állás Munkaügyi-központ-Szolnok
Csak állás Munkaügyi-központ-Szolnok hirdetés azonnali állás Munkaügyi-központ-Szolnok és munka országosan! Munka, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Szolnok és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Szolnok és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső. állás Munkaügyi-központ-Szolnokai.


állás Munkaügyi-központ-Szolnok, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Szolnok és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső személyek, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Munkaügyi-központ-Szolnok munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMunkaügyi-központ-Szolnokimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés témában, országosan.

Munka, állás Munkaügyi-központ-Szolnok és állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlatok, állás Munkaügyi-központ-Szolnokok:


munka és állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Munkaügyi-központ-Szolnok. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Munkaügyi-központ-Szolnok munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Munkaügyi-központ-Szolnokt találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresőkről, ami nagyban segíti az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Munkaügyi-központ-Szolnok viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Munkaügyi-központ-Szolnokt keresők és állás Munkaügyi-központ-Szolnokt kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Munkaügyi-központ-Szolnok értékelések:

A állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Munkaügyi-központ-Szolnok fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Munkaügyi-központ-Szolnokhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Munkaügyi-központ-Szolnok hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés, állás Munkaügyi-központ-Szolnokok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Munkaügyi-központ-Szolnok, állás Munkaügyi-központ-Szolnokok, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresője, munka kereső, és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Munkaügyi-központ-Szolnokhirdetés, hogy tudjanak állás Munkaügyi-központ-Szolnokt találni. A állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés mellett ingyenes letöltés állás Munkaügyi-központ-Szolnok filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Munkaügyi-központ-Szolnok munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Munkaügyi-központ-Szolnok tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlat -ról. Legyen az állás Munkaügyi-központ-Szolnok, munka, munkáltató, állás Munkaügyi-központ-Szolnokajánlat, idősebb állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresőt, pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Szolnok és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Munkaügyi-központ-Szolnokt keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Munkaügyi-központ-Szolnok, munka, karrier, önéletrajz, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kínál, önéletrajz vagy csak állás Munkaügyi-központ-Szolnok hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Munkaügyi-központ-Szolnok oldala.

Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Java szoftver fejlesztő

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Vállalatfinanszírozási gyakornok - Pécs Job

GE - Pécs, Baranya - Job Number: 1970240 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Gondolsz a jövődre? Kiegészítenéd elméleti tudásodat gyakorlati ismeretekkel az értékesítés és a pénzügyek terén? Szeretnél az "Év Bankjánál" szakmai tapasztalatot szerezni, mely „A Pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank” címet nyerte el a „Mastercard – Az Év Bankja” versenyen.Szakmai gyakorlati lehetőség minimum 6 hónapra rész-vagy teljes munkaidőben a Budapest Bank Óbudai Vállalati Üzletközpontjában!Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Vállalatfinanszírozási gyakornok - Pécs Career Level: CI Function: Sales Function Segment: Administration and Support Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Pecs Postal Code: 7621 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A Kis-, közép- és nagyvállalati szegmensnek ér... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1985103 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, tulajdonosa a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és 101 bankfiókjában közel 3000 főnek biztosít kihívásokkal teli munkahelyet. A kihívásokkal teli gazdasági és szabályozói környezet ellenére a Budapest Bank az elmúlt években is folyamatosan nyereségesen működött, fenntartva erős likviditását és stabilitását.A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert.Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Raktárkezelő szakmunkás Job

GE - Budapest - Job Number: 1985226 Business: GE Appliances & Lighting Business Segment: GE Lighting About Us: Posted Position Title: Raktárkezelő szakmunkás Career Level: Experienced Function: Manufacturing Function Segment: Warehousing Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1340 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: Essential Responsibilities: Gépjárművek rakodásaBeérkező áruk fogadása, rendelések ellenőrzése, bevételezés SAP rendszerbenVidéki gyárakkal való kapcsolattartás, árutovábbításKiszállítási engedélyek kezeléseRaktári rend fenntartásaKommissiózás, üzemek kiszolgálásaKiadások SAP rendszerben való rögzítéseA GE partnerekkel való folyamatos kapcsolattartás (konszignációs partner)A raktári készlet folyamatos szinten tartása, rendelési javaslatA bizonylati fegyelem szigorú megtartása Qualifications/Requirements: Középfokú végzettségRaktárkezelői tapasztalatSzámítógép felhasználói szintű ismerete, SAP ismeret előnySzakirányú v... - Állandó - Teljes munkaidő


Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkező munkatársat keresünk kereskedői munkakörbe Elvárások: - jó kommunikációs készség (svájci/német vevőkkel és beszállítókkal kapcsolattartás) - felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudás (további nyelv ismerete előnyt jelent) - önálló munkavégzés - határozott fellépés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. vagy telefonon: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Kereskedő

Pharmacoidea Kft. - Szeged, Csongrád - Foglalkozás megnevezése: Kereskedő (KERESKEDŐ) elvárt gyakorlati idő: nem szükséges Iskolai végzettség: egyetem, főiskola Elvárt szakképzettség: Biológus, Kereskedelmi menedzser, Marketing- és reklámmenedzser Nyelvtudás: angol (jó nyelvismeret) Járművezetési engedély: "B" személygépkocsi, Informatikai ismeret: IT alapismeretek Egyéb elvárt jártasság, készség, ismeret: határozott,magabiztos fellépés,önálló munkavégzés,agilitás,mobilitás,kreativitás és csapatszellem Speciális követelmény: szakirányú felsőfokú végzettség elvárás. A feladat: kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cég kereskedelmi és marketing tevékenységének önálló kivitelezése Várható bruttó kereset (Ft / hó): megegyezés / jogszabály szerint További információ: Kereskedelim/marketing/természettudományos végzettség és angol nyelvtudás elengedhetetlen. Feladat: Folyamatos partnerkeresés(nemzetközi és hazai),termékértékesítés. Nemzetközi és hazai partnerekkel való kapcsolattartás. Jelentkezés: fényképes szakmai önéletrajz és motiv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Műszaki csoportvezető helyettes

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Műszaki csoportvezető-helyettes munkakör betöltésére munkatársat keresünk Elvárások: - Megfelelő szakirányú végzettség (műszaki-villamosipari) - rugalmasság - tanulékonyság - terhelhetőség Hasonló területen szerzett műszaki gyakorlat előnyt jelent! Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk, a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Mérlegképes könyvelő

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres mérlegképes könyvelő munkakörbe Elvárások: - mérlegképes könyvelői végzettség - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - német nyelvtudás illetve vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Nemzetközi gépjárművezető

Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem ispiráció - kreativításod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálozatának Somogy megyei irodái (Siófok, Balatonboglár, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkoz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Nemzetközi Értékesítő

SG Magyarország Kft. - Budaörs, Pest - Csatlakozz csapatunkhoz,ha szeretnél egy multinacionális környezetben egy fiatalos csapatban. Nemzetközi értékesítőként legfőbb feladatod magas színvonalú rendezvényeink értékesítése telefonon keresztül, leginkább angol nyelven. Legfőbb feladatok: Már meglévő és jövőbeli kliensek telefonos megkeresése A különböző témákban megrendezésre kerülő rendezvények ismertetése Szoros együttműködés a marketing és más osztályokkal az üzleti sikerek elérése érdekében Akit keresünk: Pozitív és energikus értékesítő, aki nem ijed meg a kihívásoktól és a kemény munkától Nagyon erős üzleti angol nyelvtudással rendelkezik, mellyel képes felső vezetőkkel kommunikálni telefonon keresztül Ambiciózus és határozott jellem, aki képes kimagasló teljesítmény elérésére Képes önállóan dolgozni, ugyanakkor remek csapatjátékos is Amit kínálunk: Versenyképes alapfizetés és jutalék rendszer Folyamatos tanulási lehetőség, felkészítő tréninggel a pozícióra Fiatal és dinamikus nemzetközi csapat Stamford Global egy nemzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Műszaki üzletkötő

Bervina Kft. - Budapest XIV. ker - Feladatok -blogok, termékismertetők, promóciós anyagok folyamatos fordítása német nyelvre -értékesítés már meglévő és az új vevőkör számára -értékesítési terv, üzleti stratégia, partnerkapcsolatok kiépítése a német piacon történő megjelenéshez -piackutatás német nyelvterületen, árstratégia, logisztika teljes menedzsmentje -értékesítési ajánlatok elkészítése -új partnerek felkutatása, és megkeresése, a szerződések előkészítése leadek generálási módszerek alapján konkrét cégeket érintve -partnerkezelés Elvárások -agilitás -kreativitás -dinamikusság -terhelhetőség -közvetlen, nyitott, pozitív személyiség -értékesítői affinitás -diploma -angol és német nyelvtudás írásban és a szóban egyaránt Mit kínálunk -fiatal, dinamikus csapat -családias cég Munkavégzés helye: Budapest, 14. kerület A Bervina Kft. egy 30 éve sikeresen működő családi vállalkozás. 50 országgal kereskedünk világszerte.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Senior Beszerző – műszaki terület

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Lakossági Értékesítő

Gsm Takács Kft - Budapest - Cégünk Vodafone Franchise üzletébe Budapestre - Lakossági értékesítő pozícióba munkatársat keres Főbb feladatok, munkák: - értékesítés, szakszerű ügyfélkezelés Az ideális pályázó rendelkezik: - minimum középfokú végzettséggel, - számítógépes ismeretekkel (word, excel), - 1-2 év ügyfélszolgálati, értékesítési vagy ügyfélkezelési tapasztalat előnyt jelent, - kiváló kommunikációs készséggel, - értékesítői vénával, - kiváló stressz-tűrő és problémamegoldó készséggel, - ügyfél centrikus hozzáállással, - önállóan munkavégzésre való képességgel, - alapfokú műszaki beállítottsággal Amit kínálunk: - kimagasló értékesítői juttatási csomag - bejárási költség hozzájárulás Állás, munka területe(i): - Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Munkavégzés helye: Budapest, Bevásárlóközpont Árkád, Pólus, Corvin Cegléd, Budapest útvonalon a 4-es főút mentén a bejárás autóval biztosított Jelentkezés az állásra: Fényképes önéletrajzokat az allas@gsmtakacs.hu e-mail címre "BP-career" jeligére várjuk. Fő tevékenys... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Állás kőműves munkakörben

Budapest - 2 Fő kőműves szakmunkást keresünk. Elérhetőség a vizgazfutesbudapest.5mp.eu oldalon.... - Állandó - Teljes munkaidő


Magyarország - Üzletkötőt keres gép-és szerszámkereskedéssel foglalkozó cég Gép- és szerszámkereskedéssel foglalkozó cégünk üzletkötőt keres Magyarország területére, győri központtal. Feltételek: középfokú végzettség, jogosítvány, jó kommunikációs készség. Üzletkötésben szerzett tapasztalat előnyt jelent, de nem feltétel. Fényképes önéletrajzokat az alábbi e-mail címre várjuk: carveron@workline.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

C# szoftverfejlesztő mérnök

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Budapest - Megbízónk külföldi tulajdonú nagy tradíciókkal rendelkező gépipari vállalat. Vezető piaci pozícióját a termékek magas fokú megbízhatóságával és folyamatos innovációval vívta ki. Magyarországi fejlesztő központja további bővítéséhez keresünk számára szakembereket az alábbi pozícióba: C# SZOFTVERFEJLESZTŐ MÉRNÖK Feladatok Szerver oldali funkcióik tervezése és implementálása meghatározott követelményrendszer szerint Tesztek implementálása, végrehajtása és teljes körű dokumentálása Teljes körű fejlesztés – egyéni- és/vagy team-munkaként Elvárások Villamosmérnök vagy mérnök-informatikus végzettség C++/C# programozási nyelv ismerete, lehetőség szerint Design pattern ismeret Angol nyelvtudás Problémamegoldó gondolkodás és rendszerszemlélet, megbízható, célorientált, pontos munkavégzés Előnyt jelent Német nyelvtudás ASP MVC 4 tapasztalat JavaScript ismeret /esetleg gyakorlat MS SQL Server 2008 tapasztalat Entity Framework tapasztalat Amit megbízónk nyújt Versenyképes, a teljesítm... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Funkciófejlesztő mérnök

Bosch csoport (Budapest - Robert Bosch Kft.) - Budapest - Funkciófejlesztő mérnök Szoftver fejlesztés A Bosch a világ egyik legnagyobb autóelektronikai gyártójaként meghatározó szerepet tölt be a közlekedés jövőjének alakításában. Csoportunk az autóipar egyik legizgalmasabb és egyben legdinamikusabban fejlődő területével, vezetéstámogató rendszerek fejlesztésével foglalkozik. Hosszútávú... A Bosch a világ egyik legnagyobb autóelektronikai gyártójaként meghatározó szerepet tölt be a közlekedés jövőjének alakításában. Csoportunk az autóipar egyik legizgalmasabb és egyben legdinamikusabban fejlődő területével, vezetéstámogató rendszerek fejlesztésével foglalkozik. Hosszútávú víziónk, hogy az autók emberi beavatkozás nélkül, automatikusan közlekedjenek. Legyél te is részese jövőformáló munkánknak! Jelenleg funkciófejlesztő munkatársat keresünk, akinek feladata a vezetéstámogató rendszerek funkcióinak implementálása. Csatlakozz hozzánk Te is! Funkciófejlesztő mérnök Egyéb, Referencia kód: CC_DA_SW_Fct Feladatok: Gépjárművek vezetését támogató rada... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Beszerző / kereskedelmi asszisztens

Controlsystem Kft - Dunaharaszti, Pest - Controlsystem Kft Szerszámgép kereskedelmi cég keres fiatal, dinamikusan fejlődő csapatába értékesítési és logisztikai tevékenységek háttértámogatására Beszerző / kereskedelmi asszisztens / kereskedelmi import ügyintéző munkatársat. Főbb feladatok, munkák: ajánlatok elkészítése ügyfelek részére gyártóktól információk begyűjtése / angol nyelven ajánlati adatbázis kezelése angol / magyar nyelven rendelésállomány nyilvántartásának kezelése folyamatos kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel, gyártókkal adminisztrációs feladatok elvégzése készletfigyelés megrendelések nyomon-követése szállítmányozások szervezése, nyomon-követése / logisztika Az álláshoz tartozó elvárások: minimum középfokú végzettség felhasználói szintű számítógépes ismeretek 10 ujjas gépelés angol kommunikációs vagy / tárgyalási szintű nyelvismeret precizitás, önálló munkavégzés képessége jó problémamegoldó és kapcsolatteremtő készség alázat / megbízhatóság, terhelhetőség Az állás betöltéséhez e... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Frissáru készletgazdálkodási asszisztens

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Budapest XX. ker - Munkakör megnevezése: Frissáru készletgazdálkodási asszisztens Munkavégzés helye: 1204 Budapest, Mártírok útja 281. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályán mindig megfelelő minőségű és mennyiségű élelmiszer legyen elérhető. Megismeri a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat, előírásokat és munkafolyamatokat, munkáját hatékonyan végzi. Elkészíti, szükség esetén módosítja a rendeléseket. Felügyeli az időszakos leltározást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik az aktuális termék akciók vállalati előírásoknak megfelelő megjelenítéséről. Biztosítja a rendezett és tiszta munkakörnyezetet. Együttműködik az áruház többi területével. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, alapfokú kereskedelmi ismeretek és kereskedelmi területen szerzett, legalább 6... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Villamosmérnök projektvezető

Budapest - Villamosmérnök projektvezető Energia hatékonyság és megújuló energiatermelés területen tevékenykedő piacvezető vállalat villamosmérnök végzettségű projektvezető munkatársat keres csapatába azonnali kezdéssel Feladatok Alvállalkozói munkák ellenőrzése, anyagszállítások koordinálása; A projektek terveinek és költségvetési kiírásának ellenőrzése, költséghatékony javaslatok megtétele; Tárgyalásokon és szakmai egyeztetéseken való hatékony részvétel; Kapcsolattartás tervezőkkel, hatóságokkal, műszaki ellenőrrel; A munkaterületen történt szakmai egyeztetések, ütemezések, átadás-átvételek, stb. irodai dokumentálása; SAP rendszer használata. Elvárások Villamosmérnök végzettség, projektvezetési tapasztalat; Minimum 5 éves szakmai tapasztalat, FMV engedély (lehetőleg több kategóriában); Kiváló problémamegoldó és szervezőképesség, csapatmunkában való aktív szerepvállalás; Angol nyelvtudás; B kategóriás jogosítvány és vezetési tapasztalat. Amit kínálunk innovatív, fiatalos csa... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Kézilányt keresünk részmunkaidőre

Budapest - XI. kerületben lévő éttermünkbe részmunkaidőre ( hétfőtől péntekig 17-22ig és szombaton 10-22ig ) kézilányt keresünk . Jelentkezni személyesen, minden nap 14-16 óráig lehet a Bornemissza tér 12. Figuráns Bistroban .... - Állandó - Teljes munkaidő


HILTI (HUNGARIA) Kft. - Budapest III. ker - Karriert építene, de nincs elég tapasztalata? Csapatvezetői ambíciói vannak, de nincs lehetősége bizonyítani? A Hilti várja Önt! Hosszú távú karrierjét támogatjuk széleskörű oktatással, egyéni fejlesztéssel (coaching), valamint munkakörökön átívelő fejlődési lehetőséggel az értékesítés területén. Felelősségi köre Beérkező ügyfélhívások gyors, hatékony kezelése, kimenő ügyfélhívások intézése Hilti termékek telefonos értékesítése Rendelések felvétele, valamint ügyfelek tájékoztatása termékek és szolgáltatások tekintetében Reklamációk/panaszok felvétele, kezelése Értékesítésben dolgozó kollégák munkájának támogatása, társosztályokkal történő együttműködés Az Ön profilja Összesen 1-3 éves munkatapasztalat, ideálisan értékesítésben és/vagy ügyfélszolgálati területen Felsőfokú végzettség vagy folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok Műszaki beállítottság és angol nyelvtudás Felhasználói szintű MS Office tudás Előnyök Építőiparban szerzett végzettség / értékesítési tapas... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Betonlabor vezető munkatárs

SW Umwelttechnik Magyarorszag Kft. - Borsod-Abaúj-Zemplén - Az SW Umwelttechnik Magyarország Kft keres mielőbbi belépéssel Betonlabor vezető munkatársat Feladatok: Betontermékek gyártásához szükséges betonok készítésének irányítása. Alapanyagok-betonok minőségének ellenőrzése, vizsgálata. Keverő berendezések szakmai felügyelete Elvárások: Felsőfokú szakirányú (anyagmérnök; betontechnológus) végzettség Önálló, igényes és gyors munkavégzés Jó szervező és kommunikációs készség Terhelhetőség Előny: Hasonló szakterületen szerzett tapasztalat Német/ angol nyelv társalgás szintű ismerete Amit kínálunk: A pozíciónak megfelelő versenyképes jövedelem Hosszú távú biztos munkahely Dinamikus, fiatalos munkakörnyezet, modern munkafeltételek Állás, munka területe(i): Gyártás / Termelés Gyártás / Termelés vezető Laboros Minőségbiztosítás / Ellenőrzés Munkavégzés helye: Borsod-Abaúj-Zemplén megye Jelentkezési határidő az állásra: 2014. 08. 31. Jelentkezés az állásra: E-mailen: címre várjuk a fényképes önéletrajzokat... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Kereskedő

ContiTech Fluid Automotive Hungaria Kft. - Makó, Csongrád - Are you auto-motivated? Welcome! A Continental közel 33,3 milliárd eurós 2013-as forgalmával egyike a világ legnagyobb autóipari beszállítóinak. "A vállalat a gumiabroncsaival, a fékrendszerekkel, a futómű és hajtástechnikai elemekkel, az adatátviteli megoldásaival, a járműelektronikákkal és technikai elasztomerekkel elősegíti a biztonságosabb közlekedést, és hatékonyan hozzájárul a környezetvédelemhez. A Continental emellett szakértő partner a hálózatba kapcsolt autós kommunikáció terén."A vállalat jelenleg közel 177.000 munkatársat foglalkoztat 46 országban. A ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. két telephelyen, Makón és Vácott tevékenykedik. A vállalat fő profilja hűtő-fűtő (H/C) gumitömlők gyártása és értékesítése az autóipar és kamion szegmens számára, ezen felül a váci telephely szintén az autóipar számára állít elő és értékesít üzemanyag vezetékeket. Ezért szeretnénk Önt is megnyerni Makó városában lévő üzemünk számára. KereskedőFeladata: Közvetlen kapcsolattartás vevőinkke... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Szakács

Budapest - Önmagára és munkájára igényes szakácsot keresünk X. kerületi a la carte étterembe. A munkakör betöltéséhez szükséges: minimum 3 év szakmai tapasztalat, rugalmasság, megbízhatóság, kreativitás. Amit kínálunk: versenyképes fizetés, kiszámíthatóság, rendezett munkakörülmények, fiatalos csapat. Fényképes önéletrajzokat várjuk e-mail címünkre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria - Győr, Győr-Moson-Sopron - Karrier az Audinál Fejlesztőmérnök - Energiamenedzsment - Menetteljesítmény/fogyasztás - Járműfejlesztés Pályázat Izgalmas és változatos munkakörnyezet Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. Feladatok A mai járművek alkotóelemeinek erős energetikai összekapcsolódása új követelményeket támaszt a teljes járműben meglévő energiaáramlás mérésével szemben. Ön ezért egy dinamikus csapatban új mérési és kiértékelési eljárásokat és folyamatokat fejleszt a járművek fogyasztásának és hatótávolságának optimalizálásához. A koncepció- és a... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Nemzetközi árufuvarozás

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nemzetközi, leinformálható gépkocsivezetőket keresünk C+E kategóriával, elsősorban Dánia, Svédország, Németországi viszonylatokon.Küldeménydarabos ADR vizsga előny!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Villanyszerelőt keresek

Szombathely, Vas - Önállóan dolgozni tudó,szakképzett villanyszerelőt keresek délutáni és hétvégi munkavégzésre, késöbbiekben akár hétközben is. Szombathely és környékéről. Épület villamossági szerelésben szerzett gyakorlat előny. Díjazás megegyezés szerint. Válaszokat emailban kérném!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Senior Reporting, Internal Charging (Debrecen)

IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Senior Reporting, Internal Charging (Debrecen) Főbb feladatok, munkák: Havi belső charging riportok készítése, beleértve a charging folyamatokat Havi charging riportok dokumentációja a határidőket és folyamatokat figyelembe véve Adatok egyeztetése a felelősökkel Javaslattétel jelentések számára és folyamatok javítása, növelve a hatékonyságot és áttekinthetőséget Információcsere a jelentések (vég)felhasználói között A havi pénzügyi áttekintések előkészítése és elemzése Jelenlévő és várható problémák részletes jövedelem és költség elemzése, megoldási javaslatok bemutatása Az álláshoz tartozó elvárások: Egyetemi vagy főiskolai végzettség Minimum két év releváns tapasztalat Középfokú angol nyelvtudás (német előny) ITIL ismeret előnyt jelent Amit kínálunk: Fiatal és barátságos csapat Folyamatos fejlődési lehetőség az informatika és a nyelvek területén (párhuzamos német és angol nyelvhasználat), cégen belüli előrelé... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

J2EE Back-end fejlesztő - projektmunka (GyGB)

Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: J2EE Back-end fejlesztő - projektmunka (GyGB) Job Function: IT - szoftver Department: Information Technology Location: Budapest J2EE Back-end fejlesztő - projektmunka (GyGB) Feladatkör leírása: Új, komplex, integrált vállalati alkalmazás fejlesztése agilis módszertan alapján -scrum. (8 fős fejlesztőcsapat) Az új alkalmazás fejlesztésének folyamatos dokumentálása. Részvétel a belső folyamat kialakítás, optimalizálás és egységesítés területekhez kapcsolódó fejlesztői feladatok tervezésében, elvégzésében. Elvárások: Felsőfokú informatikai végzettség Minimum 3 év fejlesztői tapasztalat Java - (j2ee Spring, Hibernate) Szerteágazó Java fejlesztői tapasztalat (tervezés, fejlesztés, tesztelés ) Szakmai angol nyelvtudás (minimum középszinten szóban is) Rugalmasság, terhelhetőség Fejlett probléma megoldási és együttműködő készség Rendszerszemlélet, igényes, pontos munkavégzés Igényes, precíz dokumentálási készségek Gyors, dinamikus munkavégzés Előny: Eclipse ismeretek Adatbázis ismere... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

állás

Borsod-Abaúj-Zemplén - Miskolci munkahelyre homlokzat szigeteléshez ,3 fő kőművest vagy festőt felveszek. Dolgozni akaró és tudó emberek hívását várom!... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - CBA élelmiszer üzletünk bor pincéjébe, széleskörű bor ismerettel rendelkező árufeltöltőt felveszünk. Fényképes önéletrajzot várunk. Teljes munkaidős állás. 1056 Budapest, Váci utca 54. CBA-Gourmand Corso... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Szobalány, szobafiú

Budapest - Megbízható, gyakorlott szobalányok jelentkezését várjuk hosszútávú munkakapcsolatra, budapesti 4*-os szállodába! FONTOS: Olyan személyek jelentkezését várjuk, akik a 4. kerület,Káposztásmegyer és Dunakeszi vonzáskörében laknak a szálloda elhelyezkedése miatt! Jelentkezés fényképes önéletrajzzal.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Irodai munka

Budapest - Belvárosi irodánkba keresünk dinamikus munkatársakat. Feladat: -pontos adminisztrálás -meglévő és új ügyfelekkel való kapcsolat tartás -tárgyalás a próba idő után. Elvárás: -jó kommunikációs készség -pontosság -ápolt, üzleties megjelenés Amit nyújtunk: -kimagasló jövedelem, 100-300 ezer forint próba idő alatt. -azonnali kezdés -jó megközelítéssel, kényelmes irodai környezet -teljes vagy akár részmunkaidőben is végezhető állás Fényképes önéletrajzokat mellékelve Várjuk!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Lakatos hegesztő munka

Budapest - Budapestre keresünk dolgozni akaró lakatost vagy hegesztőt!Bejelentett folyamatos munka!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Szakácsot keresünk azonnali kezdéssel

Baranya - Tapasztalattal rendelkező férfi szakácsot keresünk azonnali kezdéssel a Kőlyuki Betérő étterembe. Jelentkezni személyesen: Mánfa Ciframalom 1./66.-os főút mellett Mánfa és Magyarszék között/, vagy a megadott telefonszámon.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Szakács versenyképes jövedelem

Budapest - Szakácsokat azonnali kezdéssel felveszünk Budai Vári éttermünkbe. Fényképes önéletrajzokat, fizetési igénnyel megjelölve várunk.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

székesfehérvári biztonsági őr állás

Fejér - Székesfehérvárra üzlet őrzésére vagyonőröket keresünk érvényes igazolvánnyal.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

RENDSZERSZERVEZŐ

Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - RENDSZERSZERVEZŐ 5873 RENDSZERSZERVEZŐ Amennyiben korábban már regisztrált nálunk, nem kell ismét kitöltenie a részletes adatlapot! Lépjen be rendszerünkbe, és mindössze 2 kattintással megpályázhatja ezt a pozíciót. Elfelejtettem a jelszavam >> Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: RENDSZERSZERVEZŐ Hivatkozási szám: MSTORDSZ-0807 Ügyfelünk egy több mint 20 éves múltra visszatekintő, 100% magyar tul... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Feladatok #Új motorprojektek támogatása a koncepciós szakasztól a szériagyártás kezdetéig a szerszámozási szempontok mentén #Új motorok szerelhetőségének vizsgálata a sorozatgyártás igényeinek valamint a szerszámköltségek és készletek optimalizálásának figyelembevételével #A szerelhetőség biztosításához szükséges próbák, kísérletek tervezése és koordinációja, szerszám kísérletek kiértékelése #A szériagyártásban szerzett tapasztalatok összehangolása, ezek felhasználása az új projekteknél #A rögzített javaslatok, jobbító intézkedések megvalósítása a fejlesztéssel és a gyártástervezéssel együttműködve... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Junior sap specialista

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Hatvan, Heves - Olyan fiatal, ambiciózus szakembereket keresünk, akinek van legalább alapfokú Delphi programozási ismerete és tapasztalata és szeretne az SAP rendszer területén fejlődni. Megbízónk piacvezető globális nagyvállalat magyarországi gyára. A vállalat piacvezető pozíciójának erősítéséhez tovább fejleszti és bővíti termelését. A folyamatban lévő fejlesztéshez kapcsolódóan keresünk számára szakembert az alábbi pozícióba: JUNIOR SAP SPECIALISTA Feladatok Az SAP PP, MM és SD moduljainak támogatása, folyamat és rendszer szinten egyaránt Új folyamatok bevezetésének a koordinálása Szoftverfejlesztés, folyamatok optimalizálása (Delphi, objektumorientált programok) Jogosultságok kezelése, kapcsolattartás a felhasználókkal Rendszerkarbantartás, felügyelet, Felhasználók általános támogatása Elvárások Egyetemi, főiskolai szakirányú végzettség (gazdasági informatikus, mérnök informatikus, rendszerinformatikus, programozó matematikus, közgazdász stb.) Termelő cégnél szerzett pár éves munkatapasz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Értékesítési igazgató

MAPI Zrt. - Budapest - A 2003-ban alapított MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. (MAPI Zrt.) az uniós forrásokra épülő beruházások szakértője. A 100%-ban magyar magántulajdonú, 70 főt foglalkoztató, piacvezető vállalkozás projektjei egyaránt fellelhetők a közigazgatásban és az üzleti szférában. A MAPI eredményességének kulcsa, hogy mindkét világ nyelvét jól beszéli, s találkozásuknál képes a szinergikus hatásokat kiaknázni, ami megmutatkozik az eredményekben is: 1000 ügyfél, több mint 200 milliárd Ft feletti elnyert beruházási érték igazolja a megrendelők kitüntető bizalmát. A MAPI Zrt. Értékesítési igazgató kollégát keres. Kiemelt feladatok: az Értékesítési igazgatóság operatív vezetése értékesítési stratégia kidolgozása és éves tervek készítése ügyfélkapcsolatok ápolása, üzleti lehetőségek, új ügyfelek felkutatása ajánlatok, pályázatok és szerződések készítése részvétel új termékek bevezetésében és a cég értékesítési eljárásának továbbfejlesztésében értékesítési előrejelzések, elemzések készíté... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

rendszermérnök

T-Systems Magyarorszag Zrt. - Budapest - rendszermérnök T-Systems Magyarország Zrt. Infokommunikációs megoldások - IT infrastruktúra megoldások Számítógépes rendszerek kompetenciaközpont rendszermérnök munkakörbe munkatársat keres. A munkavégzés helyszíne: 1117 Budapest, Budafoki út 56. A munkakör időtartama: határozatlan Jelentkezési határidő: 2014.08.26. Feladatok: Az üzemeltetési területen IT rendszerek üzemeltetése, napi szintű adminisztrációja Kapcsolattartás az ügyféllel PraSales terület szakmai támogatása Aktív részvétel előadások, prezentációk, demok megtartásában Tapasztalat IT infrastruktúra üzemeltetésében, értékesítés mérnöki támogatásában Legalább alapszintű hardver ismeret a nagy gyártók körében (Dell, HP, IBM) Átfogó ismeret az IT minden területére vonatkozóan (hálózat, security, desktop, szerver - kivétel fejlesztés) Elvárások: Iskolai végzettség Felsőfokú Szakképzettség Műszaki iskolai vagy Informatikai iskolai végzettség Nyelvismeret B2 középfokú Angol nyelv szób. + írásb. (C) nyelvism. Szakmai-vezetői gyako... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Ipari takarító

Győr-Moson-Sopron - Multinacionális partnerünk részére keresünk azonnali belépéssel Ipari takarító munkatársakat Feladatok - Napi takarítás - Karbantartó takarítás - Nagytakarítás - Építkezések, felújítások utáni takarítások - Ablaktisztítás - Oldalfalak és csempék tisztítása - Egytárcsás, után-kisérős és felülős súroló tisztítógépek használata Elvárások - 8 általános iskolai végzettség - Büntetlen előélet - Minimum két éves ipari takarításban megszerzett szakmai tapasztalat Előny: - OKJ-s takarítói végzettség megléte Amit kínálunk - Versenyképes fizetés - Stabil, hosszú távú munkaviszony Munkavégzés helye - Győr- Moson- Sopron megye (Mosonszolnok, Mosonmagyaróvár) Jelentkezés módja: Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük küldje el fényképes szakmai önéletrajzát az OLX üzenetküldő segítségével.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Project coordinator (Budapest)

Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Project coordinator (Budapest) Feladatok Nemzetközi SAP roll-outban való részvétel Kapcsolattartás a roll-out stakeholdereivel Projektdokumentációk, riportok készítése Prezentációk készítése Nemzetközi workshopok előkészítése, moderálása, koordinálása Elvárások Felsőfokú végzettség Tárgyalási szintű angol nyelvtudás Német nyelvismeret előny Utazási hajlandóság MS Office magas szintű ismerete Jó kommunikációs készség SAP tapasztalat előny Hasonló területen (projekt koordináció) szerzett tapasztalat előny Amit kínálunk Fiatal és barátságos csapat Folyamatos fejlődési lehetőség az informatika és a nyelvek területén (párhuzamos német és angol nyelvhasználat), cégen belüli előrelépési lehetőség Ergonomikus, modern munkakörnyezet az InfoParkban ( Kérünk, hogy magyar és angol nyelvű részletes szakmai önéletrajzodat a jelentkezem most gombbal küldd el! Keresés állásazonosító alapján: 81481 vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Komárom eladói, és üzletvezetői állás

Komárom-Esztergom - Komáromban Nemzeti Dohányboltba munkatársat keresünk. Feladata kereskedelmi egység vezetése. Az érékesítési folyamatok megszervezése, és végzése. Elvárásaink vevőorientált viselkedés, jó kommunikációs készség, felhasználó szintű MS Office, készletkezelő és pénztárgép ismerek. Fényképes önéletrajzát, és motivációs levelét várjuk.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Szakorvos

KOZPONTI KOZIGAZGATASI SZERV - Budapest - KÖZPONTI KÖZIGAZGATÁSI SZERV PÁLYÁZATOT HIRDET SZAKORVOS MUNKAKÖR BETÖLTÉSÉRE Feladatok: jogszabályokban meghatározott alapellátó tevékenység és munkaköri alkalmassági vizsgálatok elvégzése, egészségügyi szakápolók munkájának szakmai irányítása, rendszeres együttműködés és kapcsolattartás szervezeten belül, valamint külső egészségügyi intézményekkel, vállalati egészségfejlesztési program tervezése és lebonyolítása. Amit kínálunk: teljes munkaidős állás, magas színvonalú munkakörülmények, hosszú távú perspektívát jelentő, tervezhető életpálya, előnyös szociális juttatások (cafeteria, albérleti hozzájárulás, munkáltatói kölcsön, sportolási lehetőségek), szakmai továbbképzési lehetőség, teljes körű szakmai önállóság. Elvárások: orvosi egyetemi végzettség és belgyógyász, vagy háziorvos szakvizsga, érvényes működési, nyilvántartási engedély, több éves szakmai tapasztalat, jó munkabíró képesség, empátia és együttműködő képesség, nagyfokú önállóság, határozottság é... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Autóipari - nehéz fizikai munka - D

Győr-Moson-Sopron - A nehéz fizikai munkára keresünk munkatársakat. A munkavégzés helye a győri ipari parkban van, 3 műszakos munkarendbe, hosszútávú munkalehetőség. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Jelentkezni telefonon Hétfőtől - péntekig, 9 - 15 óráig vagy emailcímen magyar nyelvű önéletrajz beküldésével lehetséges.... - Állandó - Teljes munkaidő


Munkaügyi-központ-Szolnok | Munkaügyi-központ-Szolnok állás | állás Munkaügyi-központ-Szolnok és környéke | Munkaügyi-központ-Szolnoki állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Munkaügyi-központ-Szolnok állás
munkaügyi központ Munkaügyi-központ-Szolnok állás
állás Munkaügyi-központ-Szolnok és környéke
Munkaügyi-központ-Szolnoki állások

Kulcsszavas kereső