állás Somogy
Csak állás Somogy hirdetés azonnali állás Somogy és munka országosan! Munka, állás Somogy kereső, állás Somogy keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Somogy és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Somogy és állás Somogy kereső. állás Somogyai.


állás Somogy, állás Somogy keresés és állás Somogy kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Somogy kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Somogy és állás Somogy kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Somogy kereső személyek, állás Somogy kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Somogy munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Somogy kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maSomogyimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Somogy keresés témában, országosan.

Munka, állás Somogy és állás Somogy ajánlatok, állás Somogyok:


munka és állás Somogy ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Somogy kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Somogy. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Somogy munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Somogy kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Somogy kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Somogy kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Somogyt találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Somogy keresőkről, ami nagyban segíti az állás Somogy keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Somogy viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Somogy kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Somogy kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Somogyt keresők és állás Somogyt kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Somogy értékelések:

A állás Somogy ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Somogy keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Somogy keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Somogy kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Somogy keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Somogy fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Somogy keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Somogyhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Somogy keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Somogy keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Somogy hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Somogy kereső, állás Somogy keresés, állás Somogyok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Somogy, állás Somogyok, állás Somogy keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Somogy keresője, munka kereső, és állás Somogy kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Somogyhirdetés, hogy tudjanak állás Somogyt találni. A állás Somogy keresés mellett ingyenes letöltés állás Somogy filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Somogy kereső és állás Somogy kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Somogy munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Somogy kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Somogy kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Somogy tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Somogy ajánlat -ról. Legyen az állás Somogy, munka, munkáltató, állás Somogyajánlat, idősebb állás Somogy keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Somogy keresőt, pályakezdő állás Somogy és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Somogyt keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Somogy, munka, karrier, önéletrajz, állás Somogy keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Somogy ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Somogy keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Somogy kereső, állás Somogy kínál, önéletrajz vagy csak állás Somogy hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Somogy oldala.

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1972164 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Folyamatirányítási gyakornok Career Level: CI Function: Financial Services Operations Function Segment: Administration and Support Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: Nálunk próbára teheted elméleti ismereteidet és gyarapíthatod a gyakorlati tudásodat. Olyan hasznos rutinra tehetsz szert, amelyet az egyetemről kikerülve is kamatoztathatsz. Ha aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezel, felsőoktatási tanulmányokat folytatsz, és érdeklődsz a folyamatirányítás területe iránt, ne habozz, jelentkezz hozzánk! Essential Responsibilities: Folyamatmodellező informatikai rendszer használatának elsajátításaBudapest Ba... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


GE - Kecskemét, Bács-Kiskun - Job Number: 1984750 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, tulajdonosa a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és 101 bankfiókjában közel 3000 főnek biztosít kihívásokkal teli munkahelyet. A kihívásokkal teli gazdasági és szabályozói környezet ellenére a Budapest Bank az elmúlt években is folyamatosan nyereségesen működött, fenntartva erős likviditását és stabilitását.A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert.Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működ... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Tatabánya, Komárom-Esztergom - Job Number: 1983850 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA A GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából.A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert.Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ellenér... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. Adatvizsgálati munkatárs BISZ Központi Hitelinformációs Zártkörűen Működő Részvénytársaság Pénzintézeti szektorban tevékenykedő részvénytársaság Adatvizsgálati munkatárs Hirdetési kód: adatvizsgálati munkatárs Kínált pozíció: Adatvizsgálati munkatárs Iparág: IT, üzemeltetés, biztonság Munkakör: Adatbázis szakértő Pozíció területei: IT, Bank Feladat: Adatbázis elemzési, adattisztítási projektekben részvétel Adatbázisok, keresőmotorok vizsgálata Adathelyességi vizsgálatok végzése, lekérdező algoritmusok programozása Statisztikák, elemzések készítése, nyilvántartása Adattárházzal kapcsolatos követelmények meghatározása, tesztelése Társaság irányítási rendszerének ismerete, alkalmazása Jelentkező... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem ispiráció - kreativításod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálozatának Somogy megyei irodái (Siófok, Balatonboglár, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkoz... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. rendszerszervező/ szenior rendszerszervező BISZ Központi Hitelinformációs Zártkörűen Működő Részvénytársaság Pénzintézeti szektorban tevékenykedő zártkörűen működő részvénytársaság rendszerszervező/ szenior rendszerszervező Hirdetési kód: rendszerszervező/ szenior rend Kínált pozíció: rendszerszervező/ szenior rendszerszervező Iparág: IT, üzemeltetés, biztonság Munkakör: Üzemeltetési munkatárs Pozíció területei: IT, Bank Feladat: Egyedi szoftvertermékek menedzselése az alkalmazás teljes életciklusa alatt Részvétel az alkalmazások koncepcionális kidolgozásában Specifikációk készítése, a fejlesztési folyamathoz kapcsolódó dokumentációk véleményezése, megfelelések vizsgálata Fejlesztési feladatok sz... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Műszaki üzletkötő

Bervina Kft. - Budapest XIV. ker - Feladatok -blogok, termékismertetők, promóciós anyagok folyamatos fordítása német nyelvre -értékesítés már meglévő és az új vevőkör számára -értékesítési terv, üzleti stratégia, partnerkapcsolatok kiépítése a német piacon történő megjelenéshez -piackutatás német nyelvterületen, árstratégia, logisztika teljes menedzsmentje -értékesítési ajánlatok elkészítése -új partnerek felkutatása, és megkeresése, a szerződések előkészítése leadek generálási módszerek alapján konkrét cégeket érintve -partnerkezelés Elvárások -agilitás -kreativitás -dinamikusság -terhelhetőség -közvetlen, nyitott, pozitív személyiség -értékesítői affinitás -diploma -angol és német nyelvtudás írásban és a szóban egyaránt Mit kínálunk -fiatal, dinamikus csapat -családias cég Munkavégzés helye: Budapest, 14. kerület A Bervina Kft. egy 30 éve sikeresen működő családi vállalkozás. 50 országgal kereskedünk világszerte.... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Amerika multinacionális cég Székesfehérvári gyárüzemébe keresünk termelési vezetőt. Feladatok: • A termelés (kb. 40 fő) irányítása, vezetése a vevői igények kielégítésének figyelembe vételével (költség, minőség, határidő) • A gyártási folyamatok hatékonyságának folyamatos fejlesztése • Termelésben dolgozó kollégák motiválása, irányítása • Szoros együttműködés a termeléshez kapcsolódó egyéb osztályokkal és támogató személyzettel. Elvárások: • Tárgyalóképes angol nyelvtudás • Mérnöki, preferáltan gépészmérnöki végzettség • Hasonló munkakörben eltöltött min. 3 év • Több éves vezetői tapasztalat • Gyakorlat folyamatok fejlesztésében Munkavégzés helye: Székesfehérvár A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében. Erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Hardsonic Bt. - Budaörs, Pest - Kiváló német nyelvtudással, 4 órás adminisztrátori állás, mikro vállalkozásnál. Jogosítvány, esetleg gk. a bejáráshoz előny. Feladat: telefonos kapcsolattartás a német anyacéggel telefonon ill. emailon, valamint a céggel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása. Fényképes önéletrajzot a megadott mailra kérem küldeni. 2 fővel dolgozó képviselet, szervíz. 1994-ben alapítva.... - Állandó - Részmunkaidő


Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres mérlegképes könyvelő munkakörbe Elvárások: - mérlegképes könyvelői végzettség - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - német nyelvtudás illetve vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Üzletkötőink munkájának elősegítésére, telefonon történő időpont egyeztetésre (telemarketing) keresünk munkatársat, XX. kerületi irodánkba. (Nem értékesítésre!) Elvárások: - Hasonló területen eltöltött legalább fél éves munkaviszony, - Jó kommunikációs készség, - kitartás, versenyszellem, monotónia tűrés, Amit kínálunk: - Bejelentett állás, - Fix alapfizetés + jutalék, - Folyamatos képzés, - Kellemes, fiatalos légkör Tisztelettel megkérnék mindenkit, hogy tényleg csak az jelentkezzen, aki valóban dolgozni szeretne, és a munkájáért tisztességes fizetést szeretne kapni! Önéletrajzokat, e-mail címünkre várunk. AQUALIFE Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


Békés - Gyakorlattal rendelkező békéscsabai pultost keresek jaminai kocsmába, azonnali kezdéssel! Jelentkezés személyesen, az Orosházi út 136 szám alatt!... - Állandó - Teljes munkaidő


Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Contact center adminisztrátor (Debrecen) Feladatok Külföldi ügyfeleink call- és contact centerének teljes körű támogatása. A csapatban a kollégák sokszínű tevékenységet végeznek: az adminisztratív, pontosságot és monotonitástűrést igénylő feladatoktól a rutin jellegű hibák kezelésén át egészen a komplex, mély technikai szaktudást megkövetelő problémák elhárításáig mindenki megtalálhatja azt a részt, amelyben ki tud teljesedni. A munkavégzés során együtt dolgozunk más csoportokkal Németországban, Szlovákiában és Csehországban, valamint kapcsolatot tartunk az ügyfelekkel is. A kommunikáció első sorban német nyelven zajlik, mely mellett alkalom adtán az angol nyelv használatára is van lehetőség. A teljesség igénye nélkül néhány példa, mivel is foglalkozunk: Az ügyfeleink contact centerében dolgozó munkatársak hozzáadása a rendszerhez, mely során kapnak felhasználó azonosítót, jelszót és különböző jogosultságokat. A contact cen... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Pécs, Baranya - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Német nyelvű műszaki megrendelés ügyintéző (Pécs) Állásazonosító: 81168 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Pécs Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Nincs megadva Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: Nincs magadva Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: German Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Information and Communication Technology (ICT) connects people and markets worldwide! Deutsche Telekom is one of the leading international companies in ICT. With round about 235.000 employees in 50 countries, we provide innovative solutions to our clients. T-Systems is one of the three successful brands of Deutsche Telekom. We serve large customers and multinational companies through our global infrastructure of data centers and networks. With the help of innovative technology we develop integr... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Banki, pénzügyi, biztosítási szolgáltatások értékesítési területéről keresünk új tanácsadó kollégát, aki ugyan szívesen foglalkozott a termékekkel, de a bizonytalan jövedelem, a nagysokára megkapott jutalék, az elérhetetlen teljesítményszint kedvét szegte. A Kft. az eladó ingatlanok tulajdonosainak nyújt egyedi és innovatív megoldást, online hirdetési csomagokat és jogi tanácsadást. Évente 60-65 ezer ingatlant értékesít magánszemély- így az ingatlanpiac folyamatos munkát ad nekünk. Rád azért gondoltunk, mert előnyödnek gondoljuk az alábbiakat: Már szereztél gyakorlatot az Ügyfelek megszólításában, tudsz a termékválasztékból az Ügyfél számára legtöbb előnyt nyújtó csomag mellett érvelni; Szót értesz több ügyféltípussal is, és már tudod: az üzletkötés alapja, hogy bízzanak benned; Neked nem kell elmagyaráznunk, hogy az Ügyfél az első, és azon dolgozunk, hogy elégedett legyen a szolgáltatásunkkal; Hozzászoktál, hogy az esetleg felmerülő nehézségre megoldást keress, hiszen egyébként... - Állandó - Teljes munkaidő


Schneider Electric Energy Magyarorszag Kft. - Kunszentmiklós, Bács-Kiskun - A Schneider-Electric Energy Magyarország Kft a villamos energia szállítás minden szintjéhez kínál rendszereket, szolgáltatásokat, valamint berendezések egész sorát, melyeket tervez, gyárt, üzembe helyez és szervizel. A Schneider-Electric Energy Magyarország Kft az energiaelosztás teljes termékpalettájával, szervízszolgáltatásaival és a kunszentmiklósi székhelyű gyártóbázisával áll a vevők szolgálatába. A Schneider-Electric Energy Magyarország Kft az alábbi pozícióba keres munkatársat: Ügyvezetői asszisztens Feladatok: Ügyvezető napi munkájának teljeskörű támogatása Naptárak vezetése, napi kapcsolattartás a társvállalatokkal, üzletági vezetéssel Megbeszélésekről jegyzőkönyv készítése angol nyelven Menedzsment riporting támogatása, határidők koordinálása Projektmunkák nyomon követése, prezentációk, kimutatások készítése (Excel és Powerpoint ismeretek elengedhetetlenek) Irodai feladatok ellátása (iroda zökkenőmentes működésének biztosítása, adminisztratív ügyintézés, post... - Állandó - Teljes munkaidő


Debrecen, Hajdú-Bihar - Olaszul beszélő ügyfélszolgálati munkatárs Főbb feladatok és hatáskör Beérkező szállítói számlák könyvelése azok kifizetése, hóvégi feladatok ellátása Felmerülő kérdések és problémák megoldása Kapcsolattartás a partnerirodák munkatársaival és más társosztályokkal Folyamatok fejlesztése és projektekben való részvétel Feltételek Felsőfokú iskolai végzettség (pályakezdők jelentkezését is várjuk) Folyékony olasz és középszintű angol nyelvtudással rendelkezel Jó számítógépes ismereteid vannak (MS Excel word) Kitűnő a kommunikációs készséged mind szóban és írásban Elkötelezett vagy a kiváló munkavégzés iránt Amit kínálunk Az idegen nyelv napi szintű használata Stabil és dinamikusan fejlődő munkahely Rugalmas munkaidő Folyamatos fejlődés Cégünkről A National Instruments átalakította a mérnökök és kutatók gondolkodásmódját a tesztrendszerek, a vezérlő- és szabályozórendszerek, valamint a beágyazott rendszerek tervezésében és telepítésében. Az NI nyitott grafikus progr... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Hús eladó

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Nyírbátor, Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Hús eladó Munkavégzés helye: 4300 Nyírbátor, - Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű hús- és hentesáru legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét fig... - Állandó - Teljes munkaidő


Szigetszentmiklós, Pest - Szigetszentmiklósi, jól működő étterembe magyaros ízeket főzni tudó, szakmai tapasztalattal rendelkező SZAKÁCSOT keresünk azonnali kezdéssel, hosszútávra. Jelentkezést kizárólag telefonon várunk.... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Kedves, megbízható, középkorú hölgyet keresünk értékesítői, oktatói állás betöltésére, teljes munkaidőre. Központunkban a Ceragem Termoakupresszúrás masszázs készülékeket mutatjuk be. Ceragem ismeretekkel rendelkezők előnyben. Érdeklődni lehet, személyesen a 1036 Bp Perc u.6 szám alatti Ceragem Bemutatóteremben... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Multinacionális partnerünk szolgáltató központjának IT finanszírozással foglalkozó pénzügyi részlegéhez spanyolnyelv-tudással rendelkező pénzügyi folyamatokat támogató munkatársat keresünk. Feladatok: ügyfél finanszírozási folyamatok, pénzügyi megállapodások operatív, és adminisztratív támogatása, kiváló ügyfélkapcsolat fenntartása, társosztályok (értékesítés, könyvelés, hitelezés) munkájának támogatása, különböző pénzügyi rendszerek, folyamatok támogatása, szerződések előkészítése, számlakezelés, kintlévőségkezelés, problémamegoldás, üzleti stratégia támogatása, vállalat belső kontroll rendszerének erősítése, audit folyamatok támogatása, dokumentáció, riportolás. Elvárások: felsőfokú végzettség, magabiztos problémamegoldó készség, megbízhatóság, rugalmasság, elemzői készség, lelkes, proaktív, pozitív személyiség, kiváló angolnyelv-tudás, kiváló spanyolnyelv-tudás. Előny: pénzügyi/közgazdasági területen szerzett diploma vagy munkatapasztalat, legalább egy é... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Multinacionális partnerünk szolgáltató központjába HR kapcsolattartó munkatársat keresünk. Feladatok: HR-t érintő kérdésekben teljes körű segítségnyújtás, problémamegoldás a vállalat francia és portugál ügyfelei számára, ügyfelekkel való hatékony e-mailes és telefonos kommunikáció az alábbi témákban: bérezés, béren kívüli juttatások, munkaerő menedzsment, tréningek stb. ügyfelek várakozási idejének minimalizálása, ügyfél-elégedettség növelése, prémium szintű szolgáltatás biztosítása, új kollégák betanításában való szerepvállalás, HR adatbázis kezelése, a HR részleg támogatása ad hoc jellegű feladatokban a menedzsment kérései alapján. Elvárások: felsőfokú végzettség, kiváló kommunikációs készség, MS Excel és Internet Explorer erős felhasználó ismerete, pontosság, precizitás, határidők betartására való képesség, problémamegoldó készség, alkalmazkodó, rugalmas személyiség, kiváló, aktív angolnyelv-tudás, kiváló, aktív portugálnyelv-tudás, kiváló, aktív franci... - Állandó - Teljes munkaidő


Csongrád - Intelligens, fiatal munkavállalót keresek eladói munkára heti két nap ráéréssel ( hétfő és csütörtök). Lehetsz diák is. Román, angol nyelvtudás előnyt jelenthet. Jelentkezni e-mailben, fényképes önéletrajz csatolásával lehet.... - Állandó - Teljes munkaidő


Budaörs, Pest - Azonnali kezdéssel várjuk vagyonőrök jelentkezését Budaörs és környékén lévő élelmiszerüzleteink őrzésére bejelentett, alkalmazotti munkaviszonyban! 500 Ft/h!... - Állandó - Teljes munkaidő


Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budakeszi, Pest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Planogram árufeltöltő Munkavégzés helye: 2092 Budakeszi, Bianka u. 1. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy a termék-kihelyezések a kihelyezési tervnek megfelelően, szakszerűen, pontosan és időben történjenek meg. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészsé... - Állandó - Teljes munkaidő


TESK Tanacsado Kft. - Veszprém - Partnercégünk munkatársat keres Minőségügyi vezető TESK-5679-14 pozícióba. Cégjellemzők: Megbízónk a világ 10 legnagyobb autóipari beszállító cégének egyik tagja. Több kontinensen, több 10 000 munkatársat foglalkoztat. Magyarországon 1998-ban nyitotta meg kapuit, 1300 embernek munkát adva a régióban. Amennyiben fontos Önnek a szakmai fejlődés, a biztos háttér és egy remek csapatban elért siker, várjuk jelentkezését! A leendő munkatárs feladatai lesznek: Termelési minőségügyi mérnökök szakmai munkájának irányítása, selejtcsökkentési tevékenységek irányítása, vevőszolgálati tevékenység irányítása, a cég vevői auditokon való képviselete, új projektek minőségügyi felügyelete munkájához kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása. A jelölttel szemben támasztott elvárások: Felsőfokú, műszaki végzettség, autóiparban szerzett minőségbiztosítási vezetői tapasztalat, tárgyalóképes angol nyelvtudás, német nyelvismeret előnyt jelent, határozottság, rendszerszemléletű gondolk... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Pénzügyi asszisztens

BEMER Medicintechnika Kft. - Budapest - Pénzügyi asszisztens Főbb feladatok, munkák: Vevők kiszolgálása, számlázás Kapcsolattartás a könyveléssel Kapcsolattartás a partnerekkel Áru előkészítés Dokumentumok kezelése, levelezés Az álláshoz tartozó elvárások: Nemzetközi számlázási ismeretek Deviza pénztár kezelési gyakorlat Kiváló helyesírás Jó kommunikációs képesség Jó megjelenés Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Rugalmasság, terhelhetőség Revol Iroda ++ szoftver ismerete Amit kínálunk: Nemdohányzó munkahely Fiatal, lendületes kollégák Állás, munka területe(i): Adminisztráció / Irodai munka Szakmai asszisztens Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Kereskedelmi asszisztens/munkatárs Pénzügy / Számvitel / Menedzsment Pénzügyi asszisztens/munkatárs Számlázó / Pénztáros Munkavégzés helye: Budapest, Szentmihályi út 137. Jelentkezési határidő az állásra: 2014. 08. 04. Az állás kezdésének várható időpontja: 2014. 08. 04. Jelentkezés az állásra: Magyar nyelvű fényképes önéletrajzát f... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Bolti eladó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Mosonmagyaróvár, Győr-Moson-Sopron - Munkakör megnevezése: Bolti eladó Munkavégzés helye: 9200 Mosonmagyaróvár, Magyar u. 32-34 Főbb feladatok: Szakszerűen kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Biztosítja, hogy a boltban mindig megfelelő minőségű és mennyiségű élelmiszer legyen elérhető. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Gondoskodik az aktuális termék akciók vállalati előírásoknak megfelelő megjelenítéséről. Tiszta munkakörnyezetet tart fenn, valamint betartja a raktár- és udvarrendet. Részt vesz a leltárak lebonyolításában. Kezeli a pénztárgépet és az automata üvegvisszaváltót. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: á... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Ügyvezető Igazgató

ahc international Kft. - Budapest - ahc international 1993 óta magas szintű szolgáltatást nyújt a felső- és középvezetők, valamint munkatársak kiválasztásában és közvetítésében, a hazai és nemzetközi ügyfelek kis-, közép,- nagyvállalatok számára Dinamikusan fejlődő, kiváló minőségű műholdas szolgáltatást nyújtó nemzetközi cég munkatársat keres az alábbi pozícióba: Ügyvezető Igazgató Feladatok: A Közép-Kelet európai régióvezető irányítása alatt, felelős a magyarországi vállalat teljes körű és sikeres működtetéséért. Kiemelt feladata a hatékony értékesítési és marketing tevékenység irányítása és felügyelete A cég által nyújtott szolgáltatások és kondíciók folyamatos optimalizálása A gazdaságos üzemeltetés Kapcsolattartás a helyi hatóságokkal A beosztottak munkájának irányítása, ellenőrzése, szükség szerint a csapat bővítése Elvárások Egyetemi vagy Főiskolai végzettség Tárgyalási szintű angolnyelv-tudás, A telekommunikáció területén megszerzett több éves értékesítői gyakorlat, legalább 3 éves f... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Sitebuilder

DoclerHolding Kft. - Budapest - Az Elvoline különféle szállásokat kínál bárki számára a legnépszerűbb helyszíneken. A Docler cégcsoporthoz tartozó Elvoline, budapesti csapatába keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: Sitebuilder Feladatok és felelősség: Nagy látogatottságú weboldalak karbantartása, új funkciók és weboldalak fejlesztése; Már meglévő és új termékeinkhez template készítése designer által leadott grafikai tervekből; Folyamatos konzultáció egyéb csoportokkal (designer, fejlesztő); Javascriptes elemek, alkalmazások készítése; HTML és design elemek sebesség- és méret-optimalizálása; Reszponzív weboldal készítése, karbantartása, új funkciók fejlesztése. Elvárások: HTML5, XHTML, CSS szabványok és ajánlások magas szintű ismerete; Böngésző-független megoldások ismerete; Alapszintű Photoshop ismeret; Haladó szintű Javascript tudás; Git verziokezelo Előnyt jelent: PHP ismeret; Node.js Amit kínálunk: Versenyképes jövedelem; Stabil háttérrel rendelkező cégcsoport; Modern irodai körn... - Állandó - Teljes munkaidő


Fejér - A Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. Fejér megyei multinacionális Partnere részére keres agilis munkatársat az alábbi munkakörbe: FRÖCCSÖNTŐ KARBANTARTÓ TECHNIKUS Feladatok: - Karbantartók szakmai támogatása. - Karbantartáshoz szükséges alkatrészek, szerszámok beszerzése. - Készletek ellenőrzése, szinten tartása. - Folyamatos termelés feltételeinek biztosítása. - Külső-belső auditokra való felkészítés. - Oktatási anyagok összeállítása, oktatások tartása. - Új projektekben való részvétel. - Karbantartási utasítások készítése. - Dokumentációk készítése, adminisztráció vezetése. Elvárások - Min. középfokú műszaki vagy technikusi végzettség. - Hasonló területen szerzett tapasztalat. - Min. társalgási szintű angol nyelvtudás. - Mérési és műszaki rajz olvasási ismeretek. - Határozottság, önállóság. - Kiváló kommunikációs és problémamegoldó készség. - Rendszerszemlélet. Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését várjuk jelentkezését a Trenkwalder Kft. honlapj... - Állandó - Teljes munkaidő


TESK Tanacsado Kft. - Budapest - Partnercégünk munkatársat keres Utazó szerviz technikus (TESK-5644-14) pozícióba. Cégjellemzők: Ha szeretsz utazni, ha szereted a változatos munkakörnyezetet, akkor ez a lehetőség Neked szól! Megbízónk egy magyar tulajdonú, 20 éve a piacvezető, nemzetközi világmárkák famegmunkáló berendezéseit forgalmazó cég, mely utazó szerviz technikust keres a csapatába! A leendő munkatárs feladatai lesznek: A cég által forgalmazott termékek (ipari famegmunkáló berendezések, kézi gépek és szerszámok) helyszíni telepítése, karbantartása, szervizelése és programozása a szervizműhelyben, illetve országosan a partnereknél. A jelölttel szemben támasztott elvárások: Középfokú végzettség (elektronikai vagy mechanikai végzettség előny), Ipari szervizben szerzett minimum 3 éves tapasztalat, B kategóriás jogosítvány, Számítástechnikai jártasság, CNC szervizelésben és programozásban szerzett tapasztalat előny, Hidraulikai tapasztalat előny, Korábbi utazós munka előny, Angol nyelvtudás előn... - Állandó - Teljes munkaidő


Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: Senior Java fejlesztő (AG) Job Function: IT - szoftver Department: Information Technology Location: Budapest 1998 óta pénzintézeti, befektetési szolgáltatói piacon tevékenykedő, IT rendszerek fejlesztésével és üzemeltetésével, valamint tanácsadással foglalkozó, dinamikusan fejlődő szoftverház fiatal csapatának bővítéséhez keresünk munkatársakat Senior Java fejlesztő munkakörbe. Elvárások: - Közép- vagy felsőfokú szakképzettség - Legalább 1-3 év Java fejlesztési tapasztalat - J2EE technológiák ismerete (JPA, JMS stb.) - SOAP, REST technológiák ismerete - Legalább középszintű szakmai angol nyelvtudás Előnyök: - Swing vagy Java FX keretrendszer ismerete - OSGi technológia és runtime alkalmazások ismerete (pl.: Karaf) - SOA, ESB elvek, technológiák ismerete - Camel route ismerete - Matematikus vagy fizikus végzettség - Pénzügyi, banküzemi ismeretek Amit kínálunk: - fiatal csapat, - oktatási lehetőség, - kedvező munkakörülmények, - versenyképes fizetés. Munkavégzés helye: - Budap... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Multinacionális partnerünk szolgáltató központjába HR menedzser munkatársat keresünk. Feladatok: külső ügyfelekkel való elsődleges kapcsolattartói szerep betöltése, minden külső ügyféllel kapcsolatos feladat irányítása, menedzselése, a vállalat alkalmazottainak fejlődéséért és alkalmasságáért illetve a szolgáltatások SLA-ban meghatározott minőségéért való felelősségvállalás, ügyfél-elégedettség biztosítása, maximálása. Elvárások: kapcsolódó felsőfokú végzettség, legalább 1 éves menedzseri tapasztalat, kiváló angolnyelv-tudás, Előnyt jelent­: pénzügy/számvitel területén szerzett felsőfokú végzettség. Amit a cég kínál: stabil hátterű, folyamatosan bővülő, nemzetközileg elismert multinacionális vállalat csoport, versenyképes juttatási csomag, professzionális munkakörnyezet, előrelépési és horizontális mozgási lehetőség. Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el önéletrajzát a... - Állandó - Teljes munkaidő


Prohuman 2004 Kft. - Pest - A magyarországi HR szolgáltatási piac vezető cégei közé tartozó Prohuman 2014 eleje óta az egyik legdinamikusabban növekvő európai HR szolgáltató csoport, a lengyelországi székhelyű Work Service csoport tagja. A csoport a magyar piac mellett Lengyelországban, Oroszországban, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Törökországban és Németországban végez aktív toborzási és kiválasztási tevékenységet. KÖZPONTI IRODA : 1146 Budapest, Hungária krt. 140-144. T: +36 1 432 1280 . F: +36 1 432 1281 Junior adatbázis és BI (Business Intelligence) Specialista Nagy múltú, dinamikusan fejlődő multinacionális cég keres csapatába junior adatbázis és BI (Business Intelligence) specialistát, azonnali kezdéssel, Pest megyébe. Te vagy a mi emberünk, ha mindez megvan benned: van minimum 1-3 éves szakmai tapasztalatod van felsőfokú, de legalább középfokú informatikai végzettséged magas szinten ismered az SQL nyelvet adminisztrátori és komponens oldalon is kiigazodsz a My SQL Server 2012-ben... - Állandó - Teljes munkaidő


EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budapest - Szentendre, Pest - MARKETING GYAKORNOKI POZÍCIÓ-RUGALMAS BEOSZTÁS! Munka típusa: Irodai adminisztráció, Recepció, Ügyfélszolgálat Munkavégzés helye: Szentendre,Budapest Megye: Budapest Feladat: Marketig manager munkájának támogatása. Hírlevél,webshop,honlap kezelése. Ügyfélszolgálati és egyéb adminisztrációs feladatok végrehajtása. Közösségi oldalak, blogok vezetése, folyamatos aktualizálása.Ha tanulmányaid alatt szerzett tudásodat a gyakorlatban is hasznosítanád, ne habozz és jelentkezz! Fizetés: megbeszélés alatt Munkaidő: Hétfőtől-péntekig min.2-3 nap, napi 8 órás beosztás. Életkor: 18 éves kortól Feltételek: 18. életév betöltése, nappali tagozatos, aktív hallgatói jogviszony. Felhasználói szintű számítógépes ismeretek (MS Office programok),marketing /kommunikációs tanulmányok, marketing szemlélet,jó kommunikációs készségek,aktív angol nyelvtudás. Jelentkezés: kinga.kover@eudiakok.hu -->Jelentkezni a munkára a Jelentkezés gombra kattintva lehetséges Egyéb infó: Jelentkezni fényképes önéletrajzzal... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Gépbeállító

Trenkwalder Kft. - Veszprém - Piacvezető személyzeti szolgáltatóként teljes körű HR-megoldásokat kínálunk munkavállalóink és megbízóink számára egyaránt. A Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. multinacionális megbízója részére munkatársat keres, VESZPRÉMI gyárába, az alábbi pozícióba Gépbeállító Az álláshoz tartozó elvárások: Szakirányú végzettség Önálló, felelősségteljes munkavégzés Számítástechnikai ismeretek Több műszakos munkarend vállalása Főbb feladatok, munkák: A gyártásban lévő készülékek, gyártóegységek időszakos és rendszeres karbantartása Gyártósoron gépek, berendezések üzemeltetése, beállítása Termelés folyamatos karbantartása Folyamatos hibakeresések, javítások elvégzése Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Elektronikai műszerész végzettség Amit kínálunk: Versenyképes fizetés Hosszú távú munkalehetőség Cafetéria Bejárás támogatása Szakmai fejlődési lehetőség Állás, munka területe(i): Gyártás / Termelés Karbantartó/Szervizes Szakmunka Egyéb szakmunka Gépkezelő... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Eladói állás

Vecsés, Pest - A BP XIV ker. Bosnyák téri Vásárcsarnokban lévő savanyúságos üzletbe, keresünk gyakorlattal rendelkező eladónőt! Heti 3-4 munkanapra!... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Elismert, folyamatosan fejlődő magyar tulajdonú partnercégünk mobilfejlesztő csapatának bővítésére iOs és Android fejlesztő munkatársakat keres. Feladatok: meglevő és új játékok illetve üztleti mobilalkalmazások tervezésében és fejlesztésében való részvétel (iOS vagy Android platform), alkalmazások tesztelésében való részvétel, dokumentáció készítés. Elvárások: OOP szemlélet, legalább 1-2 éves mobilalkalmazások fejlesztésében szerzett tapasztalat (iOS vagy Android), hálózati protokollok és szabványok ismerete, verziókezelők használatában szerzett tapasztalat (Git, SVN), csapatjátékos attitűd, precizitás, alapos és igényes munkavégzés, szakmai újdonságok iránti érdeklődés, nyitottság, angol nyelv-ismeret (szakmai). Előnyt jelent: java/scala/c/c++ tapasztalat, játékmotor ismeretek (pl. Unity 3D), Linux operációs rendszer alapos felhasználói ismerete. Amit a cég kínál: stabil hátterű, folyamatosan bővülő vállalat, szakmai fejlődési lehetőség, professzionális és... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Privát bankár

Borsod-Abaúj-Zemplén - Magyarország vezető pénzintézete egri központjába munkatársat keres privát banki munkakor betöltésére. Főbb feladatok: Magánügyfelek privát banki magas szintű kiszolgálása a pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos igények kielégítése; Az ügyfélkör teljes körű kiszolgálása vagyontervezési, adó tanácsadási, vagyonkezelési, örökösödési és nemzetközi pénzügyi/befektetési területeken; A privát banki üzletág folyamatos fejlődésében való aktív részvétel a befektetési és privát banki termékek és szolgáltatások fejlesztése tekintetében; Családi vagyonkezelési tanácsadás; Részvétel a szervezeti egység célkitűzéseinek, üzleti terveinek megvalósításában; Új ügyfelek feltérképezése, megszólítása Elvárások: Gazdasági, pénzügyi szakirányú egyetemi/főiskolai diploma; Privát bankári, vagyonkezelési, vagy/és értékpapír kereskedelmi területen szerzett erős, Kiváló kommunikációs készség, ügyfélközpontú szemléletmód, lojalitás; Magas szintű meggyőző és motiváló képesség Fényképpel ellátott s... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Folyamatmérnök

HRCV Szemelyzeti Szolgaltato Kft. - Tolna - Nemzetközi tulajdonban lévő autóipari gyártó partnercégünk Folyamatmérnök munkakörbe keres munkatársat: Főbb feladatok, munkák: Új és meglévő berendezéshez tartozó technológia átvétele, oktatása, dokumentációk elkészítése; Részvétel az oktatási folyamatban; Szerszámfelhasználás rendszeres nyomon követése, szükség esetén beavatkozás, fejlesztés; Gyártási költségek csökkentése; Technológiai veszteség idők nyomon követése, csökkentése; Napi szintű technológiai problémák megoldása; Selejtcsökkentési tevékenység támogatása; Technológiai dokumentáció rendszeres karbantartása. Az álláshoz tartozó elvárások: Gépészmérnöki végzettség (egyetem vagy főiskola); 2-5 év tapasztalat folyamatmérnöki, vagy termelési, termelésfejlesztési pozícióban Számítástechnikai ismeretek (MS Office, AutoCad); Tárgyalóképes német nyelvtudás; Autóiparban szerzett tapasztalat előnyt jelent; Mérnöki szemlélet. Munkavégzés helye: Tolna megye Amennyiben álláshirdetésünk felkeltette az érdeklő... - Állandó - Teljes munkaidő


Beck and Partners International HR Consulting - Vas - Amennyiben korábban már regisztrált nálunk, nem kell ismét kitöltenie a részletes adatlapot! Lépjen be rendszerünkbe, és mindössze 2 kattintással megpályázhatja ezt a pozíciót. Elfelejtettem a jelszavam Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: PROJEKTVEZETŐ - VEGYIPARI TERÜLET Hivatkozási szám: MSTPROJE-0001 Ha még nem volt projektvezető, de szeretne az lenni! MERT A projektmérnöki munka az egyik legkedveltebb mérnöki tevékenység! Össze kell koordinálni a csapatok munkáját, hogy az adott beruházás időre elkészüljön. Sokféle területtel meg lehet ismerkedni, óriási rálátás és szakmai tapasztalat birtokába lehet jutni. Amennyiben VEGYIPARBAN / GYÓGYSZERIPARBAN / ENERGETIKÁBAN mérnökként dolgozik és szívesen vezetne projekteket, akkor ez a lehetőség Önnek szól! Ügyfelünk egy a saját területén Európa szerte piacvezető cég magyarországi leányvállalata, melyet 1992 - ben alapítottak. Speciális termékek gyártásával és értékesítésével foglalkoznak műszaki és orvosi területen. Előállított termékeik... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Karbantartási vezető

DGA Kft. - Nemesgulács, Veszprém - Devecser, Veszprém - A gépek, gépalkatrészek gyártásával, tervezéssel és acélkereskedelemmel foglalkozó DGA Kft. a termelési- és a piaci igények növekedése miatt munkatársat keres az alábbi pozícióra: Karbantartási vezető Főbb feladatok, munkák: éves karbantartási terv kidolgozása, az elvégzett karbantartási feladatok dokumentálása valamennyi gyártóegység és berendezés, valamint a gépek állapotának folyamatos figyelése, karbantartásának és üzemeltetésének koordinálása beosztott karbantartó munkájának irányítása, és aktív részvétel a karbantartási munkákban együttműködés a gyártással, folyamatos riportálás a vezetőség felé kapcsolattartás a szakszervizekkel, és az alvállalkozókkal TPM bevezetésének folytatása, és dokumentációk elkészítése vonatkozó törvényi előírások betartatása és dokumentálása beruházással kapcsolatos tevékenységek szervezése Az álláshoz tartozó elvárások: műszaki végzettség minimum 3 év gyártásban eltöltött, karbantartási terület irányításában szerzett tapasztalat CNC g... - Állandó - Teljes munkaidő


ahc international Kft. - Budapest - ahc international 1993 óta magas szintű szolgáltatást nyújt a felső- és középvezetők, valamint munkatársak kiválasztásában és közvetítésében, a hazai és nemzetközi ügyfelek kis-, közép,- nagyvállalatok számára Innovatív sportcélú étrend-kiegészítő termékeket forgalmazó, piacvezető cég megbízásából keresünk munkatársat Business Development Manager-Dél-Amerika munkakörbe Feladatok: Az értékesítési vezető irányítása alatt: Üzletfejlesztés, piac építés, új partnerek és üzleti lehetőségek felkutatása, kiaknázása Az étrend kiegészítők bevezetése, értékesítése az adott területen a viszonteladók felé Marketingtevékenység koordinálása, üzleti utak megtervezése Partnerek támogatása telefonon és e-mailen keresztül Rendszeres személyes kapcsolattartás az ügyfelekkel Forgalmi tervek teljesítése, piacrészesedés növelése Riportok és jelentések készítése a vezetőség részére Elvárások Felsőfokú végzettség Kiváló angol és spanyol nyelv-tudás, szóban és írásban Dir... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Tesztmérnök

Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén - Berendezésmérnök Gyártástámogatás Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. A miskolci Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft. 2001 novemberében alakult Miskolcon. Az itt létrehozott üzemegység az úgynevezett zöld termékvonalhoz tartozó Bosch elektromos kéziszerszámok fejlesztésével és... Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. A miskolci Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft. 2001 novemberében alakult Miskolcon. Az itt létrehozott üzemegység az úgynevezett zöld termékvonalhoz tartozó Bosch elektromos kéziszerszámok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Az elektromos kéziszerszám üzletág olyan rendszerek vezető szállítója, amelyek megkönnyítik a kisipar, a háztartások és a kertészkedők, valamint az ipari felhasználók munkáját. Dinamikusan bővülő csapatunkba folyamatosan keresünk kvalifikált munkatársakat. Csatlakozz hozzánk Te is! Tesztmérnök Egyéb, Referencia kód: 2014_PT_berend Feladatok: Tesztberendezések fejlesztése és kivitelezése... - Állandó - Teljes munkaidő


Somogy | Somogy állás | állás Somogy és környéke | Somogyi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Somogy állás
munkaügyi központ Somogy állás
állás Somogy és környéke
Somogyi állások

Kulcsszavas kereső