állás Somogy
Csak állás Somogy hirdetés azonnali állás Somogy és munka országosan! Munka, állás Somogy kereső, állás Somogy keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Somogy és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Somogy és állás Somogy kereső. állás Somogyai.


állás Somogy, állás Somogy keresés és állás Somogy kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Somogy kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Somogy és állás Somogy kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Somogy kereső személyek, állás Somogy kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Somogy munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Somogy kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maSomogyimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Somogy keresés témában, országosan.

Munka, állás Somogy és állás Somogy ajánlatok, állás Somogyok:


munka és állás Somogy ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Somogy kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Somogy. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Somogy munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Somogy kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Somogy kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Somogy kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Somogyt találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Somogy keresőkről, ami nagyban segíti az állás Somogy keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Somogy viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Somogy kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Somogy kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Somogyt keresők és állás Somogyt kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Somogy értékelések:

A állás Somogy ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Somogy keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Somogy keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Somogy kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Somogy keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Somogy fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Somogy keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Somogyhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Somogy keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Somogy keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Somogy hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Somogy kereső, állás Somogy keresés, állás Somogyok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Somogy, állás Somogyok, állás Somogy keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Somogy keresője, munka kereső, és állás Somogy kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Somogyhirdetés, hogy tudjanak állás Somogyt találni. A állás Somogy keresés mellett ingyenes letöltés állás Somogy filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Somogy kereső és állás Somogy kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Somogy munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Somogy kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Somogy kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Somogy tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Somogy ajánlat -ról. Legyen az állás Somogy, munka, munkáltató, állás Somogyajánlat, idősebb állás Somogy keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Somogy keresőt, pályakezdő állás Somogy és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Somogyt keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Somogy, munka, karrier, önéletrajz, állás Somogy keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Somogy ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Somogy keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Somogy kereső, állás Somogy kínál, önéletrajz vagy csak állás Somogy hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Somogy oldala.

Prohuman 2004 Kft. - Bács-Kiskun - A magyarországi HR szolgáltatási piac vezető cégei közé tartozó Prohuman 2014 eleje óta az egyik legdinamikusabban növekvő európai HR szolgáltató csoport, a lengyelországi székhelyű Work Service csoport tagja. A csoport a magyar piac mellett Lengyelországban, Oroszországban, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Törökországban és Németországban végez aktív toborzási és kiválasztási tevékenységet. KÖZPONTI IRODA : 1146 Budapest, Hungária krt. 140-144. T: +36 1 432 1280 . F: +36 1 432 1281 A magyarországi HR szolgáltatások piacvezető cégei közé tartozó Prohumán 2014 eleje óta az egyik legdinamikusabban növekvő európai HR szolgáltató csoport, a lengyelországi székhelyű Work Service csoport tagja. A csoport a magyar piac mellett, Lengyelországban, Oroszországban, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Törökországban és Németországban végez aktív toborzási és kiválasztási tevékenységet. Megbízónk, stabil hátterű Bács-Kiskun megyei többéves, stabil múlttal rendelkező növényterme... - Állandó - Teljes munkaidő


Trenkwalder Kft. - Budapest - Budapesti székhelyű, magas színvonalú autóipari termékek fejlesztésével foglalkozó, nemzetközi hátterű partnerünk számára keresünk Beágyazott C szoftverfejlesztőket - elektromos illetve mechanikus projektekbe. Beágyazott szoftverfejlesztő Az álláshoz tartozó elvárások: BSc vagy MSc diploma - programozó / programozó-matematikus / automatizálás és telekommunikáció vagy informatika területén Kommunikációs szintű angol vagy német nyelvtudás Beágyazott szoftverfejlesztés területén szerzett tapasztalat - autóipar előnyt jelent Magabiztos C programozási nyelv ismeret AUTOSTAR, ASPICE, ISO26262, DOORS, ClearCase, ClearQuest, Enterprise Architect és UDS ismeretek előnyt jelentenek Hajlandóság külföldi tréningen való részvételre Igényes munkavégzés Főbb feladatok, munkák: Szoftverfejlesztési feladatok megvalósítása vevői megrendelések alapján beágyazott C nyelven Vevői igények analizálása, erőforrás-becslés, modul tervezés, implementáció, tesztelés és hibakeresés... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Java webfejlesztő

Vision Recruitment Kft. - Budapest - Partnerünk a hazai könyvpiac stabil, számos elismerést begyűjtő vállalata. Bővülő csapatába keresünk munkatársat a következő pozícióba: Java webfejlesztő Főbb feladatok: Részvétel a webáruház fejlesztésében A fejlesztésekhez kapcsolódó technikai dokumentációk elkészítése és implementációja... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Feladatok #Tervezőmunka a győri motorfejlesztő központban#Szériamotorok alkatrészeinek továbbfejlesztése, jóváhagyása #Motorok optimalizálása, szériamotorok továbbfejlesztése új járműbe#Új motorprojektekhez alkatrészek, fejlesztése és tesztelése Motorfékpadon, ill. járműben#Mérési tervek készítése, összeállítása, mérések dokumentálása és kiértékelése#Folyamatos...... - Állandó - Teljes munkaidő


A-Credit 2000 Tanacsado es Szolgaltato Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Hozzáadva 2015.05.24. Frissítve 2015.05.31. Hirdetés azonosító: 940786 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés Székesfehérvári, ipari folyamatszabályozó és mérőberendezések gyártásával foglalkozó multinacionális Megbízónk számára keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: Konfigurációs mérnök Munkavégzés helye: Székesfehérvár Főbb feladatok, munkák: Európai projekt mérnök csapat támogatása az optimális mérnöki megoldások és költséghatékonyság érdekében Pneumatikus és hidraulikus megoldások keresése az automatizálási terület részére, műszaki dokumentáció A vállalati rendszerbe elhelyezett rendelések mérnöki háttértámogatása A termékek és alkatrészek vázlat-és beszerelési rajzainak összeállítása, folyamatos ellenőrzés Műszaki dokumentációk generálása (ellenőrzési sémák, alkatrész BOM listák, CAD modellek) A konfigurációs mérnöki munkát befolyásoló beérkező változtatási kéré... - Állandó - Teljes munkaidő


Randstad Hungary Kft. - Budapest - Régió: Hozzáadva: 2015.04.22. Jelentkezési határidő: 2015.05.07. Hirdetés azonosító: 931004 Vezető rendszerszervező Több országban jelen lévő nemzetközi megbízónk bővülő fejlesztő csapatába keresünk tapasztalt Rendszerszervező kollégát egy új termék bevezetésének támogatására. Feladatok: - Üzleti igények felmérése, elemzése, specifikációk készítése angol nyelven - Szakmai kapcsolattartás a cégcsoporton belüli és külső megrendelőkkel - Kapcsolattartás a fejlesztői csapattal (a specifikációk validálása és pontosítása végett) - Fejlesztési projektekben való részvétel (támogatás, dokumentálás) - Kapcsolattartás a rendszer üzemeltetésével foglalkozó személyekkel Elvárások: - Főiskolai vagy egyetemi szakirányú végzettség - Szoftverkövetelmények felmérésében, elemzésében, specifikálásában szerzett néhány éves tapasztalat... - Állandó - Teljes munkaidő


Man at Work Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Elvárások: - Kereskedelmi szakképesítés (műszaki cikk eladói végzettség) - Hasonló területen szerzett tapasztalat - MS Office (Excel, Word) felhasználói szintű ismerete - Kiemelten ügyfélorientált gondolkodásmód - Sikerorientáltság - Önálló munkavégzésre és csapatmunkára való képesség Feladatok: - Aktív értékesítés - A vásárlók barátságos... A MAN AT WORK HUMNSZOLGLTATÓ ÉS SZEMÉLYZETI TANCSADÓ KFT. Szaktanácsadó (Ref.szám: OE-1167) munkatársat keres Partnercége megbízásából. ELVRSOK: KERESKEDELMI SZAKKÉPESÍTÉS (MŰSZAKI CIKK ELADÓI VÉGZETTSÉG) HASONLÓ TERűLETEN SZERZETT TAPASZTALAT MS OFFICE (EXCEL, WORD) FELHASZNLÓI SZINTŰ ISMERETE Kiemelten ügyfélorientált gondolkodásmód Sikerorientáltság Önálló munkavégzésre és csapatmunkára való képesség FELADATOK: Aktív értékesítés A vásárlók barátságos üdvözlése, igényfelmérés, szakszerű tájékoztatás A vásárló számára megfelelő termék kiválasztásában való segítségnyújtás Kiszolgálás /számlaírás, csomagolás/ Kiegé... - Állandó - Teljes munkaidő


Human-Matrix Szemelyzeti Tanacsado Kft. - Zala - CNC maró forgácsoló (Zala megye) MUNKAVÉGZÉS HELYE:€ Zala megye FELADATOK: CNC gépek kezelése A megmunkáláshoz szükséges dokumentációk értelmezése, gépbeállítási adatok kiválasztása. A megmunkáláshoz szükséges anyagok, eszközök, szerszámok, figyelemmel kísérése. ELVRSOK: Gépi forgácsoló szakmunkás bizonyítvány vagy gépipari középfokú végzettség minimum 2-3 év tapasztalat a területen 3-4 műszakos munkarend vállalása Önálló munkavégzés, precizitás ELŐNY: Emelőgép ismeret JELENTKEZÉS MÓDJA: Kérjük, küldje el szakmai önéletrajzát az info@humanmatrix.hu e-mail címre! További állásajánlatainkat megtalálja itt: http://www.humanmatrix.hu/index.php?op=magyarallas HUMAN MATRIX SZEMÉLYZETI TANCSADÓ KFT 9700 Szombathely, Fürdő u. 4. Tel: 94/509-798 www.humanmatrix.hu EGYÉB: Jelen hirdetésre való jelentkezéssel és pályázati anyagom elküldésével hozzájárulok a Human Matrix Kft. rendelkezésére bocsátott önéletrajzomban szereplő adatok kezeléséhez, adat... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Építésvezető

Hal-Ep Kft. - Gyöngyös, Heves - Megbízónk 1986- óta van jelen a hazai távközlési hálózatépítés, tervezés területén.Tevékenységük felöleli a hálózat építés-tervezés egészét úgy réz (hagyományos és koaxiális), mint optikai vezetőjű kábelek tekintetében. Létszámbővítés miatt keresünk számukra munkatársat Építésvezető pozícióba.A munkavégzés helye: Gyöngyösi régió (Gyöngyös, Hatvan, Balassagyarmat) Pályázatot írunk ki az alábbi állás betöltésére: Építésvezető Főbb feladatok, munkák: Feladat: Ütemtervek elkészítése az elnyert munkákra, új projektekre, az anyagszükséglet összeállítása, az anyagellátás biztosításának koordinálása munkafolyamatok összehangolása és felosztása a dolgozók és alvállalkozók között, folyamatos kapcsolattartás a megbízókkal, az alvállalkozókkal és a tervezőkkel, teljes körű szervezési, koordinálási, ellenőrzési feladatok a kivitelezés helyszínén, a kivitelezés folyamatosságának, minőségének, a határidők betartásának ellenőrzése,a beüzemelések, beszabályozások szervezése, részvétel a műszaki... - Állandó - Teljes munkaidő


DHL Express Magyarorszag Kft. - Budapest IX. ker - A DHL vezető szerepet tölt be a nemzetközi expressz, szállítmányozási és logisztikai piacon. Cégünk nemzetközi szinten és Magyarországon egyaránt folyamatosan fejlődik és növekszik. Ezért most fiatal, lendületes csapatunkba 1 év határozott időre Követeléskezelő Munkatársat /Specialist Credit Controlling munkatársat keresünk Fő feladatok: Ügyfelek számláinak nyomonkövetése Biztosítani, hogy az ügyfelek időben kiegyenlítsék számláikat, ennek elmaradása esetén intézkedni a kintlévőség beszedéséről Ügyfelek befizetéseinek könyvelése Folyószámla egyenlegek készítése és küldése az ügyfelek részére Folyamatos kapcsolattartás az ügyfelekkel (elsősorban telefonon) Kapcsolattartás a külső behajtó céggel Ügyfelek reklamációjának kezelése: a megfelelő osztállyal együttműködve az ügyfélproblémák hatékony megoldása Közreműködés pénzügyi riportok elkészítésében Munkakör betöltésének feltételei: Kommunikációs szintű angol nyelvtudás írásban és szóban Csapatmunkára való képesség Jó ... - Állandó - Teljes munkaidő


Xintex Hungary Kft. - Magyarország - Értékesítési munkatárs Komárom-Esztergom, Veszprém és Vas megye területére A Xintex Hungary Kft. sikeres, növekvő vállalat, amely egy 10 országban jelenlévő európai cégcsoport magyarországi tagjaként csúcsminőségű karbantartási és javítási anyagokat forgalmaz. Csapatunk bővítéséhez keresünk motivált és elkötelezett értékesítési munkatársat. Ügyfélkörünkbe tartozik számos nagy és elismert nemzetközi és hazai vállalatcsoport, közintézmény és kisvállalat. Erősségünk az ügyfelekkel kialakított közvetlen és személyes kapcsolat. Kiemelkedő hozzáállását kiemelkedően honoráljuk: alapos technikai és értékesítési/kereskedelmi képzés, rendszeres, magas színvonalú továbbképzés, kiváló munkakörülmények és tisztességes vállalati kultúra, saját értékesítési terület, ügyfélkör és önállóság, vonzó fix juttatás, plusz kimagasló teljesítményarányos jutalék (200 000 Ft + jutalék), fejlődési és előrelépési lehetőség egy sikerorientált vállalkozásban, csúcsminőségű, egyedi jellemzőkkel rende... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

HR gyakornok B16HRgyak

RecruIT Kft. - Budapest - Hozzáadva 2015.05.21. Frissítve 2015.05.22. Hirdetés azonosító: 939932 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés HR gyakornok B16HRgyak Budapesti irodánkba keresünk HR gyakornokot. Feladatok: Aktív részvétel a munkaerő-toborzáshoz, kiválasztáshoz, közvetítéshez kapcsolódó feladatokban: Adatbázisok karbantartása, szűrése és frissítése Tanácsadó kollégák napi munkájának támogatása Jelöltekkel való kapcsolatfelvétel, telefonos előszűrés, angol nyelven is, interjúk szervezése Projektekkel kapcsolatos adminisztratív feladatok Angol nyelvű fordítási feladatok Interjúkon való részvételi lehetőség Értékesítést támogató feladatok: Potenciális partnercégek interneten történő felkutatása Hideghívások lebonyolítása Találkozók egyeztetése Tender anyagok összeállítása Elvárások: Folyamatban lévő főiskolai vagy egyetemi tanulmányok (aktív státusz nem feltétel) Érdeklődés a ... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


BECK AND PARTNERS Kft. - Budapest - REFERENSI ÉS ENGEDÉLYEZÉSI IGAZGATÓ Ügyfelünk egy ismert pénzintézet Magyarországon. Számukra keresünk legalább 6-8 éves pénzintézeti/banki belső ellenőrzési tapasztalattal és vezetői gyakorlattal rendelkező szakembert szabályozási területre az alábbi pozícióba: REFERENSI ÉS ENGEDÉLYEZÉSI IGAZGATÓ A leendő munkatárs feladatai lesznek: A szakterület tevékenységéhez kapcsolódó szabályzatok, eljárásrendek karbantartásának irányítása Ülésekkel kapcsolatos feladatok irányítása Kockázati monitoring kiértékelések, egyéb intézkedésekre javaslattétel Egy 10 fős csoport szakmai felügyelete A jelölttel szemben támasztott elvárások: Felsőfokú gazdasági végzettség, diploma megléte Ellenőrzési/felügyelési területen szerzett legalább 5 éves BANKI/PÉNZINTÉZETI tapasztalat Banki/Hitelintézeti gyakorlat, jogszabályok, jogi ismeretek Agilis, következes, önálló munkavégzés Kiváló kommunikációs készség Előnyök: Felügyeleten vagy könyvvizsgáló cégnél szerzett releváns tapasztalat nag... - Állandó - Teljes munkaidő


Man at Work Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Elvárások: - Belgyógyász végzettség - Jó szervező készség, képesség a csapatmunkára - Rugalmasság, mobilitás - Jó kommunikációs készség - Következetesség és elkötelezettség Előny: - Foglakozás-egészségügyi szakorvos végzettség - Üzemorvosként szerzett több éves tapasztalat - Folyamatban lévő foglalkozás - egészségügyi szakorvosi tanulmányok vagy... A MAN AT WORK HUMNSZOLGLTATÓ ÉS SZEMÉLYZETI TANCSADÓ KFT. Üzemorvos vagy foglalkozás - egészségügyi szakorvos jelölt (Győr) Ref.szám: FE-1187 munkatársat keres Partnercége megbízásából. ELVRSOK: BELGYÓGYSZ VÉGZETTSÉG Jó szervező készség, képesség a csapatmunkára Rugalmasság, mobilitás Jó kommunikációs készség Következetesség és elkötelezettség ELŐNY: FOGLAKOZS-EGÉSZSÉGűGYI SZAKORVOS VÉGZETTSÉG ÜZEMORVOSKÉNT SZERZETT TÖBB ÉVES TAPASZTALAT FOLYAMATBAN LÉVŐ FOGLALKOZS - EGÉSZSÉGűGYI SZAKORVOSI TANULMNYOK VAGY SZNDÉK A SZAKKÉPESÍTÉS MEGSZERZÉSÉRE FŐBB FELADATOK: Üzemorvosi tevékenység ellátása a rendelőintézetb... - Állandó - Részmunkaidő


Randstad Hungary Kft. - Kecskemét, Bács-Kiskun - - Komplett CNC programok önálló készítése műszaki rajz alapján - Az összes CNC-eszterga és CNC-megmunkáló központ kezelése és programozása - Gépek, programok korrekciója - A gépek felszerszámozása, készülékezése - Szerszámbemérések elvégzése - Programok mentése, fel- és letöltése memóriába és DNC szerverre... - Állandó - Teljes munkaidő


Magyar tulajdonban levo vallalat - Budapest - Magyar tulajdonban lévő, ügyfelei számára komplex szállítási, szállítmányozási és logisztikai szolgáltatásokat nyújtó, kiemelkedően magas színvonalú és szervezettségű vállalat keres Nemzetközi szállítmányozó munkatársat, közúti forgalmi területre. Az új munkatárs feladatai: Ügyfeleink optimális kiszolgálása, szállítmányszervezés, Bonyolított szállítmányok folyamatos nyomon követése, Kapcsolódó adminisztrációs tevékenység elvégzése, Szerződött fuvarozói kör kezelése, fejlesztése, Ajánlatadás támogatása A minőségi ügymenet fejlesztése Elvárások: Szakirányú közép- vagy felsőfokú végzettség Orosz és/vagy ukrán nyelv tárgyalási szintű ismerete Fuvarozási, szállítmányozási területen legalább 2 éves szakmai tapasztalat Angol és más idegen nyelv ismerete előny Számítógépes rendszerek felhasználói szintű ismerete (MS Word, Excel, levelező rendszerek, internet) Amit ajánlunk: Folyamatos fejlődési lehetőség Versenyképes juttatási csomag Dinamikus és inspiráló vállalati k... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Beszerző

VTES Kft. - Székesfehérvár, Fejér - A VTES Kft. több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a lemezmegmunkálás és a mechanikus, elektromechanikus szerelés területén. Az alábbi pozíció betöltésére keresünk munkatársat: Beszerző Feladatok: Potenciális beszállítók felkutatása, részvétel a beszállítók kiválasztásában Folyamatos kapcsolattartás a meglévő beszállítókkal angol illetve német nyelven Megrendelések kiküldése, egyedi megrendelések bonyolítása Készletgazdálkodás Belföldi és nemzetközi fuvarszervezés Reklamációk intézése Éves ártárgyalások lebonyolítása Éves beszállítói auditokon való részvétel Elvárások: Felsőfokú (főiskolai vagy egyetemi) végzettség Magabiztos, legalább középfokú angol és német nyelvtudás Jó tárgyalókészség Kitűnő problémamegoldó készség Terhelhetőség, időhatékonyság, priorizálásra való képesség MS Office ismeret Amit kínálunk: Stabil munkahely a legnagyobb hazai tulajdonban lévő ipari vállalatcsoportnál Kimagasló technológiai és szolgáltatási diverzitásunknak köszö... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

telefonos operátor

Generali Biztosito Zrt. - Budapest - A hazai és nemzetközi biztosítási szektor meghatározó szereplője az innovatív, közösségi értékeket támogató GENERALI BIZTOSÍTÓ ZRT. dinamikusan fejlődő tagvállalata, a GENERTEL BIZTOSÍTÓ ZRT. Call Centere jókedvű, dolgozni szerető, pozitív életszemlélettel rendelkező TELEFONOS OPERTOR munkatársakat keres. € SZIA, ÖRűLűNK, HOGY IDE KATTINTOTTL! SZERETNÉNK, HA AZ LLSHIRDETÉSűNK VALÓBAN SEGÍTSÉG LENNE NEKED ABBAN, HOGY EL TUDD DÖNTENI JELENTKEZEL-E HOZZNK, VAGY SEM. EZÉRT HROM FONTOS DOLGOT EL KELL MONDANUNK MAGUNKRÓL: SZERETűNK EMBEREKKEL DOLGOZNI MERT HISSZűK, HOGY MINDEN MUNKAKÖR LEGNAGYOBB ÉRTÉKE AZ EMBER. SZERETűNK JÓKEDVŰEN DOLGOZNI MERT AZT TAPASZTALTUK, HOGY A JÓKEDV AZ űGYFELEKET ÉS A KOLLÉGKAT IS MOTIVLJA. SZERETűNK EREDMÉNYESEN DOLGOZNI MERT űGYFELEINK A MUNKNKRÓL, ANNAK EREDMÉNYEI ALAPJN ALKOTNAK VÉLEMÉNYT. € A MUNKAKÖRHÖZ TARTOZÓ FELADATOK: beérkező telefonhívások fogadása és keresztértékesítési tevékenység kimenő irányba indított ügyf... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Vecsési címkézés

EU-JOBS Kft. - Vecsés, Pest - VECSÉSI CÍMKÉZÉS MUNKAVÉGZÉS HELYE: Pest CÉGINFORMCIÓ: Raktározással, logisztikával foglalkozó partnercégünk részére keresünk munkatársat címkézés munkakörbe. FELADATLEÍRS: Konyhai, irodai és egyéb apróbb eszközök felmatricázása és csomagolása ELVRSOK: Jó munkabírás Terhelhetőség ELŐNYT JELENT: - AMIT NYJTUNK: Viszonylag állandó jellegű, de alkalmi munka. Adott napon 8-16.30 óráig tart a munkaidő! A munkavégzés egyszerűsített foglalkoztatás keretein belül zajlik. Bér: Nettó 620 Ft./óra A Market Centraltól céges busz visz a helyszínre. JELENTKEZÉS: Jelentkezni az alex.ruszin@eucsoport.hu címen lehet. A levele tárgya ez legyen: SKY_MAT AJNLAT LINKJE: http://www.eujobs.hu/allasajanlat.php?azon=1117... - Alkalmi - Teljes munkaidő


Human-Matrix Szemelyzeti Tanacsado Kft. - Vas - Munkavédelmi megbízott (Vas megye) MUNKAVÉGZÉS HELYE:€ Vas megye FELADATOK: Oktatások megtartása, oktatási tananyag elkészítése, naprakészen tartása Közreműködés hatóságokkal történő kapcsolattartásban, kapcsolódó hatósági ügyekben és hatósági ellenőrzéseken a cég érdekeinek megfelelő képviseletében való közreműködés Kockázatértékelés elkészítésében és felülvizsgálatában való aktív közreműködés Munkakörnyezeti, belső mérések (pl. zaj, megvilágítás) elvégzése Védőeszközök meghatározásban és munkaruha megrendelésében közreműködés, védőeszközök juttatási, használati szabályainak kidolgozása, ellenőrzése Munkavédelmi dokumentáció kezelése, kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása, Munkabalesetekkel kapcsolatos feladatok ellátása (pl. bejelentés, kivizsgálás, nyilvántartás) A Felügyeleti és ellenőrző szervek részére szükséges dokumentumok elkészítésével és eljuttatásával kapcsolatos feladatok végrehajtása Rendszeres riportok és beszámolók készítése az elle... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Pénztáros

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Esztergom, Komárom-Esztergom - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: PÉNZTROS Munkavégzés helye: 2500 Esztergom, Mátyás király utca 30. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Megismeri és hatékonyan végzi a feladatköréhez kapcsolódó áruházi munkafolyamatokat (kódhibás termékek kezelése, fölözési folyamatok, árváltozások és készlethiány kezelése). Felelősségteljesen kezeli a fizetőeszközöket és az áruház készleteit, emellett biztosítja a vásárló... - Állandó - Teljes munkaidő


Kecskemét, Bács-Kiskun - Munkakör megnevezése: Szárazáru csoportvezető Munkavégzés helye: 6000 Kecskemét, Izsáki út 12/b Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az eladótérben mindig optimális mennyiségű és minőségű készlet legyen elérhető. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat, előírásokat és munkafolyamatokat (készlethiány, lefogyó termékek, visszáruzás, termékvisszahívás). Biztosítja a hatékony árufeltöltést, irányítja a munka elvégzését. Elvégezteti és ellenőrzi a kötelező leltárakat. Gondoskodik az aktuális termék akciók vállalati előírásoknak megfelelő megjelenítéséről. Biztosítja a tiszta, higiénikus körülményeket a munkaterület egészén. Szakmai tudását, gyakorlati tapasztalatát megosztja munkatársaival. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, kereskedelmi területen szerzett tapasztalat, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 ... - Állandó - Teljes munkaidő


Okologiai Evolucio Alapitvany - Budapest - Ha Ön az alábbi állás részleteit szeretné megtekinteni, akkor az ,,Tovább az állásra gombra kattintva átirányítjuk az állás részletes leírását tartalmazó oldalra.... - Önkéntes - Teljes munkaidő


SZIKLATEL KFT. - Budapest - Tapasztalattal rendelkező értékesítési képviselőt keresünk új, potenciális üzleti ügyfelek felkutatására és megszerzésére a mikro- és kisvállalati szegmensben.... - Állandó - Teljes munkaidő


Bosch csoport - Budapest - "Made by Bosch" - szinoníma a kiváló minőségre. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik, mely integrált rendszerek fejlesztésében valósul meg. 2001 óta működő, budapesti autóipari fejlesztőbázisunkon (Bosch Engineering Center Budapest) a Robert Bosch vezérlőegységeket fejleszt az autóipar számára, multinacionális környezetben. Dinamikusan bővülő csapatunkba gépjárművek motormanagement rendszerének fejlesztéséhez keresünk mérnököt az alábbi pozícióba: Hardverfejlesztő mérnök jelige: EEC_HW 2007-ben alakult hardveres csapatunkhoz keresünk mérnököket mechatronikai vezérlőberendezések hardvereinek fejlesztésére. Főbb feladatok, munkák: Beágyazott karosszéria-elektronikai vezérlőegységek fejlesztése nemzetközi projekt csapatban a legismertebb autóipari szereplők számára (BMW, Audi, Porsche stb.) Áramköri modulok szimulációja és legrosszabb eset (Worst-Case) analízise Prototípus áramkörök bemérése és tesztelése Hardverspecif... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Karbantartó technikus

HUMAN CENTRUM Kft. - Debrecen, Hajdú-Bihar - Karbantartó technikus Energetika/Villamosság Debrecen Az álláslehetőségre való jelentkezéshez, kérjük, lépjen be! Cégbemutató A Humán Centrum Kft. büszke arra, hogy működésének ideje alatt több ezer embernek biztosított országszerte törvényes, bejelentett munkahelyet, fejlődési lehetőséget számos iparágban. Célunk a munkatársak hatékonyságának... KARBANTARTÓ TECHNIKUS Energetika/Villamosság Debrecen Az álláslehetőségre való jelentkezéshez, kérjük, lépjen be! CÉGBEMUTATÓ A Humán Centrum Kft. büszke arra, hogy működésének ideje alatt több ezer embernek biztosított országszerte törvényes, bejelentett munkahelyet, fejlődési lehetőséget számos iparágban. Célunk a munkatársak hatékonyságának növelése, fejlesztése és óvása, mely kiemelkedően fontos a vállalatok sikere szempontjából. Ezúttal nemzetközi partnercégünk DEBRECENI TELEPHELYÉRE keresünk€KARBANTARTÓ TECHNIKUSOKAT az alábbi feltételekkel: FELADATOK Villamos szerelvények garanciális javításainak elvégzése Ér... - Állandó - Teljes munkaidő


Zalaegerszeg, Zala - Az OpenJobs partnereként Magyarország egyik legnagyobb, 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálózata 3 fő ingatlanértékesítő munkatársat keres zalaegerszegi irodájába. Elvárások - határozott fellépés - jó problémamegoldó képesség - terhelhetőség - felhasználói szintű számítógépes ismeret - ügyfélközpontú gondolkodásmód Előnyök - hasonló munkakörben...... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Kereskedelmi igazgató

Elszov-Automatika Kft. - Budapest - Az Elszöv-Automatika Kft. több éve töretlenül fejlődő és mára már az élmezőnybe tartozó jó hírnevű, sikeres cég. Ez a munkakör folyamatos kihívást és fejlődési lehetőséget biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és ezzel egyéni terveit is megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatkörnek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a modern irodai környezetnek, az Elszöv-Automatika Kft. olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. Feladatok: A cég tevékenységi területein (épületautomatika, épületvillamosság, berendezésgyártás) projekt figyelés Új munkák megszerzése, a cég pozíciójának erősítése Alvállalkozói ajánlatok bekérése, értékelése Ajánlatok elkészíttetése, beadása és azok nyomon követése Versenytárgyalásokon való részvétel, a cég képviselete Vállalkozói szerződések elkészítése Együttműködés az üzletágvezetőkkel Potenciális piac és kon... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Kft. - Budapest - Frissítve : 2015.02.03. Jelentkezési határidő: 2015.04.23. Hirdetés azonosító: 899359 Budapesten a XII. kerületben lévő partnercégünk számára keresünk munkatársakat az alábbi munkakörbe: Call center operátor Feladatok: - Telekommunikációs kampányok telefonon történő értékesítése, kimenő hívások indítása meglévő vagy új ügyfelek számára - Az értékesítési csapat támogatása - Adategyeztetés és az ügyféligények felmérése - Információadás az aktuális ajánlatokkal kapcsolatban - Hívások adminisztrációja Elvárások: - Középiskolai végzettség (érettségi) - Telefonos értékesítés területén szerzett minimum fél éves szakmai tapasztalat - Ügyfélkezelési tapasztalat - Kimagasló kommunikációs és meggyőző készség - Kiváló igényfelmérő, kifogás kezelési készség - "Értékesítői véna" - Kitartó, terhelhető, erős monotonitástűrésű személyiség - Pozitív, proaktív hozzáállás - Felhasználói szintű számítógépes ismeret (MS Office) Amit megbízónk kínál: - Bejelentett mu... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Purchaser (Debrecen)

Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Purchaser (Debrecen) Feladatok A bejövő igények tisztázása. A taktikai beszállítói kezdeményezések előkészítése. A standard specifikációk rendezése és véglegesítése a kérelmezővel (kivéve új specifikációk). Long-listing készítése a meghatározott preferált szállítók alapján (ha nem lehetséges a felelős stratégiai forrás menedzser bevonásával). Kisebb tender igények készítése, short-listing és tárgyalás a preferált beszállítókkal. Döntések meghozatala és szerződéskötés (kivéve keretszerződések). Taktikai forráskezdeményezések dokumentálása. Konformitás biztosítása a teljesítési szabályok által. A beszerzési folyamat felügyelete/adminisztrációja. Riportok készítése szállítókról és külső szolgáltatókról. A tapasztalat taktikai források előzetes támogatása. Az alprojektek menedzselése az ügyfél üzletei számára. Elvárások Felsőfokú végzettség (gazdasági/technikai terület) Üzemeltetési és taktikai beszerzésben szerzett ... - Állandó - Teljes munkaidő


Dana Hungary Gyarto Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - A DANA Holding Corporation hajtóművek, erőátviteli berendezések, alvázak, különböző szerkezeti és motor-technológiák globális, piacvezető gyártója. A DANA Hungary Gyártó Kft győri székhelyére felvételt hirdet az alábbi munkakör betöltésére: GYÁRTÓSORI ÖSSZESZERELŐ Főbb feladatok, munkák: futóművek és váltóművek összeszerelése. Az álláshoz tartozó elvárások: alapfokú végzettség, jó kézügyesség, jó problémamegoldó képesség, többműszakos munkavégzés. Az állás betöltéséhez előnyt jelent: fémipari végzettség, szerelésben való jártasság. Állás, munka területe(i): Fizikai, Segéd, Betanított munka Betanított munka Egyéb fizikai munka Gyártás, Termelés Operátor Szakmunka Egyéb szakmunka Munkavégzés helye: Győr, 9027 Kardán út 6. Jelentkezés az állásra: Jelentkezni önéletrajzzal, személyesen a portán leadva , postán vagy e-mailben küldve.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Műszakvezető

Tatar Pekseg Kft. - Budapest - Hozzáadva 2015.05.11. Frissítve 2015.05.12. Hirdetés azonosító: 936517 Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezésemmel elfogadom a cvonline Jelentkezés Dinamikusan fejlődő Élelmiszeripari vállalat Halásztelekre Műszakvezető Munkatársat keres. Feladatok: A felügyelete alá tartozó termékgyártó műszak irányítása; A termelésben dolgozók (kb.40 fő) munkájának felügyelete 2 műszakos munkarendben; A termelés zavartalan működésének biztosítása; A termelési tervben meghatározott mennyiségű és minőségű termékek gyártásának biztosítása; Termelési folyamatok fejlesztése és a termelékenység javítása; Napi optimális létszámtervezés, munkaidő nyilvántartás felügyelete; A munkabiztonsági és élelmiszerbiztonsági előírások betartása és betartatása; Munkavállalók képzésében való részvétel; Termeléshez kapcsolódó jelentések elkészítése. Elvárások: Minimum élelmiszeripari technikusi végzettség Minőségirányitási rendszerek is... - Állandó - Teljes munkaidő


EU-JOBS Kft. - Fejér - ORSZÁGOS ELŐTOBORZÁS - KűLÖNBÖZŐ EGYSZERŰSÍTETT/ALKALMI JELLEGŰ MUNKKRA MUNKAVÉGZÉS HELYE: Fejér CÉGINFORMCIÓ: Az EU-CSOPORT munkaerő kölcsönzéssel és közvetítéssel foglalkozó üzletága, az EU-JOBS Kft. keresi jövőbeli munkavállalóit. http://www.eujobs.hu/ FELADATLEÍRS: Dolgozni vágyók jelentkezését várjuk az ország egész területéről, akiket EGYSZERŰSÍTETT FOGLALKOZTATÁS keretében tudunk ALKALMI munkákhoz segíteni, mint például: telefonos, raktári kisegítés, csomagolás, matricázás, kertgondozás, komissiózás, költöztetés, rakodás-pakolás, forgalomszámlálás stb. ELVRSOK: Megfelelő fizikum és állóképesség, büntetlen előélet, rugalmasság, adó- és TAJ-szám megléte. ELŐNYT JELENT: Hasonló munkakörökben szerzett tapasztalat. AMIT NYJTUNK: Korrekt feltételek, biztonságos munkavégzés, garantált bérkifizetés - egyszerűsített foglalkoztatás keretében. Ez nem egy konkrét állásajánlat, még csak ELŐTOBORZÁS, csupán ALKALMI jellegű munkákra. JELENTKEZÉS: Jelentkezni e-ma... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Bolti eladó

Tesco-Global Aruhazak Zrt. - Budapest - Hozzáadva: 2015.05.22. Jelentkezési határidő: 2015.05.23. Hirdetés azonosító: 940136 A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetőséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Bolti eladó Munkavégzés helye: 1131 Budapest, XIII. kerület, Főbb feladatok: Szakszerűen kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Biztosítja, hogy a boltban mindig megfelelő minőségű és mennyiségű élelmiszer legyen elérhető. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Gondoskodik az aktuális termék akciók vállalati előíráso... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

HR asszisztens

''HOVANY'' KFT. - Kecskemét, Bács-Kiskun - "Ha jól akarsz élni, légy szorgalmas, tanulj folyamatosan, és dolgozz a legjobbnál!" A Hovány Csoport, Magyarország egyik legnagyobb és legelismertebb autókereskedelmi cégcsoportja bővülő csapatába kecskeméti telephelyére HR asszisztens munkatársat keres. Feladatok: Munkaerő-toborzás, Munkaerő-kiválasztás, Teljesítményértékelő rendszer működtetése, A cégcsoport munkaügyi megfelelésének biztosítása, Adott felelősségi területhez tartozó osztályvezetők és dolgozók folyamatos támogatása a felmerülő HR témákban, Közreműködés a háttér dokumentáció elkészítésében Az álláshoz tartozó elvárások: Felsőfokú végzettség (HR terület) Tapasztalat a toborzás és kiválasztás területén Munkaügyi, munkajogi ismeretek Magas szintű MS Office ismeretek Magas fokú problémamegoldó képesség és proaktivitás Nyitott, határozott személyiség Önálló- és csapatmunkára való képesség és hajlandóság Pozitív kisugárzás és professzionális munkavégzésre való törekvés Kecskeméti vagy környékbeli la... - Állandó - Teljes munkaidő


Produkteam Kft. - Budapest - Hozzáadva 2015.05.21. Frissítve 2015.05.21. Hirdetés azonosító: 940022 Külföldi és magyar ügyfelekkel foglalkozó pénzügyi és management szolgáltatást nyújtó cég keres teljes munkaidőbe budapesti irodájába MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ munkatársat. Feladatok: Teljeskörű számviteli és könyvelési feladatok; Vevő számlák kiállítása; Bérszámfejtés (nyolc főre); Számviteli nyilvántartások naprakész vezetése és egyeztetése a könyveléssel; Havi, negyedéves, féléves management riportok összeállítása és részvétel a konszolidált riportok készítésében; Havi és negyedéves adóbevallások összeállítása, kapcsolattartás a magyar hivatalokkal; A könyvelés és a pénzügyi folyamatok jogszabályoknak és a belső előírásoknak való megfeleltetése; Éves beszámolók, bevallások összeállítása; Részvétel az éves könyvvizsgálatban és a könyvvizsgálat előkészítésében. Elvárások: Regisztrált mérlegképes könyvelői képesítés; Min. 3-4 év tapasztalat; Alapszintű angol nyelvtudás; Német, francia vagy spany... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Pécs, Baranya - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! IT HELPDESK MUNKATRS FELSŐFOK ANGOL ÉS FRANCIA/PORTUGL/SPANYOL/OLASZ NYELVTUDSSAL (PÉCS) Állásazonosító: 72242 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: Ügyfélszolgálat Munkavégzés helye: Pécs Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Nincs megadva Célcsoport: Egyetemi végzettség Szükséges tapasztalat: Nincs magadva Munkaidő: Shop (opening times) Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: German and French / Portuguese / Spanish / Italian Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről Information and Communication Technology (ICT) connects people and markets worldwide! Deutsche Telekom is one of the leading international companies in ICT. With round about 235.000 employees in 50 countries, we provide innovative solutions to our clients. T-Systems is one of the three successful brands of Deutsche Telekom. We serve large customers and multinational companies through our global infrastructur... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

SMT Operátor

Get Work Trend Kft. - Tatabánya, Komárom-Esztergom - Tatabányai elektronikai beszállító partnerünk számára keresünk munkatársakat SMT OPERÁTORI munkakörbe. Feladatok: Alkatrész beültető gépek üzemeltetése Beültető gépsor működésének kiszolgálása Termékek minőségének gyártásközi ellenőrzése Elvárások: Középfokú végzettség Gyártás/termelés területén szerzett tapasztalat Alapfokú számítástechnikai ismeretek 12 órás munkarend vállalása SMT operátor munkakörben szerzett tapasztalat előny Amit kínálunk: Versenyképes jövedelem, Alapbéren felül kiemelkedően magas cafeteria juttatás, Teljesítmény alapú bónusz rendszer A feladat ellátásához szükséges képzést biztosítjuk Céges busz(Komárom, Környe, Oroszlány, Bokod irányból, tervben van busz indítása: Bicske és Nyergesújfalu útirányból) Állás, munka területe(i): Fizikai, Segéd, Betanított munka Gépkezelő Gyártás, Termelés Operátor Szakmunka Gépkezelő Munkavégzés helye: Tatabánya Amennyiben állásunk felkeltette érdeklődését kérem küldje el szakmai önéletrajzá... - Állandó - Teljes munkaidő


Man at Work Kft. - Kecskemét, Bács-Kiskun - Feladatok: - A megrendelések teljesítéséhez szükséges anyagok, alkatrészek diszponálása - A termeléshez szükséges anyagok, alkatrészek és részegységek keretszerződések alapján történő beszerzése - Beszerzési igények, áttárolási megrendelések létrehozása, kezelése - Diszpozíciós listák feldolgozása - Hiányalkatrészek nyomonkövetése, változások... A MAN AT WORK HUMNSZOLGLTATÓ ÉS SZEMÉLYZETI TANCSADÓ KFT. Beszerző (Expeditor) - Kecskemét (Ref.szám: FE-1221) munkatársat keres Partnercége megbízásából. FELADATOK: A megrendelések teljesítéséhez szükséges anyagok, alkatrészek diszponálása A termeléshez szükséges anyagok, alkatrészek és részegységek keretszerződések alapján történő beszerzése Beszerzési igények, áttárolási megrendelések létrehozása, kezelése Diszpozíciós listák feldolgozása Hiányalkatrészek nyomonkövetése, változások feldolgozása Anyagtörzsek karbantartása az SAP-ban Utómunkák kezelése Biztonsági készletek ismétlődő felülvizsgálata, raktárkészletek ... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Projektmenedzser

Letesitmenyuzemelteto ceg - Eger, Heves - A létesítményüzemeltetés piacán folyamatosan növekvő, magyar tulajdonú cég. Pályázatot írunk ki az alábbi állás betöltésére: Projektmenedzser Főbb feladatok, munkák: Projektvezetés Kapcsolattartás a megrendelő képviselőjével A projekt költségvetésének kezelése Megrendelő szakmai képviseletének ellátása Partnerekkel, beszállítókkal történő stratégiai és operatív kapcsolattartás, munkájuk koordinálása Ingatlanok működésével és üzemeltetésével kapcsolatos hatósági engedélyek és dokumentációk beszerzése, rendszerezése, őrzése, folyamatos aktualizálása, betartása és betartatása A megrendelő részéről felmerülő igények kezelése A létesítmények műszaki problémáinak, hiányosságainak, hibáinak feltárása és kezelése Tervszerű megelőző karbantartás koordinálása Szükséges szerződések előkészítése, kezelése Dokumentáció kezelése Anyaggazdálkodás Az álláshoz tartozó elvárások: Műszaki végzettség (legalább technikusi) Legalább 5 év releváns szakmai tapasztalat Vállalkozó szelle... - Határozott idejű - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Beszerzési vezető

Magyar tulajdonosi szerkezetu ceg - Budapest - Debrecen, Hajdú-Bihar - pályázati anyagát, önéletrajzát más személyek, akár a jelenlegi munkaadója is láthatja; személyes adatait nem tudja nyomon követni, nem tudhatja meg, kik kapták meg pályázati anyagát; nem tudja érvényesíteni az adatvédelmi törvényben biztosított jogait, így pl. nem kérhet tájékoztatást adatainak kezeléséről, nem tiltakozhat ellene, nem kérheti módosítását és törlését.... - Állandó - Teljes munkaidő


OT Industries Zrt. - Budapest XI. ker - Az OT INDUSTRIES - korábban OLAJTERV Csoport - komplex energiaipari megoldásokat nyújtó EPC fókuszú vállalatcsoport. Közel 2500 munkatársunkkal és tagvállalataink több mint 70 éves tapasztalatával meghatározó szereplői vagyunk a hazai és a közép-kelet-európai gáz-, olaj- és vegyiparnak, valamint az energiaipari szektornak. Fő profilunk az EPC projektmegvalósítás (tervezés, beszerzés, kivitelezés), de tervezési, kivitelezési és gyártási szolgáltatásai egyenként is igénybe vehetőek. Erősségünk egyértelműen a magas szintű üzleti, technológiai kompetencia, szakembereink világszínvonalú szaktudása és a válságban is folyamatosan bővülő ügyfélkörünk. Emiatt folyamatosan veszünk fel új munkatársakat és most az OT INDUSTRIES Tervező Zrt. számára keresünk Készüléktervező mérnök (Önálló tervező) munkakörbe keresünk kollégát. Feladatok: Finomítói üzemek, távvezetéki szakaszoló és kompresszor állomások, valamint kőolaj- és földgázbányászati létesítmények atmoszférikus és nyomástartó készül... - Állandó - Teljes munkaidő


APT Vezetesi Tanacsado Kft. - Budapest - Multinacionális partnerünk szolgáltató központjába angolnyelv-tudással rendelkező Tréningtámogató munkatársatkeresünk. Feladatok: európai tréningek szervezésében való részvétel, kollégákkal való...... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Baromfi eladó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Keszthely, Zala - Munkakör megnevezése: Baromfi eladó Munkavégzés helye: 8360 Keszthely, Csapás u. 27. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű baromfihús-áru legyen elérhető. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. ...... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Pest - BESZLLÍTÓI MINŐSÉGűGYI MÉRNÖK (REFERENCIASZM: PJ3426) Dinamikusan fejlődő, Pest megyei autóipari beszállító partnerünkhöz keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: BESZLLÍTÓI MINŐSÉGBIZTOSÍTSI MÉRNÖK A SIKERES PLYZÓ FŐBB FELADATAI: - Kapcsolattartás a beszállítókkal - Reklamációk kezelése, nyomon követése - Beszállítóknál hozott jobbító intézkedések követése, validálása - Beszállítói auditok lebonyolítása - Bejövő áru ellenőrzés felügyelete - Riportálás a beszállítók teljesítményéről - Bemintázások koordinálása, jóváhagyása - Beszállító fejlesztő programok koordinálása A FELADATKÖR BETÖLTÉSÉHEZ SZűKSÉGES: - Felsőfokú végzettség - Tárgyalási szintű német és/vagy angol nyelvtudás - Legalább 2 év releváns szakmai tapasztalat - Autóipari területen szerzett jártasság - Határozott fellépés - Jó kommunikációs készség AMIT MEGBÍZÓNK KÍNL: - Versenyképes jövedelem - Multinacionális, fiatalos munkakörnyezet - Szakmai fejlődési lehetőség JELENTKEZÉS: Kérjük, magyar ... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Budapest - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! LINUX ARCHITECT (BUDAPEST) Állásazonosító: 82948 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT üzemeltetés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Bsc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 0% Szükséges nyelvtudás: English Munkáltató: IT Services Hungary Szolgáltató Kft. Cégünkről A Deutsche Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló részlegeként a T-Systems integrált megoldásokat kínál az üzleti világ és a társadalom közös jövőjének biztosítása céljából. Globális infrastruktúrájú adatközpontjain és hálózatain keresztül a T-Systems informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatoknak és közintézményeknek. Közel 46 000 munkavállaló dolgozik azon világszerte, hogy iparági tapasztalatát és az ICT innovációit ötvözve magas hozzáadott értékke... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

KÖLTSÉGELEMZŐ

Zollner Kft. - Budapest - A Zollner Kft. az elektronikai ipar vezető nemzetközi nagyvállalatainak partnereként komplex termékek fejlesztésében és gyártásában mechatronikai rendszerszolgáltatóként kiemelt pozíciót tölt be. Budapest vonzáskörzetébe a VCI TELEPHELYÉRE az alábbi pozícióba keres munkavállalót KÖLTSÉGELEMZŐ FELADATOK A beszerzett anyagok, alkatrészek és részegységek gyártási költségeinek folyamatos elemzése, a lehető legnagyobb átláthatóság elérése céljából a Total Cost of Ownership (teljes bekerülési és üzemeltetési költség) szemléletű beszerzés támogatásához. A célárak önálló kalkulációja a költségcsökkentési potenciálok feltárása érdekében. Tanácsadás projektbeszerzők és árucsoport beszerzők számára a célárak kialakításához. Gazdaságossági számítások elvégzése a Make-or-Buy (gyártani vagy beszerezni) döntések megalapozásásához. Felelősség a költségelemzéshez alkalmazott eszközökért és azok folyamatos továbbfejlesztéséért. A gyártási és ahhoz kapcsolódó folyamatok költ... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria - Győr, Győr-Moson-Sopron - KARRIER AZ AUDINL FOLYAMATMÉRNÖK - JRMŰGYRTS, LAKKOZÓ űZEM Pályázat IZGALMAS ÉS VLTOZATOS MUNKAKÖRNYEZET A lakkozó üzem a minőségi karosszériák fényezését végzi a modern technika adta lehetőségek felhasználásával. Minőségünk és hatákonyságunk állandó javítása érdekében optimalizáljuk folyamatainkat, a munkatársaink részt vesznek szakmai, nem szakmai továbbképzéseken és együttműködünk a lakkozó üzem más szakterületeivel. FELADATOK A lakkozó üzem berendezéseinek folyamattechnológiai szériatámogatása az előkezelés, katódos merülő lakkozás, üregvédelem, PVC területén Hibaanalízis és javító intézkedések önálló bevezetése Üzemi próbák előkészítése, végrehajtása és koordinációja Közreműködés az új folyamatok és eljárások kiválasztásában és bevezetésében Átépítések, valamint fel- ill. kifutás tervezése, koordinációja és felügyelése Kapcsolattartás beszállítókkal, szakterületekkel, a konszern más telephelyeivel ELVRSOK Vegyipari gépészmérnök, vegyészmérnök fe... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Műszaki eladó

Zalaegerszeg, Zala - Munkakör megnevezése: Műszaki eladó Munkavégzés helye: 8900 Zalaegerszeg, Sport u. 1. Főbb feladatok: Megismeri az általa eladott termékek tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit a vevők kiszolgálását hitelesen és udvariasan végzi. Biztosítja az optimális készletelérhetőséget az eladótérben. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó általános áruházi szabályokat és előírásokat, valamint az osztályt érintő speciális munkafolyamatok szabályait. Munkája során segíti az új munkatársak, gyakornokok beilleszkedését, gyakorlati tapasztalatit megosztja. Rendezett, tiszta, higiénikus munkakörnyezetet tart fenn. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, műszaki termékek ismerete, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, készség a csapatm... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Értékesítő

''HOVANY'' KFT. - Kecskemét, Bács-Kiskun - "Ha jól akarsz élni, légy szorgalmas, tanulj folyamatosan, és dolgozz a legjobbnál!" A kecskeméti Mercedes-Benz márkakereskedés szervizébe Értékesítő munkatársat keres. Feladatok: Az ügyfél igényeinek legjobban megfelelő gépjármű kiválasztása és értékesítése (új autó értékesítése) Ügyféltárgyalások lebonyolítása Ügyfélelégedettség mérése Használt gépjárművek beszámítása Gépjármű átadási dokumentációk kezelése Az álláshoz tartozó elvárások: Minimum középfokú végzettség (érettségi) Kimagasló kommunikációs képesség szóban és írásban Nyitottság a technológiai újdonságok elsajátítására Határozott, hiteles fellépés B kategóriás jogosítvány megléte, vezetési tapasztalat Ügyfél-centrikus magatartás Kecskeméti, vagy környékbeli lakhely Előny: Értékesítési területen szerzett tapasztalat Amit kínálunk: Hosszú távú munkalehetőség, a világ legismertebb és legdinamikusabban fejlődő autómárkájánál A legmodernebb, világon egyedülálló technológiák elsajátítása Versenyké... - Állandó - Teljes munkaidő


Somogy | Somogy állás | állás Somogy és környéke | Somogyi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Somogy állás
munkaügyi központ Somogy állás
állás Somogy és környéke
Somogyi állások

Kulcsszavas kereső