állás Somogy
Csak állás Somogy hirdetés azonnali állás Somogy és munka országosan! Munka, állás Somogy kereső, állás Somogy keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Somogy és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Somogy és állás Somogy kereső. állás Somogyai.


állás Somogy, állás Somogy keresés és állás Somogy kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Somogy kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Somogy és állás Somogy kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Somogy kereső személyek, állás Somogy kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Somogy munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Somogy kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maSomogyimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Somogy keresés témában, országosan.

Munka, állás Somogy és állás Somogy ajánlatok, állás Somogyok:


munka és állás Somogy ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Somogy kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Somogy. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Somogy munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Somogy kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Somogy kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Somogy kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Somogyt találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Somogy keresőkről, ami nagyban segíti az állás Somogy keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Somogy viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Somogy kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Somogy kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Somogyt keresők és állás Somogyt kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Somogy értékelések:

A állás Somogy ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Somogy keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Somogy keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Somogy kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Somogy keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Somogy fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Somogy keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Somogyhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Somogy keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Somogy keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Somogy hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Somogy kereső, állás Somogy keresés, állás Somogyok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Somogy, állás Somogyok, állás Somogy keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Somogy keresője, munka kereső, és állás Somogy kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Somogyhirdetés, hogy tudjanak állás Somogyt találni. A állás Somogy keresés mellett ingyenes letöltés állás Somogy filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Somogy kereső és állás Somogy kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Somogy munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Somogy kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Somogy kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Somogy tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Somogy ajánlat -ról. Legyen az állás Somogy, munka, munkáltató, állás Somogyajánlat, idősebb állás Somogy keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Somogy keresőt, pályakezdő állás Somogy és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Somogyt keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Somogy, munka, karrier, önéletrajz, állás Somogy keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Somogy ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Somogy keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Somogy kereső, állás Somogy kínál, önéletrajz vagy csak állás Somogy hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Somogy oldala.

Qsoft Kft. - Budapest - Elvárások: Java - Eclipse fejlesztői eszköz ismerete, különös tekintettel az adatbázis alapú üzleti webalkalmazások fejlesztésére. JPA2 ismerete Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség Önálló munkavégzés, szakmai nyitottság, tanulás, önképzés Előnyt jelent: Vaadin fejlesztői környezet ismerete SVN verziókövető rendszer ismerete Alapvető számviteli ismeretek Qsoft Kft.... - Állandó - Teljes munkaidő


buw Holding - Pécs, Baranya - Berlin - ügyfelek tájékoztatása / tanácsadása ügyfélkapcsolat ápolása adminisztratív feledatok ellátása kiváló német és magyar nyelvtudás jó szóbeli és írásbeli kifejezképesség kiemelked kommunikációs és problémamegoldó képesség ügyfélorientáltság felhasználói szint számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidö... - Állandó - Teljes munkaidő


buw Holding - Pécs, Baranya - Berlin - ügyfelek tájékoztatása / tanácsadása ügyfélkapcsolat ápolása adminisztratív feledatok ellátása kiváló német és magyar nyelvtudás jó szóbeli és írásbeli kifejezőképesség kiemelkedő kommunikációs és problémamegoldó képesség ügyfélorientáltság felhasználói szintű számítógépes ismeretek legalább heti 20 óra munkaidő... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Oprisk gyakornok Job

GE - Budapest - Job Number: 1923761 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Gondolsz a jövődre? Kiegészítenéd elméleti tudásodat gyakorlati ismeretekkel az értékesítés és a pénzügyek terén? Szeretnél az "Év Bankjánál" szakmai tapasztalatot szerezni, mely „A Pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank” címet nyerte el a „Mastercard – Az Év Bankja” versenyen. Csatlakozz a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhetsz aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhatsz rólunk! Posted Position Title: Oprisk gyakornok Career Level: CI Function: Regulatory and Compliance Function Segment: Administration and Support Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A Compliance területen belül, az operációs kockázatkezelési részleg támogatása a Bankra vonatkozó veszteségesemények gyűjtésében, elemzésében, jelentésében. Nálunk Próbára... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


GE - Kiskunhalas, Bács-Kiskun - Job Number: 1982205 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából.A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert.Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ellenér... - Állandó - Részmunkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1974472 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: GE (NYSE: GE) works on things that matter. The best people and the best technologies taking on the toughest challenges. Finding solutions in energy, health and home, transportation and finance. Building, powering, moving and curing the world. Not just imagining. Doing. GE works. For more information, visit the company's website at www.ge.comCsatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: Vállalati kockázatkezelési csoportvezető Career Level: Experienced Function: Risk Management Function Segment: Portfolio Management Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A vállalati kockázatkezelésen a Mikró és Zöld hitel termékek kockázatkezelésével, a céltartalék és veszte... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Irodavezető

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres irodavezető munkakörbe. Elvárások: - pénzügyi/gazdasági felsőfokú végzettség - mérlegképes könyvelői végzettség - tárgyalóképes német nyelvtudás - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - rugalmasság, terhelhetőség - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193, email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres mérlegképes könyvelő munkakörbe Elvárások: - mérlegképes könyvelői végzettség - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - német nyelvtudás illetve vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Kereskedő

Pharmacoidea Kft. - Szeged, Csongrád - Foglalkozás megnevezése: Kereskedő (KERESKEDŐ) elvárt gyakorlati idő: nem szükséges Iskolai végzettség: egyetem, főiskola Elvárt szakképzettség: Biológus, Kereskedelmi menedzser, Marketing- és reklámmenedzser Nyelvtudás: angol (jó nyelvismeret) Járművezetési engedély: "B" személygépkocsi, Informatikai ismeret: IT alapismeretek Egyéb elvárt jártasság, készség, ismeret: határozott,magabiztos fellépés,önálló munkavégzés,agilitás,mobilitás,kreativitás és csapatszellem Speciális követelmény: szakirányú felsőfokú végzettség elvárás. A feladat: kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cég kereskedelmi és marketing tevékenységének önálló kivitelezése Várható bruttó kereset (Ft / hó): megegyezés / jogszabály szerint További információ: Kereskedelim/marketing/természettudományos végzettség és angol nyelvtudás elengedhetetlen. Feladat: Folyamatos partnerkeresés(nemzetközi és hazai),termékértékesítés. Nemzetközi és hazai partnerekkel való kapcsolattartás. Jelentkezés: fényképes szakmai önéletrajz és motiv... - Állandó - Teljes munkaidő


Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Műszaki csoportvezető-helyettes munkakör betöltésére munkatársat keresünk Elvárások: - Megfelelő szakirányú végzettség (műszaki-villamosipari) - rugalmasság - tanulékonyság - terhelhetőség Hasonló területen szerzett műszaki gyakorlat előnyt jelent! Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk, a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Hardsonic Bt. - Budaörs, Pest - Kiváló német nyelvtudással, 4 órás adminisztrátori állás, mikro vállalkozásnál. Jogosítvány, esetleg gk. a bejáráshoz előny. Feladat: telefonos kapcsolattartás a német anyacéggel telefonon ill. emailon, valamint a céggel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása. Fényképes önéletrajzot a megadott mailra kérem küldeni. 2 fővel dolgozó képviselet, szervíz. 1994-ben alapítva.... - Állandó - Részmunkaidő


Állás Somogy

Műszaki üzletkötő

Bervina Kft. - Budapest XIV. ker - Feladatok -blogok, termékismertetők, promóciós anyagok folyamatos fordítása német nyelvre -értékesítés már meglévő és az új vevőkör számára -értékesítési terv, üzleti stratégia, partnerkapcsolatok kiépítése a német piacon történő megjelenéshez -piackutatás német nyelvterületen, árstratégia, logisztika teljes menedzsmentje -értékesítési ajánlatok elkészítése -új partnerek felkutatása, és megkeresése, a szerződések előkészítése leadek generálási módszerek alapján konkrét cégeket érintve -partnerkezelés Elvárások -agilitás -kreativitás -dinamikusság -terhelhetőség -közvetlen, nyitott, pozitív személyiség -értékesítői affinitás -diploma -angol és német nyelvtudás írásban és a szóban egyaránt Mit kínálunk -fiatal, dinamikus csapat -családias cég Munkavégzés helye: Budapest, 14. kerület A Bervina Kft. egy 30 éve sikeresen működő családi vállalkozás. 50 országgal kereskedünk világszerte.... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Pénztáros (6 óra)

Budaörs, Pest - Pénztáros (6 óra) IKEA budaörsi áruháza IKEA budaörsi áruháza Munka és a vevőkapcsolataid révén megvalósítod az IKEA üzelti filozófiáját, és arra törekszel, hogy a vásárlók számára az IKEA első számú választás legyen. Ezzel hozzájárulsz, hogy megerősítsd az IKEA piaci helyzetét. Feladatok a pénztárakban a pénztár és a pénz kezelése pénztárjelentés készítése az adott munkaterületen a vásárlók segítőkész, barátságos kiszolgálása, a munkaterület rendben tartása Elvárások Munkádat a kereskedelmi elvárásokhoz igazodva, rugalmas időbeosztásban látod el Empatikus, problémamegoldó és konfliktuskezelő készséggel rendelkezel angol alap nyelvtudás segítőkészség pontos, precíz munkavégzés stressztűrőképesség nyitott, barátságos kiszolgálás, vevőközpontú gondolkodás Alapvető számítógépes és alapfokú angol nyelvismerettel rendelkezel. Érdeklődsz a lakberendezés iránt. Amit kínálunk fejlődési lehetőségek hosszútávú együttműködés lehetősége ha fontos, hogy jó csapatban dolg... - Állandó - Teljes munkaidő


EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Szeged, Csongrád - TOBORZÁS SZEGEDI MUNKÁRA Munka típusa: Egyéb munkák Munkavégzés helye: Szeged Megye: Nógrád Feladat: Hulladéktárolón chip elhelyezése Fizetés: bruttó 670Ft / óra Munkaidő: Hétfő - péntek, 5:00 - 12:00 VAGY 12:00 -19:00-ig - A PONTOS DÁTUM KÉSŐBB KERÜL EGYEZTETÉSRE Életkor: 18 éves kortól Feltételek: Betöltött 18. életév, nappali tagozatos, aktív hallgatói jogviszony. Megbízható, pontos munkavégzés, jó kézügyesség. Jelentkezés: lea.sinka@eucsoport.hu -->Jelentkezni a munkára a Jelentkezés gombra kattintva lehetséges Egyéb infó: Jelentkezni a lea.sinka@eucsoport.hu e-mail címen lehet, önéletrajz küldésével. A munka párokban végezhető, így dolgozhatsz együtt baráttal / barátnővel - a jelentkezéshez mindkét önéletrajz csatolása szükséges. A munka várhatóan JÚLIUS MÁSODIK FELÉBEN / AUGUSZTUS ELEJÉN LESZ. A jelentkezés tárgya legyen: BC_SZE -->... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Bolti eladó

Győr, Győr-Moson-Sopron - Munkakör megnevezése: Bolti eladó Munkavégzés helye: 9024 Győr, Lajta u. 12. Főbb feladatok: Szakszerűen kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Biztosítja, hogy a boltban mindig megfelelő minőségű és mennyiségű élelmiszer legyen elérhető. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Gondoskodik az aktuális termék akciók vállalati előírásoknak megfelelő megjelenítéséről. Tiszta munkakörnyezetet tart fenn, valamint betartja a raktár- és udvarrendet. Részt vesz a leltárak lebonyolításában. Kezeli a pénztárgépet és az automata üvegvisszaváltót. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: általános iskol... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Architect (Budapest)

IT Services Hungary Kft. - Budapest - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Architect (Budapest) Állásazonosító: 79890 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT projektek, fejlesztés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Msc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Normál munkaidő Utazási ará... - Állandó - Teljes munkaidő


T-HR Kft. - Komárom-Esztergom - A pályázaton a hivatkozási azonosítót kérjük feltüntetni ! Pályázatát a hivatkozási azonosítóra klikkelve is elküldheti ! Elektromos karbantartó / technikus - Komárom-Esztergom megye THR2464 Megbízónk Német tulajdonú, a multinacionális cég előnyeivel rendelkező, de családias autóipari beszállító vállalat. Feladatkör Gépek, robotok állag megóvó karbantartása, szükség szerint javítása. Elektromos, elektronikus, pneumatikus, hidraulikus megelőző karbantartások szükség szerinti eseti karbantartások elvégzése. Gépek, gyártó cellák, a hozzájuk tartozó kiszolgáló berendezések telepítése. Gépekre vonatkozó dokumentáció, karbantartási anyagok kezelése. A karbantartáshoz szükséges anyagok, kéziszerszámok, alkatrészek, karbantartási pótalkatrészek kiválasztásában való részvétel, azok megrendelésének elindítása. Együttműködés a társterületekkel (technikusokkal, szerszámkészítőkkel, stb.) Munkavégzés helye Komárom-Esztergom megye Követelmények Végzettség Minimum villanyszerelői vagy technikusi. Sza... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Termékmérnök

Infineon Technologies Cegled Kft. - Cegléd, Pest - Termékmérnök Az Infineon Németország legnagyobb félvezető gyártójaként világszerte 26.000 munkavállalót foglalkoztat. Félvezető- és rendszermegoldásaival, a környezet megóvását is szem előtt tartva, választ kíván adni a modern társadalmak kihívásaira az energiahatékonyság, a mobilitás és a biztonság területén. A vállalat dinamikus fejlődésének köszönhetően termékmérnök kollégát keres Ceglédre. Legfontosabb feladatok: Termelési és tervezési adatokból kihozatali riportok készítése, prezentálása; részletes elemzések végzése a hibaokok feltárása érdekében (Pareto, trendanalízis, gyökérokok feltárása); adatbányászati módszerek felhasználásával javítási potenciálok feltérképezése, prezentálása, javaslattétel; a gyártási kihozatal monitoring rendszer folyamatos fejlesztése; folyamatos jelenlét a gyártásban a magas minőség fenntartásának érdekében. Elvárások: Villamosmérnök vagy mechatronikai mérnök végzettség; legalább 3 éves elektronikai vagy autóipari termelésben szerzett ta... - Állandó - Teljes munkaidő


Trenkwalder Kft. - Szabolcs-Szatmár-Bereg - Stabil háttérrel rendelkező állami szervezetünk Pénzügyi-számviteli vezetőt keres. Pénzügyi és számviteli vezető Az álláshoz tartozó elvárások: Felsőfokú gazdasági/pénzügyi végzettség Államháztartási mérlegképes könyvelői végzettség 3-5 éves vezetői tapasztalat Minimum 2-3 éves költségvetési és klasszikus számviteli tapasztalat Magyar jogszabályok magas szintű ismerete Precíz, analitikus gondolkodás Alkalmasság szűk határidők tartására Főbb feladatok, munkák: A számviteli csoport munkájának tervezése és vezetése Főkönyvi és analitikus könyvelés felügyelete A kontrolling, könyvelő, bérszámfejtő kollégák szakmai irányítása A számviteli folyamatok kidolgozása, a pénzügyi folyamatok szoros ellenőrzése, fejlesztése Számlák folyamatos nyomonkövetése, kintlévőségek behajtása Különböző adatszolgáltatások elkészítése Ügyfelekkel történő kapcsolattartás Készlet-ellenőrzési feladatok ellátása Havi, negyedéves és éves zárások felügyelete Riportok és statisztikák összeállítá... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Pék táblás

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Cegléd, Pest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Pék táblás Munkavégzés helye: 2700 Cegléd, Malomtó szél 30. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Részt vesz a munkafolyamatokban a gyártástól kezdve az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és az üzemi belső szabályokat. Munkakör betöltésének feltételei: pék, sütőipari vagy ezzel egyenér... - Állandó - Teljes munkaidő


ORBICO HUNGARY Kft. - Budapest - Magyarország egyik legnagyobb disztribúciós vállalata, amely az Orbico Group tagjaként nemzetközi szinten is tevékenykedik, munkatársat keres az alábbi munkakörbe: Logisztikai és számlázási asszisztens Feladatok: Beszerzési rendelések időben és pontosan történő továbbítása a beszállítók felé Vevői kapcsolattartás és vevőszolgálati feladatok ellátása A beszerzéssel kapcsolatos riportok elkészítése A telephelyek közötti áttárolások koordinálása A logisztikai folyamatok ERP rendszeren belüli kezelése, koordinálása, nyomon követése és biztosítása Vevői számlák kiállítása, számlák küldése partnereknek azok nyomonkövetése Vevői reklamációk nyomon követése és korrekciója Elvárások: Legalább középfokú végzettség Logisztikai vagy számlázási területen szerzett 1-2 éves munkatapasztalat Felsőfokú logisztikai végzettség esetén pályakezdők jelentkezését is várjuk Kommunikációképes angol nyelvismeret erős felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Excel) Kiváló szervezői készs... - Állandó - Teljes munkaidő


Energy Power Kft. - Budapest - Nemzetközi, piacvezető partnercégünk számára keresünk új munkatársakat az alábbi pozícióba: JAVA FEJLESZTŐ Elvárások: minimum 3 év releváns fejlesztési tapasztalat vezetői tapasztalat Folyékony angol nyelvtudás szóban és írásban Agilis, scrum fejlesztési tapasztalat Erős JAVA SE/EE tapasztalat Problémamegoldó képesség, proaktivitás HTML/CSS/AJAX tudás előny Előny: HTML/CSS/AJAX ismerete Feladatok: Java alapú fejlesztési projektekben való részvétel Java programozási feladatok elvégzése Forráskódok ellenőrzése Hibakeresés és javítások végrehajtása Folyamatos riportálás a vezetők felé Dokumentációk elkészítése Amit kínálunk: Hosszú távú, nemzetközi projekt Versenyképes jövedelem és juttatási csomag Folyamatos továbbképzés, modern technológiák használata Fiatalos csapat Munkavégzés helye: Budapest Jelentkezés módja: Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el magyar és angol nyelvű fényképes önéletrajzát - fizetési igény megjelö... - Állandó - Teljes munkaidő


Beck and Pollitzer Hungary Kft. - Budapest - Pénzügyi Asszisztens (Financial Assistant) Munkakör leírása: Összetett műszaki szolgáltató cég keres pénzügyi asszisztenst, adminisztrátort. Cégünk a 150 éves ipari múltra visszatekintő Beck&Pollitzer Engineering magyarországi divíziója. Fő profilunk gyárak, gyártósorok, gépek kulcsrakész áttelepítése üzemen belül, vagy más országokba. Munkavégzés helyszíne: Budapest, 11. kerületben lévő irodában Kit keresünk?: Olyan középfokú vagy felsőfokú gazdasági végzettségű rátermett kollégát keresünk, akinek tapasztalata van céges pénzügyi és adminisztratív feladatok ellátásában Proaktív hozzáállás, önálló munkavégzés, keresi a munkát Terhelhetőség, szezonokban esetenként túlórázás Kiváló csapatszellemmel bír és elkötelezett Érdeklődő és kifejezetten lelkiismeretes saját munkájában Munka bővebb leírása: Az irodavezetővel és könyvelővel való aktív, szoros együttműködés és kommunikáció lebonyolítása Közreműködés a heti és havi beszámolók elkészítésében angol nyelven Közreműködés a heti cashflow-fo... - Állandó - Teljes munkaidő


EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budapest - HÉTVÉGI BOLTI KISEGÍTÉS Munka típusa: Bolti kisegítés, Leltározás Munkavégzés helye: Budapest bevásárlóközpontjainak és forgalmasabb pontjainak ruhaüzleteiben. Megye: Budapest Feladat: Ruhák hajtogatása, vállfázás, próbafülkézés. Vásárlóknak segítségnyújtás. Fizetés: Bruttó: 584-921 Ft/óra (munkavégzés idejétől függően). Munkaidő: Megrendeléstől függően, változó helyszíneken és munkaidőben, 4-6-8 órában. Akár SOS azonnali kezdéssel! Életkor: 18 éves kortól Feltételek: Nappali tagozat, aktív féléves jogviszony, 18. életév betöltése. Az azonnali kezdésre való tekintettel a tagság mindenképpen feltétel! Korábbi hasonló tapasztalat előnyt jelent. Jelentkezés: boltimunka@eudiakok.hu -->Jelentkezni a munkára a Jelentkezés gombra kattintva lehetséges Egyéb infó: Jelentkezni a boltimunka@eudiakok.hu e-mail címen lehet, leveled tárgya HÉTVÉGE_SG legyen! Írd meg kérlek, hogy milyen napokon, milyen időben tudnál dolgozni (szombat, vasárnap és hétfő)! -->... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC Personnel Hungaria Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Fejér megyei multinacionális gyártóvállalathoz keresünk szakembert az alábbi munkakörbe: TERMELÉSI MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI MÉRNÖK (Autóipar) Feladatok A minőségirányítási rendszerek működtetése A munkavállalók minőségtudatosságának fejlesztése Termelési terület minőségbiztosítási támogatása Reklamáció kivizsgáló csapat irányítása és aktív részvétel a probléma megoldásában Nem megfelelő eljárások, módszerek azonosítása, javítása Belső hibaanalízisek készítése, akciók definiálása Minőségügyi technikusok és ellenőrök irányítása Vevőkkel való kapcsolattartás Folyamat képességvizsgálatok kiértékelése Elvárások Felsőfokú műszaki végzettség Legalább 3 éves minőségbiztosítási tapasztalat autóipari beszállítói cégnél Stabil középfokú angol és/vagy német nyelvtudás Vevői kapcsolattartásban szerzett tapasztalat Reklamáció kezelésben szerzett jártasság (8D, 5Why, Ishikawa) Cpk, R&R vizsgálatok ismerete Kiváló kommunikációs és problémamegoldó készség Előny: ISO-TS 16949 auditori képesí... - Állandó - Teljes munkaidő


SAPA Profiles Kft. - Székesfehérvár, Fejér - A Sapa Shared Services globális szolgáltató központként a Sapa AS leányvállalatai részére nyújt pénzügyi, informatikai és projekt menedzsment szolgáltatásokat. Székesfehérvári csapatunk főbb szakterületei: . Pénzügyi és Adminisztrációs Központ . IT Üzemeltetés és Támogatás . IT Architektúra . Applikációs Szolgáltatások . Program- és Projektmenedzsment Az alábbi pozícióba keresünk munkatársat: Vevő-törzsadat Adminisztrátor (Customer Administrator) Jelentkezés az állásra: Fényképes önéletrajzát kérjük, töltse fel karrieroldalunkon: Kattintson a Regisztráció menüpontra, majd a kért adatok feltöltése végén jelölje be a megpályázni kívánt pozíciót. Cégünkről bővebben a oldalon tájékozódhat. Feladatok: Különböző vállalatok új vevőinek létrehozása, Vevői adatok karbantartása, az ehhez kapcsolódó adminisztratív munkák elvégzése, Kimutatások, riportok készítése, Kapcsolattartás a behajtó csoporttal és egyéb társosztályokkal. Elvárások: Minimum középfokú szakirányú... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Budapest - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! Java & integration lead developer (Budapest) Állásazonosító: 79526 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: IT projektek, fejlesztés Munkavégzés helye: Budapest Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Msc, vagy azzal egyenértékű Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: 3 - 5 év Munkaidő: Nor... - Állandó - Teljes munkaidő


Grafton Temporary Staffing - Dunaújváros, Fejér - VILLAMOSMÉRNÖK KARBANTARTÁSI TERÜLETRE (5-30-33704/PR) Task(s): Stabil háttérrel rendelkező a gumigyártásban tevékenykedő ügyfelünk megbízásából keresünk VILLAMOSMÉRNÖK munkatársat az alábbi feladatok elvégzésére: - Termelőberendezések karbantartása - Felmerülő hibák, vészhelyzetek kezelése - Új termelőberendezések üzembe helyezése - Gyártósorok áttelepítésében való részvétel - Karbantartási tevékenység ütemezése, tervezése - Karbantartási dokumentációk elkészítése Munkavégzés helye: Dunaújváros Requirement(s): - Lezárt felsőfokú (főiskolai vagy egyetemi) villamosmérnöki tanulmányok - Minimum középfokú angol nyelvtudás mind szóban és írásban - MS Office programok magasszintű ismerete - PLC ismeret - Jó szervező készség - Kitűnő problémamegoldó készség - Jó kommunikációs készség - Csapatmunkára való hajlandóság Pályakezdők jelentkezését is várjuk! Company offers: - Karbantartási területen szerzett 1-2 éves tapasztalat előny. Amit Partnerünk kínál:... - Állandó - Teljes munkaidő


Székesfehérvár, Fejér - Az Emerson Process Management Magyarország Kft. egy amerikai központú vállalatcsoport tagjaként ipari folyamatszabályozó és mérő berendezések gyártásával és összeszerelésével foglalkozik Székesfehérváron. Fisher divíziónkba keressük leendő munkatársunkat az alábbi munkakörbe: Perfect Execution & Lean Manager Feladata: A cég belső üzleti folyamatainak Lean szemléletű elemzése, hiányosságok feltárása és megszüntetése a Lean sztenderdek elvárásai szerint. Hatékonyságnövelő projektek tervezése, lebonyolítása. Költség,-selejtcsökkentő tényezők azonosítása, KAIZEN-ek szervezése és vezetése, kapcsolódó eljárások kidolgozása. Készletgazdálkodási rendszerek és a gyártási munkafolyamatok optimalizálása. Gyári és vállalati szintű Lean tréningek szervezése, vezetése, közvetlen kapcsolat a shop-floor személyzettel. Lean folyamat fejlesztés (VSM, Vizualization, SMED, 5S, 7W, stb). Dedikált Kaizen projektek vezetése CFT (Cross Functional Team)-n keresztül. Lean eszközök használatának aud... - Állandó - Teljes munkaidő


DEKRA kvalifikacia a poradenstvo s.r.o. - Budapest - Multinacionális élelmiszeripari gyártó partnercégünk megbízásából keresünk munkatársakat az alábbi pozícióba: ÜZEMI KISEGÍTŐ HATÁROZOTT IDŐTARTAMRA (referenciaszám: DEKRA1129). Feladatok: Üzemi területek rendben tartása Nyitott erjesztő pincék kezelése Kádak töltése, ürítése Kádak tisztítása Elvárt higiéniai állapot biztosítása és fenntartása Elvárások: Szakmunkás végzettség Élelmiszeripari munkatapasztalat Terhelhetőség, jó fizikum Előnynek számít: Élelmiszeripari, vegyipari vagy műszaki végzettség Munkarend: Megszakítás nélküli 2+2 munkarend, 12 órás műszakok Munkalehetőség időtartama: 2014. szeptemberig Munkavégzés helye: Budapest, X. kerület Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, önéletrajzát kérjük az alábbi e-mail címre küldje: asszisztens@dekra-arbeit.hu. A levél tárgyában kérjük, tüntesse fel a pozíció referenciaszámát!... - Állandó - Teljes munkaidő


TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Paks, Tolna - Munkakör megnevezése: Csemege és sajt pult eladó-Részmunkaidőben Munkavégzés helye: 7030 Paks, Tolnai út 2/1. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű csemege- és sajtáru-termék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzá... - Állandó - Teljes munkaidő


Hervis Sport Kft. - Kecskemét, Bács-Kiskun - CSATLAKOZZ MOST ÉS LEGYÉL EGY NYERŐ CSAPAT TAGJA! A HERVIS Ausztria, Magyarország, Szlovénia, Csehország, Horvátország és Románia meghatározó sportszer - és sportruházat kiskereskedelmi hálózata. A Hervis Magyarországon immár 26 áruházat üzemeltet, hatalmas sportszer-, sportcipő- és sportruházat választék, rendkívül előnyös szolgáltatások, szakképzett eladók és kedvező árak emelték a legkedveltebb sportáruházak közé. Kecskeméti áruházunkba keresünk dinamikus, sportszerető munkatársat a következő pozícióba Sportszerosztály-vezető Főbb feladatok, munkák: az áruház munkatársainak irányítása az áruházvezető munkájának támogatása színvonalas kiszolgálás és egységes üzletkép biztosítása az áruház üzemeltetésének irányítása, összefogása vállalat vezetése által kitűzött és jóváhagyott üzleti stratégia megvalósítása Az álláshoz tartozó elvárások: minimum középfokú kereskedelmi végzettség kereskedelem területen szerzett tapasztalat kiváló kommunikációs- és szervezési készség... - Állandó - Teljes munkaidő


Randstad Hungary Kft. - Budapest - Motoralkatrész-fejlesztő Csoportvezető Partnerünk egy dinamikusan fejlődő, multinacionális, autóipari gyártó vállalat, amely számára tapasztalt Motoralkatrész-fejlesztő csoportvezetőt keresünk. Feladatok / Tasks Motorok alkatrészeinek fejlesztésének vezetése, felügyelete A csoport részét képező FMEA-s mérnökök irányítása Kiválasztási folyamatban való aktív részvétel a csoport céljainak elérése érdekében Kapacitás megtervezése és pénzügyi tervezés Dolgozók szakmai fejlesztése, betanításuk támogatása A mérnökök számára tervezési irányvonalak definiálása Aktív részvétel különböző területeken és kultúrákon átívelő csoportok munkájában Elvárások / Requirements Felsőfokú Gépészmérnöki végzettség Folyékony, magabiztos, aktív ANGOL ÉS NÉMET nyelvtudás Minimum 2 év Kutatás és Fejlesztés területén szerzett vezetői tapasztalat vagy vezetői készség és ambíció Termékfejlesztési folyamat alapos ismerete (D/P-FMEA) Jó kommunikációs készség Utazási hajlandóság Amit kínálunk / Our... - Állandó - Teljes munkaidő


Magyarország - P&Bert Management Consulting Group Kft. Kapcsolattartó: P and Bert Telefon: 483-2360 Fax: 485-06-99 Nem meghatározott időtartamú Hazai viszonylatban elismeret SW fejlesztő cég. A cég kihívást jelentő projekteket, folyamatos fejlődési lehetőséget, rendkívül kellemes munkakörülményeket, versenyképes juttatási csomagot kínál leendő szakemberei számára. A leendő SW Fejlesztő feladata a kliens oldali alkalmazások továbbfejlesztése, új desktop alkalmazások megvalósítása. Felhasználói felület tervezése. Felsőfokú informatikai vagy villamosmérnöki végzettség. Az ideális jelölt 3 éves gyakorlattal rendelkezik Desktop alkalmazás fejlesztésben. C#/.Net, 2 év WPF alapú fejlesztés elvárt. WCF, XSD/XML. Angol középfok. értékelem! 1 2 3 4 5 Hirdetés értékelése: Még nem értékelte senki ezt a hirdetést... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Termelési targoncás

Győr, Győr-Moson-Sopron - Az OpenJobs partnereként az egyik vezető újrahasznosított csomagolást gyártó nemzetközi vállalat keres új munkatársakat. A folyamatos növekedés miatt az alábbi pozícióba keresünk új munkatársat a győri gyárunkba: Termelési targoncás Feladatok Pántoló gép kezelése és a hozzá tartozó targoncázási feladatok elvégzése Elvárások középfokú műszaki végzettség lelkiismeretes, pontos munkavégzés targonca vezetői jogosítvány 5 tonnáig (gáz, elektromos, dísel) legalább 3 éves targoncás gyakorlat 3 műszakos munkarend vállalása, esetenként hétvégi műszakok „csapatjátékos” önálló munkavégzés Munkavégzés helye: Győr Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését és megfelel az elvárásoknak, úgy a jelentkezéshez kérjük regisztráljon teljes körűen az alábbi linken, és a sikeres pályázáshoz szükséges minden adatot szíveskedjen megadni! http://openjobs.hu/munkavallalok/regisztracio/?source=199... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Baranya - Értékesítési vezető (Referenciaszám: PJ3026) Baranya megyei mezőgazdasági iparágban tevékenykedő partnercégünk számára keresünk munkatársat az alábbi munkakörbe: Értékesítési vezető Feladatok: - Értékesítési üzletág eredményes irányítása - Terményfelvásárlások, termeltetési feladatok ellátása, szervezése, az ehhez kapcsolódó speciális szerződési rend betartása - Minőségvizsgálati átvételi rendszer működtetése, az ehhez kapcsolódó bizonylati fegyelem betartása, ellenőrzése - Kapcsolattartás a partnerekkel Elvárások: - Felsőfokú mezőgazdasági szakirányú végzettség - Legalább 5 év értékesítési, kereskedelmi (agrár) területen szerzett szakmai tapasztalat - Komplex pénzügyi-üzleti ismeretek - MS Office és vállalatirányítási rendszerek ismerete Előny: - Agrárkereskedelem-gépkereskedelem (terménykereskedelem, növényvédelem, vetőmag, műtrágya forgalmazás), területén szerzett szakmai/vezetői tapasztalat - SAP ismerete Amit megbízónk kínál: - Versenyképes fizetés és juttatások - Stabil, biztos h... - Állandó - Teljes munkaidő


MOL-csoport - Budapest XXI. ker - ADR tartányos 3. osztály (üzemanyag), ADR tartányos 2. osztály (LPG) igazolvány előnyt jelent, PAV II., nyomástartóedény-gépész képesítés előnyt jelent, 3 év nehézpótos és vagy csuklós buszon szerzett tapasztalat, GKI vizsga, erkölcsi bizonyítvány (elegendő bemutatni, ha felvételi folyamat sikeresen lezárult). Amit kínálunk: teljes munkaidő, versenyképes bérezés, egyéb juttatások, belföldi munkavégzés, multinacionális háttér, Munkavégzés helye: Mol telephelyein Pozíció területei: Szakmunka Gépjárművezető / sofőr / futár Szállítás / Logisztika Teherszállító / Sofőr / Futár Az önéletrajzában kérjük, jelölje meg, mely telephely/-ek/en kívánja betölteni a meghirdetett állást. A részletes szakmai önéletrajzát küldje el Novák János munkatársunknak a következő címre: E-mail cím: Postai cím: 1211 Budapest, Petróleumkikötő 5-7. Jelentkezési határidő: 2014. 08.15.... - Állandó - Teljes munkaidő


EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Budapest - LÉGY ADMINISZTRÁCIÓS MUNKATÁRS! Munka típusa: Irodai adminisztráció, Recepció, Ügyfélszolgálat Munkavégzés helye: Budapest, IX.kerület Megye: Budapest Feladat: Adatrögzítés, iratlefűzés, egyéb back office tevékenység támogatása. Fizetés: Bruttó 584Ft/óra. Munkaidő: Augusztus 1-től szeptemberig, minden hétköznap 9 órától - 17 óráig. Szeptembertől heti 20 munkaóra vállalása kötelező! Életkor: 18 éves kortól Feltételek: Hosszú távú munkalehetőség! Nem csak nyárra keresünk munkaerőt, hanem a további időszakra is. Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha tudod vállalni hosszú távon is a munkát! Betöltött 18. életév, nappali tagozatos hallgatói jogviszony, ápolt, igényes megjelenés, udvarias, kedves kommunikáció, precíz, pontos munkavégzés, megbízhatóság, irodai tapasztalat, monotóniatűrés feltétel. Jelentkezés: ildiko.farkas@eudiakok.hu -->Jelentkezni a munkára a Jelentkezés gombra kattintva lehetséges Egyéb infó: Fényképes önéletrajzod kérlek küldd az ildiko.farkas@eudiakok.hu címre. Leveled... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Pékáru eladó

Szekszárd, Tolna - Munkakör megnevezése: Pékáru eladó Munkavégzés helye: 7100 Szekszárd, Tartsay Vilmos u. 40. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű kiszolgálást. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű pékáru legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve minőségmegőrzési idejét figyelemmel kíséri, szükség esetén elvégezteti a leértékelés folyamatát. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: kereskedői, eladói vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés alapfokú termék- és áruismeret, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az ö... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Adminisztrátor

Tesco Global Aruhazak Zrt. - Herceghalom, Pest - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Adminisztrátor Munkavégzés helye: 2053 Herceghalom, Zsámbéki u. 14. Főbb feladatok: Ellátja a beérkező és kimenő áruk raktári mozgásainak teljeskörű adminisztrációját. Egyezteti a szállítólevelek tartalmát és a rakodási terveket a raktári számítógépes rendszerben szereplő adatokkal. Munkakör betöltésének feltételei: érettségi bizonyítvány, erkölcsi bizonyítvány, készség a csapatmunkára, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, fizikai és egészségügyi alka... - Állandó - Teljes munkaidő


AUTOLIV Kft. - Sopronkövesd, Győr-Moson-Sopron - A világ legnagyobb gépjármű utasvédelmi berendezéseket gyártó, stockholmi székhelyű cégcsoportja az Autoliv. Az Autoliv Kft. a vállalatcsoport legnagyobb európai, biztonsági öveket gyártó részlege, mely Sopronkövesden jelenleg több, mint 1500 főt foglalkoztat, és újabb álláslehetőséget kínál a következő munkakörbe: Karbantartó mérnök / Maintenance Engineer Főbb feladatok, munkák: Gyártósorok karbantartásának tervezése / irányítása TPM rendszer működtetése Magas gyártósori rendelkezésre állási ráta biztosítása Gyártósorokon végzendő műszaki változtatások elvégeztetése Gépalkalmassági vizsgálatok elvégzése Gyártósori műszaki dokumentációk elkészítése, karbantartása Termelés során felmerülő műszaki problémák kezelése, megoldása Az álláshoz tartozó elvárások: Gépész/Mechatronikai mérnöki/üzemmérnöki végzettség Középfokú angol nyelvismeret Termelő vállalatnál műszaki területen szerzett, 1-3 éves szakmai tapasztalat Gépek üzemeltetése terén szerzett tapasztalat előny Amit... - Állandó - Teljes munkaidő


IT Services Hungary Kft. - Pécs, Baranya - Nemzetközi Szolgáltató Központunk Téged is vár dinamikusan bővülő fiatal csapatába! IT Project Consultant (Pécs) Állásazonosító: 78545 Ország: Magyarország Érdeklődési kör: TC projektek, fejlesztés Munkavégzés helye: Pécs Állás típusa: Teljes munkaidő Szükséges végzettség: Nincs megadva Célcsoport: Főiskolai végzettség Szükséges tapasztalat: Nincs magadva Munkaidő: Normál munkaidő Utazási arány: 2... - Állandó - Teljes munkaidő


EU-DIAKOK Iskolaszovetkezet - Dunakeszi, Pest - DUNAKESZIN GYORSÉTTERMI MUNKA Munka típusa: Gyorsétterem, vendéglátás Munkavégzés helye: Dunakeszi (Bp., Újpestről vagy Dunakesziről tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető helyen - 15-20 perc alatt elérhető) Megye: Budapest Feladat: Ennél a munkánál 3 pozíció közül lehet választani: Kasszás, konyhás, csomagoló Kasszás pozícióba mosolygós, nyitott személyiség szükséges, feladatok közé tartozik a vendégek kiszolgálása, pénztárgép kezelése, rendelések felvétele Csomagoló pozícióba jó irányító szervező képesség szükséges, feladatok közé tartozik szendvicsek készítése, csomagolása, lejárati dátumok figyelése. Konyhás pozícióban kiemelkedő munkabírás, jó fizikum szükséges, feladatok közé a nyers csirke pácolása, panírozása, sütése, alapanyagok előkészítése felhasználásra, munkaterület tisztán, rendben tartása Fizetés: min. bruttó 600 Ft/ óra (ledolgozott műszaktól és beosztástól függően változik a pontos bér) 18 óra után akár bruttó 780 Ft / óra, ünnepnapokon pedig min. bruttó 1200 Ft/óra... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Méréstechnikus (3D)

WAREMA PT Hungary Kft. - Gyál, Pest - Donat, Graubünden - Méréstechnikus (3D) Főbb feladatok, munkák: Méréshez szükséges mérőprogram megírása Termék bemérések elvégzése 3D Mitutoyo mérőgéppel Mérési jegyzőkönyvek elkészítése Első minta dokumentációk elkészítése Bemintázási folyamatban való részvétel Mérőeszközök kezelése, felügyelete Vevői Mintadarabok azonosítása, elhelyezése, tárolása, archiválása ISO 9001:2008, rendszer fejlesztése Területéhez kapcsolódó eljárások, munkautasítások elkészítése, javaslat egyéb területek felé ISO 16949 szabványnak való folyamatos megfelelés kiépítése, folyamatok e szerint való meghatározása Részvétel a vevői és beszállítói auditokon Az álláshoz tartozó elvárások: minimum szakmai (műszaki) középfokú végzettség méréstechnikai végzettség, vagy többéves technikusi tapasztalat megbízható 3D mérőgép kezelési gyakorlat Mitutoyo gép és program ismeret Lojalitás a cég felé, a tulajdonosi érdekek képviselete Megbízhatóság, precizitás Szakmai ismereteinek folyamatos fejlesztése Rendszerszemléletű... - Állandó - Teljes munkaidő


Tesco Global Aruhazak Zrt. - Veszprém - A Tesco Nagy-Britannia vezető élelmiszer kiskereskedelmi hálózata. Magyarországon több mint 22 000 munkatársat foglalkoztat, és évente mintegy 1500 új munkahelyet teremt. Az ország egyik legnagyobb munkaadójaként tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk dolgozóinkért. Mindent megteszünk azért, hogy a legkülönbözőbb végzettséggel és háttérrel rendelkező kollégáinknak stabil munkahelyet és egyedülálló karrierlehetoséget biztosítsunk. További növekedésünkhöz munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: Munkakör megnevezése: Zöldség árufeltöltő Munkavégzés helye: 8200 Veszprém, Külsô-Kádártai út 3. Főbb feladatok: Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Biztosítja a szakszerű árufeltöltést. Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű zöldségtermék legyen elérhető. Felügyeli a friss áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. A termékek fogyaszthatósági, illetve mi... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria - Győr, Győr-Moson-Sopron - Karrier az Audinál Autófényező Járműgyártás, Lakkozó Üzem Pályázat Izgalmas és változatos munkakörnyezet Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni. Feladatok Új gépjárművek kiszállítás előtti utóvizsgálata Új gépjárművek gyári minőségű spot javítása Kiállításokra szánt járművek előkészítése Részvétel szakmai továbbképzéseken Elvárások Középfokú autófényező végzettség Autófényezés területén szerzett legalább 5 éves gyakorlat (az utóbbi 10 évben) Képesség önálló munkavégzésre és csapatmunkára Célorientált és felelősségteljes munkavé... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC Personnel Hungaria Kft. - Budapest - Megbízónk nagy múlttal rendelkező, multinacionális járműipari vállalat. A közelmúltban felépült korszerű gyártóüzemébe új munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe: CSOMAGOLÓ - ANYAGMOZGATÓ Feladatok Kiszállításra beütemezett termékek ellenőrzése, darabszám meghatározása Megfelelő csomagoló eszköz kiválasztása, a termékek lecsomagolása a csomagolási utasításnak megfelelően Anyagmozgatás a raktári és csomagolási területen A lecsomagolt termékek dokumentálása/könyvelése az SAP rendszerben Elvárások Középfokú szakirányú végzettség vagy érettségi és megfelelő szaktanfolyam Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Logisztikai végzettség Hasonló területen szerzett több éves tapasztalat Targoncavezetői jogosítvány Előnyt jelent Gépgyártó vagy járműipari vállalatnál szerzett tapasztalat Idegen nyelvismeret (angol vagy német) SAP vagy más integrált vállalatirányítási rendszer ismerete Amit megbízónk nyújt Versenyképes, a teljesítménnyel arányos jövedelem Nagyon modern, tisz... - Állandó - Teljes munkaidő


Somogy | Somogy állás | állás Somogy és környéke | Somogyi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Somogy állás
munkaügyi központ Somogy állás
állás Somogy és környéke
Somogyi állások

Kulcsszavas kereső