állás Somogy
Csak állás Somogy hirdetés azonnali állás Somogy és munka országosan! Munka, állás Somogy kereső, állás Somogy keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Somogy és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Somogy és állás Somogy kereső. állás Somogyai.


állás Somogy, állás Somogy keresés és állás Somogy kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Somogy kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Somogy és állás Somogy kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Somogy kereső személyek, állás Somogy kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Somogy munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Somogy kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maSomogyimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Somogy keresés témában, országosan.

Munka, állás Somogy és állás Somogy ajánlatok, állás Somogyok:


munka és állás Somogy ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Somogy kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Somogy. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Somogy munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Somogy kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Somogy kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Somogy kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Somogyt találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Somogy keresőkről, ami nagyban segíti az állás Somogy keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Somogy viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Somogy kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Somogy kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Somogyt keresők és állás Somogyt kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Somogy értékelések:

A állás Somogy ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Somogy keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Somogy keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Somogy kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Somogy keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Somogy fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Somogy keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Somogyhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Somogy keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Somogy keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Somogy hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Somogy kereső, állás Somogy keresés, állás Somogyok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Somogy, állás Somogyok, állás Somogy keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Somogy keresője, munka kereső, és állás Somogy kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Somogyhirdetés, hogy tudjanak állás Somogyt találni. A állás Somogy keresés mellett ingyenes letöltés állás Somogy filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Somogy kereső és állás Somogy kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Somogy munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Somogy kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Somogy kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Somogy tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Somogy ajánlat -ról. Legyen az állás Somogy, munka, munkáltató, állás Somogyajánlat, idősebb állás Somogy keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Somogy keresőt, pályakezdő állás Somogy és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Somogyt keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Somogy, munka, karrier, önéletrajz, állás Somogy keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Somogy ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Somogy keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Somogy kereső, állás Somogy kínál, önéletrajz vagy csak állás Somogy hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Somogy oldala.

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1976503 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Az 1992-ben alakult Budapest Lízing Zrt. mára az ország egyik vezető eszközlízing cége. Fő tevékenysége a Budapest Eszközfinanszírozó Kft.-vel együtt állóeszközök, elsősorban termelési eszközök lízingje. Célunk, hogy ügyfeleink könnyen elérhető, rugalmas és kedvező finanszírozást kapjanak, mellyel versenyképességüket erősítve hatékonyabban tudják üzleti céljaikat elérni. Munkatársaink sokéves tapasztalatának köszönhetően összetett, átlagostól eltérő finanszírozási megoldásokat kínálunk.Csatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: Operációs munkatárs - eszközlízing Career Level: EL Function: Financial Services Operations Function Segment: Customer Service Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1993591 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Csatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: Tőke- és stressz tervezési munkatárs Career Level: Experienced Function: Risk Management Function Segment: Regulatory and Operational Risk Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A munkakör felel a banki és bankcsoporti szintű Pillér 2. szintű tőketervezési és stressz teszting keretrendszer magyar és US számviteli szabályok szerinti működtetéséért, a keretrendszer anyavállalati és felügyeleti iránymutatások szerinti fejlesztéséért. A munkakör felel továbbá a Bankcsoport szintű Helyreállítási Terv elkészítéséért. Essential Responsibilities: Tőketervezés:- Felelős a banki és a bankcsoporti Pillér 2. tőketervezési... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1971434 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: GE (NYSE: GE) works on things that matter. The best people and the best technologies taking on the toughest challenges. Finding solutions in energy, health and home, transportation and finance. Building, powering, moving and curing the world. Not just imagining. Doing. GE works. For more information, visit the company's website at www.ge.comCsatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: Döntéstámogatási elemző - ICAAP Career Level: Experienced Function: Risk Management Function Segment: Risk Analytics Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A tőkekövetelmény belső meghatározásával (ICAAP) kapcsolatos törvényi és belső csoport elvárásoknak való megfelelés támo... - Állandó - Teljes munkaidő


Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Műszaki csoportvezető-helyettes munkakör betöltésére munkatársat keresünk Elvárások: - Megfelelő szakirányú végzettség (műszaki-villamosipari) - rugalmasság - tanulékonyság - terhelhetőség Hasonló területen szerzett műszaki gyakorlat előnyt jelent! Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk, a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Kereskedő

Pharmacoidea Kft. - Szeged, Csongrád - Foglalkozás megnevezése: Kereskedő (KERESKEDŐ) elvárt gyakorlati idő: nem szükséges Iskolai végzettség: egyetem, főiskola Elvárt szakképzettség: Biológus, Kereskedelmi menedzser, Marketing- és reklámmenedzser Nyelvtudás: angol (jó nyelvismeret) Járművezetési engedély: "B" személygépkocsi, Informatikai ismeret: IT alapismeretek Egyéb elvárt jártasság, készség, ismeret: határozott,magabiztos fellépés,önálló munkavégzés,agilitás,mobilitás,kreativitás és csapatszellem Speciális követelmény: szakirányú felsőfokú végzettség elvárás. A feladat: kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cég kereskedelmi és marketing tevékenységének önálló kivitelezése Várható bruttó kereset (Ft / hó): megegyezés / jogszabály szerint További információ: Kereskedelim/marketing/természettudományos végzettség és angol nyelvtudás elengedhetetlen. Feladat: Folyamatos partnerkeresés(nemzetközi és hazai),termékértékesítés. Nemzetközi és hazai partnerekkel való kapcsolattartás. Jelentkezés: fényképes szakmai önéletrajz és motiv... - Állandó - Teljes munkaidő


Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkező munkatársat keresünk kereskedői munkakörbe Elvárások: - jó kommunikációs készség (svájci/német vevőkkel és beszállítókkal kapcsolattartás) - felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudás (további nyelv ismerete előnyt jelent) - önálló munkavégzés - határozott fellépés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. vagy telefonon: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Irodavezető

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres irodavezető munkakörbe. Elvárások: - pénzügyi/gazdasági felsőfokú végzettség - mérlegképes könyvelői végzettség - tárgyalóképes német nyelvtudás - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - rugalmasság, terhelhetőség - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193, email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Műszaki üzletkötő

Bervina Kft. - Budapest XIV. ker - Feladatok -blogok, termékismertetők, promóciós anyagok folyamatos fordítása német nyelvre -értékesítés már meglévő és az új vevőkör számára -értékesítési terv, üzleti stratégia, partnerkapcsolatok kiépítése a német piacon történő megjelenéshez -piackutatás német nyelvterületen, árstratégia, logisztika teljes menedzsmentje -értékesítési ajánlatok elkészítése -új partnerek felkutatása, és megkeresése, a szerződések előkészítése leadek generálási módszerek alapján konkrét cégeket érintve -partnerkezelés Elvárások -agilitás -kreativitás -dinamikusság -terhelhetőség -közvetlen, nyitott, pozitív személyiség -értékesítői affinitás -diploma -angol és német nyelvtudás írásban és a szóban egyaránt Mit kínálunk -fiatal, dinamikus csapat -családias cég Munkavégzés helye: Budapest, 14. kerület A Bervina Kft. egy 30 éve sikeresen működő családi vállalkozás. 50 országgal kereskedünk világszerte.... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem ispiráció - kreativításod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálozatának Somogy megyei irodái (Siófok, Balatonboglár, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkoz... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. rendszerszervező/ szenior rendszerszervező BISZ Központi Hitelinformációs Zártkörűen Működő Részvénytársaság Pénzintézeti szektorban tevékenykedő zártkörűen működő részvénytársaság rendszerszervező/ szenior rendszerszervező Hirdetési kód: rendszerszervező/ szenior rend Kínált pozíció: rendszerszervező/ szenior rendszerszervező Iparág: IT, üzemeltetés, biztonság Munkakör: Üzemeltetési munkatárs Pozíció területei: IT, Bank Feladat: Egyedi szoftvertermékek menedzselése az alkalmazás teljes életciklusa alatt Részvétel az alkalmazások koncepcionális kidolgozásában Specifikációk készítése, a fejlesztési folyamathoz kapcsolódó dokumentációk véleményezése, megfelelések vizsgálata Fejlesztési feladatok sz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Hr koordinátor

IMPC Personnel Hungaria Kft. - Fejér - Fejér megyei, neves nemzetközi hátterű vállalat megbízásából keresünk szakembert az alábbi pozícióba: HR KOORDINÁTOR Feladatok A HR Adminisztrációs folyamatok működtetése és fejlesztése HR projektek támogatása (bértervezés, létszámtervezés, dolgozói motivációs rendszerek működtetése) Közreműködés a kiválasztási folyamatokban A vállalati képzések/tréningek támogatása HR riportok, elemzések készítése A HR munkáját szabályozó folyamatleírások, dokumentumok aktualizálása Belső auditokon történő közreműködés A HR Business Partnerek munkájának támogatása A Recepció munkájának támogatása és fejlesztése Közreműködés vállalati rendezvények szervezésében Elvárások Felsőfokú szakirányú végzettség Multinacionális környezetben szerzett legalább 1-2 éves szakmai tapasztalat Kommunikációképes angol nyelvtudás Magas szintű MS Office ismeretek, erős Excel ismeretek Pontos, precíz, önálló munkavégzés Jó kommunikációs készség Kreativitás, jó probléma-megoldó képesség, elhivatottság Elő... - Állandó - Teljes munkaidő


Gyál, Pest - Munkakör megnevezése: Multifunkciós rakodó-komissiózó Munkavégzés helye: 2360 Gyál, Bem József u. 28. Főbb feladatok: Gondoskodik az áru szakszerű, a raktári munkafolyamatoknak megfelelő mozgatásáról és elhelyezéséről. Betartja a feladatköréhez kapcsolódó raktári szabályokat, előírásokat és munkafolyamatokat, munkáját hatékonyan végzi. A raktárteret rendben és tisztán tartja. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, targoncavezetői engedély, erkölcsi bizonyítvány, fizikai és egészségügyi alkalmasság, készség a csapatmunkára, vevőközpontú szemlélet. Szerződés típusa: Határozatlan Előnyt jelent: középiskolai végzettség, logisztikai, vagy áruforgalmi területen szerzett szakmai tapasztalat. Jelentkezés határideje: 2014.08.31. vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Szendvicskészítő (Nem dohányzó lányok) Jelentkezz szendvicskészítőnek, ha legalább 8 általánossal rendelkezel és szereted a kellemes környezetben végezhető csapatmunkát. Feladatod, hogy az eladásra és a kiszállításra kerülő szendvicseket elkészítsd. A betanítást természetesen biztosítjuk, így minden előképzettség nélkül is jelentkezhetsz! Jelentkezni kizárólag fényképes önéletrajzzal!... - Állandó - Teljes munkaidő


Randstad Hungary Kft. - Kecskemét, Bács-Kiskun - Mechanikai karbantartóKecskemétÜgyfelünk egy nemzetközi gyártó cég. Folyamatos bővülésnek köszönhetően, kecskeméti munkavégzéssel az alábbi pozícióba keres munkatársat: Mechnanikai karbantartóKövetelmények / Job requirements: - A járműipari ágazathoz tartozó ügyfélnél található termelő berendezések operatív karbantartásában való közreműködés - Megelőző és javító karbantartási tevékenységek (fenntartás, ellenőrzés, üzemzavar-elhárítás, helyreállítás) végrehajtása - Az üzemzavarok és gyenge pontok okának megállapítása és feltárása - A fejlesztési javaslatok összegyűjtése és a folyamatos fejlesztési folyamatban való közreműködés - Műszaki dokumentáció gondozása és a végrehajtott munkák / intézkedések dokumentálása Személyiségjegyek / Personality: - Szakirányú gépész/szakmunkás/technikusi végzettség - Többéves szakmai tapasztalat termelő berendezések karbantartásában vagy rendszerépítésben - Önállóság és improvizációs képesség - Jó kommunikációs készség és csapatszellem - B kategóriás jogo... - Állandó - Teljes munkaidő


Heves - Megadott napokra keresek jó fizikumú, szorgalmas, megbízható, talpraesett munkatársat rugalmas munkaidővel, kis tehergépkocsi vezetői tapasztalattal. Esetleg saját gépjárművel is. Fényképes önéletrajzot e-mail címre kérek.... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Tudod, mi a sikeres emberek TITKA? Olyan munkájuk van, amit SZERETNEK és ahol NINCSENEK HATÁROK. Kedves álláskereső, mondhatom, SZERENCSÉS VAGY! Ebben a pillanatban egy olyan lehetőséggel találkozol, ami megváltoztatja az életed. Valójában MINDENKI arra vágyik, hogy a MAGA URA legyen, saját időbeosztás szerint sok pénzt keresni- érdekes munkával. Ez jól hangzik, ugye? De tudjuk, a saját vállalkozás ma sokba kerül, és kockázatokkal jár. Létezik olyan munka, ahol befektetés nélkül az elképzeléseidet meghaladó fizetésre tehetsz szert? Igen! Most figyelj! XVIII. kerületi irodába ingatlanértékesítő munkatársakat keresek, 2 fővel szeretném bővíteni a csapatot. Amennyiben ÖNÁLLÓ munkavégzésre képesnek érzed magad, és érdekel egy SZABAD időbeosztással járó kellemes munka, keress meg az alábbi elérhetőségek egyikén: Fehér Csaba Irodai értékesítési vezető... - Állandó - Teljes munkaidő


Baranya - Maestro Pizzéria Étterem Pécsre keres gyakorlattal szakácsot, és pizzaszakácsot.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Területi képviselő

Magyarország - A Kft textilipari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó piacvezető cég munkatársat keres Területi képviselő munkakörbe Feladatok multinacionális hálózatok, kiskereskedelmi szakboltok illetve közületek látogatása kelet Magyarországon Elvárások középfokú végzettség „B” kategóriás jogosítvány FMCG területen szerzett értékesítési tapasztalat alapfokú számítógépes ismeret teljesítmény orientáció jó megjelenés és kapcsolatteremtő képesség szolnoki vagy környékbeli lakóhely Amit kínálunk Alkalmazotti jogviszony Teljesítményarányos fizetés (fix alapbér+havi mozgó bér+éves prémium) céges autó IT eszközök Munkavégzés helye Kelet Magyarország Munkakezdés azonnal vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Békés - Austriába keresek gipszkarton szerelő csapatokat autóval és szerszámokkal rendelkezőket csak profik jelenkezzenek! Információ telefonon.... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - XIII. kerületbe jogosítvánnyal rendelkező raktárost keresünk, 4 és 8 órás munkarendbe hétfőtől péntekig.Kisgépkezelői előny.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Account Manager

Kecskemét, Bács-Kiskun - Székesfehérvár, Fejér - Ügyfelünk számára 2 fő Account Managert (Kecskemét, Székesfehérvár) keresünk a cég online szolgáltatásainak értékesítésére, ügyfélkörének bővítésére. A leendő munkatárs számára hosszú távú karrierlehetőséget biztosít teljesítményarányos javadalmazással, erős szakmai és emberi támogatás mellett. Feladatok Új ügyfelek felkutatása, megszerzése és hosszú távú megtartása Saját ügyfélkör kialakítása Eredményes tervteljesítés Elvárások Minimum középfokú végzettség Értékesítési tapasztalat Meglévő B2B kapcsolatrendszer előnyt jelenthet Proaktív, önálló munkavégzésre képes személyiség Megnyerő fellépés, kifogástalan kommunikáció szóban és írásban B típusú jogosítvány és saját gépkocsi Számlaképes, saját vállalkozással rendelkezik Amit kínálunk Stabil háttér, piaci ismertség Professzionális csapat és támogató vezetés Fix költségtérítés havonta Rugalmas munkavégzési keretek Munkavégzés helye Alapvetően Kecskemét, Székesfehérvár, alkalomszerűen Magyarország Jelent... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Cukrász

Sopron, Győr-Moson-Sopron - Munkakör megnevezése: Cukrász Munkavégzés helye: 9400 Sopron, Ipar körút 30. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű cukrászipari termékek legyenek elérhetők. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: cukrász, sütőipari, édesipari termékgyártó vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: Szakmunkásképző, vagy szakirányú végzettség, képesítés Szerződés típusa: Határozatlan Munkavégzés kezdete: 2014.09.08. Előnyt jelent: multinacionális válla... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Megbízónk, egy multinacionális vállalat szolgáltató központjába (shared service centerbe) nemzetközi projektek támogatásához keresünk munkatársakat. Feladatok: a projektek folyamatához kapcsolódó összes háttér és front folyamat összefogása, menedzselése, szerződéstervezetek, tenderanyagok, prezentációk összeállítása, különböző részlegekkel való kapcsolattartás, információ begyűjtése a releváns szakterületekről (pl. gyártás, logisztika, jogi csoport) szükséges dokumentumok végleges összeállítása (prezentációk, szerződések, árajánlatok). Elvárások: felsőfokú végzettség (pályakezdők jelentkezését is várjuk!) kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség, pontosság és precizitás, üzleties gondolkodásmód, kreatív, kezdeményező személyiség. Nyelvtudás: folyékony angol- és dánnyelv-tudás (felsőfok/ tárgyalási szint). Megbízónk ajánlata: stabil hátterű, folyamatosan bővülő nemzetközileg elismert multinacionális vállalatcsoport, professzionális szakmai és munkakörnyeze... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Budapesti ( XVII.) virágkertészetbe NŐI (20-30 éves korig) munkaerőt keresek Sürgős AZONNALI KEZDÉS! További információt telefonon adunk!... - Állandó - Teljes munkaidő


Bosch csoport (Budapest - Robert Bosch Kft.) - Budapest - Technológiafejlesztő mérnök Technológia fejlesztés Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch Engineering... Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch Engineering Center Budapest) vezérlőegységeket fejlesztünk az autóipar számára, multinacionális környezetben. Dinamikusan bővülő csapatunkba az alábbi pozíciókba keresünk kvalifikált munkatársakat. Csatlakozz hozzánk Te is! Feladatok: Footprint (Land-design) fejlesztés NYÁK-alapú vezérlőkbe épülő alkatrészekhez Footprintek tervezése, hozzárendelése alkatrészekhez Releváns vizsgálatok definiálása, egyeztet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Elektroműszerész

ZF Lenksysteme Hungaria Kft. - Eger, Heves - A ZF Lenksysteme Hungária Kft. a személy- és tehergépkocsik kormánymű és kormányoszlop gyártásában piacvezető német ZF Lenksysteme GmbH magyarországi leányvállalata egri gyárába Elektroműszerész munkatársat keres Feladatok: Termelésben fellépő géphibák kiküszöbölése Megelőző karbantartási feladatok elvégzése Elvárások: CNC vezérlések javításában, karbantartásában való jártasság Irányítástechnikai-, ipari elektronikai- vagy elektrotechnikai műszerész végzettség Siemens S7 PLC-k ismerete Ipari- és PLC vezérlésekben való jártasság Pneumatikus rendszerek ismerete Alapvető számítástechnikai ismeretek Angol vagy német társalgási szintű nyelvismeret (elengedhetetlen!) B kategóriás jogosítvány Többhónapos külföldi betanulás vállalása Előny: Erősáramú végzettség BOSCH csavarozó rendszerek ismerete NC hajtások Siemens, BOSCH ismerete SAP ismeret Munkavégzés helye: Eger Jelentkezés módja: Amennyiben a pozíció felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el pályázatát a monika.vamos@zf-lenksysteme.com... - Állandó - Teljes munkaidő


Aurum Recruitment - Veszprém - Folyamatfejlesztő mérnök (Veszprém) - FFM-1458 Folyamatfejlesztő mérnök (Veszprém) - FFM-1458 Veszprém megyei autóipari megbízó Partnerünk részére keresünk Folyamatfejlesztő mérnök munkatársat, az alábbiak feladatokkal és elvárásokkal: Feladatok Éves folyamatfejlesztési terv elkészítése során szakmai iránymutatás nyújtása Aktuális állapot felmérése (REFA, MTM) Folyamatfejlesztési projektek vezetése A folyamatok javulásának folyamatos nyomon követése, mérése, értékelése, prezentálása Új lean eszközök bevezetése, azok támogatása Költségcsökkentési lehetőségek felismerése, meghatározása Dolgozói javaslati rendszer kidolgozása, azok előkészítése és vezetőség felé történő prezentálása Szoros együttműködés a társterületekkel a lean elvű működés sikere érdekében Elvárások Felsőfokú műszaki végzettség (Gépészmérnök) Minimum 3 éves autóiparban, folyamatfejlesztési területen szerzett szakmai tapasztalat Magabiztos angol nyelvtudás, német nyelvtudás előny ISO/TS 16949 ismeretek Felhasználói szint... - Állandó - Teljes munkaidő


Szombathely, Vas - SolidWorks rajzoló pozícióba keressük azt a kreatív, tervezés iránt elhivatott munkavállalót, aki szívesen dolgozna Szombathely vonzáskörzetében, egy családias hangulatú, biztos hátterű vállalatnál; ahol a vezetők és a munkavállalók is kiemelt figyelmet fordítanak az egyedi megoldásokra, fejlesztésekre. Tervezőnk az alábbi feladatokkal találkozna: - modell alapján gyártási rajzot készítése - modellek finomítása - bejövő rajzok alapján anyagszükséglet kiszámolása . alvállalkozóktól árak beszerzése Sikeres együttműködésünk érdekében az alábbiakat várjuk Öntől: - pozitív, lelkes, alkalmazkodó személyiség - szenvedélyes munkastílus Ha a tervezés a szenvedélye, és egy olyan munkahelyre vágyik, ahol megbecsülik képességeit, várjuk jelentkezését fényképes önéletrajzának csatolásával. PÁLYAKEZDŐK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK! (Jelen hirdetésre való jelentkezésével és önéletrajza elküldésével hozzájárul adatai kezeléséhez, adatbázisba történő elmentéséhez, - az Emberfejlesztés Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


Energy Power Kft. - Budapest - SMT ipari gyártóberendezések disztribúciójával foglalkozó partnerünk részére keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba: SZERVIZMÉRNÖK Elvárások: - SMT gyártással kapcsolatos területen (beszállítói vagy felhasználói) szerzett legalább 2 éves tapasztalat, az SMT gyártási folyamatok ismerete - Szakirányú végzettség - Középfokú angol nyelvtudás szóban... Évente mintegy 1000 dolgozót segítünk új álláshoz. Legyen Ön az egyik, akinek újmunkahelyet biztosítunk! Naponta frissülő állásajánlatok 24 iparágban az egész ország területén. Segítségünkkel több száz magyar és nemzetközi céghez juthat el a jelentkezése. Használja ki munkaerőpiaci ismereteink és kapcsolataink előnyeit! Tekintse meg a többiállásajánlatunkat is! SMT ipari gyártóberendezések disztribúciójával foglalkozó partnerünk részére keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba: SZERVIZMÉRNÖK Elvárások: SMT gyártással kapcsolatos területen (beszállítói vagy felhasználói) szerzett legalább 2 éves tapasztalat, az SMT gyártási folyamatok... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

állást

Budapest - Magyar tulajdonú, gazdasági szolgáltató társaság új üzletágaiba munkatársakat keres gazdasági-pénzügyi elemzői munkakörbe. Tevékenységi terület: Szolgáltatás A munka típusa: fő-és mellékállás A munkavégzés helye: Budapest Végzettség: közép-és felsőfok Ha szereti a biztonságot, a változatos munkát, a kötetlen munkaidőt vagy anyagi helyzetén kíván változtatni, akkor Önnek szól ez az állásajánlat. Amit kínálunk: - kötetlen munkaidő - dinamikus előmeneteli lehetőség - versenyképes, fix jövedelem - ingyenes oktatás, folyamatos továbbképzés - hosszú távú biztos egzisztencia Amit várunk: - minimum érettségi - jó kommunikációs és tárgyaló képesség - rugalmas, motivált személyiség - határozottság, sikerorientáltság - hajlandóság a tanulásra Kezdés várható időpontja: Megegyezés szerint. Jelentkezés módja: Önéletrajzot kérünk.... - Állandó - Részmunkaidő


Exact Solutions Szemelyzeti Tanacsado Kft. - Budapest - Nemzetközi partnercégünk számára keresünk munkatársat Junior pénzügyi munkatárs pozícióba Munkavégzés helye: Budapest Feladatok: Szállítói/vevői számlák könyvelése Kifizetetlen jegyek és számlák ellenőrzése Elhatárolások készítése Utalások elindítása, jóváhagyások beállítása Beszkennelt bank- és számlakivonatok könyvelése Bevételek könyvelése Készpénzforgalom könyvelése Szállítók adatainak karbantartása Kapcsolattartás társosztályokkal Havi zárásban való aktív részvétel Elvárások: Felsőfokú gazdasági végzettség vagy 1-2 év szakmai tapasztalat releváns területen Középfokú angol nyelvtudás szóban és írásban Pontos, alapos munkavégzés Monotóniatűrés Előny: Francia nyelvtudás Pénzügy/számvitel területen végzett tanulmányok SAP ismeret Pályakezdők jelentkezését is várjuk! Amit kínálunk: Cafeteria, bónusz Modern irodai környezet, könnyen megközelíthető munkahely Fiatalos, dinamikus csapat Jelentkezés módja: Jelentkezni szakmai önéletrajzzal a ssc@exactsolutions.hu email címen, "ES-2011" refe... - Állandó - Teljes munkaidő


Randstad Hungary Kft. - Cegléd, Pest - Minőségirányítási mérnökCeglédDinamikusan fejlődő, multinacionális, elektronikai alkatrészeket gyártó ügyfelünk számára Minőségirányítási Mérnököt keresünk.Követelmények / Job requirements: - a hozzárendelt gyártósorok minőségi mutatószámainak fejlesztése - a gyártás során fellépő hibák azonnali elhárítása - a nem megfelelő minőségű anyagok felhasználásának elbírálása, adott esetben félkész- és késztermék zárolások elrendelése - ideiglenes javító intézkedések meghozatala, hosszútávú intézkedések előkészítése, gyártásba való bevezetése, a bevezetett intézkedések hatékonyságának visszamérése - gyártósor ellenőrzési dokumentumok (CP) naprakészen tartása, ellenőrzések bevezetése, folyamatos fejlesztések végrehajtása FMEA szerint - a szükséges elemzések, rizikó becslések elvégzése, összesítő jelentések, technikai riportok elkészítése - aktív részvétel a beszállítói minőségfejlesztő projektekben (PPM projekt) vagy terméktranszferekben - szoros együttműködés a ceglédi társosztályokkal, valami... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Képviseletvezető

HUMAN CENTRUM Kft. - Budapest - Képviseletvezető Energetika/Villamosság Budapest II. Az álláslehetőségre való jelentkezéshez, kérjük, lépjen be! Cégbemutató A Humán Centrum Kft. büszke arra, hogy működésének ideje alatt több ezer embernek biztosított országszerte törvényes, bejelentett munkahelyet, fejlődési lehetőséget számos iparágban. Célunk a munkatársak hatékonyságának... Képviseletvezető Energetika/Villamosság Budapest II. Az álláslehetőségre való jelentkezéshez, kérjük, lépjen be! Cégbemutató A Humán Centrum Kft. büszke arra, hogy működésének ideje alatt több ezer embernek biztosított országszerte törvényes, bejelentett munkahelyet, fejlődési lehetőséget számos iparágban. Célunk a munkatársak hatékonyságának növelése, fejlesztése és óvása, mely kiemelkedően fontos a vállalatok sikere szempontjából. Ezúttal egy nemzetközi autóipari beszállító partnerünk részére keresünk képviseletvezetőt. Feladatok A napi ügymenet fenntartása, illetve kapcsolattartás az üzleti partnerekkel (beszállítók és vevők) 8 fős csoport i... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Irodai munka

Budapest - Irodai munkára keresünk egy fő munkatársat! közel 20 éves cég keres napi 8 órában H-P, megbízható munkatársat hosszú távra. Elvárások: - minimum középfokú végzettség - MS office programcsomag magabiztos használata - alkalmazkodó készség - precizitás, megbízhatóság - pontosság, kedvesség - kiemelt kommunikációs készség Fényképes Önéletrajzokat a megadott e-mail-címre kérjük elküldeni.... - Állandó - Teljes munkaidő


Borsod-Abaúj-Zemplén - Autóüvegezéshez,szélvédőjavításhoz keresek 20-30 év közötti karosszérialakatos,autószerelő,vagy más szakmával de szélvédőcserében szerzett tapasztalattal rendelkező kollégát! Elvárások: jó kommunikáció, önállóság,problémamegoldó képesség,"B" kat jogosítvány,szakmád és elvégzett munkád iránti szeretet! Jelentkezni:szakmai önéletrajzzal.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Munkát nyárra MOST

Budapest - Munkalehetőség április végétől, május legelejétől mediterrán szállodákban 6 hónapra, a nyári szezonra! Görög, spanyol és ciprusi szállodákba keresünk fiatalos, nyelveket beszélő, pörgős és talpraesett jelentkezőket, hogy a hotelek napi programjainak házigazdái, szervezői és vezetői legyenek. Napközben sportesemények, játékok zajlanak a szállodában, este pedig a programszervező csapat összeáll az esti showműsorhoz. Fizetett szállás, szállodai ellátás és havi fizetés tartozik a munkához (havi min. 170.000 HUF). Fényképes élménybeszámolókat és az ONLINE JELENTKEZÉSI lapot a honlapunkon találod, ott tudsz jelentkezni és többet olvasni a munkáról! Honlapunk címét a hirdetési felhasználónévből olvashatod itt jobbra!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Gyártástervező

Hatvan, Heves - Gyártástervező Gyártás Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik. A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. már 15 éve intenzív fejlődésben lévő gyár, ahol a gépjármű elektronika üzletág termékeinek gyártása folyik.... Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik. A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. már 15 éve intenzív fejlődésben lévő gyár, ahol a gépjármű elektronika üzletág termékeinek gyártása folyik. Több mint 4200 munkatárssal többek között légzsák-, motor- és ABS vezérlőelektronikát, ESP érzékelőt, elektronikus szervokormány vezérlőt valamint műszerfalakat gyártunk. A nyomtatott áramkör (PCB) és mikrohibridtechnológia alapú termékeink egy részét közvetlenül a gépjárműipar nagy OEM gyáraiba szállítjuk (pl. BMW, Daimler, Audi, Porsche, Renault, VW), másik része a világ minden részé... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Pultost keresünk

Bács-Kiskun - Kecskemét Központjában lévő Grill Gyorsétterem ,munkájára igényes, csapatban dolgozni tudó pultost keres.... - Állandó - Teljes munkaidő


Pest - Elvárások: - középfokú műszaki végzettség (technikusi bizonyítvány műszaki téren, vagy szakmai érettségi műszaki téren - pl.finom- ill elektromechanikai műszerész, mechanikai, vagy automatizálási gépész végzettség) - felhasználói szintű számítógépes ismeretek - 3 műszak vállalása - erkölcsi feddhetetlenség - Szigetszentmiklós környéki lakhely (Makád, Szigetbecse, Ráckeve, Szigetújfalu, Szigetcsép, Tököl, Szigethalom, Szigetszentmiklós,Taksony és Dunaharaszti) Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, küldje el nekünk fényképes önéletrajzát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Eng: 49765-12008-5100-595... - Állandó - Teljes munkaidő


Energy Power Kft. - Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nyíregyházi multinacionális nagyvállalat megbízásából munkatársat keresünk az alábbi pozícióba: CNC-gépkezelő (marós) Elvárások: - Min. 2 év szakmai tapasztalat fröccsöntő szerszámok gyártásában - Gépi forgácsoló és CNC marós végzettség - CAD/CAM programozási ismeretek - UG NX6, Powermiller, Edge Cam, Auto Cad ismerete Feladatok: - CNC és hagyományos... Évente mintegy 1000 dolgozót segítünk új álláshoz. Legyen Ön az egyik, akinek újmunkahelyet biztosítunk! Naponta frissülő állásajánlatok 24 iparágban az egész ország területén. Segítségünkkel több száz magyar és nemzetközi céghez juthat el a jelentkezése. Használja ki munkaerőpiaci ismereteink és kapcsolataink előnyeit! Tekintse meg a többiállásajánlatunkat is! Nyíregyházi multinacionális nagyvállalat megbízásából munkatársat keresünk az alábbi pozícióba: CNC-gépkezelő (marós) Elvárások: Min. 2 év szakmai tapasztalat fröccsöntő szerszámok gyártásában Gépi forgácsoló és CNC marós végzettség CAD/CAM programozási ismeretek UG NX6, Powermil... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Munkakör megnevezése: Hátsó területet működtető munkatárs Munkavégzés helye: 1087 Budapest, Kerepesi u. 9-11. Főbb feladatok: -a beérkező áruk minőségi és mennyiségi átvétele a vállalati szabályoknak megfelelően, a beérkező árumennyiség termékcsoportokra válogatása annak érdekében, hogy hatékony legyen az árufeltöltés az áruházban, az árufeltöltés során keletkező szemét, göngyöleg és PET-ALU hulladék folyamatos rendezése az udvaron és hátsó területen, X-docking, gyorsposta átvétele, a visszáru szabályok betartásának ellenőrzése, az aznapra esedékes visszáruk átvétele a kereskedelmi területektől, az üvegvisszaváltó helyiségek, automaták tisztán tartása, folyamatos működésének biztosítása, a nem visszaváltható üvegek rendszeres eltávolítása. Munkakör betöltésének feltételei: -legalább 8 általános iskolai végzettség pontos, precíz munkavégzés vevőközpontúság csapatmunkára való alkalmasság 18 év feletti életkor egészségügyi alkalmasság Szüksége... - Állandó - Teljes munkaidő


Bicske, Fejér - Munkakör megnevezése: Szárazáru árufeltöltő Munkavégzés helye: 2060 Bicske, - Főbb feladatok: Biztosítja az optimális készletelérhetőséget az eladótérben. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára. Szükséges végzettség: általános iskola Szerződés típusa: Határozott Munkaviszony időtartama: 4 hónap Munkavégzés kezdete: 2014.09.08. Előnyt jelent: középfokú végzettség, szakirányú kereskedelmi végzettség, kereskedelmi munkatapasztalat, targoncavezetői engedély. Jelentkezés határideje: 2014.09.01. vagy... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

HR asszisztens

Pannon-Work Zrt. - Budapest IV. ker - Pannon-Work Zrt. A Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Zrt. saját csapatába munkatársat keres, budapesti multinacionális partnerénél történő munkavégzésre az alábbi pozícióba: HR asszisztens - Azonnali kezdéssel - Elvárások: Felsőfokú végzettség Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat MS Office felhasználói szintű ismerete (Excel) Határozott fellépés, rátermettség Gyors, proaktív munkavégzés Terhelhetőség Tanulékonyság, jó kommunikációs és problémamegoldó készség Pontos, precíz munkavégzés Feladatok: Kapcsolattartás a jelöltekkel és munkavállalókkal (kiemelten fizikai területen) Munkavállalók eligazítása, tájékoztatása Szerződéskötések előkészítése és levezetése Munkavállalói bejelentések intézése Bérpapírok borítékolása, kiosztása Egyéb adminisztratív teendők ellátása Előny: B kategóriás jogosítvány és saját autó Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat Állás, munka területe(i): HR / Emberi erőforrás / Munkaügy HR adminisztráció Munkavégzés helye... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Projektvezető

Randstad Hungary Kft. - Hatvan, Heves - - Minőségügyi projektkoordináció a gyártási folyamatok során - A fejlesztő osztályok folyamatos támogatása - Állandó együttműködés a fejlesztői csapattal és a külföldi telephelyekkel - Aktív részvétel az új termékek bevezetésének minőségügyi koordinációja során... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Pedagógusok figyelem

Tököl, Pest - A Pannon Oktatási Központ egyetemi végzettséggel rendelkező magyar, angol szakos pedagógusokat keres Tököli telephelyre. Jelentkezés: fényképes önéletrajzzal.... - Állandó - Teljes munkaidő


Somogy | Somogy állás | állás Somogy és környéke | Somogyi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Somogy állás
munkaügyi központ Somogy állás
állás Somogy és környéke
Somogyi állások

Kulcsszavas kereső