állás Somogy
Csak állás Somogy hirdetés azonnali állás Somogy és munka országosan! Munka, állás Somogy kereső, állás Somogy keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Somogy és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Somogy és állás Somogy kereső. állás Somogyai.


állás Somogy, állás Somogy keresés és állás Somogy kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Somogy kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Somogy és állás Somogy kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Somogy kereső személyek, állás Somogy kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Somogy munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Somogy kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maSomogyimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Somogy keresés témában, országosan.

Munka, állás Somogy és állás Somogy ajánlatok, állás Somogyok:


munka és állás Somogy ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Somogy kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Somogy. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Somogy munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Somogy kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Somogy kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Somogy kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Somogyt találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Somogy keresőkről, ami nagyban segíti az állás Somogy keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Somogy viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Somogy kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Somogy kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Somogyt keresők és állás Somogyt kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Somogy értékelések:

A állás Somogy ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Somogy keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Somogy keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Somogy kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Somogy keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Somogy fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Somogy keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Somogyhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Somogy keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Somogy keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Somogy hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Somogy kereső, állás Somogy keresés, állás Somogyok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Somogy, állás Somogyok, állás Somogy keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Somogy keresője, munka kereső, és állás Somogy kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Somogyhirdetés, hogy tudjanak állás Somogyt találni. A állás Somogy keresés mellett ingyenes letöltés állás Somogy filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Somogy kereső és állás Somogy kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Somogy munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Somogy kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Somogy kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Somogy tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Somogy ajánlat -ról. Legyen az állás Somogy, munka, munkáltató, állás Somogyajánlat, idősebb állás Somogy keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Somogy keresőt, pályakezdő állás Somogy és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Somogyt keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Somogy, munka, karrier, önéletrajz, állás Somogy keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Somogy ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Somogy keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Somogy kereső, állás Somogy kínál, önéletrajz vagy csak állás Somogy hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Somogy oldala.

GE - Budapest - Job Number: 1952196 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Gondolsz a jövődre? Kiegészítenéd elméleti tudásodat gyakorlati ismeretekkel az értékesítés és a pénzügyek terén? Szeretnél az "Év Bankjánál" szakmai tapasztalatot szerezni, mely „A Pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank” címet nyerte el a „Mastercard – Az Év Bankja” versenyen.Szakmai gyakorlati lehetőség minimum 6 hónapra rész-vagy teljes munkaidőben a Budapest Bank Óbudai Vállalati Üzletközpontjában!Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Vállalatfinanszírozási gyakornok - Óbuda Career Level: CI Function: Sales Function Segment: Administration and Support Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1023 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A Kis-, közép- és nagyvállalati szegmensn... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


GE - Nagykanizsa, Zala - Job Number: 1941984 Business: GE Appliances & Lighting Business Segment: GE Lighting About Us: Posted Position Title: Anyaggazdálkodási specialista / Materials Specialist Career Level: Experienced Function: Manufacturing Function Segment: Materials Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Nagykanizsa Postal Code: 8800 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: Essential Responsibilities: * rábízott gyártóanyagok fennakadásmentes biztosítása a gyártósorok számára anyaglehívással, újraindítással, a beszállítói keretszerződésben foglalt feltételeknek megfelelően. A mindenkori üzleti készletelvárások teljesítése. A többletkészletek megszüntetésére akciótervek kidolgozása. Szoros munkakapcsolatot tart a gyártástervezőkkel a gyárthatósági feltételek biztosítása érdekében. Felelős gyártásütemező szoftvereszközök anyagellátásra vonatkozó bemenő adatainak pontosságáért. Állandó kapcsolatot tart a termelési vezetőkkel, a beszállítók képviselőivel, vala... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Kiskunhalas, Bács-Kiskun - Job Number: 1952582 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Gondolsz a jövődre? Kiegészítenéd elméleti tudásodat gyakorlati ismeretekkel az értékesítés és a pénzügyek terén? Szeretnél az "Év Bankjánál" szakmai tapasztalatot szerezni, mely „A Pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank” címet nyerte el a „Mastercard – Az Év Bankja” versenyen.Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Vállalatfinanszírozási gyakornok – Kiskunhalas Career Level: CI Function: Sales Function Segment: Administration and Support Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Kiskunhalas Postal Code: 6400 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A Kis-, közép- és nagyvállalati szegmensnek értékesítő ügyfélkapcsolati menedzserek munkájának segítése és támogatása, utódlásuk biztosítása. Essential Respon... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. Ügyfélkapcsolati tanácsadó Allianz Hungária Zrt. A németországi központú Allianz a világ egyik legnagyobb globális biztosítási és pénzügyi szolgáltatója. Több mint 70 országban 144 000 munkatársa áll közel 78 millió ügyfele rendelkezésére. A piacvezető Allianz Hungária Zrt. már nyolc alkalommal nyerte el a Superbrands és öt alkalommal a Business Superbrands díjakat, valamint az elmúlt évek sikereit megismételve, Társaságunk Call Centere 2014-ben immár harmadik alkalommal nyerte el a GfK Hungária Piackutató Intézet által szervezett Top 10 Call Center versenyben a biztosítók között a legjobbnak járó Best of Call Centers díjat. Az Allianz Hungária Zrt. most Magyarország területére keres Ügyfélkapcsolati tanácsadó Hirdetés... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. Adatvizsgálati munkatárs BISZ Központi Hitelinformációs Zártkörűen Működő Részvénytársaság Pénzintézeti szektorban tevékenykedő részvénytársaság Adatvizsgálati munkatárs Hirdetési kód: adatvizsgálati munkatárs Kínált pozíció: Adatvizsgálati munkatárs Iparág: IT, üzemeltetés, biztonság Munkakör: Adatbázis szakértő Pozíció területei: IT, Bank Feladat: Adatbázis elemzési, adattisztítási projektekben részvétel Adatbázisok, keresőmotorok vizsgálata Adathelyességi vizsgálatok végzése, lekérdező algoritmusok programozása Statisztikák, elemzések készítése, nyilvántartása Adattárházzal kapcsolatos követelmények meghatározása, tesztelése Társaság irányítási rendszerének ismerete, alkalmazása Jelentkező... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - A www.FinJobs.eu pénzügyi állásportál azzal a céllal jött létre, hogy a megváltozott munkaerőpiaci környezetben hatékony lehetőséget kínáljon a pénzügyi szektor álláshirdetői számára új munkatársaik, az álláskeresők számára pedig új munkahelyük megtalálására. rendszerszervező/ szenior rendszerszervező BISZ Központi Hitelinformációs Zártkörűen Működő Részvénytársaság Pénzintézeti szektorban tevékenykedő zártkörűen működő részvénytársaság rendszerszervező/ szenior rendszerszervező Hirdetési kód: rendszerszervező/ szenior rend Kínált pozíció: rendszerszervező/ szenior rendszerszervező Iparág: IT, üzemeltetés, biztonság Munkakör: Üzemeltetési munkatárs Pozíció területei: IT, Bank Feladat: Egyedi szoftvertermékek menedzselése az alkalmazás teljes életciklusa alatt Részvétel az alkalmazások koncepcionális kidolgozásában Specifikációk készítése, a fejlesztési folyamathoz kapcsolódó dokumentációk véleményezése, megfelelések vizsgálata Fejlesztési feladatok sz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

ASP.NET C# fejlesztő

Guidesys Kft. - Budapest XIII. ker - Cégünk Budapest XIII. kerületi irodájába keres azonnali kezdéssel az alábbi elvárásoknak megfelelő teljes munkaidős webfejlesztőt: Elvárások: • Min. 2-3 év ASP.NET tapasztalat • HTML és CSS ismeretek • Javascript kliens oldali magabiztos használata • Visual Studio 2012 • DevExpress komponenscsomag ismerete • MS-SQL ismeretek • Precíz, önálló munkavégzés, jó problémamegoldó készség, csapatmunkára való nyitottság • Innovatív gondolkodásmód • Szakmai angol nyelvismeret Előny: • Entity Framework tapasztalat • Referenciamunka bemutatása • Elkötelezettség a minőségi szoftverfejlesztés iránt • Verziókezelő használatában szerzett tapasztalat (SVN) Feladatok: • Részletes specifikáció alapján egyedi üzleti szoftverek készítése és továbbfejlesztése Amit kínálunk: • Hosszú távú munkalehetőség • Versenyképes, értékálló jövedelem • Változatos fejlesztési feladatok • Fiatalos légkör Munkavégzés helye: • A munkavégzés cégünk Budapest XIII. kerületi irodájában történik. Jelentkezni arcképes szakmai öné... - Állandó - Teljes munkaidő


ArgonSoft Kft - Budapest - ArgonSoft Kft. Ha szeretnél - a legújabb modellvezérelt fejlesztési módszerekkel - high-end technológiák alkalmazásával - fiatalos és jó hangulatú csapatban - modern, jól megközelíthető munkakörnyezetben Java/Java EE fejlesztőként dolgozni és ehhez a szükséges elhivatottságod és ismereteid is megvannak, akkor várjuk jelentkezésedet szakmai CV-vel a job@argonsoft.hu címen! Feladatok • 3 rétegű web-es integrált rendszerek fejlesztése Java EE technológiával SOA architektúrán • UML alapú rendszertervek adatpálása • Web-es felületek, üzleti logika valamint adatelérési réteg fejlesztése • Agilis (SCRUM) vagy vízesés alapú (RUP) projektmunkában való együttműködés • Ügyfél oldali kulcsfelhasználókkal történő szóbeli és írásbeli egyeztetés Elvárások • SQL ismerete • Java/ Java EE ismerete • Objektumorientált programozási paradigma, UML ismerete • Java EE keretrendszer ismerete • Többrétegű architektúrák ismerete • WebService, XML technológiák ismerete • Angol nyelvismeret Kevesebb munkatapaszta... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Óvodapedagógus

Törökszentmiklós, Jász-Nagykun-Szolnok - A törökszentmiklósi Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda pályázatot hirdet az alábbi állások betöltésére katolikus értékrenddel lehetőleg azonosulni tudó kollégák részére: - 1 fő óvodapedagógus Érdeklődni a +36-56/390-002-es vagy a +36-30/393-1358-as telefonszámon, 2013. július 23-ától folyamatosan. Pályázatokat a tmbercsenyi@gmail.com email címre küldhetik. Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda... - Határozott idejű - Teljes munkaidő


Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkező munkatársat keresünk kereskedői munkakörbe Elvárások: - jó kommunikációs készség (svájci/német vevőkkel és beszállítókkal kapcsolattartás) - felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudás (további nyelv ismerete előnyt jelent) - önálló munkavégzés - határozott fellépés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. vagy telefonon: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió.... - Állandó - Teljes munkaidő


Törökszentmiklós, Jász-Nagykun-Szolnok - A törökszentmiklósi Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda pályázatot hirdet az alábbi állások betöltésére katolikus értékrenddel lehetőleg azonosulni tudó kollégák részére: - 1 fő INFORMATIKA-bármely szakos általános iskolai vagy középiskolai TANÁR Érdeklődni a +36-56/390-002-es vagy a +36-30/393-1358-as telefonszámon, 2013. július 23-ától folyamatosan. Pályázatokat a tmbercsenyi@gmail.com email címre küldhetik. Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda... - Állandó - Teljes munkaidő


Bercsényi Katolikus Iskola - Törökszentmiklós, Jász-Nagykun-Szolnok - Gazdasági ügyintézőt keresünk 2014.ápr. 1-ji kezdéssel Feltétel: középfokú pénzügyi vagy számviteli ügyintéző végzettség, számítástechnikai ismeret Érdeklődni. Bózsóné Lipcsei Anikó gazdaságvezetőnél Tel.: 56 / 390 137 (munkaidőben) Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda Törökszentmiklós, Almásy út 1. www.bercsenyi.com... - Állandó - Teljes munkaidő


Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Hardsonic Bt. - Budaörs, Pest - Kiváló német nyelvtudással, 4 órás adminisztrátori állás, mikro vállalkozásnál. Jogosítvány, esetleg gk. a bejáráshoz előny. Feladat: telefonos kapcsolattartás a német anyacéggel telefonon ill. emailon, valamint a céggel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása. Fényképes önéletrajzot a megadott mailra kérem küldeni. 2 fővel dolgozó képviselet, szervíz. 1994-ben alapítva.... - Állandó - Részmunkaidő


T-HR Kft. - Győr-Moson-Sopron - A pályázaton a hivatkozási azonosítót kérjük feltüntetni ! Pályázatát a hivatkozási azonosítóra klikkelve is elküldheti ! Szerszámmérnök - Győr-Moson-Sopron megye THR2255 Megbízónk Folyamatosan bővülő, piacvezető autóipari beszállító. Feladatkör Részvétel a fröccstermék kialakításában. Szerszámtervezés támogatása, részvétel a szerszámtervek jóváhagyásában. Részvétel a szerszámpróbákon, szerszámok átvétele a szerszámgyártónál. Gyártásindítás után 90 napig felmerülő problémák megoldása. Módosítások koordinálása. Munkavégzés helye Győr-Moson-Sopron megye Követelmények Végzettség Felsőfokú szakirányú végzettség. Szakmai tapasztalat 5 év releváns szakmai tapasztalat. Informatika felhasználó szintű office ismeretek Egyéb követelmény Tárgyalóképes angolnyelv-tudás. Kimagasló problémamegoldó képesség, terhelhetőség, utazási hajlandóság. Előny Németnyelv-tudás. Jelentkezés az állásajánlatra: thr@t-hr.hu... - Állandó - Teljes munkaidő


Tech People Hungary Kft. - Budapest - Job Title: Senior Java fejlesztő (GYT) Job Function: IT - szoftver Department: Information Technology Location: Budapest Senior Java fejlesztő (GYT) Feladatok: Egyedi fejlesztésű szoftverek készítése, fejlesztési feladatok ellátása önállóan és csapatban Junior kollegák betanításában való részvétel Fejlesztői csapat szakmai támogatása (8-10 fő)/ esetleg vezető fejlesztői feladatok Új technológiák n... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Karbantartó technikus

JCDecaux Hungary Zrt. - Budapest - A közterületi médiában piacvezető multinacionális vállalat keres munkatársat az alábbi pozícióba: Karbantartó technikus Feladatok: Utasvárók, forgóhengerek, citylight vitrinek és egyéb reklámhordozó-felületek karbantartása Eszközök és berendezések biztonságos telepítése, javítása a vállalati előírások és irányelvek alapján Amit elvárunk: Technikusi minősítés a kapcsolódó területek valamelyikén (gépészet, villanyszerelés, egyéb) Magas szintű műszaki érzék Budapesti helyismeret További szakmai tanfolyamok előnyt jelentenek B kategóriás autóvezetői jogosítvány Jó szervezői készség, önfegyelem Jó fizikum Amit kínálunk: Támogató vezetés Kiválasztás utáni azonnali kezdési lehetőség Kiváló munkakörülmények, versenyképes fizetés Hosszú távú munkalehetőség, biztos háttér Állás, munka területe(i): Gyártás / Termelés Gyártás / Termelés vezető Karbantartó/Szervizes Munkavégzés helye: Budapest Jelentkezés az állásra: Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődés... - Állandó - Teljes munkaidő


Magyar Profimed Kft. - Budapest - Értékesítési tapasztalat Fogászati téren ill.dentális higiéniaban szerzett tapasztalat előny jelent Az egeszséges életmód iránti érdeklődés Magas kommunikáció keszség és professzionális megjelenés Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Tanulási hajlandóság Szlovák vagy cseh nyelv ismerete előnyt jelent .... - Állandó - Teljes munkaidő


Tesco Global Aruhazak Zrt. - Budapest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló k... - Állandó - Teljes munkaidő


Randstad Hungary Kft. - Budapest - Árajánlatok beszerzésével és menedzselésével az értékesítési csapattal együttműködve a beszerzési árak követése és karbantartásuk az ERP rendszerben Stratégiai beszállítók menedzsmentje és minősítése, új beszállítók felkutatása és kvalifikációja (teljes költség alapján) Ártárgyalások vezetése és hosszú távú keretszerződések kialakítása A globális beszerzői hálózat kiaknázása, illetve szélesítése az európai projektek kapcsán Rövid- és hosszú távú stratégiai irányvonalak figyelembevételével a vevői elégedettség és az üzleti növekedés támogatása A stratégiai beszerzés és a teljes ellátási lánc fejlesztésének proaktív támogatása a globális stratégiai beszerzéssel együttműködésben Együttműködés az értékesítési, a stratégiai beszerzési és a pénzügyi csapattal Rendszeres elemzések, riportok készítése és akciók javaslata... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

EHS koordinátor

Femonteszeti es Alkatreszgyarto Zrt - Budapest XXI. ker - A KARRIERED A TE DÖNTÉSED JELENTKEZZ HOZZÁNK A FÉMALK ZRT. 1989 óta meghatározó szereplője az autóiparnak, fő profilja a nyomásos alumíniumöntészet, amely mellett számos további feladat- és munkafázis elvégzésre is vállalkozik (termékfejlesztés, modellezés, szerszámtervezés, szerszámgyártás, az öntvények felületkezelése, megmunkálása, illetve szerelése). Vállalatunk az autóiparban helyezkedik el, jelenlegi létszámunk közel 600 fő, 2013-es árbevételünk pedig közel 16 milliárd forint. Vállalatunkat a megbízhatóság és folyamatos fejlődés jellemzi. Az alábbi munkakörbe keresünk kollégát: EHS koordinátor Feladatok: A munkavédelemre és a foglalkozás egészségügyre vonatkozó törvények, hatósági és vállalati előírások betartása EHS oktatások lebonyolítása és koordinálása Biztonságos és zökkenőmentes munkavégzéshez szükséges munkahelyi környezet kialakítása Elemzések riportok készítése, adatszolgáltatás a vezetőség felé Az EHS munkakörhöz kapcsolódó belső szabályzatok kialakítása... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft - Győr, Győr-Moson-Sopron - A vállalat szerves részeként működő információmenedzsment felel az üzleti folyamatok szakterületeket felölelő stabil és minőségi működéséért. Munkatársaink ennek érdekében nap mint nap a legmodernebb technologiák segítségével támogatják ügyfeleinket feladataik elvégzésében. Kitartóan törekszünk a meglevő megoldások optimalizálására és szolgáltatásaink folyamatos javítására ügyfeleink számára. - Web alkalmazásokhoz kapcsolódó üzemeltetési feladatok, üzemeltetői módszertanok alkalmazása - Kisebb programozási feladatok megoldása - Projekt koordinációs feladatok végrehajtása - Adminisztratív feladatok elvégzése - Aktív, nappali tagozatos gazdasági vagy informatikai hallgatói jogviszony - Min. heti 3 napos jelenlét - Min. 1 év gyakorlati idő eltöltése - Jó kommunikációs képesség - Középfokú németnyelv- tudás - Precíz, igényes munkavégzés - Rendszerezett, következetes gondolkodásmód - Jó szervezőképesség - Az Office szoftver magabiztos használata - Programozási ismeretek (SQL, C#, VB)... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Vegyészmérnök

Randstad Hungary Kft. - Nyergesújfalu, Komárom-Esztergom - - Termelési paraméterek felmérése, kiértékelése - Hibakeresési folyamatok tervezése, kivitelezése - Hibaértékelést követő technológia fejlesztés kidolgozása - Részvétel a technológiai folyamatok fejlesztésében - Technológiai utasítások elkészítése - Folyamatos dokumentáció, riportálás a Termelési igazgató felé - Társszervezetekkel való szoros együttműködés... - Állandó - Teljes munkaidő


Duna House (Reif 2000 Kft) - Budapest VII. ker - Hölgyeknek! Ha már unod MultiLevelMarketing-es, az olyan álláshirdetéseket, amelyek folyton azzal kezdődnek, hogy „Ha kedved van egy jó, dinamikusan fejlődő, összetartó, stb. csapathoz tartozni…” , de a szíved mélyén mégis csak egy ilyenben szeretnél dolgozni, akkor látogass meg minket. A munkaidőd kötetlen és a felelősségi köröd személyre szabott lesz. Ha pedig a gyermeked lebetegszik, akkor nem kell azon izgulnod, hogy a főnök vagy az adott projekt elenged-e ápolni őt. A saját munkatempódhoz te magad alakítod ki a munkaidődet. Ez nem üres szlogen, valóban magad osztod be a munkaidődet. Gyere be, beszélgessünk el, tégy próbára minket; és persze magadat… Ja! És pénzt is elég jól lehet keresni….. Uraknak! Ha már unod MultiLevelMarketing-es, az olyan álláshirdetéseket, amelyek folyton azzal kezdődnek, hogy „Ha kedved van egy jó, dinamikusan fejlődő, összetartó, stb. csapathoz tartozni…” , de a szíved mélyén mégis csak egy ilyenben szeretnél dolgozni, akkor látogass meg minket. A mu... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC Personnel Hungaria Kft. - Hatvan, Heves - Olyan fiatal, ambiciózus szakembereket keresünk , akinek van DELPHI programozási ismerete és tapasztalata és szeretne az SAP rendszer területén is fejlődni. Megbízónk piacvezető globális nagyvállalat magyarországi gyára. A vállalat piacvezető pozíciójának erősítéséhez és a termelés bővítéséhez keresünk számára szakembert az alábbi pozícióba: JUNIOR DELPHI FEJLESZTŐ/PROGRAMOZÓ – SAP rendszer Feladatok Szoftverfejlesztés, folyamatok optimalizálása (Delphi, objektumorientált programok) Az SAP PP, MM és SD moduljainak támogatása, folyamat és rendszer szinten egyaránt Új folyamatok bevezetésének a koordinálása Jogosultságok kezelése, kapcsolattartás a felhasználókkal Rendszerkarbantartás, felügyelet, Felhasználók általános támogatása Elvárások Egyetemi, főiskolai szakirányú végzettség (gazdasági informatikus, mérnök informatikus, rendszerinformatikus, programozó matematikus, közgazdász stb.) Programozási ismeretek - Delphi legalább alapfokú ismerete Termelő cégnél szerzett pár év... - Állandó - Teljes munkaidő


Gyor.Net Kft - Győr-Moson-Sopron - Vezeték nélküli távközlési állomások építéséhez, bővítéséhez kapcsolódó szerelői feladatok ellátása WLAN hálózati berendezések beltéri és kültéri szerelése, üzembe helyezése tápegységek üzembe helyezése mérések végrehajtása és dokumentálás egyéb vezetékezés kiépítése csatlakozók, kábelek szerelése antennák irányba állítása toronymunkák... - Állandó - Teljes munkaidő


Akvamarin HR Kft. - Komárom-Esztergom - Autóipari gyártócég megbízásából keresünk Termelési kontroller munkatársat. Termelési Kontroller (O02cc) Feladatok: Termelési költségek elemzése; Létszámtervezési feladatok elvégzése; Anyagköltség elemzés; Adatbázis létrehozása és nyomon követése az üzleti kifizetések céljából; SOX auditok koordinálása a globális SOX osztályok között. Elvárások: Felsőfokú gazdasági végzettség (pénzügyi-, számviteli-, kontrolling szakirány); Legalább öt év, termelő üzemi kontrolleri tapasztalat; Tárgyalási szintű angol nyelvtudás; Normaidő elemzési gyakorlat; Létszámtervezési tapasztalat; SAP FICO modul ismeret; Erős MS Office ismeret; Rugalmasság, terhelhetőség, önállóság, proaktív munkavégzés. Előny: Hyperion Oracle ismeret; Német nyelvismeret. Pozíció területe(i): Pénzügy / Számvitel / Menedzsment Elemző / Tanácsadó Kontrolling Munkavégzés helye: Komárom-Esztergom megye Jelentkezés módja: Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el magyar... - Állandó - Teljes munkaidő


Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: RÉSZMUNKAIDŐS BACK OFICE ÉS ÉRTÉKESÍTÉSTÁMOGATÓ MUNKATÁRS Hivatkozási szám: MSTBACKO-9876 Ügyfelünk külföldi cégek képviseletét és ipari gépek forgalmazását ellátó 2000-ban alapított magyar vállalkozás. Hosszú távú munkavégzésre dinamikus és felelősségteljes hozzáállású RÉSZMUNKAIDŐS BACK OFFICE ÉS ÉRTÉKESÍTÉSTÁMOGATÓ pozícióba keresünk munkatársat. Feladatok: Kimenő, bejövő számlák iktatása Könyvelési anyagok előkészítése könyvelő részére Házi pénztár nyilvántartása Utalások előkészítése és nyomon követése Behajtási folyamatok komplett menedzselése Posta napi kezelése Meglévő partnerekkel folyamatos proaktív kapcsolattartás Elvárások: Legalább középfokú végzettség Kommunikációs angol nyelvtudás szóban és írásban Hasonló területen szerzett releváns 2-3 éves tapasztalat Felhasználó szintű számítógépes ismeretek Jó kommunikációs és szervezési készség Proaktív személyiség Előnyök: Felsőfokú diploma Német nyelvtudás Könyvelési tapasztalat Juttatások, a... - Állandó - Részmunkaidő


Állás Somogy

Területi képviselő

BECK AND PARTNERS Kft. - Budapest - TERÜLETI KÉPVISELŐ Ügyfelünk az egyik vezető európai direktértékesítő a járműipar, szakipar valamint az ipar professzionális felhasználói számára rezsianyagok és szerszámok területén. Magyarországon 120 fő értékesítő és 40 fő irodai alkalmazott gondoskodik ügyfelei elégedettségéről. Faiparos ágazatába Pest megye déli területére keresünk számukra olyan lelkes, felelősségteljes és emberközpontú munkatársat TERÜLETI KÉPVISELŐ pozícióba, aki jó műszaki érzékkel rendelkezik vagy jártas az adott szakterületen. TERÜLETI KÉPVISELŐ A leendő munkatárs feladatai lesznek: Szerszámok, rezsianyagok direktértékesítése meghatározott túraterv alapján Meglévő ügyfélkör fenntartása és fejlesztése Új ügyfelek felkutatása Heti, havi elszámolások, tervek készítése Faiparos ügyfelek elsősorban famegmunkáló szakemberek (asztalosok, ácsok, faipari kivitelezők, stb) A jelölttel szemben támasztott elvárások: Szakmai- és áruismeret Faipar területen szerzett gyakorlat Kiváló kommunikációs- és kapc... - Állandó - Teljes munkaidő


EastJob Szemelyzeti Tanacsado - Heves - : 768998 Jelentkezés Nemzetközi szinten elismert multinacionális partnercégünk az alábbi pozícióba keres új munkatársat: GYÁRTÁSTECHNOLÓGIAI MÉRNÖK Amennyiben szeretne egy dinamikusan fejlődő, fejlett gépparkkal rendelkező, stabil hátterű nemzetközi cég tagja lenni, úgy várjuk jelentkezését. A leendő munkatárs feladatai: Alkatrész gyártási folyamat felügyelete Selejtcsökkentés, selejtmegelőzés biztosítása Folyamatok fejlesztése, folyamatoptimalizálás Gyártósor műszaki koordinációjának felügyelete Forgácsolási technológia fejlesztése Folyamatos fejlesztések tervezése Napi kapcsolattartás a társosztályokkal A leendő munkatárssal szembeni elvárások: Gépészmérnöki végzettség, előny: gyártástechnológiai szakirány Előny: forgácsolásban szerzett tapasztalat Automatizálási technológiák ismerete Angol és/vagy német nyelv tárgyalóképes ismerete szóban és írásban Ms Office alkalmazások felhasználói szintű ismerete Magabiztos, határozott fellépés Külföldi betanulás válla... - Állandó - Teljes munkaidő


SOPRON BANK ZRt. - Balatonfüred, Veszprém - A Sopron Bank Zrt. dinamikusan fejlődő tevékenységének támogatására munkatársat keres balatonfüredi munkavégzéssel Ügyfélmenedzser - pénztáros munkakör betöltésére. Feladatai: Ellátja a teljes körű számlavezetési feladatokat lakossági és vállalati ügyfélkörben egyaránt (ügyfél tájékoztatás, számlanyitás, tranzakciók) Tájékoztatja az ügyfeleket a különféle befektetési és megtakarítási lehetőségekről Ellátja a fiók teljes körű forint- és valutaforgalmának bonyolítását, Kezeli a készpénzforgalommal kapcsolatos információkat, vezeti a kapcsolódó nyilvántartásokat, Ellátja ATM üzemeltetésével kapcsolatos feladatok Elvárásaink: Szakirányú középfokú végzettség Érvényes forint- és valuta pénztárosi vizsga Legalább 2 éves bankszakmai tapasztalat Jó kapcsolatteremtő és kommunikációs készség Ügyfélközpontúság, pontos, precíz munkavégzés Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Lakossági hitelezésben való jártasság Német nyelvismeret Értékpapír-jogi vizsga Állás, munka ter... - Állandó - Teljes munkaidő


Schmidt+Bender Hungaria Kft - Budapest - Schmidt+Bender Hungária Kft Az állás Munkaadó Schmidt+Bender Hungária Kft Állás helye Budapest 1106 Állástípus Teljes munkaidős Alkalmazott optikai elemek gyártása Az állásról Egy világszerte elismert piacvezető, távcsöveket, optikai egységeket valamint száloptikát gyártó cég sürgősen keres önmagára és környezetére igényes munkatársatOptikai elemek gyártására Feladatai- optikai elemek készítése betanított technológia alapján Elvárások- Kézügyesség, precizitás, monotónia tűrés, önálló munkavégzés- Rugalmasság, csapatszellem, motiváltság - Többműszakos munkarend vállalása Amit kínálunk- Stabil hátterű nemzetközi cég- Biztos, hosszú távra szóló munkalehetőség- Prémiumrendszer - Béren felüli juttatások Amennyiben egy biztos állást keres egy folyamatosan feltörekvő vállalatnál, valamint motivált, igényesen végzi munkáját, örömmel várjuk jelentkezését.Írásos pályázatát bruttó fizetési igény megjelölésével az info@schmidt-bender.hu eMail címre küldheti el. Pályázás Állás eszköztár Munkaadó kö... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Vevő kapcsolattartó

AllasStart Magyarorszag Kft. - Rétság, Nógrád - Az Állásstart kiemelt partnere részére keres új munkatársat. Partnerünk vezető szerepet tölt be az irodai gépek, másolók, faxok, nyomtatók, valamint bankjegykezelő berendezésekhez szükséges gumiipari termékek; valamint a megújuló energiaforrások hőtároló rendszereinek szigetelésének gyártásában. VEVŐ KAPCSOLATTARTÓ Feladatok: Kapcsolattartás a vállalat külföldi vevőivel Kapcsolattartás a cég német értékesítőivel Vevői rendelések adminisztrációja, kezelése Kiszállítások adminisztrációja, számlák kiállítása Kintlevőségek kezelése Bármilyen adhoc probléma kezelése, kommunikációja Kapcsolattartás a termeléssel és a mérnökséggel... - Állandó - Teljes munkaidő


Salesgroup Kereskedelmi es Szolgaltato Kft. - Magyarország - Szerevezett bemutatók tartására specializálódott cég 2 fő értékesítő munkatársat keres az ország bármely területéről. Az elvárások pontos felsorolása: - számlaképesség - megnyerő külső, bizalomkeltő személyiség - nagy munkabírás - nagyfokú önbizalom, határozottság - önálló munkavégzés képessége - kiemelkedő kommunikációs és prezentációs készség, - értékesítési tapasztalat előny - B kategóriás jogosítvány, személygépkocsi - folyamatos távollét vállalása (hétfőtől-péntekig) A juttatások pontos felsorolása: - teljes körű betanítás és folyamatos támogatás, - a betanulás alatt: heti 25-35.000 Ft(+Áfa)juttatás, a költségek (szállás, utazás, étkezés) térítése - a betanulás követően 20% jutalék, kereseti lehetőség heti (!)4-500 ezer Ft-tól, - cég által leszervezett bemutatók, - nyáron 2 hét, télen 1 hónap „szabadság”... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Alkatrészgazdász

Hovany Kft. - Békéscsaba, Békés - "Ha jól akarsz élni, légy szorgalmas, tanulj folyamatosan, és dolgozz a legjobbnál!" A Hovány Csoport, Magyarország egyik legnagyobb és legelismertebb autókereskedelmi cégcsoportja bővülő csapatába békéscsabai telephelyére Alkatrészgazdász munkatársat keres Feladatok: alkatrészellátás zökkenőmentes biztosítása ügyfeleink részére, karosszéria alkatrészek és segédanyagok biztosítása, a raktárkészlet lehető legalacsonyabb szinten tartása, optimalizálása, garanciában kicserélt alkatrészek igény szerinti visszaküldése az importőrnek raktár rendben és tisztántartása, szerelőknek kiadott cikkek nyilvántartása, beszállítókkal és ügyfelekkel történő kapcsolattartás, alkatrész ár és árváltozás nyomon követése, raktárfeltöltő rendelés előkészítése, ügyfelek értesítése a megérkezett alkatrészekről, raktárvezető felé jelenti a hibás/törött/meg nem érkezett alkatrészeket, áruátvétel és ennek rögzítése, telefonos alkatrész-értékesítés. Az álláshoz tartozó elvárások: Műszaki i... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Területi képviselő

Retech Hungaria Kft. - Budapest - Cégünk az autó és a karosszéria javitáshoz használatos minőségi segédanyagok gyártója és forgalmazója. Termékeink jelen vannak a világ számos neves szervizében. Keres: Területi képviselő munkatársat BUDAPESTRE ÉS PEST MEGYÉRE Amit kínálunk: Stabil nemzetközi háttér Teljesítményarányos, kiemelkedő jövedelem Folyamatos szakmai elméleti, és gyakorlati képzés Elvárásaink: Legalább középfokú végzettség (autós vagy műszaki területen szerzett végzettség előnyt jelent) Minimum 1 éves kereskedelmi, vagy üzletkötői munkakörben való jártasság Jó kommunikációs képesség Saját gépkocsi B' kat. Jogosítvány, több éves vezetési gyakorlattal Vállalkozói igazolvány Feladatok: Cégünk megismerése betanulás keretében, a pozícióhoz szükséges elméleti és gyakorlati ismeretek elsajátítása, melyben tapasztalt kollégáink lesznek segítségére Meglévő üzleti partnereinkkel való kapcsolattartás, valamint új kapcsolatok felkutatása, kiépítése Aktív hozzájárulás a cég eredményességének növel... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft - Győr, Győr-Moson-Sopron - Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. - A gyártás során felmerülő technikai és összeszerelési problémák megoldása - Belső próbautak kivitelezése, esetleges javítások elvégzése - Tömítettség vizsgálat előkészítése és elvégzése - Végátvételi folyamat támogatása - Autószerelő, autóvillamossági szerelő - Németnyelv-tudás előny - Széleskörű autószerelői vagy korábbi utómunkás tapasztalat - B kategóriás jogosítvány - Rugalmasság - Külföldi kiküldetésekre való nyitottság - Gyors problémafelismerő képesség A pályázathoz elengedhetetl... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

CNC technológus

Gamete CNC Femmegmunkalo Kft - Győr, Győr-Moson-Sopron - Gyártási technológia meghatározás és megtervezése, dokumentáció archiválása. A termelési folyamatok meghatározása és megszervezése, ehhez kapcsolódó nyilvántartások vezetése. - a gyártáshoz szükséges alapanyag és szerszám szükséglet meghatározása (alap- és segédanyagok, szerszám és segédeszközök) - alvállalkozókkal, kooperációs partnerekkel való kapcsolattartás - késztermékraktár működtetése... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Munkatársat keresünk „Java programozó / Szoftverfejlesztő” munkakörbe. Feladatok: Részvétel az egyedi gyártású Biztonságtechnikai rendszerek fejlesztési feladataiban, projektjeiben. Egyedi Java alkalmazás fejlesztése. Meglévő Java alkalmazások továbbfejlesztése. Használatos kiegészítő eszközök tesztelése, rendszerbe integrálása Elvárások: Java SE, EE programozói ismeretek Több éves Java SE, EE fejlesztési tapasztalat Szakmai angol nyelvtudás / angol nyelvű dokumentációk megértése Csapatjátékos személyiség Jó kommunikációs képességek Rugalmasság Előny: Biztonságtechnikai ismeretek SQL adatbázis ismeretek, tapasztalatok Mobil alkalmazás fejlesztési tapasztalatok Egyéb programozási nyelvek ismerete Agilis fejlesztési tapasztalatok... - Állandó - Teljes munkaidő


Tesco Global Aruhazak Zrt. - Kőszeg, Vas - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Pénztáros-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 9730 Kőszeg Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Megismeri és hatékonyan végzi a feladatköréhez kapcsolódó áruházi munkafolyamatokat (kódhibás termékek kezelése, fölözési folyamatok, árváltozások és készlethiány kezelése). Felelősségteljesen kezeli a fizetőeszközöket és az áruház készleteit, emellett biztosítja a vásárlók elsőosztályú kiszolgálását. Fe... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

FOLYAMATMÉRNÖK

EastJob Szemelyzeti Tanacsado - Heves - : 768994 Jelentkezés Stabil, dinamikusan fejlődő multinacionális partnercégünk az alábbi pozícióba várja a jelentkezőket: FOLYAMATMÉRNÖK Megbízónk hosszú távú, stabil munkalehetőséget és kihívásokban gazdag munkakört nyújt az új kolléga számára. A leendő munkatárs feladatai: Termelési folyamatok ellenőrzése és fejlesztése Termelékenység elemzése és fejlesztése Új projektekben való részvétel Termelési adatok gyűjtése és elemzése A leendő munkatárssal szembeni elvárások: Gépészmérnöki végzettség Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Aktív középfokú angol és/vagy német nyelvtudás 1-2 év tapasztalat folyamatmérnöki pozícióban Előny: autóipari tapasztalat, LEAN ismeretek Amit a Megbízónk nyújt: Speciális, fejlett technológia Kihívásokban gazdag munkakör Szakirányú képzések Versenyképes jövedelem és juttatási csomag Munkavégzés helye: Heves megye Jelentkezés e-mail címen: A megfelelő működéshez Javascript engedélyezése szükséges Jelentkezés Munkav... - Állandó - Teljes munkaidő


ZF Lenksysteme Hungaria Kft. - Eger, Heves - : 783041 Jelentkezés A ZF Lenksysteme Hungária Kft. a személy- és tehergépkocsik kormánymű és kormányoszlop gyártásában piacvezető német ZF Lenksysteme GmbH magyarországi leányvállalata egri gyárába Beszállítói háttérfejlesztő munkatársat keres Feladatok: Közreműködés a beszerzési osztállyal beszállítók kiválasztásában Beszállítói projektek teljes körű koordinálása a kiválasztástól a termék bevezetésig Beszállítói APQP folyamat teljes körű felügyelete Beszállítói megbeszélések szervezése, lebonyolítása Beszállítói auditok önálló végrehajtása Elvárások: Felsőfokú szakirányú végzettség (gépész, minőségirányítás) Autóipari minőségbiztosításban szerzett tapasztalat Középfokú német és/vagy angol szakmai nyelvtudás Minőségügyi rendszerek, módszerek ismerete (Global8D, FMEA, SPC, PPAP, stb.) Önállóság, határozott fellépés Jó kommunikációs készség Gyors problémamegoldó képesség Munkavégzés helye: Eger Jelentkezés módja: Amennyiben a pozíció felkeltette érdeklő... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Műszakvezető

ThyssenKrupp Presta Hungary Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - győri, autóipari üzemünkbe keresünk Műszakvezető Munkatársat Feladatok Az összeszerelő üzem munkafolyamatainak megtervezése, szervezése és felügyelete A vevői megrendelések alapján meghatározott gyártási sorrend ellenőrzése, határidők nyomonkövetése, betartása A logisztikai terület operatív irányítása Az összeszerelési folyamatok mennyiségi és minőségi betartása Karbantartási intézkedések, javítás... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft - Győr, Győr-Moson-Sopron - Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. - Mérnöki munka támogatása - Statisztikák, táblázatok készítése - Kisebb projekt feladatok elvégzése - Kapcsolattartás más területek képviselőivel - Kapcsolattartás más konszern gyárakkal - Kapcsolattartás beszállítókkal - Folyamatok informatikai támogatása - Felsőfokú villamosmérnök / gépészmérnök / műszaki menedzser tanulmányok, nappali tagozatos hallgatói jogviszony - Legalább 4 lezárt szemeszter - Legalább 3 hónap szakmai gyakorlati idő eltöltése - Legalább heti 4 munkanap vállalása -... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft - Győr, Győr-Moson-Sopron - Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. - Gyártási folyamatok tervezése és értékelése a Szerszámgyár kisszériás gyártás területén, egyeztetés a műszaki fejlesztéssel a termék folyamatbiztos gyárthatóság szerinti kialakítása miatt, Simultaneus Engineering csoportokban való részvétel - Gyártási idők, invesztíciók, szükséges felület meghatározása - Gyártási dokumentációk elkészítése - Gyártási folyamatok optimalizálása (minőség, gyártási idő, gazdaságosság) az acél, alumínium és nemesacél karosszérialemek feldolgozása mentén (acél... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC Personnel Hungaria Kft. - Budapest - Megbízónk nagy tradíciójú multinacionális járműipari gyártóvállalat, tevékenységi területén piacvezető. Számára keresünk szakembert az alábbi munkakörbe: TESZTMÉRNÖK - fékvezérlő rendszer - mechatronikai ismeretekkel Feladatok A fékvezérlő rendszer pneumatikus elemeinek vizsgálata Kísérlettervezés, mérőrendszer megtervezése és felépítése Műszeres mérések végrehajtása, eredmények kiértékelése, dokumentáció készítése - labor méréstechnika Fejlesztési csoport támogatása mérési eredményekkel, tapasztalatokkal Prototípusok vizsgálata, szériaengedélyezések Reklamációk kivizsgálása, hibaanalízis Elvárások Felsőfokú gépészmérnöki végzettség Angol nyelvtudás, német nyelv előnyt jelent Gyártástámogatás, kísérleti fejlesztés,labor vagy hasonló területen szerzett tapasztalat Kisebb labor szerelések, méréstechnikai jártasság, Finommechanikai, optikai és mechatronikai ismeretek elengedhetetlen feltételei a pozíció betöltésének Gyakorlatias gondolkodásmód, kreativitás, precizitás, jó man... - Állandó - Teljes munkaidő


Prohuman 2004 Kft. - Budapest XIV. ker - A Prohuman a hazai piac komplex HR szolgáltatásokat nyújtó piacvezető cégeinek egyike. A 100%-ban magyar tulajdonú Prohome Cégcsoport hu- mánerőforrás ágazataként 1997 óta tevékenykedő, majd 2004-ben önálló céggé váló Prohuman, személyzeti szolgáltatásaival járul hozzá Ügyfelei üzleti sikereihez. Reg. szám: 11492- 4/2005-0100-239 KÖZPONTI IRODA : 1146 Budapest, Hungária krt. 140-144. T: +36 1 432 1280 • F: +36 1 432 1281 A Prohome cégcsoport tagja Személyzeti tanácsadó irodánk 1997 óta vezető szerepet tölt be a hazai piacon komplex HR szolgáltatások területén. Multinacionális és magyar nagyvállalati ügyfeleinknél 2013-ban több mint 8.000 főnek biztosítottunk munkalehetőséget munkaerő-kölcsönzés keretében, megközelítőleg 3.000 diákot ismertetettünk meg a munka világával, majdnem 400 főt helyeztünk el Partnereink állományában, illetve több mint 14.000 fő bérszámfejtését végeztük el és közel 6.000 fő béren kívüli juttatásait kezeltük. Munkaerő-kölcsönzési csapatunkba keresünk munk... - Állandó - Teljes munkaidő


NCR Magyarorszag Kft. - Szigetszentmiklós, Pest - : 789509 Jelentkezés Az NCR csapata erősítésére Megrendelés - Koordinátor munkatársat keres. Feladatok: napi kapcsolattartás az ügyfelekkel idegen nyelven szóban és írásban, rendelések kezelése az ERP rendszerben, kapcsolattartás a szállítmányozó csapattal, a rendelések megfelelő időben való kiküldésének érdekében, készlet napi követése, a beérkező áruk helyzetének felügyelete, kapcsolattartás a beszerzőkkel, kapcsolattartás a termeléssel, fontossági sorrend kialakítása és amennyiben szükséges, módosítások, változtatások lekövetése és kommunikálása az érintett felek felé. Elvárások: felsőfokú végzettség, szakképesítés lehetőleg külkereskedelem területén, tárgyalási szintű angolnyelv-tudás, minimum egy év tapasztalat szállítmányozás/logisztika/ügyfélkezelés területén, erős tudás MS Office programban, különösen Excelben, kiváló kommunikációs képesség, szóban és írásban egyaránt, gyors problémamegoldó készség. Előny: második idegen nyelv, Oracle rendszer ismer... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC Personnel Hungaria Kft. - Gödöllő, Pest - Budapest IV. ker - Német tulajdonú, magas minőségű és különlegesen finom alapanyagokból gyártott női és férfi alsó- és hálóruházatot készítő, Pest megye észak-keleti részén működő vállalat megbízásából keresünk megbízható munkatársakat az alábbi munkakörbe: FEHÉRNEMŰ-KÉSZÍTŐ (Szabás-Varrás) Feladatok Minőségi fehérneműk és alsóruházati termékek varrása, készítése 1 műszakos munkarend (6.30 - 14.30) Elvárások 1-2 éves varrási tapasztalat Szakképzettség előny, de nem követelmény Precizitás Szakmai és emberi igényesség Amit megbízónk nyújt Korrekt és kiszámítható kompenzációs csomag (alapbér + teljesítményprémium) Vállalati buszjáratok (Budapest Újpest Városkaputól és Acsáról való indulással) a munkarendhez igazodva Közösségi közlekedés 100%-os térítése A munkavégzés helye Újpest-Vác-Gödöllő térsége A jelentkezés módja Várjuk fényképes, magyar és angol nyelvű, MS Word formátumú önéletrajzát és motivációs levelét a cv@impc.hu e-mail címre. Kérjük az email tárgyában feltüntetni a pozíció pontos m... - Állandó - Teljes munkaidő


Energy Power Kft. - Tiszakécske, Bács-Kiskun - Magas műszaki színvonalú energetikai, vízierőművi és papíripari gépek gyártásával foglalkozó tiszakécskei partnercégünk számára munkatársat keresünk az alábbi pozícióba: HEGESZTŐ (Tiszakécske) Feladatok: Erőművi berendezések, nehéz acélszerkezetek dokumentáció alapján történő gyártása Elvárások: Szakirányú végzettség gyakorlattal Tűzvédelmi szakvizsga Lelkes és elkötelezett hozzáállás Készséges a csapatmunkára Problémamegoldó gondolkodás, kreativitás Betanulás után önálló munkavégzés Előny: Híddarukezelő (nehézgépkezelő) és targonca-vezető jogosítvány Minősítés (TÜV, házi, lejárt, stb.) Hasonló területen szerzett tapasztalat Start kártya, Start Plusz kártya, Start Extra kártya, Start Bónusz kártya Egyéb információ: Több műszakos munkavégzés Túlórázási lehetőség Amit kínálunk: Utazási költségtérítés Stabil, hosszútávú munkahely Nemzetközi háttér Előrelépési lehetőség Szolnok- Tószeg- Tiszavárkony- Vezseny-Tiszajenő- Tiszakécske, Szentes-Tiszakécske vona... - Állandó - Teljes munkaidő


Somogy | Somogy állás | állás Somogy és környéke | Somogyi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Somogy állás
munkaügyi központ Somogy állás
állás Somogy és környéke
Somogyi állások

Kulcsszavas kereső