állás Munkaügyi-központ-Segédápoló
Csak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés azonnali állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munka országosan! Munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső. állás Munkaügyi-központ-Segédápolóai.


állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személyek, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMunkaügyi-központ-Segédápolóimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés témában, országosan.

Munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok:


munka és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Munkaügyi-központ-Segédápoló. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Munkaügyi-központ-Segédápolót találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőkről, ami nagyban segíti az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Munkaügyi-központ-Segédápolót keresők és állás Munkaügyi-központ-Segédápolót kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Munkaügyi-központ-Segédápoló értékelések:

A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóok, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresője, munka kereső, és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Munkaügyi-központ-Segédápolóhirdetés, hogy tudjanak állás Munkaügyi-központ-Segédápolót találni. A állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés mellett ingyenes letöltés állás Munkaügyi-központ-Segédápoló filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső és állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Munkaügyi-központ-Segédápoló munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Munkaügyi-központ-Segédápoló tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlat -ról. Legyen az állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, munka, munkáltató, állás Munkaügyi-központ-Segédápolóajánlat, idősebb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresőt, pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Munkaügyi-központ-Segédápolót keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Munkaügyi-központ-Segédápoló, munka, karrier, önéletrajz, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Munkaügyi-központ-Segédápoló ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kereső, állás Munkaügyi-központ-Segédápoló kínál, önéletrajz vagy csak állás Munkaügyi-központ-Segédápoló hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Munkaügyi-központ-Segédápoló oldala.

Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Egészségügyi kerámia fejlesztési munkatárs Job

GE - Budapest - Job Number: 1937392 Business: GE Appliances & Lighting Business Segment: GE Lighting About Us: Posted Position Title: Egészségügyi kerámia fejlesztési munkatárs Career Level: Experienced Function: Manufacturing Function Segment: Manufacturing Engineering Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1046 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: Essential Responsibilities: élelmiszeripari és egészségügyi kerámia termékek fejlesztése és a hozzájuk kötődő szabadalmak önálló feltérképezése, vevői visszajelzések alapján önálló kapcsolattartás a leendő vevőkkel, és velük közösen műszaki specifikációk kidolgozása kísérleti szerszámok gyártástámogatása, 3D prototyping orvos látogatás, terméknépszerűsítés, vevői visszajelzések gyűjtése minőség folyamatosan fenntartása, hogy az megfeleljen az előírtnak. Qualifications/Requirements: szakirányú fogtechnikusi végzettség kerámia fogszabályozó betétek felhasználásában szerzett tapa... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Karbantartó mérnök Job

GE - Ózd, Borsod-Abaúj-Zemplén - Job Number: 1951476 Business: GE Energy Management Business Segment: EM-IS Industrial Solutions About Us: GE (NYSE: GE) works on things that matter. The best people and the best technologies taking on the toughest challenges. Finding solutions in energy, health and home, transportation and finance. Building, powering, moving and curing the world. Not just imagining. Doing. GE works. For more information, visit the company's website at www.ge.com Posted Position Title: Karbantartó mérnök Career Level: Experienced Function: Manufacturing Function Segment: Maintenance Engineering Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Ozd Postal Code: 3600 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: - A gyártósorok műszaki állapotának napi nyomkövetése.- A felmerülő műszaki problémák megoldásában való részvétel Essential Responsibilities: - Gyártósorok elvár yield mutatóinak műszaki szempontból történő támogatása.- Karbantartási és tartalékalkatrész beszerzési köl... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Részmunkaidős - junior tanácsadó -5 órás - Paks Job

GE - Paks, Tolna - Job Number: 1954263 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából. A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert. Az „Év bankja 2013” címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ell... - Állandó - Részmunkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Részmunkaidős adminisztrátori állás

Hardsonic Bt. - Budaörs, Pest - Kiváló német nyelvtudással, 4 órás adminisztrátori állás, mikro vállalkozásnál. Jogosítvány, esetleg gk. a bejáráshoz előny. Feladat: telefonos kapcsolattartás a német anyacéggel telefonon ill. emailon, valamint a céggel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása. Fényképes önéletrajzot a megadott mailra kérem küldeni. 2 fővel dolgozó képviselet, szervíz. 1994-ben alapítva.... - Állandó - Részmunkaidő


Törökszentmiklós, Jász-Nagykun-Szolnok - A törökszentmiklósi Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda pályázatot hirdet az alábbi állások betöltésére katolikus értékrenddel lehetőleg azonosulni tudó kollégák részére: - 1 fő INFORMATIKA-bármely szakos általános iskolai vagy középiskolai TANÁR Érdeklődni a +36-56/390-002-es vagy a +36-30/393-1358-as telefonszámon, 2013. július 23-ától folyamatosan. Pályázatokat a tmbercsenyi@gmail.com email címre küldhetik. Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Adótanácsadó

Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. Adótanácsadó Deloitte A Deloitte a világ egyik vezető szakmai szolgáltató cége, amely világszínvonalú könyvvizsgálói, valamint adó-, kockázati, üzletviteli és pénzügyi tanácsadói szolgáltatást kínál ügyfeleinek több mint 150 országban, közel 200 ezer munkatárssal. Adótanácsadó Hirdetési kód: Adótanácsadó_FY14 Kínált pozíció: Adótanácsadó Iparág: Pénzügy, számvitel, controlling Munkakör: Adószakértő Pozíció területei: A Te jövőd. Hol kezded el? Feladat: Szeretnél gyors, stabil adótanácsadói karriert építeni? szakmai és készségfejlesztő tréningeken részt venni? megoldást találni komplex adózási problémákra? tapasztaltabb kollégák támogatásával dolgozni, ügyfeleinkkel kapcsolatban lenni? nemzetköz... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Kereskedelmi munkatárs felsőfokú német nyelvtudással

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkező munkatársat keresünk kereskedői munkakörbe Elvárások: - jó kommunikációs készség (svájci/német vevőkkel és beszállítókkal kapcsolattartás) - felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudás (további nyelv ismerete előnyt jelent) - önálló munkavégzés - határozott fellépés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. vagy telefonon: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Adótanácsadó gyakornok

Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. Adótanácsadó gyakornok Deloitte A Deloitte a világ egyik vezető szakmai szolgáltató cége, amely világszínvonalú könyvvizsgálói, valamint adó-, kockázati, üzletviteli és pénzügyi tanácsadói szolgáltatást kínál ügyfeleinek több mint 150 országban, közel 200 ezer munkatárssal. Adótanácsadó gyakornok Hirdetési kód: Adótanácsadó gyakornok Kínált pozíció: Adótanácsadó gyakornok Iparág: Pénzügy, számvitel, controlling Munkakör: Összes munkakör ebben az iparágban Pozíció területei: Feladat: Szeretnél - gyors, stabil adótanácsadói karriert építeni? - szakmai és készségfejlesztő tréningeken részt venni? - megoldást találni komplex adózási problémákra? - tapasztaltabb kollégák támogatásával dolgozni, ügyfe... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Nemzetközi gépjárművezető

Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Audit gyakornok

Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. Audit gyakornok Deloitte A Te jövőd. Hol kezded el? A Deloitte a világ egyik vezető szakmai szolgáltató cége, amely világszínvonalú könyvvizsgálói, valamint adó-, kockázati, üzletviteli és pénzügyi tanácsadói szolgáltatást kínál ügyfeleinek több mint 150 országban, közel 200 ezer munkatárssal. Audit gyakornok Hirdetési kód: Audit gyakornok FSI Kínált pozíció: Audit gyakornok Iparág: Pénzügy, számvitel, controlling Munkakör: Számviteli munkatárs Pozíció területei: Feladat: Szeretnél megismerkedni a pénzügyi szektor intézményeinek működésével? tanácsadáshoz szükséges gyakorlati ismereteket elsajátítani? új ügyfelekkel, új szakemberekkel megismerkedni? folyamatos képzéseken részt venni, tapasztalta... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Gazdasági ügyintézőt keresünk 2014.ápr. 1-ji kezdéssel

Bercsényi Katolikus Iskola - Törökszentmiklós, Jász-Nagykun-Szolnok - Gazdasági ügyintézőt keresünk 2014.ápr. 1-ji kezdéssel Feltétel: középfokú pénzügyi vagy számviteli ügyintéző végzettség, számítástechnikai ismeret Érdeklődni. Bózsóné Lipcsei Anikó gazdaságvezetőnél Tel.: 56 / 390 137 (munkaidőben) Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda Törökszentmiklós, Almásy út 1. www.bercsenyi.com... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Óvodapedagógus

Törökszentmiklós, Jász-Nagykun-Szolnok - A törökszentmiklósi Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda pályázatot hirdet az alábbi állások betöltésére katolikus értékrenddel lehetőleg azonosulni tudó kollégák részére: - 1 fő óvodapedagógus Érdeklődni a +36-56/390-002-es vagy a +36-30/393-1358-as telefonszámon, 2013. július 23-ától folyamatosan. Pályázatokat a tmbercsenyi@gmail.com email címre küldhetik. Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda... - Határozott idejű - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Értékesítő

Openhouse Ingatlan Iroda - Somogy - Amit ajánlunk: - kiemelkedő európai szintű jövedelmi rendszer - ingyenes irodahasználat, professzionális munkakörülmények - telekommunikációs hozzájárulás - személyre szabott marketingtámogatás (névjegykártyák, szórólapok..) - gyakorlati alapokra helyezett képzési rendszer - magas érzelmi hangoltságú, országos értékesítői csapat biztonsága Elvárások: - ügyfélközpontú gondolkodásmód, kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - magas munkabírás, pozitív beállítottság - alap szintű számítógépes ismeretek Az Ön feladata lesz használt és új ingatlanok megbízásba vétele, kiajánlása és értékesítése új és meglévő ügyfélkörünk részére. Jelentkezés: eliza.ronaszegi@oh.hu e-mail címen. A tárgy rovatba, kérjük, hogy tüntesse fel, melyik irodánkban szeretne dolgozni! Határidő: 2014. 04. 30. Vállalatunk, a 100%-ban magyar tulajdonú Országos Ingatlan hálózat Somogy megyei irodáiba(Siófok, Balatonboglár, Kaposvár), megnövekedett feladataink elvégzésére és meglévő csapatunk bővítésére értékesítőket ker... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Java/Java EE fejlesztő

ArgonSoft Kft - Budapest - ArgonSoft Kft. Ha szeretnél - a legújabb modellvezérelt fejlesztési módszerekkel - high-end technológiák alkalmazásával - fiatalos és jó hangulatú csapatban - modern, jól megközelíthető munkakörnyezetben Java/Java EE fejlesztőként dolgozni és ehhez a szükséges elhivatottságod és ismereteid is megvannak, akkor várjuk jelentkezésedet szakmai CV-vel a job@argonsoft.hu címen! Feladatok • 3 rétegű web-es integrált rendszerek fejlesztése Java EE technológiával SOA architektúrán • UML alapú rendszertervek adatpálása • Web-es felületek, üzleti logika valamint adatelérési réteg fejlesztése • Agilis (SCRUM) vagy vízesés alapú (RUP) projektmunkában való együttműködés • Ügyfél oldali kulcsfelhasználókkal történő szóbeli és írásbeli egyeztetés Elvárások • SQL ismerete • Java/ Java EE ismerete • Objektumorientált programozási paradigma, UML ismerete • Java EE keretrendszer ismerete • Többrétegű architektúrák ismerete • WebService, XML technológiák ismerete • Angol nyelvismeret Kevesebb munkatapaszta... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

ASP.NET C# fejlesztő

Guidesys Kft. - Budapest XIII. ker - Cégünk Budapest XIII. kerületi irodájába keres azonnali kezdéssel az alábbi elvárásoknak megfelelő teljes munkaidős webfejlesztőt: Elvárások: • Min. 2-3 év ASP.NET tapasztalat • HTML és CSS ismeretek • Javascript kliens oldali magabiztos használata • Visual Studio 2012 • DevExpress komponenscsomag ismerete • MS-SQL ismeretek • Precíz, önálló munkavégzés, jó problémamegoldó készség, csapatmunkára való nyitottság • Innovatív gondolkodásmód • Szakmai angol nyelvismeret Előny: • Entity Framework tapasztalat • Referenciamunka bemutatása • Elkötelezettség a minőségi szoftverfejlesztés iránt • Verziókezelő használatában szerzett tapasztalat (SVN) Feladatok: • Részletes specifikáció alapján egyedi üzleti szoftverek készítése és továbbfejlesztése Amit kínálunk: • Hosszú távú munkalehetőség • Versenyképes, értékálló jövedelem • Változatos fejlesztési feladatok • Fiatalos légkör Munkavégzés helye: • A munkavégzés cégünk Budapest XIII. kerületi irodájában történik. Jelentkezni arcképes szakmai öné... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Ingatlan Tanácsadó

RE / MAX - Budapest VI. ker - : 799052 Jelentkezés Ingatlan Tanácsadó Főbb feladatok, munkák: Ingatlanok felkutatása, akvirálása Ügyfelekkel való kapcsolatteremtés és kapcsolattartás Szerződések tárgyalása és előkészítése Ingatlanok professzionális bemutatása Az álláshoz tartozó elvárások: Ügyfélközpontú gondolkodás Jó kommunikációs készség és megjelenés Megbízhatóság Legalább középfokú végzettség Teljes munkaidős munkavégzés Ingatlanos szakismeret előny Idegen nyelv ismerete előny Gépkocsi megléte előny Amit kínálunk: Minőségi irodai környezet és infrastruktúra Folyamatos szakmai képzés, nemzetközi háttér Jutalék alapú díjazás Munkavégzés helye: 1061 Budapest, Andrássy út 4. Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezés Munkavégzés helye: 1061 Budapest, Andrássy út 4.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

HR Adminisztrátor olasznyelv-tudással

Budapest XI. ker - Multinacionális ügyfelünk szolgáltató központjába HR adminisztrátor munkatársat keresünk. Feladatok: HR folyamatok adminisztratív támogatása, közvetítés a menedzserek és a munkavállalók között, HR adatbázis folyamatos frissítése, HR Specialista csoport támogatása, beléptetésekkel kapcsolatos ügyintézés, ügyfelekkel való hatékony kommunikáció, felmerülő problémák megoldása, folyamattesztelési feladatok, fejlesztési javaslatok kidolgozása, minőségbiztosítási tesztek. Elvárások: felsőfokú végzettség, kiváló kommunikációs készség, multinacionális környezetben szerzett legalább fél éves tapasztalat, probléma felismerési és megoldási képességek, kiváló számolási készség, pontosság, precizitás csapatmunkára való készség, ügyfélorientált hozzáállás, kiváló, aktív angolnyelv-tudás, kiváló, aktív olasznyelv-tudás. A cég ajánlata: stabil hátterű, folyamatosan bővülő, nemzetközileg elismert vállalati csoport, versenyképes jövedelem, professzionális munkakörnyezet. to... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Minőségirányítási és kutatásfejlesztési igazgató

Sole-Mizo Zrt. - Magyarország - Minőségirányítási és kutatásfejlesztési igazgató Vállalat: Sole-Mizo Zrt. Közvetlen felettes: Közép-európai operációs igazgató Terület: Minőségirányítás Munkavégzés helye: Szeged, Bácsbokod, Marcali, Csorna Munkakör célja: A Sole-Mizo Zrt. valamennyi üzemének minőségirányítási és kutatásfejlesztési folyamatainak, valamint csapatainak irányítása és fejlesztése. Felelősségi körök: Új termékek bevezetési ütemtervének elkészítése a marketinggel és s termeléssel közösen. Kísérleti gyártások nyomon követése, szükséges módosítások elvégzése. Új termék kereskedelmi forgalomba hozatala után az üzemi gyártások kiemelt figyelése, ellenőrzése, technológiák, receptúrák elkészítésének irányítása, a dolgozók körültekintő, mindenre kiterjedő oktatásának irányítása. A Kutatás-fejlesztés költségeinek nyomon követése. Jelenlegi receptúrák felülvizsgálata, javaslat ezek esetleges módosításáról. Folyamatos kapcsolattartás az adalékanyag beszállítókkal, termékmódosítási ötletek le... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Péket felveszünk

Tét, Győr-Moson-Sopron - Sokorópátka, Győr-Moson-Sopron - PÉKET FELVESZÜNK sokorópátkai és téti üzemünkbe. Elvárások: többéves szakmai gyakorlat elhivatottság rugalmasság Amit kínálunk: kiemelt bérezés céges buszjárat útiköltség térítés cafeteria negyedéves prémium Jelentkezés: e-mailben a pedropekseg@workline.hu e-mail címen, vagy a 30/5096060-as telefonszámon.... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Villamos karbantartó

Hire-One Kft. - Komárom-Esztergom - : 785701 Jelentkezés Legyünk együtt sikeresek! Partnerünk neves autóipari termékeket gyártó vállalat. Részükre keresünk tapasztalattal rendelkező jelöltet az alábbi pozícióba: Pozíció leírása: A gyártás során használt gépek, gyártó cellák és a hozzájuk tartozó kiszolgáló berendezések telepítése; Elektromos-, elektronikus-, pneumatikus- és hidraulikus megelőző karbantartások elvégzése; Gépek, robotok állagmegóvó karbantartása, szükség szerinti javítása; Dokumentációk elkészítése, karbantartási anyagok kezelése; A karbantartáshoz szükséges anyagok, alkatrészek, kéziszerszámok kiválasztásában való részvétel, azok megrendelések elindítása; Együttműködés a társterületekkel. Követelmények: Villanyszerelői v. technikusi végzettség PLC programozói alapismeretek 3 műszakos munkarend Előny: Angol nyelvismeret Autóiparban szerzett tapasztalat Amit ügyfelünk kínál: Cafeteria Bejárás támogatása Munkaruha biztosítása Munkavégzés helye: Komárom-Esztergom megye Jelentkezés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Könyvelő (PJ2761)

Pannonjob Kft. - Mór, Fejér - Könyvelő (PJ2761) Móri partnercégünk megbízásából munkatársat keresünk az alábbi munkakörre:Könyvelő: KÖNYVELŐ Feladatok: Szállítói számlák, banki bizonylatok, pénztár könyvelése Havi, negyedéves, éves zárások összeállításában való részvétel Kapcsolattartás partner cégekkel, hivatalokkal Adóbevallások, éves beszámolók, statisztikák készítése Elvárások: Mérlegképes könyvelő végzettség Könyvelésben szerzett legalább 1 éves tapasztalat Adózás területén szerzett jártasság Magas szintű Excel ismeret Középfokú angol nyelvtudás Amit kínálunk: Felelősségteljes munkakör Versenyképes fizetés Jó munkakörnyezet Egyéb információ az állásról: Munkavégzés helye: Mór Jelentkezés: Kérjük magyar és angol nyelvű önéletrajzát csatolva, az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölésével küldje el Miklós Csilla kapcsolattartó részére a honlapunkon található regisztrációs űrlap segítségével vagy e-mailen a címre. Javasoljuk, hogy a regisztrációt válassza, mert íg... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Utasbiztonsági ellenőr - RÉSZMUNKAIDŐ

Randstad Hungary Kft. - Budapest - Utasbiztonsági ellenőr - RÉSZMUNKAIDŐBudapestSzereted a pezsgést, a nemzetközi környezetet? Társalgási szinten beszélsz angolul és érettségid is van? Szívesen dolgoznál a repülőtéren? Akkor Téged keresünk! Jelentkezz hozzánk részmunkaidős utasbiztonsági ellenőrnek!Követelmények / Job requirements: - A repülőtér területére belépő személyzet, utasok és a csomagok ellenőrzése - A biztonsági területre és légi közlekedésre veszélyes tárgyak, eszközök és anyagok kiszűrése és ezek bekerülésének megakadályozása - Folyamatos munkarendben történő munkavégzés Személyiségjegyek / Personality: - Középfokú végzettség - Társalgási szintű angol nyelvtudás - Folyamatos munkarend vállalása napi 4 órában - Büntetlen előélet - Pontos és precíz munkavégzés, megbízhatóság - Kiváló figyelem-koncentrációs, együttműködési és kommunikációs készség - Kedves, nyitott személyiség - PÁLYAKEZDŐK jelentkezését is várjuk! Amit ajánlunk / Offered: - Nemzetközi munkakörnyezet - Folyamatos képzések - Hivatalosan és a jog... - Állandó - Részmunkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Product Owner / IT Tanácsadó (Budapest) (Ref.sz.: 551)

APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Elismert, megbízható, dinamikusan fejlődő webfejlesztéssel foglalkozó partnercégünk számára Product Owner munkatársat keresünk. Feladatok: e-kereskedelemmel kapcsolatos webfejlesztési projektek teljes körű operatív irányítása, ügyfelekkel dedikált kapcsolattartóként való hatékony, asszertív kommunikáció, ügyféligények felmérése, megértése, dokumentálása, projektek megtervezése, specifikációk elkészítése az ügyféligények alapján, a fejlesztési területek illetve az ügyfél közötti kommunikáció irányítása, státuszmeetingek megtartása, státusz riportok elkészítése, pályázati anyagok összeállítása. Elvárások: felsőfokú végzettség preferáltan üzleti/kereskedelmi vagy műszaki/informatikai területen, üzleti/kereskedelmi/műszaki/informatikai területen szerzett legalább 2-3 éves szakmai tapasztalat, érdeklődés mind az IT technológiák mind a gazdasági területek iránt, kiváló kommunikációs készség, proaktív, pozitív, önálló és határozott személyiség, rendszerszemlélet, folyamatok... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Gépbeállító/csoportvezető (Referenciaszám: PJ2610)

Pannonjob Kft. - Veszprém - : 713197 Jelentkezés Veszprém megyei megbízónk részére keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: Gépbeállító/csoportvezető Feladatok: - Operátorok és gépbeállítók irányítása - Termelés felügyelete - Személyügyi feladatok ellátása - Gépek beállítása, ellenőrzése Elvárások: - Műszaki végzettség - Legalább 2-3 éves termelésben szerzett tapasztalat - Csoportvezetői tapasztalat - Társalgási szintű német nyelvtudás - Számítógépes ismeretek Amit megbízónk kínál: - Versenyképes fizetés - Fiatal, lendületes csapat - Stabil háttér Jelentkezés: Kérjük, magyar és német nyelvű, részletes szakmai önéletrajzát csatolva, az e-mail tárgymezőben a referenciaszám megjelölésével küldje el Miklós Csilla kapcsolattartó részére a honlapunkon található regisztrációs űrlap segítségével, vagy e-mailen a csilla.miklos@pannonjob.hu címre. Javasoljuk, hogy a regisztrációt válassza, mert így adatai gyorsabban jutnak el hozzánk és ez a sikeres pályázat egyik záloga. Tájékoztatjuk, hogy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

IT Expert (Referenciaszám: PJ104)

Pannonjob Kft. - Székesfehérvár, Fejér - : 203454 Jelentkezés Székesfehérvári multinacionális megbízónk számára keresünk munkatársakat az alábbi munkakörbe: IT Expert Feladatok: - Meghatározott problémák javítására szolgáló rendszer szoftverek alkalmazása - Rendszer és szoftver konfigurációk irányítása - Biztonsági állapot ellenőrzés és a biztonsági szabványok fenntartása - Dokumentáció előállítás és kezelés - Alkalmazások háttértámogatása - Szerver adminisztráció Elvárások: - Tárgyalóképes angol nyelvtudás - Legalább 3-5 éves munkatapasztalat Windows vagy Unix/Linux rendszerek használatában - Felsőfokú szakirányú végzettség - Jó problémamegoldó képesség Amit megbízónk kínál: - Versenyképes jövedelem - Dinamikus nemzetközi csapat - Szakmai fejlődési lehetőség, képzések, tréningek - Költözési támogatás - Utazási, sportolási támogatás - Étkezési hozzájárulás Jelentkezés: Kérjük magyar és angol nyelvű részletes szakmai önéletrajzát csatolva, az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Beágyazott szoftverfejlesztő mérnök

Bosch csoport (Budapest - Robert Bosch Kft.) - Budapest - Beágyazott szoftverfejlesztő mérnök Szoftver fejlesztés Made by Bosch - szinonima a kiváló minőségre. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch Engineering Center... Made by Bosch - szinonima a kiváló minőségre. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch Engineering Center Budapest) vezérlőegységeket fejlesztünk az autóipar számára, multinacionális környezetben. Dinamikusan bővülő csapatunkba folyamatosan keresünk kvalifikált munkatársakat. Csatlakozz hozzánk Te is! Gépjárművek komfort-elektronikai vezérlőegységeinek fejlesztéséhez keresünk mérnököket szoftverfejlesztői munkakörökbe. Feladatok: Beágyazott mikrokontrolleres vezérlőegységek szoftver... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Hegesztőmérnök/Hegesztési felelős

Energy Power Kft - Tiszakécske, Bács-Kiskun - Magas műszaki színvonalú energetikai, vízierőművi és papíripari gépek gyártásával foglalkozó tiszakécskei partnercégünk számára munkatársat keresünk az alábbi pozícióba:Hegesztőmérnök / Hegesztési felelős Feladatok: Hegesztési felügyelet ellátása Hegesztési, hőkezelési technológiai és személyi dokumentációk naprakész karbantartása Hegesztő tanműhely vezetése Hegesztőmesterek irányítása. Közreműködés a minőségirányítási feladatok elvégzésében Közreműködés, új technológiák vizsgálatában, auditokra történő felkészülésben A cég által készített berendezések gyártásával összefüggő, azok minőségét befolyásoló tevékenységek ellenőrzésében való részvétel. Elvárások: Műszaki főiskolai / egyetemi hegesztőmérnöki végzettség IWE / EWE képesítés Angol és/vagy német nyelvtudás Több éves hegesztett fémszerkezet gyártási területen szerzett technológusi tapasztalat Jó kommunikációs készség Jó problémamegoldó készség Előny: Nehézacél-szerkezetek és nyomástartó-edények gyártásában szerzett gyakorlat AutoC... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Értékesítő mérnök

Randstad Hungary Kft. - Budapest - - digitális gyártási szoftvermegoldások és gyártásközi minőségbiztosítási rendszerek értékesítése multinacionális gyártócégek felé - teljes értékesítési ciklusok lefolytatása - új ügyfelek felkutatása, ügyfélkapcsolatok kiépítése - kapcsolattartás a meglévő ügyfélkörrel - vevői igények feltérképezése, ajánlatok készítése - marketing feladatok ellátása, prezentációk elkészítése és megtartása... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Gyártósori minőségellenőr

Randstad Hungary Kft. - Komárom-Esztergom - Gyártósori minőségellenőr Multinacionális autóipari partnerünk számára keresünk gyártósori minőségellenőröket azonnali kezdéssel, Oroszlányba. Feladatok / Tasks autóalkatrészek minőségellenőrzése szalagmunka 3 műszakos munkarend(6 -14,14-22,22-6) napi 8 órás munkavégzés a munkába járást Budapestről a cég intézi Elvárások / Requirements minimum 5 napos folyamatos munkavégzés (hétvégén is) rugalmasság pontosság alaposság Pozíció területe(i) / Sectors Fizikai munka / Segédmunka Egyéb fizikai munka Gyártás / Termelés Minőségbiztosítás / Ellenőrzés Szakmunka Egyéb szakmunka Munkavégzés helye / Location Komárom-Esztergom megye Jelentkezés módja / How to apply Online regisztrációs lap kitöltése és önéletrajz feltöltése a Randstad Kapcsolattartó személy / Contact person Judit Jávorszki +36 1 688 6844... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

C# fejlesztő

evosoft Hungary Kft - Magyarország - Kezd a legjobbnál! Az evosoft, Magyarország vezető szoftverfejlesztő cége most kivételes lehetőséget kínál! Nálunk tanulhatsz, hogy utána nálunk dolgozhass! Az evosoft most képzési és egyben karrierépítési lehetőséget kínál számodra! Ez egy kiváló alkalom, hogy betekintést nyerhess a Siemens AG világpiacra fejlesztett orvostechnológiai, vasútautomatizálási, ipari automatizálási szoftverfejlesztőinek munkájába! Ragadd meg a lehetőséget, hogy élvonalbeli szakemberektől, valamint nyelvtanároktól tanulhass egy maximum 6 hetes intenzív kurzus keretében. A képzést sikeresen elvégzők közül C# fejlesztő munkatársakat választunk ki miskolci, budapesti és szegedi csapatainkhoz! Várjuk jelentkezésed, amennyiben a következők igazak Rád: Szakirányú felsőfokú végzettség (Várjuk a tanulmányaikat 2014-ben záró pályakezdők jelentkezését is!) Legalább társalgási szintű angol és/vagy német nyelvtudás Szoftverfejlesztési alapismeretek C# programozási nyelvből Érdeklődés a legújabb fejleszté... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Gyártásvezető(SM-5803)

JOB Szemelyzeti Tanacsado Kft. - Budapest - Termelési tervek határidőre történő teljesítése a mennyiségi és minőségi elvárásoknak megfelelően A területre vonatkozó hatékony erőforrás-gazdálkodás Beosztott munkatársak irányítása, ellenőrzése, fejlesztése A gyártás szakmai felügyelete, operatív irányítása Folyamatfejlesztésben való aktív részvétel Kapcsolattartás társosztályokkal Elvárás: Felsőfokú műszaki végzettség Termelési terület (elsősorban gépipar vagy elektronika) vezetésében szerzett legalább 2-3 éves tapasztalat... - Állandó - Teljes munkaidő


EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budapest - ADMINISZTRATÍV MUNKATÁRSÁT KERESI NEMZETKÖZI SZÁLLÍTMÁNYOZÓ CÉG Munka típusa: Irodai adminisztráció, Recepció, Ügyfélszolgálat, S.O.S. - Azonnal kezdhető munkák Munkavégzés helye: IX. kerületben Megye: Budapest Feladat: Szerezz irodai tapasztalatot az egyik legnagyobb nemzetközi szállítmányozással foglalkozó cégnél! Feladat: az ügyfelek értesítése emailen, illetve válasz leveleik kezelése. Excel táblázatok kezelése, adatok bevitele, rögzítése. Kapcsolattartás a társosztályokkal, illetve egyéb összetett irodai (koordinációs) feladatok ellátása. Fizetés: Bruttó 690 Ft/óra Munkaidő: Hétfőtől péntekig heti min. 3,5-4 egész nap vállalása. (Előny heti 5 nap vállalása!). A munka várhatótóan két hónapig tart. (Műszakvállalástól függő a munka időtartama.) Életkor: 18 éves kortól Feltételek: 18. életév betöltése, nappali tagozatos, aktív hallgatói jogviszony. MS World, Excel, Outlook magabiztos ismerete, használata. Pontos, precíz, agilis, megbízható diákok jelentkezését várjuk! Jelentkezés: Köv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

JUNIOR FACILITY MANAGER

Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: JUNIOR FACILITY MANAGER Hivatkozási szám: MSTJRFAC-9878 Működő ingatlanok bérbeadásával és üzemeltetésével foglalkozó partnerünk számára keresünk csapatuk bővítésére új munkatársat az alábbi pozícióba: JUNIOR FACILITY MANAGER Elvárások Műszaki diploma (épületgépész-, vagy épületvillamosság mérnöki végzettség előny) Releváns épületüzemeltetési tapasztalat Épületgépészeti és épületvillamossági berendezések átfogó ismerete Épületfelügyeleti rendszer kezelése Számítógépes ismeretek, Microsoft Office használata Tárgyalóképes angol nyelvismeret Határozott fellépés Kiváló problémamegoldó képesség Pontos határidő-betartás Önálló munkavégzés Rendszerező képesség, alaposság Egyszerre több projekt kezelésének képessége Feladatok Bevásárlóközpontok üzemeltetésével kapcsolatos műszaki feladatok ellátása: beruházások felügyelete karbantartás menedzsment közműszolgáltatókkal való kapcsolattartás közmű fogyasztás mérésével kapcsolatos feladatok koordinálása Angol... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Alkalmazás Specialista német nyelvtudással (Pécs)

IT Services Hungary Kft. - Pécs, Baranya - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Alkalmazás Specialista német nyelvtudással (Pécs) Főbb feladatok, munkák: Az ügyfelek által használt asztali alkalmazásokhoz, perifériák vezérlőszoftveréhez telepítő készlet tervezése, készítése (.MSI, .MST, .MSP fájlok) SW Packaging Wise Package Studio segítségével az elkészült telepítőkhöz az ügyfél által használt szoftverdisztribúciós rendszerhez (pl. vADM, SCCM, Empirum, Citrix stb.) megfelelő telepítő script készítése, technikai minőségbiztosítása, és az ezekhez szükséges konzultációs feladatok elvégzése Az álláshoz tartozó elvárások: Középfokú végzettség Középfokú német nyelvtudás (angol előny) Windows mélyebb szintű ismerete Registry ismeret Group/software policyk ismerete. (Active Directory, Microsoft Windows Server 2008 ismeret előny) Visual Basic szkriptelési ismeretek Csapatszellem Precízitás Remek kommunikációs és kezdeményező készség Amit kínálunk: Fiatal és barátságos csapat Folyamatos fejlődési... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Szerszámmérnök (Gy-M-S) - MAT

LeanCenter - Győr-Moson-Sopron - Szerszámmérnök (Gy-M-S) - MAT-1335 Autóipari beszállítóként működő mulatinacionális nagyvállalat csapatába keresünk egy fő Szerszámmérnök munkatársat az alábbi szerint. Feladatok részvétel a fröccstermék kialakításában szerszámtervezés támogatása, részvétel a szerszámtervek jóváhagyásában részvétel a szerszámpróbákon, szerszámok átvétele a szerszámgyártónál gyártásindítás után 90 napig felmerülő problémák megoldása módosítások koordinálása Elvárások Felsőfokú szakirányú végzettség 5 év releváns szakmai tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás (német nyelvismeret előny) Kimagasló problémamegoldó képesség Terhelhetőség Utazási hajlandóság JelentkezésKétnyelvű, fényképes, Word formátumban szerkesztett önéletrajzzal és bérigény feltüntetésével. E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Referencia: MAT - 1335Weboldal: http://www.leancenter.hu/allasajanlatok... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Médiatanácsadó / területi üzletkötő (ZALA MEGYE)

MTT Media Kft. - Zala - : 741370 Jelentkezés Az (vezető európai médiavállalkozás online / mobil / print területen 11 országban, összesen 1300 alkalmazottal) magyarországi leányvállalata az , akinek piacvezető termékei az üzleti kommunikáció során ma már nélkülözhetetlen eszközök, innovatív és sokrétű médiaajánlatának értékesítésére keres új kollégákat. Kínált pozíció: Médiatanácsadó / területi üzletkötő Feladatok: - komplex médiaajánlat (online / mobil / print) bemutatása és értékesítése, cégek, vállalkozók és intézmények számára - a széleskörű termékpalettából (Google optimalizált online cégkeresők és honlapok, Google AdWords kampányok, mobil applikációk, print cégkatalógusok) az ügyfél igényeinek legmegfelelőbb ajánlat összeállítása - ügyfelekkel való kapcsolattartás, szakmai tanácsadás - meglévő ügyfélkör ápolása és bővítése - személyes tárgyalások szervezése és lebonyolítása Amit leendő kollégánktól elvárunk: - minimum középfokú végzettség - tárgyalóképes kommunikáció - üzletie... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Projektvezető

Randstad Hungary Kft. - Budapest - - Termékbevezetési folyamatok koordinálása, végrehajtásának biztosítása - Változások bevezetésének felügyelete, irányítása - Projekt lépéseinek, mérföldköveinek kitűzése - Aktív közreműködés a stratégiai és az operatív tervezésekben - Kapcsolattartás a gyárakkal, a beszállítókkal, társosztályokkal - Határidők meghatározása, betartatása - Dokumentációk naprakészen tartása... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Gépbeállító technikus

Pannonjob Kft. - Veszprém - : 203446 Jelentkezés Élelmiszeripari területen tevékenykedő veszprémi partnercégünk számára keresünk munkatársakat az alábbi munkakörbe, munkaerő- kölcsönzés keretein belül: Gépbeállító technikus Feladatok: - gépek megfelelő, biztonságos üzemeltetése - alapállapot ellenőrzése, helyreállítása - a beosztott dolgozók irányítása (feladatkiosztás, pihenőidő kiadása) - felmerülő problémák esetén a művezető értesítése és a nem megfelelő termék korrekt kezelése - üzemeltetési jelentés számítógépes vezetése, eredmények értelmezése - előírt minőségi ellenőrzések vezetése - kritikus alapanyagok fogyásának figyelése, túlfogyasztás jelzése a művezetőnek - belső műszaki raktár szintjének felügyelete, készletszint módosítása - gépsor meghibásodása esetén a javítási munkálatok irányítása, ellenőrzése - a termelési folyamat menetének optmalizálása - aktív részvétel a gépsorok és új termékek fejlesztésében Elvárások: - általános, vagy élelmiszeripari gépész végzettség - 3 műszakos... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Kiemelt pénzügyi tanácsadó

ING Biztosito Zrt - Budapest - ING Biztosító Zrt Az állás Munkaadó ING Biztosító Zrt Állás helye Budapest, Budapest Magyarország Iparág Biztosítás Állástípus Teljes munkaidős Megbízási szerződés / Projektmunka / Kölcsönzött Tapasztalat éveinek száma 2-5 év között Karrierszint Szakember (beosztottak nélkül) Kiemelt pénzügyi tanácsadó Az állásról Kiemelt Pénzügyi Tanácsadó A holland székhelyű ING Csoport a világ egyik legjelentősebb biztosítási, és nyugdíjszolgáltatásokat nyújtó cégcsoportja, melynek szolgáltatásai kiterjednek a pénzügyi szféra valamennyi területére. Feladat leírás: Személyre szabott pénzügyi portfólió összeállítása Vállalati pénzügyi megoldások értékesítése Felelős kapcsolattartás ügyfelekkel Pénzügyi tervező program használata Elvárások: Üzleti szemlélet, ambíció Középfokú vagy felsőfokú végzettség (felsőfokú végzettség előnyt jelent) Pénzügyi ismeretek Amit nyújtunk: Versenyképes díjazás (hivatás indító támogatás+jutalék+bónusz) Szakmai támogatás, mentori rendszer Stabil, nemzetközi vállalati hátté... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Műszakvezető

Trenkwalder Kft - Veszprém - Stabil háttérrel rendelkező,elektronikai ipari megbízónk számára keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: Műszakvezető Feladatok: A teljes termelési folyamat ellenőrzése, fejlesztése A termelékenység növelése, a termelési határidők betartása A termelés kontrollálása illetve a standardok betartása Kapacitások illetve szabadságok tervezése A beosztott alkalmazottak irányítása (50-80 fő) A gyártási rendszerekért való felelősség vállalás A munkahelyi biztonsági illetve környezetvédelmi szabályok betartása A vállalat érdekeinek képviselete, azok elfogadtatása a kollégáival Elvárások: Min. középfokú műszaki (gépipari, villamos-ipari) végzettség, felsőfokú végzettség előnyt jelent Kommunikációképes német nyelvtudás Min. 5 év termelésben/karbantartásban irányítási területen szerzett gyakorlati tapasztalat Termelésirányítási rendszerek ismerete, SAP ismerete előnyt jelent Jártasság termelési- és munkaszervezési rendszerekben (REFA, 5S) Karbantartási rendszerek ismerete Al... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Pékségbe segédmunkást felveszünk

Sokorópátka, Győr-Moson-Sopron - PÉKSÉGBE SEGÉDMUNKÁST FELVESZÜNK sokorópátkai üzemünkbe. Elvárások: középfokú végzettség elhivatottság rugalmasság Amit kínálunk: kiemelt bérezés céges buszjárat útiköltség térítés cafeteria negyedéves prémium Jelentkezés: e-mailben a pedropekseg@workline.hu e-mail címen... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Minőségirányítási mérnök (kereskedelem)

Bolyi Mezogazdasagi Termelo es Kereskedelmi Rt. - Nagyigmánd, Komárom-Esztergom - : 785622 Minőségirányítási mérnök (kereskedelem) Vállalat:Bóly Zrt. Közvetlen felettes:kereskedelmi igazgató Terület: Kereskedelmi Igazgatóság Munkavégzés helye:Nagyigmánd -változó Munkakör célja A kereskedelmi igazgatóság folyamatainak minőségközpontú szabályozása, a folyamatok fejlesztése. Felelősségi körök A kereskedelmi igazgatóság folyamatainak - Inputanyag (műtrágya, növényszer, vetőmag), termény-és takarmányipari alapanyag kereskedelem/beszerzés/értékesítés/logisztika területeinek szabályozása, szabályzatok elkészítése, a folyamatok fejlesztése, kontrollja, fejlesztési projektek kezdeményezése és vezetése. Külső és belső auditok tervezése, azok lebonyolítása, a megfogalmazott javító intézkedések megvalósulásának a követése. Új beszállítók esetén beszállítói auditok megszervezése, azok lebonyolítása. Beszállítók minősítése. Szerződések előkészítésékben való részvétel. Kapcsolattartás a beszállítókkal. A kereskedelmi igazgatóság tevékenységeihez kapcsolódó b... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Mezőgazdasági karbantartó és üzemeltető technológus

Trenkwalder Kft. - Baranya - Mezőgazdasági profilú partnerünk részére keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: Mezőgazdasági karbantartó és üzemeltető technológus Az álláshoz tartozó elvárások: középfokú műszaki-technikusi (automatizálás, villamos ipari ism., folyamatirányított vezérlések, üzemtechnológia, karbantartás, víz-gáz, automatizált vezérlési rendszerek) vagy felsőfokú üzemeltetési, automatizálási területen megszerzett végzettség felsőfokú végzettség esetén 2-3 éves szakmai tapasztalat, középfokú végzettség esetén min. 5 éves szakirányú szakmai tapasztalat előny a mezőgazdasági nagyüzemi technológiák műszaki ismerete (állattenyésztés, takarmányozás, automatizálási területek) magabiztos Office ismeretek, előny az ERP rendszer ismerete mobilitás, B kategóriás jogosítvány. Főbb feladatok, munkák: az üzemben található hűtési-fűtési rendszerek üzemeltetése, karbantartása a kiépített víztisztító rendszer üzemeltetése, karbantartása a szükséges anyagok beszereztetése, készleteztetése villamos ene... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

IT Project Manager német és angol nyelvtudással (Budapest)

IT Services Hungary Kft. - Budapest - Folyamatos kapcsolattartás a megrendelőkkel, igények és elvárások rögzítése, felmerülő problémák kezelése Előrehaladás folyamatos ellenőrzése, folyamatok analízise, rendszeres állapotjelentés készítése Általános PM módszertan szerint előkészítési, tervezési, végrehajtási és ellenőrzési feladatok ellátása (különösen scope, resource, time, cost és risk management területen) Projektek technikai illetve architekturális támogatása, valamint a szükséges dokumentációk elkészítése, véleményezése Projektek lezárása: az eredmények sikeres átadása az operatív területek számára Elvárások Főiskolai/egyetemi végzettség informatikai vagy műszaki területen Tárgyalóképes német ÉS kommunikációs szintű angol nyelvtudás Legalább 4-5 év informatikai projektektapasztalat nemzetközi környezetben Architekt vagy solution designer tapasztalat Magas szintű adatbázis-kezelési és programozási ismeretek Mobilitás, akár 25% projekthelyszínen Előny Üzemeltetési ismeret (operációs rendszerek és/vagy s... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Folyamatoptimalizáló (gépész)mérnök

Human Centrum Kft. - Somogy - A Humán Centrum Kft. büszke arra, hogy működése alatt több ezer embernek biztosított országszerte törvényes, bejelentett munkahelyet, fejlődési lehetőséget számos iparágban. Célunk a munkatársak hatékonyságának növelése, fejlesztése és óvása, mely kiemelkedően fontos a vállalatok sikere szempontjából. Ezúttal Somogy megyei (Marcali) partnercégünk részére keresünk munkatársat az alábbi feltételekkel: Feladatok: Kivitelezhetőség ellenőrzése rajz alapján Határidő meghatározása és követése a szériagyártás engedélyezéséig Munkafolyamat sorrendjének meghatározása Műveleti terv és darabjegyzék összeállítása, folyamatos aktualizálása Kalkulációk készítése és ellenőrzése Gyártási előírások, gépbeállítási-, csomagolási utasítások elkészítése,nyomon követése, MEO-val és a gyártással szorosan együttműködve ellenőrzési utasítások készítése A sorozatgyártás optimalizálása, figyelembevéve a költségeket és minőséget - Normaidők felügyelete Közreműködés a gyártóeszközök, szerszámok fejleszt... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Gyakornok

Diak-Melo Miskolc Iskolaszovetkezet - Tiszaújváros, Borsod-Abaúj-Zemplén - : 794965 Jelentkezés Gyakornoki program végzős hallgatók számára! Multinacionális partnerünkhöz tiszaújvárosi munkahelyre keresünk nappali tagozatos diákokat az alábbi feladatokra, hosszú távú munkavégzésre, gyakornoki munkakörben. Feladatok, amikben részt kell venni: - bejövő (szállítói) számlák könyvelése - szállítói folyószámlák egyeztetése - kapcsolattartás a beszállítókkal,társosztályokkal - kimenő(vevői) számlák kezelése könyvelése - bejövő fizetések nyomon követése - költségelszámolások könyvelése - bank könyvelése - irattározási feladatok - havi zárással kapcsolatos feladatok elvégzése - gazdasági adatok ellenőrzése és elemzése - külső és belső adatszolgáltatás készítése - napi riportok készítése Elvárás - Érvényes, leigazolt, nappali tagozatos hallgatói jogviszony - Pénzügyi vagy számviteli végzettség illetve tanulmány - Társalgási szintű angol nyelvtudás - Havi legalább hatvan óra vállalása, - Érdeklődő, újdonságokra nyitott hozzáál... - Tréning/gyakorlat - Részmunkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Kiszerelő

Adecco Kft. - Budapest XXIII. ker - Festékgyártással foglalkozó Partnercégünk számára keresünk munkatársakat az alábbi pozícióba: Kiszerelő Feladatok: Festékanyag dobozokba való kiszerelése, csomagolása Minőség-ellenőrzés Munkakörnyezet tisztán tartása Elvárások: 8 általános iskolai végzettség Fizikai munkabírás Pontosság Megbízhatóság Előny: tűzvédelmi szakvizsga Amit kínálunk: Időszakos munkavégzési lehetőség Állás, munka területe(i): Fizikai munka / Segédmunka Betanított munka Csomagolás / Feltöltés Egyéb fizikai munka Gyártás / Termelés Operátor Munkavégzés helye: Budapest, Soroksár Jelentkezés módja: Amennyibben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük küldje el fényképes önéletrajzát az e-mail címre. Adecco Kft. Nyilvántartási szám: 02-19611/1998-0100, 47285/2001-0100... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Felsővezeték szerelő

Pest - A MÁV Zrt. munkatársat keres Felsővezeték szerelő pozícióba Főbb feladatok: A vasúti felsővezeték rendszer fenntartási, felújítási, bővítési, átépítési munkáinak elvégzése A felsővezeték rendszer, szerkezeti elemeinek meghibásodása, üzemzavara esetén elvégzi a helyreállításhoz, üzemzavar elhárításhoz szükséges tevékenységeket. Külső szakemberek által végzendő munkák esetén a felsővezetéki berendezés közelében önállóan szakmai felügyeleti, biztonsági őri feladatokat lát el. A felsővezeték rendszeren végrehajtja a feszültségmentesítéseket és a kapcsolódó vágányzárakat. A munkálatok során előkészíti a felsővezetéki szerelvényeket, elvégzi azok szükség szerinti műhelyi gyártását, javítását, felújítását. Tervezett illetve rendkívüli vonalbejárások során felméri a rendszer állapotát, megállapítja az esetleges meghibásodások, rongálások mértékét, megteszi a szükséges intézkedéseket. Követelmények: középfokú állami iskolai végzettség (érettségi, villamos vagy vasipari szakképze... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

PLC (SPS) Technikus/Elektromos üzemi karbantartó

Trenkwalder Kft - Győr-Moson-Sopron - Piacvezető személyzeti szolgáltatóként teljes körű HR-megoldásokat kínálunk munkavállalóink és megbízóink számára egyaránt. A Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. megbízója részére munkatársat keres az alábbi pozícióba: PLC (SPS) Technikus/Elektromos üzemi karbantartó Feladatok: A fémmegmunkáló és szerelő üzem elektronikai és szoftveres karbantartása (PLC/SPS/CNC) Elektronikai rendszerek felállítása, felügyelete Felmerülő hibák diagnosztizálása és elhárítása Kollégák képzettségének biztosítása a kiszolgálás és karbantartás tekintetébe Elvárások: Minimum középfokú szakirányú (villamos, elektroműszerész) végzettség PLC (SPS)- és CNC-vezérlésben szerzett programozási tapasztalat (Siemens 840D, Siemens S7 programozásában szerzett tapasztalat előny) Magas szintű rugalmasság és utazási hajlandóság Kommunikációképes német vagy angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Versenyképes jövedelem Multinacionális környezet Szakmai fejlődés lehetősége Jelen hirdetésre való jelentkez... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Segédápoló

Planogram árufeltöltő-Részmunkaidőben

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Dabas, Pest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Planogram árufeltöltő-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 2370 Dabas, 2256/15 hrsz. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy a termék-kihelyezések a kihelyezési tervnek megfelelően, szakszerűen, pontosan és időben történjenek meg. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyít... - Állandó - Teljes munkaidő


Munkaügyi-központ-Segédápoló | Munkaügyi-központ-Segédápoló állás | állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és környéke | Munkaügyi-központ-Segédápolói állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Munkaügyi-központ-Segédápoló állás
munkaügyi központ Munkaügyi-központ-Segédápoló állás
állás Munkaügyi-központ-Segédápoló és környéke
Munkaügyi-központ-Segédápolói állások

Kulcsszavas kereső