állás Munkaügyi-központ-Szolnok
Csak állás Munkaügyi-központ-Szolnok hirdetés azonnali állás Munkaügyi-központ-Szolnok és munka országosan! Munka, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Szolnok és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Szolnok és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső. állás Munkaügyi-központ-Szolnokai.


állás Munkaügyi-központ-Szolnok, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Szolnok és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső személyek, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Munkaügyi-központ-Szolnok munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMunkaügyi-központ-Szolnokimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés témában, országosan.

Munka, állás Munkaügyi-központ-Szolnok és állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlatok, állás Munkaügyi-központ-Szolnokok:


munka és állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Munkaügyi-központ-Szolnok. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Munkaügyi-központ-Szolnok munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Munkaügyi-központ-Szolnokt találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresőkről, ami nagyban segíti az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Munkaügyi-központ-Szolnok viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Munkaügyi-központ-Szolnokt keresők és állás Munkaügyi-központ-Szolnokt kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Munkaügyi-központ-Szolnok értékelések:

A állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Munkaügyi-központ-Szolnok fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Munkaügyi-központ-Szolnokhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Munkaügyi-központ-Szolnok hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés, állás Munkaügyi-központ-Szolnokok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Munkaügyi-központ-Szolnok, állás Munkaügyi-központ-Szolnokok, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresője, munka kereső, és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Munkaügyi-központ-Szolnokhirdetés, hogy tudjanak állás Munkaügyi-központ-Szolnokt találni. A állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés mellett ingyenes letöltés állás Munkaügyi-központ-Szolnok filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Munkaügyi-központ-Szolnok munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Munkaügyi-központ-Szolnok tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlat -ról. Legyen az állás Munkaügyi-központ-Szolnok, munka, munkáltató, állás Munkaügyi-központ-Szolnokajánlat, idősebb állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresőt, pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Szolnok és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Munkaügyi-központ-Szolnokt keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Munkaügyi-központ-Szolnok, munka, karrier, önéletrajz, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kínál, önéletrajz vagy csak állás Munkaügyi-központ-Szolnok hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Munkaügyi-központ-Szolnok oldala.

Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Java szoftver fejlesztő

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Információbiztonsági Szakértő Job

GE - Budapest - Job Number: 1996815 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: GE (NYSE: GE) works on things that matter. The best people and the best technologies taking on the toughest challenges. Finding solutions in energy, health and home, transportation and finance. Building, powering, moving and curing the world. Not just imagining. Doing. GE works. For more information, visit the company's website at www.ge.comCsatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: Információbiztonsági Szakértő Career Level: Experienced Function: Information Technology Function Segment: IT Compliance Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: Öt fős, fiatal IT Security csapatunkba keresünk olyan munkatársat, aki elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal egyar... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Oprisk gyakornok Job

GE - Budapest - Job Number: 1996353 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: GE (NYSE: GE) works on things that matter. The best people and the best technologies taking on the toughest challenges. Finding solutions in energy, health and home, transportation and finance. Building, powering, moving and curing the world. Not just imagining. Doing. GE works. For more information, visit the company's website at www.ge.comCsatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Oprisk gyakornok Career Level: CI Function: Regulatory and Compliance Function Segment: Administration and Support Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A Compliance területen belül, az operációs kockázatkezelési részleg támogatása a Bankra vonatkozó veszteségesemények gyű... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Online Kommunikációs és CRM Gyakornok Job

GE - Budapest - Job Number: 1992647 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!"? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban.Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed!A Budapest Bank munkatársaként a világ egyik legnagyobb és legelismertebb vállalatcsoportjának, a General Electricnek a munkatársa lehetsz. Egy olyan társaságnál dolgozhatsz, amely száznál is több országban mintegy 300.000 embert foglalkoztat.Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Online Kommunikációs és CRM Gyakornok Career Level: CI Function: Marketing Function Segment: Administration and Support Locatio... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Irodavezető

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres irodavezető munkakörbe. Elvárások: - pénzügyi/gazdasági felsőfokú végzettség - mérlegképes könyvelői végzettség - tárgyalóképes német nyelvtudás - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - rugalmasság, terhelhetőség - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193, email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkező munkatársat keresünk kereskedői munkakörbe Elvárások: - jó kommunikációs készség (svájci/német vevőkkel és beszállítókkal kapcsolattartás) - felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudás (további nyelv ismerete előnyt jelent) - önálló munkavégzés - határozott fellépés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. vagy telefonon: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Műszaki csoportvezető helyettes

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Műszaki csoportvezető-helyettes munkakör betöltésére munkatársat keresünk Elvárások: - Megfelelő szakirányú végzettség (műszaki-villamosipari) - rugalmasság - tanulékonyság - terhelhetőség Hasonló területen szerzett műszaki gyakorlat előnyt jelent! Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk, a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Kereskedő

Pharmacoidea Kft. - Szeged, Csongrád - Foglalkozás megnevezése: Kereskedő (KERESKEDŐ) elvárt gyakorlati idő: nem szükséges Iskolai végzettség: egyetem, főiskola Elvárt szakképzettség: Biológus, Kereskedelmi menedzser, Marketing- és reklámmenedzser Nyelvtudás: angol (jó nyelvismeret) Járművezetési engedély: "B" személygépkocsi, Informatikai ismeret: IT alapismeretek Egyéb elvárt jártasság, készség, ismeret: határozott,magabiztos fellépés,önálló munkavégzés,agilitás,mobilitás,kreativitás és csapatszellem Speciális követelmény: szakirányú felsőfokú végzettség elvárás. A feladat: kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cég kereskedelmi és marketing tevékenységének önálló kivitelezése Várható bruttó kereset (Ft / hó): megegyezés / jogszabály szerint További információ: Kereskedelim/marketing/természettudományos végzettség és angol nyelvtudás elengedhetetlen. Feladat: Folyamatos partnerkeresés(nemzetközi és hazai),termékértékesítés. Nemzetközi és hazai partnerekkel való kapcsolattartás. Jelentkezés: fényképes szakmai önéletrajz és motiv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Nemzetközi gépjárművezető

Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Műszaki üzletkötő

Bervina Kft. - Budapest XIV. ker - Feladatok -blogok, termékismertetők, promóciós anyagok folyamatos fordítása német nyelvre -értékesítés már meglévő és az új vevőkör számára -értékesítési terv, üzleti stratégia, partnerkapcsolatok kiépítése a német piacon történő megjelenéshez -piackutatás német nyelvterületen, árstratégia, logisztika teljes menedzsmentje -értékesítési ajánlatok elkészítése -új partnerek felkutatása, és megkeresése, a szerződések előkészítése leadek generálási módszerek alapján konkrét cégeket érintve -partnerkezelés Elvárások -agilitás -kreativitás -dinamikusság -terhelhetőség -közvetlen, nyitott, pozitív személyiség -értékesítői affinitás -diploma -angol és német nyelvtudás írásban és a szóban egyaránt Mit kínálunk -fiatal, dinamikus csapat -családias cég Munkavégzés helye: Budapest, 14. kerület A Bervina Kft. egy 30 éve sikeresen működő családi vállalkozás. 50 országgal kereskedünk világszerte.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Nemzetközi Értékesítő

SG Magyarország Kft. - Budaörs, Pest - Csatlakozz csapatunkhoz,ha szeretnél egy multinacionális környezetben egy fiatalos csapatban. Nemzetközi értékesítőként legfőbb feladatod magas színvonalú rendezvényeink értékesítése telefonon keresztül, leginkább angol nyelven. Legfőbb feladatok: Már meglévő és jövőbeli kliensek telefonos megkeresése A különböző témákban megrendezésre kerülő rendezvények ismertetése Szoros együttműködés a marketing és más osztályokkal az üzleti sikerek elérése érdekében Akit keresünk: Pozitív és energikus értékesítő, aki nem ijed meg a kihívásoktól és a kemény munkától Nagyon erős üzleti angol nyelvtudással rendelkezik, mellyel képes felső vezetőkkel kommunikálni telefonon keresztül Ambiciózus és határozott jellem, aki képes kimagasló teljesítmény elérésére Képes önállóan dolgozni, ugyanakkor remek csapatjátékos is Amit kínálunk: Versenyképes alapfizetés és jutalék rendszer Folyamatos tanulási lehetőség, felkészítő tréninggel a pozícióra Fiatal és dinamikus nemzetközi csapat Stamford Global egy nemzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem ispiráció - kreativításod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálozatának Somogy megyei irodái (Siófok, Balatonboglár, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkoz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Senior Beszerző – műszaki terület

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Termelési Csoportvezető

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Ügyfélkapcsolati és értékesítési munkatárs

Randstad Hungary Kft. - Hajdúszoboszló, Hajdú-Bihar - Ügyfélkapcsolati és értékesítési munkatárs Telekommunikációs szektorban működő kiemelt ügyfelünk megbízásából keresünk új kollégát Ügyfélkapcsolati és értékesítési munkatárs pozícióba, hajdúszoboszlói munkavégzéssel. Feladatok / Tasks Termékek és szolgáltatások értékesítési lakossági és kisüzleti ügyfelek részére Ügyfélszolgálati, ügyfélmegtartási tevékenységek elvégzése Proaktív értékesítési technikák alkalmazása Ügyfél elégedettség növelése A munkakörhöz kapcsolódó adminisztráció elvégzése Elvárások / Requirements Középfokú iskolai végzettség (érettségi) MS Office csomag felhasználói szintű ismerete Értékesítésben szerzett legalább 1 éves tapasztalat Határozott, udvarias kommunikáció Problémamegoldó készség és magas stressz tűrés Pontos, precíz munkavégzés Előny:Telekommunikációs szektorban szerzett tapasztalat Munkavégzés helye: Hajdúszoboszló Amit kínálunk / Our offer Alapfizetés és teljesítményarányos jutalék Cafetéria Színvonalas munkakörnyezet Folyamato... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Mérlegképes könyvelő-elemző

Gyori szekhelyu ceg - Győr, Győr-Moson-Sopron - Győri székhelyű cég Mérlegképes könyvelő-elemző munkakörbe keres munkatársat. Főbb feladatok, munkák: Teljes körű könyvelési és számviteli feladatok ellátása, főkönyvi könyvelés, kontírozások Pénzügyi elemzések, kimutatások, egyéb vezetői jelentések készítése Negyedéves, éves zárások, adóbevallások összeállításában való részvétel Adózási szabályok változásainak nyomon követése Kapcsolattartás a könyvvizsgálókkal, partner cégekkel, adóhatósággal, egyéb hivatalokkal Pénzügyi feladatok ellátása segédlettel Az álláshoz tartozó elvárások: Közgazdasági végzettség Teljes körű könyvelésben szerzett minimum 3 éves munkatapasztalat Regisztrált mérlegképes könyvelői képesítés Biztos, naprakész számviteli és adózási ismeretek Felhasználói szintű számítógépes ismeretek (MS Office) Önálló és felelősségteljes munkavégzés Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Német nyelvtudás Állás, munka területe(i): Pénzügy / Számvitel / Menedzsment Elemző / Tanácsadó Könyvelés Munka... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Funkció Software fejlesztő mérnök

Work Force Kft. - Budapest - Kategóriájában vezető, dinamikusan fejlődő multinacionális gyártó vállalat kutatás-fejlesztési diviziója keres új munkatársat Funkció Software fejlesztő mérnök Főbb feladatok, munkák: Meghatározott gépjármű rendszerek vezérlőegység szoftver fejlesztése, fejlesztéstámogatás; Járműdinamikai vezérlőegységek fejlesztése; Szabályozó algoritmusok fejlesztése; Tesztmérnökkel való kapcsolattartás; Fejlesztés teljes folyamatának felügyelete, specifikáció kidolgozásában való részvétel, megvalósítás és tesztelés; Az álláshoz tartozó elvárások: Gépészmérnöki, villamosmérnöki vagy programozói végzettség; C programozási nyelv készségszintű ismerete; Járműdinamikai ismeretek; Analitikus szemlélet; Szoftverfejlesztés iránti érdeklődés; Folyékony angol nyelvtudás; Állás, munka területe(i): IT fejlesztés / Programozás Programozó / Fejlesztő Mérnök Egyéb mérnök Gépészmérnök Villamosmérnök Munkavégzés helye: Budapest Jelentkezés az állásra: Jelentkezni lehet az alábbi e... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Logisztikai/Szállítmányozási ügyintéző (nrg71)

Energy Power Kft. - Esztergom, Komárom-Esztergom - Nemzetközi árufuvarozással, vámkezeléssel és raktározással foglalkozó partnerünk megbízásából, a megnövekedett termelési volumen miatt új munkatársat keresünk az alábbi pozícióba: LOGISZTIKAI / SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI ÜGYINTÉZŐ Elvárások: Logisztikai / szállítmányozási munkatapasztalat ill. tanulmány feltétel Legalább középfokú iskolai végzettség Angol nyelv magabiztos használata szóban és írásban elengedhetetlen Jó kommunikációs készség Szolgálatkészség Jó problémamegoldó készség. Önállóság a rábízott feladatok megoldásában. Esztergom és környéki lakhely Feladatok: Szállítmányozási és fuvarszervezési feladatok (tengeri, légi, közúti) ellátása vevőink megrendelése alapján. Amit kínálunk: Versenyképes fizetés + juttatási csomag Kulturált munkakörülmény, szabálykövető vállalati környezetben Szakmai fejlődési lehetőség egy több mint 20 éve sikeresen működő, magyarországi és külföldi telephelyekkel rendelkező multinacionális cégnél Előrelépési lehetőség Jelentkezés: Ame... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Fejlesztőmérnök (Gépészmérnök)

Budapest - Intelligens képfeldolgozáson alapuló biztonság- és közlekedéstechnikai informatikai eszközöket fejlesztő, gyártó és értékesítő részvénytársaság munkatársakat keres Fejlesztőmérnök (Gépészmérnök) pozíció betöltésére. Feladatok: Terméktervezés, dizájn kialakítás Műanyag és fém alkatrészek tervezése vagy optikai rendszerek tervezése Megtervezett alkatrészekből gyártási dokumentáció elkészítése Prototípus építése, tesztelése Követelmény: Felsőfokú gépészmérnöki végzettség (Optomechatronikai szakirány) Optikai ismeretek Legalább 2 év fejlesztői gyakorlat Számítástechnikai ismeretek Előny: Solid Edge program ismerete Műszaki angol nyelvtudás Amit kínálunk: Felelősségteljes, szakmai kihívást jelentő feladatok Hosszútávra szóló munkalehetőség Fejlődést segítő csapat és munkakörülmények Munkavégzés helye: Budapest, XII. kerület Jelentkezés: Fényképpel ellátott önéletrajzot várunk "gépészmérnök" megjelöléssel az alábbi e-mail címre: 31@allasajanlatok.co.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Pénztáros-Részmunkaidőben

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Komárom, Komárom-Esztergom - Munkakör megnevezése: Pénztáros-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 2900 Komárom, Bajcsy-Zsilinszky Endre u.7. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Megismeri és hatékonyan végzi a feladatköréhez kapcsolódó áruházi munkafolyamatokat (kódhibás termékek kezelése, fölözési folyamatok, árváltozások és készlethiány kezelése). Felelősségteljesen kezeli a fizetőeszközöket és az áruház készleteit, emellett biztosítja a vásárlók elsőosztályú kiszolgálását. Feltölti a kasszát és a kasszaállványokat fogyóeszközökkel, szakszerűen működteti a pénztárgépet. Ismeri az akciókat és az akciós termékeket, szakszerűen tájékoztatja a vásárlókat. Munkája során segíti az új munkatársak beilleszkedését, gyakorlati tapasztalatit megosztja. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Kútkezelő

Magyar Foldgaztarolo Zrt. - Kardoskút, Békés - A Magyar Földgáztároló Zrt. Magyarország legnagyobb kereskedelmi földgáztároló vállalataként négy földalatti gáztároló létesítményt üzemeltet. 2013. október 1. óta a társaság immár az MVM Csoport tagjaként, nemzeti tulajdonban szavatolja a lakosság biztonságos földgázellátását. A Magyar Földgáztároló Zrt. fontos célkitűzése Magyarország téli gázellátásának hosszú távú biztosítása mellett, hogy hozzájáruljon az ország központi szereplővé válásához a közép-európai régióban. A Magyar Földgáztároló Zrt. kardoskúti földgáztárolójába keresünk új munkatársat az alábbi munkakörbe: Kútkezelő A munkakör célja: A földgáztároló termelő, gáztároló, vízlikvidáló és megfigyelő kútjainak előírás szerinti ellenőrzése, kezelése a kezelési és műveleti utasítások alapján. Feladatok: A kutak, kútvezetékek előírás szerinti ellenőrzése, kezelése, üzemállapotának biztosítása. A kút-, bekötővezeték paraméterek és a kút, vezeték műszaki állapotának ellenőrzése, dokumentálása, az adatok felettesének t... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

MŰSZAKI PROJEKTVEZETŐ (Veszprém megye)

IMPC PERSONNEL HUNGARIA Kft. - Veszprém - Veszprém megyei, neves multinacionális vállalat megbízásából keresünk szakembert az alábbi pozícióba: MŰSZAKI PROJEKTVEZETŐFeladatok A termékek fejlesztési tevékenységeinek koordinálása A nemzetközi projektcsapat vezetése (HW, rendszer és műszaki csapat) A műszaki fejlesztések tervezése, nyomon követése és ellenőrzése A vállalat termékeinek képviselete a vevők felé Kapcsolattartás, rendszeres megbeszélések, egyeztetések a vevőkkel Aktív részvétel a projektek egyes fázisaiban az ajánlatkéréstől a termelés elindításáig Együttműködés a nemzetközi fejlesztő osztályokkal és termelő vállalatokkal A projekt műszaki dokumentációjának készítése és karbantartása a vállalati előírásoknak megfelelően Rendszeres státuszriportok készítése a Projekt Management felé a (kockázatok és felmerülő problémák kezelése) Elvárások Felsőfokú villamosmérnök, mechatronikai vagy gépész végzettség Min. 3 év termékfejlesztésben szerzett tapasztalat Projektvezetésben szerzett tapasztalat Vállalatirányítási rendszeris... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Minőségügyi vezető

Petend Kft. - Hajdú-Bihar - Multinacionális partnercégünk számára keresünk munkatársat Minőségügyi vezető pozícióba Főbb feladatok, munkák: Minőségbiztosítási rendszer működtetése, fejlesztése Belső, külső auditok lebonyolítása Vevői reklamációk kivizsgálása, kezelése Kapcsolattartás hatóságokkal, laborokkal Új folyamatok bevezetése, minőségi módszerek standardizálása Riportok készítése Hulladékgazdálkodás Munkavédelemben, tűzvédelemben közreműködés Az álláshoz tartozó elvárások: Hasonló területen szerzett jártasság Angol kommunikációs szint Felsőfokú végzettség 3-5 év tapasztalat Minőségbiztosítási ismeretek Rugalmasság, utazási hajlandóság, proaktivitás, önálló munkavégzés B kategóriás jogosítvány Az állás betöltéséhez előnyt jelent: ISO 22000 ISO 14001 HACCP ismeretek Állás, munka területe(i): Gyártás / Termelés Minőségbiztosítás / Ellenőrzés Környezet / Mezőgazdaság Környezet / Mezőgazdaság vezető Mérnök Minőségbiztosítási mérnök Munkavégzés helye: Hajdú-Bihar megye... - Állandó - Teljes munkaidő


Debrecen, Hajdú-Bihar - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Minőségirányítási és folyamat specialista (Reporting Specialista) (Debrecen) Feladatok Részt vesz periodikus és ad-hoc KPI-ról és minőségről vezetett riportok megszervezésében és végrehajtásában. Biztosítja az ITIL és ICTO folyamatokon alapuló belső riportok létrejöttét. Egész életciklusukban foglalkozik a riportokkal. (tervezés, kivitelezés, rendszeres módosítások végrehajtása, dokumentáció, felmerülő kérdések megválaszolása) Projektmunkában részt vesz, projektadminisztrációs feladatokat ellát. Közreműködik a minőség, illetve a belső ügyfél-elégedettség mérésében, a visszajelzések feldolgozásában, a javításra szolgáló rendszer működtetésében. Az elvégzett munkát szakszerűen dokumentálja. Elvárások Felsőfokú végzettség 3-5 év hasonló területen szerzett tapasztalat Felsőfokú angol és német nyelvtudás Haladó szintű MS Office ismeretek, különösen MS Excel (Pivot) SAP Business Objects B... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Folyamatmérnök (Veszprém)

Continental Automotive Hungary Kft. - Veszprém - A Continental AG 140 éve az autóipar megbízható partnere. Veszprémi leányvállalata a világ meghatározó gépjármű-márkáihoz fejleszt és állít elő elektronikus fék- és biztonsági berendezéseket, valamint több műszaki területet átfedő megoldások kifejlesztésével az autóipar elismert szereplője. Kutató-fejlesztő központjában több mint 260 szenzor és szoftverfejlesztő mérnök dolgozik, szoftver-, elektronika-, hidraulika- és termékfejlesztési, valamint járműtesztelési területen. Vállalatunk munkatársat keres az alábbi pozícióba Folyamatmérnök (Veszprém) Feladat: új termékek gyártási folyamattervezési munkáinak támogatása, folyamat FMEA - k elkészítése, ellenőrzési utasítások elkészítésének a szakmai támogatása, gyártóeszközök specifikálása, az eszköztervezési munkákban való részvétel, és a konstrukció jóváhagyása, lehetséges beszállítók felkutatása és kiválasztása, mérnök kollégák bevonása gépátvételtől a folyamat realizálási folyamatba. Elvárás: gépészmérnök vagy villamosmérnök végzettség, 2... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

SAP tesztelő (Pécs)

IT Services Hungary Kft. - Pécs, Baranya - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! SAP tesztelő (Pécs) Főbb feladatok, munkák: Tesztesetek tervezése, létrehozása, önálló kivitelezése és adminisztrációja Bejövő hibajelentések esetén hibaelhárítás (hibaelemzés, hibajavítás, stb.) Folyamatos kommunikáció kollégákkal, csoportvezetőkkel és az ügyfelekkel Részvétel olyan karbantartó tevékenységekben, mint a hibajegyek kezelése, problémamegoldás Az álláshoz tartozó elvárások: Felsőfokú szakirányú végzettség Legalább 1-3 év tesztelői vagy SAP felhasználói tapasztalat SAP FI vagy SD vagy RM-CA modul ismerete Aktív, középfokú német és angol nyelvismeret szóban és írásban Jó csapatjátékos attitűd Magas stressztűrő képesség Jó kommunikációs képesség, ügyfélorientált szemléletmód Az állás betöltéséhez előnyt jelent: ISTQB vizsga Amit kínálunk: Fiatal és barátságos csapat Folyamatos fejlődési lehetőség az informatika és a nyelvek területén (párhuzamos német és angol nyelvhasználat), cégen belüli előre... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

CITIGOLD HUNTER

Citibank - Budapest - Szeretnél a világ egyik vezető multinacionális pénzügyi vállalkozásához tartozni? Szeretnél részese lenni egy sikeres, ügyféligényre épülő pénzügyi kultúra terjesztésének? Most megteheted az első lépést karriercélod felé! A CITIBANK keresi azon leendő munkatársait, akik a Citibank kiemelt ügyfélkörének bővítése érdekében: Képesek energiákat mozgósítani karrierjük megvalósítására Motiváltak a kiválóságra, eredményeket akarnak felmutatni Nem riadnak vissza a kihívásoktól Kiváló tárgyalási készséggel rendelkeznek, képesnek érzik magukat, hogy cégvezetőkkel tárgyaljanak CITIGOLD HUNTER Feladatok: A Citi prémium privát banki szolgálatatásának (Citigold) értékesítése, új ügyfelek akvizíciója A Citigold státusz előnyeinek részletes ismertetése a potenciális ügyfeleink felé, felhasználva a Bank által rendelkezésre bocsátott adatbázisokat, a marketing rendezvényeket és a saját kapcsolatokat Ügyfeleink Citi iránti elkötelezettségének növelése Részvétel a Citibank termékeinek értékesítéséhez szük... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI SZAKEMBER

Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - Amennyiben korábban már regisztrált nálunk, nem kell ismét kitöltenie a részletes adatlapot! Lépjen be rendszerünkbe, és mindössze 2 kattintással megpályázhatja ezt a pozíciót. Elfelejtettem a jelszavam Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI SZAKEMBER Hivatkozási szám: MSTOMBSZ-0811 Ügyfelünk egy nemzetközi háttérrel rendelkező, amerikai tulajdonban lévő sütő-, és cukrászipari alapanyagokat, gyorsfagyasztott pékárukat és süteményeket forgalmazó vállalat, átlagosan havi 15-25 óra munkára, külsős számlaképes egyéni vállalkozót, vagy céget keres MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI SZAKEMBER pozícióba. A forgalmazott termékek zömét a cégcsoport tulajdonában lévő európai gyárakban gyártják. Gyártóik kivétel nélkül rendszeresen auditált, szigorú minőségbiztosítási rendszerek szerint működnek. Elvárások: minőségbiztosítási felsőfokú szakirányú végzettség, releváns szakmai tapasztalat/gyakorlat magabiztos angol nyelvtudás (szóban és írásban) HACCP, ISO, IFS, BRC szabványok mély ismerete a haz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

JUNIOR GRAFIKUS/ DTP OPERÁTOR

Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: JUNIOR GRAFIKUS/ DTP OPERÁTOR Hivatkozási szám: MSTOGRAF-0828 Megbízónk egy integrált marketingkommunikációs ügynökség multinacionális ügyfelekkel. Csapatuk bővülése miatt keresünk most számukra új munkatársat az alábbi pozíció betöltésére: JUNIOR GRAFIKUS / DTP OPERÁTOR Feladatok: Kreatív koncepciók kidolgozása Online és offline projektek, kiadványok grafikai anyagainak kifejlesztése, mutálása, adaptálása Elfogadott anyagok nyomdai előkészítése Ügyfelekkel való folyamatos koordináció, statisztikák, riportok készítése Webdesign Elvárások: Tipográfiai és kiadványszerkesztési ismeretek Tapasztalat nyomdai előkészítésben, nyomdatechnológiai ismeretek Legalább 2 éves ügynökségi tapasztalat Adobe grafikai programok (InDesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat, Fontographer stb.) professzionális ismerete Önálló munkavégzés Pontosság, gyorsaság, kitartás, terhelhetőség Csapatjátékos hozzáállás Előnyök: Online, HTML illetve közösségi média működése, ismerete... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Számviteli referens

Budapest - Számviteli referens munkakör Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő A munkavégzés helye: 1124 Budapest, Németvölgyi út 37-39. A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: Az EU társfinanszírozásban megvalósuló projektek megvalósításához szükséges gazdasági, pénzügyi tevékenységek lebonyolítása Vevői folyószámla egyeztetés és kapcsolattartás Számlázás Bank teljes körű, naprakész könyvelése Havi és éves zárásokban közreműködés Eltérések azonosítása és a probléma okának feltárása Pályázati feltételek: magyar állampolgárság, cselekvőképesség, büntetlen előélet, felsőfokú iskolai végzettség: pénzügyi/számviteli szakirányon szerzett végzettség és/vagy mérlegképes könyvelői képesítés tárgyaló képes angol nyelvtudás Elvárt képességek, készségek: felelősségvállalás, felelősségtudat; precizitás, megbízhatóság; kezdeményezőkészség; terhelhetőség, rugalmasság, tanulékonyság; mások megértése (empátia), tolerancia, emberismeret; jó koordinációs, szervező- és problémameg... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI MEGBÍZOTT

Zollner Kft. - Budapest - A Zollner Kft. Budapest vonzáskörzetébe a váci telephelyére az alábbi pozícióba keres munkavállalókat: MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI MEGBÍZOTT TERÜLET: ELEKTRONIKA feladatok Elektronikai termékek gyártásának minőségbiztosítása beszállítástól a kiszállításig Minőségügyi folyamatok optimalizálása, jobbító javaslatok kidolgozása, bevezetett intézkedések nyomon követése Gyártáshoz kapcsolódó minőségügyi dokumentumok kezelése Beszállítókkal, vevőkkel ill. a termelésben érintettekkel való minőségügyi kapcsolattartás (elsősorban német nyelven) Vevői reklamációkezelés Határidők és akciólisták felügyelete Auditokon való aktív részvétel amit elvárunk Felsőfokú műszaki végzettség Aktív, magabiztos felsőfokú német vagy angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt (interjún teszteljük!) VDA 6.3 autóipari és az IRIS vasútipari szabvány ismerete előny Felhasználói szintű MS Office ismeret Kiváló kommunikációs- és problémamegoldó képesség, minőségszemlélet, csapatmunka amit kínálunk Korszerű, világszínvonalú munka... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

DYNAMICS AX FEJLESZTŐ (Fejér megye)

IMPC PERSONNEL HUNGARIA Kft. - Fejér - Megbízónk anyavállalata stratégiai termékcsoportjában a világ legnagyobb gyártója. Magyarországon működik az egyik legjelentősebb gyártóvállalata és itt hozta létre Globális Pénzügyi és Informatikai Szolgáltató Központját. A Szolgáltató Központ a gyártóvállalatok igényeivel lépést tartva dinamikusan fejlődik. Számára, az informatikai szolgáltatások fejlesztéséhez munkatársat keresünk az alábbi munkakörbe: DYNAMICS AX FEJLESZTŐFeladatok Dynamics AX 2009 és 2012 fejlesztése - operatív fejlesztés (javítás, módosítás), Dynamics AX 2009 és 2012 fejlesztése - implementáció 2012 rendszerre, új projektek indítása A konzulensektől kapott (pénzügyi és termelési terület) igények szerinti leprogramozás Integrációs fejlesztés Riportok elkészítése A Dynamics AX rendszer teljesítményének biztosítása Elvárások Felsőfokú releváns végzettség Dynamics 2009 és 2012 ismerete, többéves használata Dynamics AX 2009 fejlesztésében szerzett minimum 3 éves tapasztalat (esetleg 2012) táblaszerkezet és összefüggés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Értékesítési asszisztens

Magyar tulajdonban levo femipari szolgaltato ceg - Pest - Pest megye dél-keleti régiójában működő magyar tulajdonban lévő fémipari szolgáltató cég azonnali munkakezdéssel munkatársat keres az alábbi pozícióra: Értékesítési asszisztens Főbb feladatok, munkák: kapcsolattartás a cég ügyfeleivel árajánlatok készítése megrendelések teljes körű kezelése logisztikai feladatok szervezése adminisztratív teendők ellátása, dokumentumkezelés kimutatások elkészítése reklamációk kezelése a cég területi értékesítési képviselőinek támogatása marketing tevékenység Az álláshoz tartozó elvárások: minimum középfokú kereskedelmi, logisztikai vagy műszaki végzettség, érettségi kereskedelmi vagy ipari adminisztrációs gyakorlat középszintű angol nyelvtudás, szóban és írásban egyaránt MS Office tapasztalat (word, excel aktív használat) jó kommunikációs készség önálló, precíz és gyors munkavégzés kiváló problémamegoldó képesség rugalmasság, segítőkészség pozitív, dinamikus személyiség Az állás betöltéséhez előnyt jelent: hasonló területen... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria - Győr, Győr-Moson-Sopron - Karrier az Audinál Villamos karbantartó mérnök Programozó Pályázat Izgalmas és változatos munkakörnyezet Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. Feladatok Szereldei berendezések elektromos hibáinak elhárítása, rendelkezésre állásának biztosítása és fejlesztése Siemens S7 programozási feladatok ABB robot programozási feladatok Javítási és karbantartási tevékenységek szervezése és elvégzése TPM feladatok szervezése és elvégzése, folyamatos fejlesztésében való részvétel Műszaki rajzok és tervrajzok olvasása, adott esetben javítása... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Autóalkatrész értékesítő (Sopron)

Bardi Auto Zrt. - Sopron, Győr-Moson-Sopron - A BÁRDI AUTÓ ZRT, a közép-európai régió legdinamikusabban fejlődő, piacvezető autóalkatrész kereskedője Autóalkatrész értékesítő munkatársat keres SOPRONI autóalkatrész üzletházába. Feladat: Az autóalkatrész értékesítési folyamatok szakszerű működtetése Vevőszolgálati és kommunikációs folyamatok biztosítása Elvárások: Autó (motorkerékpár, tehergépkocsi, mezőgazdasági gép) alkatrész kereskedelemben szerzett gyakorlat „B” kategóriás jogosítvány Hasonló területen szerzett gyakorlat Önállóság, jó kommunikációs készség Előny: Középfokú autós műszaki végzettség Autóalkatrész és gépjármű szerkezettani és javítási ismeretek Amit kínálunk: Fiatalos csapat, igényes munkakörnyezet folyamatos képzés, kiemelkedő szakmai fejlődési lehetőség egy nagy múltú cég biztos háttere és kiépült infrastruktúrája egy piacvezető cég szakértő munkatársának kijáró szakmai elismertség és hosszú távú karrierlehetőség kiemelkedő kereseti lehetőség Egyéb információ: Munkába állá... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Üzletvezető-helyettes (5 órás munkavégzés)

Lidl Magyarorszag - Kisújszállás, Jász-Nagykun-Szolnok - Az Ön feladata - áruházunk zavartalan működésének biztosítása a vásárlók legnagyobb elégedettségének érdekében - az üzletvezető távollétében az üzlet teljes körű irányítása - közreműködés a forgalom és a teljesítmény tervezésében; a tervezett mutatószámok megvalósulásának ellenőrzésében - részvétel a leltár... Üzletvezető-helyettes (5 órás munkavégzés) Áruház Deák Ferenc út 10., Kisújszállás A Lidl Európa legnagyobb élelmiszer diszkont áruháza. 27 országban vagyunk jelen több mint 10.000 áruházzal. Magyarországon 2004-ben nyitottuk első üzletünket. Jelenleg közel 160 áruházzal rendelkezünk és több mint 3.500 munkavállalót foglalkoztatunk. Az Ön feladata áruházunk zavartalan működésének biztosítása a vásárlók legnagyobb elégedettségének érdekében az üzletvezető távollétében az üzlet teljes körű irányítása közreműködés a forgalom és a teljesítmény tervezésében; a tervezett mutatószámok megvalósulásának ellenőrzésében részvétel a leltár előkészítésében, lebonyolításában árurendelés, optim... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Senior C++ fejlesztő

Kelly Services - Budapest - Senior C++ fejleszt? Nemzetközi hátter? magyar szoftverfejleszt? partnerünk keres algoritmuselméletben jártas C++ fejleszt?ket. C++ programozás (Agilis módszertannal) Scriptek írása (Python nyelven) Tesztelés Egyetemi/f?iskolai IT-s végzettség Minimum 3 éves gyakorlati C++ tapasztalat Valamilyen szkriptnyelv (Lehet?leg Python) gyakorlati ismerete SQL tapasztalat Agilis módszertani ismeretek Angol nyelv ismerete szóban is Szakmai fejl?dési lehet?ség Kiváló munkakörnyzet Stabil nemzetközi hátter? cég Versenyképes jövedelem... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Megbízónk, egy multinacionális vállalat szolgáltató központjába (shared service centerbe) nemzetközi projektek támogatásához keresünk munkatársakat. Feladatok: a projektek folyamatához kapcsolódó összes háttér és front folyamat összefogása, menedzselése, szerződéstervezetek, tenderanyagok, prezentációk összeállítása, különböző részlegekkel való kapcsolattartás, információ begyűjtése a releváns szakterületekről (pl. gyártás, logisztika, jogi csoport), szükséges dokumentumok végleges összeállítása (prezentációk, szerződések, árajánlatok). Elvárások: felsőfokú végzettség, (pályakezdők jelentkezését is várjuk!) kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség, pontosság és precizitás, üzleties gondolkodásmód, kreatív, kezdeményező személyiség. Nyelvtudás: folyékony angol- és norvégnyelv-tudás (felsőfok/ tárgyalási szint). Megbízónk ajánlata: stabil hátterű, folyamatosan bővülő nemzetközileg elismert multinacionális vállalatcsoport, professzionális szakmai és munkakör... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Sales Representative

Hays Hungary Kft. - Budapest - Partnerünk számára keresünk Értékesítő/Sales Representative pozícióba egy új kollégát. Ügyfelünk, szállítmányozással, raktározással és logisztikai rendszertervezéssel foglalkozik. Irodjáukat nemrég nyitották Budapest belvárosában, most szeretnék értékesítési csapatukat kialakítani. A leendő munkatárs fő feladata a potenciális ügyfelek felkutatása, a már meglévő ügyfelekkel való folyamatos kapcsolattartás, árajánlatok kidolgozása, statisztikák és riportok készítése lesz. Az ideális pályázó legalább 2-3 éves hasonló, logisztikai/szállítmányozói/speditőr cégnél szerzett értékesítési tapasztalattal rendelkezik. Ügyfelünk a gyors előrelépési lehetőség mellett családias munkakörnyezetet és versenyképes fizetési csomagot tud nyújtani az új munkatársnak. Amennyiben rendelkezik a megfelelő tapasztalattal és a pozíció felkeltette érdeklődését, kérem, önéletrajza online feltöltésével jelentkezzen.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Minőségellenőr - műanyag fröccsöntő üzem

Randstad Hungary Kft. - Budapest - MinőségellenőrBudapestEurópában piacvezető partnerünk számára keresünk fröccsöntödei minőségellenőr kollégát azonnali kezdéssel Csepelre!Követelmények / Job requirements: - Termékek minőségének ellenőrzése, dokumentálás - Mért adatok regisztrálása, SPC vezetése - Minőségi probléma esetén azonnali jelentés, beavatkozás - Termékzárolások elvégzése, selejtezés - Operátorok ellenőrzése a termékminőség szempontjából - ISO TS 16949 dokumentumok rá eső részének kezelése - Minőségügyi szempontból a vevő képviselete a gyártás során Személyiségjegyek / Personality: - min. 1 év minőség-ellenőrzés, műanyag, autóipari tapasztalat - Jó kommunikációs készség - Határozott, önálló munkavégzés, döntéshozatal - Alaposan adminisztráló - Felhasználói szintű számítógépes ismeret (elengedhetetlen) - Mérőeszköz (tolómérő, mérőóra, és profil projektor)kezelés ismeret (elengedhetetlen) - ISO 9001-es szabvány ismerete Amit ajánlunk / Offered: - versenyképes jövedelem, - kedvező munkakörülmények, - német vállalat... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Értékesítés-támogató

Banki hatteru Befektetesi szolgaltato - Magyarország - Bővülő csapatába keres, Banki hátterű Befektetési szolgáltató, Értékesítés-támogató munkatársat. Feladatok: értékesítési fiókhálózat támogatása, az értékesítési stratégiában megfogalmazott célok megvalósítása, a hálózatban dolgozó munkatársak fejlesztése, részvétel értékesítés-támogató anyagok elkészítésében. Amit elvárunk: értékesítés-központú gondolkodás, minimum 2 év hasonló területen szerzett szakmai tapasztalat (pl. értékesítés támogatás, értékesítés, banki, befektetési szolgáltatások), kiváló kommunikációs képesség, jó számítógépes felhasználói ismeretek (Microsoft Office: Excel, Power Point, Word gyakorlat), jártasság pénzügyi termékek piacán, B kategóriás jogosítvány, felsőfokú végzettség, Nyugat-Magyarországi lakóhely. Ami előnyt jelent: gazdasági felsőfokú végzettség, befektetési termékek értékesítésében szerzett tapasztalat, saját gépkocsi, angol nyelvtudás. Kívánt jellemvonások: önállóság, üzleti szemlélet, motiváló képesség, jó kapcsolat... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Hálózati Csatlakozás Specialista (Debrecen)

IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Hálózati Csatlakozás Specialista (Debrecen) Állásazonosító: 81498 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: Networks Munkavégzés helye: Debrecen Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: Nem szükséges Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: Angol Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Az IT Services Hungary Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója, a T-Systems International leányvállalata. A T-Systems nemzetközi termelési láncának fontos elemeként az IT Services Hungary Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja, mely 2008-ban elnyerte az Év befektetője díjat. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésr... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Szoftvermérnök C++ C# Szeged (IA140730SCS)

evosoft Hungary Kft - Szeged, Csongrád - Tudod, hogy az evosoft Hungary Kft. jelenleg Magyarország vezető szoftverháza? Budapesten, Miskolcon és Szegeden több mint 600 munkatárs dolgozik világszínvonalú szoftverek fejlesztésén és több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk ipari szoftver megoldások terén. Szeretnél részt venni egy nemzetközi fejlesztőcsapatban - élvonalbeli technológiákkal, a tervezést, fejlesztést és tesztelést támogató modern eszközökkel, a jó minőséget garantáló folyamatok szerint? Szeretnéd kibontakoztatni a képességeidet? Légy Te is csapatunk tagja! Dinamikusan fejlődő szegedi csapatunkba keresünk munkatársat Szoftvermérnök C++ C# Szeged (IA140730SCS) munkakörbe Feladatok: Komplex interpreter-modul kerneljének fejlesztése, karbantartása Meglévő kódbázis feltérképezése (németországi szakaszos betanulással), célorientált fejlesztési potenciálok meghatározása és szükség esetén a kernel refaktorálása Elvárások: Szakirányú felsőfokú (informatikus, mérnöki) végzettség C++, C# program... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Értékesítés támogató mérnök - Elemzéstechnika

ABB Kft. - Budapest - Értékesítés támogató mérnök - Elemzéstechnika Folyamat automatizálási divíziónkba keresünk Értékesítés támogató mérnök munkatársat. Munkavégzés helye: Budapest Feladatok: Folyamat automatizálási divíziónkba keresünk Értékesítés támogató mérnök munkatársat. Elvárások: Felsőfokú villamos- vagy vegyészmérnöki végzettség (elsősorban Kandó, BME, Veszprémi Egyetem) Folyékony angol nyelvtudás B kategóriás jogosítvány Magabiztos számítástechnikai ismeretek Kreatív gondolkodás, problémamegoldó képesség, pro-aktivitás, önálló munkavégzés Előny: Fluidos és gázos áramlástechnika ismerete Hajlandóság a technológia elsajátítására Vegyipari alapismeretek Alapvető gépészeti ismeretek Digitális ipari kommunikáció ismerete Ipari elemzéstechnika (analitika) ismerete Egyéb információ: Terepi és irodai tartózkodás aránya 40-60% Innovatív műszaki és mérési technológiák használata, változatos munkavégzés Az ABB világvezető az energetika és az automatizálás területén. Megoldása... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

VEVŐKAPCSOLATTARTÓ MÉRNÖK

Zollner Kft. - Szügy, Nógrád - A Zollner vállalatcsoport a villamos- és elektronikai ipar vezető, nemzetközi nagyvállalatainak partnereként a komplex termékek fejlesztésében és gyártásában kiemelt pozíciót tölt be a világon 7 országban, 17 telephelyen. Jelenleg a világ 15 top EMS (Electronic Manufacturing Services) szolgáltatója közé tartozik. A vállalat eddig eltelt időszakát a stabil bevételek mellett áttekinthető és folyamatos szervezeti fejlődés jellemzi. A szügyi telephelyen elsősorban lemezmegmunkálás folyik, de orvosi műszer kocsik fémszerkezeteinek, pénzszámláló automaták lemezalkatrészeinek és a Philips röntgengépek egységeinek gyártásával is ebben a gyártóegységben foglalkozik a cég. A Zollner Kft. szügyi telephelyére (Balassagyarmat vonzáskörzetébe) az alábbi pozícióba keres munkavállalót: VEVŐKAPCSOLATTARTÓ MÉRNÖK feladatok Vevőkkel való minőségügyi kapcsolattartás elsősorban német nyelven Vevői reklamációkezelés 8D riportok elindítása Határidők és akciólisták felügyelete SAP visszárukezelés amit elvárun... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

BESZERZŐ

Zollner Kft. - Budapest - A Zollner Kft. Budapest vonzáskörzetébe a váci telephelyére az alábbi pozícióba keres munkavállalókat: BESZERZŐ feladatok Alapanyagigények folyamatos feldolgozása, megrendelések létrehozása és nyomon követése Kapcsolattartás a beszállítókkal, a beszerzéshez kapcsolódó támogató egységekkel Beszerzési törzsadatok karbantartása a vállalatirányítási rendszerben Fuvarszervezés Közreműködés a beszerzési- és készletezési stratégia által meghatározott célok elérésében amit elvárunk Aktív magabiztos középfokú német és/vagy angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt (Interjún teszteljük!) Jó kapcsolatteremtő és problémamegoldó képesség előny Sorozatbeszerzés területén szerzett munkahelyi tapasztalat SAP vagy egyéb vállalatirányítási rendszer ismerete Kimagasló Excel ismeretek amit kínálunk Korszerű, világszínvonalú munkakörülmények Szakmai kihívást jelentő, változatos munkakör Piacvezető nagyvállalat nyújtotta karrierlehetőség Fiatal dinamikus csapat Versenyképes jövedelem, egyéb juttatási csom... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

CSR szakértő

Generali Biztosito Zrt. - Budapest - Üdvözlünk a Generalinál! A hazai biztosítási szektor egyik vezető szereplőjeként, vállalatunk Generali Biztosító Zrt. Emberi Erőforrás és Kommunikációs Igazgatóságának Kommunikációs csoportja CSR szakértőt keres. Feladatok: A vállalat társadalmi kapcsolatainak menedzselése. CSR stratégia folyamatos finomhangolása és megvalósítása. A CSR stratégiába illeszkedő éves tervek előkészítése és kivitelezése Kapcsolattartás a CSR program támogatottjaival. Programok szervezése és operatív megvalósítása. Partner ügynökségi munka irányítása. A vállalati külső és belső CSR kommunikációjának támogatása. Közreműködés az online platformokra optimalizált CSR tartalmak előállításában. Vállalati önkéntes program koordinálása. Fenntarthatósági jelentés elkészítésének koordinációja. Kapcsolattartás a CSR szakmai szervezetekkel. Elvárások: szakirányú felsőfokú végzettség középfokú angolnyelv-tudás 3 év szakmai tapasztalat a civil szféra működésének ismerete kiváló kommunikációs és szervezői készség terhelhe... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Tapasztalt C++ szoftverfejlesztő

Randstad Hungary Kft. - Budapest - - Szoftverfejlesztési feladatok ellátása a tervezéstől a kódoláson át a tesztelésig - Szoftverfejlesztési dokumentáció készítése - Architekt feladatok ellátása az egyes szoftverkomponensek esetén - Meglévő termék továbbfejlesztésekben való aktív részvétel, a hibák javítása... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Pincér

Budapest - 2 hét múlva nyíló II. kerületi Aragvi Grúz étterem felvesz gyakorlattal és referenciával rendelkező férfi vagy női Pincért aki bárpultos feladatot is ellát. Elvárások Precíz munkavégzés Jó kommunikációs képesség Nagy Munkabírás Szorgalmas egyéniség Tanulási Készség Alkalmazkodó készség Nem dohányzó Az étterem specializációjának elsajátítása Előny​ Angol vagy orosz nyelvtudás Budapesti lakás szükséges, mivel az étterem 24.00 óráig nyitva van Jelentkezés módja Időpont egyeztetés: Kantaria Bondo étteremtulajdonos 06/20/919 2992 vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Munkaügyi-központ-Szolnok | Munkaügyi-központ-Szolnok állás | állás Munkaügyi-központ-Szolnok és környéke | Munkaügyi-központ-Szolnoki állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Munkaügyi-központ-Szolnok állás
munkaügyi központ Munkaügyi-központ-Szolnok állás
állás Munkaügyi-központ-Szolnok és környéke
Munkaügyi-központ-Szolnoki állások

Kulcsszavas kereső