állás Somogy
Csak állás Somogy hirdetés azonnali állás Somogy és munka országosan! Munka, állás Somogy kereső, állás Somogy keresés: Egyik legnagyobb és legújabb állás Somogy és munka kereső oldal az allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Somogy és állás Somogy kereső. állás Somogyai.


állás Somogy, állás Somogy keresés és állás Somogy kereső:

Egyik legnagyobb és legújabb állás Somogy kereső oldal a allasinformacio.hu. Itt találkozhat a legtöbb állás Somogy és állás Somogy kereső. Iparágak és kerületenk szerint is részletesen lehet keresni. Munka hirdetés 2 fő kategóriában van: állás Somogy kereső személyek, állás Somogy kínál munkák. Nálunk mindenki megtalálja kívánsága és beállítottsága szerint, állás Somogy munka vagy kiegészítő munka helyet magának. állás Somogy kereső oldalunkat azzal az szándákkal hozzuk létre, hogy a tisztességes munkára vágyók igényeit maSomogyimálisan kielégítsük. Reményeink szerint olyan oldalt hozunk létre és tartunk fent, ami mindenki megelégedésére szolgál az állás Somogy keresés témában, országosan.

Munka, állás Somogy és állás Somogy ajánlatok, állás Somogyok:


munka és állás Somogy ajánlatok vannak az oldalon, ezért az összes kerületben kereshet budapesti munka hirdetést az oldal látogatója. Pályakezdő állás Somogy kereső és profi munka vadászok találhatók az oldaladon a munka kategóriákban, listákban. Keresőnk segítségével kereshető állás Somogy. Munka kereső hirdetések elérhetők a állás Somogy munka menüpontból, a kerületenként részletezett főoldali menünkön keresztül és az oldalsó iparánganként részletezett menün keresztül.

állás Somogy kereső adatlapok:

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az állás Somogy kereső személyek, társaságok igényesen, részletesen legyenek bemutatva. Minden adatlapon képek, részletes adatok, segítenek a keresésben. Adatok elárulják a következőket: milyen a állás Somogy kereső személy, mit szeretne, hol szeretne állás Somogyt találni, mi a beállítottsága, és hogy hogyan érhető el. Külső tualjdonságokról, de a belsőről is információkat kap az állás Somogy keresőkről, ami nagyban segíti az állás Somogy keresés dolgát. A munka kereső adatlapok magyar nyelven érhetők el.

állás Somogy viszony:

Sok mindent kínálunk: állás Somogy kereső szemnélyekkel kapcsolatosan. Például állás Somogy kereső fórumon, tudsz nekik üzenet küldeni, a hirdetések alapján felhívhatók. Van olyan, aki e-amil címet is ad. Tagok elérhetőségeit el lehet küldeni a saját e-mailcímre is, vagy egy ismerősödnek is ajánlhatod. Munka kereső oldalunk célja: segítsük és megkönnyítsük a kapcsolat felvételt a állás Somogyt keresők és állás Somogyt kínálók között. Munka fórum a navigációs menü Fórumok pontjára kattintva érhető el hamarosan.

állás Somogy értékelések:

A állás Somogy ajánlatok után értékeléseket, beszámolókat, hozzászólások írni is tudnak. Ez nagyon hasznos visszajelzés az állás Somogy keresés kapcsán az egyéneknek, és a többi látogatónak. A állás Somogy keresőket is lehet értékelni. Az értékelések, nagyon hasznos információt nyújtanak a többi állás Somogy kereső részére. Ezek alapján el tudják dönteni, hogy mit várhatnak állás Somogy keresés területén: vagyis nekik tetszene-e az oldalon szereplő lehetséges munka. Értékelések egyből megjelennek a felvitel után, de fenntartjuk a jogot a moderálásra, abban az esetben, ha a beíró megsérti a moderálási elveinket, amit a állás Somogy fórum topikjaiban megtalálható. De az értékelés felvitel felületén is megtalálhatóak a moderálás elvei.


Az állás Somogy keresés:


Ha szeretnél minőségi munkahelyet, állás Somogyhelyet találni akkor jó helyen jársz. A állás Somogy keresés alkalmával nálunk rengeteg, munka kínáló munkahely részletes hirdetése vár rád. Ha állás Somogy keresés a szándékod és érdekel a munka, kitartó vagy akkor ez a legjobb oldal, ahol találhatsz is. Van itt ingyenes állás Somogy hirdetés, önéletrajz. Mindent megtalálsz, ami a munka, karrier, állás Somogy kereső, állás Somogy keresés, állás Somogyok témakörébe vág.

Ha érdekel a munka, állás Somogy, állás Somogyok, állás Somogy keresés, karrier, önéletrajz akkor a allasinformacio.hu neked való. Magyarország legnagyobb, legigényesebb állás Somogy keresője, munka kereső, és állás Somogy kereső, ingyenes hirdetés lehetőséggel. Minden héten új állás Somogyhirdetés, hogy tudjanak állás Somogyt találni. A állás Somogy keresés mellett ingyenes letöltés állás Somogy filmekkel, önéletrajz videókkal, állás Somogy kereső és állás Somogy kínál képekkel és videókkal a galériájában. Hetente friss állás Somogy munka újdonságok. Újabbnál újabb állás Somogy kereső hirdetés, akik nem hitegetnek, hanem munkát is biztosítanak.

Ha itt keresel igényes munkatársat, megtalálod a allasinformacio.hu oldalon. Ez egy olyan állás Somogy kereső oldal, ahol nem csak kereshetsz állás Somogy tagokat, hanem hozzászólásokat írhatsz, véleményt az állás Somogy ajánlat -ról. Legyen az állás Somogy, munka, munkáltató, állás Somogyajánlat, idősebb állás Somogy keresők is elérhetőek, mert nálunk sokan keresnek állás Somogy keresőt, pályakezdő állás Somogy és munkatárs keresés is lehetséges. Ha országosan munkahelyet és állás Somogyt keresel, gyere hozzánk. Mindent megtalálsz, ami a állás Somogy, munka, karrier, önéletrajz, állás Somogy keresés, munka keresés témakörébe illik. Ha valamelyik állás Somogy ajánlat -ot érdekesnek találod, csak kattintson rá! Munka és munka, állás Somogy keresés: ez mind megvan nálunk. Van állás Somogy kereső, állás Somogy kínál, önéletrajz vagy csak állás Somogy hirdetés. Ez az ország legnagyobb állás Somogy oldala.

GE - Budapest - Job Number: 2017181 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: GE (NYSE: GE) works on things that matter. The best people and the best technologies taking on the toughest challenges. Finding solutions in energy, health and home, transportation and finance. Building, powering, moving and curing the world. Not just imagining. Doing. GE works. For more information, visit the company's website at www.ge.com Csatlakozzon a Budapest Bank csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk! Posted Position Title: Emberi erőforrás menedzser Career Level: Experienced Function: Human Resources Function Segment: HR Client Support Location: Hungary U.S. State, China or Canada Provinces: City: Budapest Postal Code: 1138 Relocation Assistance: No Role Summary/Purpose: A Bank IT (Informatika) területének teljes körű emberi erőforrás támogatása Essential Responsibilities: A támogatott t... - Állandó - Teljes munkaidő


GE - Budapest - Job Number: 1993345 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: Ugye ismerősen cseng: „Térjünk a lényegre!"? Számos alkalommal találkozhattál már ezzel a szlogennel a Budapest Bank reklámjaiban. Ha szívesen dolgoznál egy olyan dinamikusan fejlődő vállalatnál, amely nemcsak kommunikációjában, hanem értékrendjében is az átláthatóságot, ügyfélközpontúságot helyezi előtérbe, akkor a Budapest Bank csapatában a helyed! A Budapest Bank munkatársaként a világ egyik legnagyobb és legelismertebb vállalatcsoportjának, a General Electricnek a munkatársa lehetsz. Egy olyan társaságnál dolgozhatsz, amely száznál is több országban mintegy 300.000 embert foglalkoztat. A Budapest Banknál hagyományosan megkülönböztetett figyelmet fordítunk a vezetői utánpótlás képzésére, fejlesztésére. Ennek a folyamatnak kiemelten fontos eleme az egyetemista, pályakezdő tehetségek felkutatása és a már meglévő gyakornokaink továbbfejlesztése. A stratégiai utánpótlás-tervezés egyik fő... - Tréning/gyakorlat - Teljes munkaidő


GE - Békéscsaba, Békés - Job Number: 2020958 Business: GE Capital Business Segment: Capital - International About Us: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, tulajdonosa a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és 101 bankfiókjában közel 3000 főnek biztosít kihívásokkal teli munkahelyet. A kihívásokkal teli gazdasági és szabályozói környezet ellenére a Budapest Bank az elmúlt években is folyamatosan nyereségesen működött, fenntartva erős likviditását és stabilitását. A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert. Az „Év bankja 2013" címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Ügyfélreferens

Openhouse - Somogy - Ha arra vágysz, hogy NE - műszakban dolgozz - ne legyen minden napod egyforma és eddig azt gondolták Rólad, hogy - túlképzett vagy, nem vagy szerintük túl fiatal - a gyereked akadály és nem inspiráció - kreativitásod hátrány, és nem előny AKKOR JELENTKEZZ! 100%-ban magyar tulajdonú ingatlanközvetítő hálózatának Somogy megyei irodái (Siófok, Kaposvár) 1-1 fő képviselő kollégát keres! Ami garantálja a sikert: - Professzionális irodai háttér - Kiemelkedően magas jövedelem lehetősége, havi bónusz - Mobiltelefon használat, telefonköltség hozzájárulás - Teljes körű marketingtámogatás- névjegykártya, hirdetések, táblák, autómatrica - Hatékony képzési rendszer Feladatok: - Saját ingatlan megbízások felvétele, kezelése - Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel - Megállapodások előkészítése, lezárása Elvárások: - Felhasználói szintű számítógépes ismeretek - Saját gépjármű - Középfokú végzettség - Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség - A tevékenység elindításához a vállalkozói jogviszony... - Állandó - Teljes munkaidő


Red Baron Hungary Kft. - Magyarország - Dolgoznál motorok között? Szeretnél segíteni munkád során motorosoknak, motorozás iránt érdeklődőknek? A Red Baron felvételt hirdet Motorkerékpár Üzleti Tanácsadó munkakörre. Jelentkezz itt: www.redbaron.hu/allas Bővebben: http://www.redbaron.hu/motorkerekpar-uzletkoto A Red Baron a 1972-ben alapított japán cégcsoport tagja – ahol a 300 üzlettel rendelkező hálózat évtizedek óta évente 100 000 db motorkerékpárt értékesít. Vállalatunk a cégcsoport magyarországi és egyben európai zászlóshajója, amely folyamatosan építkezik a magas japán értékesítési szám mögött álló ügyfélkezelési tapasztalatokra. Küldetésünk ügyfeleinknek a felhőtlen motorozás élményét nyújtva lehetővé tenni álmai megvalósítását a motorok józan értékítéletén keresztül. A Red Baron jelenleg Magyarország egyetlen motorkerékpár üzlethálózata és egyben a legnagyobb forgalmú használt motorkerékpárokat forgalmazó szervezet. Célunk a magyar motorosok kiszolgálása, tucatnyi boltból álló üzlethálózat kialakítása, az évtizedek ala... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Külföldi és belföldi partnerekkel történő napi szintű kapcsolattartás (email, telefon) A termeléshez szükséges anyagok, áruk biztosítása, napi szintű figyelemmel kísérése, rendelések kiszámítása Árösszehasonlítási riportok, kimutatások készítése Elvárások: Felsőfokú mérnöki végzettség (egyetemi, vagy főiskolai diploma) Minimum 3 éves beszerzési tapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Amit nyújtunk: Kíváló szakmai fejlődési lehetőség Versenyképes fizetés Hosszútávú karrier perspektíva Jelentkezéshez kérjük küldje magyar és angol nyelvű önéletrajzát az allas@postino.hu címre.... - Állandó - Teljes munkaidő


Red Baron Hungary Kft. - Magyarország - Dolgoznál motorok között? Szeretnél segíteni munkád során motorosoknak, motorozás iránt érdeklődőknek? A Red Baron felvételt hirdet Motorkerékpár Szervizes munkakörre. JELENTKEZZ ITT: www.redbaron.hu/allas Bővebben: http://www.redbaron.hu/motorkerekpar-szakjavito A Red Baron a 1972-ben alapított japán cégcsoport tagja – ahol a 300 üzlettel rendelkező hálózat évtizedek óta évente 100 000 db motorkerékpárt értékesít. Vállalatunk a cégcsoport magyarországi és egyben európai zászlóshajója, amely folyamatosan építkezik a magas japán értékesítési szám mögött álló ügyfélkezelési tapasztalatokra. Küldetésünk ügyfeleinknek a felhőtlen motorozás élményét nyújtva lehetővé tenni álmai megvalósítását a motorok józan értékítéletén keresztül. A Red Baron jelenleg Magyarország egyetlen motorkerékpár üzlethálózata és egyben a legnagyobb forgalmú használt motorkerékpárokat forgalmazó szervezet. Célunk a magyar motorosok kiszolgálása, tucatnyi boltból álló üzlethálózat kialakítása, az évtizedek alatt öss... - Állandó - Teljes munkaidő


Expert Sales Kft - Budapest - Dinamikusan növekvő Vodafone franchise partner fiatal, lendületes és sikeres mozgó üzletkötői csapatába munkatársat keres Vállalati ügyfélkezelői pozícióba. Elvárásaink - Szükséges végzettség - Értékesítésben szerzett legalább 2 éves sikeres tapasztalat - Vevő-centrikusság és elkötelezettség - Eredményorientált személyiség - Lelkesedés, dinamizmus és jó szervezői készség - Önállóság, felelősségtudat és becsületes munkavégzés - MS Office professzionális ismerete Feladatok - Felelősségi kör - A Vodafone Magyarország Zrt. szolgáltatásainak professzionális ismerete és értékesítése - Új ügyfélszerzés - Meglévő partner állomány ápolása - Szerződéskötések előkészítése - Értékesítési tervek készítése - Folyamatos telefonos, e-mailes valamint személyes kapcsolattartás és kapcsolatépítés mikro- és kis vállalatokkal - Személyes tárgyalások lebonyolítása Ajánlatunk - Amit Önnek kínálunk - Érdekes munka egy stabil, dinamikusan fejlődő, jól megalapozott piaci helyzetben lévő cégnél - Fix bérezés és... - Állandó - Teljes munkaidő


SG Magyarország Kft. - Budaörs, Pest - Csatlakozz csapatunkhoz,ha szeretnél egy multinacionális környezetben egy fiatalos csapatban. Nemzetközi értékesítőként legfőbb feladatod magas színvonalú rendezvényeink értékesítése telefonon keresztül, leginkább angol nyelven. Legfőbb feladatok: Már meglévő és jövőbeli kliensek telefonos megkeresése A különböző témákban megrendezésre kerülő rendezvények ismertetése Szoros együttműködés a marketing és más osztályokkal az üzleti sikerek elérése érdekében Akit keresünk: Pozitív és energikus értékesítő, aki nem ijed meg a kihívásoktól és a kemény munkától Nagyon erős üzleti angol nyelvtudással rendelkezik, mellyel képes felső vezetőkkel kommunikálni telefonon keresztül Ambiciózus és határozott jellem, aki képes kimagasló teljesítmény elérésére Képes önállóan dolgozni, ugyanakkor remek csapatjátékos is Amit kínálunk: Versenyképes alapfizetés és jutalék rendszer Folyamatos tanulási lehetőség, felkészítő tréninggel a pozícióra Fiatal és dinamikus nemzetközi csapat Stamford Global egy nemzet... - Állandó - Teljes munkaidő


Nous Consulting Bt. - Székesfehérvár, Fejér - Termelési Csoportvezetőt keresünk Székesfehérvári gyárüzembe. Főbb feladatok: az irányítása alá tarozó dolgozók motiválása, határidők és minőség betartásának ellenőrzése. Vezetői tapasztalat szükséges. A Nous Consulting munkaerő közvetítéssel foglalkozik fejér megyében, erre a pozícióra egy 50 fős amerikai multinacionális cég-partnerünk számára keresünk munkatársat.... - Állandó - Teljes munkaidő


Gsm Takács Kft - Budapest - Cégünk Vodafone Franchise üzletébe Budapestre - Lakossági értékesítő pozícióba munkatársat keres Főbb feladatok, munkák: - értékesítés, szakszerű ügyfélkezelés Az ideális pályázó rendelkezik: - minimum középfokú végzettséggel, - számítógépes ismeretekkel (word, excel), - 1-2 év ügyfélszolgálati, értékesítési vagy ügyfélkezelési tapasztalat előnyt jelent, - kiváló kommunikációs készséggel, - értékesítői vénával, - kiváló stressz-tűrő és problémamegoldó készséggel, - ügyfél centrikus hozzáállással, - önállóan munkavégzésre való képességgel, - alapfokú műszaki beállítottsággal Amit kínálunk: - kimagasló értékesítői juttatási csomag - bejárási költség hozzájárulás Állás, munka területe(i): - Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Munkavégzés helye: Budapest, Bevásárlóközpont Árkád, Pólus, Corvin Cegléd, Budapest útvonalon a 4-es főút mentén a bejárás autóval biztosított Jelentkezés az állásra: Fényképes önéletrajzokat az allas@gsmtakacs.hu e-mail címre "BP-career" jeligére várjuk. Fő tevékenys... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Ha Ön professzionális kozmetikus vagy bőrgyógyász-kozmetológus, aki szereti a szakmáját, és egy luxus szépségközpontban szeretne dolgozni, várjuk jelentkezését! Gyönyörű hellyel, stabil vendégkörrel és versenyképes fizetéssel várjuk! Fontos a jártasság és tapasztalat! Amik előnyt jelentenek: (a főbb tulajdonságok, amik csapatunkat is jellemzik) - Kedves, kiemelten barátságos személyiség - Professzionális megjelenés - Jelenleg létező legmodernebb eljárások, termékek ismerete - Több éves munkatapasztalat - Gyors, precíz munkavégzés - Igényesség a részletek iránt Várjuk fényképes önéletrajzát a megadott email címre!... - Állandó - Teljes munkaidő


Komárom-Esztergom - Bútorasztalosokat keresünk ausztriai asztalos műhelybe, azonnali kezdéssel és társalgási szintű német nyelvtudással! Elvárások: - megfelelő végzettség és szakmai tapasztalat - túlórára való hajlandóság - saját autó - társalgási szintű német nyelvismeret Amit kínálunk: - hosszú távú munka - ingyenes, igényes szállás - utazási támogatás - fizetés megegyezés szerint Jelentkezés: Küldje el fényképpel ellátott szakmai önéletrajzát magyar és német nyelven a megadott e-mail címre. A tárgy mezőbe írja be: asztalos.... - Állandó - Teljes munkaidő


Fejér - Szállítmányozó cég keres belföldi munkavégzésre, 7,5 to össztömegű kisteherautóra tehergépjármű vezetőt. Telephely: Tordas. Elvárások: PÁV II/III, C jogosítvány, GKI kártya, minimum 2-3 év tapasztalat, józan életmód. Kérjük az Önéletrajzukat a megadott e-mail címre küldeni szíveskedjenek.... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Egyszerűen nagyszerű! Csapatmunkára keresünk profi és kezdő ingatlan értékesítő partnereket, munkatársakat! Feladat: - Piacképes ingatlanok felkutatása - a többit személyesen, előzetesen mailben megküldött fényképes önéletrajzot várunk, ezt követően felhívjuk Önt!... - Állandó - Teljes munkaidő


Szabolcs-Szatmár-Bereg - Felkészült értékesítő kollégát keresünk bel-és külföldről. Feladat:Internet Technológiai programok ajánlása, betanítása, kapcsolattartás ügyfelekkel. Kiemelt kereset. Jelentkezés: email-ben és Skype-on Interjú: Interneten át, szükséges web kamera+mikrofon!... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Hidegburkolas

Hajdú-Bihar - Hidegburkolókat keresek.Debrecen és környékéröl.egész télen van munkánk! Érdeklődni: telefonon egésznap hívható vagyok.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

vagyonőri munka

Szigethalom, Pest - Személy és vagyonőri munkát ajánlok élelmiszer üzletőrzésére. Érvényes vagyonőri igazolvány és a különbözeti vizsga megléte szükséges neto 620/Ft/óra bérezéssel. Azonnali munka kezdés Szigethalomra és Szigetszentmiklósra.... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - A Dr. Makkos Ingatlan Centrum franchise partnereket keres cége további bővítéséhez Zalaegerszegen. A Dr. Makkos Ingatlan Centrum több mint 15 éve foglalkozik új és használt ingatlanok közvetítésével kiemelkedő eredményességgel. Gyakorlott és kezdő ingatlanközvetítéssel foglalkozni kívánó munkatársaknak képzést biztosítunk és a kollegák továbbképzéséről is gondoskodunk. A franchise iroda megnyitásához a Dr. Makkos Ingatlan Centrum minden tőle elvárható segítséget megad és a későbbiekben is lehet számítani a segítő támogatására.... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Belvárosi étterem várja új kolléga jelentkezését zöldség előkészítőbe. Jelentkezni személyesen a 1067 Bp Teréz krt. 23 szám alatt található Oktogon Bisztróban lehet.... - Állandó - Teljes munkaidő


Somogy - Tabi partnerünk részére keresünk raktárosokat! Feladatok: Anyagkiadás a termelés, előkészítő felé Anyagok összekészítése rendeléseknek megfelelően pontos darabszámokkal Anyagigénylés a központi raktárból Hulladékmozgatás a raktáron belül Elvárások: Középfokú végzettség Targoncás jogosítvány Raktári tapasztalat BaaN ismeret előny... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Junior Agent

Csongrád - Junior Agent pozícióba TÉGED keresünk! Akkor jelentkezz ha: dinamikus, vidám és okos vagy elvégeztél egy főiskolát vagy egyetemet, esetleg független biztosításközvetítői hatósági bizonyítványod van szeretsz és tudsz sokat dolgozni a problémákban a lehetőséget látod, nem a gondot tudsz önállóan dolgozni és vannak saját gondolataid, ötleteid. Ha ezek közül csak az egyik is hiányzik belőled, kérünk NE jelentkezz! Ha mégis birtokában vagy a fenti tulajdonságoknak és képességeknek, akkor a korszerű tanácsadás eszközeivel versenyképes jövedelemhez juttatunk, támogatjuk a betanulási időszakot Munkavégzés helye: Szeged és vonzáskörzete Az induló program keretlétszáma: 12/fő kiválasztás sorozat interjú alapján Integráció időszaka: 4 hónap Amit kínálunk: Stabil multinacionális vállalati háttér Igényes, professzionális munkakörnyezet Nemzetközi hátterű képzési és mentori rendszer 1 éven belül vezetői előrelépés Versenyképes javadalmazás (teljesítményarányos jövedelem + kezd... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Recepciós

Győr-Moson-Sopron - Recepciós munkatársat keresünk angol és német nyelvtudással a mosonmagyaróvári Nimród Hotelbe.... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Befektetési szolgáltató cégünkhöz munkatársat keresünk teljes munkaidőben, hosszútávra! Feladatok: - internetes platform bemutatása - telefonos információ nyújtás leendő ügyfeleknek - napi adminisztráció a vezető felé Elvárások: - üzleties megjelenés - önálló munkavégzés - jó kommunikációs készség - felhasználói szintű számítógép ismeret Amit nyújtunk: - céges telefon - hosszútávú munkaviszony - stabil háttér - fix jövedelem - azonnali kezdés - teljes és ingyenes betanítás Fényképes önéletrajzokat mellékelve várjuk!... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Belvárosi intézménybe jó megjelenésű vagyonőrt keresünk rendezett papírokkal, különbözeti vizsgával, 50 éves korig. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a megadott e-mail címen lehet.... - Állandó - Teljes munkaidő


Komárom-Esztergom - Nagymúltú, magyarországi tulajdonban lévő élelmiszer-forgalmazó cég dél-magyarországi terület ellátásra keres munkatársat, területi képviselő pozícióba. Feladatok: - meglévő ügyfelekkel történő kapcsolattartás, az ügyfelek látogatása, - információadás, értékesítés az ügyfelek részére, - megrendelések felvétele, - az értékesítési kampányok aktív promóciója az ügyfelek körében (akciók), - az ügyfél igényeinek felmérése és többletvásárlásra történő ösztönzése, - az ügyfélkapcsolat alakulásának jelzése a vezetők felé, - jelentések készítése az értékesítési tevékenység alakulásáról (látogatási jelentések). Elvárások: - Szekszárdi, vagy ahhoz közeli lakóhely - Középfokú végzettség - "B" kategóriás jogosítvány - Kiváló problémamegoldó képesség, eredmény- és ügyfélorientáltság, nyitottság - Kiváló szociális és kapcsolatteremtő képesség - Felhasználói szintű számítástechnikai tudás (Word, Excel). Amit kínálunk: - Versenyképes jövedelem - Autó - Telefon. Jelentkezés: fény... - Állandó - Teljes munkaidő


Szentgotthárd, Vas - NAPPALI TAGOZATOS 18 ÉV FELETTI DIÁKOKAT KERESÜNK AZONNALI KEZDÉSSEL SZENTGOTTHÁRDI ÜZLETBE PÉNZTÁROSI MUNKAKÖRBE ! Követelmény: NAPPALI TAGOZATOS AKTÍV HALLGATÓI JOGVISZONY 18. életév betöltése, (adóazonosító jellel feltétlenül rendelkezni kell) megbízható, precíz munkavégzés GYAKORLAT ELŐNY, de nem feltétel! Munkaidő: min. napi 4-6 órában előre egyeztetett beosztás alapján heti 3-5 napban Bér: bruttó 584 Ft/óra JELENTKEZÉS: név+telefonszám megadásával a megadott címen. Tárgy: Szentgotthárd... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Festő ezermestert keresünk felújítási munkákra. Munkájára igényes, pontos, dolgozni szerető munkatárs jelentkezését várjuk. Munkavégzés helye VI. VII. ker.... - Állandó - Teljes munkaidő


Gyál, Pest - Gyáli irodaházba vagyonőröket keresünk érvényes vagyonőri igazolvánnyal,nappalos munkarendbe 450 Ft-os órabérbe. Hölgyek és nyugdíjasok jelentkezését is várjuk. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Csepeli futárok

Budapest - XXI. kerületi pizzéria futárokat keres, AZONNALI KEZDÉSSEL, SÜRGŐSEN! Saját jármű szükséges! Jelentkezni telefonon lehet.... - Állandó - Teljes munkaidő


Csongrád - Várjuk 18-30év közötti fiúk/lányok jelentkezését IT/műszaki termékek promótálására - Munkavégzés helyszíne; szegedi műszakiáruházak - Hétvégi munkavégzés - Kiváló kereseti lehetőség(versenyképes alapbér+kielemelt termékenkénti extra bónusz) - Sales-es tapasztalat előny, de nem feltétel - IT ismeret szükséges - Jó kommunikációs képesség feltétel - Nem csak diákoknak Jelentkezni fényképes önéletrajz küldésével a lzuna(kukac)thinktwice.eu -os e-mailcímen, 'műszaki promóter Szeged' jeligével.... - Állandó - Teljes munkaidő


Debrecen, Hajdú-Bihar - Téged is vár Magyarország legnagyobb ICT munkaadója! Képzési és fejlesztési specialista (HR) (Debrecen) Feladatok Képzési igények felmérése Kapcsolattartás tréningcégekkel Tréningek hatékonyságának monitorozása Belső és külső szakmai tréningek szervezése, koordinálása és adminisztrálása Belső szabályzatok naprakészen tartása Elvárások Felsőfokú végzettség 1-2 év releváns szakmai tapasztalat Középfokú angol nyelvtudás Kiváló kommunikációs, szervező és problémamegoldó képesség Határozott kiállás Proaktivitás Precizitás Microsoft Office (Outlook, Excel, PowerPoint) ismerete Jogosítvány Amit kínálunk Fiatal és barátságos csapat Folyamatos fejlődési lehetőség az informatika és a nyelvek területén (párhuzamos német és angol nyelvhasználat), cégen belüli előrelépési lehetőség Ergonomikus, modern munkakörnyezet a Tudásparkban Kérünk, hogy magyar és angol/német nyelvű részletes szakmai önéletrajzodat honlapunkon keresztül küldd el! Keresés állásazonosító alapján:... - Állandó - Teljes munkaidő


Szombathely, Vas - Diákmunkát biztosítunk bejelentett részmunkaidőben. Elvárások: - Aktív munkához való hozzáállás - Precizitás - Helyzetfelismerő képesség - Jó kommunikációs képesség - Minimum 14 éves életkor Amit biztosítani tudunk neked: - Testhezálló munkafolyamatban való részvétel - Kiváló munkakörülmények - Elvárásnak megfelelő bérezés Jelentkezéshez küldd el az alábbi adataidat: - teljes nevedet - e-mail címedet - telefonszámod - lakhelyed - életkorodat - melyik intézményben tanulsz - mi a hobbid - mik a terveid a jövőre nézve Ha mindez megvan egy önéletrajzban is akkor mellékeld nekünk!... - Állandó - Teljes munkaidő


Békés - Diplomások részére pályázatot hirdetünk, Békéscsaba és vonzáskörzetében történő munkavégzéssel... - ügyféllátogató - nyugdíjtanácsadó - gyermektámogatási és családvédelmi program támogató - pénzügyi elemző - termék értékesítő - megyei képviselő ...munkakörökbe, rugalmas munkaidő beosztással. A szükséges alapvető tudást 3 napos ingyenes tanfolyamon lehet elsajátítani, melyet Veszprémben tartunk. Ezután egy elbeszélgetést követően, azonnal szerződést kötünk a jelentkezőkkel. A munka fő illetve mellékállásban is végezhető. Jelentkezni az ÜZENET KÜLDÉSE gombra kattintva, vagy a mellékelt telefonszámon lehet... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Magas emelős targonca vezetői engedéllyel rendelkező targoncásokat keresünk,azonnali munkakezdéssel. Feladatok:kamion le-felrakodása, ki-betárolás bejárható állvány rendszerbe.(Gyakorlat szükséges) Munkarend: Teljes munkaidős,változó Bérezés: megállapodás szerinti órabér,utazási hozzájárulás Jelentkezés telefonon,e-mailben... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

kômûveseket keresek

Nógrád - Kômûveseket keresek salgotarjan ès hatvan közeleben. Budapesten van a munka napi haza járas heti fizetès. Ár meg egyezès szerint.... - Állandó - Teljes munkaidő


Hajdú-Bihar - Németül beszélő és gyakorlattal rendelkező gipszkarton-szerelőt vagy németül beszélő és gyakorlattal rendelkező gipszkartonozásban jártas segédmunkást keresek azonnali kezdéssel külföldre. Telefonos elérhetőséget adj, visszahívlak és megbeszéljük a részleteket.... - Állandó - Teljes munkaidő


Hajdú-Bihar - Korrekt, kellemes környezetben dolgozni vágyó nők jelentkezését várom masszázs munkára. Kiemelkedő havi keresettel. Végezhető rész vagy teljes munkaidőben, bejelentett munka. A részletekért írj bátran, bizalommal vagy hívj, esetleg küldj visszahívó üzenetet és mindent megbeszélünk.... - Állandó - Teljes munkaidő


Szigetszentmiklós, Pest - Nemzetközi gépjárművezetőket keresünk 24t nyerges vontatóra azonnali kezdéssel! Szükséges végzettség: Páv engedély, E katagóriás jogosítvány, nemzetközi engedély, sofőrkártya kártya, GKI kártya. Jelentkezés e-mailben kérünk, várható kezdéssel. (nincs uniózás) Továbbá keresünk belföldes sofőrt is!... - Állandó - Teljes munkaidő


Komárom-Esztergom - Tatabányai vagy tatai lakhelyű , GKI vizsgával és nagy busz vezetésében jártassággal rendelkező sofőrt keresünk hosszútávra, korrekt kereseti lehetőséggel, cafeteriával! Valamint önálló munkára alkalmas, tapasztalt karosszéria lakatost és nagybuszok javításában jártas autószerelőt is keresünk! Azonnali munkakezdési lehetőség!... - Állandó - Teljes munkaidő


Veszprém - Nemzetközi gépkocsivezetőt keresek, akár azonnali kezdéssel Ausztriából induló kőrfuvarokra. A 45 órás pihenők itthon.... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Kereskedelmi cég irodai értékesítésre, hitelügyintézéshez és manager asszisztensi munkakör betöltésére keres munkatársakat. Elvárás: -min. középfokú végzettség -kiváló kommunikációs készség -igényes megjelenés Munkavégzés helye: Budapest Kereseti lehetőség: 110.000-190.000 Ft.- Jelentkezés módja fényképes önéletrajzokat várjuk Max 3Irodai értékesítési és adminisztrációs pocizóra keresek meg bizható munkatársakat jelentkezni az alábbi e-mail cimen fényképes önéletrajzzal lehet. Max 3fő... - Állandó - Teljes munkaidő


Csongrád - Villanyszerelő szakmunkás és segédmunkás kollégát keresünk. Előny: önálló munkavégzés, szakmai gyakorlat, B kategóriás jogosítvány. Fizetés megegyezés szerint.... - Állandó - Teljes munkaidő


Pannonjob Human Szolgaltato es Tanacsado Kft. - Székesfehérvár, Fejér - Teszttechnikus (Referenciaszám: PJ3262) Székesfehérvári neves, multinacionális megbízónk számára keresünk munkatársakat az alábbi munkakörbe: Teszttechnikus (Referenciaszám: PJ3262) Feladatok: - Kábelek, befogók folyamatos és nyilvántartott karbantartása, új teszt eszközök elkészítése - Hibaelhárítás és a hiba elkerüléshez kapcsolódó megelőző és korrekciós intézkedések kezdeményezése - Teszt állomások heti ellenőrző mérése - A teszt eszközök leltárának napra készen tartása - Tesztmérnökség általános támogatása, tesztmérnök asszisztensi feladatok ellátása - Gyártósorok, cellák napi támogatása - Termékek hibaanalízise Elvárások: - Hangtechnikusi végzettség - Ipari környezetben szerzett tapasztalat - 3 műszakos munkarend vállalása - Pontos, precíz munkavégzés Amit kínálunk: - Hosszú távú, biztos munkalehetőség egy neves nagyvállalatnál - Kiemelkedő bérezés és béren kívüli juttatások - Utazási támogatás (akár vállalati buszjáratokkal, akár egyénileg megoldott bejárás esetén) Munkavégzés he... - Állandó - Teljes munkaidő


Borsod-Abaúj-Zemplén - A Duna House nem csak munkát, jövőt kínál! Építsen karriert a Magyarország legnagyobb ingatlanközvetítő hálózatát is működtető Duna House Holdingnál. Amennyiben úgy érzi, hogy szeretne egy barátságos, vonzó lehetőséget kínáló munkakörnyezetben dolgozni, és Ön dinamikus, valamint jó kommunikációs képességekkel rendelkezik, csatlakozzon hozzánk, legyen részese sikereinknek! A miskolci irodába keresünk megbízható, nagy munkabírású, kreatív, agilis értékesítőket miskolci ill. kazincbarcikai lakhellyel!... - Állandó - Teljes munkaidő


Budapest - Kiválóan prosperáló magyar cég kereskedelmi tevékenységéhez valós piacra munkavállalókat keresünk kötött és változó munkakörökbe, bonyolítókat, értékesítőket, reklámszakembereket. A munkavállalás kortól független fő és részmunkaidőben végezhető, a munka státusz lehet szerződéses, bejelentet és külsős munkatárs. A munkalehetőség után érdeklődők bővebb információhoz juthatnak a cég szakelőadójától.... - Állandó - Részmunkaidő


Budapest - Munkavégzés helye: Budapest, Eudiákok Irodája Feladat: Az euDIÁKOK fiatalos csapata keresi dinamikus, lelkes, kihívásokat kedvelő munkatársait, Nyugatihoz közeli irodájába. Szeretsz telefonálni? Imádsz szervezkedni? Érdeklődsz a HR terület iránt? Gyere, csatlakozz hozzánk! Tervezz velünk hosszútávon, nálunk érdeklődésednek és képességeidnek megfelelően van lehetőséged előrelépésre, szakmai tapasztalat megszerzésére! Mit kell majd csinálnod? Kezdetben bejövő hívásokat fogadni, kimenő hívásokat indítani, telefonos interjúkat lebonyolítani, szervezkedni, időpontot egyeztetni, jelentkezők önéletrajzait leszűrni, adatbázist kezelni... Aztán majd meglátjuk ;) Fizetés: BRUTTÓ 650 FT/ÓRA (Sávos: fél év után bruttó 700 Ft/óra, egy év után bruttó 750/Ft) Munkaidő: hétfőtől - vasárnapig, 8:00-20:00 között, hétközben 6 órás műszakokban, heti beosztás szerint 3-4 műszak VAGY a teljes hétvége vállalásával Életkor: 18 éves kortól Feltételek: Betöltött 18. életév, nappali tagozatos, ak... - Állandó - Teljes munkaidő


AllasStart Magyarorszag Kft. - Budapest - Az Állásstart kiemelt partnere, öntöttvas, valamint rozsdamentes acélból készült kipufogó csonkokat és turbó házakat gyártó piacvezető autóipari vállalatcsoport. Oroszlányi gyárba a folyamatos fejlesztések és a növekvő termelési volumen miatt az alábbi munkakörbe keresünk jelentkezőt: ÖNTÖDEI SZERSZÁM TERVEZŐ MÉRNÖK Fő feladatok / felelősségek: Öntödei szerszámok tervezésében való részvétel (homokformázó szerszám, mag-szerszám, beömlő rendszer) Termékfejlesztésben való részvétel Új termékek termelésbe történő bevezetésének támogatása... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Fx+jutalék

Budapest - Kereskedelmi kft értékesítési asszisztensek (2fő) jelentkezését várja teljes időben. Elvárások: -min. középfokú végzettség -kiemelkedő kommunikációs készség -min 2 éves szakmai tapasztalat -elegáns megjelenés Amit nyújtunk: - uniós szintű kereseti lehetőség indulásként: (fix+jutalék) - prémiumok - mobil flotta - ingyenes továbbképzés Jelentkezni fényképes önéletrajz által.... - Állandó - Teljes munkaidő


Állás Somogy

Külföldi Munka

Budapest - Olyan légtechnikai szerelő és szerkezet lakatos munkatársakat keresünk teljes munkaidős állás betöltésére akik minimum 2 évet dolgoztak a szakmában, nem probléma számukra a külföldi munka, jól tudnak csapatban dolgozni. A német nyelv alapszintű, társalgási ismerete előnyt jelenthet. E-mailben várjuk az önéletrajzokat minden érdeklődőtől.... - Állandó - Teljes munkaidő


Somogy | Somogy állás | állás Somogy és környéke | Somogyi állások


Kapcsolódó ajánlatok:

Somogy állás
munkaügyi központ Somogy állás
állás Somogy és környéke
Somogyi állások

Kulcsszavas kereső