állás Munkaügyi-központ-Szolnok
Csak állás Munkaügyi-központ-Szolnok hirdetés azonnali állás Munkaügyi-központ-Szolnok és munka országosan! Munka, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Szolnok és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Szolnok és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső. állás Munkaügyi-központ-Szolnokai.


állás Munkaügyi-központ-Szolnok, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Munkaügyi-központ-Szolnok és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső személyek, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Munkaügyi-központ-Szolnok munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maMunkaügyi-központ-Szolnokimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés témában, országosan.

Munka, állás Munkaügyi-központ-Szolnok és állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlatok, állás Munkaügyi-központ-Szolnokok:


munka és állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Munkaügyi-központ-Szolnok. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Munkaügyi-központ-Szolnok munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Munkaügyi-központ-Szolnokt találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresőkről, ami nagyban segíti az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Munkaügyi-központ-Szolnok viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Munkaügyi-központ-Szolnokt keresők és állás Munkaügyi-központ-Szolnokt kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Munkaügyi-központ-Szolnok értékelések:

A állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Munkaügyi-központ-Szolnok fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Munkaügyi-központ-Szolnokhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Munkaügyi-központ-Szolnok hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés, állás Munkaügyi-központ-Szolnokok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Munkaügyi-központ-Szolnok, állás Munkaügyi-központ-Szolnokok, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresője, munka kereső, és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Munkaügyi-központ-Szolnokhirdetés, hogy tudjanak állás Munkaügyi-központ-Szolnokt találni. A állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés mellett ingyenes letöltés állás Munkaügyi-központ-Szolnok filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső és állás Munkaügyi-központ-Szolnok kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Munkaügyi-központ-Szolnok munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Munkaügyi-központ-Szolnok tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlat -ról. Legyen az állás Munkaügyi-központ-Szolnok, munka, munkáltató, állás Munkaügyi-központ-Szolnokajánlat, idősebb állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresőt, pályakezdő állás Munkaügyi-központ-Szolnok és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Munkaügyi-központ-Szolnokt keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Munkaügyi-központ-Szolnok, munka, karrier, önéletrajz, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Munkaügyi-központ-Szolnok ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Munkaügyi-központ-Szolnok keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Munkaügyi-központ-Szolnok kereső, állás Munkaügyi-központ-Szolnok kínál, önéletrajz vagy csak állás Munkaügyi-központ-Szolnok hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Munkaügyi-központ-Szolnok oldala.

Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Java szoftver fejlesztő

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Design mérnök Job

GE - Oroszlány, Komárom-Esztergom - Job Number: 1983406 Business: GE Power & Water Business Segment: PW-WTR Water About Us: GE (NYSE: GE) works on things that matter. The best people and the best technologies taking on the toughest challenges. Finding solutions in energy, health and home, transportation and finance. Building, powering, moving and curing the world. Not just imagining. Doing. GE works. For more information, visit the company's website at www.ge.com Posted Position Title: Design mérnök Career Level: EL Function: Manufacturing Function Segment: Manufacturing Engineering Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Oroszlany Postal Code: H-2840 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: Egy nemzetközi munkákra szakosodott egyedi technológiákat fejlesztő csapat keres tervező gépészmérnököt, a fejlesztések mérnöki támogatásához. A munkakör alapvető célja egyedi technológiák, célgépek, eszközök fejlesztése, tervezése, kivitelezésük és üzembe helyezésük támogatása Essential Re... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Kockázatkezelés - behajtási gyakornok Job

GE - Budapest - Job Number: 1983914 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!"? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban.Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed!A Budapest Bank munkatársaként a világ egyik legnagyobb és legelismertebb vállalatcsoportjának, a General Electricnek a munkatársa lehetsz. Egy olyan társaságnál dolgozhatsz, amely száznál is több országban mintegy 300.000 embert foglalkoztat.Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Kockázatkezelés - behajtási gyakornok Career Level: CI Function: Risk Management Function Segment: Administration and Support L... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Vállalatfinanszírozási gyakornok – Győr Job

GE - Győr, Győr-Moson-Sopron - Job Number: 1979509 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!"? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban.Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed!Gondolsz a jövődre? Kiegészítenéd elméleti tudásodat gyakorlati ismeretekkel az értékesítés és a pénzügyek terén? Szeretnél az "Év Bankjánál" szakmai tapasztalatot szerezni, mely „A Pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank" címet nyerte el a „Mastercard – Az Év Bankja" versenyen.Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk Posted Position Title: Vállalatfinanszírozási gyakornok – Győr Career Level: CI Function: Sales Function... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

ASP.NET C# fejlesztő

Guidesys Kft. - Budapest XIII. ker - Cégünk Budapest XIII. kerületi irodájába keres azonnali kezdéssel az alábbi elvárásoknak megfelelő teljes munkaidős webfejlesztőt: Elvárások: • Min. 2-3 év ASP.NET tapasztalat • HTML és CSS ismeretek • Javascript kliens oldali magabiztos használata • Visual Studio 2012 • DevExpress komponenscsomag ismerete • MS-SQL ismeretek • Precíz, önálló munkavégzés, jó problémamegoldó készség, csapatmunkára való nyitottság • Innovatív gondolkodásmód • Szakmai angol nyelvismeret Előny: • Entity Framework tapasztalat • Referenciamunka bemutatása • Elkötelezettség a minőségi szoftverfejlesztés iránt • Verziókezelő használatában szerzett tapasztalat (SVN) Feladatok: • Részletes specifikáció alapján egyedi üzleti szoftverek készítése és továbbfejlesztése Amit kínálunk: • Hosszú távú munkalehetőség • Versenyképes, értékálló jövedelem • Változatos fejlesztési feladatok • Fiatalos légkör Munkavégzés helye: • A munkavégzés cégünk Budapest XIII. kerületi irodájában történik. Jelentkezni arcképes szakmai öné... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Irodavezető

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres irodavezető munkakörbe. Elvárások: - pénzügyi/gazdasági felsőfokú végzettség - mérlegképes könyvelői végzettség - tárgyalóképes német nyelvtudás - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - rugalmasság, terhelhetőség - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193, email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Műszaki csoportvezető helyettes

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Műszaki csoportvezető-helyettes munkakör betöltésére munkatársat keresünk Elvárások: - Megfelelő szakirányú végzettség (műszaki-villamosipari) - rugalmasság - tanulékonyság - terhelhetőség Hasonló területen szerzett műszaki gyakorlat előnyt jelent! Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk, a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Részmunkaidős adminisztrátori állás

Hardsonic Bt. - Budaörs, Pest - Kiváló német nyelvtudással, 4 órás adminisztrátori állás, mikro vállalkozásnál. Jogosítvány, esetleg gk. a bejáráshoz előny. Feladat: telefonos kapcsolattartás a német anyacéggel telefonon ill. emailon, valamint a céggel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása. Fényképes önéletrajzot a megadott mailra kérem küldeni. 2 fővel dolgozó képviselet, szervíz. 1994-ben alapítva.... - Állandó - Részmunkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Mérlegképes könyvelő

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres mérlegképes könyvelő munkakörbe Elvárások: - mérlegképes könyvelői végzettség - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - német nyelvtudás illetve vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Nemzetközi gépjárművezető

Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Kereskedő

Pharmacoidea Kft. - Szeged, Csongrád - Foglalkozás megnevezése: Kereskedő (KERESKEDŐ) elvárt gyakorlati idő: nem szükséges Iskolai végzettség: egyetem, főiskola Elvárt szakképzettség: Biológus, Kereskedelmi menedzser, Marketing- és reklámmenedzser Nyelvtudás: angol (jó nyelvismeret) Járművezetési engedély: "B" személygépkocsi, Informatikai ismeret: IT alapismeretek Egyéb elvárt jártasság, készség, ismeret: határozott,magabiztos fellépés,önálló munkavégzés,agilitás,mobilitás,kreativitás és csapatszellem Speciális követelmény: szakirányú felsőfokú végzettség elvárás. A feladat: kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cég kereskedelmi és marketing tevékenységének önálló kivitelezése Várható bruttó kereset (Ft / hó): megegyezés / jogszabály szerint További információ: Kereskedelim/marketing/természettudományos végzettség és angol nyelvtudás elengedhetetlen. Feladat: Folyamatos partnerkeresés(nemzetközi és hazai),termékértékesítés. Nemzetközi és hazai partnerekkel való kapcsolattartás. Jelentkezés: fényképes szakmai önéletrajz és motiv... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Senior Beszerző – műszaki terület

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem ispiráció - kreativításod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálozatának Somogy megyei irodái (Siófok, Balatonboglár, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkoz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Termelési vezető (production manager)

Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Amerika multinacionális cég Székesfehérvári gyárüzemébe keresünk termelési vezetőt. Feladatok: • A termelés (kb. 40 fő) irányítása, vezetése a vevői igények kielégítésének figyelembe vételével (költség, minőség, határidő) • A gyártási folyamatok hatékonyságának folyamatos fejlesztése • Termelésben dolgozó kollégák motiválása, irányítása • Szoros együttműködés a termeléshez kapcsolódó egyéb osztályokkal és támogató személyzettel. Elvárások: • Tárgyalóképes angol nyelvtudás • Mérnöki, preferáltan gépészmérnöki végzettség • Hasonló munkakörben eltöltött min. 3 év • Több éves vezetői tapasztalat • Gyakorlat folyamatok fejlesztésében Munkavégzés helye: Székesfehérvár A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében. Erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Ügyfélmenedzser

Salesjob.hu - Budapest - Megbízónk, magyarországi tréning nagyvállalat, mely felvesz az alábbi munkakörbe munkatársat: felvesz Ügyfélmenedzser munkatársakat. Amit kínálunk: Bejelentett havi alapbér: br. 427.481 Ft. Bejelentett alkalmazotti jogviszony az első hónap végével + Magas havi jutalék: havi nettó: 130.000 Ft / hó Céges autó Költségtérítés autóra Céges laptop Költségtértíés laptopra Céges mobil Költségtérítés mobilra Új ügyfelek átadása Előrelépési lehetőség értékesítési vezetői pozícióba Hosszútávú, biztos munkalehetőség Biztos, szakmai és anyagi háttér Továbbképzések Kezdés előtt szakmai tréning, felkészítés Folyamatos fejlődési lehetőség Fiatal, nyitott, lelkes csapat Teljes körű szakmai támogatás Teljes infrastruktúra (iroda,...stb.) Feladatok: Új és meglévő tárgyalások lebonyolítása Piacvezető tréning és hozzá kapcsolódó szolgáltatás értékesítése Egyéb adminisztratív, marketing feladatok ellátása, ügyfélkapcsolat Elvárások: Min. 2 éves értékesítésében szerzett... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Minőségügyi rendszermérnök

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Megbízónk piacvezető globális gyártó konszern magyarországi vállalata, amely az elmúlt évek fejlesztéseinek is köszönhetően tovább erősítette piaci pozícióját és a hazai Top 100 vállalatok között számos gazdasági mutató tekintetében előkelő helyezést ért el. A folyamatban lévő strukturális fejlesztések megvalósításához számára vezető szakembert keresünk az alábbi pozícióba: MINŐSÉGÜGYI RENDSZERMÉRNÖK FELADATOK Az ISO TS16949 által tanúsított minőségirányítási rendszer működtetése, fejlesztése Belső- és külső auditok tervezése, vezetése Vevői értékelések fogadása, szükséges intézkedések definiálása Minőségügyi jelentések készítése, kezelése, fejlesztése Minőségügyi dokumentációk kezelése, folyamatos felülvizsgálata A munkavállalók minőségtudatosságának fejlesztése Nem megfelelő eljárások, módszerek azonosítása, javítása KÖVETELMÉNYEK Felsőfokú műszaki végzettség Minőségbiztosítási szabványok alapos ismerete (ISO 9000), TS16949) Minimum 5 év gyakorlat autóipari minőségir... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Multinacionális partnerünk szolgáltató központjába olasznyelv-tudással rendelkező HR támogató munkatársat keresünk. Feladatok: külföldi ügyfelek HR adatbázisainak folyamatos frissítése, naprakészen tartása, külföldi ügyfelekkel/munkavállalókkal való hatékony kommunikáció, HR-t érintő kérdések megválaszolása telefonon és e-mailen, felmerülő problémák megoldása, HR csapat támogatása, adminisztratív feladatok ellátása, folyamattesztelési feladatok, fejlesztési, változtatási javaslatok kidolgozása, vállalat más részlegeivel való folyamatos kapcsolattartás. Elvárások: felsőfokú végzettség (pályakezdők, végzős hallgatók jelentkezését is várjuk), hatékony időbeosztásra, prioritások felállítására való képesség, kiváló kommunikációs készség, problémamegoldó személyiség, kiváló, aktív angolnyelv-tudás, kiváló, aktív olasznyelv-tudás. Amit a cég kínál: stabil hátterű, folyamatosan bővülő, nemzetközileg elismert multinacionális vállalat csoport, versenyképes juttatási csomag... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Multinacionális ügyfelünk szolgáltató központjába HR adminisztrátor munkatársat keresünk. Feladatok: HR folyamatok adminisztratív támogatása, közvetítés a menedzserek és a munkavállalók között, HR adatbázis folyamatos frissítése, HR Specialista csoport támogatása, beléptetésekkel kapcsolatos ügyintézés, ügyfelekkel való hatékony kommunikáció, felmerülő problémák megoldása, folyamattesztelési feladatok, fejlesztési javaslatok kidolgozása, minőségbiztosítási tesztek. Elvárások: felsőfokú végzettség, kiváló kommunikációs készség, multinacionális környezetben szerzett legalább fél éves tapasztalat, probléma felismerési és megoldási képességek, kiváló számolási készség, pontosság, precizitás csapatmunkára való készség, ügyfélorientált hozzáállás, kiváló, aktív angolnyelv-tudás, kiváló, aktív spanyolnyelv-tudás. A cég ajánlata: stabil hátterű, folyamatosan bővülő, nemzetközileg elismert vállalati csoport, versenyképes jövedelem, professzionális munkakörnyezet.... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Megbízónk, egy multinacionális vállalat szolgáltató központjába (shared service centerbe) nemzetközi projektek támogatásához keresünk munkatársakat. Feladatok: a projektek folyamatához kapcsolódó összes háttér és front folyamat összefogása, menedzselése, szerződéstervezetek, tenderanyagok, prezentációk összeállítása, különböző részlegekkel való kapcsolattartás, információ begyűjtése a releváns szakterületekről (pl. gyártás, logisztika, jogi csoport) szükséges dokumentumok végleges összeállítása (prezentációk, szerződések, árajánlatok). Elvárások: felsőfokú végzettség (pályakezdők jelentkezését is várjuk!) kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség, pontosság és precizitás, üzleties gondolkodásmód, kreatív, kezdeményező személyiség. Nyelvtudás: folyékony angol és hébernyelv-tudás (felsőfok/ tárgyalási szint). Megbízónk ajánlata: stabil hátterű, folyamatosan bővülő nemzetközileg elismert multinacionális vállalatcsoport, professzionális szakmai és munkakörnyez... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Könyvelő

Deichmann Cipokereskedelmi Kft. - Budapest - A Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. Könyvelőt keres Budapesten lévő központjába. Feladatkör: szállítók és vevők teljes körű könyvelése, bankkönyvelés, utalások előkészítése, vegyes könyvelések, tárgyi eszköz könyvelés, havi és éves zárásokban való részvétel, együttműködés a könyvvizsgálókkal, üzletek napi és havi forgalmi jelentéseinek elkészítése, az üzletek kasszazárásainak teljes körű ellenőrzése és a kasszákkal kapcsolatos korrekciós könyvelések elvégzése, kapcsolattartás külső partnerekkel, házi pénztár ellátása és könyvelése. Az ideális jelölt: mérlegképes könyvelői végzettséggel és / vagy gazdasági főiskolai végzettséggel rendelkezik, 2-5 éves hasonló munkakörben szerzett tapasztalata van, SAP FI ismerettel rendelkezik, középfokú német nyelvtudással bír, jó munkabíró képességű, terhelhető, önálló munkára képes, csapatorientált. Amit kínálunk: alapos és átfogó képzés, biztos munkahely egy nemzetközi cégnél, munkaidő heti 40 óra. Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérj... - Állandó - Teljes munkaidő


Eger, Heves - Pneumatika értékesítő mérnök (ÉNY-magyarországi régió ) Egyéb A Bosch Rexroth AG a Robert Bosch GmbH száz százalékos tulajdonú leányvállalata, világszerte a hajtás, vezérlés és mozgatás valamennyi releváns technológiai területének szakértője: a mechanikától, a hidraulikán és a pneumatikán át egészen az elektronikáig. A hajtás- és... A Bosch Rexroth AG a Robert Bosch GmbH száz százalékos tulajdonú leányvállalata, világszerte a hajtás, vezérlés és mozgatás valamennyi releváns technológiai területének szakértője: a mechanikától, a hidraulikán és a pneumatikán át egészen az elektronikáig. A hajtás- és vezérléstechnika területén a Rexroth biztos partner, aki a gép- és berendezésgyártók valamennyi igényét képes átfogó termék- és rendszerkínálatával kielégíteni. Az egri Bosch Rexroth Pneumatika Kft. gyártó üzemébe munkatársat keres pneumatika értékesítő mérnök pozícióba az alábbi feltételekkel. Csatlakozz hozzánk Te is! Pneumatika értékesítő mérnök (ÉNY-magyarországi régió ) Egyéb, Referencia... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Rendezvényszervező

Randstad Hungary Kft. - Budapest X. ker - Feladat összefoglalása: Teljes körű rendezvényszervezési feladatok ellátása a Társaság külső kommunikációs, illetve PR tevékenységének hatékony támogatása érdekében. Feladatok részletesen: - Rendezvények szervezése és lebonyolítása. - Hazai és nemzetközi csoportok fogadása. - Prezentációk tartása magyar és angol nyelven. - Hoszteszek munkájának koordinálása. - Catering szervezése, koordinálása. - Gyárlátogatások lebonyolítása. - A rábízott nyilvántartási és adminisztrációs feladatok ellátása. - Egyéb kommunikációs feladatok eseti ellátása. - Válaszlevelek írása, lapszemle készítése, szövegírás, internet oldal kezelés, hirdetés kezelése és kiadvány szerkesztése, alapvető grafikai módosítások elvégzése. - Az épületek és a berendezések állapotának folyamatos ellenőrzése a szükséges karbantartási munkák megrendelése annak biztosítása, hogy az előre jegyzett csoportok fogadása zökkenőmentes legyen.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Üzemeltetési munkatárs

TVK Nyrt. - Tiszaújváros, Borsod-Abaúj-Zemplén - Társaságunk Eszköz- és Szolgáltatás Gazdálkodás szervezetéhez keresünk: Üzemeltetési munkatárs A munkakört betöltő szakember fő feladatkörei: Karbantartja az adminisztrációs, üzletviteli, vállalatirányítási és szakmai támogató rendszerekben tárolt adatokat, ezeket pontosan és naprakészen vezeti. Előre rögzített és eseti kimutatásokat, elemzéseket készít. Intézi a vállalati, központi eszközgazdálkodási folyamat teljes adminisztrációját. Adatkarbantartást végez a létesítménygazdálkodást támogató speciális rendszerben, előre rögzített és eseti kimutatásokat, riportokat készít. Részt vesz a szakterület éves terveinek elkészítésében, adminisztratív oldalról követi és nyilvántartja a tervek teljesítését. Adminisztráción keresztül támogatja a szervezeti stratégiákból levezetett akciók megvalósulását. Kapcsolatot tart a szakterületet felügyelő munkatársakkal, valamint a külső, szakirányú szolgáltatást nyújtó partnerekkel. A munkakör betöltéséhez szükséges: közép- vagy felsőfokú s... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Technico - Commercial Manager

Dr. Telkes Kft. - Zalaegerszeg, Zala - Megbízónk saját piacának (villamos ipar) meghatározó multinacionális szereplője. Zalaegerszegi gyárukba keresünk igazoltan eredményes szakembert a következő pozícióba: Technico - Commercial Manager (Ref: 722/855) Feladatok: A kis és középfeszültségű kapcsolószekrény divízió szakmai és értékesítési tevékenységének irányítása. Üzletfejlesztési célok megvalósítása taktikai és stratégiai szinten. Profitábilis üzleti akciótervek kidolgozása és azok végrehajtása. Nemzetközi üzlet és vevőkapcsolat fejlesztése a vállalati stratégia alapján. Kereskedelmi és pénzügyi célok optimalizálása, teljesítése. Üzleti hatékonyság fejlesztése, versenytársak figyelése, elemzése. Projektek megnyerése, az ehhez szükséges erőforrások allokálása. A Divízió portfóliójának képviselete a meglévő és az új vevőknél. Az ajánlat adó és a projektmérnök csapat szakmai irányítása. Elvárások: Felsőfokú villamosmérnöki végzettség Komplex villamos ipari megoldások értékesítésében szerzett minimum 5 éves... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Árellenőr-Részmunkaidőben

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Dunaújváros, Fejér - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Árellenőr-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 2400 Dunaújváros, Aranyvölgyi út 6. Főbb feladatok: Gondoskodik róla, hogy az áruházban a termékek helyes ára legyen feltüntetve. Ellenőrzi a kihelyezett polccímkéket, a hiányzókat pótolja. Egyezteti az újságban megjelentetett akciós termékek árait a kihelyezett árakkal, gondoskodik a napi árváltozások megjelenítéséről. Ellenőrzi a mérlegek és az árellenőrzők működését. Segíti a kódhibás termékek problémáinak megoldását. Munkakö... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Hús eladó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Mosonmagyaróvár, Győr-Moson-Sopron - Munkakör megnevezése: Hús eladó Munkavégzés helye: 9200 Mosonmagyaróvár, Királyhidai u. 42. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű hús- és hentesáru legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégzi a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói, hentes, húsipari vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készsé... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

BRAND IGAZGATÓ, Medical Divízió

BECK AND PARTNERS Kft. - Budapest - BRAND IGAZGATÓ, MEDICAL DIVÍZIÓ Megbízónk egy haladó szellemiségű és dinamikusan fejlődő svájci, multinacionális vállalkozás, amely prémium minőségű termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik a világ több mint hatvan országában. Egyedi szabadalommal bíró, különleges termékei akár a modern konyhatechnika, akár a gyógyászat területén tagjai azoknak a magas minőségű, innovatív termékek sorának, melyekkel a cég rendelkezik. A szóban forgó Brand, melyre a pozíciót meghirdettük, világszerte és Magyarországon is évek óta jól ismert márkákat takar. A cég további terjeszkedésének érdekében most egy tapasztalt, motivált Brand igazgatót keresünk, megbízónk budapesti irodájába. Felelősségi körök: A Brand stratégiai tervezésének és fejlesztésének menedzselése a cégszabályzatnak megfelelően A kitűzött forgalmi tervek teljesítése, az értékesítési eredmények napi szintű nyomon követése, büdzsé- és profit monitoring Új termék bevezetések tervezése és megvalósítása Árazás és profitabi... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Gépkezelő technikus

HUMAN CENTRUM Kft. - Gyál, Pest - Gépkezelő technikus Termelés/Gyártás Gyál - ipari park Az álláslehetőségre való jelentkezéshez, kérjük, lépjen be! Cégbemutató A Humán Centrum Kft. büszke arra, hogy működése alatt több ezer embernek biztosított országszerte törvényes, bejelentett munkahelyet, fejlődési lehetőséget számos iparágban. Célunk a munkatársak hatékonyságának... Gépkezelő technikus Termelés/Gyártás Gyál - ipari park Az álláslehetőségre való jelentkezéshez, kérjük, lépjen be! Cégbemutató A Humán Centrum Kft. büszke arra, hogy működése alatt több ezer embernek biztosított országszerte törvényes, bejelentett munkahelyet, fejlődési lehetőséget számos iparágban. Célunk a munkatársak hatékonyságának növelése, fejlesztése és óvása, mely kiemelkedően fontos a vállalatok sikere szempontjából. Jelenleg kontaktlencséket és többfunkciós ápolószereket gyártó partnercégünk keres munkavállalókat a magyarországi gyáregységébe a növekvő világpiaci igények kielégítése érdekében, ezúttal gépkezelő technikusi pozícióra. Feladato... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Értékesítő képviselő

AllasStart Magyarorszag Kft. - Magyarország - Az Állásstart kiemelt partnere, egy magyar tulajdonú, csomagolóipari és építőipari termékek gyártásával és nagykereskedelmével foglalkozó vállalat részére, belföldi és export értékesítési lehetőségek felderítésre és kiaknázására keresünk: ÉRTÉKESÍTŐ KÉPVISELŐ munkatársat Feladatok: A forgalmazott termékek belföldi, ill. külföldi értékesítése Új partnerek felkutatása, kapcsolatfelvétel a potenciális jelöltekkel Folyamatos kapcsolattartás a meglévő partnerekkel Cégképviselet Adminisztrációs feladatok ellátása, nyilvántartások vezetése Értékesítési vezető munkájának támogatása Elvárások: Tárgyalóképes, aktív német és/vagy angol nyelvtudás Külföldön utazás vállalása B kategóriás jogosítvány Csomagoló - és építőipari jártasság és piaci ismeret előny Rugalmasság Értékesítésben szerzett tapasztalat Amit kínálunk: Hosszú távú együttműködés, biztos háttér Széleskörű juttatási csomag Folyamatos fejlődési lehetőség Fiatalos, dinamikus csapat és barátságos munkahelyi... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Utómunkatárs - Járműgyártás, Karosszériaüzem

AUDI Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Karrier az Audinál Utómunkatárs - Járműgyártás, Karosszériaüzem Izgalmas és változatos munkakörnyezet Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. Feladatok: Nyers karosszériák felületi minőségének vizuális ellenőrzése, a felmerülő felületi hibák technológiai előírásnak megfelelő elhárítása Fényezett karosszériák felületi minőségének ellenőrzése, a felületi hibák előírt technológia szerinti javítása Karosszéria elemek illesztéseinek ellenőrzése és önálló beállítása Elvárások: Középfokú karosszérialakatos végzettség M... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Kísérleti munkatárs

Syngenta Kft. - Gödöllő, Pest - A Syngenta a világ vezető agrárvállalata, amely elkötelezett a fenntartható mezőgazdaság mellett, az innovatív kutatáson és fejlesztésen keresztül. A vállalat piacvezető a növényvédelem területén és harmadik a nagyértékű vetőmagvak piacán. A Syngenta a következő pozícióra keres munkatársat: Kísérleti munkatárs Feladatai: kísérlet vezetők munkájának a támogatása szántóföldi és kertészeti kísérletek beállításának előkészítése, permetezése, támogatása Elvárás: munkavégzés helye: Gödöllő növényvédelmi szakirányú végzettség kísérletek kivitelezésében szerzett gyakorlat előnyt jelent angol nyelvismeret számítógépes ismeretek (Microsoft Office) fizikai, egészségügyi alkalmasság kisérleti munkára, növényvédelmi kezelésre növények és növényvédelmi technológiák ismerete B kategóriás jogosítvány Amit ajánlunk: Munkakapcsolat egy vezető nemzetközi vállalattal; Versenyképes jövedelem és juttatási csomag; Változatos, önálló munka; Szakmai fejlődés biztosítása. Pozíció ter... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Automatizát tesztelő

Randstad Hungary Kft. - Budapest - Automatizát tesztelő Multinacionális partnerünk budapesti irodájába keresünk tapasztalt tesztelő kollégát. Feladatok / Tasks részvétel implementációs projektekben, beleértve a folyamatok tervezését, elemzését,konfigurációt, a szoftver tesztelését és a termék bevezetést a HP QC/QTP/ALM alkalmazások támogatása, adminisztrációja, incident management teszt szkriptek írása, fejlesztése tesztelési folyamat kialakítása, folyamatos felülvizsgálata üzleti követelményeknek való megfelelés biztosítása riport készítés Elvárások / Requirements egyetemi vagy főiskolai végzettség informatika vagy természettudományok területén min. 2-3 év releváns szakmai tapasztalat HP QC tesztenedzsment alkalmazás ismerete automata tesztek írásában szerzett tapasztalat magabiztos folyékony angol nyelvtudás szóban és írásban átfogó ismeretek a fejlesztési és informatikai környezetekről kiváló kommunikációs - és problémamegoldó készség csapatjátékos attitűd kiváló time-management kompetenciák nyi... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Felületkezelési vezető

Balassagyarmat, Nógrád - Szügy, Nógrád - A Zollner vállalatcsoport a villamos- és elektronikai ipar vezető, nemzetközi nagyvállalatainak partnereként a komplex termékek fejlesztésében és gyártásában kiemelt pozíciót tölt be a világon 7 országban, 17 telephelyen. Jelenleg a világ 15 top EMS (Electronic Manufacturing Services) szolgáltatója közé tartozik. A szügyi telephelyen elsősorban lemezmegmunkálás folyik, de orvosi műszer kocsik fémszerkezeteinek, pénzszámláló automaták lemezalkatrészeinek és a Philips röntgengépek egységeinek gyártásával is ebben a gyártóegységben foglalkozik a cég. A Zollner Kft. szügyi telephelyére (Balassagyarmat vonzáskörzetébe) az alábbi pozícióba keres munkavállalót: FELÜLETKEZELÉS VEZETŐ Feladatok: Fémtermékek felületkezelésének és porszórásának irányítása A termékek megfelelő minőségű és határidőre történő elkészítésének biztosítása Az Eisenmann porszóró berendezés teljeskörű felügyelete A műszakvezetők szakmai irányítása és munkájuk koordinálása A munkaerő tervezése, beosztása, nyom... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

HOST/ HOSTESS ÉS RENDEZVÉNYI KISEGÍTŐI MUNKÁK

EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budapest - HOST/ HOSTESS ÉS RENDEZVÉNYI KISEGÍTŐI MUNKÁK Munka típusa: Host/Hostess, Rendezvényi kisegítés Munkavégzés helye: Budapest különböző kerületeiben, illetve Budapest környéki bevásárló központokban Megye: Budapest Feladat: Csinos, ápolt megjelenésed van? Szeretsz emberekkel beszélgetni, foglalkozni? Szereted őket megszólítani, különböző termékeket ajánlani nekik? Szeretnél különböző rendezvényeken részt venni? Jelentkezz hozzánk!Különböző és változatos host/hostess pozíciók CSAK RÁD VÁRNAK :) Fizetés: Bruttó 584 Ft/óra - bruttó 1000 Ft/óra (az óradíj munkánként változik) Munkaidő: Változó, rendezvénytől, promóciótól függően, előre egyeztetett időpontban Életkor: 18 éves kortól Feltételek: Betöltött 18. életév, nappali tagozatos, aktív hallgatói jogviszony, csinos, ápolt mosolygós megjelenés.Előnyt jelent, ha rendelkezel érvényes eü. kiskönyvvel, külön megköszönjük, ha ennek oldalait a jelentkezésedhez csatolod (ha nem rendelkezel ilyennel, akkor tudunk segíteni a beszerzésében). Egyéb i... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI ASSZISZTENS (AG)

Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: ÜGYFÉLSZOLGÁLATI ASSZISZTENS (AG) Job Function: Administration Department: Szolgáltatás/Service Location: Budapest Megbízónk Budapesten, Debrecenben és Bukarestben kínál szolgáltatott irodákat, virtuális irodákat és egyéb üzleti szolgáltatásokat partnerei számára. Emellett az ABCN nemzetközi business center szövetség tagjaként további 650 helyszínen biztosít emelt szintű irodai szolgált... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Beszerző műszaki területre (O-226)

Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: Beszerző műszaki területre (O-226) Job Function: Kereskedelem (export-import) Department: Műszaki/Technology Location: Budapest Feladatok: Készletek folyamatos figyelése, fogyás esetén újrarendelése A beszerzési folyamat teljesörű bonyolítás: megrendelés, megrendelés visszaigazolása, műbizonylatok bekérése, avizó feladási értesítő, kapcsolattartás a szállítmányozóval Rendelések adminisztrálása Egyedi beszerzések bonyolítása (vevő felé árajánlat adás, a megrendelt anyag beszerzése) Árak karbantartása Alkalomszerűen részvétel a tárgyalásokon Kapcsolattartás társosztályokkal (pénzügy, raktár, szállítmányozás, értékesítés) Elvárások: Minimum 5 éves hasonló munkakörben eltöltött tapasztalat Felsőfokú végzettség Angol nyelv tárgyalási szintű ismerete elengedhetetlen a munkakör betöltéséhez Önálló, proaktív munkavégzés B-kategóriás jogosítvány Ms Office felhasználói szintű ismerete Előnyt jelent: Német nyelv ismerete Munkavégzés helye: Budapest Ha felkeltette érdeklődését a pozíció... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Könyvelő

Budapesti konyveloiroda - Budapest III. ker - Magyar nyelvű fényképes önéletrajzát fizetési igény megjelölésésvel és motivációs levelét küldje a e-mail címre. Az anonim álláshirdetésre való jelentkezés kockázatai: pályázati anyagát, önéletrajzát más személyek, akár a jelenlegi munkaadója is láthatja; személyes adatait nem tudja nyomon követni, nem tudhatja meg, kik kapták meg pályázati anyagát; nem tudja érvényesíteni az adatvédelmi törvényben biztosított jogait, így pl. nem kérhet tájékoztatást adatainak kezeléséről, nem tiltakozhat ellene, nem kérheti módosítását és törlését.... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Multinacionális partnerünk szolgáltató központjába, új csapat élére bérszámfejtési menedzser munkatársat keresünk. Feladatok: a francia bérszámfejtésért felelős csapat munkájának vezetése, a team teljesítményének és a bérszámfejtési folyamatok zavartalanságáért való felelősségvállalás, SLA-k betartásának biztosítása, a bérszámfejtési menedzser a tranzíció időszakában fog csatlakozni a csapathoz, és fő feladata a csapat összeállításában való részvétel, menedzselése, és a 2015-ös go-live folyamatokra való felkészülés. Elvárások: felsőfokú végzettség, bérszámfejtés területén szerzett legalább 2 éves tapasztalat, menedzsmentben szerzett tapasztalat SAP HR alapvető ismerete, francia bérszámfejtési rendszer alapos ismerete, precizitás, pontosság, rendszerszemlélet, kiváló kommunikációs készségek, folyékony angolnyelv-tudás, kiváló francianyelv-tudás. Előnyt jelent: HR/pénzügy területén szerzett diploma Amit a cég kínál: stabil hátterű, folyamatosan bővülő, nemzetkö... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Gépkocsivezető

Dana Trans Team Kft. - Szigetszentmiklós, Pest - A 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Dána Trans Team Kft. Szigetszentmiklósi telephellyel, belföldi fuvarozásra, nyerges kamionnal történő élelmiszer áruterítésre keres gépjárművezető kollégát.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Villamosmérnök (Ref.sz.: GVM-1173)

Personnel Leasing Kft. - Budapest - Épületgépészeti területen tevékenykedő (energetikai tanácsadás, tervezés, kivitelezés, energetikai tanúsítás) megbízónk számára Villamosmérnök munkatársat keresünk. Feladatok: - Napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése és engedélyeztetése - Pályázatokhoz megvalósíthatósági tanulmány és energetikai hatékonysági felmérések készítése - Pályázati kiírások ismeretében műszaki megoldások javaslata Elvárások: - Villamosmérnök végzettség - Napelemes rendszerek tervezésében szerzett legalább 3-5 éves szakmai tapasztalat - Az önálló munkavégzéshez szükséges saját eszközök (szabványok, kézikönyvek) megléte - Jó kommunikációs készség - Megbízhatóság - Pontos, precíz, önálló munkavégzés Előny: - Megvalósíthatósági tanulmányok készítésében szerzett tapasztalat - Szakmai névjegyzéki bejegyzés (Magyar Mérnöki Kamara, Magyar Építész Kamara), érvényes jogosultság az energetikai minőségtanúsítvány elkészítéséhez - Villamos tervezői jogosultság (Napelemes csatlakozási tervdokumentáci... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Prémium tanácsadó

Eger, Heves - Üdvözlünk a Generalinál! A hazai biztosítási szektor egyik vezető szereplőjeként vállalatunk, a Generali Biztosító Zrt. Élet Régiójának Miskolc Területi Igazgatósága egri fiókjába Prémium tanácsadót keres! Indítsd be nálunk saját vállalkozásod! Személyre szabott vállalkozásfejlesztési csomagunkban az anyagi támogatás mellett folyamatos szakmai segítségre is számíthatsz! Kik vagyunk: a Generali Magyarország egyik vezető biztosítója nemzetközi cégcsoportként az európai mellett jelen vagyunk az ázsiai és az amerikai piacokon is széleskörű szolgáltatásaink változatos munkát és kihívásokat jelentenek munkatársainknak termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobbat kínálhassuk Mi lesz a feladatod: Exkluzív ügyfélkör kiépítése, prémium szintű kiszolgálása biztosítási termékek, valamint pénzügyi tervezés területén Folyamatos kapcsolattartás, tanácsadás, értékesítés ezen partnerekkel A már meglévő ügyfelek teljes kör... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Minőségügyi mérnök - Győr-Moson-Sopron megye

T-HR Kft. - Győr-Moson-Sopron - A pályázaton a hivatkozási azonosítót kérjük feltüntetni ! Pályázatát a hivatkozási azonosítóra klikkelve is elküldheti ! Minőségügyi mérnök - Győr-Moson-Sopron megye THR2251 Megbízónk Minőségügy területre Svéd tulajdonú autóipari vállalat, mely több, mint 20 éve van jelen Magyarországon. Feladatkör A minőségügyi rendszer működtetésében, továbbfejlesztésben aktív részvétel. Vevői reklamációk kivizsgálása, megoldásukban való együttműködés. Beszállítói reklamációk kezelése, a szükséges dokumentációk elkészítése. Környezetvédelmi rendszer működtetésében való részvétel. Belső auditok vezetése, közreműködés külső auditok alkalmával. Kapcsolattartás a külső és belső ügyfelekkel. Munkavégzés helye Győr-Moson-Sopron megye megye Követelmények Végzettség Felsőfokú műszaki (villamos-, gépészmérnöki) és/vagy minőségbiztosítási végzettség. Szakmai tapasztalat 1-2 éves szakmai tapasztalat minőségügyi területen. Informatika felhasználó szintű office ismeretek Egyéb követelmény Tárgyalóképes angolnyel... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

IT alkalmazás támogató (Debrecen)

Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! IT alkalmazás támogató (Debrecen) Feladatok Elsődleges kapcsolattartás nemzetközi ügyfeleinkkel e-mailen és telefonon Alkalmazásokhoz kapcsolódó jegyek, incidensek kezelése és első szintű megoldása, illetve továbbítása a megfelelő megoldó csoport részére Alkalmazás használatával kapcsolatos tanácsadás, támogatás Együttműködés a kapcsolódó csoportokkal Hívások kezdeményezése és fogadása Elvárások Szakirányú végzettség és/vagy tapasztalat (ideális nemzetközi, virtuális csapatban) Felsőfokú német és középszintű angol nyelvismeret Informatika iránti érdeklődés MS Office alapos ismerete (Word, Excel, Power Point, Outlook Ügyfélközpontú gondolkodás Jó problémafelismerő- és megoldó képesség Jó stressztűrő képesség Csapatmunkára való képesség Előny ITIL folyamatok Hibajegy-kezelő rendszer ismerete Hasonló területen szerzett tapasztalat Amit kínálunk Fiatal és barátságos csapat Folyamatos fejlődési lehetőség az... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Gépbeállító

Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén - Gépbeállító Gyártás Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. A miskolci Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 2003. nyarán alakult. Gyáregységünk autóipari alkatrészek, indítómotorok, relék és hajtóművek gyártásával foglalkozik. A telephelyünkön gyártott autóipari alkatrészek jelentős autóipari cégekhez... Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. A miskolci Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 2003. nyarán alakult. Gyáregységünk autóipari alkatrészek, indítómotorok, relék és hajtóművek gyártásával foglalkozik. A telephelyünkön gyártott autóipari alkatrészek jelentős autóipari cégekhez kerülnek beszállításra. Folyamatosan újabb termékek (klímaberendezések, villamos motorok, ablaktörlő rendszerek) gyártása kerül bevezetésre, ezért dinamikusan bővülő csapatunkba folyamatosan keresünk kvalifikált munkatársakat. Csatlakozz hozzánk Te is! Gépbeállító Egyéb, Referencia kód: 2014_EB_Gbeáll Feladatok: Gyártósori szerszámok szét/át-, összeszerelése, beállítása Gyártósoron... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Pénztáros-Részmunkaidőben

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Kalocsa, Bács-Kiskun - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Pénztáros-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 6300 Kalocsa, Bátyai út 8-10 Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Megismeri és hatékonyan végzi a feladatköréhez kapcsolódó áruházi munkafolyamatokat (kódhibás termékek kezelése, fölözési folyamatok, árváltozások és készlethiány kezelése). Felelősségteljesen kezeli a fizetőeszközöket és az áruház készleteit, emellett biztosítja a vásárlók elsőosztályú... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Szerviz specialista 3D koordinátamérőgépekhez

Magyarország - A Carl Zeiss Ipari Méréstechnika munkatársat keres az alábbi pozíció betöltésére: Szerviz specialista 3D koordinátamérőgépekhez (Munkavégzés helye: jellemzően Magyarország területén) Kik vagyunk mi? A Carl Zeiss Ipari Méréstechnika magyarországi képviselete. A Carl Zeiss a világ egyik vezető cége a koordinátaméréstechnika területén. Elvárások Felsőfokú, vagy középfokú elektronikai, vagy mechatronikai végzettség Megalapozott elektronikai ismeretek Gépészeti, szerelési feladatok vállalása Magabiztos angol nyelvtudás Változásokra nyitott, dinamikus, kitartó személyiség „B” kategóriás jogosítvány Rugalmasság, ügyfélorientáltság Megalapozott PC ismeretek (World, Excel, PowerPoint) Gyakori utazások, vevőknél történő munkavégzés, és lakóhelytől való hosszabb távollét vállalása Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Eger és Mezőkövesd környéki lakóhely Kecskemét környéki lakóhely Költözésre való hajlandóság Amit kínálunk Folyamatos kihívást jelentő feladatok Cégautó... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

Melegkonyhai eladó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Vecsés, Pest - Munkakör megnevezése: Melegkonyhai eladó Munkavégzés helye: 2220 Vecsés, Fő utca 246-248. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a területéhez tartozó áruk szakszerű elkészítését és a kiszolgálást, működteti a pénztárgépet. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű melegkonyhai termék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: Vendéglátó, gyorséttermi, büféáru eladói vagy pincér végzettség, képesítés, alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpont... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Megrendeléskezelő spanyol nyelvtudással (Referenciaszám: PJ2911) Székesfehérvári, ipari folyamatszabályozó- és mérőberendezések gyártásával foglalkozó partnercégünk részére keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: Megrendeléskezelő spanyol nyelvtudással Feladatok: - Rendelések felvétele, termékportfólió készítése a műszaki paraméterek és a kereskedelmi árak figyelembe vételével a vevői specifikációk alapján - A szükséges és megfelelő műszaki dokumentációk kiválasztása és összeállítása, az elkészített dokumentációk továbbítása a dokumentációs csapat részére - A kiválasztott termékek szállítási határidejének meghatározása - Az értékesítéstől és a kereskedelmi irodáktól beérkező módosítási kérelmek fogadása - Folyamatos kapcsolattartás a többi gyárral és az értékesítéssel, annak érdekében, hogy a termékek legyártása időre megtörténjen - Panaszkezelés - Heti jelentés küldése az ügyfeleknek Elvárások: - Felsőfokú végzettség - Folyékony spanyol és angol nyelvtudás - Adminisztrációs/ értéke... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Munkaügyi-központ-Szolnok

SAP bázis üzemeltető

Trenkwalder Kft. - Baranya - Nemzetközi partnerünk részére keresünk pécsi munkavégzéssel munkatársat az alábbi pozícióra: SAP bázis üzemeltető Az álláshoz tartozó elvárások: 1-2 éves SAP Bázis ismeretek Releváns felsőfokú tanulmányok Oracle adatbázis-kezelő adminisztrációs ismeretek Windows és Unix (HP-UX, AIX, Linux) operációs rendszerek felhasználói szintű ismerete Releváns szakmai tapasztalat Német és/vagy angol nyelv középfokú ismerete Főbb feladatok, munkák: SAP rendszerek és egyéb adatbázisok üzemeltetése (monitorozás, problémakezelés, performancia optimalizálás, nyomtatás támogatás, interfészek karbantartása, rendszermásolások végrehajtása, javítócsomagok implementálása) Kapcsolattartás üzemeltető csoportokkal, felhasználók megbízottjaival Dokumentálás Amit kínálunk: Versenyképes jövedelem és juttatási csomag Ergonómikus, modern munkakörnyezet Folyamatos fejlődés lehetősége az informatika és a nyelvek területén. Karrier lehetőség Fiatal és dinamikus csapat Multinacionális környezet,... - Állandó - Teljes munkaidő


Munkaügyi-központ-Szolnok | Munkaügyi-központ-Szolnok állás | állás Munkaügyi-központ-Szolnok és környéke | Munkaügyi-központ-Szolnoki állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Munkaügyi-központ-Szolnok állás
munkaügyi központ Munkaügyi-központ-Szolnok állás
állás Munkaügyi-központ-Szolnok és környéke
Munkaügyi-központ-Szolnoki állások

Kulcsszavas kereső