állás Somogy
Csak állás Somogy hirdetés azonnali állás Somogy és munka országosan! Munka, állás Somogy kereső, állás Somogy keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Somogy és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Somogy és állás Somogy kereső. állás Somogyai.


állás Somogy, állás Somogy keresés és állás Somogy kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Somogy kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Somogy és állás Somogy kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Somogy kereső személyek, állás Somogy kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Somogy munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Somogy kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maSomogyimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Somogy keresés témában, országosan.

Munka, állás Somogy és állás Somogy ajánlatok, állás Somogyok:


munka és állás Somogy ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Somogy kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Somogy. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Somogy munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Somogy kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Somogy kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Somogy kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Somogyt találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Somogy keresőkről, ami nagyban segíti az állás Somogy keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Somogy viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Somogy kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Somogy kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Somogyt keresők és állás Somogyt kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Somogy értékelések:

A állás Somogy ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Somogy keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Somogy keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Somogy kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Somogy keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Somogy fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Somogy keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Somogyhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Somogy keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Somogy keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Somogy hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Somogy kereső, állás Somogy keresés, állás Somogyok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Somogy, állás Somogyok, állás Somogy keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Somogy keresője, munka kereső, és állás Somogy kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Somogyhirdetés, hogy tudjanak állás Somogyt találni. A állás Somogy keresés mellett ingyenes letöltés állás Somogy filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Somogy kereső és állás Somogy kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Somogy munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Somogy kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Somogy kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Somogy tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Somogy ajánlat -ról. Legyen az állás Somogy, munka, munkáltató, állás Somogyajánlat, idősebb állás Somogy keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Somogy keresőt, pályakezdő állás Somogy és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Somogyt keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Somogy, munka, karrier, önéletrajz, állás Somogy keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Somogy ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Somogy keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Somogy kereső, állás Somogy kínál, önéletrajz vagy csak állás Somogy hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Somogy oldala.

GE - Nagykanizsa, Zala - Job Number: 1997526 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA A GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából.A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert.Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ellenér... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Tatabánya, Komárom-Esztergom - Job Number: 1939914 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, tulajdonosa a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és 101 bankfiókjában közel 3000 főnek biztosít kihívásokkal teli munkahelyet. A kihívásokkal teli gazdasági és szabályozói környezet ellenére a Budapest Bank az elmúlt években is folyamatosan nyereségesen működött, fenntartva erős likviditását és stabilitását. A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert. Az „Év bankja 2013” címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Szombathely, Vas - Job Number: 1997522 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, TULAJDONOSA A GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és kiterjedt fiókhálózatában KÖZEL 3000 FŐNEK BIZTOSÍT MUNKAHELYET. A gazdasági és szabályozói környezet, illetve a bankadó ellenére A BUDAPEST BANK az elmúlt években is MEGŐRIZTE STABILITÁSÁT, mind nyereség, mind likviditás szempontjából.A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert.Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ellenér... - Állandó - Teljes munkaidő


Gsm Takács Kft - Budapest - Cégünk Vodafone Franchise üzletébe Budapestre - Lakossági értékesítő pozícióba munkatársat keres Főbb feladatok, munkák: - értékesítés, szakszerű ügyfélkezelés Az ideális pályázó rendelkezik: - minimum középfokú végzettséggel, - számítógépes ismeretekkel (word, excel), - 1-2 év ügyfélszolgálati, értékesítési vagy ügyfélkezelési tapasztalat előnyt jelent, - kiváló kommunikációs készséggel, - értékesítői vénával, - kiváló stressz-tűrő és problémamegoldó készséggel, - ügyfél centrikus hozzáállással, - önállóan munkavégzésre való képességgel, - alapfokú műszaki beállítottsággal Amit kínálunk: - kimagasló értékesítői juttatási csomag - bejárási költség hozzájárulás Állás, munka területe(i): - Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Munkavégzés helye: Budapest, Bevásárlóközpont Árkád, Pólus, Corvin Cegléd, Budapest útvonalon a 4-es főút mentén a bejárás autóval biztosított Jelentkezés az állásra: Fényképes önéletrajzokat az allas@gsmtakacs.hu e-mail címre "BP-career" jeligére várjuk. Fő tevékenys... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Irodavezető

Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Svájci tulajdonú baromfifeldolgozó cég munkatársat keres irodavezető munkakörbe. Elvárások: - pénzügyi/gazdasági felsőfokú végzettség - mérlegképes könyvelői végzettség - tárgyalóképes német nyelvtudás - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés - rugalmasság, terhelhetőség - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány - vámügyintézői végzettség előnyt jelent! Érdeklődni: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193, email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Kereskedő

Pharmacoidea Kft. - Szeged, Csongrád - Foglalkozás megnevezése: Kereskedő (KERESKEDŐ) elvárt gyakorlati idő: nem szükséges Iskolai végzettség: egyetem, főiskola Elvárt szakképzettség: Biológus, Kereskedelmi menedzser, Marketing- és reklámmenedzser Nyelvtudás: angol (jó nyelvismeret) Járművezetési engedély: "B" személygépkocsi, Informatikai ismeret: IT alapismeretek Egyéb elvárt jártasság, készség, ismeret: határozott,magabiztos fellépés,önálló munkavégzés,agilitás,mobilitás,kreativitás és csapatszellem Speciális követelmény: szakirányú felsőfokú végzettség elvárás. A feladat: kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cég kereskedelmi és marketing tevékenységének önálló kivitelezése Várható bruttó kereset (Ft / hó): megegyezés / jogszabály szerint További információ: Kereskedelim/marketing/természettudományos végzettség és angol nyelvtudás elengedhetetlen. Feladat: Folyamatos partnerkeresés(nemzetközi és hazai),termékértékesítés. Nemzetközi és hazai partnerekkel való kapcsolattartás. Jelentkezés: fényképes szakmai önéletrajz és motiv... - Állandó - Teljes munkaidő


Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Műszaki csoportvezető-helyettes munkakör betöltésére munkatársat keresünk Elvárások: - Megfelelő szakirányú végzettség (műszaki-villamosipari) - rugalmasság - tanulékonyság - terhelhetőség Hasonló területen szerzett műszaki gyakorlat előnyt jelent! Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. tel: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk, a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió. Üzemünk Felsőlajoson található.... - Állandó - Teljes munkaidő


Hungary Aliment Kft - Felsőlajos, Bács-Kiskun - Felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudással rendelkező munkatársat keresünk kereskedői munkakörbe Elvárások: - jó kommunikációs készség (svájci/német vevőkkel és beszállítókkal kapcsolattartás) - felsőfokú tárgyalóképes német nyelvtudás (további nyelv ismerete előnyt jelent) - önálló munkavégzés - határozott fellépés - számítógépes ismeretek - B kategóriás jogosítvány Érdeklődni személyesen: Hungary Aliment Kft. Felsőlajos, Fő út 8. vagy telefonon: 76/555-193 email: nk@aliment.hu Cégünk a svájci tulajdonú Hungary Aliment Kft 1998 óta foglalkozik Magyarországon friss és fagyasztott baromfi- vad és nyúlhús kereskedelmével. Legfontosabb piacaink Svájc és az Európai Unió.... - Állandó - Teljes munkaidő


Anonim - Magyarország - Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező vállalat nemzetközi gépjárművezető munkatársakat keres. Az álláshoz tartozó elvárások: -Érvényes erkölcsi bizonyítvány -Min. C +E kategóriás jogosítvány -PÁV II. és PÁV III kategória -Belföldi és Nemzetközi árufuvarozói igazolvány (GKI) -Digitális gépjárművezető kártya -Európai egészségbiztosítási kártya -Német nyelvtudás szükséges -Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Amit ajánlunk: -Versenyképes jövedelem. -Stabil háttér, tőkeerős cég, biztos megélhetés. -Modern VOLVO flotta -kulturált munkakörülmények Állás, munka területe(i): -Szállítás / Logisztika -Személyszállító / Gépkocsivezető -Teherszállító / Sofőr / Futár Munkavégzés helye: -külföld, belföld Jelentkezés az állásra: Magyar hatóság által kiállított érvényes okmányokkal rendelkező gépkocsivezetők jelentkezését várjuk. Budapesti székhellyel rendelkező, konténerszállítmányozással foglalkozó, stabil háttérrel rendelkező váll... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Autószerelő

Piliskó és Társa Kft. - Budapest XVIII. ker - XVIII. kerületi autószerelő műhelybe keresünk önállóan dolgozni tudó munkatársat. Küldje el önéletrajzát a vizsga@piliscar.hu címre a fizetési igény megjelölésével, ha rutinos, rugalmas, megbízható munkaerő! 10 állásos műhelyünkben 3,5 tonna alatti kisteherautók és személyautók teljes javításával, vizsgáztatásával foglalkozunk... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem ispiráció - kreativításod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálozatának Somogy megyei irodái (Siófok, Balatonboglár, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkoz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Műszaki üzletkötő

Bervina Kft. - Budapest XIV. ker - Feladatok -blogok, termékismertetők, promóciós anyagok folyamatos fordítása német nyelvre -értékesítés már meglévő és az új vevőkör számára -értékesítési terv, üzleti stratégia, partnerkapcsolatok kiépítése a német piacon történő megjelenéshez -piackutatás német nyelvterületen, árstratégia, logisztika teljes menedzsmentje -értékesítési ajánlatok elkészítése -új partnerek felkutatása, és megkeresése, a szerződések előkészítése leadek generálási módszerek alapján konkrét cégeket érintve -partnerkezelés Elvárások -agilitás -kreativitás -dinamikusság -terhelhetőség -közvetlen, nyitott, pozitív személyiség -értékesítői affinitás -diploma -angol és német nyelvtudás írásban és a szóban egyaránt Mit kínálunk -fiatal, dinamikus csapat -családias cég Munkavégzés helye: Budapest, 14. kerület A Bervina Kft. egy 30 éve sikeresen működő családi vállalkozás. 50 országgal kereskedünk világszerte.... - Állandó - Teljes munkaidő


SG Magyarország Kft. - Budaörs, Pest - Csatlakozz csapatunkhoz,ha szeretnél egy multinacionális környezetben egy fiatalos csapatban. Nemzetközi értékesítőként legfőbb feladatod magas színvonalú rendezvényeink értékesítése telefonon keresztül, leginkább angol nyelven. Legfőbb feladatok: Már meglévő és jövőbeli kliensek telefonos megkeresése A különböző témákban megrendezésre kerülő rendezvények ismertetése Szoros együttműködés a marketing és más osztályokkal az üzleti sikerek elérése érdekében Akit keresünk: Pozitív és energikus értékesítő, aki nem ijed meg a kihívásoktól és a kemény munkától Nagyon erős üzleti angol nyelvtudással rendelkezik, mellyel képes felső vezetőkkel kommunikálni telefonon keresztül Ambiciózus és határozott jellem, aki képes kimagasló teljesítmény elérésére Képes önállóan dolgozni, ugyanakkor remek csapatjátékos is Amit kínálunk: Versenyképes alapfizetés és jutalék rendszer Folyamatos tanulási lehetőség, felkészítő tréninggel a pozícióra Fiatal és dinamikus nemzetközi csapat Stamford Global egy nemzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Beszerzési munkatárs

ALDI Magyarorszag Elelmiszer Bt. - Biatorbágy, Pest - Az ALDI Magyarország a piacon meghatározó szerepet betöltő, nemzetközi kereskedelmi vállalat. A diszkont elv következetes megvalósítása mellett köteleztük el magunkat, amely egyet jelent azzal, hogy a lényegre koncentrálunk: tartósan magas minőséget kínálunk folyamatosan alacsony áron. Beszerzési munkatárs német nyelvtudással Az ideális jelölt: szakirányú végzettséggel, kitűnő iskolai és munkahelyi referenciákkal rendelkezik magas szintű számítógép kezelői ismereteket szerzett, ECDL vizsga előnyt jelent, fuvarszervezésben, készletgazdálkodásban szerzett tapasztalat előnyt jelent, kiváló szervező, gyorsan és hatékonyan dolgozik megbízható, terhelhető, elkötelezett és jó csapatjátékos, képes az önálló munkavégzésre, emellett rugalmas, ápolt megjelenésű, A többéves szakmai tapasztalat előnyt jelent. Feladatai: a beszerzési osztály munkájának önálló és felelősségteljes segítése Amit kínálunk: átfogó betanulási program, változatos és érdekes feladatkör, kezdettől... - Állandó - Teljes munkaidő


Nyitrai Autohaz Kft. - Szekszárd, Tolna - A Nyitrai Autóház szekszárdi Nissan márkakereskedése gyakorlattal rendelkező GÉPJÁRMŰ ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ munkatársat keres! Elvárás: középfokú végzettség, gépjármű ismeret, számítógépes ismeretek A jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal, valamint a bérigény megjelölésével várják 2014.09.30-ig a gepjarmu.ertekesito@gmail.com e-mail címre. Jelige: Értékesítési vezető... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Cukrász

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Budapest XVII. ker - Munkakör megnevezése: Cukrász Munkavégzés helye: 1173 Budapest, Pesti út 5-7. Főbb feladatok: Biztosítja, hogy az osztályon mindig megfelelő minőségű és mennyiségű cukrászipari termékek legyenek elérhetők. Felügyeli az áru útját az átvételtől az értékesítésig, beleértve az árufeltöltést és az anyagmozgatást. Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn. Betartja a vonatkozó törvényi előírásokat és a Tesco-Global Zrt. belső szabályait. Együttműködik az áruház többi területével. Munkakör betöltésének feltételei: cukrász, sütőipari, édesipari termékgyártó vagy ezzel egyenértékű szakirányú végzettség, képesítés, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: Szakmunkásképző, vagy szakirányú végzettség, képesítés Szerződés típusa: Határozatlan Munkavégzés kezdete: 2014.10.02. Előnyt jelent: multinacionális váll... - Állandó - Teljes munkaidő


ORBICO HUNGARY Kft. - Budapest - Magyarország egyik legnagyobb disztribúciós vállalata, amely az Orbico Group tagjaként nemzetközi szinten is tevékenykedik, munkatársat keres az alábbi munkakörbe: KÉSZLETGAZDÁLKODÁSI SPECIALISTA (értékesítést támogató területre) Feladatok: Folyamatos értékesítési tevékenység biztosítása céljából a beszerzési rendelések elkészítse, azok időben és pontosan történő továbbítása beszállítók felé Beszerzési folyamat nyomonkövetése, ezzel kapcsolatos riportok készítése Telephelyek közötti áttárolások koordinálása Logisztikai folyamatok ERP rendszeren belüli kezelése, koordinálása, nyomonkövetése és biztosítása Készletgazdálkodás területén a legjobb optimálisabb lehetőségek felismerése és azok implementálása Beszállítókkal és Logisztikai szolgáltatókkal a hatékony együttműködés fenntartása és javítása Elvárások: min. 3 év szakmai tapasztalat beszerzési területen megbízhatóság, rugalmasság, csapatmunka kiváló szervezői készség, proaktivitás terhelhetőség vállalatirányítás... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Junior .NET fejlesztő

NEXOGEN Kft. - Budapest XII. ker - NEXOGEN Kft. Junior .NET fejlesztő Főbb feladatok, munkák: Közreműködés a fejlesztés különböző életfázisában (tervezés, specifikáció, fejlesztés, tesztelés, dokumentálás, hiba felderítés - javítás) Hibaanalízis és megoldási alternatívák kidolgozása Fejlesztői csapatmunkában történő aktív részvétel és szakmai egyeztetés Performancia javítás Egyéb alkalmazásfejlesztéshez kapcsolódó részfeladatok Az álláshoz tartozó elvárások: .NET fejlesztői alapismeretek jó problémamegoldó képesség magabiztos angol nyelvtudás jó kommunikációs készségek erős elemzői, adatelemzői képességek Az állás betöltéséhez előnyt jelent: 1-2 év szakmai tapasztalat Amit kínálunk: Nemzetközi, kihívást jelentő projektek Versenyképes fizetés Állás, munka területe(i): IT fejlesztés / Programozás Programozó / Fejlesztő Munkavégzés helye: Budapest, XII. kerület, MOM park, Tower office Alkotás utca 53, 6. emelet Jelentkezés az állásra: Jelentkezni lehet az alábbi e-mail címen: Továb... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Cnc gépkezelő - Székesfehérvár (Referenciaszám: PJ2785) Székesfehérvári partnercégünk megbízásából keresünk munkatársakat az alábbi munkakörbe: CNC Gépkezelő Feladatok: - Megmunkálógép kezelése (átállás, nullpontfelvétel, korrekciózás, szerszámcsere, szerszámbemérés) - Első darab mérésének elvégzése - Megadott gyakoriságú sorozat közbeni mérések elvégzése - Döntés egy munkadarab megfelelőségéről, vagy nem megfelelőségéről - Munkahelyének, környezetének és a megmunkálógép belsejének tisztán tartása - Napi TPM feladatok elvégzése Elvárások: - Forgácsoló, esztergályos vagy CNC gépkezelői végzettség - Megmunkálógépen szerzett több éves tapasztalat - Pontos, precíz munkavégzés - Forgó műszak vállalása Amit megbízónk kínál: - Versenyképes juttatások - Kiváló munkakörnyezet - Hosszú távú munkalehetőség - Ingyenes szakmai továbbképzések - Szakmai fejlődési lehetőség Jelentkezés: Kérjük magyar nyelvű önéletrajzát, a bérigény megjelölésével csatolva küldje el Sebestyén Melinda kapcsolattartó rés... - Állandó - Teljes munkaidő


BECK AND PARTNERS Kft. - Nógrád - GYÁRTÁSTERVEZŐ MÉRNÖK Ügyfelünk egy autóipari beszállító cégcsoport magyarországi egysége. Számukra keresünk most elsősorban gépészmérnök végzettséggel, jó angol vagy német nyelvtudással, a stancolás vagy ragasztás vagy hegesztés területén jártas, az autóiparban tapasztalatot szerzett munkatársat az alábbi pozícióba: GYÁRTÁSTERVEZŐ MÉRNÖK A leendő munkatárs feladatai lesznek: A gyártási technológia felügyelete, valamint az alapanyagok kezelése Munka- és vizsgálati utasítások készítése Folyamatábra és ellenőrzési terv készítése Berendezések, gépek beszerzése a vevői specifikációknak megfelelően Karbantartási, javítási és beavatkozási tervek elkészítése a speciális gépekhez Gyártástervezés, költségszámítások az új projektek esetében Termelési folyamatok tervezése, folyamatos továbbfejlesztése A jelölttel szemben támasztott elvárások: Mérnöki végzettség, diploma megléte (elsősorban gépészmérnök végzettség) Legalább 2-3 éves gyártásban szerzett mérnöki tapasztalat a köve... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Alkotóműhely

Heves - Amatőr előadókat keresünk, önálló szinházi és előadói csoport bővítésére. Ha szeretnél egy vidám "társulat" tagja lenni és szereted a szinpadot köztünk a helyed! Várjuk jelentkezésed 14-99 éves korig! :-)... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Asztalos

Budapest - Asztalost keres KFT gyakorlattal rendelkező önállóan dolgozni tudó szakmunkást ,beltéri ajtók beépítésére, konyha butor össze szerelésére ! Fizetés megegyezés szérint .... - Állandó - Teljes munkaidő


Eger, Heves - Projektmérnök szerelési területen Projektmenedzsment A Bosch Rexroth AG a Robert Bosch GmbH száz százalékos tulajdonú leányvállalata, világszerte a hajtás, vezérlés és mozgatás valamennyi releváns technológiai területének szakértője: a mechanikától, a hidraulikán és a pneumatikán át egészen az elektronikáig. A hajtás- és vezérléstechnika... A Bosch Rexroth AG a Robert Bosch GmbH száz százalékos tulajdonú leányvállalata, világszerte a hajtás, vezérlés és mozgatás valamennyi releváns technológiai területének szakértője: a mechanikától, a hidraulikán és a pneumatikán át egészen az elektronikáig. A hajtás- és vezérléstechnika területén a Rexroth biztos partner, aki a gép- és berendezésgyártók valamennyi igényét képes átfogó termék- és rendszerkínálatával kielégíteni. Az egri Bosch Rexroth Pneumatika Kft. gyártó üzemébe munkatársat keres projektmérnök szerelési területen pozícióba az alábbi feltételekkel. Csatlakozz hozzánk Te is! Projektmérnök szerelési területen Egyéb, Referencia kód: pro... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Szerszámkészítő

Energy Power Kft. - Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nyíregyházi multinacionális nagyvállalat megbízásából munkatársat keresünk az alábbi pozícióba: Szerszámkészítő Elvárások: Min. 1 év szakmai tapasztalat Szakirányú végzettség (szerszámkészítő) Feladatok: Műanyag fröccsöntő szerszámok javítása, karbantartása, készítése Gépi forgácsolás, sík- és palástköszörülés Juttatások: Stabil hátterű nemzetközi nagyvállalat Versenyképes bér Cafeteria Szállás és/vagy utazás biztosított Munkarend: 2 vagy 3 műszak Munkavégzés helye: Nyíregyháza Jelentkezés: Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el fényképes önéletrajzát az alábbi e-mail címre: Az e-mail tárgya "Szerszámkészítő" legyen és a levél tartalmazza az erre a hirdetésre mutató hivatkozást.... - Állandó - Teljes munkaidő


BECK AND PARTNERS Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - FUVARSZERVEZŐ/ LOGISZTIKUS - JÓ NÉMET NYELVTUDÁSSAL Ügyfelünk egy győri multinacionális kereskedelmi cég. Logisztikai csoportjukba keresünk most számukra nagyon jó német nyelvtudással- főként európai fuvarszervezésre- aktív, önálló, kezdeményező, néhány éves hasonló feladatokban tapasztalatot szerzett munkatársat az alábbi pozícióba: FUVARSZERVEZŐ/ LOGISZTIKUS - Jó német nyelvtudással A leendő munkatárs feladatai lesznek: A szállítások megszervezése Reklamációk kezelése Csomagolási feladatok szervezése Raktári kiszállítások ellenőrzése Adminisztráció A jelölttel szemben támasztott elvárások: Felsőfokú végzettség Nagyon jó német nyelvtudás szóban és írásban egyaránt Legalább 2-3 éves szakmai tapasztalat a fuvarszervezés, logisztika területén Aktív, kezdeményező, önálló személyiség Előnyök: Angol nyelvtudás Juttatások, ajánlat: Versenyképes juttatási csomag várja az új munkatársat! Egyéb információk: Amennyiben a pozíció felkeltette érdeklődését, kérjük, ho... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

kozmetikus

Hajdú-Bihar - Kozmetikust keresünk fél műszakba jó forgalmú,régóta működő szalonunkba.Db.Széchényi u.104... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Marketing munkatárs

OTP Ingatlanpont Kft. - Budapest I. ker - Az OTP Csoport ingatlanközvetítő hálózata marketing munkatársat keres. Feladatok: Adminisztratív feladatok (számlák nyilvántartása, riportok készítése, raktárkészlet kezelése) Beszerzések előkészítése, menedzselése Ügynökségi kapcsolattartás Kommunikációs anyagok kialakításában való részvétel Irodanyitási folyamatokban való közreműködés Rendezvényszervezés Amit kínálunk: Piacvezető bank leányvállalatánál való tapasztalatszerzés Projektekben való részvétel Különböző marketinges szakterületek (online, pr) és az ingatlanközvetítő szakma megismerése Szakmai fejlődési lehetőség Fiatalos munkakörnyezet Amit várunk: Legalább középfokú végzettség Marketinges attitűd Pontos, precíz munkavégzés Motiváltság Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség (írásban és szóban egyaránt) Szervezőkészség és rendszerszemlélet Csapatjátékos hozzáállás Felhasználói szintű számítógépes ismeretek (aktív Excel) Előny: Szakirányú felsőfokú tanulmányok Szakmai tapasztalat (rend... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Szórólapos munkatársakat keresünk hipermarket áruházba (Munkanapok: 2014.09.12-13-14) Feladatok: Szórólaposztás minden áruházi vásárló részére, szelektálás nélkül Naponta 1000 db. szórólap kiosztása Az érdeklődő vásárlók odakísérése a Pénzügyi Partner Pulthoz Egyéb információ: Munkaidő: 10-18 óráig (Ebédidő: 13:00-13:20) Munkanapok: 2014.09.12-13-14 Órabér: o 550 Ft Munkavégzés helye: Budapest, Váci út - Tesco áruház... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

hostess állás

Budapest - Nemzetközi cég jól kommunikáló, közvetlen és energikus fiatal, host és hostess munkatársakat keres, azonnali kezdéssel napi 6 órában, versenyképes fizetéssel cégképviseleti utcai promócióra. Olyan dolgozni akaró fiatal lányok, fiúk jelentkezését várjuk, akik képesek önállóan illetve csapatban is dolgozni. Feladatok: - cég bemutatása - új ügyfelek adatainak regisztrálása Elvárások: - kiváló kommunikációs készség - közvetlen, kedves személyiség - optimista, sikerorientált hozzáállás - lendületes, pozitív munkavégzés Amit kínálunk: - állandó, biztos munka, hosszú távú lehetőség, fejlődési lehetőség - versenyképes jövedelem - 700 Ft-os órabér + jutalék Jelentkezni lehet fényképes önéletrajzzal.... - Állandó - Teljes munkaidő


Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: Tesztmérnök (2014dev07) Hivatkozási szám: MSTTESZT-8888 Ügyfelünk, az orvoselektronikai eszközök fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozó, dinamikusan fejlődő, nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező, stabil hátterű magyar tulajdonú vállalat. Tesztelői csoportjukba keresünk most számukra tesztelői ismeretekkel rendelkező szakembert az alábbi pozícióba: Tesztmérnök (2014dev07) Feladatok: Készülék és modul szintű tesztelés Tesztesetek írása Tesztek végrehajtása és dokumentálása Tesztelés során talált hibák rögzítése és visszaellenőrzése Egyeztetés és aktív kommunikáció a fejlesztőkkel Elvárások: Magabiztos írásbeli angol nyelvtudás Képesség több feladat párhuzamos ellátására Rugalmas hozzáállás, analitikus szemléletmód Szisztematikus, precíz munkavégzés Szakmai tapasztalat Előnyök: Szóbeli angol nyelvtudás Verziókövető rendszer ismerete MS Visual Studio fejlesztő rendszer ismerete Munkavégzés helye: Budapest Egyéb információk: Amit a cé... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Feladatok Az Ön feladata a motorok fejlesztése során felmerülő szilárdságtani kérdések önálló feldolgozása. Ez a folyamat az első alkatrészértékeléssekkel kezdődik a koncepciófázisban és a szériaengedély kiadásával fejeződik be. Ez a tevékenység kísérleti módszerek alkalmazását igényli a szóban forgó szilárdsági vizsgálatok és kiértékelések segítségével. Feladata, hogy alkalmas mérési eljárásokat definiáljon az üzemben fellépő terhelések méréséhez, analizálja a mérési adatokat és ezekből levezesse az egyes járműalkatrészekre vonatkozó követelményeket. Az eredményeket ismerteti és képviseli a munkacsoportokban és megbeszéléseken. Szorosan együttműködik az egyes konstrukciós részlegekkel valamint külső partnerekkel.... - Állandó - Teljes munkaidő


Baranya - Pécsi székhelyű irodánk nem helyhez kötött értékesítő munkatársakat keres. Feladat: -Elsősorban régi ügyfelekkel való kapcsolattartás -Új termékek megismertetése -Értékesítése Elvárások: -Értékesítői véna -B kategóriás jogosítvány és saját személygépjármű Amit kínálunk: -Versenyképes jövedelem -Flotta telefon... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Bolti eladó

TESCO-GLOBAL Aruhazak Zrt. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Munkakör megnevezése: Bolti eladó Munkavégzés helye: 9027 Győr, Ipar u.28. Főbb feladatok: Szakszerűen kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Biztosítja, hogy a boltban mindig megfelelő minőségű és mennyiségű élelmiszer legyen elérhető. Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat. Gondoskodik az aktuális termék akciók vállalati előírásoknak megfelelő megjelenítéséről. Tiszta munkakörnyezetet tart fenn, valamint betartja a raktár- és udvarrendet. Részt vesz a leltárak lebonyolításában. Kezeli a pénztárgépet és az automata üvegvisszaváltót. Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról. Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság, a 3 műszakos munkarend vállalása, vevőközpontú szemlélet, lelkes és elkötelezett hozzáállás, készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre. Szükséges végzettség: általános iskola... - Állandó - Teljes munkaidő


IMPC Personnel Hungaria Kft. - Budapest - Budapesten található gépipari vállalat megbízásából keresünk munkatársat az alábbi pozícióba: STRATÉGIAI BESZERZŐ (ÖNTÖTT ÉS KOVÁCSOLT ALKATRÉSZEK) Feladatok Öntött és kovácsolt alkatrészek stratégiai beszerzése, ajánlatkérés Beszállító kiválasztása, ártárgyalás Szerződéskötés, és a kialkudott keretfeltételek rögzítése SAP-ban Felügyelet az első darabok előállításánál Meglévő beszállítói kör folyamatos felügyelete, fejlesztése Elvárások Szakirányú felsőfokú műszaki végzettség Tárgyalóképes német nyelvtudás Hasonló területen szerzett legalább 3 éves tapasztalat Jártasság járműtechnika tervezésben, szimuláció vagy mechanikai alkatrészek vizsgálatában. MS Office alkalmazások és valamely vállalatirányítási rendszer (pl. SAP) kiváló ismerete Magabiztos határozott fellépés Előnyt jelent Angol nyelvtudás Amit megbízónk nyújt Versenyképes jövedelem Széleskörű cafeteria csomag Szakmai fejlődési lehetőség A munkavégzés helye Budapest (Dél-Pest) A jelentkezés módja Várjuk fényk... - Állandó - Teljes munkaidő


Budakeszi, Pest - Hosszútávú munkára keresek segédmunkást bérezés megegyezést szerint napi 9 óra munka fizu 2 hetente,elöleg 3 naponta ha kell. Alkoholt kedvelök kíméljenek ,köszönöm.... - Állandó - Teljes munkaidő


Beck and Partners International HR Consulting - Budapest - TERMELÉSTÁMOGATÓ MÉRNÖK 5971 TERMELÉSTÁMOGATÓ MÉRNÖK Állásajánlat nyomtatása Állásajánlat: TERMELÉSTÁMOGATÓ MÉRNÖK Hivatkozási szám: MSTOTEMI-0908 Megbízónk az ország egyetlen bankjegy- és egyik legnagyobb okmány -és hamisítás elleni védelemmel ellátott termékeket gyártó biztonsági nyomdája. Művészi értéket hordozó termékkörünk az évtizedek során folyamatosan bővült, előállítunk útleveleket, vízum... - Állandó - Teljes munkaidő


Csongrád - Pályázatíró cég üzletkötő pozícióba keres munkatársat. Feladatok: a jelentkező által valamely termék vagy szolgáltatás aktívan folytatott értékesítésével párhuzamosan, a kizárólag vállalkozói ügyfélkör részére üzletkötői tevékenység végzése pályázati szolgáltatások közvetítésére. Elvárások: - már meglévő, aktív közvetítői, üzletkötői tevékenység folytatása, - mikro-, kis- és középvállalkozói ügyfélkör, - számlaképesség, - megbízhatóság, - szorgalom. Amit kínálunk: - hivatalos megbízási jogviszony, - jutalék, - hosszú távú együttműködés (amit kormányhatározat alapján az új európai uniós költségvetési időszakban gazdaságfejlesztésre fordítható, az előző 7 éves ciklusban előirányzottnál 4-szer magasabb (!) összegű fejlesztési források mikro-, kis- és középvállalkozások általi felhasználásának lehetősége alapoz meg). Munkakezdés időpontja: azonnal. A jelentkezéseket ÜZLETKÖTŐ HÓDMEZŐVÁSÁRHELY e-mail üzenet tárggyal, fényképes szakmai önéletrajzzal, a telefonos elérhetőség... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Sales Account Manager

Wangaru Kft. - Budapest V. ker - A Wangaru Interactive új kollegát keres értékesítési csapatába! Sales Account Manager Elvárások: Tapasztalat az értékesítésben, kiemelten online marketing és social media szolgáltatások területen Rendelkezik ügyfélkapcsolati tapasztalattal, aktív ügyfélkörrel Kiváló kommunikációs és tárgyalási készség Precíz, önálló, terhelhető, magabiztos, meggyőző Amit ajánlunk: Versenyképes javadalmazás, fix+jutalék Stabil vállalati háttér Fiatalos, családias környezet Önállóság, szakmai mozgástér Innovatív szolgáltatások Havi kifizetésű folyamatos munkát támogató jutalékrendszer Feladatok: Új direkt ügyfelek akvirálása CRM adatbázis folyamatos frissítése Közvetlen értékesítés a felkutatott, potenciális ügyfélkör számára (kapcsolatfelvétel, személyes találkozás, ügyfél igényekre egyedi megoldások kidolgozása) Színvonalas kampánycsomagok értékesítése Vevői igények felderítése, ennek megfelelő ajánlatok készítése Új üzleti lehetőségek kutatása meglévő és új ügyfeleknél Érték... - Állandó - Teljes munkaidő


Hajdú-Bihar - Ügynökségünk időszakos és álladó jelleggel munkatársat keres MŰSZAKI ÉRTÉKESÍTÉSI/ELADÓI munkakörbe nemzetközileg elismert ügyfele számára. Főbb feladatok: Vásárlók szakszerű kiszolgálása és tájékoztatása, értékesítés Az aktuális termék akciók ismerete és bemutatása a vásárlók részére A termékhez kapcsolódó POS anyagok kihelyezése A feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályok/előírások ismerete és betartása Munkakör betöltésének feltételei: Műszaki beállítottság, hozzáértés Minimum középiskolai végzettség Jó kommunikációs készség MS Office ismerete Vevőközpontú szemlélet Készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre Előnyt jelent: Középfokú, valamint szakirányú kereskedelmi/műszaki végzettség Kereskedelmi munkatapasztalat műszaki termékek értékesítése terén Nappali tagozatos hallgatói jogviszony Amit kínálunk: Bejelentett munkavégzés Jó csapat Felsőfokú tanulmányok mellett vállalható munka Munkavégzés helye: Budapesti és vidéki Media Markt áruházak Munkavé... - Állandó - Teljes munkaidő


Boly Zrt. - Magyarország - A Bonafarm Csoport Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb, vertikálisan integrált élelmiszergazdasági vállalatcsoportja, amely tevékenységével növénytermesztéstől az állattenyésztésen át az élelmiszer-feldolgozói és bortermelési ágazatig lefedi az élelmiszergyártás teljes folyamatát. A csoportnak tagja a Pick Szeged Zrt., a Sole-Mizo Zrt., a Csányi Pincészet Zrt., a Bóly Zrt., a Dalmand Zrt., a Fiorá... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Budapesti székhelyű műszaki szolgáltató vállalat főállású kollégát keres. Jelentkezés feltételei: - Burkoló/kőműves, száraz építő szaktudás - Szakmai gyakorlat - Józan életmód - Rugalmasság, terhelhetőség, mobilitás Előnyt jelent: - Kisgép kezelői jogosítvány Jelentkezéseket a hirdetésben megadott telefonszámon(10-18 óra között), illetve email címere várjuk.... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Győr-Moson-Sopron - rozsdamentes lemezmegmunkáló cég csiszolót-polírozót keres pannonhalmi telephelyre.(1 fő) előny:-1-2 éves tapasztalat(csiszolói,polírozói) -munka iránti igényesség, -hosszútávú tervek cégünknél, -munkabírás, -stressz tűrés. Bér:Teljesítmény és tudás arányos fizetés ( nettó 130 000 körül)... - Állandó - Teljes munkaidő


Hatvan, Heves - Gyakornok logisztikai projekt területen Gyakornoki program Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik. A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. már 15 éve intenzív fejlődésben lévő gyár, ahol a gépjármű elektronika üzletág... Made by Bosch egyet jelent a kiváló minőséggel. Világszerte ismert és elismert cégünk az autóelektronikában is innovatív megoldásokra törekszik. A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. már 15 éve intenzív fejlődésben lévő gyár, ahol a gépjármű elektronika üzletág termékeinek gyártása folyik. Több mint 4200 munkatárssal többek között légzsák-, motor- és ABS vezérlőelektronikát, ESP érzékelőt, elektronikus szervokormány vezérlőt valamint műszerfalakat gyártunk. A nyomtatott áramkör (PCB) és mikrohibridtechnológia alapú termékeink egy részét közvetlenül a gépjárműipar nagy OEM gyáraiba szállítjuk (pl. BMW, Daimler, Audi, Porsche, Renault, VW), másik része a világ minde... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


Magyarország - P&Bert Management Consulting Group Kft. Kapcsolattartó: P and Bert Telefon: 483-2360 Fax: 485-06-99 Nem meghatározott időtartamú Dinamikusan fejlődő, 1994-ben alapított közepes méretű informatikai vállalkozás. Tevékenységi körébe tartozik az informatikai területhez kapcsolódó szoftverrendszer tervezés, szállítás, rendszerintegráció, üzembe helyezés és a közigazgatási, vállalati és ipari körben végzett alkalmazásfejlesztés. -Versenyképes juttatási csomag, magas bónuszlehetőség. -Azonnali kezdés, három hónap próbaidő, határozatlan idejű munkaszerződés. A cég ügyfélhívó rendszerének külföldre történő értékesítése Sales stratégia kialakítása új ügyfelek felkutatása szerződés előkészítés tárgyalás és kapcsolattartás a beszállítókkal tárgyalás és szerződéskötés külföldi viszonteladókkal kapcsolattartás a megrendelőkkel A cég EU-s pályázataival kapcsolatos szervezési és irányítói munka Kutatás-fejlesztés területén brüsszeli pályázatok összeállítása, partnerek... - Állandó - Teljes munkaidő


Bonafarm Zrt. - Budapest - A Bonafarm Csoport Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb, vertikálisan integrált élelmiszergazdasági vállalatcsoportja, amely tevékenységével növénytermesztéstől az állattenyésztésen át az élelmiszer-feldolgozói és bortermelési ágazatig lefedi az élelmiszergyártás teljes folyamatát. A csoportnak tagja a Pick Szeged Zrt., a Sole-Mizo Zrt., a Csányi Pincészet Zrt., a Bóly Zrt., a Dalmand Zrt., a Fiorács Kft. és a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. Az e cégekben tevékenykedő több mint ötezer ember az ország számos településén folyamatosan azért dolgozik, hogy munkája eredményeként minőségi ételek és italok kerüljenek a fogyasztók asztalára itthon és külföldön egyaránt. SZABÁLYOZÁSI MUNKATÁRS Vállalat: Bonafarm Zrt. Közvetlen felettes: Szabályozási és ellenőrzési igazgató Terület: Szabályozás Munkavégzés helye: Budapest Munkakör célja A Bonafarm cégcsoport összes tagvállalatának adminisztrációs és szabályozói vezetése. Felelősségi körök Szabályzatok ismerete és kezelése Összes céges és cégcsopo... - Állandó - Teljes munkaidő


Audi Hungaria Motor Kft. - Győr, Győr-Moson-Sopron - Feladatok # A szállítói számla könyvelési terület szakmai és diszciplináris vezetése # Az Audi Hungaria képviselete a beszállítók irányába # Kapcsolattartás a vállalaton és a konszernen belüli társterületekkel # A terület folyamatainak folyamatos innovatív fejlesztése, illetve ezen projektek vezetése... - Állandó - Teljes munkaidő


Energy Power Kft. - Tatabánya, Komárom-Esztergom - Tatabányai partnerünk megbízásából a megnövekedett termelési volumen miatt új kollégát keresünk az alábbi pozícióba: VEVŐI KAPCSOLATTARTÓ Elvárások: Felsőfokú végzettség Ms Office programok magas szintű ismerete Erős középfokú angol és német nyelvismeret Nagyfokú önállóság, határozott fellépés, terhelhetőség Kiváló kommunikációs, és kapcsolatteremtő készség Jó szervezőkészség és problémamegoldó képesség Releváns szakmai tapasztalat Feladatok: Kapcsolattartás a vevőkkel A bejövő megrendelések és azok teljesítésének a kontrollálása, a teljesítések nyomonkövetése A gyáraba kimenő és bemenő igények menedzselése A vevők kérdéseinek megválaszolása Árajánlatok készítése Az egyszerűbb technikai kérdések megválaszolása, a dokumentációk rendezése A megrendelések teljesítésének támogatása Előrejelzések készítése A panaszokra való reagálás, a vevők és a minőségbiztosítási osztályok közötti közvetítés Riportok készítése A külső kereskedelmi tevékenység aktív támogatása M... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Azonnali kezdéssel keresünk a II. kerületbe ,gyakorlott takarítónőket! Munkavégzés H-P-ig ,napi 3 órás munkaidővel. Jelentkezés fényképes önéletrajzzal!... - Állandó - Teljes munkaidő


Somogy | Somogy állás | állás Somogy és környéke | Somogyi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Somogy állás
munkaügyi központ Somogy állás
állás Somogy és környéke
Somogyi állások

Kulcsszavas kereső