állás Munkaügyi-központ-Segédápoló
Csak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés azonnali állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munka országosan! Munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső. állás Munkaügyi-központ-Segédápolóai.


állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személyek, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMunkaügyi-központ-Segédápolóimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés témában, országosan.

Munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok:


munka és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Munkaügyi-központ-Segédápoló. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Munkaügyi-központ-Segédápolót találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőkről, ami nagyban segíti az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Munkaügyi-központ-Segédápolót keresők és állás Munkaügyi-központ-Segédápolót kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló értékelések:

A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresője, munka kereső, és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Munkaügyi-központ-Segédápolóhirdetés, hogy tudjanak állás Munkaügyi-központ-Segédápolót találni. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés mellett ingyenes letöltés állás Munkaügyi-központ-Segédápoló filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Munkaügyi-központ-Segédápoló tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlat -ról. Legyen az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, munka, munkáltató, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóajánlat, idősebb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőt, pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Munkaügyi-központ-Segédápolót keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, munka, karrier, önéletrajz, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál, önéletrajz vagy csak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló oldala.

Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Tréning koordinátor Job

GE - Nagykanizsa, Zala - Job Number: 2007958 Business: GE Appliances & Lighting Business Segment: GE Lighting About Us: GE (NYSE: GE) works on things that matter. The best people and the best technologies taking on the toughest challenges. Finding solutions in energy, health and home, transportation and finance. Building, powering, moving and curing the world. Not just imagining. Doing. GE works. For more information, visit the company's website at www.ge.com Posted Position Title: Tréning koordinátor Career Level: Experienced Function: Manufacturing Function Segment: Shop Operations Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Nagykanizsa Postal Code: 8800 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: Essential Responsibilities: Részvétel a termelési tréningrendszer felépítésében, működtetésében és fejlesztésében, Oktatási anyagok és segédanyagok, pl. kézikönyvek, vizuális segédanyagok, bemutató modellek és kiegészítő képzési referenciaanyagok elkészítése és továbbfejlesztés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyfélkapcsolati menedzser Job

GE - Szombathely, Vas - Job Number: 2003714 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, tulajdonosa a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és 101 bankfiókjában közel 3000 főnek biztosít kihívásokkal teli munkahelyet. A kihívásokkal teli gazdasági és szabályozói környezet ellenére a Budapest Bank az elmúlt években is folyamatosan nyereségesen működött, fenntartva erős likviditását és stabilitását. A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert. Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

CRM munkatárs – junior elemző Job

GE - Budapest - Job Number: 2007910 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: GE (NYSE: GE) works on things that matter. The best people and the best technologies taking on the toughest challenges. Finding solutions in energy, health and home, transportation and finance. Building, powering, moving and curing the world. Not just imagining. Doing. GE works. For more information, visit the company's website at www.ge.com Csatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: CRM munkatárs – junior elemző Career Level: Experienced Function: Marketing Function Segment: Pricing Management Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: CRM terület támogatása, adatbányászat, és azon alapuló elemzések készítése. Szoros együttműködés a lakossági marketing,... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Üzemeltető rendszermérnök/Telco (KF14-53) munkatárs

Tech People Hungary Kft. - Budapest - A Tech People Hungary Kft. egy szakemberek, illetve közép- és felsővezetők keresésére és kiválasztására specializálódott nemzetközi tanácsadó cég, mely fő tevékenységeként személyzeti tanácsadói szolgáltatást biztosít informatikai, pénzügyi, gyártó, forgalmazó és szolgáltató cégek, bankok, biztosítók valamint SSC, NOC és BPO szolgáltatók számára Közép és Kelet Európában. Ügyfelünk hálózatüzemeltető csapatába keresünk Üzemeltető rendszermérnök/Telco (KF14-53) munkatársat Feladatok: A vállalat adatközpontjában a routing-switching, határvédelmi és biztonsági infrastruktúra üzemeltetése és fejlesztése. A telekommunikációs hálózat üzemeltetése során felmerült problémák vizsgálata, elemzése, megoldási javaslatok kidolgozása. Együttműködés és kapcsolattartás az informatikai társosztályokkal, szolgáltatókkal, beszállítókkal, szakszervizekkel. Stabil infrastrukturális szolgáltatás biztosítása, a lehető legkevesebb kockázattal, törekedve az incidensek számának csökkentésére. Problémák é... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyfélreferens (MOM PARK fiók)

MKB Bank Zrt. - Budapest XII. ker - Az MKB BANK ZRT. MOM PARK FIÓKJA ügyfélreferens munkatársat keres Feladatok: a bank felelős képviselőjeként kapcsolatépítés és tartás a bank ügyfeleivel, az ügyfelek pontos, gyors és udvarias kiszolgálása, az ügyfélforgalmi feladatok elvégzése és részvétel a háttérmunkákban, a készpénzállományra vonatkozó keretgazdálkodási szabályok betartása, a napi fizetési forgalomhoz szükséges mennyiség biztosítása, szabályszerinti eljárás a rábízott értékek és kulcsok tekintetében, az előírt nyilvántartások vezetése, ügyfél akvizíció és keresztértékesítés a lakossági ügyfélkörben, a készpénzforgalom lebonyolítása egy- és kétszemélyes üzemmódban, a tranzakciók dokumentumainak előírás szerinti kezelése az utólagos ellenőrzés biztosítása érdekében, előírások szerinti eljárás a rábízott értékek, kulcsok és pénztároló berendezések tekintetében, a pénzkiadó gép bizottsági töltése és ürítése. standard hitel termékben értékesítés (hitelkártyák, lakossági folyószámlahitel). A pályázókka... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Behajtási asszisztens

PROFIRENT Gepkolcsonzo Kft. - Budapest X. ker - Az ország vezető gépkölcsönző társasága a Profirent Gépkölcsönző Kft. az alábbi munkakörbe keres megbízható, rugalmas, gyakorlatias, problémamegoldó, az önálló munkavégzés képességével rendelkező munkatársat budapesti központjába. Behajtási asszisztens Főbb feladatok, munkák: a társaság vevőivel való kapcsolattartás. kintlévőségek kezelése, behajtása. felszólító levelek készítése, postázása. fizetési megállapodások előkészítése. kapcsolattartás a cég jogi képviselőjével, valamint a külső behajtó céggel. a credit controller munkájának támogatása. egyéb, munkaköréhez szorosan nem kapcsolódó feladatok esetenkénti ellátása Az álláshoz tartozó elvárások: középfokú végzettség (előny gazdasági) önálló munkavégzés elemző és problémamegoldó képesség, kezdeményező alkat határozottság, ugyanakkor rugalmasság, a számítógépes programok alkalmazásában szerzett megbízható ismeretek, kiemelten a Microsoft Office Excel, Word programokra, vállalatirányítási rendszerek ismerete a foly... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Termelési Csoportvezető

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Lakossági Értékesítő

Gsm Takács Kft - Budapest - Cégünk Vodafone Franchise üzletébe Budapestre - Lakossági értékesítő pozícióba munkatársat keres Főbb feladatok, munkák: - értékesítés, szakszerű ügyfélkezelés Az ideális pályázó rendelkezik: - minimum középfokú végzettséggel, - számítógépes ismeretekkel (word, excel), - 1-2 év ügyfélszolgálati, értékesítési vagy ügyfélkezelési tapasztalat előnyt jelent, - kiváló kommunikációs készséggel, - értékesítői vénával, - kiváló stressz-tűrő és problémamegoldó készséggel, - ügyfél centrikus hozzáállással, - önállóan munkavégzésre való képességgel, - alapfokú műszaki beállítottsággal Amit kínálunk: - kimagasló értékesítői juttatási csomag - bejárási költség hozzájárulás Állás, munka területe(i): - Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Munkavégzés helye: Budapest, Bevásárlóközpont Árkád, Pólus, Corvin Cegléd, Budapest útvonalon a 4-es főút mentén a bejárás autóval biztosított Jelentkezés az állásra: Fényképes önéletrajzokat az allas@gsmtakacs.hu e-mail címre "BP-career" jeligére várjuk. Fő tevékenys... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem inspiráció - kreativitásod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálózatának Somogy megyei irodái (Siófok, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkozói jogviszony... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Nemzetközi Értékesítő

SG Magyarország Kft. - Budaörs, Pest - Csatlakozz csapatunkhoz,ha szeretnél egy multinacionális környezetben egy fiatalos csapatban. Nemzetközi értékesítőként legfőbb feladatod magas színvonalú rendezvényeink értékesítése telefonon keresztül, leginkább angol nyelven. Legfőbb feladatok: Már meglévő és jövőbeli kliensek telefonos megkeresése A különböző témákban megrendezésre kerülő rendezvények ismertetése Szoros együttműködés a marketing és más osztályokkal az üzleti sikerek elérése érdekében Akit keresünk: Pozitív és energikus értékesítő, aki nem ijed meg a kihívásoktól és a kemény munkától Nagyon erős üzleti angol nyelvtudással rendelkezik, mellyel képes felső vezetőkkel kommunikálni telefonon keresztül Ambiciózus és határozott jellem, aki képes kimagasló teljesítmény elérésére Képes önállóan dolgozni, ugyanakkor remek csapatjátékos is Amit kínálunk: Versenyképes alapfizetés és jutalék rendszer Folyamatos tanulási lehetőség, felkészítő tréninggel a pozícióra Fiatal és dinamikus nemzetközi csapat Stamford Global egy nemzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Senior Beszerző – műszaki terület

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Motorkerékpár Üzleti Tanácsadó

Red Baron Hungary Kft. - Magyarország - Dolgoznál motorok között? Szeretnél segíteni munkád során motorosoknak, motorozás iránt érdeklődőknek? A Red Baron felvételt hirdet Motorkerékpár Üzleti Tanácsadó munkakörre. Jelentkezz itt: www.redbaron.hu/allas Bővebben: http://www.redbaron.hu/motorkerekpar-uzletkoto A Red Baron a 1972-ben alapított japán cégcsoport tagja – ahol a 300 üzlettel rendelkező hálózat évtizedek óta évente 100 000 db motorkerékpárt értékesít. Vállalatunk a cégcsoport magyarországi és egyben európai zászlóshajója, amely folyamatosan építkezik a magas japán értékesítési szám mögött álló ügyfélkezelési tapasztalatokra. Küldetésünk ügyfeleinknek a felhőtlen motorozás élményét nyújtva lehetővé tenni álmai megvalósítását a motorok józan értékítéletén keresztül. A Red Baron jelenleg Magyarország egyetlen motorkerékpár üzlethálózata és egyben a legnagyobb forgalmú használt motorkerékpárokat forgalmazó szervezet. Célunk a magyar motorosok kiszolgálása, tucatnyi boltból álló üzlethálózat kialakítása, az évtizedek ala... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Motorkerékpár Szervizes

Red Baron Hungary Kft. - Magyarország - Dolgoznál motorok között? Szeretnél segíteni munkád során motorosoknak, motorozás iránt érdeklődőknek? A Red Baron felvételt hirdet Motorkerékpár Szervizes munkakörre. JELENTKEZZ ITT: www.redbaron.hu/allas Bővebben: http://www.redbaron.hu/motorkerekpar-szakjavito A Red Baron a 1972-ben alapított japán cégcsoport tagja – ahol a 300 üzlettel rendelkező hálózat évtizedek óta évente 100 000 db motorkerékpárt értékesít. Vállalatunk a cégcsoport magyarországi és egyben európai zászlóshajója, amely folyamatosan építkezik a magas japán értékesítési szám mögött álló ügyfélkezelési tapasztalatokra. Küldetésünk ügyfeleinknek a felhőtlen motorozás élményét nyújtva lehetővé tenni álmai megvalósítását a motorok józan értékítéletén keresztül. A Red Baron jelenleg Magyarország egyetlen motorkerékpár üzlethálózata és egyben a legnagyobb forgalmú használt motorkerékpárokat forgalmazó szervezet. Célunk a magyar motorosok kiszolgálása, tucatnyi boltból álló üzlethálózat kialakítása, az évtizedek alatt öss... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Vállalati ügyfélkezelő

Expert Sales Kft - Budapest - Dinamikusan növekvő Vodafone franchise partner fiatal, lendületes és sikeres mozgó üzletkötői csapatába munkatársat keres Vállalati ügyfélkezelői pozícióba. Elvárásaink - Szükséges végzettség - Értékesítésben szerzett legalább 2 éves sikeres tapasztalat - Vevő-centrikusság és elkötelezettség - Eredményorientált személyiség - Lelkesedés, dinamizmus és jó szervezői készség - Önállóság, felelősségtudat és becsületes munkavégzés - MS Office professzionális ismerete Feladatok - Felelősségi kör - A Vodafone Magyarország Zrt. szolgáltatásainak professzionális ismerete és értékesítése - Új ügyfélszerzés - Meglévő partner állomány ápolása - Szerződéskötések előkészítése - Értékesítési tervek készítése - Folyamatos telefonos, e-mailes valamint személyes kapcsolattartás és kapcsolatépítés mikro- és kis vállalatokkal - Személyes tárgyalások lebonyolítása Ajánlatunk - Amit Önnek kínálunk - Érdekes munka egy stabil, dinamikusan fejlődő, jól megalapozott piaci helyzetben lévő cégnél - Fix bérezés és... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Külföldi munka - Légtechnika szerelők Németországba

Budapest - Azonnali kezdéssel keresünk németországi munkára légtechnika szerelőket különböző hajók klíma- és szellőzőrendszerének beszereléséhez, légcsatornák telepítéséhez. Elvárások - Többéves tapasztalat a szakmában - Angol vagy német nyelvtudás - VCA/SCC feltétel! - Saját autó és saját kéziszerszámok szükségesek - Műszaki rajz olvasási készség - Hajlandóság túlórák vállalására - Precíz, megbízható, önálló munkavégzés Mit nyújtunk - Hivatalos, bejelentett munkaviszony Németországban - Fizetés: nettó 400,- euró / hét (szállás és egészségbiztosítás díjának levonását követően) + 0,19 euró / km - Túlóra lehetőség! - Nincs regisztrációs díj, sem egyéb rejtett költség! Amennyiben érdekli a lehetőség, kérjük regisztráljon az euromunka weboldalán az ügymenet megkönnyítése érdekében a részletes önéletrajzát feltöltve! Szolgáltatásunk teljes mértékben díjmentes! Magán-munkaerőközvetítői nyilvántartásba vételi szám: 5529-1/2009... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

ELEKTROMŰSZERÉSZ

FemAlk Zrt. - Budapest - A FÉMALK ZRT. 25 éve meghatározó szereplője az autóiparnak. A vállalat alaptevékenysége elsősorban az autóipar részére nyomásos alumínium öntvények előállítása. A FÉMALK Zrt. közvetlen beszállítója a BMW, a Volkswagen és a Porsche autógyáraknak, 2013-ban pedig az év "magyar beszállítója díjat nyerte el. www.femalk.hu ELEKTROMŐSZERÉSZ FELADATOK: * Megelőző karbantartás, meghibásodáskor a gépek szerelése * Gépek folyamatos rendelkezésre állásának biztosítása, üzemzavar elhárítása * Gépek és eszközök karbantartása, műszaki állapotuk ellenőrzése * A munkakörhöz kapcsolódó dokumentumok elkészítése ELVÁRÁSOK: * Releváns szakirányú végzettség (Elektroműszerész) * Minimum 1-3 év hasonló munkakörben szerzett tapasztalat * Hasonló területen szerzett tapasztalat előny * Három műszakos munkarend vállalása * Pontosság, precizitás * Önállóság AMIT KÍNÁLUNK: * Versenyképes jövedelem * Cafeteria, egészségpénztári hozzájárulás TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: Munkavégzés helye: Budapest XXI. Kerület _Amennyiben a... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

CAD mérnök

Christian Koenen Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Részvétel a 10 fős stencilgyártó csoport munkájában A gyártás folyamatának teljes nyomon követése, a vevői igények felvételétől egészen a termék kiszállításáig Modern technológiai eszközök megismerése, napi szintű használata, stencilvágó gép kezelése Műszaki tervezőszoftverek és adatbázis kezelése, használata, dokumentációk elkészítése Kapcsolattartás bel- és külföldi ügyfelekkel, partnerekkel... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Etikettezés

Budapest VIII. ker - Ár: 0 Ft Fizetés: Fizetés (fix bér) A hirdető: Állást kínál (munkaadó) Állás típus: Vendéglátós Feladás dátuma: 2014.11.21 Eddig megtekintették 6 alkalommal... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Bolti eladó (minőségi borokat forgalmazó cég)

Budapest - Eladó (értékesítő) kollégát keresünk minőségi borokat forgalmazó üzletünkbe. A bolt a XV. kerületben található a felújított újpalotai vásárcsarnok területén. Elvárások: - kereskedelmi végzettség - borismeret - vevőközpontúság Amit kínálunk: - napi 8 órás munkaidő - alkalmazotti munkaviszony - versenyképes fizetés Kérjük, hogy fényképes önéletrajzát a hírdetésben megadott e-mail címre küldje.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Újságterjesztőt keresünk

Szigetszentmiklós, Pest - Szigetszentmiklósra (Bucka) újságterjesztőt keresünk. Jelentkezés névvel és telefonszámmal.... - Állandó - Teljes munkaidő


Győr-Moson-Sopron - Szolgáltatások értékesítésében és számítógépes ügyintézésben jártas ügyfélszolgálati alkalmazottat keresünk győri és mosonmagyaróvári irodánkba. Az ügyfélszolgálatos munkatárs feladata az ügyfélszolgálatra beérkező ügyfelek ügyeinek intézése, a társaság szolgáltatásai iránti igényük felmérése és a szolgáltatások irodai értékesítése. Társaságunk ügyfélszolgálatos munkatársait versenyképes, magas alkalmazotti bérrel, jutalékkal és béren kívüli juttatásokkal javadalmazza. Fényképes szakmai önéletrajzát e-mailen várjuk.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

CNC Gépkezelő (nrg84 Kecskemét)

Energy Power Kft. - Kecskemét, Bács-Kiskun - Megbízónk a világ egyik piacvezető fémalkatrész gyártója, amely cég számára munkatársakat keresünk az alábbi pozícióba: CNC Gépkezelő Elvárások: Műszaki szakirányú, legaláb középfokú végzettség (forgácsolás szakiránnyal) CNC forgácsolás (acél megmunkálás) területén szerzett gyakorlat. Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Önálló, pontos munkavégzés Rugalmasság Feladatok: Termelő berendezés (CNC és hagyományos forgácsoló gépek) hatékony üzemeltetése. A mérőeszközök tisztítása, állagának megőrzése, mérőeszközök használat előtti ellenőrzése és kalibrálása. Gyártási dokumentációk megfelelő kezelése, tárolása A műszak szakszerű és pontos, gyors átadása és átvétele A selejtes vagy eltérő termékek kezelése: kiszűrése, elkülönítése, megjelölése A gyártott termék kezelése: megjelölése, tárolása A munkakörnyezet rendezettségének fenntartása és tisztántartása Első darab „mindenkori” leellenőriztetése a MEO-val vagy gépbeállítóval Juttatások: Stabil hátterű nemzetközi n... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Roncsvágókat, és kömüveseket felveszek

Budapest - Azonnali kezdéssel, fel veszek 2-3-rom fő köművest, külföldi munkára,klinker rakására, és Roncsvágókat belföldi munkára !... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Villanyszerelő (nrg1013)

Energy Power Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Megbízónk egy építőanyag gyártó vállalat, több mint 50 országban gyárt cementet, készbetont, kavicsot és egyéb kapcsolódó építőanyagokat.Közel 46.500 fő alkalmazottal stratégiai pozíciókat tölt be Amerikában, Európában, Afrikában, Ázsiában és a Távol Keleten. Székesfehérvári telephelyére munkatársat keresünk az alábbi pozícióba: VILLANYSZERELŐ... Évente mintegy 1000 dolgozót segítünk új álláshoz. Legyen Ön az egyik, akinek új munkahelyet biztosítunk! Naponta frissülő állásajánlatok 24 iparágban az egész ország területén. Segítségünkkel több száz magyar és nemzetközi céghez juthat el a jelentkezése. Használja ki munkaerőpiaci ismereteink és kapcsolataink előnyeit! Tekintse meg a többi állásajánlatunkat is! Megbízónk egy építőanyag gyártó vállalat, több mint 50 országban gyárt cementet, készbetont, kavicsot és egyéb kapcsolódó építőanyagokat.Közel 46.500 fő alkalmazottal stratégiai pozíciókat tölt be Amerikában, Európában, Afrikában, Ázsiában és a Távol Keleten. Székesfehérvári telephely... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Hálózati Csatlakozás Specialista (Debrecen)

IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Hálózati Csatlakozás Specialista (Debrecen) Főbb feladatok, munkák: IP-VPN hálózatok üzembe helyezése Felhasználó IP hozzáférésének létrehozása az ügyfél kérésére, amely magába foglalja: hálózat kiépítését, hibaelhárítási forgatókönyv készítését, hibaelhárítás támogatását, működés tesztelését és a hálózati dokumentáció elkészítését is. Az álláshoz tartozó elvárások: Középfokú szakmai végzettség A standardizált munka rutinok és módszerek, általános információk és/vagy berendezések, anyagok használatának ismerete A szükséges tudás elsajátításához tréning biztosított Szakmai tapasztalat előnyt jelent Alapszintű IT ismeretek (MS Excel, Word, Outlook), hálózati alapismeretek Felsőfokú német nyelvtudás Jó kommunikációs készség Csapatjátékos hozzáállás, képesség az IT telekommunikációs ismeretek elsajátítására Amit kínálunk: Fiatal és barátságos csapat Folyamatos fejlődési lehetőség az informatika és a nyelvek terület... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Eladói-csomagolói állás hölgyeknek

Budapest - Kedves Lányok! November közepén nyíló karácsonyi standokra keressünk kedves, mosolygós, kommunikatív lányokat, akik szépen tudnak csomagolni karácsonyi ajándékokat. A munkaidő megegyezik a plázák nyitvatartásával. Feladatok: vásárlók kiszolgálása, ajándékok csomagolása, illetve néhány hölgynek kasszáznia is kell. Előnyt jelent, de nem feltétel a kassza ismerete, feltétel viszont a jó kézügyesség. Várjuk fényképes önéletrajzaitokat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Gépbeállító (nrg103)

Energy Power Kft. - Komárom-Esztergom - Villamos gépipari termékeket gyártó nemzetközi vállalatcsoport megbízásából, a megnövekedett termelési volumen miatt új kollégákat keresünk tokodi gyárukba, az alábbi pozícióba: GÉPBEÁLLÍTÓ Elvárások: szakmai tapasztalat (1 év) fémipari ismeretek Előny: szakirányú szakmunkás végzettség hasonló profilú vállalatnál szerzett tapasztalat német nyelvismeret targoncavezetői jogosítvány (OKJ-s végzettséggel) Feladatok: vágószerszám előkészítése, horonykivágógépre felszerelése és beállítása termékrajz alapján gyártásközi ellenőrzés mérőműszerek használatával gépkarbantartási munkálatok elvégzése kisebb javítások, szerelések elvégzése a szerszámokon, gépeken Egyéb: 3 műszakos munkavégzés, teljes munkaidő hétvégi túlóra jellemző kistérségi vonzáskörzetből, dinamikus, szakmai fejlődésre nyitott jelölteket várunk Amit kínálunk: Versenyképes jövedelem Komplex munkakör, kiváló munkakörnyezet, egyedülálló technológia. Munkavégzés helye: Tokod Jelentkezés módja:... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyfélkapcsolati munkatárs

RANGER GROUP HUNGARY - Szeged, Csongrád - Nemzetközi cég magyarországi leányvállallata új munkatársakat keres: 1 főt telekommunikációs területre, illetve 1 főt pénzügyi területre, ügyfélkapcsolati munkakörben. Feladatok: Kapcsolattartás a cég ügyfeleivel, illetve potenciális ügyfeleivel egyaránt A munkakörhöz tartozó adminisztratív feladatok ellátása napi szinten Kínálatunk: Hosszú távú, teljes munkaidős állás Kiemelt kereseti lehetőség +ösztönző jutalékok Ingyenes továbbképzések Fejlődési lehetőség cégen belül, egészen középmenedzsmenti szintig Ideális jelölttel szembeni elvárásaink: Ügyfélközpontúság Jó problémamegoldó készség Határozottság, magabiztosság, megbízhatóság Kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtési képességek Képesség önálló, illetve csapatban történő munkavégzésre egyaránt Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek Telekommunikációs területhez: középfokú végzettség (érettségi nem szükséges) Pénzügyi területhez: minimum érettségi! Egyéb: Az állás pá... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

HR adminisztrátor

LIVITA-DORTA Kft. - Veszprém - LIVITA-DORTA Kft. Pályázatot írunk ki az alábbi állás betöltésére: HR adminisztrátor Főbb feladatok, munkák: Hirdetésfeladás, toborzás, kiválasztás a Megrendelő igényei szerint Dolgozókkal napi kapcsolattartás, esetleges problémák feltárása és kezelése A termelésirányítással és a HR-rel történő napi kapcsolattartás Az álláshoz tartozó elvárások: Legalább középfokú végzettség, HR területen szerzett 1-3 év tapasztalat, rugalmasság, stressztűrés, terhelhetőség, problémamegoldó-készség, számítógép felhasználói szintű ismerete (excel, word), önálló munkavégzés Az állás betöltéséhez előnyt jelent: HR végzettség Amit kínálunk: versenyképes jövedelem Állás, munka területe(i): HR / Emberi erőforrás / Munkaügy Munkaerő közvetítés / Kölcsönzés / Fejvadászat Munkavégzés helye: Rugalmas munkavégzési hely - Veszprém megye Jelentkezés az állásra: Magyar nyelvű önéletrajzát és motivációs levelét küldje a e-mail címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Gyorséttermi dolgozó

Budapest - Az SSP Hungary Kft. által a 18. kerületben a, reptéren működő Burger King egységünkbe, GYORSÉTTERMI DOLGOZÓ munkatársat keresünk azonali munkakezdéssel Feladatok: Vendégek udvarias, gyors, pontos kiszolgálása Az étterem folyamatos tisztán tartása Konyhai feladatok elvégzése (krumplisütés, hússütés, mosogatás), csomagolás Elvárások: Mosolygós, lelkes, dinamikus, pörgős személyiség, jó csapatjátékos Alapfokú angolnyelv-tudás Gyorséttermi vagy vendéglátós tapasztalat előnyt jelent Korai műszakkezdés vállalása Munkavégzés helye: Budapest, Liszt Ferenc Repülőtér (megközelítés a Kőbány Kispestről induló 200E-s reptéri busszal) Jelentkezés módja: Ha úgy érzed, hogy szeretnél egy fiatal és lendületes csapat tagja lenni, akkor Várjuk önéletrajzodat a "Jelentkezem most" gombra való kattintással vagy a 1/688-1313-as faxszámra. vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Co hegeszto es lakatos

Borsod-Abaúj-Zemplén - Horvath Kft,keres Co hegesztoket lakatosokat Szombathelyi munkara... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

CICS Adatbázis adminisztrátor (Budapest)

IT Services Hungary Kft. - Budapest XI. ker - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! CICS Adatbázis adminisztrátor (Budapest) Főbb feladatok, munkák: A termékek naprakészen tartása CICS, CICS Transaction Gateway és Z/OS MQ segítségével fejlesztői, teszt és előállítási környezetben Támogató funkciók ellátása, hívások lebonyolítása és csapatok munkájának tesztelése CICS tranzakciók és átfogó rendszer konfigurációk frissítése és karbantartása Az alaptevékenység és egyéb szervezeti funkciók támogatása hatékony információs rendszerek és operációs rendszerek megtervezésével, dizájnolásával, fejlesztésével és elindításával Üzleti rendszerek, alkalmazások, szoftver alrendszerek és kapcsolódó termékek/toolok installációja és karbantartása Hardver és szoftver komponensek specifikációjának módosítása, ügyfelek és csapattagok inputjai alapján követelmények fejlesztése, valamint az új programok, alkalmazások és egyéb megoldások tökéletes integrációja a számítógépes környezetbe a business system lifecycle segítségével... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

NYUGDÍJTANÁCSADÓ

Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: NYUGDÍJTANÁCSADÓ Hivatkozási szám: MSTONYTA-1028 Megbízónk hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője. Az európai élvonalhoz tartozó francia csoport háttere a nagyobb tőkeerő, a külföldi kapcsolatrendszer és a 100 éves szakmai hagyományok révén kedvező távlatokat jelent az ügyfelek, a partnerek és a munkatársak számára is. A cég alkalmazotti munkakörbe 2 fő NYUGDÍJTANÁCSADÓ személyére felvételt hirdet. Feladatok: Meglévő ügyfélkörben államilag támogatott nyugdíj-előtakarékossági szerződések népszerűsítése és értékesítése Hosszú távú ügyfélportfólió kezelése Előny: Pénzügyi területen szerzett szakmai tapasztalat Munkavégzés helye: Budapest Pest megye Elvárások: Középfokú végzettség (érettségi) Felhasználói szintű számítógépes tudás Ügyfélorientáltság Teljesítmény-centrikus szemlétet Üzleti megjelenés Precíz, pontos munkavégzésre való hajlandóság Juttatások: Alkalmazotti jogviszony Juttatási csomag Versenyképes jövedelmi lehetőség (jutalé... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Közútkezelő ügyintéző

Veszprém - Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalaa közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapjánpályázatot hirdet Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri HivatalaVárosüzemeltetési Iroda Üzemeltetési Csoport Közútkezelő ügyintéző munkakör betöltésére. Állás megnevezése Közútkezelő ügyintéző A közszolgálati jogviszony időtartama határozatlan idejű közszolgálati jogviszony Foglalkoztatás jellege Teljes munkaidő A munkavégzés helye Veszprém megye, 8200 Veszprém, Óváros tér 9. A munkakör betöltője által ellátandó feladatkör Tevékenysége során ellátja az Önkormányzat kezelésében lévő közúthálózat útkezelői tevékenységét, az útfenntartás, a forgalomtechnikai és a forgalomszabályozás ügyeinek intézését, irányítását, felügyeletét. Ellátja a közutak felbontására, igénybevételére, valamint idegen szerv vagy személy által a közutak működésével kapcsolatos más egyéb tevékenységre irányuló feladatok, kérelmek kivizsgálását, elbírál... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

GYÁRTÁSTÁMOGATÓ MÉRNÖK (Komárom-Esztergom megye)

IMPC PERSONNEL HUNGARIA Kft. - Komárom-Esztergom - Megbízónk - Komárom-Esztergom megyei autóipari beszállító vállalat - számára keresünk pályázót az alábbi munkakörbe: GYÁRTÁSTÁMOGATÓ MÉRNÖK Feladatok Felelős a gyártási folyamatokért és az adott gyártóterületen gyártott termékekért Gyártási folyamat kidolgozása, szükséges dokumentációk elkészítése Transzferek (termék át/visszahelyezés) lebonyolításának vezetése, azok kidolgozása Költségcsökkentési... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Feladatok #Automatizált gyártóberendezések szakmai felügyelete, javítása és a gépek folyamatos rendelkezésre állásának biztosítása #Részvétel gépátvételek, üzembe helyezések folyamatában #Karbantartási tervek elkészítése #Szoros együttműködés a műszakos karbantartó munkatársakkal #Soron dolgozó kollégák szakmai támogatása, oktatása #Részvétel a beszerezési folyamatban (árajánlatok bekérése, megrendelések lebonyolítása) #Gyártásban fellépő problémák analizálása, korrekciós intézkedések végrehajtása #Szükséges alkatrészek raktári mennyiségének meghatározása, követése #Kapcsolattartás a beszállítókkal, munkabiztonsággal, gyártással, karbantartással és a kontrollinggal #Rendelkezésre állás optimalizálása... - Állandó - Teljes munkaidő


Dunakeszi, Pest - KirályPizza Dunakeszi üzletébe pizzaszakácsot, futárt, grillszakácsot és diszpécsert keres. Fényképes önéletrajzokat a megadott email címre várjuk. Jelentkezéseket a munkaágra történő megjelöléssel kérjük küldeni.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Szervizes (Referenciaszám: PJ3244)

Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Dunakeszi, Pest - Szervizes Partnercégünk megbízásából keresünk Dunkakeszi telephelyükre határozott időre, részmunkaidős munkavégzésre az alábbi munkakörbe: Szervizes munkatárs Főbb feladatok, munkák: irodai gépek javítása szerelési, szervizelési feladatok ellátása gépek, eszközök tisztítása, karbantartása Az álláshoz tartozó elvárások: műszaki, karbantartói végzettség minimum 1 éves szakmai tapasztalat felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek (Excel, Word) gyakorlatias személyiség Amit nyújtunk: éges buszjárat Budapestről 4-6 órás napi munkaidő Egyéb: A munkakezdés várható időpontja: azonnal Jelentkezés: Kérjük magyar nyelvű önéletrajzát, a bérigény megjelölésével csatolva, az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölésével küldje el Szabó Dóra kapcsolattartó részére a honlapunkon található regisztrációs űrlap segítségével vagy e-mailen a dora.szabo@pannonjob.hu címre. Javasoljuk, hogy a regisztrációt válassza, mert így adatai gyorsabban jutnak el hozzánk és ez a sikeres pályázat egyik zálo... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Takarítói állás

Budapest - Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthona (1047 Bp. Baross u. 100.) keres felvételre teljes munkaidőre, változó műszakra takarítót. Jelentkezés: Dobrainé Csernay Erzsébet intézményvezető ápolónál e mailben önéletrajzzal és elérhetőséggel.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Értékesítési munkatárs

HRCV Szemelyzeti Szolgaltato Kft. - Budapest - Megbízónk Magyarország egyik legnagyobb magántulajdonban lévő infokommunikációs vállalkozása. Részükre keresünk új kollégát: Értékesítési munkatárs (irodatechnikai üzletág) munkakörbe. Országos munkavégzés Elvárások: - értékesít területén szerezett tapasztalat; - jó kommunikációs készség; - ajánlatírásban szerezett jártasság; - mobilitás; - önálló munkavégzés; - angol társalgási szintű nyelvismeret; Feladatok: - új és meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartás; - ügyfelek igényeinek felmérése, kiszolgálása; - értékesítési célszámok teljesítése; Amit kínálnak: - biztos háttér; - támogatás a társosztályoktól; - kiemelkedő juttatási csomag; Amennyiben úgy érzi, hogy ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, kérjük, küldje el szakmai, fényképes önéletrajzát a palyazat@hrcv.hu e-mail címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Plc programozó / technikus

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Tatabánya, Komárom-Esztergom - Komárom-Esztergom megyei, neves multinacionális vállalat megbízásából keresünk szakembert az alábbi pozícióba: PLC PROGRAMOZÓ / TECHNIKUS Feladatok A megelőző karbantartási tervekben szereplő feladatok végrehajtása Hibaelhárítási, javítási tevékenység végzése a gyártóberendezéseken Részvétel a karbantartási és a gyártási folyamat mérőszámainak (KPI) rendszeres elemzésében, a karbantartást érintő veszteségcsökkentő intézkedések kidolgozásában Részvétel új gyártóberendezések telepítésében, beüzemelésében A gyártósorokra érkező új termékek bevezetésének támogatása technikai, műszaki oldalról Kapcsolattartás, együttműködés a gyáregység más részlegeinek illetékes munkatársaival a zavartalan gyártási folyamat támogatása érdekében Karbantartási dokumentációk vezetése Gyártóberendezések szoftvereinek napra készen tartása, javítása, archiválása Elvárások Középfokú Elektrotechnikusi, Villamosipari vagy Vezérléstechnikai - végzettség SIEMENS S7 300 programozási ismeret Min. 2-3 éves h... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Autóbuszvezető

Trenkwalder Szemelyzeti Szolgaltato Kft. - Jász-Nagykun-Szolnok - Array Array Multinacionális partnerünk részére keresünk dolgozót, határozott időre az alábbi feltételekkel: Autóbuszvezető Nyugat-Európai körúton résztvevő autóbusz vezetése; eseti, kisegítői feladatok elvégzése (csomagok pakolása, stb.). Elvárások C kategóriás jogosítvány; digitális tachográf kártya; angol vagy német alapfokú nyelvtudás. Előny: Nyugat-Európai helyismeret Időtartam: 2014.11.10-201... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Értékesítési munkatárs

Carrier Team Kft. - Budapest IV. ker - Carrier Team Kft. Műanyag granulátum, regranulátum kereskedésével foglalkozó cég keres, főállású értékesítési munkatársat. Feladatok: Műanyag termékek szakismerete, bemutatása, értékesítése. Minőségi ügyfélélmény biztosítása. Panaszok, reklamációk kezelése. A napi munka mellett folyamatos ismeretfejlesztés Elvárások: xMűanyag kereskedelem terén való jártasság Saját gépkocsi Kiváló szóbeli kommunikációs készség Problémamegoldó képesség. Előny: Értékesítési tapasztalat. Angol nyelvtudás Amit kínálunk: Fiatalos, lendületes, eredmény orientált csapat. Versenyképes jövedelem. Állás, munka területe(i): Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Értékesítő / Területi képviselő Munkavégzés helye: Budapest, 1043 Munkásotthon út 8. Jelentkezés az állásra: Önéletrajzokat fizetési igény megjelölésével a e-mail címre várjuk.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Területi képviselő

ORBICO HUNGARY Kft. - Dunaújváros, Fejér - Paks, Tolna - Magyarország legnagyobb disztribúciós vállalata, világszínvonalú háztartási és vegyi áru termékeinek értékesítésére munkatársat keres az alábbi munkakörbe: Területi képviselő (Paks/Szekszárd/Dunaújváros területére) Feladataid lesznek: Tolna-, Fejér megyei üzletek túratervszerű látogatása Megrendelések felvétele a hazai láncok üzleteiben Képviselt termék népszerűsítése, piacrészeiknek megfelelő kihelyezések biztosítása (merchandising) Reklámanyagok elhelyezése Akciók lebonyolítása Folyamatos riportolás a piaci folyamatokról Országos és régiós szerződések betartatása Ami fontos nekünk: Paks, Szekszárd, Dunaújváros vagy annak környékén lévő lakhellyel rendelkezzél Ismerd az FMCG szektort és a hazai bolthálózatokat Magabiztos gépjármű vezetési gyakorlatod legyen (B kategóriás jogosítvány), ismerd jól Tolna-, Fejér megyét Mint a legjobb képviselő, önállóan, magabiztosan old meg a felmerülő kihívásokat. Amit mi ajánlunk neked: versenyképes juttatási csomag (fix bérezé... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Gyógypedagógus

Tápiószecső, Pest - A Váci Egyházmegye Szamaritánus Szolgálat Intézményfenntartó Központ fenntartásában lévő Otthon Szociális Szolgáltató pályázatot hirdet Nevelőszülői Hálózatában GYÓGYPEDAGÓGUS munkakör betöltésére. A munkajogviszony időtartama: határozott idejű jogviszony Foglalkoztatás jellege:teljes munkaidő A munkavégzés helye: az intézmény ceglédi irodája és Tápiószecső A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: A Nevelőszülői Hálózatban a fenti térségben nevelőszülők által ellátott gyermekek gyógypedagógiai fejlesztése Munkabér és juttatások: A pedagógus besorolás és az Otthon Szociális Szolgáltató szabályzataiban foglaltak alapján. Pályázati feltételek: gyógypedagógus főiskolai végzettség B kategóriás jogosítvány, saját gépjármű Előnyt jelent gyermekvédelemben szerzett tapasztalat A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: Fényképes szakmai önéletrajz, végzettséget igazoló okiratok másolata Jelentkezni lehet az intézmény levelezési, vagy email címén : Otthon Szo... - Alkalmi - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Csemege és sajt pult eladó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok - Munkakör megnevezése: Csemege és sajt pult eladó Munkavégzés helye: 5000 Szolnok, Téglagyári út 30. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű csemege- és sajtáru-termék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, ké... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Telesales ügyintéző

ERSTE BANK HUNGARY Zrt. - Budapest - Elkötelezettek vagyunk, hogy valamennyi munkatársunk megfelelő tiszteletet és megbecsülést kapjon munkája során, nyíltan és őszintén kommunikáljunk velük értékes és elismert szakértőként tekintve rájuk. Telesales ügyintéző Az Erste Bank magyarországi cégcsoportja 1997 óta tagja az osztrák Erste Group-nak, Kelet-Közép Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójának, amely több mint 50 000 munkavállalójával 17 millió ügyfelet szolgál ki. Az Erste Bank Hungary Zrt. a magyar bankpiac meghatározó szereplője, mérlegfőösszege szerint a második helyet foglalja el. Leányvállalataival karöltve a pénzügyi szolgáltatások teljes skáláját lefedi. Tehetséges, képzett és lelkes munkatársaink segítségével testreszabott pénzügyi szolgáltatásokat nyújtunk minden ügyfélszegmens számára. Erste Bank pályázatot hirdet Telesales ügyintéző munkakör betöltésére. Főbb feladatok: Ügyfelek telefonon történő megkeresése értékesítés, ügyfélaktivizálás valamint keresztértékesítés céljából. Ügyfél-eléged... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyfélszolgálati munkatárs

Humania HRS Group Zrt. - Kecskemét, Bács-Kiskun - Humánia HRS Group Zrt. egy országos hálózattal rendelkező munkaerő-kölcsönző, közvetítő vállalkozás. Cégünk kétoldalú szolgáltatóként segítséget nyújt a munkavállalók álláskeresésében és elhelyezkedésében, valamint a cégeknél felmerülő munkaerőhiány gyors és rugalmas pótlásában. Ügyfeleinknek jogszerű foglalkoztatással és megbízható ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Célunk, a munkaerőpiac minden szereplője számára egy dinamikusan fejlődő, emberközpontú szolgáltatás működtetése. A cég saját alkalmazottjaként kecskeméti irodájába Ügyfélszolgálati munkatársat keres. Feladatok: Partnereink diák munkaerőigényének kiszolgálása Diák munkavállalók toborzása és szervezése a megrendelt munkákra Kapcsolattartás a partnerekkel és munkavállalókkal Személyes és telefonos ügyfélkezelés Adminisztráció, iratkezelés Számítógépes adatrögzítés Reklamációk kezelése Elvárások: Középfokú végzettség Jó kommunikációs és együttműködő készség Számítógépes ismeretek (Word, Excel) Jó szerv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ügyintéző, irodai asszisztens (Ref.sz.: 16218)

HUMAN CENTRUM Kft. - Sajóbábony, Borsod-Abaúj-Zemplén - irodai feladatok ellátása adatok feldolgozása... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Tervező Mérnök

DEKRA Arbeit Magyarorszag Kft. - Kecskemét, Bács-Kiskun - Multinacionális gyártó cégünk számára keresünk Tervező Mérnök (referenciaszám: DEKRA2289) Munkatársat. Elvárások: Gépész- vagy villamosmérnöki végzettség 3-5 éves tapasztalat gyártás területén Aktív angol nyelvtudás szóban és írásban CAD rendszerek ismerete MS-Office ismeretek Jó problémamegoldó és együttműködési készség Projektmenedzseri tapasztalat előny Az új kolléga feladatai lesznek: Műszaki rajzok készítése Autocad-ben Gyártáshoz szükséges dokumentáció elkészítése Prototípusok gyártásának a támogatása, hibaelemzés Új termékek bevezetése Amit megbízónk kínál: kreatív munkalehetőség külföldi tanulmányutak versenyképes fizetés Munkavégzés helye: Kecskemét Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük szakmai önéletrajzát az alábbi e-mail címre küldje el minél hamarabb:... - Állandó - Teljes munkaidő


Munkaügyi-központ-Segédápoló | Munkaügyi-központ-Segédápoló állás | állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és környéke | Munkaügyi-központ-Segédápolói állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Munkaügyi-központ-Segédápoló állás
munkaügyi központ Munkaügyi-központ-Segédápoló állás
állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és környéke
Munkaügyi-központ-Segédápolói állások

Kulcsszavas kereső