állás Somogy
Csak állás Somogy hirdetés azonnali állás Somogy és munka országosan! Munka, állás Somogy kereső, állás Somogy keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Somogy és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Somogy és állás Somogy kereső. állás Somogyai.


állás Somogy, állás Somogy keresés és állás Somogy kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Somogy kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Somogy és állás Somogy kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Somogy kereső személyek, állás Somogy kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Somogy munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Somogy kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maSomogyimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Somogy keresés témában, országosan.

Munka, állás Somogy és állás Somogy ajánlatok, állás Somogyok:


munka és állás Somogy ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Somogy kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Somogy. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Somogy munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Somogy kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Somogy kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Somogy kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Somogyt találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Somogy keresőkről, ami nagyban segíti az állás Somogy keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Somogy viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Somogy kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Somogy kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Somogyt keresők és állás Somogyt kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Somogy értékelések:

A állás Somogy ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Somogy keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Somogy keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Somogy kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Somogy keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Somogy fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Somogy keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Somogyhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Somogy keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Somogy keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Somogy hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Somogy kereső, állás Somogy keresés, állás Somogyok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Somogy, állás Somogyok, állás Somogy keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Somogy keresője, munka kereső, és állás Somogy kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Somogyhirdetés, hogy tudjanak állás Somogyt találni. A állás Somogy keresés mellett ingyenes letöltés állás Somogy filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Somogy kereső és állás Somogy kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Somogy munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Somogy kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Somogy kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Somogy tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Somogy ajánlat -ról. Legyen az állás Somogy, munka, munkáltató, állás Somogyajánlat, idősebb állás Somogy keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Somogy keresőt, pályakezdő állás Somogy és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Somogyt keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Somogy, munka, karrier, önéletrajz, állás Somogy keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Somogy ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Somogy keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Somogy kereső, állás Somogy kínál, önéletrajz vagy csak állás Somogy hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Somogy oldala.

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


Pera Szolgaltato Kft. - Budapest - Olyan fiatalos, lelkes, önmagára és a munkájára igényes pályázó jelentkezését várjuk, akinek fontos a folyamatos fejlődés, és szeretne tevékenyen részt venni egy stabilan működő nyomdaipari vállalat életében. Főbb feladatok, munkák: pénzügyi és munkaügyi feladatok támogatása egyéb, háttértámogatással kapcsolatos ügyintézés és szervezési feladatok az ISO 9001, az FSC CoC rendszerrel, valamint a munkavédelemmel kapcsolatos dokumentációk folyamatos aktualizálása, a rendszer napi szintű alkalmazása, előírások betartásának ellenőrzése felmerülő problémák gyors és hatékony megoldása esetenként az alábbi recepciós feladatok ellátása: recepciós, adminisztrációs feladatok ügyfelekkel való kapcsolattartás koordináció - közvetítés a nyomda különböző területei között Az álláshoz tartozó elvárások: Word, Excel, Outlook erős felhasználói szintű ismerete középfokú, lehetőleg pénzügyi-gazdasági végzettség nagyfokú precizitás, rendszerező képesség minőségi munkára törekvés felelőss... - Állandó - Teljes munkaidő


Cargill Takarmany Zrt - Karcag, Jász-Nagykun-Szolnok - A Cargill nemzetközi cég élelmiszeripari, mezőgazdasági, pénzügyi és ipari termékeket és szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Az 1865-ben alapított családi tulajdonú társaság a világ 67 országában 143.000 alkalmazottal dolgozik. A Cargill innovatív megoldásokat nyújtva működik együtt ügyfeleivel sikereik elérésében és elkötelezte magát, hogy globális ismereteit és tapasztalatait felhasználva tesz eleget a helyi gazdasági, környezetvédelmi és társadalmi kihívásoknak. A Cargill Takarmány Zrt. karcagi takarmánygyárába szakirányú végzettségű munkatársat keres KÖNYVELÉSI ASSZISZTENS pozícióba Feladatok: napi analitikus és főkönyvi könyvelési feladatok ellátásának előkészítése számlák iktatása, kontírozása havi, negyedéves és éves zárlati munkákban való részvétel riportok, kimutatások készítése (Excel, Word) iratrendezés, irattárazási feladatok ellátása helyettesítési feladatok ellátása Elvárások: középfokú számviteli végzettség Excel, Word felhasználó szintű ismerete csap... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Dolgozni szeretne, de szabadon gazdálkodna az idejével? Elege van abból, hogy egyre többet dolgozik,egyre kevesebbért? Nem éri be átlagfizetéssel? Nem talál munkát, mert kisgyermeke van vagy elmúlt 50 éves? Nem becsülik meg a munkahelyén? Ha bármely kérdésre igennel tudott válaszolni, nálunk a helye! MERT Hazai tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő ingatlan hálózat kaposvári és siófoki irodája Ügyfélreferens kollégát keres! Amit kínálunk: - Kiemelkedő jövedelem - Telefon, teljes körű marketing támogatás - Karrierprogramunkon keresztül előrelépési és fejlődési lehetőség - Folyamatos és magas szintű képzési rendszer - Modern irodai háttér és infrastruktúra - Rugalmasan alakítható munkaidő - A tevékenység elkezdéséhez a vállalkozói igazolvány nem feltétel! Feladatok: - Eladó ingatlanok felkutatása, megbízási szerződések megkötése - Ingatlan bemutatások szervezése és lebonyolítása - Vételi ajánlatok és ügyletzárások menedzselése - Aktív közreműködés az adás-vételi szerződések előkészítéséb... - Állandó - Teljes munkaidő


Johnson Electric Group - Hatvan, Heves - A Johnson Electric Csoport a világ egyik vezető mikromotor, hajtómű-alrendszer és hajtómű-alkatrész gyártója az autóipar, az általános ipar és az orvosi berendezések piacának számára. Hajtómű megoldásaink üléseket és fényforrásokat mozgatnak, porszívókat és fúrógépeket működtetnek - 300 egyéb alkalmazásunkkal együtt. Ügyfeleink számára mi vagyunk a biztos megoldás! A Hatvanban található világszínvonalú autóipari gyárunk HR osztályára keresünk új kollégát a következő pozícióba: Szenior Bérszámfejtő - és TB Ügyintéző Hatvan Feladatok: Teljes körű bérszámfejtés ellátása Nexon- programban, az ehhez kapcsolódó adminisztráció elvégzése A munkavállalók ki- bejelentésének dokumentálása, munkaszerződések kezelése Betegszabadság, TB ellátások számfejtése A havi zárások és a főkönyvi egyzetetések elkészítése Kapcsolattartás a vezetőkkel, beosztottakkal a bérszámfejtéssel kapcsolatos kérdésekben, és tanácsadás Adó, TB - és munkaügyi törvények ismerete, figyelemmel kísérése, szükséges ... - Állandó - Teljes munkaidő


Hardsonic Bt. - Budaörs, Pest - Budaörsi telephelyen üzemelő vállalkozás keres 4 órás, adminisztrátori munkakörbe, német és angol nyelvtudással rendelkező munkatársat. Feladat: kapcsolattartás telefonon és mailban az anyacéggel, valamint a klasszikus adminisztrátori feladatok ellátása. Fényképes önéletrajzot az info@hardsonic.hu címre kérem küldeni. Német ipari cégek képviselet, márkaszervize.... - Állandó - Teljes munkaidő


ProfitPoint Hungary - Budapest - Feladatok: stratégiai alapokra helyezett devizapiaci ügyletek lebonyolítása gazdasági hírek feldolgozása folyamatban lévő piaci trendek elemzése és gyakorlatba történő átültetetése vezetőség felé jelentések készítése devizapiacon történő árfolyamváltozások folyamatos nyomon követése adminisztrációs feladatok Elvárások: minimum középfokú végzettség megbízhatóság, felelősségteljesség, precizitás terhelhetőség számítógép felhasználói szintű ismerete Mi jelenthet előnyt: felsőfokú végzettség alapfokú angol nyelvtudás devizapiaci ismeretek devizapiaci kereskedésben szerzett releváns tapasztalat Ajánlat: megfelelő szakmai háttér folyamatos szakmai tréningek megfelelő infrastruktúra rugalmas munkarend kialakítása kiemelkedő fix alapbérezés +/ teljesítményarányos jutalék Európa szerte 6 országban működő multinacionális cégcsoport keres hosszútávra devizapiaci elemzéshez/kereskedéshez munkatársakat Budapesti irodájába, illetve regionális szinten is. Ha hiszel Önmagadban, valamint nem elégszel m... - Állandó - Teljes munkaidő


L.H.B. Épületgépész Kft. - Budapest II. ker - Tisztelt álláskereső! 1995 óta működő épületgépész szaküzletünkbe keresünk férfi munkatársat, bolti eladó munkakörbe. A munkakör betöltésének feltétele a jelenkor épületgépész termékeinek ismerete. Kereskedelmi gyakorlat és nyelvtudás előny. Versenyképes munkabér. Jelentkezés önéletrajzzal az info@lhbkft.hu címen. www.lhb.hu, www.gepeszpont.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Értékesítő

Dr. Uniform kft - Budapest - A pozícióhoz tartozó elvárások: - min. 3 éves értékesítésben (területi képviselőként) szerzett tapasztalat, - B kategóriás jogosítvány, - saját gépjármű, - jó megjelenés, - önálló munkavégzés, terhelhetőség, pontos adminisztráció, - jó kapcsolatteremtő és kommunikációs képesség, - angol nyelv -- társalgási szint, - felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Word, Excel, Outlook ismerete) - vállalkozói jogviszony Az állás betöltéséhez előnyt jelent: - divattal kapcsolatos érdeklődési kör - marketing tapasztalat Amit kínálunk: - rész vagy teljes munkaidő - teljesítménybérezés - lendületes munkavégzéshez megfelelő légkör, - fiatalos csapat Munkavégzés helye: - Budapest, Magyarország Világmárkás orvosi munkaruházati termékek értékesítésében dinamikusan fejlődő cég keres értékesítőt.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Közgazdasági elemző

FOMTERV Mernoki Tervezo Zrt. - Budapest II. ker - közúti, vasúti és városi közösségi közlekedési beruházások költség-haszon elemzése közlekedői döntések vizsgálatához kérdőíves felmérések tervezése, kiértékelése területi statisztikai elemzések, prognózisok készítése Az álláshoz tartozó elvárások: közgazdasági egyetemi (MA/MSc) végzettség Excel felhasználói szintű ismerete középfokú angol nyelvtudás Az állás betöltéséhez előnyt jelent: regionális gazdaságtan, közpolitika, közgazdasági elemző szakirányú tanulmányok hasonló területen szerzett tapasztalat (tanácsadás, piackutatás) VBA vagy más programozási nyelv ismerete adatbázis-kezelési ismeretek (SQL, Access) közlekedési szektor iránti érdeklődés Amit kínálunk: béren kívüli juttatások (cafeteria, munkahelyi étkezés, hazautazás térítése)... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

STRATÉGIAI BESZERZŐ

DENSO Gyarto Magyarorszag Kft. - Székesfehérvár, Fejér - A DENSO CORPORATION 1949-ben a Toyota-csoportból kiválva alakult meg Japánban. A cégcsoport vállalatai elsősorban járműipari beszállítóként komplett rendszereket terveznek és gyártanak. Termékei között szerepelnek közös nyomócsöves befecskendező rendszerek (Common Rail), légszűrők, légkondicionálók, benzines injektorok, rendszervezérlő eszközök. A DENSO GYRTÓ MAGYARORSZG KFT. keres székesfehérvári csapatába STRATÉGIAI BESZERZŐ munkatársat € FELADATOK: Beszállítók felkutatása / kiválasztása meghatározott kritériumok alapján. Kapcsolattartás a beszállítókkal: Árajánlatkérés, analizálás. Tárgyalások megszervezése, lebonyolítása. Ármegállapodás, szerződéskötés. Beszállítói teljesítményértékelés. ELVÁRÁSOK: Felsőfokú (műszaki) végzettség vagy releváns szakképzettség. Magabiztos angolnyelv- tudás szóban és írásban egyaránt. Ms Office felhasználói szintű ismerete. Jó kommunikációs képesség, magabiztosság. AMIT KNÁLUNK: csúcstechnológiával műkö... - Állandó - Teljes munkaidő


HumanField Tanacsado Iroda - Veszprém - Nemzetközi, stabil háttérrel rendelkező autóipari gyártó partnerünk részére keresünk STRATÉGIAI BESZERZŐ (HF 10-7059) munkatársat. Feladatok: Adott termékcsoportok beszerzése, Beszállítók fejlesztése, auditálása, értékelése, Új beszállítók felkutatása, Ártárgyalások folytatása, szerződéskötések, Változásmenedzsment. Elvárások: Gyártó cégnél hasonló munkakörben szerzett néhány éves tapasztalat, de pályakezdők jelentkezését is várjuk! Aktív német nyelvtudás szóban és írásban, (és legalább alapfokú angol nyelvtudás). Amit kínálunk: Stabil, nemzetközi háttér, Folyamatos szakmai támogatás, fejlődési lehetőség, Kiemelkedő jövedelem. Egyéb információ: Munkavégzés helye: Veszprém megye, Munkakezdés: Akár azonnal. Jelentkezés módja: Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, magyar és német nyelvű önéletrajzát kérjük, küldje a "HF 10-7059"-es referenciaszám és a pozíció feltüntetésével a... - Állandó - Teljes munkaidő


Jobsgarden-IT JOBS Kft. - Budapest - SZMLAKÖNYVELŐ MUNKATRS FRANCIA ÉS ANGOL VAGY NÉMET NYELVTUDSSAL (TV-5685) A MUNKLTATÓRÓL / ABOUT THE COMPANY Világszerte ismert, gyártásban és technológiai innovációban tevékenykedő vezető multinacionális nagyvállalat központjába keresünk Számlakönyvelő munkatársat francia és angol / német nyelvtudással POZÍCIÓ RÉSZLETEZÉSE / POSITION OVERVIEW Feladatok: A szállítói számlák validálása a szállítmányozási rendszerben Árellenőrzés és az eltérések egyeztetése Teljes körű szállítói számla könyvelés Kapcsolattartás a külföldi partnerekkel (szállítmányozók és gyárak) Részvétel a folyamatfejlesztésekben Elvárások: Felsőfokú végzettség lehetőleg gazdasági/pénzügyi/számviteli területen Aktív, minimum középfokú francia és angol vagy német nyelvtudás Hasonló, számlakezelési/könyvelési területen eltöltött szakmai tapasztalat Erős MS Office ismeretek (főként Excel) Képesség a dinamikus környezetben való hatékony, pontos munkavégzésre Multinacionális környezetben szer... - Állandó - Teljes munkaidő


AEGON Premium Uzletag - Budapest IX. ker - A holland székhelyű nemzetközi AEGON N. V. vállalatcsoport 40 millió ügyfelet szolgál ki, és 27.500 munkatársat foglalkoztat a világ 25 országában. Az AEGON Magyarország, melyet a Figyelő Top 200 zsűrije 2014-ben ismét az év pénzintézetének választott, az AEGON csoport egyik legeredményesebb tagja. A kiemelt ügyfelek kiszolgálására, három éve létrehozott PRÉMIUM ÜZLETÁG sikerének titka az újszerű szemlélet és egyedi megközelítés. Ennek jegyében döntöttünk úgy, hogy a 2016-os év új középvezetőit ifjú tehetségekből szeretnénk kinevelni, 6 hónapos "Young Graduate Programunk" keretében. YOUNG GRADUATE PROGRAM (VEZETŐ-UTÁNPÓTLÁS) Elvárások: Ha rendelkezel gazdasági szakirányú, legalább BA szintű végzettséggel, Ha a tanulmányaid mellett szereztél már legalább fél év szakmai gyakorlatot, Ha átlagon felüli interperszonális készségekkel rendelkezel, Ha dinamikus, célorientált, ambiciózus személyiség vagy, Ha hiszel a "learning by doing" típusú képzésekben, Ha vonz a vezetői pálya, ... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Adatbányász

Spicy Analytics Kft. - Budapest - Adatbányászattal, elemzéssel, piackutatással, valamint üzleti informatikai megoldásokkal és klinikai kutatások támogatásával foglalkozó vállalat új munkatársat keres csapatába, az alábbi munkakörbe: Adatbányász A leendő kolléga feladatai: Adatbányászati / statisztikai-modellezési / elemzési projektekben való részvétel Önálló elemzések, kimutatások készítése Piaci információk gyűjtése, feldolgozása Vezetői prezentációk készítése, tanulmányírás Elvárásaink: Felsőfokú szakirányú végzettség (elemző közgazdász, statisztikus) Magas gazdasági/üzleti, matematikai/statisztikai és alkalmazott informatikai ismeretek Adatbányászati szoftverek ismerete (IBM Modeler, SAS Enterprise Miner, stb.) Jó elemző és analitikai képesség Magas szintű Excel ismeret Középfokú angol nyelvtudás Amit kínálunk: Versenyképes juttatás Igényes, kulturált munkakörnyezet, fiatalos csapat Széleskörű, színes feladatokkal teli munkakör Állás, munka területe(i): Egészségügy, Gyógyszeripar Egészség... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Junior Project Manager

Coca-Cola HBC Magyarorszag Kft. - Dunaharaszti, Pest - Coca-Cola HBC Magyarország Kft. Junior Project Manager (Logisztikai terület) munkatársat keres dunaharaszti központjába Feladatok: A logisztikai területet érintő projektek koordinálása Logisztikai fejlesztések stratégiai előkészítése Részvétel a logisztikát érintő üzleti folyamatok kidolgozásában és bevezetésében Részvétel a logisztikai terület működtetésével kapcsolatos költségvetések elkészítésében Aktív kapcsolattartás a társterületekkel LEAN projekt management Elvárások: Felsőfokú végzettség (gazdasági, műszaki szak) Tárgyalóképes angol nyelvtudás 2-3 év nemzetközi hátterű logisztikai vagy kiskereskedelmi cég logisztikai részlegén szerzett tapasztalat MS Office magabiztos ismerete Üzleti/pénzügyi tudatosság Kiváló kommunikációs készség Extrovertált személyiség Szervezőkészség Innovatív szemlélet Előnyt jelent: Közgazdasági-, logisztika szakirányon szerzett diploma Six sigma képzés Állás, munka területe(i): Szállítás, Beszerzés, Logisztika Projektme... - Állandó - Teljes munkaidő


T-Systems Magyarorszag Zrt. - Budapest - IT űZLETI ELEMZŐ/SZERVEZŐ T-SYSTEMS MAGYARORSZG ZRT. Infokomm.mego. - Üzleti intelligencia és infomen. megoldások Adattárház - Oracle kompetenciaközpont IT üzleti elemző/szervező munkakörbe munkatársat keres. A MUNKAVÉGZÉS HELYSZÍNE: 1117 Budapest, Budafoki út 56. A MUNKAKÖR IDŐTARTAMA: határozatlan JELENTKEZÉSI HATRIDŐ: Apr 21, 2015 FELADATOK: T-Systems Magyarország adattárház és alkalmazásfejlesztési projektjeiben felmerülő üzleti igények felmérése és fejlesztési követelményre fordítása; fejlesztési folyamatnak megfelelő alaki és tartalmi elvárások szerinti dokumentálása; üzleti területtel és a fejlesztővel történő kapcsolattartás; felmerült kérdések/problémák önálló kezelése; funkcionális specifikáció, fejlesztés, tesztelés, migráció, adattisztítás, oktatás szakmai támogatása, felmerülő üzleti kérdések megválaszolása / tisztázása; a projektvezetővel együttműködve - a hatáskörén belül - a projekt sikeres leszállításának biztosítása: határidő, költségke... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Operátor

Get Work Trend Kft. - Tatabánya, Komárom-Esztergom - Tatabányai elektronikai beszállító partnerünk számára keresünk munkatársakat operátor pozícióba, különböző munkakörökbe Nyergesújfalu - Lábatlan - Süttő - Neszmély - Dunaalmás - Tata - Tatabánya irányból céges busz-indítási szándékkal Feladatok: elektronikai panelek: minőségügyi vizsgálata mikroszkóp/nagyító alatt. SMT gépkezelés mikroszkóp alatti javítása (forrasztópákával) Illetve Anyagmozgató, sorkiszolgáló munkakörre is Elvárások: folyamatos munkarend (12 óra) vállalása érettségi vagy multinacionális cégnél szerzett minőségellenőri/tesztes/SMT gépkezelői/forrasztói tapasztalat türelem, precíz munkavégzésre való hajlandóság tárgy mezőben kérem feltüntetni: minőségellenőr/gépkezelő/teszt-szerelő/forrasztó operátor Amit kínálunk: Kiváló munkahelyi légkör, tiszta munkakörnyezet Már meglévő szerződéses buszjárat (Tatabánya, Tata, Komárom, Oroszlány, Bokod, Környe) Versenyképes fizetés Cafeteria Állás, munka területe(i): Fizikai, Segéd, Betanított munka Gépk... - Állandó - Teljes munkaidő


PBS International Kft. - Budapest - ASP.NET FEJLESZTŐ (MIN. 1-2€ÉV TAPASZTALATTAL) PBS-3816 Megye: BUDAPEST A pozíció leírása: MEGBÍZÓNK FEJLESZTŐI CSAPATNAK TAGJAKÉNT C#/.ASP.NET PROJEKTEKBEN VALÓ RÉSZVÉTEL. Feladatkör, felelősségek: Megbízónk fejlesztői csapatának tagjaként C#/ASP.NET projektekben való részvétel. Specifikációk alapján történő munkavégzés, a kreativitás és az önálló probléma megoldás előnyt jelent. A munkavégzés csapatban történik. A munkakör betöltéséhez szükséges tapasztalat, végzettség: Elvárások: C# ésMSSQL ismerete (min. 1-2 éves tapasztalat; 4-5 éves tapasztalat előny) Önálló problémamegoldó képesség Objektumorientált programozási szemléletmód .NET keretrendszer és ASP.NET ismerete (min. 1-2 éves tapasztalat; 4-5 éves tapasztalat előny) Magabiztos, min. középszintű angol nyelvismeret Előny: Több éves programozói tapasztalat Többrétegű architektúrák ismerete WebService/WCF, MVC (Razor), WebForms technológiák ismerete Linq, Entity Framework MS SQL, Ora... - Állandó - Teljes munkaidő


Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: COST CONTROLLER / Termelési kontroller (Automotive) LAV-1695 Job Function: Finance Department: Pénzügy / Számvitel / Kontrolling Location: Fejér megye Multinacionális autóipari beszállító keres munkatársat az alábbi munkakörbe: COST CONTROLLER / Termelési kontroller (Automotive) LAV-1695 Feladatok: - Rendszeres és ad hoc beszámolók és... Job Title: COST CONTROLLER / Termelési kontroller (Automotive) LAV-1695 Job Function: Finance Department: Pénzügy / Számvitel / Kontrolling Location: Fejér megye Multinacionális autóipari beszállító keres munkatársat az alábbi munkakörbe: COST CONTROLLER / TERMELÉSI KONTROLLER (AUTOMOTIVE) LAV-1695 FELADATOK: Rendszeres és ad hoc beszámolók és elemzések készítése; Negyedéves és éves tervek összeállítása; Teljes körű termék költség kalkulációs feladatok ellátása; Költségcsökkentési, hatékonysági elemzések készítése; Szoros együttműködés az üzleti területekkel az éves költségtervezés és riportálás elkészítéséhez;... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Eladó - Sopron

JYSK Kft. - Sopron, Győr-Moson-Sopron - Eladó - Sopron A JYSK számomra a csapatmunkát, jó vezetést, valamint olyan vásárlókat jelent, akik értékelik a professzionális szolgáltatást." Małgorzata, értékesítő, Biała Podlaska, Lengyelország Hogy miért csatlakozz hozzánk? A JYSK egy szilárd lábakon álló cég, mely megjutalmazza a nehéz munkát és elismeri a kereskedelmi szemléletet. Vásárlóink értékelik szakértelmünket, segítőkészségünket és remek ajánlatainkat. A JYSK eladójaként Te örömmel biztosítod ezeket. Milyen feladatokra kell számítanod nap, mint nap? Az áruház alkalmazottainak első sorában állsz, kedvesen és jókedvűen. Mindig köszönsz a vásárlónak és beszélgetsz velük, érdeklődő vagy szükségleteik iránt. Maximálisan kielégíted a vásárlói igényeket, elégedetten távoznak, mert remek értékesítő vagy, a polcok tökéletesen fel vannak töltve és a termékek mindig elérhetőek, a helyes árral és jelzésekkel. Fontos tagja vagy egy keményen dolgozó és energikus csapatnak, ahol Te magad is feltűröd az ingujjad és segítesz ... - Állandó - Teljes munkaidő


Randstad Hungary Kft. - Gyöngyös, Heves - - Gyártáshoz szükséges tesztek és vizsgálatok elvégzése - Teszteredmények analizálása, jelentések készítése - Gyártási folyamatok optimalizálásában való részvétel, gyártástámogatás - Termékspecifikációk módosítása, karbantartása - A termelés kiépítésében való részvétel... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Senior Rendszergazda

BECK AND PARTNERS Kft. - Budapest - SENIOR RENDSZERGAZDA Partnerünk belföldi pénzügyi szolgáltató vállalat. Jelenleg budapesti székhelyére, informatikai csapatába SENIOR RENDSZERGAZDA munkakörbe keresünk legalább 5 éves szakmai tapasztalattal, kiváló kommunikációs készséggel és legalább középszintű szakmai angol nyelvtudással rendelkező innovatív munkatársat kihívásokkal teli szakmai feladatok ellátására. A leendő munkatárs feladatai lesznek: Az informatikai rendszer üzemeltetése, fejlesztése A számítógépes hálózat felügyelete és üzemeltetése A szerverek üzembe helyezése, felügyelete és üzemeltetése, működésének biztosítása Javaslattétel az informatikai rendszer fejlesztésére Az informatikai rendszerrel, informatikai alkalmazásokkal kapcsolatos adminisztrációs és adminisztrátori feladatok ellátása, nyilvántartások naprakészen tartása Informatikai szabályzat készítésében, katasztrófa terv, üzletmenet folytonossági terv aktualizálásában való részvétel Informatikai üzemeltető partnerekkel történő kapcsolattar... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Projektmérnök

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Fejér - Fejér megyei, neves multinacionális vállalat megbízásából keresünk szakembert az alábbi pozícióba: PROJEKTMÉRNÖK FELADATOK A berendezésgyártás területén szerszám, önálló berendezés, szerelősori projektek vezénylése A projektvezetői tevékenység folyamatának végrehajtása és koordinálása Új projektek előkészítése, koncepciók, specifikációk kidolgozása Új projektekhez tartozó időtervek, szükséges ajánlatok elkészítése Változások folyamatos nyomon követése és bevezetésük koordinálása a felesleges költségek elkerülése érdekében Kapcsolattartás a megrendelővel, folyamatos informálása a projekt állapotával kapcsolatban, tervzsűri előkészítése az egyes részmegoldások engedélyezésével kapcsolatban A fejlesztőközponttal kapcsolatot tart a szükséges modellek, rajzok, előírások megismerése érdekében Szériagyártásban lévő berendezések átépítésének koordinálása a vevői igények alapján Egyéb speciális projektmunkák koordinálása (géptelepítések, kapacitásszámítás, prezentációk készítése) ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Controller

IT Services Hungary Kft. - Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! CONTROLLER Állásazonosító: 83216 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: Pénzügy / Kontrolling Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 1 - 3 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0%-25% Szükséges nyelvtudás: German and English Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Information and Communication Technology (ICT) connects people and markets worldwide! Deutsche Telekom is one of the leading international companies in ICT. With round about 235.000 employees in 50 countries, we provide innovative solutions to our clients. T-Systems is one of the three successful brands of Deutsche Telekom. We serve large customers and multinational companies through our global infrastructure of data centers and networks. With the help of innovative technology we develop integrat... - Állandó - Teljes munkaidő


OT Industries Zrt. - Budapest XI. ker - Pályázatot hirdet az alábbi állás betöltésére: Csoportadózási munkatárs Azonnali kezdési lehetőség, 3 hónap próbaidővel. Munkakör célja, felelősségi körei: A cégcsoport adózási feladataiban való közreműködés a csoportvezető irányítása mellett, a munkakörébe tartozó társaságok és adók tekintetében teljes felelősséggel. Főbb feladatok, munkák: adóbevallások előkészítése, adatok ellenőrzése, bevallás elkészítése és beküldése adófolyószámlák egyeztetése, adófizetések feladása adók könyvelése, egyeztetése adóellenőrzésekben közreműködés szerződések adózási véleményezése belső adózási tanácsadás külföldi fióktelepek adózási felügyelete adóauditok, tanácsadók munkájának támogatása kapcsolattartás adóhatóságokkal Elvárások (szakmai tapasztalat, végzettség) Adótanácsadói végzettség vagy folyamatban levő képzés Felsőfokú számviteli végzettség Számviteli és adózási területen nagyvállalatnál szerzett legalább 2 éves szakmai tapasztalat... - Állandó - Részmunkaidő


Adecco Kft. - Pest - Az Adecco a világ vezető nemzetközi hátterű HR szolgáltatója, biztos hátterű nemzetközi gyártópartnere részére keres bővítés miatt tapasztalattal rendelkező munkatársat az alábbi pozícióba: Üzemvezető (Összeszerelési terület) Feladatok: Fémmegmunkálással foglalkozó partnerünk összeszerelő üzemének irányítása (150 fő), a termelés folyamatosságának biztosítása, A gyártási programok megvalósítása a határidők, a költséghatékonyság és a minőségi követelmények szem előtt tartásával, Termelési prioritások meghatározása a termelési célok figyelembevételével, A gyártási folyamatok optimalizálása, fejlesztése és a minőség javítására szolgáló intézkedések meghatározása, Termeléssel összefüggő anyaggazdálkodás felügyelete, a szükséges eszközök és szerszámok biztosítása, A Lean eszközök és módszerek alkalmazása a munkavégzés során. Együttműködés a Termelési Igazgatóval, mint felettessel. Elvárások: Felsőfokú műszaki végzettség, Min. 5 év hasonló pozícióban, legalább 50 fő irányítá... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Értékesítő

BECK AND PARTNERS Kft. - Szeged, Csongrád - ÉRTÉKESÍTŐ Megbízónk, az ország piacvezető értékesítési hálózatának szegedi partnere kínál munkalehetőséget. Már ki merted mondani magadnak? Szeretnék egy olyan lehetőséget, ahol a képességeimet, teljesítményemet megfelelően honorálják! Motivált vagyok, de lenyomnak a munkahelyem elvárásai! Elégedetlen vagyok a jelenlegi állásommal, főnökömmel, mást akarok! Egyszerűen többre vágyom az életben! Hiszek magamban, de nincs megfelelő végzettségem, nem beszélek 2-3 idegen nyelven, viszont sok százezer forintot kell keresnem! Szeretnék akkor szabadságra menni vagy pihenni, amikor valóban Én akarom! Egy válságálló, biztos szakmát akarok, ahol nem kell a leépítésektől félnem, stresszben élnem miatta! Dobbants Velünk a megvalósítás szárnyaló irányába! Az ingatlanpiac jelenlegi nagy lendületével, a mi támogatásunkkal csak meg kell ragadnod a lehetőséget, ahol a nélkülözhetetlen tudás egy részét hozhatod magaddal, de a nálunk dolgozó szakemberektől minden plusz és/vagy új ismerete... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Megbízónk, egy multinacionális vállalat szolgáltató központjába (shared service centerbe) nemzetközi projektek támogatásához keresünk munkatársakat. Feladatok: - a projektek folyamatához kapcsolódó összes háttér és front folyamat összefogása, menedzselése, - szerződéstervezetek, tenderanyagok, prezentációk összeállítása, -... PROJEKTTMOGATÓ MUNKATRS BOLGRNYELV-TUDSSAL (BUDAPEST) Megbízónk, egy multinacionális vállalat szolgáltató központjába (shared service centerbe) nemzetközi projektek támogatásához keresünk munkatársakat. FELADATOK: a projektek folyamatához kapcsolódó összes háttér és front folyamat összefogása, menedzselése, szerződéstervezetek, tenderanyagok, prezentációk összeállítása, különböző részlegekkel való kapcsolattartás, információ begyűjtése a releváns szakterületekről (pl. gyártás, logisztika, jogi csoport), szükséges dokumentumok végleges összeállítása (prezentációk, szerződések, árajánlatok). ELVRSOK: felsőfokú végzettség (pályakezdők j... - Állandó - Teljes munkaidő


Citibank - Budapest - BANKPÉNZTROS - TELLER 15030933 DESCRIPTION A munkakör háttere: Rendszeres kapcsolatban áll a fiókban dolgozó munkatársakkal, segíti a munkájukat. Mindennapi kapcsolatban áll az ügyfelekkel: az esetek nagy részében kiszolgál illetve informál. Közvetlen beszámolási kötelezettséggel tartozik a fiókvezetőnek. Felelősségi és tevékenységi körök: Forint és valuta készpénz, illetve csekk be- és kifizetések pontos, precíz lebonyolítása. Az ügyfelek betéti, széf, csekk, bankkártya, hitelkártya ügyleteinek, valamint pénzforgalmi, illetve megtakarítási bank- és hitelszámláikhoz kapcsolódó forint- és deviza megbízásai teljesítése a vonatkozó külső és banki belső előírások(szabályzatok )betartása mellett. Biztosítja, hogy az ügyfelek mindig professzionális kiszolgálásban és udvarias fogadtatásban részesüljenek. A fiókvezetéssel együttműködve hatékonyan csökkenti az ügyfelek várakozási idejét. Állandó figyelmet fordít a pontosságra és a részletekre, s ezáltal megak... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannon-Work Zrt. - Tatabánya, Komárom-Esztergom - Magyarország egyik legjelentősebb HR-szolgáltatója: * 14 hazai és szlovák kirendeltség több mint 150 partner, a középvállalkozásoktól a multinacionális cégekig évi több mint 1200 munkalehetőség 4800 álláskereső elhelyezése az elmúlt 1 évben A Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Zrt. tatabányai megbízópartnere számára munkatársat keres az alábbi munkakörbe: Karbantartó műszerész Elvárások: automatizálási vagy ipari elektronikai (technikusi vagy főiskolai) végzettség kommunikációképes angol nyelvtudás, Siemens, OMRON PLC-ismeret automata gépek karbantartásában, karbantartás szervezésében szerzett tapasztalat előny karbantartási utasítások és tervek készítésében szerzett tapasztalat előnyt jelen gyakorlat: 3-5 év Feladatok: Automata üzemű gépsorok rendelkezésre állásának biztosítása, karbantartási tervek készítése, megelőző karbantartások tervezése, ellenőrzése gyártás felügyelete, hibaelhárítás elektromos alkatrész felhasználás kontrollálása Amit kínálunk: Ver... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Adatfelvételi vezető

TARKI Zrt. - Budapest XI. ker - A Tárki adatfelvételi vezetőt keres A Tárki Társadalomkutatási Intézet Zrt az ország egyik vezető társadalomtudományi kutatóhelye. A Tárki kutatásai Magyarországon és nemzetközileg is elismert eredményekkel, elemzésekkel, jelentésekkel járulnak hozzá a magyar társadalom és más európai társadalmak megismeréséhez. Intézetünk kutatási tevékenységét saját, országos hálózattal rendelkező adatfelvételi rendszer támogatja. Az adatfelvételi osztály feladata a TÁRKI adatfelvételi rendszerének működtetése, a TÁRKI saját, személyes, telefonos és online adatfelvételeinek, piac- és közvélemény-kutatásainak, továbbá a külső megrendelésekre vállalt adatfelvételeknek a lebonyolítása, a kutatási dokumentációk előállítása, illetőleg az előállított adatállományok archiválásra alkalmassá tétele. Az Adatfelvételi Osztály közvetlen külső megrendeléseket és más belső egységek által megrendelt vizsgálatokat egyaránt teljesít. Az adatfelvételi vezető feladata: a TÁRKI adatfelvételi rendszer munkálat... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Vegyészmérnök

Exact Solutions Szemelyzeti Tanacsado Kft. - Dunaújváros, Fejér - MUNKAVÉGZÉS HELYE: DunaújvárosFELADATOK: gyártási folyamat fejlesztési projektek irányítása, lebonyolítása tesztek tervezése, elvégzése, értékelése termékspecifikáció kezelés, módosítás új beszállítók tesztelése, értékelése új alapanyagok gyártásba bevezetése közvetlen kapcsolattartás a gyártással és a kutatás-fejlesztéssel riportolás ELVRSOK: felsőfokú vegyészmérnök vagy anyagmérnök végzettség legalább középfokú angol (B2) MS Office programok magas szintű ismerete precizitás folyamatszemlélet csapatmunkára való hajlandóság jó kommunikációs készség AMIT PARTNERűNK KÍNL: versenyképes jövedelem stabil munkahely előre lépési lehetőség komplex juttatási csomag: JELENTKEZÉS MÓDJA: Europass formátumú, angol nyelvű önéletrajzát kérjük elküldeni JELENTKEZÉS MÓDJA: Jelentkezni szakmai önéletrajzzal a mfg@exactsolutions.hu email címen, "ES-2347" referenciaszám megjelölésével lehet.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Műszakvezető

Pannon-Work Szemelyzeti Szolgaltato Zrt. - Budapest X. ker - MŰSZAKVEZETŐ (7125) A Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Zrt. megbízó partnere számára munkatársat keres az alábbi pozícióba:MűszakvezetőElvárások:•Minimum középfokú végzettség•Csoportvezetői vagy műszakvezetői tapasztalat•Munkatapasztalat lemezmegmunkáló területen vagy hűtő-fűtő berendezések gyártásában•Határozott fellépés, vezetői készség•Jó szervezőkészség,...... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! PROJEKT KOORDINTOR (DEBRECEN) Állásazonosító: 83171 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT projektek, fejlesztés Munkavégzés helye: Debrecen Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 1 - 3 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: Angol és Német Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Az IT Services Hungary Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója, a T-Systems International leányvállalata. A T-Systems nemzetközi termelési láncának fontos elemeként az IT Services Hungary Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja, mely 2008-ban elnyerte az Év befektetője díjat. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejle... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Gazdasági vezető

Kapuvár, Győr-Moson-Sopron - A Fensterwerk Kft. kapuvári irodája gazdasági vezetőt keres Feladatok: Vállalat irányító rendszer működtetése és ügyvezető munkájának támogatása,helyettesítése.Pénzügyi és gazdasági folyamatok ellenőrzése, felülvizsgálata.Gazdaságosság, eredményorientált működés ellenőrzése, szabályozása.A feladat NEM a könyvelési feladatok ellátása. Elvárások: Szakirányú...... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Országos hálózattal rendelkező kereskedelmi vállalat keres Import beszerzési osztályvezető munkatársat budapesti központjába. Feladatok: Az import beszerzési osztály munkájának irányítása Üzleti ajánlatok készítése, tárgyalások lebonyolítása Folyamatos kapcsolattartás a menedzsmenttel; riportok, jelentések és kimutatások készítése A beszállítók és termékeik értékelése Közvetlen kapcsolattartás a kiemelt beszállítókkal Rendelések koordinációja, készletek felügyelete Rendelések készítése Készletadatbázis elemzése Elvárások: Tárgyalási szintű angol nyelvtudás Haladó szintű Excel ismeretek Minimum 3-5 éves beszerzői tapasztalat műszaki területen Minimum 2-3 éves vezetői tapasztalat Felsőfokú gazdasági és/vagy műszaki végzettség Nagyon jó kommunikációs, tárgyalási és vezetői képességek Magabiztos és dinamikus fellépés Kiváló problémamegoldó képesség, precizitás és proaktivitás Amit kínálunk: Dinamikus, fiatal csapat Igényes munkakörnyezet Folyamatos képzés, ki... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Hálózat Üzemeltető Gyakornok (Debrecen) Főbb feladatok, munkák: Egyszerűbb 2nd level incidens kezelési feladatok ellátása (alacsony prioritású hibajegyek, taskok, végrehajtása), Cisco hálózati eszközökből (elsősorban switchek, routerek, wireless eszközök) álló kis és közepes méretű hálózatoknál, egy kiemelt, világméretű hálózattal rendelkező ügyfélnél. Az álláshoz tartozó elvárások: Angol nyelvtudás Hálózati alapismeretek (Cisco CCNA szint) Önállóság, probléma felismerési- és megoldási készség Megbízhatóság, precizitás Logikus gondolkodás Proaktivitás Folyamatban lévő, nappali tagozatos jogviszony Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Erős angol nyelvtudás Befejezett vagy folyamatban lévő emelt szintű Cisco tanulmányok. Microsoft Office 2010 szoftverek használatának ismerete (Word, Excel) Amit kínálunk: Segítségnyújtás diplomamunkához Szakmai fejlődési lehetőség Betekintés egy globális hálózat menedzsmentjé... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! BUSINESS ANALYST (BUDAPEST) Állásazonosító: 83368 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Egyetemi végzettség Szükséges tapasztalat: 1 évnél kevesebb Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: English Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről A Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló részlegeként a T-Systems integrált megoldásokat kínál az üzleti világ és a társadalom közös jövőjének biztosítása céljából. Globális infrastruktúrájú adatközpontjain és hálózatain keresztül a T-Systems informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatoknak és közintézményeknek. Közel 46 000 munkavállaló dolgozik azon világszerte, hogy iparági tapasztalatát és az ICT innovációit ötvözve magas hozzáadott... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Építésvezető

Weinberg '93 Epito Kft. - Magyarország - Megvalósításra kerülő projektek műszaki tartalmának feldolgozása, kiértékelése Projektek folyamatos dokumentálása, átadási dokumentációk elkészítése Alvállalkozókkal, beszállítókkal való kapcsolattartás Alvállalkozói, beszállítói szerződések és megrendelések előkészítése, azok teljesítésének ellenőrzése, minősítése Műszaki egyeztetéseken, tárgyalásokon való aktív részvétel és közreműködés Kivételezési területen a beosztottak irányítása Az álláshoz tartozó elvárások: Legalább középfokú építőipari végzettség Legalább 3 éves szakirányú tapasztalat Felelős műszaki vezetői jogosultság MS Office felhasználói szintű ismerete AutoCAD tervezői program ismerete B kategóriás jogosítvány Megbízhatóság, pontosság Jó szervező és kommunikációs készség Feladatokhoz igazodó rugalmas rendelkezésre állás Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Felsőfokú építőmérnöki végzettség Angol és / vagy német nyelv aktív, tárgyalási szintű ismerete Amit kínálunk: Versenyképes jövedelem Vonzó... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Vasúti utaskísérő

Randstad Hungary Kft. - Budapest - - Budapestről Ausztria, Németország és Svájc területére közlekedő vonatokon földi utaskísérő - Gondoskodás az utasok biztonságáról és kényelméről - Információszolgáltatás - Az utasok számára ételek/Italok értékesítése és felszolgálása... - Állandó - Teljes munkaidő


T-HR Kft. - Mór, Fejér - A pályázaton a hivatkozási azonosítót kérjük feltüntetni ! Pályázatát a hivatkozási azonosítóra klikkelve is elküldheti ! VEVŐI KAPCSOLATTARTÓ MÉRNÖK - MÓR THR2685 MEGBÍZÓNK Minőségügy területre Angol központú autóipari beszállító cég. Az önéletrajzokat a gyhr@gyhr.hu email címre várjuk. Telefon: 96/313 282 FELADATKÖR Vevőkkel történő kapcsolattartás. Reklamáció kezelése. 8D riport írása. MUNKAVÉGZÉS HELYE Mór (Fejér megye) KÖVETELMÉNYEK VÉGZETTSÉG Felsőfokú műszaki. SZAKMAI TAPASZTALAT Hasonló területen szerzett tapasztalat. INFORMATIKA felhasználó szintű office ismeretek EGYÉB KÖVETELMÉNY Tárgyalóképes angolnyelv-tudás. Önálló munkavégzés. Kiváló kommunikációs, problémamegoldó és prezentációs képesség. ELŐNY Németnyelv-tudás. JELENTKEZÉS AZ LLSAJNLATRA: THR@T-HR.HU... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Contact Center ügyintéző (pénzügyi/biztosító/egyéb) A Robotica BF Kft. budapesti multinacionális partnercége számára keres új kollégákat Feladatok Kimenő hívások indítása értékesítés és marketing jelleggel Általános contact center ügyintézői feladatok ellátása Ügyfélkapcsolat ápolása Esetenként a háttér munkacsoport támogatása Elvárások Felsőfokú iskolai végzettség gazdasági, vagy pénzügyi diplomával VAGY Banki, pénzügyi, számviteli szakügyintéző + érettségi VAGY Pénzügyi vagy Biztosításközvetítői PSZÁF vizsga VAGY Valuta pénztárosi bizonyítvány + érettségi VAGY Érettségi + releváns telefonos értékesítői tapasztalat Jó kommunikációs készség Ügyfélorientált szemlélet Amit kínálunk Alkalmazotti jogviszony határozatlan idejű munkaszerződéssel Fix alapbér + jutalék BKV-bérlet térítése Oktatás Megadott címlista Kulturált, barátságos környezet Hosszú távú munkalehetőség Munkavégzés helye Budapest IX. kerület Munkaidő Napi 8 óra, 8-20 óra között rugalmasan ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Karbantartó technikus

Reckitt Benckiser Tatabanya Kft. - Tatabánya, Komárom-Esztergom - Az RB a világ egyik leggyorsabban növekedő vezető vállalata a háztartási tisztítószer, egészség megőrzés és higiéniai szer gyártásában. Termékeink milliók otthonában megtalálhatók világszerte. Globális fogyasztóorientált vállalatunk 46 gyártóegységgel rendelkezik. Az öt kontinens 60 országában jelen lévő kereskedelmi központokon keresztül 180 országban végzünk értékesítési tevékenységet, közel 28 000 munkavállalóval. A magyarországi irodánkat 1991-ben nyitottuk Budapesten. Tatabányai egységünk 1996-tól működik, mely mára közel 900 főt foglalkoztat. Jelenleg a tatabányai gyárunkba az alábbi pozícióba várunk munkatársat: KARBANTARTÓ TECHNIKUS FELADATOK: Termelési eszközök műszaki állapotának megfelelő szinten tartása Termelőgépek és kiszolgáló berendezések villamos és mechanikai karbantartási feladatainak ellátása,hibaelhárítás, a berendezések rendelkezésre állásának biztosítása és a berendezések fejlesztése Megelőző karbantartó intézkedések végrehajtása Karbantartá... - Állandó - Teljes munkaidő


LEGO Manufacturing Kft. - Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szeretne részt venni a világ egyik legnagyobb játékgyárának munkájában? Dolgozna olyan vállalatnál, amelynek termékei gyerekek és felnőttek millióinak szereznek örömet világszerte?Itt a lehetőség, hogy egy profi csapat tagjaként kipróbálja, mire képes: pályázza meg a LEGO Manufacturing Kft. pozícióját! PROCESSING MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI VEZETŐ (PROCESSING TERÜLETRE) MILYEN FELADATOKAT LÁT EL NÁLUNK A PROCESSING MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI VEZETŐ? Processing területén dolgozó minőségbiztosítási technikusok (10 fő) napi munkájának szervezése, irányítása, fejlesztése Quality problémák, reklamációk folyamatszintű fejlesztésében részvétel, javító intézkedések bevezetésének facilitálása (PDCA) Új termékek bevezetésének minőségügyi támogatása, tesztelési folyamatok kialakítása és felügyelete Global quality-releváns folyamatok helyi bevezetésének koordinálása Minőségi tervek, előírások készítése a vevői elvárások és a vállalati célok alapján; FMEA-k és Control Plan-ek, R&R vizsgálatok készítésének ir... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Stratégiai beszerző

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Budapest - Megbízónk külföldi tulajdonú nagy tradíciókkal rendelkező járműipari vállalat. Vezető piaci pozícióját a termékek magas fokú megbízhatóságával és folyamatos innovációval vívta ki. Magyarországi...... - Állandó - Teljes munkaidő


LuK Savaria Kft. - Szombathely, Vas - "Közösen tartjuk mozgásban a Világot" - hangzik a Schaeffler csoport mottója. Vállalatcsoportunkat három közismert márkanév, az LuK, az INA és az FAG fémjelzi. Cégünk, a szombathelyi LuK Savaria Kft. 1997-ben kezdte meg a termelést. Az azóta eltelt 18 évben, 85 millió darab kuplungtárcsát, 75 millió darab kuplungot és 28 millió darab kéttömegű lendkereket gyártottunk. A világon minden tizenegyedik új autó az LuK Savaria által gyártott kuplunggal kerül felszerelésre. A 2015-ös évben újabb gyártó- és összeszerelő sorokat helyezünk üzembe ezekben a gyáregységekben, valamint bővítjük a termékfejlesztési osztályunkat, beindítjuk az újonnan kialakított szerszámüzemünket. Ezek az új projektek további 400 kolléga felvételét teszik szükségessé, ezért a következő pozíciókra várjuk pályakezdők, illetve többéves szakmai tapasztalattal rendelkezők jelentkezését: Szerszámdiszponens Ref.kód: PR53 Akinek feladata lesz: szerszámalkatrészek fogyásának nyomon követése, utánrendelése megrendelése... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

FMEA koordinátor

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Fejér - Fejér megyei, neves multinacionális vállalat megbízásából keresünk szakembert az alábbi pozícióba: FMEA KOORDINÁTOR FELADATOK Az egyes Business Unitokhoz tartozó termékekhez kapcsolható PFMEA-k kidolgozása, továbbfejlesztése FMEA megbeszélések szervezése és vezetése Mérnöki változások követése FMEA specifikusan Delegált osztályok feladat-orientált koordinálása, felügyelete a területek (QS, műszaki) által dedikált mérnökökkel KÖVETELMÉNYEK Felsőfokú mérnöki végzettség Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat FMEA ismeret Kommunikációképes angol nyelvtudás Jó kommunikációs készség Csapatmunkára való képesség ELŐNY JELENT Német nyelvismeret SAP ismeret AMIT MEGBÍZÓNK NYÚJT Nemzetközi cég, nagyvállalati környezet Versenyképes jövedelem és béren kívüli juttatások, teljes utazási költség támogatás Változatos munka, folyamatos szakmai fejlődés (szakirányú képzések) ÁLLÁS, MUNKA TERÜLETE(I) Gyártás, Termelés Folyamatmérnök Mérnök Minőségbiztosítási mérnök Sp... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

PL/SQL fejlesztő

McRoy HUNGARY Kft. - Budapest - And now here is my secret. A very simple secret: it is only with the heart that one can see correctly, what is essential is invisible to the eye. Antoine de Saint-Exupéry Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű: jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. Antoine de Saint-Exupéry A világ egyik vezető nemzetközi pénzügyi szolgáltató cégcsoportjának megbízásából az alábbi pozícióba keresünk munkatársat PL/SQL FEJLESZTŐ FELADATOK: Oracle alapú fejlesztések PL/SQL nyelven Adatbázis alapú üzleti logika fejlesztése a vállalati web alapú keretrendszerében A csapat tagjaként segíteni a többi fejlesztő munkáját ELVRSOK: Maxiumum 3 év hasonló munkakörben szerzett tapasztalat Szakmai angol szöveg megértése PL/SQL, Oracle 10g/11g programozási tapasztalat (tárolt eljárások, packagek, triggerek, nézetek fejlesztése) Rendszertervezésben szerzett tapasztalat, adatbázis normalizálási ismeretek TOVBBI KÉSZSÉGEK, KOMPETENCIK: Precí... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! IT Business Relationship Manager angol és/vagy német nyelvtudással (Debrecen) Főbb feladatok, munkák: Az ügyfél EMEA régióban való műszaki és kereskedelmi képviselete idő, minőség és költségek figyelembe vételével Komplex telekommunikációs megoldások fejlesztése és megértése Hozzájárul az üzleti fejlődéshez az ügyféllel Rendszeres kapcsolattartás a belső csoportokkal teljesítmény és munkavállalói szinten, külső kapcsolattartás a beszállítókkal és vevőkkel Ügyfélhez rendelt csapat műszaki iránymutatása és koordinációja Az álláshoz tartozó elvárások: Felsőfokú végzettség vagy középfokú végzettség speciális képzésekkel és 5 év szakmai tapasztalat Folyékony angol nyelvtudás, német előny Széles, speciális tudással és tapasztalattal rendelkezik a munkamódszerek, ügyfélszolgálat, irányelvek, jogi szerződések, üzleti gazdaság és kontrolling területein Képes önállóan használni és megszerezni ezt a tudást Nemzetközi specifiká... - Állandó - Teljes munkaidő


Somogy | Somogy állás | állás Somogy és környéke | Somogyi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Somogy állás
munkaügyi központ Somogy állás
állás Somogy és környéke
Somogyi állások

Kulcsszavas kereső