állás Munkaügyi-központ-Szolnok
Csak állás Munkaügyi-központ-Szolnok hirdetés azonnali állás Munkaügyi-központ-Szolnok és munka országosan! Munka, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Szolnok és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Szolnok és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső. állás Munkaügyi-központ-Szolnokai.


állás Munkaügyi-központ-Szolnok, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Szolnok és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső személyek, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Munkaügyi-központ-Szolnok munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMunkaügyi-központ-Szolnokimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés témában, országosan.

Munka, állás Munkaügyi-központ-Szolnok és állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlatok, állás Munkaügyi-központ-Szolnokok:


munka és állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Munkaügyi-központ-Szolnok. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Munkaügyi-központ-Szolnok munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Munkaügyi-központ-Szolnokt találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresőkről, ami nagyban segíti az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Munkaügyi-központ-Szolnok viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Munkaügyi-központ-Szolnokt keresők és állás Munkaügyi-központ-Szolnokt kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Munkaügyi-központ-Szolnok értékelések:

A állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Munkaügyi-központ-Szolnok fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Munkaügyi-központ-Szolnokhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Munkaügyi-központ-Szolnok hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés, állás Munkaügyi-központ-Szolnokok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Munkaügyi-központ-Szolnok, állás Munkaügyi-központ-Szolnokok, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresője, munka kereső, és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Munkaügyi-központ-Szolnokhirdetés, hogy tudjanak állás Munkaügyi-központ-Szolnokt találni. A állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés mellett ingyenes letöltés állás Munkaügyi-központ-Szolnok filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Munkaügyi-központ-Szolnok munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Munkaügyi-központ-Szolnok tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlat -ról. Legyen az állás Munkaügyi-központ-Szolnok, munka, munkáltató, állás Munkaügyi-központ-Szolnokajánlat, idősebb állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresőt, pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Szolnok és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Munkaügyi-központ-Szolnokt keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Munkaügyi-központ-Szolnok, munka, karrier, önéletrajz, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kínál, önéletrajz vagy csak állás Munkaügyi-központ-Szolnok hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Munkaügyi-központ-Szolnok oldala.

Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Kockázatkezelés - behajtási gyakornok Job

GE - Budapest - Job Number: 1983914 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!"? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban.Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed!A Budapest Bank munkatársaként a világ egyik legnagyobb és legelismertebb vállalatcsoportjának, a General Electricnek a munkatársa lehetsz. Egy olyan társaságnál dolgozhatsz, amely száznál is több országban mintegy 300.000 embert foglalkoztat.Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Kockázatkezelés - behajtási gyakornok Career Level: CI Function: Risk Management Function Segment: Administration and Support L... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

LEAN gyakornok Job

GE - Nagykanizsa, Zala - Job Number: 1984207 Business: GE Appliances & Lighting Business Segment: GE Lighting About Us: GE a legnagyobb amerikai munkáltató (több mint 12 000 munkatárs) és befektető, valamint az egyik legnagyobb exportőr az országban, melyhez hozzájárul több mint 2 000 kulcsbeszállítója is. A GE 21. századi energiaipari-, szállítási-, egészségügyi-, vízkezelési- és világítástechnikai megoldásai az infrastrukturális fejlesztéseken keresztül hozzájárulnak Magyarország versenyképességének növeléséhez. A GE hazai tevékenységének kulcsa a partnerekkel, a helyi közösségekkel, az üzleti és tudományos közösségekkel, valamint a kormánnyal való együttműködés. Posted Position Title: LEAN gyakornok Career Level: CI Function: Manufacturing Function Segment: Manufacturing Engineering Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Nagykanizsa Postal Code: 8800 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A Nagykanizsai Fényforrásgyár – Digitalizáció területén aktív részvétel a... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Vállalatfinanszírozási gyakornok – Győr Job

GE - Győr, Győr-Moson-Sopron - Job Number: 1979509 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!"? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban. Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed! Gondolsz a jövődre? Kiegészítenéd elméleti tudásodat gyakorlati ismeretekkel az értékesítés és a pénzügyek terén? Szeretnél az "Év Bankjánál" szakmai tapasztalatot szerezni, mely „A Pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank" címet nyerte el a „Mastercard – Az Év Bankja" versenyen. Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk Posted Position Title: Vállalatfinanszírozási gyakornok – Győr Career Level: CI Function: Sales F... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Hostess

Budapest VII. ker - 5. Diákok figyelem! Várjuk azon 18-25 éves fiatal lányok és fiúk jelentkezését, aki iskola mellett szívesen dolgoznának! Ha jó kommunikációs képességgel rendelkezel, pozitív személyiség vagy, akkor küldd a fényképes önéletrajzod a megadott e-mail címre! Fizetés fix órabér. Fiatal vagy és lelkes?! Iskola mellett szívesen dolgoznál, akkor nálunk a helyed! Fizetés fix órabér. Host és hostess munkatársak jelentkezését várjuk fényképes önéletrajzzal a megadott e-mail címen. Angol nyelvtudás szükséges a pozíció betöltéséhez. Nemzetközi szépségipari vállalat magyarországi képviselete.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Termelési Csoportvezető

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Call center vezető

Budapest VII. ker - Nemzetközi szépségipari cég magyarországi képviselete telemarketing részlegének irányítására vezetőt keres azonnali munkakezdéssel! Feladatok: - a Call center zavartalan működtetése - az operátorok munkájának koordinálása - beszámolók, jelentések és kimutatások készítése - új munkatársak felvétele, beosztása, tréningezése (Az operátorok feladata: időpontegyeztetés a már előre regisztrált ügyfelekkel) Elvárások: - Minimum 2 éves vezetői tapasztalat - Call center vezetői pozícióban megszerzett tapasztalat - Kitűnő vezetői képesség, jó emberismeret. - Kiváló angol nyelvtudás. - Magas szintű stressz-tűrő képesség. Kizárólag olyan jelentkezők fényképes önéletrajzát várjuk a promocios@yahoo.hu e-mail címen, akik számára nem jelent problémát az angol nyelven történő állásinterjú! Nemzetközi szépségipari vállalat magyarországi képviselete.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Hostess Koordinátor

Budapest VII. ker - Hostess koordinátor Professzionális sminkcég belvárosi irodájába belső Hostess koordinátort keres! Feladatok: - álláshirdetések kezelése - új hostessek interjúztatása, felvétele, tréningeztetése - a hostessek napi munkájának ellenőrzése, koordinálása Elvárások: - több éves hostess/host munkában szerzett tapasztalat - vezető egyéniség - tárgyalóképes angol nyelvtudás - jó kommunikációs készség - kiváló szervezői képesség - csoportvezetésben szerzett tapasztalat - heti 5 munkanap vállalása Amit nyújtunk: - bejelentett munka - versenyképes (fix) jövedelem - fiatalos csapat - elegáns környezet Nemzetközi szépségipari vállalat magyarországi képviselete.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Lakossági Értékesítő

Gsm Takács Kft - Budapest - Cégünk Vodafone Franchise üzletébe Budapestre - Lakossági értékesítő pozícióba munkatársat keres Főbb feladatok, munkák: - értékesítés, szakszerű ügyfélkezelés Az ideális pályázó rendelkezik: - minimum középfokú végzettséggel, - számítógépes ismeretekkel (word, excel), - 1-2 év ügyfélszolgálati, értékesítési vagy ügyfélkezelési tapasztalat előnyt jelent, - kiváló kommunikációs készséggel, - értékesítői vénával, - kiváló stressz-tűrő és problémamegoldó készséggel, - ügyfél centrikus hozzáállással, - önállóan munkavégzésre való képességgel, - alapfokú műszaki beállítottsággal Amit kínálunk: - kimagasló értékesítői juttatási csomag - bejárási költség hozzájárulás Állás, munka területe(i): - Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Munkavégzés helye: Budapest, Bevásárlóközpont Árkád, Pólus, Corvin Cegléd, Budapest útvonalon a 4-es főút mentén a bejárás autóval biztosított Jelentkezés az állásra: Fényképes önéletrajzokat az allas@gsmtakacs.hu e-mail címre "BP-career" jeligére várjuk. Fő tevékenys... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Műszaki csoportvezető helyettes

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Műszaki csoportvezető-helyettes munkakör betöltésére munkatársat keresünk Elvárások: - Megfelelő szakirányú végzettség (műszaki-villamosipari) - rugalmasság - tanulékonyság - terhelhetőség Hasonló területen szerzett műszaki gyakorlat előnyt jelent! Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk, a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Irodavezető

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres irodavezető munkakörbe. Elvárások: - pénzügyi/gazdasági felsőfokú végzettség - mérlegképes könyvelői végzettség - tárgyalóképes német nyelvtudás - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - rugalmasság, terhelhetőség - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193, email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Kereskedő

Pharmacoidea Kft. - Szeged, Csongrád - Foglalkozás megnevezése: Kereskedő (KERESKEDŐ) elvárt gyakorlati idő: nem szükséges Iskolai végzettség: egyetem, főiskola Elvárt szakképzettség: Biológus, Kereskedelmi menedzser, Marketing- és reklámmenedzser Nyelvtudás: angol (jó nyelvismeret) Járművezetési engedély: "B" személygépkocsi, Informatikai ismeret: IT alapismeretek Egyéb elvárt jártasság, készség, ismeret: határozott,magabiztos fellépés,önálló munkavégzés,agilitás,mobilitás,kreativitás és csapatszellem Speciális követelmény: szakirányú felsőfokú végzettség elvárás. A feladat: kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cég kereskedelmi és marketing tevékenységének önálló kivitelezése Várható bruttó kereset (Ft / hó): megegyezés / jogszabály szerint További információ: Kereskedelim/marketing/természettudományos végzettség és angol nyelvtudás elengedhetetlen. Feladat: Folyamatos partnerkeresés(nemzetközi és hazai),termékértékesítés. Nemzetközi és hazai partnerekkel való kapcsolattartás. Jelentkezés: fényképes szakmai önéletrajz és motiv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Mérlegképes könyvelő

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres mérlegképes könyvelő munkakörbe Elvárások: - mérlegképes könyvelői végzettség - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - német nyelvtudás illetve vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Nemzetközi Értékesítő

SG Magyarország Kft. - Budaörs, Pest - Csatlakozz csapatunkhoz,ha szeretnél egy multinacionális környezetben egy fiatalos csapatban. Nemzetközi értékesítőként legfőbb feladatod magas színvonalú rendezvényeink értékesítése telefonon keresztül, leginkább angol nyelven. Legfőbb feladatok: Már meglévő és jövőbeli kliensek telefonos megkeresése A különböző témákban megrendezésre kerülő rendezvények ismertetése Szoros együttműködés a marketing és más osztályokkal az üzleti sikerek elérése érdekében Akit keresünk: Pozitív és energikus értékesítő, aki nem ijed meg a kihívásoktól és a kemény munkától Nagyon erős üzleti angol nyelvtudással rendelkezik, mellyel képes felső vezetőkkel kommunikálni telefonon keresztül Ambiciózus és határozott jellem, aki képes kimagasló teljesítmény elérésére Képes önállóan dolgozni, ugyanakkor remek csapatjátékos is Amit kínálunk: Versenyképes alapfizetés és jutalék rendszer Folyamatos tanulási lehetőség, felkészítő tréninggel a pozícióra Fiatal és dinamikus nemzetközi csapat Stamford Global egy nemzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Senior Beszerző – műszaki terület

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Pénztáros-Részmunkaidőben

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Százhalombatta, Pest - Munkakör megnevezése: Pénztáros-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 2440 Százhalombatta, Damjanich utca 29. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Megismeri és hatékonyan végzi a feladatköréhez kapcsolódó áruházi munkafolyamatokat (kódhibás termékek kezelése, fölözési folyamatok, árváltozások és készlethiány kezelése). Felelősségteljesen kezeli a fizetőeszközöket és az áruház készleteit, emellett biztosítja a vásárlók elsőosztályú kiszolgálását. Feltölti a kasszát és a kasszaállványokat fogyóeszközökkel, szakszerűen működteti a pénztárgépet. Ismeri az akciókat és az akciós termékeket, szakszerűen tájékoztatja a vásárlókat. Munkája során segíti az új munkatársak beilleszkedését, gyakorlati tapasztalatit megosztja. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai bi... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Rendszergazda (Ref.sz.: VRG-1263)

Personnel Leasing Kft. - Budapest - Számítástechnikai rendszerek kialakításával, meglévő rendszerek bővítésével, átalakításával és teljes körű informatikai üzemeltetéssel foglalkozó megbízónk számára Rendszergazda munkatársat keresünk. Feladatok: - Hálózatok kezelése a cég egy multinacionális ügyfele részére (távmunkával és a helyszínen is) - Rendszergazdai tevékenység teljes körű ellátása - PC-k és nyomtatók karbantartása, kellékanyagok ellátása, új hálózatok megtervezése, kiépítése, alkalmazások installálása - Felmerülő problémák gyors és kreatív magas szintű szakmai megoldása - 24 órás ügyeletben való részvétel meghatározott időközönként Elvárások: - Legalább középfokú informatikai végzettség, felsőfokú végzettség előnyt jelent - Microsoft minősítés vagy Cisco mérnöki végzettség jelentős előnyt képvisel - Legalább 4-5 éves releváns szakmai tapasztalat (minimum 10-15 gépes, több szerveres hálózatoknál), ERP tapasztalat előny - Microsoft Exchange ismerete - Windows rendszerek és szerverek üzemeltetésében s... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Biztonsági vezető

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Bonyhád, Tolna - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Biztonsági vezető Munkavégzés helye: 7150 Bonyhád, Völgység u. 8. Főbb feladatok: - Ellenőrzi a betörés-, vagyon- és tűzvédelmi rendszereket - Elvégzi az áruházi folyamatok biztonsági kontrollját - Ellenőrzi a vevőszolgálati területhez köthető biztonsági előírások betartását - Kontrollálja a biztonsági költségek tervszerű alakulását, és azokat a lépéseket, amelyek segítségével csökkenthetők a veszteségek - Képviseli az áruházat a hatóságokkal történő egyeztetéseken Munkakö... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Lakatos (Tiszakécske3)

Energy Power Kft. - Tiszakécske, Bács-Kiskun - Magas műszaki színvonalú energetikai, vízierőművi és papíripari gépek gyártásával foglalkozó tiszakécskei partnercégünk számára munkatársat keresünk az alábbi pozícióba: LAKATOS (Tiszakécske) Feladatok: - Felmerülő lakatos munkálatok végzése a termelésben Elvárások: - Szakirányú végzettség gyakorlattal - Lelkes és elkötelezett hozzáállás -... Évente mintegy 1000 dolgozót segítünk új álláshoz. Legyen Ön az egyik, akinek újmunkahelyet biztosítunk! Naponta frissülő állásajánlatok 24 iparágban az egész ország területén. Segítségünkkel több száz magyar és nemzetközi céghez juthat el a jelentkezése. Használja ki munkaerőpiaci ismereteink és kapcsolataink előnyeit! Tekintse meg a többiállásajánlatunkat is! Magas műszaki színvonalú energetikai, vízierőművi és papíripari gépek gyártásával foglalkozó tiszakécskei partnercégünk számára munkatársat keresünk az alábbi pozícióba: LAKATOS (Tiszakécske) Feladatok: Felmerülő lakatos munkálatok végzése a termelésben Elvárások: Szakirányú végzettség gyak... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Pék dagasztó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Budapest XIII. ker - Munkakör megnevezése: Pék dagasztó Munkavégzés helye: 1138 Budapest, Gács u. 3. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Dagasztóként vezeti és felügyeli a termelést, illetve részt vesz az összes munkafolyamatban. Felügyeli az áru útját az átvételtől és a gyártástól kezdve az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és az üzemi belső szabályokat. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: pék, sütőipari vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, pékáru-termelésben szerzett legalább 6 hónapos tapasztalat, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vezetői készség, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: Szakmunkásképző... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Bérautó ügyintéző

Ber- Elek Kft. - Budapest - Dinamikusan fejlődő cégünk* Ausztriában vagy Budapesten történő munkavégzésre, folyamatos munkarendbe Bérautó ügyintéző munkatársat keres Feladatok: autókölcsönzési tevékenység nemzetközi ügyfelek részére foglalások, előjegyzések kezelése bérleti szerződések megkötése, gépkocsik kiadása, visszavétele szerződésekkel kapcsolatos adminisztráció kapcsolattartás az anyacéggel és partnerekkel, levelezés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Technológiafejlesztő mérnök

Bosch csoport (Budapest - Robert Bosch Kft.) - Budapest - Technológiafejlesztő mérnök Technológia fejlesztés Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch Engineering... Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch Engineering Center Budapest) vezérlőegységeket fejlesztünk az autóipar számára, multinacionális környezetben. Dinamikusan bővülő csapatunkba az alábbi pozíciókba keresünk kvalifikált munkatársakat. Csatlakozz hozzánk Te is! Feladatok: Footprint (Land-design) fejlesztés NYÁK-alapú vezérlőkbe épülő alkatrészekhez Footprintek tervezése, hozzárendelése alkatrészekhez Releváns vizsgálatok definiálása, egyeztet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Telepvezető

Szentesi szekhelyu sertestelep - Szentes, Csongrád - Szentesi székhelyű sertéstelep operatív és gazdasági irányításához telepvezetőt keresünk felvételre. Feladatai: -elkészíti, jóváhagyatja és végrehajtja a telep tartási, takarmányozási, értékesítési, állategészségügyi, hígtrágya kezelési tervét. -elemzések, kimutatások elkészítése -napi feladatok irányítása, ellenőrzése -beosztottak napi irányítása. -a nyilvántartási rendszer folyamatos és naprakész vezetésének biztosítása. -adatközlés határidőre történő biztosítása, az adminisztráció és külső hatóságok felé. -élőállat szállítások megszervezése -tenyészállat utánpótlás koordinálása, együttműködve a külső és belső partnerekkel -kapcsolattartás megrendelőkkel, beszállítókkal -beszerzések megszervezése Elvárások: -szakirányú felsőfokú végzettség – állattenyésztő,mezőgazdasági mérnök -felhasználói szintű számítástechnikai ismeret -határozott,magabiztos fellépés -jó szervezőkészség és teherbíró képesség -precíz munkavégzés -jó kommunikációs készség -önálló munkavégzésr... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Műszaki eladó

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budapest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Műszaki eladó Munkavégzés helye: 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u.191. Főbb feladatok: Megismeri az általa eladott termékek tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit a vevők kiszolgálását hitelesen és udvariasan végzi. Biztosítja az optimális készletelérhetőséget az eladótérben. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó általános áruházi szabályokat és előírásokat, valamint az osztályt érintő speciális munkafolyamatok szabályait. Munkája során segí... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Értékesítési munkatárs

UPC Magyarorszag Kft. - Veszprém - A telekommunikációs szektorban, egy állandóan változó iparágban dolgozunk, ezért nap mint nap újabb és újabb izgalmas kihívásokkal szembesülünk. Díjazzuk azokat az ötleteket és törekvéseket, amelyek segítenek bennünket a legjobbá válni. Meghatározó piaci szerepünk és eredményeink is igazolják, hogy sikeres csapat vagyunk. Akit keresünk: Értékesítési munkatárs Ahogyan leendő munkatársunkat elképzeljük: legalább középfokú (kereskedelmi) végzettséggel rendelkezik ügyfélszolgálati/értékesítési tapasztalattal bír értékesítési szemléletű kiemelkedően jól kommunikál szóban és írásban egyaránt erős felhasználói szintű MS Office ismeretekkel bír jó problémafelismerő és megoldó képesség is az ideális pályázó ismérve kitűnően kezeli a stresszt szeret csapatban dolgozni, de képes az önálló munkavégzésre is Munkakör betöltése során előnyt jelent: telekommunikációs termékek, szolgáltatások ismerete angol nyelv közép szintű ismerete Feladatok, amelyeket rábíznánk: értékesítési, keresztértékesítési és... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Ügyfélszolgálati és adminisztrációs referens (Pályakezdők jelentkezését is várjuk!) Budapest, II. kerület A cég: Ügyfelünk, egy saját szegmensében sikeres magyar tulajdonban levő, Budán több, mint 16 éve működő üzleti szolgáltató cég keres egy új, megbízható munkatársat Ügyfélszolgálati és adminisztrációs referens munkakörbe (Pályakezdők jelentkezését is várjuk!) Főbb feladatok: Bejövő hívások fogadása; Ügyfelekkel való napi kapcsolattartás; Szolgáltatásokkal kapcsolatos látogatások leszervezése; Elektronikus űrlapok kitöltése, adatbázis karbantartása, napi aktualizálása; Adminisztratív feladatok ellátása Elvárások: Minimum középfokú végzettség; Legalább középfokú angolnyelv-tudás; Kiváló kommunikációs és szervező készség; Számítástechnikai alapismeretek; Budai lakos; B kategóriás jogosítvány; Rugalmas munkaidő elfogadása Előny: Felsőfokú végzettség; Felsőfokú, tárgyalási szintű angol nyelvismeret szóban és írásban; Francia nyelvismeret Ingatlanközvetítői vagy irodavezetési tapasztalat... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Folyamatmérnök (EPS)

ZF Lenksysteme Hungaria Kft. - Eger, Heves - A ZF Lenksysteme Hungária Kft. a személy- és tehergépkocsik kormánymű és kormányoszlop gyártásában piacvezető német ZF Lenksysteme GmbH magyarországi leányvállalata egri gyárába Folyamatmérnök (EPS) munkatársat keres. Feladatok: Termelési folyamatok meghatározása, ellenőrzése, folyamatos fejlesztése Termelés kapacitásának számolása, elemzése, termelékenység fejlesztése Termelési adatok gyűjtése, kiértékelése, elemzése: javaslat a fejlesztésre Tervezett gépátalakítások során közreműködés a specifikációk készítésében, illetve az ajánlatok elbírálásában Kivitelezés során/után közreműködés az átvételi szempontok kidolgozásában, részvétel az átvételben Elvárások: Gépészmérnöki végzettség 1-2 év szakmai tapasztalat folyamatmérnöki vagy hasonló (termelési, termelésfejlesztési) pozícióban Hibaelemző, folyamatelemző képesség Angol és/vagy német nyelv kommunikációs szintű ismerete Számítógépes ismeretek Több hónapos külföldi kiküldetés vállalása Előnyt jelent: autóipari tapasztalat, projektvezet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Pénzügyi üzleti elemző

NI Hungary - Debrecen, Hajdú-Bihar - NI Hungary Az állás Munkaadó NI Hungary Állás helye Debrecen 4031, Észak-Alföldi Régió Magyarország Állástípus Teljes munkaidős Alkalmazott Tapasztalat éveinek száma 5-7 év között Karrierszint Szakember (beosztottak nélkül) Pénzügyi üzleti elemző Az állásról A National Instruments pénzügy szervezete Pénzügyi üzleti elemző pozícióba keres munkatársat debreceni telephelyére. Az új munkatárs üzleti elemzőként segíti és összeköti a programozók és a pénzügyi csoportok munkáját. Egy globális üzleti elemző csoport tagja lesz, akik különböző lokációkról (többek között Debrecen, Austin, Dublin, Penang) globális támogatást nyújtanak az NI pénzügy csoportjai számára. Feladatok - Pénzügyi csoport támogatása a vállalati pénzügyi rendszer használatában - Kapcsolatteremtés a programozók és a pénzügyi csoport tagjai között; a pénzügyi munkatársak igényeinek és visszajelzéseinek megértése és továbbadása a programozók felé - Rendszerfejlesztési javaslatok, CI - Pénzügyi folyamatok megértése, átlátása és... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Operátor - Sóskút (Referenciaszám: PJ772)

Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Sóskút, Pest - Operátor - Sóskút (Referenciaszám: PJ772) Sóskúti partnercégünk megbízásából keresünk munkatársakat az alábbi munkakörbe: Operátor - Sóskút (Referenciaszám: 769) Feladat: - Mechanikai összeszerelés Elvárások: - 8 általános iskolai végzettség - Jó kézügyesség - Pontosság, precizitás Munkavégzés helye: Sóskút (Pest megye) Jelentkezés: Kérjük magyar nyelvű önéletrajzát az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölésével küldje el Turán Gábor kapcsolattartó részére a honlapunkon található regisztrációs űrlap segítségével vagy az gabor.turan@pannonjob.hu e-mailen az címre. Javasoljuk, hogy a regisztrációt válassza, mert így adatai gyorsabban jutnak el hozzánk és ez a sikeres pályázat egyik záloga. Tájékoztatjuk, hogy a Pannonjob Kft. álláshirdetéseire, adatbázisába történő jelentkezésével cégünk automatikusan, Ön által elfogadottnak tekinti az adatvédelmi nyilatkozatot, amely a következő linken megtekinthető:adatvédelmi nyilatkozat Nyilvántartási szám: 4376-4./2003, 07-0006-06.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Gépkezelő munkatárs

Randstad Hungary Kft. - Budapest - Nemzetközi partnerünk részére keresünk kályha kezelő munkatársakat azonnali munkakezdéssel, az alábbi feladatok ellátására: - Középfeszültségű elosztó transzformátorok szárítása, olajjal való feltöltése, - szárító és töltő kályhák üzemeltetése... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Call Center Operátor

Energy Power Kft. - Budapest - Megbízónk kiemelkedő call center szolgáltatásokat nyújtó, dinamikusan fejlődő hazai cég, amely fő tevékenysége az értékesítés előkészítése (adatbázis management, lead generálás) és támogatása (portfólió kezelés, keresztértékesítés) kimenő hívásokkal. Új munkatársakat keresünk számukra az alábbi pozícióba azonnali belépéssel: Call Center Operátor... Évente mintegy 1000 dolgozót segítünk új álláshoz. Legyen Ön az egyik, akinek újmunkahelyet biztosítunk! Naponta frissülő állásajánlatok 24 iparágban az egész ország területén. Segítségünkkel több száz magyar és nemzetközi céghez juthat el a jelentkezése. Használja ki munkaerőpiaci ismereteink és kapcsolataink előnyeit! Tekintse meg a többiállásajánlatunkat is! Megbízónk kiemelkedő call center szolgáltatásokat nyújtó, dinamikusan fejlődő hazai cég, amely fő tevékenysége az értékesítés előkészítése (adatbázis management, lead generálás) és támogatása (portfólió kezelés, keresztértékesítés) kimenő hívásokkal. Új munkatársakat keresünk számukra... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Szárazáru árufeltöltő-Részmunkaidőben

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Bonyhád, Tolna - Munkakör megnevezése: Szárazáru árufeltöltő-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 7150 Bonyhád, Völgység u. 8. Főbb feladatok: Biztosítja az optimális készletelérhetőséget az eladótérben. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára. Szükséges végzettség: általános iskola Szerződés típusa: Határozatlan Előnyt jelent: középfokú végzettség, szakirányú kereskedelmi végzettség, kereskedelmi munkatapasztalat, targoncavezetői engedély. Jelentkezés határideje: 2014.10.01.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Ügyfélkapcsolati munkatárs német nyelvtudással

Randstad Hungary Kft. - Budapest - Ügyfélkapcsolati munkatárs német nyelvtudássalBudapestSzeretnéd német nyelvtudásodat kamatoztatni egy tudományos területen működő cégnél? Biotechnológiával és élettudományokkal foglalkozó ügyfelünk csapatába keresünk franciául beszélő új kollégákat.Követelmények / Job requirements: - Megrendelések kezelése, adatok rögzítése - Ügyfelektől érkező kérdések megválaszolása - Információnyújtás a termékekkel, árakkal kapcsolatban - Megrendelésekkel kapcsolatos ügyek intézése, felmerülő problémák megoldása - Kapcsolattartás más csapatokkal cégen belül Személyiségjegyek / Personality: - Folyékony német és angol nyelvtudás - Kereskedelmi/gazdasági végzettség - Ügyfélkapcsolat területén szerzett tapasztalat előny - Kitűnő kommunikációs és priorizáló készség - Pontosság, határidők betartása - Felhasználói szintű informatikai ismeretek Amit ajánlunk / Offered: - Összetartó csapat része lehetsz - Francia és angol nyelvtudásodat napi szinten használhatod - Biztos háttérrel rendelkező nemzetközi cégné... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Gyakornok mérnök

Linamar Hungary Zrt. - Békéscsaba, Békés - A Linamar Hungary Zrt. a kanadai multinacionális Linamar Corporation tagjaként mezőgazdasági és ipari alkatrészek illetve építőipari termékek gyártásával foglalkozik. Magyarországon három divíziót működtet, melyből kettő Orosházán (OROS, LPD), egy pedig Békéscsabán (PPM) található. Az OROS Divízió tevékenysége mezőgazdasági és építőipari gépgyártásra terjed ki. Elsősorban hazai, nyugat és kelet-európai, valamint észak-amerikai piacokat szolgál ki. Az LPD Divízió tevékenységét autóipari alkatrészeket gyártása és fejlesztése jellemzi. Megrendelőink közé több az autóiparban ismert és elismert vállalatok tartoznak. A Linamar Hungary Zrt. legfiatalabb gyáregysége a PPM Divízió, amely ipari, autóipari alkatrészgyártással foglalkozik. A PPM divízióba, Békéscsabára az alábbi munkakörre várjuk jelentkezését: Gyakornok mérnök Feladata: Forgácsoló gyártósor műszaki, technológiai támogatása Gyártási dokumentációk kezelése, karbantartása Folyamatos fejlesztés Elvárásaink: Gépészmérnök végzettség (e... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Tech People Hungary Kft. - Pest - Job Title: VILLAMOSMÉRNÖK (erősáram, távvezeték, energetika) Job Function: Mérnöki szolgáltatások Department: Műszaki/Technology Location: Pest megye VILLAMOSMÉRNÖK (erősáram, távvezeték, energetika) FELADATOK: Termékfejlesztés Értékesítés támogatása Kapcsolattartás az ügyfelekkel Tenderek menedzselése Tervezési feladatok ellátása Jelentések készítése a vezetőség felé ELVÁRÁSOK: Villamosmérnöki diploma Villamos iparban (erősáram, távvezeték, energetika) szerzett tapasztalat előnyt jelent Tárgyalási szintű aktív angol nyelvtudás, műszaki nyelvhasználattal Felhasználó szintű számítógépes ismeretek (MS Office) Tervező programok ismerete Kiváló kommunikációs készség Precizitás Gazdasági szemlélet Önálló munkavégzés, proaktív hozzáállás Hatékony problémamegoldó képesség Ügyfélközpontú gondolkodás Megbízhatóság, terhelhetőség Rugalmasság és mobilitás Munkavégzés helye: Dél-Pest megye Apply for this job... - Állandó - Teljes munkaidő


PBS International Kft. - Budapest - IT Fejlesztési csoportvezető (SAP, ITILv3 ismeret szükséges) - PBS-3943 Megye: Budapest A pozíció leírása: Megbízónk IT szervezetén belül a változtatási igények megvalósítása, a csoport munkájának a koordinálása, erőforrás gazdálkodás a feladatok megvalósítása érdekében, változáskezelési igények menedzselése. Feladatkör, felelősségek: Üzleti igények megértése és kezelése, az üzleti igények érdekében tervezett feladatok ütemezése és naprakész nyilvántartása, Projekt szemléletű megközelítés használata a napi munka szervezésében, ITIL v3 alapú változáskezelési folyamatok módosítása, optimalizálása, A kialakított változáskezelési folyamatok betartása, betartatása, kapcsolattartás belső szervezetekkel és szerződéses partnerekkel, Csoport tagjainak szakmai és erőforrás koordinációja, Részvétel IT projektekben, Részvétel az IT szolgáltatás minőségének és rendelkezésre állásának legmagasabb szinten történő fenntartásában, Vezetői riportok, kimutatások készítése. A munkakör betöltéséhez szükség... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Minőségügyi mérnök (Referenciaszám: PJ3061)

Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Minőségügyi mérnök (Referenciaszám: PJ3061) Acélfeldolgozással foglalkozó, nemzetközi partnerünk részére keresünk kollégát az alábbi pozícióba MINŐSÉGÜGYI MÉRNÖK Feladatok: - Minőségi problémák meghatározása és megoldása - Minőségjavító projektek tervezése és koordinálása - Kapcsolattartás a vevőkkel, reklamációk kezelésének irányítása és felügyelete - Vevőkkel és beszállítókkal történő folyamatos kontaktálás minőségbiztosítási kérdésekben - Folyamatos kapcsolattartás a hatóságokkal és riportok készítése a környezetvédelmi rendszerrel kapcsolatban - A minőségirányítási és minőségellenőrzési rendszerek, tevékenységek, szabványok és folyamatok bevezetése, fejlesztése - Az vállalat minőségbiztosítási és környezetmenedzsment rendszerének működtetése és folyamatos karbantartása - A minőségügyi hatékonyság folyamatos fejlesztése - Belső és külső auditok koordinálása Elvárások: - Felsőfokú végzettség - ISO TS tapasztalat - Tárgyalóképes, aktív angol nyelvtudás - Felhasználói szintű PC ismeret... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Key Account Manger

Ber- Elek Kft. - Budapest - Dinamikusan fejlődő flottakezeléssel és bérautó szolgáltatással foglalkozó cég Key Account Manger munkatársakat keres Feladatok: Meglevő ügyfelekkel történő kapcsolattartás, szerződések kötése Autófinanszírozási és flottakezelési ajánlatok készítése, Új ügyfelek akvirálása, a meglévő ügyfelek folyamatos koordinációja Konkurencia figyelés és piackutatás Heti, havi riportok, beszámolók készítése Ada... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

CNC programozó

Energy Power Kft. - Tiszakécske, Bács-Kiskun - Magas műszaki színvonalú energetikai, vízierőművi és papíripari gépek gyártásával foglalkozó tiszakécskei partnercégünk számára munkatársat keresünk az alábbi pozícióba: CNC programozó Feladatkör: - gyártmányok CNC forgácsoló programjának elkészítése - programozási és forgácsolási technológiával kapcsolatos feladatok elvégzése Követelmények: -... Évente mintegy 1000 dolgozót segítünk új álláshoz. Legyen Ön az egyik, akinek újmunkahelyet biztosítunk! Naponta frissülő állásajánlatok 24 iparágban az egész ország területén. Segítségünkkel több száz magyar és nemzetközi céghez juthat el a jelentkezése. Használja ki munkaerőpiaci ismereteink és kapcsolataink előnyeit! Tekintse meg a többiállásajánlatunkat is! Magas műszaki színvonalú energetikai, vízierőművi és papíripari gépek gyártásával foglalkozó tiszakécskei partnercégünk számára munkatársat keresünk az alábbi pozícióba: CNC programozó Feladatkör: gyártmányok CNC forgácsoló programjának elkészítése programozási és forgácsolási technológ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Gépjárművezető (Referenciaszám: PJ2906)

Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Veszprém - Gépjárművezető (Referenciaszám: PJ2906) Veszprém megyei partnercégünk megbízásából keresünk munkatársakat az alábbi munkakörbe: Gépjárművezető Feladatok: - Gyáron belüli munkavégzés (depozás) - Belföldi fuvarozás, esetenként külföldre is Elvárások: - E kategóriás gépjárművezetői engedély - PAV II. minősítés - ADR darabárus, valamint GKI megléte Amit megbízónk kínál: - Versenyképes fizetés - Stabil, megbízható háttér Pályakezdők jelentkezését is várjuk! Jelentkezés: Kérjük, részletes szakmai önéletrajzát csatolva, az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölésével küldje el Némethné Peták Tündekapcsolattartó részére a honlapunkon található regisztrációs űrlap segítségével, vagy e-mailen a tunde.petak@pannonjob.hu címre. Javasoljuk, hogy a regisztrációt válassza, mert így adatai gyorsabban jutnak el hozzánk és ez a sikeres pályázat egyik záloga. Tájékoztatjuk, hogy a Pannonjob Kft. álláshirdetéseire, adatbázisába történő jelentkezésével cégünk automatikusan, Ön által elfogadottnak t... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Beszállítói minőségügyi mérnök

ZF Lenksysteme Hungaria Kft. - Eger, Heves - A ZF Lenksysteme Hungária Kft. a személy- és tehergépkocsik kormánymű és kormányoszlop gyártásában piacvezető német ZF Lenksysteme GmbH magyarországi leányvállalata egri gyárába Beszállítói minőségügyi mérnök munkatársat keres Feladatok: Projekt megbeszéléseken való részvétel Projekttevékenységek koordinálása a társosztályokkal SQE támogatása az SE megbeszéléseken SQE és projekt beszerző támogatása a döntéseknél (E mátrix kitöltése) Elsőminta tervezése Elsőminta rendelések koordinálása a projektbeszerzéssel Elsőminta státusz nyomon követése Safe Launch tevékenység támogatása Projekt időterv nyomon követése Státuszjelentések elkészítése Nem szériális alkatrészek reklamációjának kezelése, MQI támogatása: Kapcsolattartás társosztályokkal Megbeszéléseken való részvétel Prezentációk elkészít(tet)ése Beszállítói és vevői auditokon való részvétel Elvárások: Felsőfokú szakirányú végzettség (gazdasági és/vagy műszaki) Autóipari minőségügyi tapasztalat előnyt jelent Auditori képzettség előnyt je... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

ÁRSPECIALISTA

Ber- Elek Kft. - Budapest - Budapesti flottakezeléssel és bérautó szolgáltatással foglalkozó cég keresi ÁRSPECIALISTA munkatársát Feladatok: Rent a car piac elemzése Online felületek vizsgálata Analitikák készítése Új piaci lehetőségek feltárása Belföldi és nemzetközi versenytársak figyelése Árazási rendszer kialakítása és folyamatos követése Kalkulációk és ajánlatok kidolgozása Szerződéskötések előkészítése Követelmények: F... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Automatizálási projekt mérnök

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Komárom-Esztergom - Komárom-Esztergom megyei, neves multinacionális vállalat megbízásából keresünk szakembert az alábbi pozícióba: AUTOMATIZÁLÁSI PROJEKT MÉRNÖK Feladatok Automata gyártósorokra vonatkozó gépspecifikációk készítése Design egyeztetések bonyolítása, projekt időterv követése gépbeszállító partnerekkel Gépátvételek szervezése, bonyolítása és dokumentálása Műszaki egyeztetés és kapcsolattartás meglévő gépbeszállító partnerekkel Automata gyártósorok technikai fejlesztéseivel kapcsolatos projektek koordinálása Részvétel automata gyártósorok üzembe helyezésének irányításában, az ezzel kapcsolatos dokumentálásokban Automata gyártósorokhoz szükséges gépek, berendezések és eszközök specifikálása Automata összeszerelő sorokra beruházási, fejlesztési, költségcsökkentési javaslatok kidolgozása, megtérülési kalkulációk készítése Részvétel a gyártás során felmerülő minőségügyi problémák megoldásában Elvárások Villamos- vagy Mechanikus mérnöki végzettség Legalább 2-3 év multinacionális gyártóvá... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Hirdetésszervező - Székesfehérvár (Referenciaszám: PJ2875) Székesfehérvári partnercégünk részére keresünk munkatársakat az alábbi munkakörbe: Hirdetésszervező - Székesfehérvár Feladatok: - Piackutatás - Potenciális ügyfelek keresése - Hirdetési felületek értékesítése - Ajánlatok készítése - Partnerekkel való kapcsolattartás - Rendszeres riportálás a vállalat központja felé Elvárások: - Közép- vagy felsőfokú végzettség - Értékesítési tapasztalat, affinitás - Magas szintű tárgyalási és prezentációs készség, - Üzleti szemléletű gondolkodásmód- - B kategóriás jogosítvány, illetve saját autó Előny: - Hasonló területen szerzett tapasztalat Munkavégzés helye: - Székesfehérvár Amit a megbízónk kínál: - Versenyképes jövedelem Jelentkezés: Kérjük, magyar nyelvű részletes szakmai önéletrajzát csatolva, az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölésével küldje el Némethné Peták Tünde kapcsolattartó részére a honlapunkon található regisztrációs űrlap segítségével, vagy e-mailen a tunde.petak@p... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Befektetési Tanácsadó

Kelly Services - Somogy - Befektetési Tanácsadó Nagy presztizsű pénzintézet Somogy megyében található nagyvárosi fiókjába keresünk Befektetési tanácsadót Feladatok: Befektetési termékek értékesítése lakossági ügyfelek részére Új ügyfelek akvirálása Kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel Keresztértékesítés Banki tranzakciók lebonyolítása Banki termékekkel kapcsolatos tanácsadás Elvárások: Felsőfokú gazdasági végzettség Befektetési területen szerzett min. 2 éves tapasztalat Értékesítési tapasztalat Angol nyelvtudás előny Kiváló kommunikációs készség Problémamegoldó készség Ügyfélorientáltság Udvariasság Precizitás Amit nyújtunk: Hosszú távú lehetőség Versenyképes jövedelem Fejlődési lehetőség Kelly Services Hungary már a Facebook-on és a Twitter-en is! www.facebook.com/kellyservices.hu twitter.com/KellyServicesHu... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Vegyianyaggyártó (Ref.sz.: 16028)

HUMAN CENTRUM Kft. - Budapest - Technológiai feladatok végrehajtása, és dokumentálása Folyamatirányító rendszerek alapszintű kezelése és ellenőrzése A gyártáshoz szükséges gépek, berendezések, működőképességének és tisztaságának biztosítása A kötelezően használt védőeszközök karbantartása, tisztítása A gyártáshoz kapcsolódó dokumentációk kitöltése a GMP előírásoknak megfelelően Az észlelt esetleges termelési problémák jelzése a szakmai felettesnek... - Állandó - Teljes munkaidő


Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén - Nagyszerű lehetőség frissen végzettek és 25 év alatti pályakezdők számára ÁLLÁSHIRDETÉS Pénzügyi- számviteli ügyintéző és Irodai asszisztens Munkakörökbe Feladatok: Pénzügyi- számviteli ügyintéző: Közreműködés a vállalkozások alapításával, működtetésével kapcsolatos adminisztratív feladatokban. A bankszámlákkal kapcsolatos teendők elvégzése. A házipénztárral, adókötelezettséggel kapcsolatos feladatok ellátása. Közreműködés a vállalkozásfinanszírozási feladatokban. A beruházás-, felújítás-, pályázat- és feladatfinanszírozásban részvétel. Pénz- és hitelműveletekkel kapcsolatos ügyintézés végzése. Értékesítéssel kapcsolatos feladatok ellátása. Analitikus nyilvántartások vezetése. A termelési költségek elszámolása. Közreműködés a különféle szabályzatok elkészítésében. Számítógépes programcsomagok használata. Az adatok összegyűjtése további feldolgozás céljából. Irodai asszisztens: Adatbeviteli, dokumentumszerkesztési, elektronikus szövegfeldolgozás feladat végzése. Ügyvitel-te... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Pénzügyi tanácsadó

Generali Biztosito Zrt. - Budapest - Üdvözlünk a Generalinál! A hazai biztosítási szektor egyik vezető szereplőjeként vállalatunk, a Generali Biztosító Zrt. Újbuda Területi Igazgatóság Hamzsabégi ügynöksége pénzügyi tanácsadó munkatársat keres. Indítsd be nálunk karriered! Személyre szabott csomagunkban az anyagi támogatás mellett folyamatos szakmai segítségre is számíthatsz. Kik vagyunk: a Generali Magyarország egyik vezető biztosítója nemzetközi cégcsoportként az európai mellett jelen vagyunk az ázsiai és az amerikai piacokon is széleskörű szolgáltatásaink változatos munkát és kihívásokat jelentenek munkatársainknak termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobbat kínálhassuk Mi lesz a feladatod: a termékeink és szolgáltatásaink értékesítése ajánlatok készítése kidolgozása szerződések adminisztrációja az új ügyfelek teljes körű kiszolgálása az ajánlatok előkészítésétől kezdve a szerződések fenntartásán át a rendszeres kapcsolattartásig Mit várunk el tőled: főiskolai/egye... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Karosszéria lakatos

Halásztelek, Pest - Halásztelki műhelyünkbe karosszéria lakatost keresünk AZONNALI kezdéssel! Elvárások: fiatalos agilis kreatív, ügyes hegeszteni jól tudó személy legalább B kategóriás jogosítvány utazási hajlandóság Jelentkezni a dakar@workline.hu e-mail címen lehet fényképes önéletrajzzal!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Telefonos értékesítési munkatárs

Studio Moderna 2000 Tv-Shop Kft. - Budapest - Studio Moderna Európa egyik vezető direkt értékesítéssel foglalkozó multinacionális vállalata Közép- és Kelet- Európa 21 országában. Ismertek vagyunk erős márkáinkról, mint Top Shop, Dormeo, Kosmodisk, Delimano, Wellneo. Munkatársaink szerint a Studio Moderna a legmegfelelőbb hely arra, hogy szakmailag, sőt emberileg fejlődhessenek. A Studio Moderna Telefonos értékesítési munkatársat keres. Feladatok: telefonos értékesítés (adatbázisaink alapján), telefonos ügyfélszolgálat/ki- és bejövő telefonhívások kezelése. Amit kínálunk: versenyképes fizetést, lehetőséget tapasztalat- és tudás szerzésre, rugalmas munkaidőt, részmunkaidőben való munkalehetőséget, stabil munkahelyet hosszú távra, karrierlehetőséget, barátságos munkakörnyezetet, egyszerű megközelíthetőséget. Állás, munka területe(i): Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Telefonos értékesítő Ügyfélszolgálat / Ügyfélkapcsolat Ügyfélszolgálat Munkavégzés helye: Budapest, XIX. kerület E-mail: 5@jpt.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


Munkaügyi-központ-Szolnok | Munkaügyi-központ-Szolnok állás | állás Munkaügyi-központ-Szolnok és környéke | Munkaügyi-központ-Szolnoki állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Munkaügyi-központ-Szolnok állás
munkaügyi központ Munkaügyi-központ-Szolnok állás
állás Munkaügyi-központ-Szolnok és környéke
Munkaügyi-központ-Szolnoki állások

Kulcsszavas kereső