráció - árubevételezés SAP rendszerben - folyamatos kapcsolattartás a társosztályokkal, külföldi gyárakkal SZEMÉLYISÉGJEGYEK / PERSONALITY: - minimum középfokú logisztikai végzettség - magabiztos, kommunikációképes NÉMET nyelvtudás - fuvarszervezői vagy logisztikai területen szerzett tapasztalat előny - felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek - PÁLYAKEZDŐK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK! AMIT AJÁNLUNK / OFFERED: - versenyképes juttatási csomag - hosszú távú munkalehetőség egy stabil hátterű nemzetközi vállalatnál - céges busz Budapestről KONTAKT / CONTACT Titanilla Pocsai +36 1 411 2094 JELENTKEZÉS / APPLY... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Bolti eladó-Részmunkaidőben

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budapest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: BOLTI ELADÓ-RÉSZMUNKAIDŐBEN Munkavégzés helye: 1052 Budapest, Rakoczi út 1-3 East-West Business Center Főbb feladatok: Szakszerűen kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Biztosítja, hogy a boltban mindig megfelelő minőségű és mennyiségű élelmiszer legyen elérhető. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Gondoskodik az aktuális termék akciók vállalati előírásoknak megfelelő megjelenítéséről.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Könyvtáros

Kelly Services - Budapest - MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰ könyvtárost keresünk felsőoktatási intézménybe, rész-, vagy teljes munkaidős munkavégzéssel Elvárások: -NRSZH(Orszi) szakvélemény megléte -Szakirányú (minimum felsőfokú könyvtárosi) végzettség -Igényes munkavégzés -Elhivatottság További információ: Gyomlai Gergely 06-1/301-7841... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Légiáru rakodó -Liszt Ferenc Repülőtér

AIDe-Hungary Kft. - Budapest - Cargo bázison légiáru mozgatása teherszállító repülőgépek/kamionok és a raktár között.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Customer Service Representative/Vevőszolgálati munkatárs

Kelly Services - Borsod-Abaúj-Zemplén - VEVŐSZOLGÁLATI MUNKATÁRS€ Stabil, multinacionális gyártócéghez keresünk vevőszolgálati munkatárs pozícióba olasz és francia nyelvtudással) munkatársat! Munkavégzés helye: Miskolc környéke FELADATOK: A teljesítés visszaigazolási folyamat koordinálása a beszerzés, gyártás tervezés, gyártás valamint a Program Management között Visszaigazolások változásának / átütemezési igények koordinálása A vevői igény és annak várható teljesítése közötti bármilyen eltérés esetén felterjeszti a problémát az érintett Program Manager-nek és minden más érintett vezetőnek Részt vesz a gyár és a vevő közötti normál tervezési / rendelési kérés megoldásában Vevői igényeket leíró elemzések létrehozása és karbantartása A vevő gyártástervezésre vonatkozó igényeit képviseli Vevőnek küldendő jelentések koordinálása Vevői számlák időben történő kifizetésének nyomon követése Vevői telefon konferencia anyagok összeállításának támogatása ELVÁRÁS: Felsőfokú végzettség Haladó szintű exce... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Éttermi dolgozó

Work Way Club Kft. - Budapest - Ha elmúltál 16 éves és szeretnél egy dinamikus, fiatalos csapat tagjaként dolgozni, akkor várnak Téged a világ második gyorséttermi hálózat üzletei Budapest egész területén az alábbi munkakörbe Éttermi dolgozó KÓDSZÁM: ÉTDO-TT Feladatok: hússütés, krumplisütés, szendvicskészítés rendelések felvétele, termékek ajánlása, pénztárgép kezelése, takarítási feladatok elvégzése vendégek udvarias, gyors, pontos kiszolgálása Elvárások: rugalmas beoszthatóság megbízhatóság terhelhetőség, jó állóképesség tapasztalat nem szükséges Amit kínálunk: megbízható, stabil vállalati háttér, hosszú távú munkalehetőség ambiciózus és kiemelkedően teljesítő munkavállalók számára előrelépési lehetőség 4-6-8 órás munkaszerződés munkaidő-beosztástól függően az Mt. alapján bérpótlék, túlórapótlék választható béren kívüli juttatások (havi 6000 Ft) Munkaviszony időtartama: Határozatlan idejű Napi munkaidő: három műszak Jelentkezés határideje: 2015-02-07 Kapcsolattartó n... - Állandó - Teljes munkaidő


Munkaügyi-központ-Segédápoló | Munkaügyi-központ-Segédápoló állás | állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és környéke | Munkaügyi-központ-Segédápolói állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Munkaügyi-központ-Segédápoló állás
munkaügyi központ Munkaügyi-központ-Segédápoló állás
állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és környéke
Munkaügyi-központ-Segédápolói állások

Kulcsszavas kereső